Evelien


“Evelien,” roep ik en open de deur. “Heb jij… Oh! Sorry!” Evelien heeft visite wat ik niet wist. Hierdoor storm ik haar kamer binnen zonder eerst te kloppen.

“Maak niet uit,” glimlacht Evelien.

“Ik wist niet dat je visite had,” glimlach ik en trek gelijk de deur weer dicht. “Sorry!” “Maarten,” hoor ik Evelien roepen? Hierop kom ik met alleen mijn hoofd om de hoek van de deur. “Dit is Marthe, mijn stiefmoeder,” lacht Evelien wijzend naar de dame op de bank. Evelien is mijn huisgenoot. Eigenlijk is ze wel meer dan een huisgenoot. Evelien en ik wonen samen op de bovenverdieping van een groot huis. Beneden ons, op de eerste verdieping zitten nog twee jongens en een meisje. Wij zijn allemaal studenten. Beide verdiepingen zijn zo ingedeeld dat ze eigen gezamenlijke keuken en badkamer met toilet hebben. Dit wil zeggen dat ik de bovenverdieping met de badkamer en keuken alleen maar met Evelien hoef te delen. Hier zijn wij allebei enorm blij mee want allebei houden we van schoon en opgeruimd wat op de verdiepingen lager nogal vaak fout loopt. Buiten dit volgen Evelien en ik ook nog eens dezelfde studie.

De eerste keer dat we elkaar zagen hadden we gewoon het idee van huisgenoten. Het was lachen toen we elkaar ook weer bij de lessen zagen. Dezelfde studie en dus ook dezelfde tijden en leerstof. Samen naar colleges, samen naar huis en samen studeren. Geregeld zitten wij bij elkaar en het gebeurt nog wel eens dat wij naast elkaar wakker worden als het weer een keer te laat wordt. Nu is dit allemaal vrij onschuldig in onze ogen en denk je, is zij daarom meer dan een huisgenoot? Wat Evelien meer maakt dan alleen een huisgenoot is dat wij ook al een paar keer lekker hebben liggen ketsen. En om met Evelien meer te mogen doen is ook helemaal geen straf. Evelien heeft een goed figuur door het hockey wat ze altijd heeft gedaan. Ze heeft lang blond haar en is absoluut geen dom blondje, rond de 1,75 lang met een kleine C-cup en een lekkere bilpartij. Door deze misschien vreemde relatie lopen we bij elkaar in en uit de kamer. Het gebeurt ook weleens dat de ene staat te douchen en de andere naar het toilet moet. Of tanden staat te poesten terwijl de andere juist de douche onder gaat of onder uit komt. Totaal geen schroom voor elkaar! Dit is ook een van de reden dat we stiekem een relatie zijn begonnen. Niemand weet het nog, zelfs de andere huisgenoten niet. En nu sta ik dus half achter de deur terwijl Evelien haar moeder voorstelt.

“Goedendag mevrouw,” glimlach ik en loop met uitgestoken hand de kamer in. “Volgens mij hebben wij elkaar al eerder gesproken.”

“Dat geloof ik ook Maarten” glimlacht Marthe, zoals ik haar van nu af maar noem. Terwijl zij mij bekijkt zie ik ineens dat ze iets te lang op mijn kruis gericht blijft. “Ik heb veel over jouw gehoord,” kucht Marthe en kijkt naar mij op.

“Mam,” roept Evelien!

“Niets in het bijzonder hoop ik,” glimlach ik en kijk dan naar Evelien.

“Neen” sist Evelien met een rood aangelopen gezicht!

“Ik wou eigenlijk even dat kookboek van jouw pakken,” glimlach ik naar Evelien op haar beweging ‘wat wil je nou’. “Is dat goed?”

“Ga je koken,” glimlacht Marthe.”

“Euh… mm… ja. Alleen wist ik niet dat het voor drie personen zou worden.”

“Dan eten we dat morgen wel,” zucht Evelien die al weet wat ik wil maken. “Mijn moeder lust dat toch niet!”

“Oh,” glimlacht Marthe. “Duidelijke taal!”

“Prima dan maak ik wat voor mezelf.”

“Wat vinden jullie ervan om met zijn drieën te eten,” glimlacht Marthe.

”Euh… mm…”  reageer ik. “Dat…”

“Is helemaal niet nodig,” roept Evelien mij nijdig aankijkend. “Maarten heeft…”

“Evelien van d…,” sist Marthe!

“Mam,” reageert Evelien gelijk die doorheeft dat haar moeder niet in haar smoes gaat trappen! “Niets mam!” Marthe kijkt nors van Evelien met een glimlach naar mij.

“Maarten Wil jij mee-eten? Met mij en dit stuk saggerijn!”

“Ik ben niet saggerijnig,” moppert Evelien die mij aankijkt.

“Ik ben niet zo netjes gekleed als jullie,” glimlach ik trekkend aan mijn joggingbroek.

“Dat maakt mij niet uit,” zucht Marthe. “Kom erbij en tegen etenstijd zien we wel weer.” Met nog een beetje tegenzin gaat Evelien nog een glas drinken halen. Als ze langs mij loopt sist ze in mijn oor dat ik nog wel wat tegoed heb. Ik glimlach want ik weet wel beter nu ik haar ken. Op het kloppen van Marthe ga ik ook op de bank zitten en stellen we elkaar nogmaals voor. Evelien is inmiddels ook weer teruggekomen en neemt weer plaats in haar eigen stoel. Marthe kwam zomaar even langs ‘op de thee’ zoals ze haar bezoekje noemt. Het blijkt dat Jozef, haar man en de vader van Evelien niet op de verjaardag van Evelien zal zijn. Hij zal dan voor zijn werk in Nieuw-Zeeland zitten. Jozef had nog geprobeerd te schuiven maar dat ging niet op.

“Dit is jouw eerste verjaardag dat hij er niet is,” zucht Marthe.

“Het is niet anders,” glimlacht Evelien ook zuchtend. “Maar daarom vieren we het toch volgende week al.”

“Hm… mm,” knikt Marthe half en het slokje wijn doorslikt. “Kom jij ook, Maarten? Ik haal Evelien op en dan kan jij gelijk meerijden!”

“Tja,” roep ik en kijk naar Evelien die al aardig is bijgetrokken en haar schouders ophaalt. “Euh… graag.” Zo praten we nog wat door en merk ik dat Evelien veel van haar stiefmoeder heeft. Marthe heeft ook lang blond haar en heeft dit opgestoken. Ze is wel iets langer en slanker dan Evelien. Nu ik de twee dames hoor praten valt het mij op dat je hoort uit welk milieu ze komen. Van Evelien weet ik ook dat haar ouders welgesteld zijn en nu merk ik dit ook weer met de woorden die ze gebruiken. Ineens is het stil en kan je bijna een speld horen vallen. Ik ga op mijn beurt een wijntje halen. In het keukentje hoor ik dat er weer een gesprek op gang is gekomen. Met drie glazen loop ik de kamer weer in en gelijk valt er een stilte.

“Waar ging het gesprek over,” vraag ik. Een stilte volgt en ik kijk van Evelien naar Marthe naast mij en weer naar Evelien. Evelien heeft rode wangen gekregen en kijkt strak naar haar moeder.

“Ook goed,” glimlach ik weer naar Marthe kijkend.

“We zijn volwassen toch,” zucht Marthe.

“Hm… mm…”, knik ik en zet mijn glas weer neer. En ik zie Evelien neen schudden. “Ja dat klopt! Hoezo?”

“Euh…”, glimlacht Marthe. “Tja! Waar en hoe zou ik beginnen?”

“Helemaal nergens,” roept Evelien met een boei van een gezicht!

“Bang,” lacht Marthe.

“Nee,” roept Evelien weer. “Het is triest als je daarover begint!”

“Jij begon er over!”

“Ja! Een tijd geleden Ja!” Glimlachend volg ik de tweestrijd tussen de twee dames. Evelien wil dat Marthe niets zegt over iets. Marthe wil dat juist wel en vindt dat haar dochter in dit geval kinderachtig doet. Waarop Evelien aangeeft dat ze haar moeder in vertrouwen had genomen. Waarop Marthe weer aan geeft dat dit ook over mij gaat en zij nu gewoon de waarheid wil weten.

“Tja Evelien,” bemoei ik mij wetende dat ik in het verhaal betrokken ben. “Als jouw moeder iets aan mij wil vragen of vertellen mag dat toch.”

“Zo niet dan bel ik jou toch gewoon een keer,” lacht Marthe mij aanstotend.

“Precies,” lach ik en zie Evelien steeds meer in haar stoel weg kruipen. “Dus Marthe! Mag ik u eigenlijk wel zo noemen?”

“Graag zelfs,” lacht Marthe die het gesputter van Evelien negeert. “Anders voel ik me helemaal oud!”

“Oud,” lach ik en loer stiekem naar Evelien. “Ik dacht eigenlijk dat u de zus van Evelien was.”

“Och vleier,” lacht Marthe en geeft mij een klap op mijn been. “Nu weet ik waarom Evelien zo blij met jou is!”

“Mam!” Roept Evelien. “Hou op!”

“Nee! Hoor,” lach ik. “Maar eh… U ziet er mooi uit!”

“Dank je,” glimlacht Marthe! Weer slaat ze mij op mijn been en laat haar hand nu liggen. Een vreemde situatie vind ik dit. De stiefmoeder van mijn huisgenoot heeft haar hand op mijn been liggen. De moeder die ik nu een uurtje geleden heb leren kennen. Ik had Marthe al een paar keer eerder gezien en een kort gesprekje gehad maar nu is het toch net even anders. Hoe ik de sfeer, die nu heerst ook moet omschrijven weet ik niet. Het gevoel van die warme hand op mijn been zorgen dat de kriebel in mijn onderbuik erger wordt. De kriebel is al aanwezig vanaf dat ik Evelien zag zitten in haar half korte jurkje met een zwarte panty en half hoge laarsjes er onder. Ik zie Evelien niet zo heel vaak netjes gekleed en als ze dat is krijg ik kriebels. Nu heeft ze haar lange haren los over de schouders wat mij nog meer kriebels geeft in mijn onderbuik. Nu heb ik het extra moeilijk want haar moeder ziet er ook zo leuk uit. Een groenachtige jurk met iets eronder gezien het randje bij haar hals. Het zal wel een shirt of dun truitje zijn. Ook zij heeft een zwarte panty aan alleen een dunnere dan die van Evelien. Aan haar voeten heeft ze een laag hakje. Uit haar opgestoken haar vallen inmiddels een paar plukjes los wat nonchalant overkomt maar ook erg sexy is, vind ik. Ik hoop maar niet dat de kriebel erger wordt want dan heb ik met mijn joggingbroek een serieus probleem.

“Een mens heeft dat soms nodig,” glimlacht Marthe weer en kijkt naar Evelien. “Schat ik hou van je!”

“Weet ik mam,” glimlacht Evelien die weer uit haar stoel kruipt. “Ik hou ook van jou!” “Mooi,” glimlach ik kijkend naar de groenige gloed over de nagels van de hand op mijn been. “Maar om weer terug te komen bij het begin van deze… kibbelarij. Wat wilde u nu zeggen of vragen?”

“Jij schijnt een nogal…”

“Mam!” Roept Evelien en staat gelijk op. “Ophouden nu! Anders vertel ik jou nooit meer iets!”

“Ga maar wat drinken halen voor mij,” glimlacht Marthe. “Mijn glaasje is weer leeg!”

Ik ben nu helemaal van de kaart. Marthe wilde iets zeggen of vragen maar weer wordt Evelien gelijk pissig. Ik wil het nu ook weten waar dit gezeik over gaat.

“Ja, lekker Evelien,” zucht ik, sla mijn glas achterover en geef het aan Evelien. “Vertel mij nu maar eens waar jullie over aan het bakkeleien zijn. Het gaat duidelijk over mij maar ik wil ook weten wat en waarom!”

“Jouw grote piemel,” floept Marthe er ineens uit onder een schreeuw van Evelien!

“Euh… eh,” glimlach ik uit het lood geslagen en onder een gevloek van Evelien die nu toch de keuken in verdwijnt. “Dat valt wel mee hoor!” Ik voel mijn kop zo rood als een biet worden en hoor Evelien vanuit het keukentje tieren en vloeken. Marthe lijkt het niets te doen want die zit met een glimlach naar mij te kijken.

“Of heeft Evelien gelogen over jullie… studienachtjes,” glimlacht Marthe?” “Studienachtjes”, lach ik nog bijkomend en kijk naar Evelien en dan weer naar Marthe. “Praat jij over onze… studienachtjes?” Alle drie schieten we in de lach om deze vreemde situatie. Eerst begint Marthe. Ik volg haar bijna gelijk en vervolgens nog geen seconde later Evelien. Een tijdje zitten we te lachen waarna het ineens stil wordt.

“Niet helemaal,” zucht Evelien glimlachend. “Ik noemde het anders dan mijn moeder het zegt maar het klopt wel!”

“Dus,” begint Marthe ook weer. “Vertelde zij ook over jouw… gereedschap.”

“Pfff…”, zucht ik na weer een kleine pauze. “Hij is inderdaad wat groter uitgevallen. Als ik het zo mag noemen.”

“Hm…” zucht Marthe kijkend naar Evelien. “Wat een mazzel heb jij dame.”

“Mam,” zucht Evelien half lachend! Weer heerst er een iets gespannen sfeer die Marthe onderbreekt.

“Even iets anders. Wat willen jullie eten? Jouw vader, Evelien. Hij betaalt!”

“Hoezo,” vraagt Evelien?

“Zomaar,” glimlacht Marthe naar mij kijkend!

“Niet aan mij vragen,” glimlach ik. “Het maakt mij niet uit! Al eten we een pizza.”

“Niet weer pizza,” zucht Evelien!

“Ik wil wel Grieks,” glimlacht Marthe! Evelien is het hier wel mee eens en noemt gelijk wat gerechten op die ze wel lust.

“Ik ga even mijn kleding strijken,” glimlach ik naar Evelien. “Dan hoef ik zo meteen niet te haasten met omkleden.”

“Het is nog geen tijd,” lacht Marthe terwijl ik opsta. “En we kunnen het ook laten bezorgen!”

“Dat is beter,” glimlacht Evelien. “We hebben net iets te veel wijn op om te mogen rijden!”

“Dus,” glimlacht Marthe en trekt mij aan mijn arm weer op de bank.”

“Dan moet je ook hier blijven slapen,” grap ik.

“Dat zou jij zeker niet erg vinden,” dolt Marthe terug die mij aankijkt.

“Dat kan ik niet ontkennen,” lach ik en kijk Evelien aan

“Jullie hebben allebei een grote mond,” sust Evelien de boel. “Puntje bij paaltje kruipen jullie weg.”

“Puntje op de paal,” lacht Marthe. “Evelien denkt dat wij bang zijn, Maarten! Of ben jij wel bang?”

“Waarvoor? Lach ik.”

“Weet ik niet,” lacht Marthe en kijkt ook naar Evelien.

“Kijk mij niet aan,” zucht Evelien en staat op. “Ik zoek vast een Griek! Jullie zijn allebei te ver heen.”

“Te ver,” lacht Marthe. “Ik heb zijn piemel nog niet eens gezien! Dus hoezo te ver?”

“Laat maar mam,” zucht Evelien diep en loopt met haar hoofd schuddend weg. Evelien en ik kijken elkaar aan. Lachend haal ik mijn schouders op met het idee van – het zal wel goed komen- waarna Evelien hetzelfde gebaar herhaalt.

“Mag ik hem eens zien,” hoor ik ineens Marthe zeggen.

“Wat,” roep ik en Evelien die net de kamer uit wil lopen kijkt om. “Bedoelt u…!”

“Ja!” lacht Marthe. “Niet bloot of zo. Maar gewoon met je joggingbroek straktrekken.” “Oh,” lach ik met een roodgloeiend hoofd. “Ik dacht inderdaad dat u euh… hem bloot wilde zien!” Evelien verdwijnt hoofdschuddend uit de kamer en ik voel hoe de kriebel nu plots heel snel begint toe te nemen. Denkend aan de meest erger, gore en ranzige dingen probeer ik alles in toom te houden.

“Ik heb een adres,” zegt Evelien terwijl ze de kamer binnengelopen komt.

“Mooi,” glimlach ik en sta gelijk op. “Dan ga ik even wat anders doen.”

“Je hebt nog geen antwoord gegeven,” glimlacht Marthe terwijl ze mijn arm beetpakt en van Evelien naar mij kijkt.

“Vind je dat nodig dan,” zegt Evelien terwijl ik de ogen van Marthe naar mijn kruis zie zakken?

“Waarom niet,” klinkt de stem van Marthe ineens wat heser. “Ik… euh. Ik ben wel…euh… benieuwd.”

“Mam,” roept Evelien hees en geschrokken terwijl ik gelijk een hand de stof van mijn joggingbroek voel aanspannen. “Dit kan niet!”

“Hm…” glimlacht Marthe opkijkend naar mij. De tijd lijkt stil te staan. Tussen de lichtgekleurde lippen van Marthe zie ik het puntje van haar tong bewegen. Dan zie ik dat ze iets tegen mij zegt en Evelien daarop ook wat hoor zeggen. Wat weet ik niet! Het bloed lijkt uit mijn gezicht weg te trekken naar een punt waar ik het nu niet wil hebben. Ik voel weer hoe mijn joggingbroek strak wordt getrokken en nu aan weerzijde van mijn groeiende paal.

“Mam!” Hoor ik Evelien ineens roepen met een nog hesere stem. “Dit gaat te ver!”

“Dat mag toch wel,” glimlacht Marthe met een hese stem en kijkt mij aan.

“Euh… ja…” zucht ik niet wetend wat de vraag eigenlijk was.

“Maarten” hoor ik Evelien roepen met een bekend klankje in haar stem. Dat klankje herken ik als Evelien geil is en ik zie nu ook haar tepels door het jurkje heen duwen. “Maarten,” hijgt Marthe zachtjes. “Laat los dan.” Gehypnotiseerd vouw ik mijn handen achter mijn rug en ineens besef ik wat de vraag geweest kan zijn. Gelijk leg ik mijn handen op de schouders van Marthe om haar weg te duwen. In die zelfde seconde voel ik hoe Marthe mijn groeiende paal aftast. Geschrokken van dit en inmiddels ook geil kijk ik naar Evelien. Met rode wangen en haar handen voor haar mond kijkt ze naar haar moeder en mij.

“Ik wil hem zien,” hijgt Marthe kijkend naar Evelien en gelijk trekt ze mijn joggingbroek omlaag. “Holly shit!”

“Mam,” hijgt Evelien die haar moeder weg wil trekken. “Je gaat te ver mam!”

“Jezus! Eve,” hijgt Marthe “Heb jij…”

“Mam! Hou op!”

“Als allebei de dames even ophouden!” Roep ik en verberg mijn stijve.

“Evelien,” hijgt Marthe hees. “Heb jij die genomen?”

“Ja! Mam,” zucht Evelien en kijkt mij met een rood hoofd aan. “Sorry Maarten!”

“Het is zo,” zucht ik en kijk beide dames voor mij op de bank aan. “Nou Marthe! Je hebt hem gezien!”

“Eh ja,” zucht Marthe. “Vluchtig.” Ik kijk naar Evelien die weer haar schouders op haalt. “Nou,” glimlach ik en duw mijn joggingbroek weer omlaag. “Dan mag je hem nog een keer zien! Ik lijk verdomme wel een kunstwerk.”

“Jouw eigenschuld,” zucht Evelien en gaat weer in haar stoel zitten!”

“Het is jouw eigen schuld,” zucht ik weer terwijl ik met mijn broek onder mijn paal sta. “Jij hebt het vertelt! Niet ik!” Marthe lijkt mijn paal helemaal te willen bestuderen als ze ineens met haar vingertoppen over de aders wrijft.

“Ho,” glimlach ik! Gelijk verberg ik mijn paal weer die met een paar schokjes stijver wordt. Ik kijk naar Evelien die lacht.

“Alleen kijken Mam!”

“Ik wil hem ook aanraken,” hijgt Marthe opgewonden. “Dat mag dan toch ook wel even?” Weer haalt Evelien haar schouders op als ik haar aankijk. “Het is jouw leuter,” glimlacht ze.

“En als ze voorzichtig doet?” Vragend kijk ik naar Evelien wat ze bedoelde. Het enige wat Evelien mij laat zien is dat ze niets onder haar panty aanheeft. Ik lach en weet dat Evelien andere plannen heeft voor vanavond. Of niet meer na dit?

“U hoort wat u dochter zegt,” glimlach ik en laat Marthe aan mijn paal voelen.”

“Wat een apparaat zeg,” hijgt Marthe zacht en kijkt van Evelien naar mij om dan voorzichtig mijn joggingbroek omlaag te trekken. “Wat een lekkere dikke zeg! Verdomme Eve! Had je vader de helft maar!”

“Ja! Lekker Mam,” hoor ik Evelien zachtjes hijgen. “Lekkere beeldvorming geef je mij!” Ik zie hoe Evelien wrijvend zichzelf zit op te geilen en voel hoe mijn paal harder wordt. Marthe kijkt ook naar haar dochter en glimlacht als ze weer naar mij kijkt. Ik haal nu op mijn beurt mijn schouders op als ik de vragende blik van Marthe zie. Voorzichtig raakt ze met haar vingertoppen de aders aan. Een zucht volgt gelijk en in mijn ooghoek zie ik Evelien kijken. Ik glimlach naar haar en zij laat mij weer haar kutje zien met nu een natte plek in haar panty. Mijn paal schokt iets op en neer waarop ik Marthe weer hoor zuchten.

“Mag ik…” hijgt ze hees. Zonder afwachten wrijft ze nu langs mijn hele paal. Elk adertje betast ze alsof ze de slingervormen aan het bestuderen is. Weer kijkt ze naar Evelien en ik volg haar blik gelijk. Evelien ligt inmiddels over haar tieten en kutje te wrijven terwijl ze naar ons kijkt. Zacht kreunend blijft Evelien naar ons kijken en glimlacht dromerig. Ik voel de hand van Marthe strakker om mijn paal grijpen en kijk haar aan. Glimlachend ontbloot ze met een zware, zacht kreun van mij mijn eikel. Strelend glijdt ze met haar hand over mijn paal. Vanaf mijn zak omhoog over mijn ontblote eikel waar ze met de muis van haar hand over draait en met een klemmende beweging weer naar mijn zak wrijft. Ik voel mijn paal nog harder worden en opzij kijkend zie ik Evelien met haar benen wijd liggen. Wild en dan weer rustig wrijft ze tussen haar benen over de panty op haar kale kutje. Haar kreuntjes laten Marthe weer opkijken naar haar dochter en dan naar mij. Marthe geeft een knipoog en kijkt dan weer naar haar dochter terwijl ze mijn paal steviger beetpakt.

“Hm… Oh,” kreun ik zacht als Marthe mij steviger begint te trekken. “Heerlijk is dit!”

“Hij is ook heerlijk,” glimlacht Marthe die weer naar haar dochter kijkt die nu haar jurkje heeft geopend. “Ze treft het met zo’n lekkere pik en zo’n lekkere knul eraan!”

“U nu toch ook,” hijg ik glimlachend en richt mijn paal iets meer in de richting van Marthe. Marthe gaat mij sneller trekken waarbij ik de nodig kreunen laat horen. Opzij kijkend zien we hoe Evelien zichzelf ligt te vingeren en in haar tieten kneedt terwijl zij ons weer ligt aan te kijken. De vinger uit haar kutje zuigt ze af terwijl ze ons blijft aankijken. Marthe knijpt in mijn paal als Evelien haar vinger weer tussen haar kale kutlipjes duwt. Ik kreun zacht en duw mijn paal weer richting Marthe.

“Mag ik jou pijpen,” hijgt Marthe vragend en kijkt weer naar Evelien die haar vingers ligt af te zuigen.

“Graa…”, kreun ik als Marthe gelijk met haar tong over mijn eikel draait!

“Graag,” glimlacht ze vlakbij mijn eikel. “Hoe graag?”

“Heel graag,” kreun ik als Marthe mijn eikel in haar mond neemt en ik toe stoot!

“Zo graag,” hijgt Marthe lachend.

“Oh… Jezus,” kreun ik als Marthe mijn eikel dieper in haar mond laat glijden. Hm… Oh… Lekker!”

“Pijp hem ma,” kreunt Evelien die haar panty verder omlaag duwt. “Zuig zijn paal!”

“Hij is groot Eef,” kreunt Marthe hijgend en trekkend aan mijn paal!

“En,” kreunt Evelien terwijl ze haar kutje open trekt en met haar andere hand begint te vingeren. “Ik oh! Heb hem! Ook overal mm…! Gehad! Dus nu oh…! Jij ook!”

“Overal,” hijgt Marthe en kijkt verschrikt naar mij op.

“Hm… mm…,” kreun ik zacht ja knikkend terwijl Marthe mij trekt. Zachtjes duw ik mijn eikel tegen Marthe haar wang die vervolgens weer over mijn eikel begint te likken. Evelien ligt klaar te komen en kijkt hoe haar moeder de lul van haar huisgenoot likt en trekt. Marthe lijkt te twijfelen en blijft over mijn eikel likken en zuigen. Met beide handen trekt ze mijn paal en kneedt ze mijn zak. Bij een enkele uitschieter richting mijn billen probeert ze gelijk mijn eikel zo diep mogelijk in haar mond te krijgen. Luid proestend en hijgend laat ze mijn eikel dan even voor wat het is en kijkt ze naar Evelien. Evelien ligt luid kreunend en hijgend in haar stoel te stuiteren op orgasme na orgasme.

“Ze blijft komen,” hijgt Marthe en kijkt mij aan.

“Lekker toch,” glimlach ik.

“Dat lukt mij niet,” zucht Marthe die naar mijn paal kijkt.

“Dat is spijtig,” zucht ik als Marthe over mijn eikel likt. “Misschien kan ik …”

“Zou jij het willen doen,” zegt Evelien ineens fluisterend bij mijn oor. Ik kijk opzij en gelijk drukt Evelien haar mond op de mijne. Tongend staan we naast elkaar terwijl Marthe voor mij op de bank zit en mij trekt. Zuchtend en kreunend kijk ik omlaag naar Marthe die waarschijnlijk niet verder durft te gaan.

“Kom op mam,” zucht Evelien die haar moeder met haar hoofd over mijn eikel duwt! Marthe zet zichzelf gelijk af en met tranen in haar ogen en kokhalzend kijkt ze naar Evelien en mij.

“Sorry Maarten,” snikt ze. “Ik ben dit formaat niet gewend!”

“Let op mam,” zucht Evelien die naast haar moeder gaat zitten en mijn paal pakt! Met een opengesperde mond laat ze mijn eikel haar mond in glijden en begint ze mij gelijk te trekken.

“Oh… Ja…” hijg ik kreunend. “Dit is het! Oh… Evelien! Oh… ga… ah… door!”

“Mijn moeder nu,” hijgt Evelien die mijn glimmende eikel voor haar moeder houdt. “Kom mam! Zoals ik het deed? Zo krijg je Maarten ook klaar!”

“Wel voorzichtig he,” zucht Marthe kijkend naar haar dochter en dan naar mij.

“Ik doe niets,” glimlach ik en voel de tong van Evelien weer langs mijn nek glijden! Evelien begint mij weer te tongen terwijl ik voel hoe haar hand van mijn borst naar mijn kruis zakt. Marthe neemt weer een poging terwijl de hand van Evelien mijn paal pakt. “Ja…ah,” kreun ik langs de mond van Evelien! Marthe glijdt ver over mijn paal terwijl Evelien zachtjes trekt.

“Zie je wel mam,” lacht Evelien en duwt mijn hand tussen haar benen. “Je ka… an… het… oh… wel!” Evelien lijkt wel te lekken zo nat is haar kutje. Haar sappen lopen langs mijn vingers terwijl mijn paal weer diep in de mond van haar moeder verdwijnt.

“Ze krijgt de smaak te pakken,” hijg ik vlakbij de mond van Evelien en tussen het tongen door!

“Doe je best maar schatje,” zucht Evelien en stapt van ons weg. Ik lik het nat van haar kutje van mijn vingers terwijl ik haar na kijk. Dan kijk ik hoe Marthe mijn eikel steeds weer laat verdwijnen.

“Je doet het goed,” hijg ik kreunend en zoek de tieten van Marthe op. “Heb jij ook van die lekkere soezen?”

“Nog lekkerder,” hijgt Marthe en laat mij haar tieten pakken. “Voel maar!” Knedend in de tieten van Marthe die mij blijft trekken zie ik hoe Evelien foto’s maakt. Ze glimlacht en houdt een vinger voor haar mond dat ik niets moet zeggen.

“Zijn ze lekker,” kreunt Marthe opkijkend.

“Heerlijk ja,” lach ik. “Ik wil ze bloot hebben!”

“Nee! Nee…” hijgt Marthe en duwt mijn handen weg als ik in haar jurk wil doordringen. “Nu niet!” Ze begint gelijk weer te hijgen als ik, jammer genoeg door de stof van haar jurk moet om met haar tieten te mogen spelen. Ik kijk naar Evelien die foto na foto maakt. Evelien kijkt mij aan en glimlacht terwijl ze een beweging maakt van ‘doe het dan!’ Ik kijk naar Marthe die geniet van het gekneed aan haar tieten en tepels terwijl ze mij zachtjes trekt. Weer zie ik Evelien die beweging maken en dan kijk ik weer naar Marthe.

“Pijp me,” kreun ik hijgend terwijl ik steun zoek op de rugleuning achter Marthe. “Zuig me!” Marthe wordt door deze beweging achterover geduwd en mijn paal druk ik gelijk tegen haar mond. Half over haar heen hangend, deels staand en leunend neemt Marthe voorzichtig mijn eikel weer in haar mond. “Hm… Ja… ah,” hijg ik en geef een klein stootje. “Dit is het! Ja… ah goed zo!” Marthe geeft weerstand door haar hoofd te willen draaien wat niet gaat met mijn stok in haar mond. Terugtrekken gaat ook niet omdat ik haar hoofd op de rugleuning druk.

“Goed zo ma,” hijgt Evelien achter de bank staande terwijl ze foto’s neemt. “Je doet het goed mam!” Evelien kijkt mij glimlachend aan terwijl ik haar moeder zachtjes in de mond neukt. “Lekker he mam,” hijgt Evelien als ik een tepel van haar in mijn mond neem. “Hm… Mam! Zuig hem klaar!” Evelien neemt met een hand een tiet van haar moeder in haar hand terwijl ze close-ups maakt van mijn pik in haar moeders mond. De weerstand van Marthe zakt ineens heel snel nu haar tieten en tepels door haar dochter worden gekneed. Langzaam begint Marthe meer te kreunen van genot en merken we dat ze het lekker gaat vinden. “Lekker mam,” zucht Evelien als Marthe even op adem kan komen. “Heerlijk,” hijgt Marthe en trekt mijn eikel weer diep in haar mond terug trekt. “Super!” Een dikke slijmdraad verbindt haar mond met mijn eikel en Evelien veegt hem weg over mijn eikel en paal.

“Laat hem komen mam,” hijgt Evelien. “Laat hem in je mond komen! Daarna laat ik je zien hoe hij in mij verdwijnt.” Glimlachend en verrast kijkt Marthe naar mij en dan weer naar Evelien die nu zachtjes haar moeders hoofd richting mijn paal beweegt. “Laat hem in je mondje komen mam! Kom Maarten! Kom! Spuit mijn moeders mondje vol!”

“Ja… ah,” kreun ik als Marthe mij weer volop zuigt. “Ik ga haar volspuiten!”

“Ja Maarten,” hijgt Evelien en begint mij te kussen. “Goed zo Maarten, naai haar mondje! Spuit haar keel vol! Kom Maarten! Kom dan!”

“Ja… ah,” hijg ik en voel mijn paal pompen.

“Hij gaat komen,” hijgt Marthe. “Eve! Hij komt!”

“Mond open mam,” gilt Evelien en pakt mijn paal. “Houd je mond open!” Met haar armen om mij heen staat Evelien achter mij aan mijn paal te rukken. Marthe zit voor mij en ineens kom ik klaar. Dikke klodder spuwen uit het kleine gaatje in mijn eikel. “Ja… ah” kreun ik met knikkende knieën terwijl ik zie hoe Marthe een paar klodders van haar lippen likt. “Dit is lekker!”

“Super,” hijgt Evelien die inmiddels naast mij is gaan zitten. “Je smaakt goed vriendje!” “Wat zeg jij mam?”

“Het is inderdaad niet smerig,” hijgt Marthe met een grote glimlach.

“Kom op! Mam,” lacht Evelien weer en veegt de laatste druppel van mijn eikel. “Zeg eens eerlijk!”

“Hij smaakt eerlijk gezegd net zo lekker als je vader!”

“Dat wilde ik nu net weer niet weten,” lacht Evelien weer die likkend aan haar vinger opstaat. “Ik ga even bellen!”

“Dit was goed Maarten,” zucht Marthe als Evelien staat te bellen.

“Ja hoor,” glimlach ik en berg mijn paal.

“Ja! Weet je,” gaat Marthe verder. “Jozef! De vader van Evelien…”

“Hm… mm…,” knik ik.

“Hij heeft dan wel niet zo’n grote,” zucht Marthe en fatsoeneert haar haren een beetje. “En dat is ook helemaal geen probleem of zo. Maar we doen ‘het’ ook niet meer zo vaak. En nu zie ik ineens de jouwe dan… euh!”

“Hoe komt het,” vraag ik. “Ik bedoel… Dat jullie niet meer zo vaak…”

“Vrijen? Ik weet het niet,” zucht Marthe. “Toen ik hoorde dat jullie geregeld…’het’ doen. Was ik een beetje verrast.”

“Hoezo dat,” glimlach ik naar Evelien kijkend die met drinken binnenkomt.

“Er is eten onderweg,” glimlacht Evelien die naast mij op de bank gaat zitten.

“Dus euh… mm,” denkt Marthe na. “Oh ja! Jullie zijn huisgenoten.”

“Niet helemaal meer,” lacht Evelien die een been over mijn been slaat.

“Precies,” lacht Marthe. Toen Evelien ook nog eens over jouw… apparaat begon. Toen had ik het helemaal niet meer! Ik moest het zien!”

“En de rest is geschiedenis,” lach ik en leg een hand op het been van Evelien. “We willen gaan samenwonen!”

“Dat doen jullie toch al,” glimlacht Marthe.

“Zonder mede huisgenoten,” lacht Evelien.

“Waar zijn die eigenlijk,” roept Marthe even een beetje angstig. “Ze zullen toch niet…” “Ze zijn de hele week op een of ander kamp en de ander is ziek bij zijn ouders” lacht Evelien die op het geluid van de deurbel op staat. “Ons eten! Denk ik!” Het eten is inderdaad gebracht en rondom de tafel zittend gaan we eten. Het nieuws wordt aangezet en pratend, etend en lachend zijn we een uurtje verder. Er is afgesproken dat wij volgende week worden opgehaald. We vieren dan de verjaardag van Evelien nu haar vader er ook nog is. Twee weken later, dus drie vanaf nu is Evelien echt jarig. Marthe komt ons dan ophalen en dan vieren wij met zijn drieën de verjaardag van Evelien.

“Met zijn drieën mijn verjaardag vieren,” glimlacht Evelien kijkend naar haar moeder en dan naar mij.

“Waarom niet,” glimlacht haar moeder. “We kunnen het nu ook vieren. Alleen dacht ik dat je mij iets anders wou laten zien.”

“Oh…” lacht Evelien naar mij kijkend. “Volgens mij is mijn moedertje een beetje geil.”

“Behoorlijk geil” verbetert Marthe Evelien terwijl ze begint te blozen.

“Je krijgt een voorproefje,” lach ik en streel Marthe over haar been. “Tenzij je hier blijft slapen.”

“Ik zou het zo doen,” glimlacht Marthe al lichtjes hijgend. “Maar ik moet naar huis!”

“Je moet naar papa! Bedoel je,” zucht Evelien die aan de andere kant van haar moeder is gaan zitten.

“Ja,” zucht Marthe terwijl ik hoog op haar bovenbeen wrijf. “Wat doen we?”

“Wat jij wilt” glimlacht Evelien met getuite lippen naar mij kijkend en over haar moeder heen buigt. “Of niet schatje?”

“Hm…” glimlach ik. Mijn hand wrijft ver op het bovenbeen van Marthe terwijl Evelien op haar andere been hetzelfde doet. Pal voor het gezicht van Marthe die haar ogen heeft gesloten beginnen Evelien en ik te kussen. “Hm… mm…” kreun ik zacht als ik Marthe in mijn paal voel kneden! Marthe kijkt ons glimlachend aan en ik zie hoe haar hand tussen de benen van haar dochter verdwijnt. Gelijk duw ik mijn hand tussen de benen van Marthe die even een tel inhoudt. Glimlachend kijkt ze ons weer aan en sluit ze haar ogen. Evelien heeft inmiddels de jurk van haar moeder opgetrokken en kijkt nu hoe mijn hand over de panty en slip van haar moeder wrijft terwijl ze zelf over de hand van haar moeder begint te rijden.

“Hm… mm… mam,” kreunt Evelien hees waardoor ik merk dat Marthe meer doet dan Evelien over haar hand laten rijden. “Oh… oh! Ga… ha… door mam!”

“Kus me Eef,” hijgt Marthe die haar benen spreidt terwijl ze mij aankijkt. Evelien buigt voorzichtig over haar moeder terwijl ik verder tussen de benen van Marthe in wrijf. “Oh… oh…,” hijgt Marthe als ik door haar panty en slip over haar kutje wrijf. “Hm… mm…!” Evelien kust haar moeder en smoort zo het kreunen van haar moeder. “Hm… mm…” hoor ik Marthe kreunen terwijl ze haar dochter ligt te tongen en mijn stijve loslaat. Hm… mm…!” Ik draai tussen de pantybenen van Marthe in en trek de panty kapot. “Wat doe je,” roept Marthe geschrokken! Evelien kijkt op en ziet gelijk waar ik mee bezig ben en begint haar moeder weer te kussen. “Oh… mm…” kreunt Marthe met Evelien op haar lippen. Mijn vingers glijden over haar geschoren bikinilijn langs het kantenrandje van haar slipje. Zachtjes veeg ik over het donkere streepje en de vage vorm van haar lippen in het stukje stof. “Hm… mm” kreunt Marthe en ontsnapt aan de mond van haar dochter.

“Neem me!”

“Nee,” hijgt Evelien als ik haar aankijk. “Bef haar! Ik wil jou vannacht in me!”

“Eef,” hijgt Marthe draaiend tegen mijn hand. “Ik ben zeiknat. Laat hem in mij komen?” “Nee mam! Je wacht maar!”

“Wat!” Lach ik terwijl Marthe ook verbaasd naar Evelien kijkt!

“Met mijn verjaardag! Dan heb je ons het hele weekend!” Verbaasd kijken Marthe en ik elkaar aan. Marthe haar hersens lijken op volle toeren te werken terwijl het mij niets uitmaakt. Als ik nu niet Marthe mag naaien dan naai ik vanavond haar dochter wel.

“Oké,” zucht Marthe die haar benen op trekt. “Maar mag hij mij dan wel anders laten komen?”

“Oké,” glimlacht Evelien nadat ze mij heeft bekeken. “Ze is voor jou Maarten!” Ik heb zo’n flauw idee wat Evelien gaat doen terwijl ik haar nakijk en Marthe onderuit op de bank gaat liggen.

“Maarten,” hijgt Marthe glimlachend en kijkt mij aan! Glimlachend zie ik hoe ze haar slipje opzij trekt en mij haar bijna kale kutje laat zien. “Laat me komen,” hijgt ze en duwt mij bij mijn haren omlaag. “Lik me Oh! Hm…! Ja… Ha! Bef je stiefmoeder jongen! Lik me kut kaal! Likken! Lik me!” Likkend op haar kutje en zuigend aan haar klitje waarbij ik mijn vingers diep in haar duw. Kreunend, hijgend en wild woelend laat ze mij haar kutje bewerken. ‘klik, klik, klik’ hoor ik steeds en zie Evelien foto’s maken.

“Close up,” lacht Evelien zacht bij mijn oor! Gelijk draai ik opzij en neemt Evelien een foto van haar moeders kut met drie van mijn vingers erin. “Nog een met je tong erop,” hijgt Evelien hees! Gelijk trek ik Marthe op mij en duw ik haar middel omhoog. Hierdoor komt Marthe op haar knieën en kan Evelien een foto maken. Een foto van mijn tong tegen de kut van haar moeder. “Maak haar klaar,” hijgt Evelien en ik draai Marthe weer op haar rug draai!

“Oh! Jezus” hijgt Marthe als Evelien haar tieten beetpakt en ik gelijk voel hoe ze begint te komen. “Mijn klitje! Lik mijn klit!” Gelijk komt Marthe klaar als ik haar klitje likt. “Oh… ho… mm… ho!” Gilt ze en zet mijn hoofd klem tussen haar benen. Ja… Ah! Ja… Ah!” Hijgend en rillend kijkt ze versuft van mij naar haar dochter die vingerend bij haar hoofd zit. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt,” hijgt ze glimlachend en gaat langzaam rechtop gaat. “Wat lekker geil is dit!”

“Oh… Oh… ho! Mam,” hijgt Evelien kreunend en laat tussen twee vingers haar klitje trillen. Wacht maar tot hij… Oh…oh … mm… oh… je… oh.. Gespietst! Oh… Maarten! Ik… Oh! Oh… Mam! Ik… Oh… Kom!!” Ook Evelien komt rillend en hijgend klaar waarbij ze op haar zij draait en haar moeder een zoen geeft.

“Dit was super,” hijgt Marthe en kijkt naar mijn paal. “Nu jij weer Maarten!”

“Laat hem maar aan mij over mam,” hijgt Evelien. “Papa heeft een sms gestuurd! Hij vroeg waar jij was!”

“En?” Kijkt Marthe ineens op en doet gelijk haar kleding goed. “Wat heb je terug gestuurd?”

“Dat je nog even druk was en dan naar huis zou komen!”

“Dank je schat,” lacht Marthe. “En jij ook Maarten!”

“Graag gedaan zal ik maar zeggen,” glimlach ik. In een rap tempo is Marthe opgefrist en met zijn drieën lopen we naar beneden. Een kleine knuffelpartij volgt op de stoep bij de auto van Marthe waarna ze wegrijdt. Bovengekomen sluit Evelien het fototoestel aan op de tv en samen ploffen we op de bank om de foto’s te bekijken. De eerste zien we waarna we snel naar bed gaan om nog meer fotogenieke standjes te maken. “Over drie weken! Lief,” zucht Evelien nadat we het zoveelste nummertje hebben gemaakt. “Dan gaan we mijn moeder ook leren genieten, he?”

“Hm… mm…” zucht ik en voel dat ik wegzak!

MaartenS

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

**

Geile stiefmoeder

De week erna praten we uitvoerig over hier blijven wonen of iets voor ons samen te gaan zoeken. Hier blijven is goedkoper maar hebben we geen echte privacy. Toevallig was er afgelopen weekend niemand thuis en hadden we het rijk voor ons alleen. Dit kwam helemaal mooi uit toen Marthe, de moeder van Evelien kennis met mij kwam maken. Dat wij elkaar hebben leren kennen is heel zeker! En hoe! Tegen het einde van de week besluiten we om iets voor ons zelf te zoeken. Een appartement of een kleine woning, dat is nog een vraag. Die zaterdag worden Evelien en ik opgehaald door Jozef de vader van Evelien. Jozef gaat overmorgen voor zijn werk, bijna twee maanden naar Nieuw-Zeeland. Evelien is over twee weken jarig en daarom vieren wij nu haar verjaardag. Op de ‘echte’ verjaardag van Evelien zijn wij met haar moeder alleen en na het vorige weekend belooft dit wat. De dag verloopt snel en is heel gezellig. Aan het begin van de avond maakt Evelien bekend dat ik niet echt een huisgenoot van haar bent. Door het nodige, waar Evelien geen details over geeft zijn wij een stelletje geworden.

“En nu hebben wij besloten om samen een woning te gaan zoeken,” eindigt Evelien haar toespraak! Haar moeder, Marthe is de eerste die ons feliciteert waarna de rest ook volgt. Als ik even naar de schuur loopt om een kratje bier te halen loopt Marthe met mij mee.

“Kunnen jullie de aankomende weken niet hier blijven,” zucht ze en klampt zich tegen mij aan.

“Nee! Sorry,” zucht ik ook wetend waar ze op doelt. “Evelien en ik hebben een drukke agenda.”

“Hebben jullie echt geen tijd,” smeekt ze bijna waarop ik moet lachen.

“Nee sorry,” glimlach ik. “Echt niet!”

“Een vluggertje dan,” lacht ze en daagt mij uit.

“Een vluggertje,” lach ik. “Vorige keer schrok je nog van… Hoe noemde je mijn paal ook alweer?”

“Apparaat,” lacht ze. “Maar we hebben toch wel lol gehad?”

“Dat zeker,” lach ik terwijl Marthe haar rok iets optrekt. “Maar nu niet!””

“Echt niet?”

“Nee,” lach ik en loop met een kratje bier weg. Het liefst zou ik haar zo over de werkbank van Jozef nemen. Marthe ziet er heerlijk uit in die leren rok. Strak wit blouseje erop met haar lekker tieten erin en dan haar snoetje erboven. Net zo’n lekker snoetje als Evelien, haar stiefdochter. Het feest duurt tot laat. Met het opruimen gaat Jozef nog even een rondje met de hond.

“Als ik zo terugkom breng ik jullie weg,” roept hij voordat de voordeur dicht ploft.

“Kan ik je echt niet overhalen,” zucht Marthe kijkend van mij naar Evelien.

“Wat Mam?” Lacht Evelien kijkend naar mij.

“Ze wil dat wij de komende weken hier zijn,” glimlach ik en neem een paar schalen van Evelien over.

“Ook,” lacht Marthe die naar mij toestapt. “Ik vroeg hem of hij misschien een vluggertje wilde doen.”

“Mam,” schiet Evelien in de lach. “Ben je geil?”

“De hele avond al,” lacht Marthe en begint tegen mij op te rijden terwijl ze haar blouse openmaakt.

“Je moet echt geduld hebben mam,” lacht Evelien en drukt de hand van Marthe op mij leuter. “Voel je wat er naar binnen moet!”

“Jezus,” lacht Marthe knedend. “Slap?”

“Hm… mm” knik ik zuchtend terwijl Marthe door gaat. “Maar niet lang meer als je zo doorgaat!”

“Dus mam,” lacht Evelien en geeft haar moeder een zoen terwijl ze haar wegneemt van mijn zijde. “Geduld hebben!” Jozef komt gelukkig luidruchtig binnen waarbij Marthe naar boven schiet.

“Tot ziens liefjes,” roept ze terwijl ze de trap oploopt.

“Heeft ze haast,” lacht Jozef niet wetend van ons onderonsje?

“Ze moest weer nodig naar het toilet,” glimlacht Evelien. “Ze heeft de hele avond al lekkage! Snap je pap?”

“Ja! Ja,” glimlacht Jozef. “Ik begrijp het! Als ze maar niet ziek wordt!” Jozef snapt het dus niet! Iets waar Evelien en ik erg blij om zijn. Het ritje naar huis is kort en heel snel waarna Evelien en ik gelijk bed in duiken. De weken erna zijn we druk, zoals ik Marthe al had uitgelegd. Studie vraagt enorm veel aandacht en Evelien en ik zijn bezig met het zoeken van een woning. Eind van de tweede week, de vrijdag voor de verjaardag van Evelien hebben we twee woningen op het oog.

“Kijken wat mijn moeder ervan vind,” zegt Evelien weer bladerend door de papieren van de makelaar.

“Hoe laat komt ze ons eigenlijk halen,” vraag ik en zet voor Evelien een glas thee neer. “Als ze op tijd klaar is met haar werk,” denkt Evelien hardop. “Hierheen rijden… Dan het zal rond zevenen zijn.” Het blijkt dus dat Marthe eerder weg kon en om zes uur staat ze voor onze deur. Snel pakken we onze spullen en lopen naar beneden waar Marthe in haar autootje zit te wachten.

“Zo mam,” lacht Evelien zodra we in gestapt zijn. “Ben je achter de ramen bezig geweest?”

“Wat,” lacht Marthe terwijl ze rondkijkend weg rijdt.

“Valt wel mee Eef,” lach ik kijkend over de schouders van Evelien en Marthe!

“Hoor je dat Eef,” glimlacht Marthe die via de spiegel kaar mij kijkt. “Je vriend vind het wel meevallen!”

“Die houdt wel van dit,” lacht Evelien met een knipoog naar mij. Marthe ziet er weer goed uit. Uitdagend, opwindend of sexy. Net hoe je het wil noemen maar gekleed als een snol absoluut niet! Onder de halflange regenjas heeft ze een kort stretch rokje aan. Tussen het rokje en de over knie laarzen zie je een stuk zwarte panty. Met de witte boordjes aan het strakke zwarte truitje is het net alsof ze een witte blouse eronder aanheeft. Zoals ik haar inmiddels ken heeft ze een lichte make-up en haar haren opgestoken. Bij het ouderlijke huis van Evelien lopen de dames naar binnen en gaan gelijk eten klaar maken. Ik haal ondertussen nog wat boodschapjes en onze tassen uit de auto. De boodschappen zet ik in de keuken waarbij ik door beide dames wordt bedankt. Met een kleine uitleg mag ik de tassen in de oude kamer van Evelien zetten. De kamer van Evelien ziet er leuk uit. Gezellig maar niet te gezellig. Je ziet duidelijk dat het de kamer van een ouder meisje of jonge vrouw is. Ik zou hier wel een tijdje kunnen logeren, denk ik bijna hardop.

“Eten,” hoor ik Evelien van beneden roepen.

“Ik kom eraan,” roep ik terug. Beneden gekomen zit Marthe aan de tafel en Evelien tegenover aan de andere kant.

“Kom,” roept Evelien.

“Kom maar hier zitten,” glimlacht Marthe bijna gelijk met Evelien tikkend op de stoel aan de kop van de tafel. “De man des huizes zit aan de kop!”

“Wat deftig,” glimlach ik pochend. “Moet ik ook het vlees snijden?”

“Nou, we hebben gewoon en lekker simpel wat broodjes.”

“Prima toch?”

“Ik had geen zin om nog eten te gaan koken,” zucht Marthe die als eerste een broodje pakt. Eet smakelijk!” Pratend over de afgelopen weken en over de plannen die Evelien en ik hebben verdwijnen de broodjes snel. Als we uiteindelijk uitgegeten zijn wil Evelien de papieren van de makelaar erbij pakken. Marthe vindt het een leuk idee en is nieuwsgierig naar wat wij op het oog hebben. Terwijl Evelien, Marthe even bij praat ruim ik de tafel leeg.

“Zet alles maar gewoon op het aanrecht,” glimlacht Marthe als ik vraag waar alles heen moet. Morgen weer een dag!” Evelien gaat weer verder met het bijpraten en ik loop weer naar de keuken.

“Wat een schatje toch,” hoor ik Marthe iets te hard fluisteren tegen Evelien. Evelien reageert hierop maar dat kan ik niet horen. Wel hoor ik beiden lachen en moet ik ook lachen. ‘Vrolijke tutjes,’ zeg ik tegen mezelf.

“Zijn we zover,” vraagt Evelien als ik weer bij beide dames kom staan.

“Ja,” glimlach ik. “Wat heb je je moeder al verteld.”

“Nog niets,” glimlacht Marthe en staat op. “Ga jij hier maar zitten. Ik ga even een koffie zetten!”

“Dat kan straks ook mam,” zucht Evelien draaiend met haar ogen. “De koffie is zo klaar!” “Wil jij geen koffie,” vraagt Marthe naar mij kijkend.

“Ik neem zo meteen wel een kopje. Volgens mij wil Evelien graag iets aan u laten zien!” “Nou! Laat mij eens zitten dan,” zucht Marthe trekkend aan mijn arm en duwt zich tussen mij en de tafel in. Gelijk wil ik opstaan maar Marthe laat duidelijk merken dat zij op mijn knie wil zitten.

“Als je maar uitkijkt met die hakken onder je laarzen,” lach ik en laat Marthe zitten! Met Evelien staand links van mij zit Marthe op mijn rechterbeen met haar voeten tussen mijn voeten. Evelien lijkt het niet te interesseren dat haar moeder op mijn been is gaan zitten. Wel keek ze even wat haar moeder ging doen maar toen ze het doorhad begon ze haar uitleg over de woningen. Met een hand van mij op haar onderrug schuift Marthe wat heen en weer op mijn been. Even kijken als Evelien wat aanwijst en dan weer verzitten. Het geschuif, waarschijnlijk het zoete luchtje van Marthe en het idee wat wij met zijn drieën hadden afgesproken maakt mij lichtjes geil. De normale bult in mijn broek begint te groeien en bewust of onbewust laat ik mijn hand zakken. Marthe knipoogt even vlug naar mij wat Evelien ook niet ontgaat.

“Zit je lekker Mam,” glimlacht Evelien kijkend naar haar moeder en daarna mij een knipoog geeft.

“Hm… mm…, zucht Marthe die van mijn been opstaat. “Ik ga nu eerst koffie pakken. Ik heb me toch een droge mond!”

“Oké,” zucht Evelien kijkend naar mij. “Wij lusten ook wel een kopje! Of niet Maarten?” “Euh…mm… ja! Lekker,” glimlach ik naar Evelien die mij ineens begrijpt! Marthe loopt naar de keuken nagestaard door mij.

“Lekker kontje heeft ze nog hé,” lacht Evelien.

“Eerlijk gezegd vind ik je stiefmoeder helemaal een lekker wijf,” lach ik. Gelijk komt Evelien over mijn schouder hangen en geeft ze mij een zoen. Even voel ik het puntje van haar tong en gelijk voel ik haar hand op de bult in mijn broek.

“Ben je geil,” lacht Evelien terwijl we allebei voor de derde keer de koffiemachine horen blazen.

“Een beetje,” glimlach ik en geef Evelien een tongzoen terwijl ik de hakken van Marthe dichterbij hoor komen. We verbreken onze kus als Marthe de drie kopjes op de tafel neerzet.

“Zal ik nog even terug gaan,” lacht ze.

“Nee Joh”, lacht Evelien en legt een van de papieren zogenaamd goed. “Kom we gaan weer verder!”

“Mag ik weer bij je zitten,” vraagt Marthe aan mij.

“Natuurlijk,” glimlach ik en draai mijn been iets opzij.

“Dank je,” glimlacht Marthe weer en gaat op mijn been zitten. Marthe zit nu verder op mijn been dan ze daarnet zat. Ik leg ook weer gelijk mijn hand op haar onderrug net boven haar billen. Evelien kijkt glimlachend van haar moeder naar mij terwijl ze weer verder gaat met de uitleg. De tijd tikt langzaam verder als Evelien met de tweede woning, het appartement begint. De koffie zal ook wel wat afgekoeld zijn en een beetje onhandig pak ik het kopje op. Voorzichtig drink ik van de warme koffie en zet een paar minuten later mijn kopje op weer de onhandige manier terug. Marthe en Evelien beginnen na een paar minuten ook voorzichtig aan hun koffie. Terwijl ze de koffie drinken en Evelien verder verteld voel ik ineens een hand van Marthe vlak bij mijn leuter. Een kleine schok als schrikreactie is het gevolg. Vlug kijk ik naar Marthe en daarna naar Evelien die niets merkt. Waarvoor ik schrik is mij niet duidelijk maar die kleine reactie voelde Marthe toch. Een glimlachje en een knipoog zijn haar reactie en haar hand nu nog dichter bij mijn weer groeiende paal. Ineens voel ik haar zacht in mijn half stijve kneden waarbij ze gelijk iets gaat verzitten. Mijn hand zakt hierdoor op haar billen en gelijk voel ik weer Marthe in mijn groeiende paal knijpen. Ik knijp zacht in het zachte vlees van haar billen waarop Marthe even stil en rechtop gaat zitten. Gelijk erna is haar reactie om weer te verzitten en daarbij volledig op mijn paal te steunen.

“Hm… mm,” kreun ik zacht waarop Evelien reageert.

“Zijn jullie al begonnen,” lacht ze?

“Niet helemaal gepland,” lacht Marthe en kneed door de stof van mijn broek mijn paal. “Hm… mm…,” zucht ik zacht kreunend en ik begin Marthe haar bil te kneden.

“Zullen we dan maar stoppen,” zucht Evelien en pakt mij bij mijn haren waarbij ze gelijk haar tong tussen mijn lippen perst.

“Prima,” glimlach ik zuchtend tussen onze tongendans door! Knedend in een bil van Marthe en tongend met Evelien voel ik hoe Marthe harder in mijn inmiddels stijve kneed. Met mijn andere hand zoek ik een tiet van Evelien en voel dan de hand van Evelien mijn hand pakken. Evelien begeleidt mijn hand naar haar tiet waarna ik haar tiet begin te kneden. Marthe probeert mijn rits open te maken om een poging te doen in mijn broek te komen. Evelien heeft inmiddels Marthe bij de tiet gepakt en begint nu te tongen met haar moeder. Toekijkend zoek ik de andere tiet van Marthe terwijl ik de tepel van Evelien door haar blouse voel duwen.

“Ik ga even de kopjes wegzetten,” hijgt Evelien die ons spelletje verbreekt! Nagekeken door mij voel ik hoe Marthe nu met twee handen mijn broek opentrekt.

“Haal hem er eens uit,” hijgt ze kijkend naar mij. “Ik wil je lul in mijn hand voelen!”

“Wat een taal,” glimlach ik en duw mijn billen iets op waarbij Marthe ook gelijk iets opstaat!

“Wacht maar eens als we verder zijn,” hijgt ze en gaat weer op mijn been zitten. “Maar eerst wil ik die knuppel vasthouden!”

“Doe je best,” glimlach ik en draai Marthe iets terwijl ik gelijk haar hand weer in mijn broek voel.

“Hm…,” hijgt Marthe zacht terwijl ze tegen mijn borst komt zitten en ik mijn hand onder haar truitje schuif. “Kneed mijn tietjes!”

“Tietjes,” glimlach ik en terwijl ik haar bh cup onder mijn hand door voel glijden en mijn boxershort omlaag voel gaan. “Je hebt gewoon twee lekker tieten!”

“Hm..,” kreunt ze zacht en hees. “Mijn tepels! Kneed mijn tepels!” Evelien zie ik in de deuropening staan met een hand in haar blouse en de andere in haar panty. Mijn paal lijkt nog harder te worden. Ik duw de bh van Marthe op en pers mijn hand tussen haar tiet en de harde beugel van haar bh. “Hm…” kreunt Marthe zacht en zwaar waarbij ze hard in mijn paal knijpt!

“Hm…”, kreun ik met haar mee. Evelien is inmiddels ook weer bij ons gekomen en gaat wijdbeens voor ons op de tafel zitten. Weer begint ze tussen haar benen te wrijven en verdringt een hand van mij op een tiet van haar stiefmoeder. Marthe lijkt zich ergens anders te bevinden en kijkt met een dromerige blik naar haar stiefdochter. Terwijl Marthe langzaam naar haar dochter buigt en haar tieten pakt, zoek ik onder haar stretchrokje naar de rand van haar panty en slip. Tongend zitten beide dames voor mij terwijl ik de benen van Marthe iets uiteen duw.

“Oh…”, hijgt Marthe ineens als ik mijn hand over haar kruis wrijf. Evelien kijkt langs haar moeder naar mij en pakt haar moeders hoofd weer beet om weer verder te kussen. Ik blijf Marthe over haar nog steeds bedekte kutje wrijven en neem van tijd tot tijd een of twee tepels van de dames mee. Een hoog gilletje of een kreun met zwaar gehijg erbij is het gevolg. Marthe heeft ineens weer mijn paal beet en kijkt om terwijl Evelien langs haar naar mij buigt. Evelien en ik beginnen te tongen wat ineens wordt afgewisseld door Marthe en dan weer door Evelien en Marthe. Ik onderneem weer een poging om mijn hand in de slip van Marthe te krijgen terwijl Marthe haar hand om mijn paal probeert te krijgen.

“Dit moet anders,” hijgt Marthe en staat op. Gelijk licht ik ook mijn kont op en trek mijn broek en boxer onder mijn kont uit. Marthe blijft half steunend staan waarbij ze mijn paal goed beetpakt en ik haar panty en slip omlaag trek. Evelien heeft inmiddels haar panty en slip geheel uitgetrokken en ligt zichzelf voor ons te vingeren terwijl Marthe mijn paal begint te trekken. Ik wrijf over de benen van Marthe weer onder het stretchrokje en duw haar benen iets uiteen. Marthe komt weer omhoog en in bijna dezelfde beweging trek ik haar rokje op. Marthe zakt weer terug terwijl ik met mijn vingers haar klitje raak.

“Oh…,” kreunt ze wat harder waarop Evelien over haar tieten naar ons kijkt. “Lekker geil is dit!”

“Zit je erop Mam,” glimlacht Evelien kijkend over haar tieten.

“Nog niet,” hijgt Marthe terwijl ik met mijn andere hand weer een tiet van haar pak. “Dit is toch zo geil!”

“Vind je Mam,” hijgt Evelien.

“Niet dan,” kreunt Marthe zacht en haar hoofd achterover op mijn schouder legt. “Ik wel. Ik ben echt super geil!”

“Ja Maarten,” lacht Evelien en spreidt haar benen.

“Hm… mm…” knik ik kijkend naar de kale en lekkende poes van Evelien. “Ze is erg nat!” “Waar wacht je dan op mam,” kreunt Evelien als ze haar lipjes uit elkaar trekt en een vinger over haar klitje draait. “Als jij er niet op gaat? Ga ik! Ik ben echt berengeil!”

“Mag ik Maarten,” hijgt Marthe mij aankijkend.

“Graag,” lach ik en laat Marthe opstaan. “Kom maar!”

“Voorzichtig met me he,” hijgt Marthe toch wel een beetje gespannen en wijdbeens over mijn benen staat.

“Oh… Ma… am…!” Kreunt Evelien. “Neuk hem! Mam! Laat je nemen!”

“Hij is groot,” hijgt Marthe hees en happend naar adem terwijl ze haar kutje tegen mijn eikel drukt!

“Je hebt mij ook gebaard,” kreunt Evelien hard en vingert zichzelf nog harder. “Doe het! Laat je gaan Mam! Neuken! Neuk je… Oh… ja… ha… ik oh… ko… om!” Voor ons ligt Evelien hard klaar te komen. Het gesputter van haar vingers in haar kutje bezorgen mij bijna een spontane zaadlozing. Ik kan het Marthe nu niet aandoen maar anders had ik haar zo in tweeën gespietst met mijn paal.

“Ik oh… Kom ook,” hijgt Marthe terwijl ze stukje voor stukje over mijn paal zakt.

“Kom dan,” kreun ik en speel nog sneller over haar klitje.

“Zachtjes,” hijgt Marthe happend naar adem en zich weer even inhoudt. “Dit is verdomme wel wat anders dan ik gewend ben!”

“Ik help je wel even,” zucht Evelien. Gelijk draait Evelien haar been over ons heen en staat dan naast de tafel. Naast ons pakt ze het truitje van Marthe beet en rukt in een beweging het strakke truitje weg.

“Auw…!” Roept Marthe met een rode neus waarbij ik door de schok gelijk verder in de strakke kut van Marthe stoot. “Ah… ha! Rus… tig!” Hijgend kijkt Marthe naar Evelien die nu zichzelf helemaal uitkleedt.

“Wil je mijn kutje voelen,” glimlacht Evelien! Gelijk heft ze haar middel op richting Marthe terwijl ze haar hoofd beetpakt. “Zuig mijn tieten mam,” hijgt Evelien met haar moeders hoofd tussen haar armen geklemd! “Zuig mijn tepels hard! Hm… Ja… ah…! Oh… Mam! Je bent een… Oh… zuigkoningin! Oh Mam toch! Oh… Wat lekker is dit!” Ineens laat ze haar stiefmoeder los terwijl mijn paal op de volle diep van Marthe is gekomen. Hijgend, kreunend en naar adem happend zit Marthe stil op mijn paal.

“Ik denk,” hijgt ze hees. “Dat mijn baarmoeder nu ook in de knel zit.”

“Je kunt hem gemakkelijk hebben,” roept Evelien die onder de tafel is gekropen! Gelijk voel ik Evelien in mijn zak kneden. Ik schrik hiervan een klein beetje waardoor ik Marthe zittend op mijn paal optil.

“Oh… Ja… ah,” gilt Marthe hard terwijl ze de tafelrand pakt en trillend op mijn paal blijft zitten. Oh Eve! Oh! Ja… ah! Lik mijn klitje!” Daar is Evelien dus mee bezig bedenk ik me en voel Evelien weer op mijn zak zuigen. Gelijk voel ik haar hand langs mijn paal glijden terwijl Marthe iets omhoog komt.

“Hm…,” hijg ik kreunend en voel Marthe weer omlaag zakken. “Dit is het dames! Dit is… oh! Super!”

“Oh… ho… ja! Kreunt Marthe hard als ze weer omhoog komt en gelijk weer zakt. “Ja… ah!”

“Gaat het beter,” horen we Evelien hijgend lachen en ik voel haar weer langs mijn paal likken! Marthe gaat steeds makkelijker over mijn paal op en neer terwijl ik tussendoor Evelien aan mijn paal voel likken of trekken. Dan voel ik Evelien weer niet. Maar merk of hoor ik van Marthe waar Evelien dan mee bezig is.

“Super” kreunt Marthe terwijl ze inmiddels bijna staat en vervolgens weer zakt. “Ja… ah… ha… ho…! Oh! Ja… ah…! Dit is super! Oh! Neuk me Maarten! Oh! Ja… ah…!” Gelijk, zonder dat Marthe kan nadenken ga ik staan. Rustig stoot ik in de nog steeds strakke kut van Marthe. Evelien komt daarbij onder de tafel vandaan en komt vingerend tegen mij aan staan. Langzaam neem de spanning op mijn zak toe en begint mijn hoogtepunt te naderen. Marthe is helemaal los en laat zich voorover liggend op de eettafel nemen onder toeziend oog van haar vingerende dochter.

“Neem haar Maarten,” hijgt Evelien die mij een natte vinger vanuit haar kutje laat proeven. “Naai haar Maarten! Naai mijn stiefmoeder! Hm! Ja… ah… oh! Goed zo! Lekker denkhengst van me! Wil je nog een likje!”

“Ja… ah” hijg ik hard stotend tegen het gegil en gekreun van Marthe in. “Ik wil je! Oh… Proeven! Oh… Evelien! Ik… oh… ga! Ah! Je… oh… moeder… oh… vol…”

“Nee Maarten,” kreunt Evelien terwijl ze mij weg en uit haar moeder trekt!

“Niet in me,” gilt Marthe bijna gelijk met Evelien. “Spuit over onze tieten!”

“Spuit je sletjes onder,” hijgt Evelien terwijl ik mezelf begin te trekken. Marthe is gelijk omgedraaid en zit op de tafel terwijl Evelien bij mijn pompende paal knielt. “Kom maar, hijgt Evelien kijkend naar moeder. Spuit ons vol!”

“Ja… ah…,” kreun ik en laat dikke klodders door de lucht slingeren. “Oh! Dit is! Oh… lekker!”

“Hm,” lacht Marthe en veegt dikke klodders van haar buik. “Smaakt hij goed?”

“Zeker weten,” lacht Evelien die klodders van haar hand likt. “Proef maar!” Ook Marthe likt haar hand af en kijkt Evelien aan. Glimlachend likken ze om de beurt mijn eikel schoon waarna stiefmoeder en dochter elkaar beginnen te kussen. Knedend in elkaars tieten en kont staan ze voor mij speeksel en nog een klein deel van mijn pudding uit te wisselen. Mijn paal verslapt en ik begin met beide dames mee te doen. Tongend met Evelien dan weer met Marthe en dan weer beide dames. Ondertussen kneden en wrijven we elkaar waar het kan. Een vinger in de natte kut van Marthe en dan weer een vinger in de lekkende doos van Evelien. Van beide een tiet knedend terwijl een of beide mijn slappe pik pakken. Evelien en ik staan weer te tongen en te vingeren waarbij Marthe gebruik maakt om haar laarzen, panty en slip uit te trekken. Ze is op de bank gaan zitten en buigt haar been waardoor ik zie dat haar kutje iets open trekt. Evelien lijkt dit ook gezien te hebben en laat mij los om bij haar moeder te knielen. Wrijvend over de inmiddels ontblote been zit Evelien naast haar terwijl ik ook bij Marthe neerkniel. Marthe kreunt weer als Evelien hangend over haar been een vinger in haar kutje duwt. Ik trek de andere laars van Marthe uit en daarna gelijk de panty en slip. Marthe kijkt mij aan terwijl Evelien verder over haar heen kruipt en ik met haar panty mijn weer licht groeiende paal wrijf. Evelien ligt bovenop haar moeder en beide zijn druk bezig met kussen, likken, kneden en wrijven waar ze kunnen. Allebei kreunen ze als ik tussen hun benen sta en mijn half slappe paal tussen hun in duw.

“Hm…,” kreunt Marthe!

“Oh… mijn klit,” hijgt Evelien half omkijkend en ziet dat Marthe daarbij gelijk een tepel van Evelien in haar mond neemt. “Oh… Mam! Neuk me Maarten!” Rustig stoot ik mijn half slappe tussen beide dames in. Duidelijk is aan het gekreun en gehijg te horen dat ik beide op de juiste plekjes raak. Heel langzaam voel ik mijn paal weer hard worden en trek hem terug. Zowel Marthe als Evelien zijn te ver heen om dit te merken en blijven met zijn tweeën doorgaan. Trekkend aan mijn steeds harder wordende paal kijk ik naar moeder en dochter die helemaal op gaan in het elkaar verwennen. Hijgend, lachend en dan weer kreunend komen ze keer op keer klaar terwijl ik mijn paal nog harder probeer te krijgen.

“Oh… ho…” kreunt Evelien met een holtrekkende rug als ik mijn paal in haar natte kut stouw. “Ja… ha… ja! Maarten Ja! Ah… oh…” Marthe kijkt over de schouders van haar dochter naar mij en probeert met haar voeten mij aan te sporen. Dit lukt niet waarop Marthe onder Evelien vandaan kruipt en tegen mij aankomt staan.

“Neuk die slet,” hijgt Marthe en pakt het stukje lul wat niet in Evelien verdwijnt. “Harder Maarten! Harder! Splijt dat kutje!”

“Ja… ha… ja! Maarten Ja! Ah… oh… mam” gilt Evelien terwijl ik mijn duim op haar kontgaatje druk.

“Ik… Oh… kan… niet meer… oh… ah… Stop Maarten! Ah… Maarten! Oh… Stop!”

“Neem mij,” hijgt Marthe! Gelijk gaat ze op haar rug naast Evelien liggen terwijl ik mijn paal uit de vuurrode kut van Evelien trek. Met mijn glimmende paal stap ik over Marthe heen en druk mijn eikel tegen haar mond.

“Pijp me eerst,” hijg ik en zie Evelien draaien!

“Hm…” kreunt Marthe die mij aankijkt terwijl ze mijn paal pakt en gelijk lijkt te verstijven. “Oh! Evelien toch! Oh! Liefje! Oh!” Gelijk kijk ik achterom terwijl Marthe mijn eikel in haar mond neemt en zie Evelien diep tussen de benen van Marthe zitten.

“Bef haar maar goed nat Eef,” kreun ik en voel Marthe met haar mond over mijn paal glijden. “Ik ga je moeder zo eens goed neuken!”

“Ja… ah,” glimlacht Evelien even opkijkend en die bijna drie vingers in haar moeder steekt!

“Hm… mm…” kreunt Marthe met mijn eikel diep in haar mond. “Ah! Hm! Oh!”

“Ja… ah… toekomstig schoonmoedertje,” lach ik en duw Marthe verder over mijn eikel. “Wen er maar aan! We gaan jou nog veel meer nemen!”

“Hm! Graag,” ontsnapt Marthe even aan mijn paal! “Heerlijk!”

“Nou kom dan maar,” hijgt Evelien en draait tussen de benen van haar moeder weg. “Jouw beurt Maarten!” Ik neem de plek van Evelien over en zak iets door mijn knieën terwijl ik Marthe overeind trek. Mijn eikel is nat van mijn voorvocht en het speeksel van Marthe. “Ze is nat genoeg,” hijgt Evelien en stuurt mijn paal omlaag. “Hij zit er voor Liefje!” Gelijk stoot ik en voel een enorme druk op mijn eikel gepaard met een harde snijdende gil van Marthe. Diep schiet mijn eikel in de nauwe doorgang van Marthe. Voordat Marthe beseft dat mijn eikel haar baarmoeder ramt trek ik mijn eikel weer helemaal terug en stoot ik weer toe.

“Ah! Ha! Ha! Ah…” gilt Marthe met iets betraande ogen.

“Ah! Mijn… kut!” Ik kijk opzij en zie Evelien met een dikke kaars van de tafel in haar kut soppen en laat Marthe even een paar seconde bijkomen.

“Kom ik weer,” kreun ik en stoot mijn paal diep in Marthe

“Ah… ha…” kreunt Marthe die mij nu aankijkt. “Oh! Ik ben er… ah… ja! Klaar voor! Oh… Jezus! Wat… oh… lekker is dit! Oh! Wat een… Oh! Lekkere dikke paal! IK! Ik Kom!” Wijdbeens met haar benen in de lucht komt Marthe klaar. Melkend voel ik haar kut om mijn paal haar sappen naar buiten perzen. Hijgend, kreunend en bezweet blijft Marthe komen waarbij er allerlei geluiden tussen haar kut en mijn paal ontsnappen. Lachend en wat rustiger kijken we naar Evelien die na haar zoveelste keer klaarkomen naar ons ligt te kijken.

“Lekker mam,” lacht ze en buigt naar Marthe om een kus te geven.

“Super…” hijgt Marthe terwijl ik weer begin te pompen. “Hij is… oh… super lekker!” Mijn grote jongen kust Evelien haar moeder overal waar hij kan.

“Daar ben ik nog niet helemaal aan gewend!”

“We hebben nog een heel weekend mam,” lacht Evelien. “Ga jij nu liggen Maarten!” “Lekker,” glimlach ik en trek mijn druipende paal uit Marthe.

“En jij dan bovenop hem mam,” glimlacht Evelien terwijl ze naast mij gaat zitten! Evelien pakt mijn paal en trekt hem rechtop. Marthe komt op haar knieën over mij heen zitten en laat Evelien mijn eikel tegen haar openstaande kut sturen.

“Hm…” kreun ik als Marthe in een stuk bijna helemaal doorzakt!

“Oh… ja…” kreunt ze gelijk weer terwijl Evelien over haar klitje wrijft. “Oh Eef! Oh… Jeetje! Maarten! Ik oh… maak je oh… helemaal… oh… nat!”

“Ja… ah Mam,” kreunt Evelien terwijl ze over mij heen komt zitten. “Laat je gaan! Laat Maarten komen! Laat hem jouw kutje vullen! Bef me Maarten!” Gelijk schuift Evelien naar achteren en komt ze op mijn gezicht zitten. Haar lekkende kut is voor mij meer dan genoeg om te gaan likken. Wiebelend, hijgend en kreunend laat Evelien zittend op mij, zich beffen terwijl ik Marthe constant op mijn paal voel wippen.

“Ik ga zo komen,” hijg ik nadat beide dames al weer een paar keer zijn gekomen. “Marthe ik ga je oh… vol… spuiten!”

“Doe maar,” kreunt Marthe die haar kut nog eens extra aan spant! Bijna gelijk voel ik al mijn energie uit mijn lijf wegtrekken richting mijn kruis. Daar is het gevoel alsof iemand de tuinslang dichtgeknepen houd terwijl het water druk opbouwt. Dan ineens lijkt mijn eikel te exploderen.

“Oh… ja… ah… ja!” Kreun ik met een dierlijke kreun en stoot mijn paal nog verder in Marthe.

“Ja… ah… ja!” Hoor ik Marthe hard kreunen! Gelijk pers ik Evelien strak op mijn gezicht om mijn volgende kreun te onderdrukken.

“Oh… mm…” kreun ik terwijl het nu iets minder hard klinkt! Hierop laat Evelien zich met een kreun voorover vallen en voel ik haar kutje leeg lopen. Likkend en zuigend proef ik haar geil wat nu ook langs mijn kin en nek op de bank druipt. Marthe blijft met schokjes op mijn paal zitten en zoekt steun op de rug van haar dochter die nu met haar hoofd bijna tussen haar bovenbenen ligt. Zo blijven we even zitten waarna ik Marthe van mij af voel gaan terwijl Evelien blijft liggen.

“Slaapt hij,” hoor ik Marthe vragen.

“Weet ik niet,” hoor ik Evelien zeggen. “Waarom dan?”

“Het zou jammer zijn,” hoor ik Marthe zachtjes lachen.

“Hoezo,” hoor ik Evelien weer.

“Nu ik er aan gewend ben, slaapt hij!”

“We zijn de hele week bij je mam! En we hebben morgen mijn verjaardag,” hoor ik Evelien nu ook zacht lachen. “Dan moet hij mij toch wel een paar keer doen! Of niet Mam?”

“We maken wel een neukmachine van hem he,” hoor ik Marthe weer lachen.

“Vindt hij helemaal niet erg,” roept Evelien weer lachend. “En jij ook niet! Of merkte ik het verkeerd?”

“Nee! Je hebt het goed,” zucht Marthe. “Hij is echt super! Maar morgen mag ik zeker ook wel een keer he,” vraagt Marthe weer.

Wat het antwoordt daar op is weet ik niet want mijn ogen sluiten dan toch echt!

MaartenS

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s