Zesendertig


Ik lig op een bed in een donkere kamer en ben naakt. Het is in het begin van de middag. Mijn ogen en oren zijn afgeplakt. Mijn dijen zijn wijd gespreid, mijn enkels zijn bij elkaar geplakt en liggen ter hoogte van mijn kruis. Zo heeft mijn kersverse echtgenoot mij neergelegd. Ik wacht af. Het duurt lang. Het is warm en het is een zwoele middag. Mijn huid is licht bezweet, wat mij verkoeling brengt. Ik soes een beetje weg op de zachte muziek. Ik voel mij prettig en ontspannen, maar ook heel nieuwsgierig hoe mijn eerste gangbang zou verlopen na de huwelijksnacht, die fantastisch was. Naar deze middag hebben we samen uitgekeken, vooral omdat ik nu ook anaal zal worden ontmaagd door de beste vriend van mijn man. Ik word ingewijd in de geheime gangbang feesten die mijn man, een Belg, regelmatig organiseert voor zijn relaties. Juist de anale ontmaagding waarover wij afspraken hebben gemaakt is voor ons de ultieme climax in onze seks-fantasieën die nu werkelijkheid worden, onze relatie zal verdiepen en mij nog verder aan hem geven.

Zijn beste vriend, een Fransman uit Parijs, was getuige van ons huwelijk en met hem hebben we precies het verloop van de middag doorgenomen en welke mannen er zijn uitgenodigd voor de gangbang. Het zijn allemaal jonge mannen, zakenrelaties van mijn man die bekend zijn met gangbangs, gezond zijn, goed geschapen en uithoudingsvermogen hebben. Ik ben nog jong, drieëntwintig jaar, een Vlaamse meid en pas een dag getrouwd. Alle mannen weten dat en hebben de opdracht gekregen vier dagen lang geen seks te hebben.

Ik word wakker als de deur van onze slaapkamer in het afgehuurde stadslogement in Brussel opengaat. Er komen mannen de slaapkamer binnen. Ik hoor ze heen en weer lopen en probeer hun gedempte praten en lachen te onderkennen. Ze komen naderbij en staan naast het grote bed. Ik weet niet exact hoeveel het zijn. Ik hoor hoe ze hun kleding uitdoen. De kamer is groot en ik denk dat het er meer dan vijf zijn. Een van hen is mijn echtgenoot. Ik voel handen strelen over de huid van mijn buikstreek. Er klinken opgewonden stemmen en de handen glijden over mijn boezem en strelen tussen mijn benen. Een hand glijdt over mijn dijen, wat een geweldig wellustige gewaarwording tot in mijn onderbuik veroorzaakt. Handen strelen mijn borsten en ik word met warme, geurende oliën ingevet over mijn gladde, platte onderbuik en vingers penetreren mijn gevoelige geslacht. Er gaan handen over mijn schouders en armen. Een andere hand streelt mijn gezicht en blonde haardos. De handen gaan minutenlang vloeiend over mijn hele lijf tot ik helemaal heet en glad ben. In al mijn lichaamsopeningen rekken vingers mij op. Ik kan niet nagaan hoeveel handen het zijn. Ik voel een mannenlijf vlakbij het mijne en dat hij over mij heen komt liggen.

Zijn harde lijf voelt aangenaam aan en hij wrijft met de oliebalsem over mij heen. Ik neem zijn erectie in mijn hand en trek hem af. Hij draait zich in een 69 stand naar mij toe en ik blijf hem afrukken totdat hij zich laat gaan. Een lange straal zaad treft mij midden in mijn gezicht. Zijn zachte, hete mond likt eerst aan mijn tepels en die glijdt langzaam naar beneden naar mijn kruis, een nat spoor achterlatend, waardoor er kippenvel over mijn hele lichaam trekt. Zijn vingers verwijden mijn schaamlippen en dringen bij me binnen. Ik voel hete adem tegen mijn clitoris. Zijn tong likt mij precies op mijn gevoeligste plek. Ik maak schokkerige bewegingen als de tong dieper in mijn poes dringt en ik begin vocht te produceren. Hij likt me in mijn kont en dringt met een tong mijn sterretje in.

Mijn hoofd wordt opzij gedrukt en ik voel een tweede man het bed op klauteren. Even later duwt een harde eikel tegen mijn lippen en ik laat hem in mijn mond toe. De eikel drukt tegen mijn gehemelte, gaat ook tussen mijn wang, tanden en kiezen. Hup, een beetje tandenpoetsen kan er ook wel bij denk ik. De kontlikker stopt en een hard klikje laat een zoemend geluid beginnen. Een vibrator dringt in mijn vagina met een bewegende top die mijn binnenste heen en weer beweegt. De pik in mijn mond schuift een stuk verder en ik kan mijn hoofd niet meer bewegen. Mijn neus raakt bijna zijn schaamhaar en kriebelt. Ik wil kokhalzen als de man zijn penis bijna achter mijn huig drukt omdat zijn grote handen mijn hoofd klemt houden tegen het kussen. Hij beweegt met kleine ritmische stootjes in mijn mond en het enige dat ik kan is hem dieper in mijn mond toe te laten en hem afzuigen. Hij ligt als het ware op mijn tong en steekt nu bijna achter mijn huig. Ik moet opletten niet te stikken en probeer hem iets terug te drukken. Hij gaat nog iets harder heen en weer en ik probeer mijn lippen om hem heen te knijpen. Dan komt de harde, hete pik in mijn mond klaar en ik proef het eerste zaad dat in mijn strot spuit. Ik hoor de man kreunen en mijn hoofd nog dichter tegen hem aan drukken. Dan laat hij me los en zijn lul zakt uit mijn mond. Ik kots het zaad en mondvocht uit mijn mond en hap naar adem. Ik proest het uit en nog meer zaad en kwijl schiet uit mijn mond over mijn borsten op het bed.

Bij het bed voel ik een derde man, hij buigt over mij heen en trekt mijn benen geheel naar achter zodat mijn knieën bijna naast mijn hoofd komen. Ik kreun en probeer me te relaxen als ook de vibrator nu dieper in me wordt geschoven en sneller gaat snorren. Mijn benen worden op hun plaats gehouden en ik hoor een tweede vibrator zoemend aan gaan die een wat zwaarder geluid maakt. Mijn hele onderlichaam ligt onbeschermd open voor de mij onbekende mannen en ik vraag waar mijn man is. Hij komt bij me en zegt dat hij ervan geniet en tongt me in mijn mond. Hij zegt zaad te proeven en meldt me dat de gangbang nu echt gaat aanvangen. De deur gaar weer open en er komen meer mannen bij. De tweede vibrator wordt tegen mijn anus gezet, wordt er trillend tegen aangehouden en dringt langzaam in mijn anus. Hij gaat roterende kringetjes draaien om me te verwijden. Met de vibrator in mijn vagina en de triller in mijn aars ontkom ik niet aan een hoogtepunt. Ik slaak diepe steunen als ook handen mijn clitoris prikkelen en nattige monden zich om mijn tepels vastzetten. Ik roffel met mijn handen op het bed en al mijn spieren zetten zich aan als het orgasme me overweldigt. Dan worden de vibrators verwijderd.

Handen tillen mij op en even zweef ik door de kamer. Mijn lichaam is nog steeds half gevouwen met mijn kont naar onder. Mijn bips komt tegen de staalharde penis van de vriend van mijn man die op het bed heeft plaatsgenomen. Ze leggen mij op zijn harde buik neer en ik voel tussen mijn benen dat zijn erectie ferm omhoog steekt. Dit is het moment dat zijn beste vriend in me komt en mij anaal gaat ontmaagden. Mijn man komt bij me en ik voel zijn bedrijvige vingers die mij anaal penetreren en een dot vaseline in mijn reet smeert. Hij zegt me stil te houden en er vooral van te gaan genieten. Hij is trots op me is dat ik mijn kontje wil opofferen voor zijn liefde. Hij duwt mij langzaam tegen de beenharde penis van zijn vriend. De penis drukt eerst tegen mijn kleine sterretje dat helemaal glad is, ik probeer mijn sluitspieren te ontspannen en iets te drukken. De dikke harde eikel schiet door mijn sluitspier en een scherpe pijn schiet door mijn kont. Even stopt hij met drukken en dan stoot zijn vriend dieper in me. Mijn man pakt mij bij de voorkant van mijn heupen en drukt mij tegen zijn vriend aan. Hij voelt met zijn hand hoever zijn vriend al in mij is gekomen. Zijn vriend geeft een harde opwaartse stoot en dan zit zijn pik tot aan zijn balzak in me. Ik voel samen met de hand van mijn man dat mijn geile kont helemaal om de lul van zijn vriend zit.

Ik leg een hand op de borst van mijn man en hij komt dichterbij me. Op het moment dat ik hem helemaal heb opgenomen in mijn ontmaagde kontje, komt mijn man ook tussen mijn dijen. Hij likt mijn kutje en ziet, zoals hij later vertelde, hoe diep zijn vriend mij anaal neukte. Ik zie hem nog dieper met zijn hoofd dus mijn benen gaan en begrijp dat hij zijn vriend zijn ballen likt. Het zijn echte vrienden en ik ben blij dat ik ze mag delen op dit bijzondere moment als ik ook door zijn vriend word opgevuld en genomen. Ik voel zijn harige benen tegen mijn dijen aan komen en mijn zoekende hand leidt zijn erectie naar binnen. Diep glijdt zijn harde pik in mijn vagina. Nu word ik in mijn kut en in mijn nog maar net ontmaagde kont geneukt. Mijn man briest zijn hete adem in mijn oor en zijn adem gaat heel snel en gejaagd.

“We gaan je neuken” roept hij hard. “We gaan je volspuiten in je kont, in je kut en in je mond. Je komt hier niet eerder vandaan dan dat je helemaal bent uitgewoond, geile teef van me. We zullen je te pakken nemen.” Zo geil is hij dat hij lieve woordjes kreunt, zoals wat heb je een geil kontje en wat een sappig kutje, lekkere neuker van me en zo gaat hij maar door. Hij neukt me en zijn vriend zit in mijn kont en ik pijp een vreemde vent en hij wordt zo hard en geil, stoot maar tegen me aan en dan voel ik dat hij naar zijn orgasme gaat werken. Zijn lichaam heeft hij niet meer onder controle en het is een geoliede machine van seks die me compleet bedient en van me gebruik maakt om klaar te komen.

Een andere man leidt zijn dikke penis in mijn gulzige mond en begint mij oraal te neuken, mijn lippen rollen over de paal in mijn mond. Mijn kont wordt diep doorboord en schuift op en neer over de snoeiharde pik. Mijn man rost zijn lul in mijn kut en een opwindende cadans word ik meegenomen in een wilde paring die minutenlang duurt en zich in het verloop nog verhevigt. Ik hoor de andere mannen ritmisch klappen en de mannen aanmoedigen. Het gaat steeds sneller, mijn lichaam gaat verkrampen, verstrakken, al mijn spieren en vezels werken mee aan het opwerken van mijn orgasme samen met de mannen die gebruik van me maken. Mijn borsten worden hard en worden beetgepakt. Vingers dringen in mijn mond en er wordt aan mijn haar getrokken. Handen knijpen me in mijn billen en alles in mijn lichaam is er op gericht de mannen te bedienen vanuit mijn lichaamsopeningen en ook zelf klaar te kunnen komen. Op het laatst word ik woest geneukt in al mijn openingen. Er davert een enorm orgasme door mij heen als ook mijn man en zijn vrienden zich in mij leeg maken en alles er uit spuiten wat ze als zaad in hun ballen kunnen opwerken.

Ze verkrampen. Nog lange tijd zitten we aan elkaar vast om het complete hoogtepunt over ons hen te laten komen en af te laten zakken om elkaar langzaam los te laten. Ik lig languit op het bed, wil even niet aangeraakt worden, wil me even verfrissen wat drinken en eten. Er is mij slechts korte tijd gegund. Er komen nieuwe mannen in groepjes die met elkaar een constante stroom van de komende en gaande mannen vormen die mij keer op keer in hetzelfde ritueel anaal, oraal en vaginaal nemen. Ik hoor op de achtergrond het gestommel van mannen die zich uit en aankleden en met elkaar praten en lachen. Soms hoor ik de stem van mijn man die aanwijzingen geeft en er steeds bij is als ik tot een orgasme kom en me aanmoedigt er mee door te gaan.

“Je mag pas weg als je zwanger bent,” grijnst hij tegen me als ik al lang mijn oogdoekjes heb afgedaan en al die geile mooie mannen om heen zie en daar weer opgewonden van wordt als ze hun harde lichamen aan me laten voelen en van me gebruik willen maken. Mijn orgasmen gaan op en neer en soms verlies ik het bijna het bewustzijn als ik weer wordt genomen of soes even weg onder strelende handen en vingers. Een enkele keer word ik door een enkele man alleen gepaald, meestal in mijn kontje of soms wordt ik alleen in mijn mond geneukt en vloeit zaad mijn keel in. Regelmatig komen er ook mannen bij me die zich alleen op mij aftrekken. Ik voel hun bewegingen als ze me vingeren in mijn kut of kont. Hun zaad voel ik tegen me aan spatten en met mijn handen veeg ik het zaad van me af of slik het door als ware het vloeibaar voedsel. Het duurt tot diep in de avond voordat de gehele seance voorbij is en ik uiteindelijk weer alleen op de kamer ben, compleet uitgeput lig ik in een plak van opgedroogd sperma van de mannen die het in mij hebben laten lopen.

Ik was me, kleed me aan en reken bij de receptie van het hotel af, samen met mijn man, die mij bewonderend aanstaart. “Het waren er 36,” zei hij en ik knik voldaan naar hem.

Xaviera 

Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u

My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s