Mona en Johan


Mona en ik gaan op weekend naar de streek van Johan. Hij wil ons een paasevenement laten mee beleven in zijn streek en ook een paar mooie leuke plekjes tonen. Als we aankomen, drinken we nog eerst een kopje koffie samen en praten wat bij tot de middag. Nu moeten we eerst gaan inchecken in het hotel waar Mona en ik de nacht gaan doorbrengen.

In het hotel waar we een kamer boekten, waren we echt blij met de luxe. Ik was direct in een goede bui. Johan die ons gebracht had kwam mee om in te checken. Toen we de sleutel hadden gekregen gingen we naar onze kamer om de valiezen er te droppen en Mona wou nog andere kleren aan doen. Johan vergezelde ons naar de kamer. Ik moest dringend naar toilet en deed dat dan ook. Ik hoorde dat Mona en Johan aan het fluisteren waren, maar gaf er verder niet meer aandacht aan. Toen ik uit het toilet kwam, zag ik dat Mona en Johan aan het kussen waren en Johan had een hand onder de trui van Mona en streelde een borst. Ik bleef staan om mijn vrouw en Johan bezig te zien, afwachtend wat er nog meer ging gebeuren. Mona zag me staan en zei dat Johan zich niet meer kon houden, ik deed teken van, ‘doe maar voort’.

Ze draaide haar hoofd terug naar hem en zoende innig voort. Johan trok nu haar trui omhoog en ik zag dat hij haar BH al had los gefrutseld. Haar heerlijke borsten kwamen tevoorschijn toen hij haar trui over haar hoofd van haar lichaam ontdeed. Daarna zag ik dat Johan verder ging met Mona haar broek los te maken, toen haar riem en haar knoop los waren zag ik de hand van Johan verdwijnen in haar broek en op en neer ging over haar kutje.

Mona sloeg haar hoofd achterover en begon al lichtjes te kreunen. Vervolgens trok Johan de broek van Mona omlaag en haar string vervolgens ook. Ik kon nog juist zien hoe de lipjes van Mona haar kutje gezwollen waren voor Johan haar op het bed duwde en op Mona ging liggen. Op dat moment verhoogde mijn ademhaling geweldig door de opwinding. Mijn vrouw lag onder een andere man op een bed in een hotel, zo geil!

Hij kuste haar, zoog aan haar tepels, streelde haar kut en Mona genoot er van. Toen zag ik dat Johan verwoede pogingen deed om zijn kleren uit te doen, wat niet gemakkelijk was door zijn bezigheden. Het lukt hem uiteindelijk en ik zag zijn enorme pik uit zijn slip springen als hij dat naar beneden trok. Het maakt mij ongelooflijk geil te weten dat deze staaf in het kutje van Mona ging verdwijnen. Dit gebeurde echter niet direct, Johan zakte naar beneden en gaf lichte zoentjes over heel het lichaam van Mona tot hij aan haar kutje kwam en daar begon te likken waardoor Mona nog harder begon te kreunen.

Ik kijk het met grote ogen aan en kan het haast niet meer houden. Ik kleed me uit en sta nu te rukken terwijl ik kijk naar het geile tafereel. Het kontje van Johan staat omhoog naar mij toe gericht als hij op handen en knieën op het bed rust en Mona gulzig aan het likken is. Ik kan het nu echt niet meer houden en stap naar het bed op om van heel dicht bij te kijken hoe nat het kutje van Mona wordt tijdens het beffen van Johan. Ik zie de pik van Johan ook schudden van opwinding en kan het niet laten om deze even te strelen en lichtjes te trekken.

Ondertussen heeft Mona mijn pik gegrepen en begint er ook aan te trekken, zachtjes gaat haar hand op en neer over mijn pik terwijl ze nog steeds gelikt wordt door Johan. Hij gaat nu over haar liggen zijn pik nog net niet in haar kutje om haar overal nog te kussen op haar lichaam met zijn pik die nu maar naar één ding verlangt en dat is in dat heerlijke zachte grotje binnen te dringen.

Ik neem Johan zijn pik opnieuw vast trek zijn eikel vrij en streel met zijn eikel over Mona haar zachte lipjes door ronde bewegingen te maken met die erg lekkere en dikke pik van Johan. Ik breng hem vervolgens aan de ingang van Mona’s zalige kut en hij zakt neer om zijn pik er zachtjes in te laten glijden. Dit alles op een paar centimeter van mijn ogen. Ik kom bijna klaar van het zicht alleen. Johan begint nu op en neer bewegingen te maken en neukt Mona vervolgens diep. Ik verhef mij en ga naast Mona op mijn knieën op het bed zitten ter hoogte van haar gezicht om duidelijk te maken dat ze me kan pijpen, waar ze zonder aarzelen aan begint.

Een pik in haar kut en een pik in haar mond, kreunt Mona nu luidruchtig. Ik word zo geil als boter en Johan zonder twijfel ook. We wisselen even en ik zie dat Mona haar mond groot moet openen om de dikke paal van Johan te zuigen terwijl ik aan haar kut begin te likken. Ze zuigt er wel zeker een kwartier aan, nadien is het echt tijd voor Johan om haar kutje te neuken en veranderen we weer van positie, hij duwt zijn pik in Mona haar kut en begint haar stevig te neuken. Mona grijpt naar mijn pik en trekt hem gretig af.

Johan gaat onverstoord voort met pompen boven op Mona, ze kreunt ongelooflijk geil en ik kan het niet meer houden en kom klaar. Johan gaat nog een tijdje door en ik zie aan zijn uitdrukking dat hij zich ook moet bedwingen om klaar te komen. Mona komt klaar en haar kut maakt de mooiste geluiden die ik al gehoord heb. Ze komt klaar en gaat zelf heel veel vocht uitspuwen rond de paal van Johan, die nu ook op zijn hoogtepunt komt en zijn zaad bij Mona naar binnen spuit met behoorlijke druk. Ze komen samen klaar en ploffen neer op het bed. Samen strelen we elkaar allemaal nog even om vervolgens na te praten en tot de conclusie te komen dat het weer erg opwindend was.

Na ons te hebben opgefrist, vertrekken we met z’n drietjes naar het paasevenement iets verder op.

Zacky

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s