Bejaardenhulp


Tegen half elf komt Nelly thuis, ze moest weer eens overwerken, de jaarafsluiting van het bedrijf, altijd het zelfde. Ze had vanaf het werk al gebeld dat ze klaar was en naar huis kwam, zo dat ik alles klaar kon zetten. Ik wilde ze verrassen (let wel, twee rr-en) met een heerlijke ontspannende massage. Door de hele kamer heb ik kaarsjes neergezet en de lampen gedoofd. Midden in de kamer heb ik een matras gelegd met een laken erover en naast de matras staat mijn flesje met massage olie. Aan het hoofdeinde heb ik een opdracht neergelegd. Ze kan komen, ze is meer dan welkom.

Ik hoor de sleutel in het slot en even later komt ze de kamer binnen. Verbaast kijkt ze om zich heen, en dan lacht ze.

“Dat is lief van je, zo een ontvangst. Geef me een paar minuten om wat te drinken en me om te kleden, dan ben ik bij je. Schenk jij maar een glas wijn voor me in, dat heb ik welverdiend. De afsluiting zit erop, dus je mag me gelukkig nieuw jaar wensen.”

En nadat ze mij een lieve kus heeft gegeven gaat ze naar boven om zich te verkleden.

Ik schenk een glas witte wijn voor haar in en zet die naast de opdracht. Rustig ga ik op de bank zitten en drink wat van mijn eigen glas. Wat zal ze van mijn opdracht vinden. De kamerdeur gaat weer open en er is gebeurd wat ik hoopte, bij Nelly is verkleden vaak alleen uitkleden. Naakt komt ze binnen en kijkt al verlekkerd naar de matras.

“Mag ik daar op gaan liggen?” Ze loopt naar de matras toe zonder op mijn antwoord te wachten en gaat erop liggen. Ze draait zich een beetje op haar zij en neemt een slok van haar wijn. “Lekker, daar was ik aan toe en wat is de bedoeling van dit?” Ze wijst op de kaarsjes en het kaartje.

“Ik wilde je vanavond verrassen met een heerlijke ontspannende massage en een leuk idee.”

“Ik voel me zo op, als ik het mag zeggen, dan eerst de massage en daarna kan ik dan mijn hele aandacht geven aan het kaartje, het is tenslotte morgen zaterdag.”

Braaf knik ik en ga op mijn knieën naast haar zitten. Ik geef haar aan dat ze eerst op haar buik moet gaan liggen. Voorzichtig laat ik wat olie in mijn handpalm lopen en warm die met mijn twee handen op. Daarna begin ik haar prachtige lichaam te masseren, met voorzichtige halen in de richting van haar voeten. Om haar niet af te laten koelen leg ik een grote handdoek over haar, behalve over het gedeelte wat ik aan het masseren ben. Langzaam vorder ik aan de ene kant tot aan haar voeten, verhuis dan naar de andere kant en werk daar hetzelfde patroon af. 

Op mijn verzoek draait ze zich al om, al moet ik er wel eerst een paar keer om vragen, ze lag al bijna te slapen. Nu komt de leuke kant aan bod. Voorzichtig masseer ik haar prachtige borsten, speel een beetje met haar tepels, wat een goedkeurend geknor oplevert. Ik kijk even naar haar gezicht, ze heeft haar ogen dicht en haar gelaat ziet er zeer ontspannen uit, mijn massage werkt dus. Ook hier werk ik langzaam door tot aan de voeten en nadat ik weer aan haar andere kant ben gaan zitten masseer ik ook die mooie helft van top tot teen. Tenslotte leg ik de handdoek helemaal over haar heen en bekijk mijn resultaat, dat volgens mij gewoon zalig ontspannen ligt te slapen.

Ineens gaat er een oog open.

“Dat was heerlijk, dat had ik net nodig na zo een lange dag werken, maar ik ben nu te loom om wat terug te doen. Vind je het goed dat je me gewoon wat rustig en loom neukt als beloning, doe het maar voor jezelf, ik heb geen puf, maar gebruik me maar lekker, je hebt het verdiend.” Langzaam schuift ze haar benen uitnodigend wat uit elkaar en zuchtend sluit ze dan weer haar ogen. Nu, ik heb die uitnodiging al eens eerder gekregen, ze heeft ooit gezegd dat haar lichaam voor mij was en ik het altijd mocht gebruiken, dus… Snel de kleren uit, en heel voorzichtig schuif ik tussen haar benen, voel zachtjes of ze nat genoeg is voor mij, maar dat is geen probleem. Ik voel ineens haar hand die naar mijn piemel grijpt en naar haar toetrekt. Zo leidt ze mij bij haar naar binnen. Zachtjes schuif ik bij haar voor de helft naar binnen, dan beweeg ik rustig een paar keren en ik voel, dat ze helemaal klaar is om mij te ontvangen. Voorzichtig til ik me op mijn ellebogen op, zodat mijn gewicht niet op haar rust en begin haar nu zachtjes te neuken. Ik hoor haar zachte geluidjes maken van goedkeuring, haar prachtige lichaam onder mij glanst van de olie, wat ziet ze er bekoorlijk uit, ze heeft niet alleen een prachtig lichaam, maar het lijkt wel of het er groot opstaat, ik houd van seks.

Omdat ik al zo lang bezig was geweest met dat mooie lichaam was ik al flink opgewonden en al snel komt bij mij het hoogtepunt. Heerlijk spuit ik die wilde kut van haar vol, waar al zo veel mannen in zijn klaargekomen. Ik voel dat ze me vast pakt en naast haar trekt. Snel trek ik de handdoek over ons en zo vallen we in elkaars armen in slaap.

Heerlijk lig ik te dromen over Nelly die allerlei kaartjes leest en kirrend uitroept dat ze het zalige opdrachten vindt totdat ik ineens wakker word en om me heen kijk. Mijn kaartje, gelukkig, het ligt er nog. Naast me ligt Nelly nog steeds te slapen, die moest wel erg moe zijn. Snel loop ik naar boven en haal het dekbed van ons bed. Ik leg dat over Nelly heen en kruip weer snel naast haar. Wel balen, mijn kaartje ligt nog ongeopend naast haar, maar dat komt morgen wel goed.

**************

“Goede morgen slaapmuts, hier is koffie.” Ik dacht dat ik nog lag te piekeren over mijn kaartje, maar ik moet in slaap zijn gevallen en ik had niet eens gemerkt dat Nelly al weer wakker was. Maar daar staat ze naast de matras in de woonkamer, mooi naakt te zijn met een mok dampende koffie.

“He, he, je bent eindelijk wakker, ik zit al een uur met dat kaartje van je te draaien, maar ik durf het niet te openen voordat je wakker bent.”

“Dan is het nu tijd dat je het open maakt, ik heb het speciaal voor jou gemaakt.”

De nieuwsgierigheid wint het van de beleefdheid en ze begint het papier er van af te rukken.

Ze pakt het vast en leest het kaartje voor: “Doe aan bejaardenzorg in parenclub Eva, dit kan iedere eerste zondag van de maand tussen 12 uur en 16.00 uur. Meer uitleg volgt.”

Met grote ogen kijkt ze me aan. “Dat is de club waar wij ook wel eens naar toe gaan, maar hier heb ik nog nooit van gehoord.”

Ik begin mijn uitleg.

“Op de eerste zondagmiddag van de maand houden ze een bijeenkomst voor ruimdenkende mensen vanaf 60 jaar. Je moet weten, de mensen van de seksuele revolutie uit de 60 en 70er jaren zijn nu bijna allemaal al op die leeftijd, maar ze zijn op seksueel gebied hun hele leven heel vrij geweest. Maar het zijn geen nachtbrakers meer, dus hebben ze een matinee voor hen georganiseerd. Het is daar vaak druk, maar ze hebben een probleem, er doen te weinig vrouwen mee. Dus worden er jongeren gevraagd tot 30 jaar om mee te doen. Je kunt een rode, gele of groene hulp worden. Een rode hulp wordt schaars gekleed verwacht en deze kiest zelf eventueel een oudere om wat leuks mee te doen. Een oranje kiest zelf ook met wie hij of zij wat wil, maar daar mogen de ouderen ook aan vragen of die wat met hen wil. Omdat de ouderen vaak niet meer zo goed ter been zijn hebben ze ook twee hemelbedden in de gezamenlijke ruimte staan, die zijn discreet afgedekt. De groene hulp biedt zijn of haar lichaam aan en is daarom al van het begin al naakt. Dit is vaak een meisje. Die mag door wie haar wil en waar ze willen geneukt worden, want er is geen bed. Dus open en bloot. Om de persoon toch een soort zekerheid te geven mag ze een begeleider meenemen. En dus had ik gedacht om morgen met jou naar de club te gaan, ik heb hier al een groen polsbandje voor je klaar liggen.”

“Dus jij vind het leuk, als ik me een paar uur laat neuken door een stel bejaarden?”

“Let wel op, het zijn allemaal zeer ervaren heren, met de nadruk op heren, dus je zult behandeld worden als een prinses, maar dan wel een hele naakte en gewillige prinses. “

“Het is jouw idee, dus je zult het wel leuk vinden. Ik vind het, nu ik erover denk ook wel heel apart. Ok, ik doe het, ik ga me inzetten voor bejaardenhulp in alle vormen en standen.”

****************

De volgende dag om half twaalf stappen we in de auto en rijden richting de club. Gisteren had ik nog met ze gebeld om alles verder af te spreken en ze hadden gezegd dat we er pas na twaalf uur moesten zijn, de bezoekers kwamen niet allemaal al om twaalf uur. Maar dat Nelly van harte welkom was, het was al weer een tijd geleden dat ze een groen meisje hadden gehad. Hij zou snel alle leden opbellen om ze het goede nieuws te melden. Tegen half een staan we dan ook voor de club. 

“Dus zo ziet het gebouw er dus uit, vreemd eigenlijk, anders staan we altijd hier in het donker voor de deur,” zegt Nelly. Voordat we bij de deur aankomen wordt die al geopend door de voor ons bekende portier. Vrolijk kijkt hij Nelly aan.

“Welke kleur ben jij?” Vraagt hij en Nelly laat hem haar groene bandje zien. “Daar zullen de klanten veel plezier van hebben,” zegt hij en hij kan het weten, hij heeft haar al eens in de club geneukt.

We lopen naar de kleedkamer en Nelly trekt haar jurk uit. Eronder is ze al naakt, dus het verkleden gaat heel snel. We lopen gelijk naar de andere deur en komen in de grote ruimte. Op de dansvloer staat twee hemelbedden, die daadwerkelijk met gele en rode gordijnen zijn afgedekt. Aan de bar staan zeker twintig ouderen te praten, sommigen zien er goed uit voor hun leeftijd maar er staan er ook tussen die zeker tachtig jaar zijn en naast de bar staan ook een paar rollators. Tot mijn verbazing zijn er maar twee vrouwen aanwezig. Alle bezoekers hebben hun best gedaan om aantrekkelijk en sexy te zijn in hun kleding.

Zodra ze Nelly zien stopt het gesprek en een van de heren komt naar haar toe en neemt ze van mij over.

“Welkom schone dame in onze ondeugende bejaardensociëteit. Hartelijk dank dat we haar van je mogen lenen, ze zal er geen spijt van hebben,” zegt hij tegen mij. Daarna neemt hij Nelly bij de hand en hij neemt ze mee naar de bar.

“Mag ik even voorstellen, ehhh?”

“Nelly,” zegt Nelly met een glimlach.

“Welkom Nelly,” zegt de man die haar naar de bar meetroont. “Ik ben Willem, laten we zeggen de ceremoniemeester hier vandaag. Ik ben blij weer eens een dame te zien met een groen bandje aan, maar daarnaast kan ik namens iedereen hier zeggen dat je beeldschoon bent. Ik wil je graag namens ons allen onze regels vertellen. Ondanks je groene bandje willen wij niets doen wat jij niet wilt. Daarnaast proberen wij zo goed mogelijk voor je te zorgen. Wat wil je drinken?”

“Graag een wit wijntje.”

“Dan mijn beste heren drinken wij vandaag alleen witte wijn of water, om deze schone jonkvrouw niet te belasten met slechte adem. Om die reden roken wij ook vandaag niet. Wij willen je niet tot last zijn.”

Nelly staat de man met een prachtige glimlach te bekijken en als hij uitgesproken is slaat ze haar armen om zijn nek, drukt haar lichaam tegen hem aan en geeft hem een stevige zoen op zijn mond.

“Maar jullie gaan me toch wel neuken?” Zegt ze met een ondeugend stemmetje.

“Ik stel voor dat we met het voorgerecht gaan beginnen, en o ja Nelly, we zijn hier wel met twintig mannen, maar de helft kan hem niet meer omhoog krijgen en is hier alleen als toeschouwer.”

Terwijl Willem dat zegt geeft hij een knipoog naar een man aan het einde van de bar, die ziet eruit of hij bijna honderd is.

“Mag ik jou verzoeken om op de tafel hier te komen liggen, dan kan je gedekt worden.” Verbaasd klimt Nelly op de tafel en gaat op haar rug liggen met haar benen aan een kant van de tafel af. De mannen gaan rond haar staan, maar laten plaats, zodat de ober een schaal vol glazen en hapjes rondom Nelly zet. De mannen pakken nu stoelen en gaan in een kring rond de tafel zitten. Ze pakken hun glas en proosten op Nelly. Nelly krijgt ridderlijk haar glas aangereikt en nadat ze ervan gedronken heeft nemen ze haar glas weer aan. Ondertussen worden de kaasblokjes en worstjes strategisch op haar lichaam gelegd, samen met de mosterd in haar navel en de heren beginnen vriendelijk verhalen te vertellen over wat ze al hebben meegemaakt in hun bejaarden soos. Ondertussen glijden er steeds meer handen over Nelly haar lichaam en begint ze al aardig opgewonden te raken. Ze merkt duidelijk dat het ervaren handen zijn. Na een kwartier zijn de hapjes op en zegt Willem; “Karel, wil jij Nelly voor ons opwarmen.

Een man van tegen de 70 jaar staat op en vraagt aan Nelly; “lieve Nelly, vind jij het goed als ik je eens verwen aan je kutje?”

Zonder te antwoorden opent ze haar benen en kijkt Karel afwachtend aan. Karel laat zich zakken tussen haar benen en begint met zijn tong, lippen en vingers haar klitje en kutje te bewerken, en aan de geluiden die Nelly daar bij maakt, zeer vakkundig. Steeds feller begint ze te kreunen en ineens roept ze; “knijp in mijn tepels!”

De twee handen die met haar borsten aan het spelen waren grijpen onmiddellijk naar haar tepels en beginnen er voorzichtig erin te knijpen.

“Ja, ja lekker, maar harder!” Nu knijpen ze flink in haar tepels en Karel doet ondertussen zijn uiterste best tussen haar benen.

“Ja, ja nu niet stoppen, ja, ja… ja… ah… ha!” Rillend komt ze klaar.

Karel komt zwetend tussen haar benen uit en kijkt tevreden. Nelly ligt haar hoofd op en kijkt naar hem.

“Dank je dat was lekker, maar wie wil me nu neuken?”

Ondertussen komt ze gedeeltelijk overeind en leunt achterover op haar ellebogen op de tafel. Een van de heren komt bij Nelly staan en zegt: “als U mij de eer verschaft?”

Nelly lacht om die hoffelijkheid en zegt; “kom maar, neem me maar lekker.”

De man wacht niet langer en penetreert haar. Eerst voorzichtig, maar als hij merkt hoe nat ze is begint hij haar te neuken. De tafel schudt van zijn stoten en na een tijdje leegt hij zijn zak in haar. Gelijk staat er nog een, die vragend naar haar kijkt en ze knikt. Ook hij begint haar te neuken. Ik zie dat haar eerste orgasme wel heel hevig moet zijn geweest want ze reageert niet echt op het neuken. Na deze man komt een volgende maar die is vrij klein.

“Wilt U misschien gaan staan, ik zag dat we ongeveer even groot waren,” vraagt hij vriendelijk. Nelly komt van de tafel af en voelt even aan haar rug.

“Die is toch wel hard,” zegt ze, en ze draait zich zo dat ze tegen de bar leunt. De man gaat voor haar staan en vraagt netjes toestemming. Ze opent haar benen, en de man glijdt bij haar naar binnen. Met twee armen wijd op de bar houdt ze zich vast als ze door hem wordt geneukt. Haar borsten wippen wat op en neer en een van de andere mannen neemt een borst vast en knijpt wat in haar tepels. Dit vindt ze duidelijk lekker, want langzaam zie ik haar ogen wegdraaien en ze komt klaar.

De man trekt zich weer terug en zachtjes hijgend hangt ze nog tegen de bar. Ik zie dat de oude man aan de hoek van de bar een teken geeft aan Willem. Die komt naar hem toe en praat wat met hem. Willem knikt en loopt dan naar Nelly.

“Op de hoek daar zit Louis, onze oudste deelnemer, hij is vorige maand 91 jaar geworden. Normaal willen de groene meisjes hem niet meer, maar ik kom het toch aan je vragen.”

“Als Louis mij wil neuken dan vind ik dat in orde,” zegt Nelly gelijk. Willem geeft een teken aan Louis en die komt voorzichtig van zijn kruk af. Hij grijpt naar zijn rollator en schuifelt voorzichtig in de richting van Nelly.

“Dat vind ik lief van jou,” zegt hij met vaste stem. “Maar ik heb een klein probleem, mijn benen. Ik kan niet goed staan, maar als ik op de grond ga liggen kom ik niet meer overeind. Wil jij mij eerst helpen om hem overeind te krijgen en daarna op de barkruk gaan zitten. Ik kan je niet op de rollator zetten, die is te laag.” Nelly knikt alleen maar als bevestiging.

Louis gebaart naar Willem en met nog een komen ze op Louis af. Voorzichtig pakken ze hem aan twee kanten en ondersteunen hem onder zijn schouders. Daarna komt een van de vrouwen en rijdt de rollator weg voor hem. Nelly knielt nu voor hem en trekt zijn broek naar beneden. Ik zie haar ogen groot worden. Zijn lichaam mag dan oud en versleten zijn, maar wat daar uit die broek komt is fantastisch, zelfs in een slappen vorm. Ze begint er gelijk aan te zuigen en ze voelt hem in haar mond zwellen. Zeker 20 cm lang, en mooi dik. Louis tikt op haar hoofd en wijst naar de barkruk. Nelly komt overeind, loop naar de kruk toe en gaat erop zitten en de drie mannen schuifelen naar haar toe. “Kom Mien,” roept Willem naar een van de vrouwen, “wil jij de motor zijn?”

Mien gaat achter Louis staan, neemt zijn gevaarte vast en leidt die bij Nelly naar binnen. Die leunt naar achter tegen een van de mannen die achter haar is gaan staan. Ze slaat haar armen naar achter om zijn nek om haar lichaam zo ver mogelijk uit te rekken om het gevaarte te kunnen nemen. De man achter haar grijpt naar voren, pakt haar borsten vast en knijpt al zachtjes in haar tepels, dat had hij al begrepen. Mien pakt Louis van achter bij zijn heupen en helpt hem zo om neukbewegingen te maken. En zo sta ik te kijken naar hoe Nelly geneukt wordt door een man van negentig, die ondersteund wordt door twee mannen en die bewegingshulp krijgt van een vrouw achter hem, en Nelly die gesteund wordt door iemand van tachtig.

Gelukkig duurt het niet lang of Louis komt klaar.

“Het is niet veel maar je van harte gegund,” kreunt hij zachtjes. De groep gaat weer langzaam uit elkaar, en Nelly kijkt rond. Ze ziet op de klok dat het al half vier is.

“Wie wil nog wat,” vraagt ze.

Het blijkt dat er nog twee heren zijn die wat willen, en die vragen of ze bij hen op schoot wil komen zitten. Na die vrijpartij zijn er de anderen, die hem niet meer recht krijgen. Die vragen of ze haar even mogen betasten, en zo wordt ze als een voel-pop van de ene naar de andere doorgegeven. 

Dan kondigt Willem aan dat deze soos er weer op zit en ze volgende maand weer worden verwacht.

“Lieve Nelly namens ons allen wil ik je hartelijk danken voor je spontane deelname. We zijn heel blij en je hebt er hier heel veel gelukkig gemaakt.” Dan loopt hij naar haar toe en wil haar op de wang kussen. Maar Nelly is sneller en geeft hem een ferme kus op zijn mond. Dan loopt ze naar de andere heren toe en de een na de ander krijgt van haar een ferme kus.

Zwaaiend loopt ze naar de kleedkamer. Daar binnen zegt ze; “wat een lieverds, ze gaven me echt het gevoel een dame te zijn. Niet zoals die pummels die ik hier ’s avonds wel tref, waar ik twee keer nee tegen moet zeggen voordat ze het begrijpen. Hier werd alles gevraagd. Als ze me nog eens nodig hebben dan kom ik graag weer. Maar weet je wat vreemd is, ik lek niet zoals anders als ik door een stel mannen wordt gepakt. Om me dat gevoel toch te geven, wil je met mij hier even een vluggertje maken, voordat we naar huis gaan, ik heb zo graag een volgespoten kut.”

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s