De Lijn


Het was een saaie laatste schooldag van mijn laatste jaar middelbaar. Iedereen had al vakantie maar ik moest nog een verslag inleveren op school. Ik stapte op de bus en mijn verwachting werd bevestigd; er zat niemand in de bus. Ik besloot een praatje te maken met de buschauffeur. Het was een man van tussen de 25 en 30 jaar oud, hij heet André, heeft een baard en ziet er onder zijn uniform erg gespierd uit.

“Hoe lang bent u als buschauffeur?” Vraag ik, om contact te leggen. Hij antwoordt enthousiast.

“Zo’n 3 jaar, en zeg maar je, hoor!” Ik lach, misschien door zijn opmerking, misschien omdat ik hem ontzettend knap vind. Ik weet niet waarom ik het aandurf, maar open impulsief met een erg directe vraag het gesprek.

“Heb je een relatie?” Vraag ik, hopend dat hij nee zou zeggen.

“Nee, helaas niet.” Antwoord hij, na enige aarzeling. Ik ben hier natuurlijk erg blij mee.

“En jij? Heb jij een relatie?” Vraagt hij een beetje benepen. Waarop ik antwoord.

“Uh, nee. Ik heb er nog nooit een gehad.” Hij lacht, en vraagt vervolgens iets waarvan ik schrik.

“En val je toevallig ook op mannen?” Het woord ‘ook’ haalt mij over de figuurlijke streep. Ik zeg wat verlegen.

“Ja, dat klopt.” Waarop hij blijkbaar opgelucht antwoord.

“En heb je al ervaring op seksegebied?” Ik zeg eerlijk van niet. Graag had ik wat langer gepraat, maar mijn halte komt er aan. Ik geef aan dat ik aangekomen ben bij mijn bushalte maar tot mijn verbazing rijdt hij door. Ik vraag wat hij gaat doen waarop hij zegt.

“Aangezien je interesse had naar ‘mijn beroep’ ga ik je even rondleiden.” We rijden naar een parkeerplek voor bussen en hij zet de bus stil. Hij vraagt of ik mee achter in de bus loop en ik stem hier op in. Hij gaat zitten en ik ga naast hem zitten.

“Wil je niet een keer iets doen met iemand die wat ouder is?” Vraagt hij, en voordat ik een antwoord kan geven begint hij me heftig te zoenen. Mijn mond gaat open en daar zit ik dan, met een geile, bebaarde oudere man te zoenen in de bus. Wat geweldig! Hij doet zijn shirt uit en daar zie ik een prachtig gespierd behaard lichaam, ik pak zijn tepels vast en kus zijn buik. Ik ruik onder zijn oksels en ruik zijn heerlijke mannengeur. Hij trekt mijn shirt uit en streelt me heerlijk over mijn rug heen terwijl hij heftig kreunt. Wat is dit geil, ik voel dat mijn pik snoeihard is en zo te zien is zijn pik ook mega hard. Ik kus naar beneden en trek zijn broek uit. Ik kus zijn lul door zijn onderbroek heen maar door onze geilheid kunnen we het niet meer houden en gaat zijn onderbroek ook als snel uit. Wat ik voor me zie is een prachtige lul van zo’n 19cm met een mooie bos schaamhaar. Wat heerlijk! Ik lik het beetje voorvocht van zijn grote rode eikel en pijp hem alsof het de laatste keer is dat ik ooit iemand mag pijpen. Hij begeleidt mij door mijn hoofd op en neer te bewegen.

Na enkele minuten heftig pijpen geeft hij aan dat hij bijna gaat klaarkomen en ondanks dat ik maar al te graag zijn geile zaad wil doorslikken besluit ik toch te wachten. Ik stop met pijpen en vervolgens doet hij mijn broek uit, direct gevolgd door mijn onderbroek. Mijn lul is iets kleiner dan die van hem; 18cm maar verder redelijk hetzelfde. Hij doet zijn geile mond over mijn glimmende eikel heen en ik geniet er van hoe hij mij pijpt. Zijn geile baard tegen mijn ballen aan. Hij doet het zo goed dat ook ik na enkele minuten moet waarschuwen dat ik ga klaar komen. Ook hij stopt. Hij vraagt of ik zijn hol nat wil maken en dat doe ik maar al te graag.

Hij gaat met zijn kont naar achter zitten. Ik begin zijn mooie behaarde anus te likken en ik probeer mijn tong er zover mogelijk in te steken. Hij kreunt hard en dit maakt me alleen nog maar geiler. Ik stop eerst één vinger in zijn anus maar hij smeekt om meer en op een gegeven moment zit ik met drie vingers in hem. Ik stimuleer zijn prostaat en hij kreunt enorm. Ondertussen ruk ik aan mijn eigen lul. Hij smeekt mij om hem te neuken en zonder condoom ga ik langzaam zijn anus in.

De bus golft op en neer door het neuken maar het boeit ons allebei niet; dit is het geilste dat we allebei ooit hebben meegemaakt. Ik neuk hem hard maar verwissel af en toe het tempo. We kreunen beiden hard en ik geef aan dat ik bijna ga klaarkomen. Hij smeekt mij om in zijn reet klaar te komen en die wens wordt voordat hij zijn zin afmaakt vervuld.

Ik kom heftig, kreunend klaar in zijn prachtige anus en spuit zo’n handvol stralen sperma in hem. Ik vang al het sperma dat ik net in hem heb gespoten op met mijn tong en tongzoen hem vervolgens weer heftig. We proeven allebei mijn nog warme zaad. Vervolgens begin ik hem weer te pijpen, ik verwissel het tempo maar door het geile neukwerk van net stond hij al op klaarkomen en een tiental stralen sperma komen in mijn mond. Ik slik het nog niet door en ook met dit sperma in mijn mond tongen we nog zo een paar minuten hevig door.

We genieten samen na van wat er zojuist is gebeurd en wisselen onze telefoonnummers uit zodat we dit vaker kunnen doen. Wat ook zeker is gebeurd.

Eender waar naartoe; ‘Met De Lijn ben ik er al geweest.’

George

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s