Cuckold?


We hadden net gegeten en besloten wat uit te buiken voor de tv. Na wat zappen stelde mijn vrouw (Cynthia, 40 jaar en nog steeds een jongenskontje en een B-cup) voor een pornofilmpje op te zetten om wat in de stemming te komen. Na een tijdje kijken met haar hand op mijn kruis en mijn vinger in haar spleetje, ging de deurbel. Ik vloekte en stond op om te gaan kijken. Ik deed de voordeur open, er stond een grote donkere getinte man met een pakje in de hand. Of ik even wilde tekenen. Hij zette het pakje op de grond en haalde iets uit zijn jaszak. Dat was het laatste wat ik mee kreeg. Daarna – duisternis.

Toen ik weer langzaam bij mijn positieven kwam voelde ik een branderig gevoel in mijn nek en constateerde dat ik, met mijn handen op mijn rug gebonden, wijdbeens spiernaakt op een keukenstoel zat, een stuk tape op mijn mond geplakt. Mijn enkels waren vastgebonden aan de achterste stoelpoten. Ik had een stroomstoot ondergaan. De stoel stond in de woonkamer en op de salontafel lag een klein pistool. De neger stond voor de bank en Cynthia zat er op, ze was bezig zijn riem los te maken. Hij hield een klein mes tegen haar hals. Ze maakte zijn gulp open en trok zijn broek met onderbroek en al omlaag. Ik zag haar ogen groot worden. Ze keek mijn kant op, en toen snel weer terug.

Voor haar neus hing een penis, maar geen gewone. Het was een reuzenlul, een besneden zwarte paardenlul van, in slappe toestand al minstens 20cm! Langzaam ging haar hand omhoog, en, als in trance pakte ze het ding beet. De neger gooide het mes op de grond, hij had

t het niet meer nodig. Mijn vrouw nam zijn lid ter hand en begon hem langzaam af te trekken. Schokkend kwam het ding tot leven en toen hij rechtovereind stond reikte hij tot ver voorbij zijn navel. Ik zag dat hij niet echt slank was en een aardig dikke buik had, geen echt sportschool type. Mijn vrouw keek mij aan en keek naar mijn kruis, waar mijn eigen 16 cm nu stijf overeind stond. Shit, ik werd opgewonden van mijn eigen vrouw die een wildvreemde kerel stijf maakte. Terwijl ze me in de ogen keek bewoog ze haar mond naar zijn felroze eikel. Mij af en toe aankijkend begon ze met langzame, haast genietende halen zijn pik af te zuigen! Al gauw stond zijn paal wippend en met dikke paarse gezwollen aderen klaar voor actie.

Hij stapte uit zijn broek en ik hoorde hem zeggen. “uitkleden, snol.” Cynthia stond op en trok merkwaardig snel haar kleren uit. De vent deed hetzelfde. Zonder verder iets te zeggen ging ze op de bank liggen en trok haar knieën op. Ik zag dat er wit slijm uit droop. Hij ging voor haar liggen en begon langzaam haar kontgaatje en roze openstaande vagina te likken. Cynthia draaide haar hoofd en bleef mij aankijken. Op dat moment kon ik mezelf niet langer inhouden. Ik kwam klaar! En hoe! Ik spoot handsfree 4 lange stralen op de salontafel. Mijn vrouw lachte en de vent keek op, zag mijn zaad liggen en begon ook te grinniken.

“Hij vindt het leuk als ik je naai,” zei hij. Zij nam zijn pik en ze hielp hem in haar te komen. Mijn eigen, verlegen vrouw, die een wildvreemde dikke neger hielp haar te penetreren! Langzaam gleed hij in haar natte kut, maar ze kon hem niet helemaal hebben, hij vorderde tot de helft. Tot mijn stomme verbazing begon mijn natte lul weer stijf te worden. Hij begon haar te neuken, en gleed bij iedere stoot dieper in haar. Uiteindelijk zat hij er helemaal in en maakte het stel soppende geluiden.

Cynthia lag met gesloten ogen achterover, haar benen nog steeds opgetrokken. Ik zag hoe haar schaamlippen zich iedere keer als hij terugtrok, zich om zijn stam stulpten. Haar kut zat rondom onder haar witte geil. Ze begon te kreunen, een dierlijk geluid, diep uit haar keel en kwam toen schreeuwend klaar. Hij trok terug, slijm droop van zijn pik op de bank. Hij bestudeerde haar, en bracht een vinger bij haar in. Hij maakte hem nat met haar geil en drukte hem toe langzaam in haar anus. Met zijn duim masseerde hij haar nu knalrode en ver uit stekende clitje. Na een paar minuten begon ze te schokken en kwam opnieuw klaar.

Ik zat ongemakkelijk, kabelbinders om mijn enkels, mijn billen op het puntje van de stoel, mijn wippende pik vooruit stekend, maar ik werd voor de tweede keer geil. Ik kreunde en de man keek om. Hij kwam overeind en trok met een ruk het plakband van mijn mond. Het zal wel pijn hebben gedaan, maar ik voelde het niet. Toen kwam het meest verbazende moment, waarbij ik ontdekte een cuckold te wezen. Als in een droom hoorde ik mijn vrouw zeggen.

” Maak hem los, ik wil dat hij ons helpt.” Hij pakte het mes van de grond en sneed de kabelbinders door. Toen, alsof ik verder niet bestond, ging hij voor de bank languit op de grond liggen. Tegen mijn vrouw zei hij.

“Kom op me zitten, snol”. Ze ging wijdbeens boven hem staan en wenkte mij. Ik deed wat ik hiervoor voor onmogelijk zou hebben gehouden; ik knielde naast een wildvreemde vent, nam zijn enorme zwarte pik in mijn hand, en hielp mijn eigen vrouw hem te bestijgen! Langzaam liet ze zich op hem zakken, hij verdween nu met gemak tussen haar met schuimend slijm bedekte schaamlippen. Toen liet ze zich achterover zakken.

“Lik me, terwijl we neuken.” Ik ging op mijn knieën naast hen liggen en ontdekte dat ik er zo geil als een aap van werd. Met mijn gezicht op 5 cm van de vreemde pik die langzaam en beheerst mijn vrouw neukte begon ik haar klitje te likken, dat als een roze stuitertje omhoog stond van de lust. Mijn pik wipte op en neer van geilheid. Ik wilde dat die vent klaar kwam in mijn eigen vrouw, dat hij haar vol spoot! Idioot die ik was, ik nam zijn enorme ballen in mijn hand en begon hem te masseren. Wanneer hij terugtrok likte ik aan zijn stam. Ik verkeerde in een geile roes, alsof ik wiet gerookt had. Hij masseerde ondertussen haar tieten en rolde haar tepels tussen zijn vingers.

Cynthia begon te schokken en kwam voor de derde keer klaar. Ze bewoog zo heftig dat hij met een plompend geluid uit haar kut gleed. Ik pakte die geweldige zwarte python met zijn roze knop en trok hem snel af, hij kwam in seconden klaar en spoot 6 dikke stralen zaad over Cynthia, zo hard dat het van haar borsten af droop. Ik kon mezelf niet langer inhouden, stond snel op en ging wijdbeens over hen heen staan. Ze keek me in de ogen en zei; “toe maar,” en opende haar mond. Ik hoefde mezelf nauwelijks aan te raken, ik spoot mijn tweede lading sperma in haar mond en gezicht. De laatste straal kon ik nog net op het gezicht van de zwarte man terecht laten komen.

Cynthia liet zich met gesloten ogen van hem af rollen. Hij kwam zonder iets te zeggen overeind en pakte zijn zakdoek uit zijn broek om zijn gezicht af te vegen. Daarna kleedde hij zich weer aan. Hij pakte het pistooltje en zijn mes, keek me aan en zei alleen maar; ” bedankt!” Hij vertrok. Cynthia bleef stom op grond liggen met haar ogen op het plafond gericht. Het zaad op haar huid begon op te drogen. Ik ging op de bank zitten. De kamer rook naar sperma en zweet. Ik was gelukkig. Ze keek me aan.

“Vond je het erg, wat ik deed?” Ik schudde mijn hoofd.

“Ik werd er zo geil als een aap van.”

“Dat heb ik gemerkt,” antwoordde ze.

“Zou je het nog het meer doen,” vroeg ik.

“Als jij weer meedoet,” dan wel. “Maar ik wil dan wel zelf iemand uitzoeken.”

“Heb je dat nu al bedacht?”

“Ja, het wordt een heel jonge gespierde vent met een enorme lul, en jij gaat ons helpen!”

Wordt vervolgd…

PjotrA

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s