De tegenprestatie


(Ofwel wat ze beloofde in het verhaal Carnaval)

“Hallo Peter, weet jij nog wat Nelly heeft gedaan met Carnaval? … Ze beloofde dan dat ze een heel weekeinde zou doen wat ik zou zeggen. Nu had ik het volgende in gedachte… En als jij dan zaterdag avond in het restaurant bent, kan jij onder het eten er al van genieten en daarna … Je blijft natuurlijk slapen, nou ja slapen? Afgesproken, tot zaterdag avond dan.”

Met een geile glimlach leg ik de hoorn weer op de haak. Dit wordt een weekeinde waar ik al vaak van heb gedroomd, nog even snel naar de winkel om wat te kopen en dan, een heel weekeinde seks met een geile meid.

Na het eten op donderdagavond begin ik met de voorbereidingen.

“Weet jij nog wat je me beloofd hebt om zo uit je bol te gaan met carnaval?” Vraag ik aan Nelly.

“Zeker,” zegt Nelly, “ik heb je beloofd een heel weekeinde te doen wat jij zegt.”

“Dat weekeinde breekt morgen aan, zet je maar schrap, ik ben het de hele week al aan het voorbereiden, het wordt een weekeinde waar je nog lang over zult nadenken.”

Nelly kijkt me met een onderzoekende blik aan. “Ik heb het zeker niet mis als ik denk, dat het een weekeinde vol seks wordt?” zegt ze.

Terwijl ik knik zie ik haar ogen open gaan en ze begint te stralen.

“Lekker, ik ben je man, ik bedoel vrouw natuurlijk. Ik zal me aan mijn belofte houden.”

“Dan volgt hier je eerste opdracht voor morgenavond. Als je morgenavond thuis komt, kleed je jezelf helemaal uit. Aangezien jij altijd op vrijdag eerder thuis bent zorg je ervoor dat je op de mat in de woonkamer ligt, heel nat, als ik thuis kom. Hoe je dat regelt, moet je zelf weten”

De volgende dag gaat me niet snel genoeg. Natuurlijk moeten ze op vrijdagmiddag weer lang vergaderen en het lijkt wel of iedereen wat wil zeggen tijdens de rondvraag. Eindelijk komt de vrijdag werkdag tot een einde. Snel loop ik naar mijn auto om naar huis te rijden. Van uit mijn auto kondig ik mijn verlate thuiskomst aan. Ik hoor Nelly met een giecheltje zeggen, dat ze al lekker nat is. Ik zet de auto op de oprit en ga het huis binnen. De kamer is lekker warm, overal staan brandende kaarsjes en op de grond, in een kring van kaarsen ligt Nelly met de geilste glimlach op haar gezicht die ik ooit heb gezien.

Langzaam doet ze haar benen open en zegt: ’Kijk, ben ik geil genoeg. En al lekker doorgesmeerd. Ik heb Jan gevraagd om me even voor te naaien en lekker vol te spuiten, zo kan je me nu in een keer nemen.”

Ik zie haar kutlippen glimmen van het vocht en als een gek begin ik mijn kleren uit te trekken. Wat een lekker wijf, nu ga ik doen waar ik al jaren zin in heb. Al tijden droom ik van het feit dat Nelly hier voor me klaar ligt, gewillig om al mijn dagelijkse frustraties eruit te laten rammen in haar heerlijke kut. Ik laat me tussen haar benen zakken en voel dat ze mijn stijve al vast heeft en naar haar kutje leidt.

“Kom naai me want dat wil je toch” zegt ze. Met een stoot duw ik me helemaal bij haar naar binnen en als een wilde begin ik haar te neuken.

“Ja, ja doe het, pak me, naai me, spuit me vol, kom” roept ze. En dat doe ik, ik hoor haar kreunen en als bij wonder komen we tegelijk klaar.

Met een zucht laat ik me naast haar op de grond rollen. Nelly rolt op haar zij en kijkt me aan.

“Heb ik al netjes gedaan wat je hebt gevraagd?”

“Zeker”, zeg ik tegen haar, ”je bent naakt het mooiste engeltje dat ik ken.”

“Dan gaat dat engeltje nu voor het eten zorgen,” zegt ze en ze loopt naar de keuken.

Rustig lig ik haar te overdenken. Ze is niet alleen een hele fijne partner, ze heeft ook een lichaam die iedere man een natte droom bezorgt. En dat is niet alles, ze straalt ook nog iets speciaals uit, zo van ik hou van seks, neuk me.

Na het eten neem ik haar in mijn armen en leg haar terug op de grond. Voorzichtig laat ik mijn handen over haar lichaam glijden. Nu wil ik niet neuken, maar vrijen. Zachtjes knabbel ik aan haar rechter tepel, dan ga ik al likkend naar haar linker borst en knabbel daar aan. De tevreden geluidjes, die ik onder me hoor, geven aan dat ik het goed doe. Mijn handen glijden nu verder over haar lichaam, op zoek naar lekkere plekjes. Tussen haar benen voel ik dat ze al heerlijk nat is. Kussend en likkend zak ik nu naar beneden en kom aan bij haar liefdesgrotje. Met mijn tong speel ik over haar lipjes en bijt zachtjes in haar klitje.

“Wil je nu in mij komen, ik wil je voelen?” Zegt ze zachtjes.

Ik schuif weer naar boven en voel hoe ze mijn lid vastpakt en deze naar haar kutje voert. Langzaam schuif ik haar warme hongerige kutje binnen totdat ik die helemaal gevuld heb. Ik kijk even naar haar gezicht, die staat volledig op verliefd en verlangen. Voorzichtig steun ik me nu op mijn armen om haar niet te pletten op de grond en langzaam, zachtjes en liefdevol begin ik te bewegen. Ze kijkt me lachend aan en dan sluiten even haar ogen om te genieten van het moment. Ze kreunt zachtjes en ze rilt, ze komt heel stilletjes klaar.

Gelukzalig doet ze haar ogen weer open en zegt: “Wil je nu in mij klaarkomen, ik wil het voelen.”

Rustig beweeg ik verder en kijk naar haar, dan komt het bij mij op en voldoe ik aan haar wens. Als we nog een tijdje van elkaar liggen te genieten, pakt ze mijn hand en zegt; “kom we gaan naar boven.”

De volgende ochtend ruik ik de koffie als ik wakker word. Loom kijk ik naast me op de wekker en schrik dan ineens helemaal wakker. Al twaalf uur. Het was gisteren avond ook zo lekker. Heel loom met mijn engeltje gevreeën, vol liefde. Lekker rustig van haar en haar lichaam genoten. Over twee uur moet hier alles al klaar staan voor het bezoek. Ik schiet mijn bed uit en bots bijna tegen Nelly op die stralend en naakt met een heel blad vol koffie en eten de slaapkamer binnen komt.

“Terug je bed in, ik heb me niet voor niets zo staan uitsloven.” Ik schiet snel terug het bed in. Ze zet het blad op het bed naast me op het bed en kruipt aan de andere kant van me.

“Je was erg lief gisteren avond dus ik kom nu voor jou zorgen.” Ze duikt op me en grijpt mijn half slappe lid vast. Al zuigend en likkend brengt ze hem op oorlogssterkte, dan kruipt ze boven op me en zakt met een zucht er over heen.

“Zo, nu is het speciale voedertijd!”

Ze pakt de vruchtensap en geeft me te drinken. Daarna worden er allerlei lekkere hapjes in mijn mond gestoken. Tenslotte krijg ik ook een slok koffie. Ondertussen zit ze zachtjes op mij te rijden en voel ik bij mij mijn ballen gaan pruttelen.

“Dit hou ik zo niet lang vol, een engel op schoot die me zit te berijden en te voeren.” “Kom maar,” zegt ze en dat doe ik graag.

Als ik weer op aarde kom kijk ik dat naakte engeltje aan.

“Ga maar lekker douchen, want je krijgt het nog druk vandaag.” Zeg ik tegen haar. “En o ja, je hebt vandaag geen kleren nodig, maar zorg wel dat je om 2 uur beschikbaar bent.”

Ze kijkt me met vragende ogen aan, maar dan stapt ze van mij af en loopt naar de badkamer.

Iets na twee uur gaat de deur bel en ik ga open doen.

“Kom binnen, je bent precies op tijd,” zeg ik tegen de heer die voor de deur staat.

Als we de kamer binnenlopen zeg ik: “Kijk Nelly, dit is Robert, hij gaat je vandaag kleden. Het is toch mooi weer, dus ik dacht dat getekende kleding wel voldoende zou zijn. Robert is body-painter.”

Robert kijkt naar de naakte Nelly en knikt: “Daar kan ik iets moois op schilderen. Ik denk een mooi topje tot net boven de navel, dan een klein broekje en als slot mooie kousen.”

Nelly kijkt van Robert naar mij.

“Je meent het serieus, vrees ik. Je wilt echt dat ik dan zo over straat moet,” zegt ze terwijl ze me vragend aankijkt. “Maar ik ben een meid van mijn woord. Ik heb beloofd dat ik een weekeinde zou doen wat je vraagt, dus ik doe het. Laten we beginnen.”

Robert pakt zijn tas uit en begint eerst het lichaam van Nelly in te wrijven met een soort lotion om haar huid te beschermen. Ik zie dat dit haar al niet onberoerd laat en ze begint een rode kleur te krijgen. Dan begint hij te schilderen, met van die heerlijke zachte kwasten over haar huid, haar borsten, haar tepels. De opwinding bij Nelly wordt steeds groter. Ze zucht diep en als Robert aan het broekje begint zucht ze tegen mij; “wil jij me niet even neuken of kan anders Robert dat niet even doen, ik hou het niet meer.”

“Daar was ik al bang voor, meisje,” zegt Robert gelijk, “maar helaas, de verf is nog nat, dus we mogen niet aan je komen, maar ik heb hulp meegenomen.“ Uit zijn tas haalt hij een kleine vibrator en een kastje.

“Stop die maar in jouw kutje.” Nelly pakt hem gelijk aan en schuift hem bij haar naar binnen. Gelijk drukt Robert op het kastje en bedient zo de vibrator. Nelly doet vlug een stap achteruit om zich aan de tafel vast te houden en begint te schudden.

“Oh nee… oh ja… oh… ho… oh… ha… mm…” Robert en ik staan te kijken hoe ze werkelijk in een paar tellen klaar is gekomen, die moest op springen hebben gestaan.

Robert komt naast me staan, geeft het kastje met de nodige uitleg aan mij.

“Kijk, we laten hem nu zachtjes aanstaan, dan blijft ze in een lichte staat van opwinding, waardoor ze straks als jullie gaan wandelen een sterke erotische uitstraling heeft.” Hierna gaat Robert weer verder met zijn werk en tegen 5 uur is Nelly ‘aangekleed’. En de verf is droog.

“Het is waterverf, dus niet zweten en oppassen met vloeistoffen,” zegt Robert nog bij het afscheid. Als dank voor zijn werk mag hij nog een paar foto’s van Nelly maken en dan is hij weg.

“Kom, we gaan naar de stad, kunnen we nog even door de winkelstraat lopen, voordat we bij het restaurant aankomen. Ik heb al een tafel gereserveerd.” Nelly en ik stappen in de auto en ik rijd naar de parkeergarage aan de rand van de winkelstraat. Vandaar is het een half uur lopen naar het restaurant, tenminste als je door de winkelstraat loopt, dus daar zijn we dan mooi tegen 6 uur. Nelly stapt eerst voorzichtig uit, kijkt vervolgens naar haar weerspiegeling in de auto, glimlacht een keer tegen zichzelf.

“Kom, we gaan, “zeg ik tegen haar.

Het is niet meer druk op straat, want de winkels zijn al om 5 uur dichtgegaan. Ik let erg op de reacties van de mensen Het valt me op dat maar weinig mensen reageren en de meeste kijken dan alleen maar naar dat sexy ‘geklede’ meisje. Ze zou er al heel sexy uitzien, als ze werkelijk zo gekleed zou zijn, maar nu is ze naakt.

Ineens hoor ik achter me, “verrek, die is naakt, die kleren zijn erop geverfd.” Ik kijk om en zie twee jongens naar Nelly wijzen.

“Kom,” zeg ik tegen Nelly, “we lopen even terug naar die twee.”

“Wat is er jongens?” Vraag ik aan die twee. Ze staan met open monden naar Nelly te kijken. “Mooi hè, “

Een van de twee vat een beetje moed. “Maar ze is naakt? Maar het is wel mooi, net echt.”

“Bedankt voor het compliment,” zegt Nelly. Dan lopen we weer verder. Wat Nelly niet weet, maar ik wel is dat Peter wat verder met zijn camera alles opneemt. Ik zie dat er nog zeker drie of vier mensen reageren op Nelly.

Een pakt zelfs zijn camera en vraagt of hij een foto mag maken. Nelly zegt dat het in orde is, maar door de flits trekken we meer aandacht en al snel staan er een paar mensen foto’s te maken van Nelly.

“Kom, we lopen door,” zegt Nelly, “maar ik kan je wel zeggen, dat ik hier langzaam heel geil van ben geworden. Je hebt nog veel werk vanavond, mannetje.”

Ik glimlach alleen maar in mijzelf, ze weet nog niet wat ze te wachten staat.

Als we bij het restaurant aankomen, zie ik dat Peter al dichtbij is. We lopen door de deur en worden door de ober, die in het complot zit naar een tafeltje aan het raam gebracht. Toevallig is het licht daar ook een beetje sterker dan in de rest van het restaurant. Snel voegt ook Peter zich bij ons, tot verbazing van Nelly.

“Ik heb alles op camera opgenomen,” zegt hij tegen haar, “dan kunnen we er vanavond nog een keer van genieten.”

De ober komt weer aan onze tafel om de bestellingen op te nemen. Stiekem zet ik de vibrator in een hogere stand en Nelly kreunt zachtjes. De ober doet net of hij niets merkt en neemt de bestellingen op.

“Wat zie jij er heerlijk uit,” zegt Peter. “Als je zo echt gekleed zou zijn, zou het al fantastisch zijn, maar dat het alleen maar verf is, geweldig. We gaan vanavond nog veel plezier met je hebben.”

Tijdens het eten zien we de mensen langs het restaurant lopen, en sommigen zien Nelly en reageren daarop met schuine blikken of een por in de zij van de persoon waarmee ze lopen. Helaas maar twee keer stopten er mensen om goed te kijken of ze nu kleren aan had of niet. Hun gelaatsuitdrukkingen waren prachtig. En het leverde ook een opgestoken duim op.

Na het eten vraag ik de ober om de rekening. Als beloning zet ik de vibrator op vol als hij komt afrekenen. Nelly begint heftig te kreunen en te kronkelen. Het is werkelijk een heel geil gezicht als ze daar zo voor het raam en met de ober als toeschouwer sidderend klaar komt. Snel zet ik de vibrator weer op zachtjes. Hijgend kijkt Nelly naar me.

“Wanneer word ik nu eens echt genaaid?” Vraagt ze uitdagend.

“Straks, maar eerst even meekomen naar achteren.”

Ik neem een verbaasde Nelly mee naar achteren in het restaurant. In de bijkeuken staan niet alleen koelkasten en voorraden, maar ook een nooddouche, voor het geval dat er iemand verbrandingen oploopt.

“Ga daar maar onderstaan, dan kan je jezelf weer schoonpoetsen.”

Peter en ik staan te kijken, hoe ze de douche aanzet en er onder gaat staan. Maar in de keuken is het verhaal ook snel rond gegaan en direct staan er een stuk of tien mannen te kijken hoe Nelly zich onder de douche ‘uitkleedt’. Langzaam spoelt de verf, die tijdens het eten en het daarop volgende orgasme al aardig beschadigd was geraakt van haar af en komt haar originele naakte lichaam weer tevoorschijn.

“Hebben jullie nog uitgemaakt, wie er heeft gewonnen?” Vraag ik aan de ober.

“Jazeker, het is Piet geworden, de assistent kok, die heeft gewonnen. Hij weet dat het niet achter gesloten deuren gaat.”

“Eh,” zegt Nelly. “Ze hebben onderling uitgemaakt, wie jou mag afdrogen,” verklaar ik aan Nelly. Piet komt al met de handdoek aanlopen en begint Nelly stevig af te drogen. Vooral speciale onderdelen worden met zorg afgedroogd.

“En zou je Piet niet bedanken?” Vraag ik aan Nelly. Ze kijkt even naar me, dan zakt ze door haar knieën, maakt de broek van Piet open, haalt zijn stijve uit zijn broek en begint hem heftig te pijpen. Piet kreunt en zucht dat het een lieve lust is. Dan spuit hij haar mond vol. Proestend laat ze hem los en langs haar gezicht druipt het geil naar beneden.

“Kom, we gaan terug naar de auto,” zeg ik tegen Nelly en samen met Peter lopen we naar buiten. Eerst heeft ze het zelfs niet in de gaten, maar als ze al die verbaasde blikken ziet, die op haar gericht worden heeft ze het vlug door, ze is nu volledig naakt in de stad aan het lopen. Sommige mensen reageren positief, opgestoken duim, foto, andere roepen schunnige opmerkingen, maar al snel zijn we bij de auto.

Nelly en Peter kruipen achterin en ik, helaas ik moet rijden. Zodra we de parkeergarage uit zijn, kan Peter al niet meer van Nelly afblijven. Hij zit met zijn handen overal op haar lichaam en ik moet moeite doen om me te concentreren op de weg in plaats van op het gebeuren op de achterbank. Ik hoor Nelly hijgen en vragen, nee smeken om geneukt te worden, maar Peter houdt stand. Nog twee straten, en we zijn er.

Ik stop de auto voor de deur. Nelly kijkt me aan in de spiegel.

“Waar zijn we?” Vraagt ze.

“Op de plaats waar je geneukt gaat worden.” Antwoord ik simpel. We stappen uit en lopen naar de deur van mijn stamcafé.

Zodra we de deur open doen, gaat er een gejuich op in de zaak. Aan een tafel zitten een stuk of acht mannen, die hongerig naar het naakte lichaam van Nelly kijken. Nelly kijkt even de zaak rond, dan naar mij en vraagt; “moet ik met hen allemaal neuken?”

“Nee hoor, dat organiseer je zelf, zoals met Carnaval. De bedoeling is dat jij ons een uurtje bedient, dat je onze handen hun gang moet laten gaan en dat jij dan diegene uitkiest, die jou daar op de cafétafel mag neuken. Daarna gaan we naar huis en je wordt de prooi voor Peter en mij.”

“In orde,” zegt Nelly en ze loopt naakt naar de mannen toe om te vragen wat ze willen drinken. Ze nemen de tijd om haar te vertellen wat ze willen, maar ondertussen nemen ze wel de kans waar om dat al dat moois eens van dichtbij te bevoelen. Al snel loopt ze achter de bar en haalt de drankjes. Met het blad vol met drankjes loopt ze terug naar de tafel. Net als ze het blad wil neerzetten zet ik haar vibrator weer vol aan. Ze ziet nog net kans om het blad neer te zetten, voordat ze zich tegen een van de mannen laat aanvallen en heftig klaar komt. De mannen kijken haar met grote ogen aan, totdat ik ze heb uitgelegd wat er gebeurde.

Nelly laat zich bij een van de mannen op schoot zakken. Die begint gelijk aan haar te voelen. Een tweede schiet gelijk te hulp en steekt twee vingers in haar kut. Ineens trekt hij die terug en houdt vol trots de vibrator vast die in haar kutje zat. Langzaam wordt ze zo doorgegeven van man tot man, die de tijd nemen om haar eens goed te onderzoeken.

“Heren, het is tijd, Nelly gaat nu de gelukkige aanwijzen.”

Alle ogen zijn nu gericht op Nelly die haar blik laat rondgaan. Ze likt haar lippen af en kijkt naar mij.

“Ik kan niet kiezen en ik ben zo geil, mag ik er ook twee aanwijzen?”

De groep reageert gelijk instemmend en ik besluit geen spelbreker te zijn.

“Dan mogen jij en jij mij neuken,” zegt Nelly, terwijl ze er twee aanwijst. Zelfs de namen weet ze niet. Ze loopt naar de eerste toe, wijst dat hij zijn stoel wat naar achter moet schuiven en zijn broek naar beneden. Dan gaat ze schrijlings op hem zitten en laat zich door hem penetreren.

Even hijgt ze, “Oh ja,” dan pakt de man haar op en legt haar op de tafel. Voorzichtig laat ze zich achterover zakken tussen de glazen.

De man begint haar nu stevig te neuken. De mannen eromheen grijpen eerst de glazen, voordat die door het geweld omvallen en zetten die weg, dan grijpen ze naar het lichaam van Nelly, en zo wordt ze door een geneukt en door de rest betast en gestreeld. Zodra de eerste klaar is wordt zijn plaats ingenomen door de tweede aangewezen vrijwilliger. Al snel zijn beide heren klaar en toch met enige teleurstelling ziet de rest van de mannen, hoe Nelly weer opstaat en naar mij kijkt.

“En nu gaan we naar huis? Want hiervan kom ik niet klaar, maar daar mag jij nu voor zorgen.”

Snel lopen we naar de auto, en nu rijdt Peter. Tijdens de korte rit naar huis speel ik heerlijk met haar lichaam. Ze raakt steeds meer opgehitst en ze wil klaar komen. Maar ik houd haar op het randje. Peter stopt voor het huis en we springen uit de wagen. Zodra de deur achter ons sluit springt ze op mij af.

“Ga jij maar voor de drankjes zorgen, Peter, ik moet eerst even iets anders doen.”

Ze rukt bijna de kleren van mijn lijf, drukt me tegen de grond en spietst zich bijna aan me. Als een gek begint ze op mij te rijden, heftig kreunt en steunt ze, voelt haar orgasme aankomen en gilt bijna; “spuit me vol, nu ik wil het nu voelen, want ik kom… mm… mm..”

Met een slot gil trilt ze nog even na, daarna laat ze zich op mij vallen.

Ze was zo heftig met mij bezig dat ik nog niet eens een kans had gekregen om klaar te komen. Voorzichtig begin ik weer te bewegen.

Nelly keert haar hoofd naar me en vraagt; “ben jij nog niet klaar? Neuk dan maar lekker verder, want ik blijf nog wel even zo liggen.”

Wat zij niet wist, was dat Peter zich niet met drankjes had bezig gehouden, maar met het uittrekken van kleren. Zachtjes was hij achter haar gaan staan en nu Nelly zo uitnodigend met haar kontje naar boven ligt heeft hij een grote klodder glijmiddel op haar kontje gespoten en drukt nu zachtjes bij haar naar binnen.

Nelly schokt even als ze dat voelt, maar blijft dan lekker loom op mij liggen. Na wat voorzichtig aandringen, lukt het Peter om bij haar naar binnen te glijden. Langzaam beginnen we nu samen Nelly te neuken. Die komt daardoor weer tot leven en begint te kreunen. Geheel gewillig en loom laat ze zich door ons neuken. Langzaam spannen haar spieren en ineens komt ze klaar. Dat is voor mij het sein om ook te komen en Peter volgt niet veel later.

Moe van alle gebeurtenissen van vandaag liggen we naast elkaar. “Wie heeft er nog puf om wat te drinken te halen?” vraag ik. Dat ben ik dus. Ik loop naar de keuken om de gevraagde drankjes in te schenken. Als ik terugkom zie ik dat Peter Nelly al voor de tweede keer ligt te neuken.

“Krijgen jullie er dan nooit genoeg van?” Vraag ik.

Nelly kijkt me even aan en zegt; “moet dat? We hebben nog de hele nacht.”

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s