Wedden dat


“Wat een berg zand, dat krijg jij nooit voor het einde van het weekeinde naar de achtertuin.” Nelly stond met grote ogen te kijken naar de grote berg, die een vrachtwagen net in onze voortuin had gecreëerd.

“Moet dat allemaal naar de achtertuin voor het einde van het weekeinde, dat lukt je nooit,” zei ze. Ik moest zelf ook slikken, het was nu donderdag, en voor een mannetje met een kantoorbaan was dat wel een flinke klus. Maar met Nelly naast me, die twijfelde aan mijn kunnen liet ik me niet kennen.

“O,” zei ik met een zelfverzekerd air, “dat heb ik al zaterdag achter liggen.”

“ Dat geloof ik niet,” zei Nelly, “het is veel te veel, dat kan niet, daar wil ik zelf wel iets om verwedden.”

“ Aangenomen,” reageerde ik gelijk, “waar wedden we om?”

“ Als het jou niet lukt om het voor zondagavond naar de achtertuin te brengen, dan maak jij volgende week het hele huis schoon.”

“ Goed,” antwoordde ik, “maar als ik het wel sneller kan, dan doe jij de rest van het weekeinde precies wat ik je zeg.”

“Afgesproken,” zei ze gelijk, “wat een makkelijke weddenschap, die heb ik nu al gewonnen, dat kan jij gewoon niet.”

En met beelden op haar netvlies van mij met stoffer en blik, en hoe lang het lijstje wel niet zou gaan worden van de huishoudelijke taken, liep ze weer het huis in. En ik, ik had nog twee dagen om de berg te verzetten en wat taakjes voor haar te bedenken, maar hele andere dacht ik geil.

Langzaam begon bij mij een plan te komen, hoe ik mijn weddenschap kon winnen. Gewoon een dag eerder beginnen. De volgende ochtend, op mijn werk ging ik gelijk naar mijn baas om te vragen of er veel dringende zaken te doen waren, omdat ik eigenlijk graag een dag vrij wilde. Zo doende was ik alweer na een half uur terug van mijn werk en begon gelijk met het weg kruien van het zand.

Na een hele dag kruien zat ik lekker binnen een verfrissend drankje tot mij te nemen. Ineens hoorde ik Nelly weer thuis komen van haar werk.

“Wat is er hier gebeurd?” vroeg ze.

“Ik heb een dagje vrij genomen en zo schiet het lekker op, want ik wil mijn weddenschap winnen.” Met een glimlach ging ze met haar drankje op de bank zitten.

“Wat staat mij te wachten als je het wel wint,” vroeg ze.

“Dat zal je wel merken, laat mij eerst maar het zand wegwerken.” Maar ze zag wel aan mijn gezicht wat mijn plannen waren, geen huishoudelijke taakjes voor haar.

De volgende dag was ik al weer vroeg op om verder te werken, en inderdaad, om vier uur ’s middags had ik alles achter in de tuin liggen. Met een zucht en redelijk uitgewoond zette ik de kruiwagen in de schuur en liep naar binnen. Nelly was helaas niet thuis om mijn werk te bewonderen, zij was naar de stad gegaan om boodschappen doen. Om mijn lichaam wat op te knappen ging ik naar boven, liet het bad vollopen en lag heerlijk te weken in het warme sop. Dat deed mijn spieren goed. Ik lag te denken aan mijn gewonnen weddenschap. Heerlijk, eindelijk een weekeinde volgens mijn fantasieën. Ik hoopte dat ze er echt aan wilde meewerken. Wat lager voelde ik wat groeien als ik er aan lag te denken. Maar rustig ermee, die krijgt nog veel werk vanavond.

Tegen vijf uur klom ik weer redelijk verfrist uit het bad, trok wat gemakkelijks aan en liep naar beneden. Daar stond Nelly in de keuken de boodschappen uit te pakken en in de kast te zetten. Ik liep naar de koelkast en pakte een lekker biertje, dat had ik verdiend.

“Wel mevrouw,” zei ik tegen haar, “heb je gezien hoe het er voor staat?”

“Jazeker,” Nelly sloeg haar armen om me heen om me een flinke kus te geven. “Je bent geweldig, dat je dat voor elkaar hebt gekregen. Ik geef me met plezier gewonnen. Ik zal braaf alles doen wat je zegt dit weekeinde. Ik wacht op je instructies.”

“Nu dan, kom maar eens mee naar de kamer.” Daar liep ik naar de haard en stak een vuurtje aan. Dan ging ik op de bank zitten en keek naar haar.

“Ga jij maar eens naast de haard staan,” zei ik tegen haar, “dan kan ik je goed zien.”

Met een verleidelijke glimlach ging ze naast de haard staan, ze kende me al te goed om niet te weten wat mijn volgende vraag zou zijn. En zonder die vraag af te wachten begon ze verleidelijk te bewegen en plagerig haar shirt op te tillen, zodat ik net niet haar prachtige borsten kon zien.

“Juist al, je begint het al te snappen,” zei ik tegen haar, “alleen ga ik deze keer een beetje verder. Ik wil dat je nu op een lekkere manier al je kleren uittrekt, en je blijft de rest van het weekeinde naakt, dus tot je maandag morgen weer gaat werken.”

“En als we nog weg gaan?” Vroeg ze.

“Dan mag je een kledingstuk aantrekken, maar alleen om te voorkomen dat je gearresteerd wordt, verder blijft het bij jouw wondermooie niets. Zelfs als er bezoek komt blijf je op je allermooist, helemaal naakt.”

“Jij bent de baas,” zei ze tegen mij en met een zwaai ging haar shirt uit en daar waren mijn favorieten, haar borsten. Mooiere heb ik nooit gezien, ze waren precies wat je kunt hebben, ze pasten precies in mijn toch niet al te kleine handen, en ze waren heel gevoelig. Als je er mee speelde, was ze niet meer te houden. Haar lichaam was prachtig vol rondingen op de goede plaats, niet dat hele magere, je hebt echt iets in je handen. Lekkere wilde haren, waar onder twee helle felle ogen schitteren, die je zo konden aankijken dat je gelijk wegsmolt en alles wilde doen wat die ogen vroegen, en daar onder een lichaam, die de grootste belofte uitstraalde, een belofte die ze altijd nakwam. Langzaam kwam al dit moois te voorschijn en zat ik verlekkerd te kijken.

“Pak je kleren maar op en leg ze maar in de kast, die heb je dit weekeinde toch niet meer nodig,” zei ik tegen haar. “Kom dan maar eens bij mij.”

Ze pakte haar kleren en liep naar de gangkast om die daar in te leggen. Bevallig kwam ze terug naar de kamer en liep naar mij toe.

“Kom eens bij mij op schoot, ik heb een belangrijk punt voor je.” Ze begon gelijk te lachen en kroop op mijn schoot.

“Zal ik dat punt dan maar gelijk te berde brengen,” vroeg ze quasi onschuldig en met een ervaren zwaai haalde ze mijn lid te voorschijn. “Wat moet ik er mee doen?” vroeg ze.

“Ik wil dat je hem bij jou naar binnen steekt,” zei ik tegen haar.

“Jawel meester,” zei ze met een slaafs toontje, pakte mijn lid vast en liet zich er langzaam met een zucht over heen zakken.

“Dat is lekker,” zei ze en ze begon erop heen en weer te bewegen.

 “Ho stop,” zei ik, “niet te snel, ik heb nog een taakje voor je.” Verbaasd stopte ze en keek me aan. “Moet ik niet op je rijden dan?”

“Ja,” zei ik tegen haar, “maar ik wil, dat je tegelijk wat anders doet.” Nu was de verbazing helemaal van haar gezicht te lezen. Ik pakte de telefoon, gaf die aan haar.

“Ik wil dat je nu iemand opbelt, tegen hem vertelt wat je nu aan het doen bent en hem vraagt om naar hier te komen om mee te doen. Zeg hem maar dat je alles zult doen wat hij vraagt.”

Met grote ogen keek ze me aan. “Wil jij dat echt?” vroeg ze.

“Anders zou ik het je nu niet opdragen,” antwoordde ik.

Even bleef het stil, stilzitten kon ze niet, daarvoor hield ze teveel van seks.

“OK, ik heb tenslotte verloren en moet doen wat je vraagt. Ik zal Peter bellen, die heeft mij al eens geneukt, ( zie verhaal o niet met Peter) en ik vraag hem of hij tijd heeft vanavond om naar hier te komen.”

“Dat denk ik wel,” zei ik, “wie zou een vrouw als jij kunnen afwijzen.”

Ze begon het nummer in te toetsen en ik hoorde de telefoon overgaan.

“Hoi, met Nelly, hoe is het Peter?” Ondertussen begon ik langzaam weer te bewegen en ik zag aan haar gezicht dat ze het moeilijk had om niet te laten horen in haar stem, wat ze aan het doen was. Na wat telefonische algemeenheden zei ze; “zeg Peter, weet je, ik had een weddenschap afgesloten hier thuis, dat een berg zand voor ons huis dit weekeinde niet volledig naar de achtertuin zou worden gekruid. Maar hij is slimmer dan ik dacht en met een extra vrijdag heeft hij het toch voor elkaar gekregen. Nu ik heb verloren en nu moet ik de rest van het weekeinde braaf alles doen wat hij zegt. Als eerste taak heeft hij mij opgedragen om de rest van het weekeinde naakt te zijn en alles te doen wat hij mij opdraagt. Zo moet ik op dit moment hem neuken en tegelijker tijd moet ik naar jou bellen, je vertellen hoe naakt ik ben en wat ik zit te doen en je uit te nodigen om nu naar ons te komen. En dan moet ik dit allemaal ook met jou doen, en ook aan jou vragen of jij zin hebt in mij?”

Na heel deze plastische uitleg van haar bleef het even stil aan de andere kant van de lijn. Daarna hoorde ik wat verbaasde klanken, zo van echt, -wat lekker, -ik heb eigenlijk geen tijd, maar ik kom toch,- mag het ook eventjes, -en is het waar,- dus ik kom gelijk, ik ben er over een kwartier.

Terwijl zij zo bezig waren, was ik begonnen haar klit te stimuleren, zodat ze wat gekreun niet meer kon binnenhouden. Ik zei tegen haar, “vraag eens aan Peter wat hij met je wilt doen.” Terwijl zij zat te luisteren naar wat Peter met haar wilde doen begon ik steeds sneller te bewegen en haar klit te stimuleren en juist ja, ze kwam kreunend klaar aan de telefoon. Dat was het sein voor Peter om te zeggen dat hij nu ophield met telefoonseks en snel naar ons zou komen voor wat echte seks.

“Pak me maar gelijk als je binnen komt,” zei Nelly nog net, voordat ze de verbinding verbrak. En daar was haar tweede orgasme.

Dat was allemaal te veel voor mij. Met een kreun kwam ik klaar en spoot haar heerlijke kut vol.

“Zo, je hebt wel iets leuks verzonnen,” zei ze, “maar ik begin er wel veel zin in te krijgen.” Ze gaf me nog een stevige zoen en liep dan sensueel naar de badkamer op zich op te knappen. Omkijkend riep ze nog.

“Zal ik wat te eten maken, we krijgen tenslotte een gast op bezoek.”

“Nee hoor, we bestellen wel pizza’s, hij heeft toch geen tijd voor een uitgebreide maaltijd.”

Zodra ze weer terug was keek ik naar haar, wat een schoonheid.

“Ga eens mooi staan naast de haard,” vroeg ik. Ik pakte mijn camera en maakte een paar mooie opnames van haar.

“Voor mijn screensaver op mijn computer,” zei ik tegen haar, “de mooiste beelden die je kunt voorstellen.”

Ineens ging de deur open en kwam Peter binnengelopen. Nelly reageerde gelijk en liep naar hem toe. Even keek Peter een beetje onzeker of hij niet voor de gek werd gehouden, maar zodra hij Nelly naakt op hem af zag komen viel alle schroom van hem af.

“Wat zie je er ongelofelijk lekker uit,” zei hij, en meer kon hij niet zeggen, want dat werd gesmoord in een hete zoen. Hij wist niet waar hij overal zijn handen zo snel moest laten, er werd zoveel moois aangeboden.

“Weet je nog wat ik heb gezegd aan de telefoon,” zei Nelly, “nu dan…”

Ze maakte zich los uit zijn handen en ging achteruit leunend tegen de keukentafel staan. Ze leunde met haar handen achter op de tafel en deed verleidelijk haar benen wat van elkaar. “Dus… “ zei ze nog een keer.

Nu deed Peter zijn broek los, haalde zijn stijve lid te voorschijn en liep naar Nelly toe. Die pakte het vast en leidde het gelijk bij haar naar binnen. Als een hengst begon hij op haar te rijden, haar borsten wiebelden flink onder het neukgeweld, ze kreunde en moedigde hem aan om haar eens lekker te nemen, om haar heerlijk vol te spuiten en al na een paar minuten kwam hij zuchtend klaar.

“Dat was lekker,” zei Nelly tegen hem, “zo mag je vaker op bezoek komen.”

“Dat is pas een welkom,” zei hij tegen haar. Hij deed zijn broek weer dicht. “Wouw, wat ben jij toch een heet meisje,” verzuchtte hij.

“Belofte maakt schuld,” zei ze, “ik had het je toch al door de telefoon gezegd wat je moest doen, trouwens, vanaf nu is het andersom, ik moet alles doen wat jullie zeggen vanavond.”

“Alles?” Zei Peter met een sluwe blik naar mij.

“Jazeker,” zei ik, “en laten we daar maar eens over praten. We gaan nog een leuke avond tegemoet. Zo een mooi schepsel heb je niet iedere avond ter beschikking, zeker als het ook nog zin heeft om alles te doen wat we vragen.”

Ik liep naar de keuken om een glas wijn in te schenken voor Peter en Nelly. Terug in de kamer zag ik dat Peter op de bank was gaan zitten en dat Nelly bij hem op schoot zat. Ze was uitgebreid aan het vertellen hoe de weddenschap tot stand was gekomen en hoe lekker ze het had gevonden om hem in zo een geile positie op te bellen en te vertellen wat ze aan het doen was. Vooral het feit dat ze twee keer kort na elkaar was klaargekomen vond ze heerlijk. Haar geile verhaal liet Peter niet onberoerd en ik zag dat hij het weer wat krap in zijn broek zat.

“Beginnen we geen honger te krijgen,” vroeg ik om te proberen de spanning bij Peter wat weg te nemen.

“O ja, laten we pizza bestellen,” zei Nelly en ze sprong op.

“Juist,” zei Peter, “dat geeft mij de kans om eens uit te proberen, wat je vanmiddag hebt gedaan.”

“Hoezo?” Zei Nelly? Ik zag dat Peter zijn broek weer open deed en een snoeihard lid te voorschijn haalde.

“Kom laat je hier maar op zakken,” zei hij, “zo deed je dat toch.” Nelly begon heel geil te kijken. “Wil je dat echt?” Zei ze, maar dat was eigenlijk een vraag om de vraag, want ze was al op schoot bij Peter gaan zitten en liet zich met een zucht over zijn lid zakken.

“Dit bedoel je toch,” zei ze terwijl ze het kaartje van de pizzadienst pakte en naar de telefoon greep. “Lekker, wel wat bewegen hoor,” zei ze nog. “O wat willen jullie jongens.

“Nu heel eenvoudig, net als jij met alles erop en eraan,” zei ik gelijk. Dat maakte haar nog geiler en ze begon het nummer te toetsen van de pizza leverancier.

“Spreek ik met Bella Pizza,” vroeg ze. “Ik wilde graag, o heerlijk Peter, drie pizza’s bestellen, ja mm…, o sorry, ze zijn me net aan het neuken hoor, graag met alles erop en eraan, en bij mij dieper erin Peter, ja, over een half uur, dat is goed, dan ben ik net weer klaar, o ja neuk door Peter, ik kom klaar, ja het adres is … Dank U.”

Ze legde de telefoon neer en kwam tot een heftige explosie. Wat was dat een geil gezicht. Ik wist niet dat ze dat durfde. Gelijk ging ik naast haar staan en stak mijn lid voor haar gezicht. Ze hapte gelijk en begon er heerlijk aan te zuigen. Zo neukten we haar een tijdje in twee openingen. Maar Peter die een voorsprong had begon ineens erg te grommen, en voor de tweede keer spoot hij haar kut vol. Dat was weer te veel voor Nelly, die weer klaar kwam en mijn lid uit haar mond liet schieten.

Ze liet zich voorover vallen, zuchtte diep, kroop van hem af en ging naast Peter liggen op de bank.

“Kom, neuk me maar af,” zei ze. Als op commando ging ik op mijn knieën voor haar zitten en neukte haar zo, terwijl ze op de bank lag. Peter pakte ondertussen haar borsten vast en kneep zachtjes in haar tepels.

“O wat lekker jongens, ik wil dat jullie mij non-stop neuken, ik wil niet meer stoppen.” Dat was te veel voor mij en ook ik spoot haar helemaal vol.

“Zo nu even bijkomen,” zei ik tegen de anderen, maar dat was buiten Nelly gerekend.

“Ik vroeg non-stop neuken en mijn twee lovers liggen voor Pampus, dan neem ik de pizzabezorger wel,” zei ze met een lach.

“Dat durf je toch niet,” zei ik met een kwinkslag. En dan ging de deurbel.

“Denk je dat?” Zei Nelly en naakt en wel ging ze de voordeur open maken. Die arme jongen, die de pizza’s kwam brengen wist niet waar hij moest kijken.

“Zet ze maar hier op tafel, hier is het geld,” zei ze. “O ja, nog een vraagje tot slot.” De jongen was ondertussen een beetje tot rust gekomen en stond Nelly nu rustig te bekijken. “De heren geloven niet dat ik mij door jou zou willen laten neuken. Ben ik lekker genoeg voor jou?”

Pizza-man keek met een glimlach en zei, “maar natuurlijk dame, waar wilt u het?”

“Hier tegen de tafel,” zei ze, en ze ging ontvankelijk voor hem staan. Tot mijn grote verbazing maakte ze zijn broek los en leidde zijn lid bij haar naar binnen. De jongen had blijkbaar lang droog gestaan, want in een wip spoot hij haar vol.

“Dank U voor de tip,” zei hij nog en hij spoedde zich weer naar buiten, ons met grote ogen achterlaten over wat Nelly had gedaan.

“Jeetje, wat een hete ben jij,” kon ik nog net uitbrengen. “Je wilt toch dat ik alles doe wat jij zegt,” vroeg ze met namaak onschuldige ogen? “Kom we gaan eten, want daarna hebben jullie zeker nog hete opdrachten voor mij.”

Snel gingen we aan tafel zitten en begonnen de pizza’s op te eten. Na het eten zei Peter dat hij zoals al eerder gezegd had weg moest, want hij had een afspraak waar hij niet onderuit kon.

“Laat je mij nu zitten,” zei Nelly sip.

“Helaas, jij bent vanavond een mannen verslinder, maar ik hou het liever nog eens te goed.” Hij kuste haar nog eens extra en toen vertrok hij.

“Zo en nu mijn meester,” vroeg ze onderdanig. “Nu ga ik jou de grootste beurt geven die je ooit hebt gehad.”

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s