De Weddenschap II


DE WEDDENSCHAP 2 (weddenschap 1)

Na heerlijk geslapen te hebben na onze geile uitspattingen, neem ik een warme douche.

Terwijl het stromende water me zacht masseert denk ik terug aan Sylvia, m’n bazin, wie zou kunnen denken dat het zo een geile, hete en vooral een echt seksbeest zou zijn die zo graag overal genomen wordt, de gedachte aan haar stevige vrouwelijke heuvels, haar zachte, natte en lekkere genotsplekje en vooral aan dat heerlijk strakke kontje doet mijn paal ogenblikkelijk steigeren. Ik kan me maar net bedwingen om mezelf niet beginnen af te trekken, dus draai ik het water op koud. De kraan dichtdraaiend en mezelf afdrogend, bedenk ik wat ik haar allemaal kan laten doen vandaag.

Tijdens mijn ontbijt denk ik aan wat ik allemaal ga meenemen, sta op en loop naar de slaapkamer onderweg een doosje nemend, trek ik een lade open, er liggen een aantal dildo’s in en op afstand bedienbare eitjes, handboeien en allerlei seks speeltjes in.

Ik neem een dildo ongeveer even groot als mijn pik en een eitje en leg alles in het doosje. Aangezien het bijna tijd is, trek ik mijn pak aan. Grinnikend stap ik in mijn auto op weg naar mijn werk en mijn geile bazin. Zo denk ik bij mezelf ik heb gewonnen nu is ze vandaag onder mijn controle.

Als ik aankom merk ik dat ik als er als eerste ben, mooi denk ik bij mezelf, neem het doosje met attributen mee naar binnen en ga rechtstreeks naar het bureau van Sylvia, kijk even rond in haar kantoor, mijn blik blijft rusten op haar bureau waar ik haar gisteren avond op mijn pik geplast heb.

Ik voel al lopend aan de afstandsbediening van de trileitjes en bekijk ze even. Het lijkt net een deuropener dus ik kan er mee spelen zonder dat het opvalt en ik druk even op de aan knop. Het doosje begint ogenblikkelijk te trillen, terwijl ik het doosje lachend in het ladeblok leg, kijk ik nog vlug rond, haar stringetje ligt nog op de grond wat ik opraap.

Aan deze verleiding kan ik niet weerstaan en ik druk het stofje tegen mijn neus een heerlijk zilte zoet geur vult mijn neus, waarop mijn paal al snel reageert. Terwijl mijn pc opstart druppelen de eerste collega’s binnen, dewelke ik een voor een vrolijk goedemorgen wens.

Ik open mijn mailbox en mijn oog valt op een mail van Sylvia verstuurd vandaag.

Barstend van nieuwsgierigheid begin ik deze te lezen:

Goedemorgen Baudewijn

Zoals je gisteren gevraagd heb kom ik vandaag zonder slipje naar kantoor. Hopelijk laat je me niet te lang wachten op m’n opdracht, m’n kutje wordt al nat van het idee alleen al. Mijn poesje kon gisteren maar niet genoeg krijgen van je lange dikke lekkere paal, en ik kan niet wachten om je weer in me te voelen, je geile warme plakkende zaad overal te krijgen, in mijn mond, mijn poesje en vooral op mijn lijf. Ik ga me nu aankleden, en kom dan naar jou.

Je onderdanige bazin

Sylvia

Met een glimlach lees ik haar mail als de deur open zwaait, komt Sylvia binnen gestapt, ze begroet iedereen, mij als laatste en kijkt me recht in mijn ogen, een glinstering is zichtbaar in haar mooie grijze ogen. Haar lange bruine haren zitten los, zwarte pumps met hoge haken sieren haar voeten zwarte nylons aan haar lange eindeloze benen, eindigend in een gelukzalig warm, zacht maar vooral heerlijk kutje lopen tot onder haar korte leren rokje, een rood gecentreerde blouse benadrukt haar slanke lijf en bestopt haar weelderige boezem meebewegend op haar rustige ademhaling. Haar rode lippenstift accentueren haar volle lippen, en oogschaduw geeft haar een zwoele blik mee. Gefascineerd bekijk ik elke beweging, elke stap straalt zelfzekerheid uit, en nu voor mij, vooral een ongelofelijke, sexy en opwindende vrouw.

Ik kan net voorkomen om te zeggen hoe mooi ze er uitziet, als ze voor mij bureau stopt en naar mij toe draait zet ze haar handen op mijn bureau haar blouse valt een stukje open, haar heerlijke borsten openbaren zich aan mijn zicht een rode kwart cup bh bestoppen net haar tepels, gefascineerd kijk ik ernaar jezus wat een heerlijke meid is dit denk ik bij mezelf.

“Baudewijn, kom je zo meteen naar mij kantoor? Ik heb een nieuwe opdracht voor je.”

Haar rustige stem zo vrouwelijk klinkend voor andere, klinkt voor mij zo opzettend opwindend, ik voel de spanning toenemen in mijn broek, omdat ik ver naar achter zit, merkt Sylvia het op. Subtiel bijt ze even op haar lip.

Na even gewacht te hebben tot alles terug normaal is stap ik met een bundel papieren naar haar kantoor, ga naar binnen en trek de deur achter me dicht. Sylvia bekijkt me even, rolt haar stoel opzij achter haar pc uit en lacht vrolijk.

“Wel lieve Baudewijn alles lijkt normaal nu, je broek spant minder hard schat.”

“Ja, nu wel maar voor hoe lang weet ik niet.”

“Mm… je vind het dus spannend net als ik. Ik brand van nieuwsgierigheid van wat je met me gaat doen”.

“Sylvia. Ja, ik vind het ook spannend maar ik moet wel toegeven dat je er vandaag geweldig sexy uitziet” zeg ik haar nog eens bekijkend. “Maar mijn lieve bazin het is nog vroeg. Naast je in de schuif staat een doosje, dat heb je vandaag allemaal nodig, je mag het enkel openen van zodra ik het je zeg, klinkt het streng uit mijn mond.”

“Dat wordt moeilijk. Ik ben heel nieuwsgierig van aard; wat gebeurd er als ik het toch open maak? Word ik dan gestraft?” Vraagt Sylvia met een gespeelde onschuld.

“Natuurlijk dan krijg je vandaag geen paal in je kutje” zeg ik op een boze toon.

“Ok, ik ga braaf naar je luisteren Baudewijn, waarom ga je niet zitten op die stoel?” Zegt ze wijzend op een stoel naast haar bureau. Als ik ga zitten merk ik dat ik haar helemaal zie zitten, ze draait haar naar me toe, opent een stukje haar benen, de zwarte nylons stoppen net onder haar rok en worden omhoog gehouden door riempjes. Sylvia merkt dat ik aan het kijken ben en kruist traag haar benen. Haar venusheuvel openbaart zich aan mij, en inderdaad geen slipje of string te bespeuren enkel een heerlijk kutje, mijn paal maakt kleine schokjes.

“Zo jij bent flink geweest je eerste opdracht voor vandaag is het doosje openen, er zitten twee doosjes in, een klein en een groot langwerpig, neem het kleine en open het maar niet uit de schuif halen” zeg ik gebiedend.

Snel opent ze de schuif opent het doosje kijkt even en doet het kleinste doosje open. Een geile zucht gevolgd door oh… mm… ontsnapt uit haar keel.

“Je opdracht is dat jij ervoor gaat zorgen dat je het eitje in je kutje stopt maar ik wil mee kijken en enkel ik mag het zien en je krijgt tot tien uur ervoor.

“Maar…” sputtert Sylvia.

“Geen gemaar geile meid geen gemaar” fluister ik haar toe. Ik wandel terug naar m’n plaats, als verantwoordelijke heb ik het bureau vlak bij haar. Naarmate de tijd vordert roept Sylvia plots mijn collega’s bij haar, na een kort gesprek verlaten ze het kantoor waardoor wij alleen zijn. Heupwiegend komt ze haar glazen kantoor uit mijn richting uit.

Ze draait haar kontje naar me toe buigt een stukje voorover, doet haar rokje omhoog en brengt traag het eitje in haar kutje, gevolgd door een diepe zucht.

“Flink zo Sylvia” zeg ik terwijl ik rechtsta. Even streel ik haar al vochtige kutje. Haar zachte lipjes openen zich gewillig voor m’n strelende vingers, even duw ik twee vingers in haar al vochtige spleetje. Een kreun van genot ontsnapt aan haar keel.

“Ga nu maar snel terug en nu moet je oppassen op elk moment kan ik het ei opzetten je hoort het niet maar jij gaat het voelen, geen kreun of geen zucht wil ik horen Sylvia en ook niet klaarkomen dat is voor straks jij bent mijn speelbal vandaag,” terwijl ik dit zeg geef ik een ferme klets op haar blote billen.

“Auw” kreunt ze. “Ik zal luisteren”.

Haar snel een zoen gevend gaat ze terug terwijl ze haar rokje omlaag doet, zet ik heel even het ei op. Even stopt ze maar reageert verder niet, enkel een geile blik mijn richting uit is mijn deel. Tijdens de voormiddag zet ik af en toe het ei op. Na de lunch hebben we een team meeting, Sylvia legt onze behaalde cijfers uit terwijl het ei steeds langer trilt kijk ik naar de andere rond de tafel, niemand merkt ons geile spel op. Op elke beweging van Sylvia lettend probeer ik te zien of ze bijna gaat komen.

Als haar stem begint te trillen zet ik het apparaatje uit, dankbaar kijkt ze naar mij. Een aantal keer breng ik haar net niet tot een orgasme, elke keer duurt het minder en minder lang. Na een uur is het afgelopen.

“Baudewijn blijf jij nog even we gaan dat project van je overlopen”.

De collega’ verlaten een voor een de zaal. Na de laatste sluit ik de deur.

“Oo… ho…” kreunt ze met rillende stem “jeetje zo geil, mijn kut is druipnat”. Ze opent haar benen als ik voor haar sta en ja ik zie haar sappen langs haar billen lopen. Met glans geslaagd schat lach ik, en even duw ik haar benen open, wrijf over haar kutje en lik m’n vingers af.

“Nu mag je bekomen schatje” terwijl ik m’n handen op haar kontje leg trek ik haar tegen me aan. Aangezien de zaal volledig gesloten is geeft ik haar een tongzoen welke Sylvia gretig beantwoord. M’n hand verdwijnt onder haar rok richting druipende kutje. Snel duw ik haar neer, open haar benen en lik haar sappen op, een siddering van genot loopt over haar heen. Na een tijdje gaan we samen naar kantoor terug. De rest van de namiddag vordert met rasse schreden.

Op de meest gekke momenten zet ik het eitje op, net op tijd stoppend om haar niet te laten klaarkomen. Naar haar kijkend zie ik Sylvia me aankijken en snel tokkelt ze op haar pc, staat recht met haar smartphone en wandelt uit haar kantoor langs me heen, ongemerkt met haar hand me strelend. Plots merk ik een mail van haar.

Stouterd

Zet jij maar snel je geluid af ik ben bloedgeil, nog even en ik wil je paal hebben.

Je geile slet

Nog maar net staat hij stil of een oproep van Sylvia komt binnen. Ik neem op, een heerlijk beeld vult mijn scherm. Sylvia gezeten op een stoel in een lokaal; haar benen ver geopend, wrijft over haar kutje, de sappen lopen langs haar benen, even verdwijnen haar vingers in haar spleetje, een voor een likt ze haar vingers geil af, tergend langzaam verdwijnen haar vingers in haar natte kutje, ondertussen bijt ze op haar lippen en gooit haar hoofd achteruit. Even later komt Sylvia met rustige pas binnengewandeld en komt naar mij.

“Baudewijn alles is in orde nu” klinkt het rustig, maar het is duidelijk merkbaar aan haar stem dat ze bloed en bloed geil is. Lachend kijk ik haar aan en fluister enkel hoorbaar voor Sylvia: “flink zo meid nog heel even geduld”. Terwijl ze richting haar kantoor gaat kijk ik haar na duw even op het knopje en onverstoord gaat ze verder en laat zich met een plof zakken op haar stoel haar handen op de rand van haar bureau geklemd. Een voor een begint iedereen naar huis te gaan. Mijn volgende opdracht vertrekt per mail

Mijn bloedgeile bazin

Bijna is het tijd voor je volgende opdracht. Open nu het grootste doosje, bevalt het je?

Van zodra de laatste collega weg is draai je naar mij toe ik wil je kutje en kontje goed zien. Trek het ei uit je natte kut en vul je zelf met die dildo; neuk jezelf ermee maar je mag nog steeds niet klaarkomen. Als je het goed doet krijg je me overal.

Baudewijn

Sylvia opent haar lade bekijkt me geil, haar vingers gaan razend snel over haar toetsenbord.

Jij geile vent

Oo! Je maakt me gek ik mag al de hele dag niet komen maar nu ga ik je gek maken. En nee nu ga ik niet komen maar op je lekkere paal.

Traag gaat haar hand uit de schuif, de dildo tussen haar vingers, zo zittend dat enkel ik het zie verdwijnt haar hand met dildo tussen haar benen. Als haar hand boven haar bureau komt toont ze me trots het ei, van de dildo geen spoor, met een uitdagende blik likt ze het ei af, m’n pik groeit met de seconde door het geile schouwspel van haar, gedraaid naar mij toe opent ze haar benen, de dildo zit duidelijk zichtbaar helemaal in haar geile hete spleet.

De laatste collega gaat na een laatste ‘goede avond’ naar huis, enkel wij twee blijven over. De deur valt met een bons in het slot, benen gaan open haar rokje omhoog trekkend gaat haar ene hand naar de dildo die traag in en uit haar kutje gaat de oh’s  en ah’s zijn nu hoorbaar, haar andere hand openen de knoopjes van haar blouse, haar weelderige boezem gehuld in rood kanten kwart cup bh’tje ontvouwd zich voor mijn ogen. Sylvia krijgt het steeds moeilijker om niet te komen, haar gezicht loopt rood aan.

Plots roept ze met geile schorre stem.

“Toe neuk me neem me maak me je slet.”

Tergend traag ga ik naar haar; mijn hemd laat ik vallen, als ik voor haar sta open ik traag m’n broek doe ze uit, stap uit m’n broek en slip. M’n paal wijst fier naar boven.

“Zo kan ik je niet neuken sletje van me” lach ik.

Snel verdwijnt de dildo uit haar grot, met m’n paal tegen haar druipnatte spleet zeg ik; “nu mag je wel komen sletje.” Met een harde stoot schuift m’n paal tot z’n wortel in haar poesje met lange halen beuk ik haar getergde kutje, veel heeft ze niet nodig en komt met een lange uitgerekte ja… ja… ja… klaar. Ik drijf m’n tempo op het sein voor Sylvia om weer te komen, alle spanning van vandaag vloeit in snel tempo uit haar, orgasme na orgasme volgt elkaar op, tot ik schokkend haar kutje vul met m’n warme zaad straal na straal verdwijnt in haar hete warme maar zachte grot. Voorover buigend haal ik haar tepels uit haar bh’tje, veel hebben ze niet nodig om hard en stijf te worden een voor een neem ik ze in mijn mond, haar malse vlees ondertussen knedend.

Nagels krassen op m’n rug, benen slaan zich rond mij. Haar zachte stem fluistert me toe.

“O, ik wacht al de hele dag op je heerlijke pik, je maakt me gek maar het is zo geil en ik wil je pik nog; neuk me, neem me, ik ben je slet, je geile slet, laat me komen”.

Door haar rustige geile stem aan mijn oor afgewisseld met haar nagels in m’n rug en aan m’n oor sabbelend, groeit m’n paal terug naar vol vermogen.

“Op handen en knieën teefje, je kontje de lucht in” zeg ik terwijl ik op haar billen klets.

Gewillig gaat ze voor me zitten. Haar mond staat op de juiste hoogte op m’n pik op te slokken. Uitdagend ga ik voor haar staan, met grote ogen kijkt ze me dankbaar aan, m’n paal cm voor cm in haar mond verdwijnend, traag maar zeker zuigt ze op m’n pik, alles gebruikend, handen, tong, lippen, tanden. Doordat ik reeds haar kutje geblust had, kan ik dit even volhouden, ik buig me voorover neem de dildo en begin haar kutje ermee te bewerken. Het tempo opdrijvend merk ik dat ze niet veel meer nodig heeft, trek ik me uit haar heerlijke mondje. Met haar kontje schuddend smeekt ze.

“Ho… neuk me diep en hard, geef me je paal oh… laat me komen”.

Traag duw ik m’n lul diep in haar spleetje het tempo opdrijvend met elke stoot, komt Sylvia met een langgerekte kreun klaar. “Mm… ja… oo… zo… oh… oh… ho… ja… zo geil ik kom!” Onmogelijk te tellen hoe vaak ze komt het lijkt een langgerekt orgasme. Langzaam aan beginnen m’n ballen te koken, vlug ga ik voor haar staan.

“Maak me klaar teefje neem m’n zaad” kreun ik haar toe. Vurig stort ze zich op m’n mannelijke roede terwijl ze m’n ballen kneed. “O… zo… ja, pijp me sletje, ja… ja… ho…” kreun ik. De eerste stralen spuit ik diep in haar keel, de overige belanden op haar geile lijf, haar gezicht schouders, rug, in haar haar. Rillend van genot vallen we beide uitgeput neer. Haar strelend en elkaar tongzoenend genieten we beide na.

Ik besluit haar natte spleetje nog eens flink te likken. Rustig gaat m’n tong over haar clitje en door haar lipjes, m’n handen kneden haar billen, voor een laatste keer komt Sylvia heerlijk kreunend klaar. Beide leeg en voldaan geven we elkaar een zoen.

“Hey lieverd” zegt ze plots “het is morgen toch weekend en we zijn beide alleen, mag ik met je mee dan verwen ik je morgen”.

Vrolijk kijk ik haar aan, “klinkt heerlijk sletje van me”. Terwijl ik denk ‘twee dagen dat lekkere kutje’.

Zalig.

Baudewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal, of op mail.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s