Wendy XIX


PATIËNTE WENDY

De laatste afspraak met Wendy lag al weer zo’n twee weken achter me toen ik haar ‘s avonds opbelde om te vragen of ze een keertje tijd voor me kon vrijmaken. De laatste keren hadden we gewoon wat filmpjes gekeken op de bank en was van het een het ander gekomen maar de laatste ‘speciale afspraak’ zoals wij het noemden was toen we samen bij Harry op bezoek waren geweest. Ze vertelde me dat haar vaste oppas een vriendje had sinds kort en het daarom nogal moeilijk was om ‘s avonds af te spreken op korte termijn maar zei dat het ‘s middags helemaal geen probleem was omdat hij dan moest werken. Ik zei het prima te vinden maar liet haar wel doorschemeren dat ik dan een speciaal verzoekje had. Nieuwsgierig probeerde ze me uit te horen maar ik vond het wat moeilijk te vertellen gaf ik toe.

“Kom op hè, we hebben toch al de meest vreemde dingen gedaan, dus dan kun je me wel opbiechten waar je aan had gedacht? Moet ik met een opblaaspop neuken of wil je me gangbangen met je vrienden?” Vroeg ze en daarna viel een uitdagende stilte.

“Nee joh, maar met die opblaaspop lijkt me misschien nog wel een keertje iets. Die gangbang kun je wel vergeten, want daarvoor voel ik niks, maar ik dacht meer aan een verkleedspelletje als je dat nog een keertje met me aandurft.” Een beetje verlegen liet ik haar weten dat ik het helemaal te gek had gevonden toen ze haar verpleegsteruniformpje had gedragen en informeerde of ze dat nog een keertje zou willen herhalen.

“Dat is geen probleem hé, dat vind ik zelf ook leuk. Maar kunnen we de rollen dan niet omdraaien dit keer, tenminste een beetje… Dat jij mij ook onderzoekt dan?” Opperde ze. Maar liet meteen weten dat we dat wel zouden zien.

“Nee, dat is prima Martin, dan zorg ik dat ik tegen een uur bij je ben en ik heb dan de tijd tot een uur of zes, zeven, daar zorg ik voor.” We babbelden nog even om over en weer te informeren hoe het ging maar al snel hing ik op. Dat praten door een telefoon bleek niet ons ding en ‘live’ vonden we het bovendien veel leuker. Ze liet me nog wel snel weten dat ze me de groetjes van Janine moest overbrengen “maar dat vertel ik je zaterdag dan wel”. Ze maakte een kusgeluidje voor ze ophing dat ik beantwoordde en ik voelde me blij toen ik de telefoon had neergelegd.

Blij dat ze weer kwam maar ook dat ik het haar had durven vragen hoewel ik me wel afvroeg wat mijn rol dan zou moeten zijn. Enfin, ik zou me nog wel wat laten invallen en anders konden we het er dan nog altijd over hebben. Ze was niet meer te verlegen haar eigen wensen ook duidelijk te maken besefte ik in mezelf lachend voor ik me in de keuken aan het fornuis begaf.

‘s Zaterdags was ik al op tijd naar de markt gelopen om groenten en kaas te halen en bij de bakker had ik mijn brood gehaald. Tegen een uur of elf was ik al weer thuis, zette koffie en smeerde er wat broodjes bij en vanaf een uur of half twaalf keek ik al regelmatig naar buiten of ik Wendy haar auto zag. Meestal was ze ruim op tijd en ik verheugde me op haar komst. Ik had net nog voor het raam gekeken toen de bel ging en snel liep ik naar de deur om te kijken wie het was en was verbaasd toen zij me omhelsde ter begroeting. Ze vertelde dit keer eens met de bus te zijn gekomen, ook om de drukte met het parkeren te vermijden.

“En bovendien kan ik dan braaf mijn drankje drinken als de dokter het me opdraagt” vertelde ze. Ze liep me voor de kamer in en pakte een klein flesje Ouzo uit haar boodschappentas dat ze op tafel neer zette. Ik wees haar erop dat ik nog meer in voorraad had en liet haar beloven dit weer mee naar huis mee te nemen zodat ze het mijn part die avond nog op kon drinken of anders kon bewaren voor een volgende keer. Ze vond het best en stopte het flesje terug in haar tas nadat ze had gezien dat ik inderdaad een amper aangebroken fles in de kast had staan.

Uit de tas haalde ze een plastic draagtas ‘voor vanmiddag’ en zette die op tafel neer maar voor ik er in kon kijken omarmde ze me om te kussen en zei blij te zijn me weer te zien. Ze zag er weer helemaal te gek uit. D’r haren waren ietsjes langer dan doorgaans maar ze was weer eens echt een blondje met gebleekt haar dat nonchalant getooid rond haar gezicht hing. Ze had haar jas nog aan, de spannende halflange leren jas, waaronder haar slanke blote benen pronkten toen ze vroeg of ik ook nog een kopje koffie voor haar in de aanbieding had. Dat was snel geregeld en ze nipte aan haar mok voordat ze spontaan op mijn schoot kroop en ze zich knus tegen me aan nestelde. Ik liet me graag door haar verwennen maar was ook nieuwsgierig wat ze onder haar jas droeg. Ik frommelde haar ceintuur voorzichtig los en knoopte hem van boven naar beneden los. Ik dacht eerst aan een van haar frivole jurkjes die nooit ‘veel om het lijf’ hadden maar keek wel op toen ik een klein slaapsetje ontwaarde. Een half gazen gevalletje dat eigenlijk niet meer was dan een T-shirtje dat heel wijd gesneden was en een onderbroekje van dezelfde dunne stof waardoor je haar geschoren spleetje zo kon zien.

“Het was gelukkig niet zo koud buiten” was haar commentaar toen ik haar bewonderde.

“En ik dacht, als jij vandaag de dokter kunt spelen, moet ik er wel in pyjama voor zijn. Vind je toch niet gek hè?” Vulde ze met haar brede glimlach aan.

“Nee hoor, helemaal niet, maar dan vind je het toch ook niet vreemd als de dokter je een drankje geeft tegen een eventuele verkoudheid en waar je warm van wordt?” Ze snapte me meteen en zei graag een borreltje met me te willen drinken. In plaats van op te staan klampte ze me aan me vast en keek me uitdagend aan. Ze drukte zich behendig af toen ik op probeerde te staan maar sloeg toen haar benen om mijn heupen en hield haar armen om mijn nek. Het lukte me om twee borrelglaasjes te pakken en toen liep ik naar de Ouzo en liet haar toen op de bank zakken.

Toen ik me met de ingeschonken omdraaide zag ik dat ze me stralend aankeek en zich al had uitgestrekt op de bank. Ik had haar al snel door toen ze haar hoofd optilde toen ik haar het borrelglaasje aanreikte.

“Gaat dat ad fundum?” Vroeg ze me en opende haar lippen naar het glas.

“Als de patiënt daartoe in staat is wel” zei ik waarop ze gretig knikte. Ik ging naast haar zitten en ondersteunde haar hoofd, zette het glaasje aan haar mond en schonk het voorzichtig naar binnen waarbij we geen druppel lekten. Ze keek me aan terwijl ze haar mond spoelde en slikte het inderdaad in een keer naar binnen.

Ze keek me verlekkerd aan en vroeg of de dokter ook niet zijn drankje moest innemen waarop ik graag haar voorbeeld volgde en daarna proefden we de anijssmaak uit elkaars mond. Ik voelde haar been tegen mijn rug aandrukken en vond dit wel heel aangenaam maar even later zag ik dat ze wijdbeens op de bank lag en haar kutje ongegeneerd vingerde met gebruik van haar beide handen.

“Ik voel me altijd zo geil dokter Martin, kunt u onderzoeken waardoor dit komt?” Vroeg ze me heel serieus. Ernstig vertelde ik haar dat ik dat wel wilde doen maar dan eerst eventjes een laken moest halen om die over de bank te leggen waarop ze zei dat ze daarop wel wilde wachten. Ik had onderaan de stapel lakens nog een ouderwets wit laken gevonden eerder die ochtend dat ik eigenlijk over het bed heen had willen spannen maar nu kwam het goed uit dat ik dat nog niet had gedaan. Ik liep snel eventjes naar boven om het te pakken en vroeg toen aan Wendy of ze nog even op kon staan om de behandeling voor te bereiden.

Ze stond op en hielp me zelfs om het laken neer te draperen waarop ze er weer plaats nam en zichzelf weer begon te vingeren onder haar broekje.

“Heeft u al in de tas gekeken?” Vroeg ze me, en opeens herinnerde ik de plastic tas die ze op tafel neer had gezet. Ik liep er meteen heen en bekeek de inhoud die me toch even stil liet worden. Behalve een glazen anaalplug zaten er ook een paar rolletjes verband in, een pakje tampons, glad breed glazen buisje met de maat van een dildo en een echt metalen eendenbek in. Ik bedacht meteen een hele serie onderzoekjes en keek haar dankbaar aan voor zoveel experimenteermateriaal waarop ze me trots aankeek.

“Heb ik allemaal van Janine gekregen!” Vertelde ze trots. “Haar man die is niet zoals jou en ze durfde het helemaal niet aan hem te vertellen wat ze allemaal aan speeltjes had. Omdat ze het ook jammer vond om het allemaal weg te gooien vroeg ze of ik het wilde hebben en dat zag ik natuurlijk wel zitten. Twee keer nog hebben ook nog samen seks gehad maar dat moest zo stiekem dat het eigenlijk helemaal niet leuk meer was. Vroeger was dat wel anders, maar ja… ze heeft nu gewoon voor haar man gekozen en dat is ook wel oké voor haar zei ze. Ik vind het wel jammer hoor want ik mis het best wel, zo nu en dan een middagje met elkaar was altijd reuze lekker.”

Ze vertelde, wijzend op de speculum, dat Janine dat speciaal voor hun tweetjes had gekocht. “Ze had gelezen dat fist-fucking best wel lekker moest zijn en dat wilden we ook wel eens uitproberen, dus toen kocht ze eerst zo’n opblaasdildo, maar na twee keer gebruik was die helemaal uit gelubberd en zo waarop ze naar een betere zocht en toen deze tegen kwam. En het is ons wel gelukt daarna! Een keertje was het helemaal geil, toen hebben we eerst onszelf in ons kutje gevoeld en daarna hebben we het tegelijk bij elkaar gedaan!”

Ik vond het altijd leuk over Janine te horen, tenminste zolang het goed nieuws betrof en dat ze nog steeds gelukkig was. Wel jammer dat ze zo netjes moest leven want ik wist hoezeer ze altijd van de seks genoot en dan speciaal van de aparte spelletjes. Die vent wist niet wat hij miste anders zou hij haar wel de kans gunnen te demonstreren hoe ze hem zou kunnen verwennen en heel wat anders dan nu, tussen de lakens voor het slapen gaan.

Wendy vroeg of ik nog een tweede drankje voor haar had omdat ze zich na het eerste al een stuk beter had gevoeld dan voorheen. Daarmee trok ze aandacht weer op haar en ik sprak mezelf vermanend toe me op haar te concentreren en even niet meer aan Janine te denken.

“Ja, ik denk dat het een goed idee is wat u oppert” zei ik plechtig en schonk onze glaasjes nog een keertje vol. Voor ik haar het glaasje aan haar lippen wilde zetten zei ze dat een dokter er normaal, in haar speciale geval, wel wat meer sexy uit zag dan mij en vond dat eigenlijk niet zo netjes van me.

“Als je braaf je drankje inneemt zal ik er eens over nadenken” bood ik haar knipogend aan, waarna ze haar mond opende en mij de gelegenheid gaf haar ‘vol te gieten’. Ik zei haar eventjes rustig te blijven liggen en vertelde dat ‘de dokter’ dan zo weer terug zou komen. Nou had ik natuurlijk geen wit verplegerspak in de kast hangen wat ik aan zou kunnen trekken maar ik had wel al snel wat anders bedacht. Ik had nog een witte tangaonderbroek die ik aantrok en daarbij een kort wit T-shirt, zodat hetgeen wat ik droeg minimaal allemaal wit was.

Op mijn saunaslippers liep ik terug naar ‘mijn patiënte’ om haar te vragen hoe ze het inmiddels maakte.

“Nog altijd heel geil dokter. Ik weet echt niet hoe het komt want ik heb mezelf al een paar keer klaar gevingerd. Maar, het gaat maar niet over, ook niet na de drankjes die ik toch braaf heb ingenomen.”

“Jij geile meid” lispelde ik haar toe waarop ze me trots recht in mijn ogen uitdagend aankeek en me vertelde niet voor niks zo vroeg te zijn gekomen, een borreltje erbij te willen drinken en wel eens uit te willen vinden hoe fantasievol ik om kon gaan met een leergierig meisje.

“Ik ben er klaar voor dokter, u ook?” En ze keek me brutaal aan, uitdagend zoals ik haar had leren kennen en open zoals zelden tevoren. Dat laatste mag de lezer trouwens uitleggen naar eigen goeddunken maar nog nooit tevoren had ze haar kutje zo ver voor me opengetrokken dan ze nu deed en dat nog wel onder haar slipje dat ze altijd droeg.

Zacht pakte ik haar armen vast en trok zo haar handen uit haar broekje en die op haar buik liet spreiden. Ik nam ze vast en voelde hoe warm ze waren. Ik rook aan haar vingers en proefde er even aan. Haar smaak door mijn mond kolkend besloot ik nog een tweede keertje te moeten likken om me ervan te vergewissen en vertelde haar toen dat ze heel gezond smaakte, dus dat dat al een hele geruststellende zaak was.

“Je temperatuur maakt we ongerust en die wil ik wel eventjes opnemen” legde ik haar uit en ik had twee thermometers klaargelegd. Een elektronische maar ook een ouderwetse kwikthermometer, maar die liet ik vooralsnog eventjes op tafel liggen. Eerst nam ik de moderne uitvoering en vertelde haar dat ze even haar slipje moest laten zakken om haar te kunnen onderzoeken.

Ik temperatuurde haar eerst in haar kutje dat inderdaad glom van haar geil en knijpend betastte ik haar schaamlipjes. Ik trok ze nogal ruw uit elkaar en zag haar poesje meteen wijken voor me. Ik liet de thermometer nog even in haar poesje steken en bestudeerde haar klitje en haar pisgaatje nauwgezet waarna ik er met mijn vinger overheen wreef om toe voelen of haar reactie normaal was. Ze trok haar knieën op en volgde hijgend wat ik deed waarop ik benen naar beneden duwde en kijkend naar de thermometer vertelde ik dat de temperatuur goed was, maar ik het toch niet helemaal vertrouwde.

“Het lijkt me daarom beter haar een tweede meting te nemen, maar nu rectaal, dat wil zeggen in je kontje,” en vroeg haar daarom om te draaien. Ze deed meteen wat ik mijn vraag en toen ik haar billen spreidde waarschuwde ik haar dat het even pijn kon doen maar ze zich moest proberen te ontspannen waarop ze verlegen naar me knikte. Met mijn vinger doopte ik in een potje crème en voelde toen voorzichtig in haar kontje om haar in te smeren waarop ze gefingeerd verlegen naar me op keek. Ik speelde even met haar kontje en vroeg haar of ik haar pijn deed waarop ze ontkennend naar me knikte maar zei dat nog een drankje haar wel zou helpen.

Nog even trok ik haar sterretje open en zag haar meteen ontspannen en ze haar gaatje al een stukje open liet staan voor me. Ik gaf een bemoedigend klopje op haar reetje en zei haar dat ik dat een goed idee van haar vond waarna ik een volgend glaasje Ouzo voor haar vulde en ze opende haar mond meteen om het te ontvangen. Ik zette het aan haar lippen en bewoog het voorzichtig omhoog waarna ze het ‘braaf’ naar binnen slurpte en me ‘verlegen’ bedankte voor het medicijn. Ik zette de thermometer tegen haar kontje en drukte het heel voorzichtig een stukje naar binnen waarop ik haar prees voor haar moed en beloonde haar met een liefdevolle streel over haar kutje. Kijkend naar de klok zei ik dat ze het minimaal drie minuten in haar lichaam moest houden om haar te kunnen temperaturen en speelde voorzichtig met het stukje glas dat nog uit haar stak.

“O dokter, zelfs dit maakt me geil!” Biechtte ze op en stiekem krulde ze haar hand onder haar poesje, maar daar betrapte ik haar op en trok haar hand onder haar uit.

“Zo kun je niet geholpen worden meid als je je maar verder blijft vingeren. Je moet je even proberen te beheersen, denk je dat zal lukken?” Ze beloofde haar best te zullen doen maar desondanks verviel ze al snel weer in haar ‘fout’. Ik zag hoe ze me schalks aankeek en zei dat ze er niets aan kon doen waarop ik de thermometer uit haar kontje trok.

“Gelukkig heb je niets meer dan een heel klein beetje verhoging, maar dat is niet vreemd als je jezelf zo geil voelt. Draai je maar eens om en ga eens rechtop zitten. Meteen gehoorzaamde ze en keek me verwachtingsvol aan. Ik trok haar nachthemdje omhoog en likte aan haar tepels voor ik aan haar borstje luisterde, maar haar hart klopte regelmatig meldde ik haar zodat ik de oorzaak elders moest vinden.

“Misschien ligt die oorzaak wel extern” merkte ze slim op, maar zo gemakkelijk liet ik me niet ringeloren.

“Doe je slipje maar eens omlaag en zet dan je voeten op de onderzoeksbank” was mijn volgende opdracht. “Ik zie het al meid, je kutje is helemaal nat van binnen! Ik zal je een tampon invoeren om dat probleem op te lossen en dan kan ik ook aan het nat proeven hoe de kwaliteit is” brabbelde ik er maar improviserend op los. Ik pakte de tampon die ze zelf had meegebracht en bracht die heel voorzichtig in haar kutje aan.

“Laat eens zie hoe jij jezelf klaar vingert als je geil bent” droeg ik haar op.

“Jawel dokter” zei ze hijgend want ze gaf meteen gehoor aan de opdracht. Ik liet haar wel 10 minuten met zichzelf spelen waarbij ik goed oplette om te ontdekken wat haar favoriete plekjes waren, hoe hard ze drukte, hoe snel ze bewoog en hoe ze reageerde. Ik trok de tampon naar buiten toen ze opbiechtte dat ze weer was klaargekomen, wat ik graag geloofde toen ik haar heupen schokkend in de bank zag drukken. Als een haring hield ik de tampon boven mijn mond en liet hem langzaam zakken. Ik herkende de smaak van haar geil maar ook die van de watten maar de buitenkant smaakte heerlijk.

“Ben je nu nog steeds geil of is het gevoel nu bevredigd?”

Ze vertelde nog steeds veel zin in seks te hebben omdat een keer klaarkomen voor haar nooit voldoende was. “Ik vind het zo lekker dat ik het liefste de hele dag seks zou hebben, ook met u dokter”. Ik vertelde haar dat zij een patiënte van mij was en dat dus niet ging behalve in heel uitzonderlijke gevallen en ik haar daarom verder moest onderzoeken. “Om te weten te komen hoe je vagina reageert, moet ik je vragen je benen te spreiden, dan kan ik dit met behulp van deze vibrator nagaan” en liet haar een forse trilstaaf zien. “Je hoeft niet bang te zijn, want als het pijn doet houd ik meteen op” vertelde ik toen ze klaar ging liggen voor mijn ‘onderzoek’ en liet me haar natte poesje zien.

“Zie je wel, alles gaat goed Wendy” vertelde ik toen ik de vibrator draaiend in haar poesje had gevoerd. “Nu moet je even niet schrikken hoor” zei ik, voor ik hem in een langzame trilstand zette en haar heel langzaam neukte met het lustspeeltje.

Nadat ik het vaginale onderzoek voorlopig had afgerond ging ik verder met een anaal onderzoek en ik liet haar daarvoor op de grond knielen voor de bank en voorover buigen. “Leg je bovenlichaam maar op de onderzoeksbank zodat ik er goed bij kan. Eerst trek ik je billen een beetje uit elkaar om te testen hoe goed je sluitspier werkt en dan zal ik hem daarna eerst invetten zodat het geen pijn doet.”

Ik trok haar sterretje open en drukte toen haar billen weer tegen elkaar aan. Iedere keer dat ik dit deed, zo’n zeven of acht keer achter elkaar, bleef haar reetje een beetje verder open staan, waarna ik zei dat ze dit zelf ook nog een paar keer moest herhalen. Ik pakte mijn loep en bestudeerde haar ringspiertje dat zich atletisch ontspande als ze aan haar billen trok en ik kon zelfs een stukje van de binnenkant van haar endeldarm kijken maar pakte er een bureaulamp bij om het beter te kunnen zien.

“Even je billen uit elkaar” zei ik toen ik een tube glijmiddel had gepakt en meteen trok ze haar kontje weer open. Ik liet een straaltje uit de tube lopen dat deels al in haar gaatje liep, maar ook de rest van haar bilspleetje glad maakte. Het glazen buisje dat de dikte had van een dunne vibrator drukte ik tegen haar anusingang en voorzichtig drukte ik deze bij haar naar binnen. Het licht van de lamp stelde ik zo in dat ik door het glas zag hoe haar darmwand opzij werd gedrukt als ik dieper naar binnen drukte en hem weer omsloot als ik hem terugtrok. Een paar keer ging ik heen en weer.

“Het voelt juist heel lekker aan” antwoordde ze of toen ik vroeg of het haar pijn deed. “Misschien moet u iets dikker gebruiken om alles goed te kunnen zien” opperde ze spontaan waarop ik vroeg of ze dat niet eng vond.

De transparante anaalplug was glashelder maar van een soort kunststof gemaakt die glad en warm aanvoelde.

“Zet nu je tanden maar even op elkaar en denk er maar aan dat het om jouw gezondheid gaat” waarschuwde ik toen ik het puntje van de plug in haar kontgaatje voerde.

“Duwt u maar door dokter, ik vind het geen pijn doen” zei ze toen ik bijna het dikste gedeelde naar binnen had laten glippen. Ze zuchtte even toen ze hem opeens naar binnen trok nadat het breedste stukje haar kringspier was gepasseerd. Het was super geil om te zien met de lamp erbij hoe zachtroze haar reetje van binnen was en het kostte me zeker tien minuten studietijd met mijn vergrootglas om te kunnen concluderen dat daar alles oké was.

“Mag ik dan nog een drankje vooraf dokter en ook aan uw penis likken voordat u begint om me te kalmeren?” Vroeg ze omdat ik vertelde een soortgelijk visueel onderzoek van haar vagina wilde doorvoeren en haar de speculum had laten zien. Natuurlijk denkt een arts aan het patiënten belang, dus dat kon ik moeilijk weigeren als haar dit gerust zou stellen. Ik voerde haar het drankje waarbij ik aan haar tietjes voelde onder het mom haar hartslag in de gaten te willen houden. Haar tepels voelde opgezwollen aan dus reageerde ik geschrokken door haar te melden dat ze haar shirtje ook maar beter uit kon trekken zodat ze niet langer zouden verstikken onder de stof.

Ze zat weer naakt en met haar benen bijna in spagaat toen ze ‘verlegen’ door mijn onderbroekje heen aan mijn lul voelde. Met de woorden.

“Een dokter moet soms aan de wens van een patiënt voldoen om de genezing te bevorderen” liet ik haar mijn slipje omlaag trekken en zo gaf ze mijn pik de ruimte om stijf gespannen naar voren te springen.

“Dat is goed” zei ik toen ze vroeg of ze me even af mocht zuigen in haar mond om te kalmeren voor het onderzoek. Bedelend vroeg ze of ze niet langer mocht likken over mijn eikel toen ik haar liet weten dat het zo wel genoeg was.

“We doen alles om een zieke weer gezond te maken, maar daarna moet ik het onderzoek wel af maken hoor” zei ik.

Ze zoog me hemels klaar in haar warme mond en spande haar lippen strak samen toen ik mijn sperma in haar zuigende mond schoot. Ik had haar toestemming gegeven om zichzelf nog een keer te vingeren om zich af te leiden voor de volgende behandelingsronde en dat deed ze met veel verve. Ze hield mijn pik in haar mond gezogen en spreidde zelf haar kutje ver open waarbij ze twee vingers van allebei haar handen in haar poesje had begraven en ze daarna uit elkaar trok. Met een duim draaide ze snelle rondjes over haar klitje en ik denk dat we ongeveer tegelijk klaar kwamen. Kreunend trok ze haar kutje open en begroef daarbij zelfs een derde vinger van haar handen in haar kutje en vaag rook ik de damp uit haar poesje mijn reukorganen strelen.

Ze hijgde door haar neus tot ze eindelijk mijn slinkende pik uit haar mond liet glijden. Ze had geen druppel sperma gelekt over haar lippen die ze nog een keer aflikte en ‘haar dokter’ bedankte voor zijn begrip dat hij voor haar toonde. Meteen liet ze me in haar mond kijken toen ik met mijn vingers over haar lippen streek maar geen druppeltje sperma was er meer te zien. “Mm…” zei en streelde over haar buik om me duidelijk te laten weten dat ze alles had doorgeslikt waardoor het ‘lekker’ een overbodige opmerking werd, maar die stelde de dokter toch nog wel tevreden. Ze knikte toen ik haar vroeg of ze nu klaar was voor de voortzetting van het onderzoek en nam weer bereidwillig voor de lamp plaats en ditmaal zette de voeten van haar naast zich op de bank.

In de spagaat gezeten zag ze hoe ik de eendenbek rijkelijk voorzag van glijmiddel en keek met me mee toen ik de brede ronde top een stukje in haar poesje liet verdwijnen. Ze had zichzelf goed opgerekt want ik hoefde amper druk uit te oefenen om hem tussen haar kutlipjes te laten verdwijnen.

“Ja dokter, alles gaat goed, u kunt rustig verder gaan” meldde ze me ongevraagd dus duwde ik het breedste gedeelte steeds verder in haar. Het uiteinde was smaller rond gebogen en ze trok het gewoon in haar kutje naar binnen. Ik duwde met het handvat de twee helften uit elkaar. Toen ze een beetje benauwd opkeek, liet ik hem een stukje terugschieten en fixeerde hem daarna met het stelschroefje. Ik keek tussen de metalen helften maar daar was eigenlijk nog niets te zien behalve een donker spleetje onderin.

Een ander schroefje liet de twee bekjes van elkaar af bewegen had ik gezien en dat maakte me nieuwsgierig om eens uit te proberen. Ze keek naar haar buik en volgde mijn handen bij wat ze deden. Snel hield ik op toen ze zuchtte en haar hoofd naar achteren in de rugleuning drukte en draaide ook dit schroefje vast zodat hij niet terug zou kunnen schieten en boog benieuwd voorover om te kijken. Omdat ik zo zelf in de lichtbundel zat knielde ik voor haar op de grond en keek opnieuw tussen de ijzeren helften. Wat ik zag deed mijn adem stollen.

Haar kutwandjes spanden tussen de bekhelften naar binnen en ik zag haar pisgaatje naar voren priemen. Nog dieper, helemaal onderin waar de bekjes nog meer uit elkaar stonden dan bovenaan ontwaarde ik een ‘tweede pisgaatje’ en besefte dat dat gaatje de opening naar baarmoeder moest zijn.

Ik pakte snel mijn vergrootglas omdat ‘de dokter iets heel goed moest bestuderen’. Een korte blik naar boven liet me zien hoe tevreden ze me aankeek en trots trok ze haar benen nog een beetje op. De resterende huid die vrij lag onder haar klitje leek wel wit gekleurd door de spanning die erop stond en voorzichtig voelde ik er aan. Ze kreunde, maar niet van de pijn, en dus voelde ik ook heel omzichtig met mijn vinger aan haar pisgaatje waarop ze zelf de handgreep van het speculum vastpakte. Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe ze haar gezicht vertrok toen ze zelf eerst de helften nog verder uit elkaar duwde en vervolgens met het andere schroefje zorgde dat ze bek zich nog verder opensperde. Voor het eerst in mijn leven zag ik het kanaaltje waar de spermavisjes zo gretig door werden aangetrokken vertelde ik haar en zei ‘die’ nu nog beter te begrijpen waarop ze me trots aankeek.

Ik veerde omhoog om haar spontaan te kussen en onze tongen stoeiden een fel gevecht waarna ze me vroeg of “de dokter zo goed kon zijn haar nog een drankje te geven”.

Ik zei haar dit wel te willen doen, maar dat ze het niet kreeg als ze zichzelf zou forceren of pijn zou doen daardoor. Woordloos opende ze haar mond en knipogend zei ze dat ze anders haar eigen drankje nog had. Gewillig liet ze het glaasje weer ad fundum in zich gieten en ook ‘de dokter’ nam nog een glaasje uit solidariteit met haar. Ik schrok toen ze opeens een klein kreetje uitte, maar ditmaal klonk het niet meteen naar genot. Ik zag dat ze weer met haar eendenbek in de weer was en hoe ze zichzelf nog verder open forceerde. Bezorgd zei ik dat ze het niet moest overdrijven omdat ze anders open zou scheuren.

“Die kinderkopjes waren minimaal even groot” zei ze geforceerd lachend maar haar gezicht vertrok toen ze haar onderlichaam bewoog om me te laten zien hoe groot haar poesje nu was opengetrokken.

Ik kende de lenigheid van haar onderlijfspieren al langer, maar dit overtrof alle eerdere belevingen. Haar klitje was helemaal ovaal getrokken leek het wel, net als haar pisgaatje spleetvormig spande over de breedte van haar lichaam. Terug voor haar knielend keek ik door het vergrootglas en zag dat zelf haar baarmoedermondje open werd getrokken door de spankracht. Rond gaapte het onderin haar lustgrotje en ze keek me tevreden aan toen ze zag hoe ik er gefascineerd naar staarde.

Ik vertelde haar dat de dokter voldoende had gezien toen ik zag dat ze zichzelf nog verder wilde openen. Omdat ik nu echt bezorgd begon te worden en twijfelde of ik dat laatste drankje wel zo’n goed idee vond.

“Zo was het genoeg Wendy, draai de speculum zelf maar voorzichtig los zonder je pijn te doen” zei ik en om haar niet verder uit te dagen kuste ik haar en richtte mijn blik alleen maar nog op haar gezicht. Tot mijn geruststelling deed ze wat ik haar vroeg en al snel zag ik haar ontspannen. Aan haar armen voelde ik dat ze even wachtte voor ze het bekje helemaal uit zich liet glijden en likkend aan haar tepels keek ik stiekem naar haar kutje waaruit het ijzeren werktuig tevoorschijn kwam. Ze zuchtte diep toen het helemaal uit haar was en liet het op de grond vallen waarna ze haar benen ontspande en me trots aankeek.

“Vond de dokter het goed wat hij zag?” Vroeg ze zacht, waarop ik haar omhelsde en zij zich naast me op de bank stuurde met haar handen. Toen we naast elkaar zaten zag ik hoe ze zachtjes over haar kutje streelde en even later biechtte ze me spontaan op dat de behandeling nog niet afdoende was geweest omdat ze nog steeds geil was. Ik denk dat ik haar ongelovig aankeek want ze schoot spontaan in de lach toen ze dat zag en kuste zich meteen weer vast aan me. Ze trok me met haar arm tegen me aan, pakte met haar vrije hand mijn pik vast en begon er lieflijk mee te spelen. Het duurde niet lang voor hij tussen haar vingers groeide, vooral toen ze met een in haar kutje natgemaakte vinger in mijn reetje speelde. Binnen de kortste keren klopte hij tegen haar pols en ze keek me voldaan aan met blik een die zei van “ik wist het wel Martin”.

“Ik denk dat ik weet hoe ik kan genezen dokter, maar dan moet u me wel helpen daarbij. Ik vermoed dat ik genezen ben na een anale massage door uw penis! Zou u me deze behandeling kunnen geven om weer een tevreden mens van me te maken? U kunt me zo neuken want het glijmiddel zit er nog in en ik voel me nog heel ontspannen daaronder” fleemde ze. “Ik denk dat ik er het meeste baat bij heb als ik gedurende die behandeling zo mag blijven zitten op deze behandelbank en het zou optimaal zijn als u dan de rest van uw werkkleding uit zou kunnen trekken”. Daarbij plukte ze aan het shirtje dat ik nog droeg.

Die lieve schat, ze had mijn geheimen weer eens doorgrond en me intussen zo heet getrokken dat ik niets liever wilde dan mijn pik in haar poepertje te karnen. Maar toen ‘de dokter’ zijn luiheid wilde tonen door haar over zich heen te trekken zodat ze hem kon berijden had hij zich toch vergist. Ze gaf niet mee zoals gewoonlijk en bleef stug zitten met haar benen uitnodigend geopend en keek me strak aan met haar lieve blik die me altijd weer deed smelten. Ze fleurde op toen ik voor haar knielde en ze duwde meteen haar kontje naar voren en nam toen mijn stijve lul vast en vastberaden duwde ze hem tegen haar aarsgaatje aan. Ze klampte haar voeten tegen mijn billen en trok me zo tegen haar aan. Ik herkende de hete, nauwe omklemming van mijn pik en ze bleef zich tegen me aan persen tot ze me losliet en liet zien hoe mijn buik tegen haar billen kleefde.

Ze duwde me terug toen ik me op haar lekkere tietjes wilde drukken en liet ‘de dokter’ zien hoe hij zo in haar kutje kon kijken en haar schaamlipjes uit elkaar trok. Haar gaatje kierde meteen hierbij en met haar vinger bood ze me haar kutsap aan dat ik gulzig naar binnen zoog. Ze herhaalde dit nog een keer en kneep haar kringetje samen om mijn lul toen ze over haar klitje streelde dat opgezwollen zijn kopje opstak bovenin haar spleetje. Ik zag de beelden van zo-even voor me en stelde me voor hoe haar andere gaatjes, haar pisgaatje en haar baarmoedermondje zouden samenkrimpen, hetgeen me nog geiler maakte dan ik al was. Opeens duwde ze me terug en ik schoot uit haar, maar meteen daarna greep ze mijn pik weer vast om mijn eikel tegen haar kontje aan te duwen. Glad gleed die weer in haar en dit herhaalde ze keer op keer.

Ze sloeg haar benen hoog op tot naast haar hoofd en dubbelgevouwen liet ze me zien hoe ook haar aarsputje bleef open staan als ik mijn penis uit haar had getrokken. Ik was van plan me in haar klaar te rammen om mijn zaad voor een tweede keer in haar te lozen en had dit zeker ook gedaan als ze me niet opnieuw had afgeremd.

“Even wachten lieve dokter” zei ze toen ze me door had en omklemde me opnieuw met haar enkels rond mijn middel. Ze liet me zien hoe ze haar kutje vingerde terwijl ik in haar zat maar ditmaal porde ze drie vingers in haar poesje en drukte naar beneden. Door de dunne wand tussen haar poesje en haar darmen voelde ik hoe ze over mijn eikel streelde en ze keek me uitdagend aan daarbij.

“Voel je me?” Vroeg ze overvloedig. Van mijn woorden beroofd knikte ik bevestigend.

“Kijk” zei ze fluisterzacht en liet met haar vingers over mijn pik weten waarop ik moest letten en ik zag hoe ze haar vingers tegen elkaar aan drukte en voelde haar aars nog nauwer samentrekken toen ze haar hand steeds dieper in haar kutje liet verdwijnen.

“Ah…” zuchtend toonde ze me hoe ze haar hele hand, de vier vingers en haar duim, in haar poesje duwde. Het smalle gedeelte van haar pols stak nog naar buiten maar heel de rest voelde ik in haar tegen me aan drukken. Mijn stam werd bijna afgeknepen door de spanning op haar aars toen ze me aankeek en zei dat ik haar nu kon neuken. Zweetdruppeltjes bedekten haar lichaam en toen ik me bewoog leek het alsof ze zich ontspande en staarde ze me heel tevreden aan.

“Dit is denk ik de therapie die ik nodig had dokter” meldde ze en al neukend voelde ik hoe ze haar vingers in haar kutje over elkaar bewoog. Het genot voor mij duurde kort maar dat deed niet af aan de mate van bevrediging toen mijn orgasme zich al snel daarna aandiende. Het zorgde voor een meermalige samentrekking van mijn ballen waarbij evenzoveel stralen sperma door mijn pik in haar kontje spoten. Haar bovenlichaam bewoog fel op en neer maar verder drukte ze zich bewegingloos in de kussens naar beneden tot ze haar hand ontspande en even wachtte tot ze haar pols uit haar kutje liet glijden.

Haar armspieren voorkwamen door zich aan te spannen dat haar vingers al te vlug zouden volgen en bezweet keek ze hoe haar hand weer tevoorschijn kwam uit haar eigen lichaam. Voorzichtig wachtte ik af hoe de onwillekeurige samentrekkingen van haar spieren ophielden daarna en pas toen durfde ik me langzaam uit haar kontje te laten glijden. Even schrok ik toen ze meteen daarop schreeuwde maar toen ik besefte dat het een “Ja dokter, nu voel ik me opeens veel beter!” betrof was ik gerustgesteld en viel haar omarmend om haar heen. Haar kutnatte hand streelde ze over mijn rug en ze trok me zelf tegen haar aan en samen zakten we weg in het witte laken. Het duurde nog wel een paar minuten voor we op adem kwamen en toen nog voelde ik haar hart bonken maar kalmeerde ze verder en wist zich weer ontspannen te laten liggen.

“Nu lust ik nog wel een drankje dokter!” zei ze daarna, maar de strenge dokter weigerde dit ten enen male.

“Als je nu weer gezond bent kunnen we er beter een borreltje op drinken, want anders kan wel eens averechts uitpakken en je ziek maken” waarop ze zei dat ze er niks op tegen had een beetje ziek te zijn als ik in de buurt was. Ik waarschuwde haar dat ik meestal geen dokter was maar gewoon een geile bok die wilde neuken en haar niet kon helpen met haar problemen maar juist omgekeerd. Zo dolden we nog even door tot ik haar op de klok wees en zei dat ze haar oppas niet mocht laten wachten omdat ze me anders wel eens zou kunnen gaan boycotten.

“Ja hoor, typisch man. Eerst denken ze aan zichzelf, en dan pas aan de kinderen” lachte ze. Maar dat ontkende ik natuurlijk ten stelligste.

Mijn aanbod van verse koffie accepteerde ze meteen, tenminste als ze dan nog een ‘drankje’ bij zou krijgen van de dokter, wat ik natuurlijk niet kon weigeren op voorwaarde dat ik daarna ook de taxi voor haar naar huis zou mogen betalen. Haar tegenspartelen haalde niets uit want ik hield voet bij stuk.

“Aangeschoten in de bus in een pyjama is solliciteren naar problemen, daar komt niets van in.” Zelf keek ze nog eens naar de tijd en gaf me toen inderdaad gelijk en stelde voor om bij de koffie nog een filmpje te kijken. “Dan kan ik je toch nog even aftrekken anders?” Vroeg ze toen ik had gezegd dat ik me al helemaal had leeggepompt in haar.

In plaats van een pornofilm zette ik een muziek-DVD op en zette het koffiezetapparaat aan in de keuken. Ik had genoeg van de witte kleren en liep snel even naar de badkamer om een ochtendjas te pakken die ik aanschoot en kon al snel daarna weer de woonkamer inlopen waar Wendy in haar sexy setje op me zat te wachten.

Een half uurtje later belde ik een taxi voor haar en stopte het extra geld hiervoor in haar tas bij de spulletjes die ze had meegebracht zoals onze gebruikelijke gang van zaken was. Haar geld cash in de hand uittellen vonden we geen van beide aangenaam omdat zij geen gewone callgirl was voor mij en ik ook geen gewone klant voor haar.

Niet veel later ging de bel en bedankten we elkaar met nog een laatste snelle knuffel. “Dan zal je het toch weer zelf moeten doen maar ik heb het je aangeboden” zei ze met een brede smile toen ze weer een groeiende pik voelde. Dat wist ik en ervaren als ik was zou dat zeker wel lukken ook gaf ik als repliek en hielp haar snel in haar jas om de chauffeur niet te lang te laten wachten.

“Bel je gauw!” Riep ik haar nog toe van achter de deur voordat ze instapte en zag haar al blij instemmend knikken.

“Anytime!” antwoordde ze nog hard genoeg om het me te laten horen en even later zag ik de taxi wegrijden. In de kamer ruimde ik het laken van de bank en wilde het al in de wasmand stoppen voor ik me bedacht en het alsnog op de trap neerlegde om het later op de avond over het bed te leggen om daarop nog een keer over haar te dromen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s