Wendy XVIII


Biseks met Wendy

Regelmatig belde ik Wendy op en steevast was het heel snel dat ze kon komen bezoeken voor een heerlijke neukpartij, maar ook van spelletjes en experimenten waren we niet vies. De laatste keren dat ze bij me was waren avondbezoekjes waarbij ze er altijd voor wist te zorgen dat ik meer dan een keer klaarkwam voor ze vertrok. Ze wist feilloos hoe ze kon laten genieten waarbij we de badkamer wel eens gebruikten, lekker liggend in schuimend water of in geurige badolie of gewoon in bed doken om daar een nummertje te maken. Maar ook de gang, de keuken en de patio waren door ons al ‘ingewijd’ en van sleur was dan ook bepaald geen sprake. Vaak bleven we ook gewoon in de woonkamer omdat zij ook graag keek naar seksfilms waarbij we ons lekker konden laten gaan op de bank, op tafel of voorover geleund over een stoel. Van elkaar wisten we inmiddels wel dat we weinig taboes hadden en spraken vrij over de lusten van seks zonder schaamte of schroom.

“Martin, ik moet je iets vertellen” zei ze bij het laatste bezoek. We hadden net geneukt en zaten op de bank bij te komen waarbij op de achtergrond een seksfilm speelde. Ik had me heerlijk leeg mogen spuiten in haar mond terwijl ze met haar vinger in mijn kontje speelde. Zoals voor haar gebruikelijk had ze mijn eikel nog lang in haar mond gehouden, tot het moment waarop die slap werd, want het sperma slikte ze gewoon door. Ik had al wat te drinken gehaald voor ons in de wetenschap dat een tweede ronde nog zou volgen voor ze weg zou moeten en dat is altijd onze ‘praattijd’.

Ze vertelde dat ze via Janine iemand had leren kennen, een pas gescheiden jonge vent, die nogal stoeide met zijn seksleven.

“Ik kan hem niet meer helpen” had Janine haar verteld, “want je weet dat ik mijn vent trouw blijf, maar anders had hij wel een kansje bij mij gehad. Heb jij nog tijd en zin om zo nu en dan iemand te bezoeken? Hij heeft een eigen woning, doet niet raar en is een toffe knul. Enfin, anders zou ik je het niet vragen, dat weet je. Hij heeft een goede job dus je kunt hem rustig goed laten dokken en je hoeft niet bang te zijn dat hij meer wil dan soms een keertje neuken.” Wendy vertelde me er meteen bij dat hij het alleen veilig met haar mocht doen, omdat ik toch die ene uitzondering bleef, maar dat ze hem wel had gebeld en bij hem op bezoek was geweest.

“Eigenlijk al een paar keer, maar ik hoop dat je me dat niet kwalijk neemt” voegde ze er bijna verontschuldigend aan toe. Ik merkte op dat ik dat helemaal niet erg vond maar wel graag wilde weten als ik voor mijn gezondheid ‘een jasje’ zou moeten dragen. Ze zei bijna verontwaardigd dat dat voor zich sprak en herinnerde me er tevens aan dat ook ik het haar moest vertellen als dat mij betrof waarop ik mijn belofte meteen herhaalde aan haar.

“Nou ja, ik schaamde me een beetje om het jou te vertellen geloof ik, maar het is zo, dat hij me laatst vertelde dat hij wel eens met een vibrator speelde en dat zelf vreemd vond. Toen bleek dat hij ook biseks films had maar die had hij zelf voor mij verborgen gehouden omdat hij zich er voor schaamde. En jij hebt die ook, maar je schaamt je er niet voor.” Dat was dus de aanleiding voor Wendy om aan mij te denken.

“Harry, zo heet hij, weet niets van jou en ik heb hem ook niets gezegd. Maar de vorige keer vroeg hij of ik iemand kende die betrouwbaar was omdat hij heel graag een keer seks wilde hebben met een man erbij hoewel hij zeker geen flikker is. Enne… Nou ja, ik dacht, maar als jij er niks voor voelt is het niet erg hoor, dan moet hij het verder maar zelf uitzoeken.”

Ze had mijn nieuwsgierigheid wel gewekt moet ik eerlijk toegeven en we fantaseerden over een eventuele ontmoeting met ons drieën. Ik vond het oké als ze het hem voor zou stellen dat we samen bij hem op bezoek zouden gaan als hij daarvoor voelde maar alleen als hij zich meer top dan bottom zou voelen. Ik gaf toe dat ik er vaker ook over had gefantaseerd maar helemaal niet zo zeker was of ik wel een stijve zou krijgen bij het idee dat ik een man zou meten neuken.

“Maar als jij erbij bent mag hij me rustig in mijn kontje neuken wat mij aangaat.”

Om ‘in de sfeer te komen bij voorbaat’ zette ik een film op waarin twee hoofdrolspelers niet alleen met het meisje plezier maakten, maar ook met elkaar.

“Het geilt me eigenlijk ook best wel op” gaf Wendy toe waarop ze vroeg of ik zin had in een anaal nummertje met haar, iets dat ik bepaald niet afsloeg. Ik boorde lustvol mijn tong in haar kontgaatje nadat ik haar bilspleet had gelikt en daarbij had gezien hoe ze haar aars ontspande.

“Je bent een lekkere libertijn tegen wie ik alles kan zeggen en aan wie ik de meest vreemde dingen durf te ondernemen” kreunde ze voor ze haar lippen weer om mijn eikel spande en zich in haar mond liet neuken. Toen ze voelde dat mijn pik kloppend hard was wipte ze overeind en wist feilloos mijn tube glijcrème te vinden. Ze hurkte voor de bank en boog voorover, haar kontje hoog opgeheven voor me en presenteerde zich aan me terwijl ze zichzelf van achteren insmeerde.

Naast haar zittend kneedde ik haar tietjes en streelde haar vlakke buik waarbij ik zacht over haar spleetje wreef. Haar geil liep over mijn vinger en voorzichtig voelde ik aan haar vulva. Glad gleed mijn vinger haar kutje in waarop ik op mijn rug liggend onder haar dook en zuigend likte ik haar klitje. Ze kreunde van genot toen ik mijn lippen liet knabbelen over haar lustknopje en genoot van de smaak van haar warme geil toen ik haar lipjes uit elkaar kuste.

“O ja Martin” zei ze toen ze aan mijn pik voelde. “Neuk me maar, ik ben er helemaal klaar voor” kreunde ze en trok mij richting haar kontje.

Ik nam haar uitnodiging graag en stelde me achter haar op tot ze opeens opveerde en me aan mijn hand meetrok naar de tafel. Ze pakte een stoel en boog over de leuning na hem zo te hebben gedraaid dat ze de televisie kon zien waarop te zien was hoe een jongen in zijn kont werd geneukt terwijl zijn vriendin hem pijpte. Haar sterretje stond verlegen te gluren toen ze mijn eikel er tegenaan drukte en “kom maar” fluisterde.

Ik liet mezelf tegen haar aan drukken en voelde hoe haar kringspier langzaam week. Heel voorzichtig wachtte ik toen ze even verkrampte op het moment dat mijn eikel de gevoelige barrière doorbrak en haar aars zich om mijn pik krulde. Krachtig kneep het sterretje rond mijn paal en starend naar het scherm duwde ze haar achterste naar me toe. Nauw omklemde haar kontje mijn kloppende erectie en daagde ze me uit dieper in haar te komen. Ik bewoog een klein stukje uit haar om daarop naar voren te stoten en ik voelde hoe haar rectum week en mijn pik diep in haar doordrong.

Hijgend moedigde ze me aan toen ik mijn paal begroef en me voorover tegen haar aan liet zakken terwijl ze naar de film staarde. Haar billen drukten tegen mijn buik waarna ik wachtte en het knijpende gevoel genoot waarna ze zelf het initiatief nam door me eerst een beetje naar achteren te duwen. Toen ze voldoende bewegingsruimte had was zij het die me neukte en ik stil achter haar kon blijven zitten terwijl ze haar rug van voren naar achteren tegen me aan bonkte. Ik kneep in haar tepels en vingerde haar vlinderlicht terwijl zij degene was die alle initiatief voor haar rekening nam. Toen de acteur zijn zaad plengde over de rug van zijn vriend trokken mijn spieren in mijn kruis samen en synchroon met hem spoot ik mijn sap diep in Wendy ‘s kontje.

Dankzij dubbele beglazing en dikke muren kreeg de omgeving niets mee van ons luidruchtige genot. Nadat we waren bijgekomen en zaten uit te rusten op de bank vroegen we ons af of het misschien kwam door haar verhaal over Harry dat we zo intens gekomen waren. Ze vroeg heel neutraal hoeveel ik er voor vroeg waarbij ik haar in eerste instantie vreemd aankeek omdat ik niet meteen begreep wat ze bedoelde.

“Ja, wij gaan op bezoek bij hem, hij heeft een vet inkomen, veel meer dan jou, en dus zal hij automatisch vragen hoeveel meer hij moet dokken voor ons samen dan voor mij alleen.”

Het klonk logisch, maar ik had er nooit aan gedacht mezelf als gigolo te verhuren en had van de gangbare prijzen dan ook totaal geen idee. Ik bracht er tegen in dat het me wel leuk leek om eens uit te proberen en herinnerde haar eraan dat ik me dan wel veilig geneukt kon laten worden maar zelf niet kon beloven iets te presteren.

“Effe normaal Martin, en beledig me asjeblieft niet. Maar als ik bij jou kom weet ik dat je een envelopje in mijn jaszak stopt of zo, maar tegenover jou voel ik me geen straatslet of zo. En wie veel heeft kan veel betalen vind ik, maar anders spreek ik de financiële kant wel met hem af” stelde ze voor.

Opgelucht stemde ik meteen in en zei dat ik dan een luxueus etentje voor ons zou bekostigen voor ons daarvan.

“En dan blijft er nog genoeg over voor een vrij avondje voor jou, dat beloof ik je” zei ze zakelijk. “Harry is wel een toffe peer hoor, anders zou Janine me niet over hem hebben verteld, was ik na een eerste kennismaking zo vertrokken en had ik jou niks verteld over hem, laat staan dat ik jou zou durven te vragen mee te gaan naar hem” vervolgde ze. “Als jij geen geld hebt kom ik toch nog naar jou. Grof gezegd spuit jij sperma in me en hij spuit alleen maar geld in mijn portemonnee” besloot ze lachend. Even later had ze zich aangekleed en namen we afscheid van elkaar waarbij ze me beloofde te laten weten hoe hij zou reageren op haar voorstel.

“Maar dan zeg ik wel dat jij mijn vriend bent als je dat niet erg vindt” waarschuwde ze me.

Een paar dagen later belde ze op en opgewonden vertelde ze me dat hij had ‘toegehapt’, en maar wat graag! “In principe komende zaterdag, maar als je dan niet kunt zal hij zich moeten schikken” hoorde ik en besefte toen dat ik als neukobject werd besproken op dag en tijd, vooral toen ze vertelde dat we om acht uur werden verwacht en anderhalf uur zouden blijven. Ik besefte me opeens dat ‘mijn afspraakjes’ met Wendy gelukkig niet zo strikt waren maar ook dat ik dan inderdaad een bofkont was met de nodige privileges. En dan de tweehonderd euro die hij mij zou betalen, los van het geld dat hij Wendy moest betalen, alles klonk even onwerkelijk.

“Dan kunnen bij jou daarna nog even napraten” opperde Wendy enthousiast toen ze vernomen had dat ik dan zou kunnen. “Dan neem ik de hele avond vrij programma kom ik naar jou toe om je op te halen en hebben we genoeg tijd voor ons samen als we klaar zijn” klonk ze opgewekt voor we het gesprek beëindigden. Ze zei Harry blij te maken door hem nog te laten weten dat we er dan zouden zijn en hing ze op.

Beduusd zat ik met de hoorn in mijn hand en was nerveus benieuwd wat me te wachten zou staan. Als ze Harry bij mij had geïntroduceerd besefte ik me, dan was ik misschien degene die ervoor had moeten dokken maar nu was hij het die mij betaalde. Och ja, het leven zit toch vol verrassingen bedacht ik en om me te inspireren keek ik nog een stukje van een film en fantaseerde over hoe hij er uit zou zien en wat ik te verduren zou krijgen. Geen angst bekroop me, maar wel een gretig verlangen naar een compleet nieuwe en onverwachte ervaring die me door Wendy in mijn schoot was geworpen.

Die zaterdag wachtte ik gewassen en geschoren vanaf zeven uur te wachten. Lang had ik gedacht over mijn kleding tot ik besefte dat het die ‘Harry’ worst zou wezen wat ik zou dragen bij aankomst. Maar vooral op hoe ik er uit zou zien zonder dat. Om half acht twijfelde ik Wendy te bellen, ergens een beetje bang dat het niet door zou gaan of zo tot ik haar even later op straat zag stoppen. Ik snelde me naar buiten en stapte in haar wagen in het besef dat ik mee zou gaan met haar naar ‘een date’ met een volslagen onbekend iemand. Ik zou me moeten uitkleden en laten gebruiken door een volslagen onbekende en de zenuwen gierden door me heen. Ik vertelde dit tegen Wendy die me op mijn plaats zette door te zeggen dat ze dat gevoeld herkende en vet voor haar een eerste keer niet anders was. Zelf zat ze er ontspannen bij en droeg een kort rokje en een spannend topje dat onder haar openhangende jas te zien was.

Luchtig vertelde ze me over hoe Janine haar over had moeten halen om naar mij mee te komen en opbiechtte hoe het voor haar toen ook echt de eerste keer was en stelde me gerust door te zeggen dat het dus ook mee kon vallen.

“En weigeren mag je altijd Martin en dan zijn we zo weer weg. Bovendien, Harry zal het spannender vinden dan jij want hij is degene die het moet doen toch?” Tja, een wijze praktijkles van iemand met ervaring kan nog zo wijs klinken, maar toch stelde het me niet echt gerust. Tot mijn verbazing reden we richting een dure nieuwbouwwijk en reed ze de oprit op van een nieuwgebouwde villa.

“Kom je mee?” vroeg ze toen ze de motor had uitgezet en ik even voor me uit keek zonder de portier te openen. Haar hand over mijn been wekte me op en bovendien kon ik voor mijn gevoel niet terug toen de voordeur opende en een besnorde man verscheen die ons zwaaiend begroette. Werktuiglijk stapte ik uit en stapte hem zelfverzekerd tegemoet in de wetenschap dat ik altijd nog kon weigeren en vertrekken en de woorden over zijn onzekerheid zorgden ervoor dat ik mijn twijfel kon onderdrukken. Ze knoopte haar jas dicht en het leek net alsof twee oude bekenden waren die bij Harry op bezoek zouden gaan zodat niemand in de straat vreemde gedachten zou kunnen krijgen.

Harry bleek inderdaad aimabel te zijn en verwelkomde me met een stevige handdruk waarna hij opzij stapte om Wendy en mij binnen te laten. Confronterend realiseerde ik me hoe het voor een meisje was als ze aanbelde om zich te laten neuken en bewonderde de koelheid van Wendy die hem even kort omhelsde alsof hij een vertrouwde vriend was. Nou ja, besefte ik, dat hij het wellicht niet op prijs zou hebben gesteld als ik hetzelfde zou hebben gedaan voor de ogen van zijn buurtgenoten. Maar de les geleerd hebbende maakte ik het goed in de hal van de villa toen ik hem tegen me aan trok en mijn wang kort tegen de zijne drukte en ik voelde dat hij vermoedelijk net zo nerveus was dan ik me voelde.

Even drukte hij zijn kruis voorzichtig tegen het mijne en ik voelde voor het eerst een erectie tegen mijn pik wrijven maar de nodige lagen kleding zaten er nog tussen. Het voelde warm aan en niet onaangenaam hoewel ik het vreemd vond in een vreemde woning tegenover een onbekende mijn schroom te laten vallen, vooral omdat het een seksegenoot betrof. Ik betrapte me op enige jaloezie toen hij vervolgens Wendy omhelsde, nog inniger dan mij en hij weer zijn billen daarbij naar voren drukte.

“Jij hebt een stijve pik!” Zei ze onbevangen en liet meteen haar hand onder zijn broekband glijden. Gelukkig duurde dit niet te lang en wees hij me verder met een armgebaar de weg verder door het huis.

Even later had hij me ingehaald en opende de deur van wat de badkamer bleek te zijn, een met marmer bekleedde ruimte met dubbele wastafel, toilet, ligbad en een douche. Alsof het alledaags was kleedde ik me uit maar zorgde er wel voor niet sneller te zijn dan hem. Wat ik al had gevoeld en Wendy had bevestigd bleek te kloppen toen hij zijn slipje uittrok want zijn pik stond hard overeind. Verlegen draaide ik me om toen ik mijn onderbroek naar beneden liet zakken en mijn hangend worstje bekeek hoewel er gelukkig toch wel bloed in liep en dus niet al te klein leek. Wendy had er geen problemen mee haar kleren uit te trekken en nam gelukkig het initiatief door hem voor te stellen zijn slaapkamer te laten zien en nam een tube glijmiddel mee. Ze nam kordaat de regie in handen gelukkig zodat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken en gewoon haar aanwijzingen op kon volgen.

“Ga jij maar in het midden liggen Harry, dan voel je hoe lekker het is om door een stelletje gepijpt te worden” en hurkte toen langs hem neer.

Ik nam plaats aan de andere kant van het bed en zag hoe ze hem even aftrok en toen mijn hand onder de hare sloot zodat ik opeens een vreemde pik zat af te trekken. Ik zag hoe ze een condoom uit de verpakking haalde om even later hem pijpend in haar mond te nemen. Toen ze de pik daarna uit haar mond liet glippen en hem naar mij omhoog hield zag ik tot mijn verbazing dat ze klaar had gekregen hem ongemerkt het condoom om te doen met haar mond.

“Wat maakt het ook uit, Wendy doet het bij mij ook” dacht ik toen ik over het rubber likte en ik de structuur van een pik in mijn mond voelde. Het voelde vreemd aan maar aan zijn geluiden te horen deed ik het niet slecht. Ik probeerde bij hem na te doen wat ikzelf lekker vond als Wendy het bij mij deed. Voorzichtig voelde ik knijpend in zijn balzak, bewoog mijn tong rond zijn pik en bewoog mijn hoofd zacht zuigend op en neer. Even later voelde ik tussen zijn billen en drukte zachtjes op zijn anus en merkte toen dat Wendy tegen me aan duwde met haar hoofd. Ik liet zijn lul uit mijn mond schieten waarop Wendy me begon te kussen. Duidelijk zichtbaar voor hem stoeiden onze tongen tussen onze niet gesloten lippen en ik volgde haar toen ze naar beneden bewoog. Ik had zijn pik nog tussen mijn vingers toen ze langzaam naar beneden bewoog en er zo voor zorgde dat we zijn pik al kussend tussen onze vier lippen konden klemmen.

Door Wendy geïnspireerd kreunde ik overdreven met haar mee wat hem erg scheen op te winden. Ik drukte tegen de onderkant van zijn scrotum wat hem lustvol deed steunen waarop ik brutaal mijn vinger over zijn kontgaatje legde en voorzichtig met mijn vingertop zijn gaatje open duwde. Mezelf verbazend over het gemak waarmee alles ging riep hij dat hij klaar ging komen en als een ingespeeld team pijpte Wendy en ik hem afwisselend even waarop hij zijn billen samentrok en zijn buik in cadans op en neer bewoog. Het was Wendy die zijn sperma voelde lozen in het condoom waarop ze zijn paal snel overeind hield en ik haar meehielp om hem gezamenlijk van zijn zaadjes af te helpen. Zijn zak was goed gevuld geweest want het rubber glibberde over zijn eikel en voelde warm aan in onze monden. Om de beurt namen we zijn pik in onze mond en overdreven bewegend zogen we er nog eens flink aan tot hij krampend van lust onder ons uit draaide.

“Wow, dat was geweldig!” zei hij. Onzichtbaar voor hem gaf Wendy mij een knipoogje.

“Nou Harry, dat was wel een lozing zeg! Je hebt het rubbertje helemaal volgespoten!” En masseerde zijn sperma nog even over zijn lul.

“Dat is een paal hè Martin, die staat als een huis en wil dadelijk ook nog wel even in je reetje kijken, dus bereid je alvast maar voor!” Trots keek Harry naar zijn gevulde condoom en lustpareltjes stonden op zijn voorhoofd terwijl hij ons bedankte voor dit geweldige orgasme en streelden ons over onze ruggen. Wendy keek even achterom en pakte toen een keukenrol waar een blaadje van af trok en daarmee rolde het kapotje van zijn lul. Met een tweede blaadje veegde ze hem droog, een ritueel dat hij nauwlettend volgde en hij rilde toen Wendy over zijn eikel depte en hem bewonderend vertelde dat hij nog steeds zaad lekte. Op de een of andere manier had het me toch wel opgewonden merkte ik opeens toen Wendy mijn pik in haar hand nam.

“Wil je even naar mij en Martin kijken?” Vroeg ze hem, “dan kun jij je voorbereiden op de tweede ronde.” Hij knikte blij en schoof meteen opzij om plaats voor ons te maken. “Kan ik jullie misschien wat te drinken aanbieden in de tussentijd, misschien een whisky of een glaasje cognac?” Vroeg hij vriendelijk.

“Nee Harry, je weet dat we niet drinken als we werken, maar jij kunt rustig een cognacje pakken hoor, jij hoeft niet meer te rijden. Een glas mineraalwater zou ik wel lusten trouwens, jij ook Martin?”

Ik zei dat dat wel lekker zou zijn waarop Harry zich naar buiten spoedde.

“Je doet het als een echte gigolo Martin, je bent een natuurtalent. Ik zal hem zo meteen wel opgeilen en dan kan hij zijn tweede kwakje in jou lozen en als hij er niet te lang over doet is hij binnen de tijd klaar en zo niet kost het hem wat extra centjes” zei ze zacht tegen me toen we op het bed wachtten op zijn terugkeer. Ik knikte dat ik het begrepen had en terwijl Wendy me stijf trok, wat haar geen moeite koste, kwam hij weer de slaapkamer binnen met drie kristallen glazen in zijn hand.

Hij zette de glazen op een tafeltje nadat we allebei een slokje hadden genomen en ging toen naast ons zitten tegen de bedrand aan. Ik liet me door Wendy omdraaien zodat ik met mijn kont gehurkt naar hem toe zat. Ze kroop onder me en pijpte me hard terwijl ze mijn kontgaatje opendrukte met haar vinger. Blindelings pakte ze meegebrachte tube en liet Harry zien hoe ze haar vingers glad maakte hiermee en liet toen ook nog een druppel over mijn bilnaad lopen. In het begin stootte ze twee vingers bij mij naar binnen en voegde er even later een derde aan toe. Geraffineerd bewoog ze haar hand en ik ontspande mijn kontgaatje zodat ze Harry al snel kon laten zien hoe het spongaatje soepel open bleef staan als ze haar hand over mijn ballen sloot. Ik zag hoe Harry aan zijn pik begon te sjorren terwijl hij over ons heen gebogen toekeek.

Wendy schudde me met haar kutje tegemoet en ik begreep meteen haar bedoeling. Ik dook me over haar heen en likte haar poesje uit, daarbij wat extra slurpende bewegingen makend en bewoog mijn rug met de likkende bewegingen van mijn tong mee. Kreunend zuchtte ze dat ze zo geil was en eens een flinke paal in haar wilde voelen. We speelden ons spel nog even door tot de erectie van Harry weer paraat stond. “Zo’n pik wil ik wel in me voelen, maar dat wil jij ook wel hè Martin?”

Iets dat ik onmiddellijk beaamde. “Maar ik wil hem eerst in mijn kutje voelen stoten hoor!” zei ze geil en verlegde haar aandacht van mijn pik naar de zijne.

“Heb je zin in mijn kutje Harry, dat Martin al heet en nat heeft gelikt voor je?” Hij knikte euforisch en ik voelde dat hij me even aankeek om te vragen of ik het wel goed zou vinden dus moedigde ik hem aan.

“Ik vind het best Wendy, maar ik wil zijn stijve pik ook nog in mijn kontje voelen! Zo’n groot hard exemplaar wil ik graag in mijn reetje voelen rammen!” Meer wist ik op dat moment niet te zeggen maar bleek voor Harry ruim voldoende.

Verlegen vroeg hij of het was toegestaan dat hij me ook zou voelen in mijn reet als hij Wendy neukte en ik zei dat ik dat erg lekker zou vinden. Schuchter voelde hij door mijn bilspleet en tastte voorzichtig aan mijn anus waarbij ik hem aanmoedigde zijn vinger erin te steken.

“Doe maar niet voorzichtig hoor, bereid hem maar voor op je kloppende pik en die is heel wat dikker dan een vinger. Ja, lekker zo, doe er maar een tweede bij!” Leidde ik hem af want ik zag dat Wendy een nieuwe condoom uit de verpakking haalde.

Ze duwde hem op zijn rug en pakte hem bij zijn pols om hem te stimuleren mij verder te vingeren waarna ze behendig het condoom over zijn pik afrolde en meteen erna met haar kutje over zijn paal zakte. Harry vond het geweldig te horen aan zijn gehijg en steunde dat hij zich nog nooit zo geil had gevoed. Soepel schudde Wendy haar heupen van voren naar achteren en neukte zo zijn pik diep in haar buik. Opeens riep ze dat ze klaar ging komen, boog achterover tot ze tegen zijn knieën rustte en liet haar vingers over haar klitje flitsen zodat hij het goed kon zien.

“Oh ‘s” en ah ‘s” roepend boog ze langzaam voorover naar hem toe en kuste hem op zijn wang waarna ze ook nog even zijn lippen raakte om vervolgens van hem af te stappen. Hem prijzend om zijn potentie en met haar hand om zijn pik voelend vroeg ze hem of hij nu bereid was ‘het jongenskutje, zijn knellende aarsgaatje’ te penetreren met zijn kloppende lul. Verlekkerd knikte hij ja en keek naar zijn vingers die nog steeds in en uit mijn reetje bewogen.

“Oké Martin, probeer maar eens of je die dikke paal van hem kunt hebben” zei ze en draaide me aan haar handen dwars op het bed. Ik voelde hoe hij opveerde en achter mij neerhurkte op het matras en toen zijn evenwicht zocht.

“Ik help je wel met je dikke stijve” hoorde ik Wendy hem toefluisteren en ze pakte zijn pik vast om hem naar voren te richten op mijn sterretje. Ik herkende haar vingers toen ze me nog even open trok om hem een verdere blik op mijn aars te gunnen en perste toen zijn eikel door mijn kringspier naar binnen. Ik kreunde hoe dik en hard hij was toen hij binnendrong maar dacht opgelucht dat het nogal meeviel, geoefend als ik was door dildo ‘s en but pluggen.

Even later voelde ik dat Wendy achteraan ons treintje was gaan zitten toen ze haar handen om mijn heupen legde en hem tussen ons in naar voren duwde en zijn lul diep naar binnen schoof. Hij gierde van geilheid, vooral nadat Wendy hem vroeg hoe het was om langs mijn prostaat te pompen en of hij het ronde orgaan voelde kloppen tegen zijn eikel.

“O wat is dat geil om te zien!” Riep ze toen ze keek hoe hij naar binnen pompte en meldde toen dat ze met haar vinger in zijn kontje wilde voelen. Vanuit mijn ooghoek zag ik haar naar het glijmiddel grijpen en ze vertelde kort daarna dat ze zijn prostaat ook kon voelen.

“O, nu trekt hij samen, kom je klaar?” Vroeg ze terwijl hij uitriep dat het zover was. Ik drukte mijn kont tegen zijn buik en kreunde met hun mee.

Even later viel hij bezweet over mijn rug en ik voelde hoe Wendy het condoom vastkneep toen ze zijn pik uit me trok waarna hij zich uitgeput op zijn zij liet vallen.

“Kijk eens, Martin heeft het ook heerlijk gevonden!” Ratelde ze en trok aan mijn pik die inderdaad nog redelijk recht stond tot mijn eigen verbazing. Ze duwde me op mijn rug en hield mijn pik in de lucht om me vervolgens te pijpen. Snel kroop ze over me heen naar de andere kant van het bed en terwijl hij belangstellend toekeek pijpte ze me vol overgave. Haar hand kroop onder mijn billen door en toen ik dat voelde gaf ik haar snel wat ruimte door mijn buik op te tillen. Zachtjes vingerde ze mijn reetje en wederom overdreven slurpend, zuigend en kreunend krulde haar lippen om mijn pik. Ik voelde me bevrijd en tevreden omdat Harry zo gemakkelijk was klaargekomen en de spanning van me af was gegleden. Het was niet moeilijk klaar te komen ook al keek er een derde persoon toe en al vlug voelde ik een orgasme opkomen.

Ik kondigde het op luide toon ruim van tevoren aan en Wendy hield mijn pik recht omhoog toen het spermafonteintje omhoog spoot en ik mijn zaad omhoog spoot dat daarna op mijn buik slierterig naar beneden liep. Snel pakte ze de rol keukenpapier en voorkwam dat zijn matras hierdoor werd bevuild en met een tweede stuk ontdeed ze hem van zijn rubberen vlies en depte zijn slap geworden lid af.

Intens tevreden keek hij ons aan en bood ons wat te drinken aan en hij nipte genoegzaam aan zijn borrel waarna we al snel richting zijn badkamer liepen. Wendy nam een washandje om zijn lul met zeep en warm water af te spoelen waarna we onszelf ook nog even wasten en onze kleren aantrokken. Een blik op de klok in de gang leerde dat we al met al een kwartiertje langer waren gebleven al met al, maar hij was degene die zich hiervoor excuseerde. Hij bedankte ons uitgebreid en zei nog nooit zo lekker te zijn klaargekomen en drukte dit uit door twee extra bankbiljetten van vijftig euro in de envelop te stoppen die al voor ons klaar lag. We schudden hem een hand alsof we zijn kamer hadden opgeruimd of zo voor we vertrokken en verzekerden hem dat we nog best wel een keertje in waren hem te bezoeken als hij dat liet weten.

“Zo snel gaat dat bij normale bezoekjes” zei Wendy lachend en overhandigde me de envelop waarin in totaal vijfhonderd euro zaten.

“Jammer genoeg zijn ze niet allemaal zo royaal hoor” zei ze.

“Nou ja, ik zou je geloof ik niet zo vaak zien” biechtte ik haar op “als ik aan dit tarief zou moeten voldoen”.

Lachend vertelde ze dat ik ook een hele bijzondere uitzondering was maar vroeg me wel of ik te vinden was voor een eventuele herhaling.

“Nou, dan, welkom in de club!” Zei ze toen ze mijn antwoord had gehoord en zo reden we naar mijn huis. Ze sloot de auto af en klemde haar arm om me heen waarbij ze snel even over mijn broek voelde en me zei nu gelukkig wat meer tijd te hebben.

“Wat denk je van een leuk filmpje?” Stelde ze voor. “Je weet wel welke, want ik ben nu wel een beetje jaloers op je, dat snap je.”

Ze vervolgde toen ik haar vragend aankeek door te zeggen dat ik in mijn reetje was geneukt terwijl zij zich tevreden had moeten stellen met een heel kort ritje door een klant en nu ook wel toe was aan een echte beurt.

Bij mij thuis gekomen vroeg ik haar hoe ze mij zag omdat ik Harry ludiek had gezien als betalende klant en ook was meegegaan om haar een plezier te doen behalve om mijn eigen avontuur.

“Nou ja, bij jou is het hetzelfde misschien wel, maar dan een beetje meer, dat wel… Natuurlijk heb ik je leren kennen toen ik mee ging voor het geld, maar Janine had me al gezegd dat jij een bijzondere positie voor haar innam weet je…” Ze dacht na over het antwoord wat ze gaf en wees me toen op de heel andere omgang met mij wat betreft  wensen en tijd dan met hem.

“Jij bent een combinatie van klant, heel goede vriend en een beetje een echte lover” besloot ze en memoreerde me er voorzichtig aan dat ik de enige was die haar mocht nemen op een ‘onveilige manier’ omdat ze me echt vertrouwde.

Harry heeft me al een keer gevraagd of hij me ook in mijn kontje mocht neuken maar tegen hem heb ik altijd gezegd dat ik dat absoluut niet deed met klanten. Wel heb ik hem een keer anaal genomen met een vibrator die hij heeft, maar dat was een hele dunne, zo eentje van iets meer dan een vinger dik. Daar was hij al mee tevreden want zijn ex vond zelfs dat al pervers van hem. Meestal als ik hem bezoek heeft hij genoeg aan een keertje klaarkomen en wil me dan nog wel een half uurtje masseren om de tijd vol te maken. Hij vindt het prachtig als ik dan met zijn rug naar hem toe ga zitten en dan knijpt hij wat in mijn schouders en streelt over mijn rug. Soms voelt die dan nog even aan mijn tieten en dat was het dan.

“Jij bent degene bij wie ik me echt kan laten gaan en bij de anderen fake ik een orgasme alleen maar om hun een plezier te doen. Nu bijvoorbeeld vraag ik ook geen geld aan je en ben ik het die graag geneukt wil worden” besloot ze en ik schaamde voor de vragen die ik haar impliciet had gesteld.

Ik bood haar mijn excuses aan voor het geval ze mijn nieuwsgierigheid als belediging zou hebben gezien en haalde voor ons een drankje. Toen ik terugkwam uit de keuken met een fles mineraalwater merkte ze lachend op dat ze een pilsje mocht hebben maar zei het wel tof te vinden dat ik haar nooit iets opdrong, ‘tenminste op drankgebied’ vulde ze er aan toe.

“Geen punt Wendy, als jij een film uit zoekt die je wilt zien krijg je van mij een pilsje” bood ik haar meteen aan en liep de gang weer op. Ik deed er extra lang over om terug de kamer in te gaan omdat ik wist dat ze vaak even op haar gemak wilde kijken tussen de films.

“Wow, je hebt een paar nieuwe!” Meldde ze me vrolijk toen ze voor de filmkast gebogen zat. Ik gaf toe een paar nieuwe aanwinsten te hebben gehaald die ik dan ook welbewust vooraan had gelegd.

“Deze wil ik graag zien!” meldde ze en hield een Mayhem productie in haar hand omhoog en in haar andere hand hield ze drie andere schijfjes waarvan ze zei die later te willen bekijken met mij, “of jij moet anders willen.”

Zonder commentaar te geven omdat dat overbodig was nam ik het doosje uit haar hand, schakelde de apparatuur aan en sloot discreet de gordijnen waarop ze zich bij mij als een kind op schoot nestelde.

We keken nog naar de eerste van de zes clips toen ze gespannen bekeek alsof het een instructieprogramma betrof hoe een meisje een man diep oraal verwende en zich daarbij anaal vingerde.

“Wacht even, dan pak ik mijn tas even” zei Wendy en liep toen naar de tafel waar haar tas stond. Ze pakte de tube glijmiddel en naast me hurkend op de bank sloeg ze haar rokje omhoog over haar rug en stripte haar slipje naar beneden. Ze gaf me de tube glijmiddel aan en vroeg me om het ‘met minstens drie vingers te doen’ voor ze met haar handen op de vloer leunde en haar kontje aan me aanbood. Kijkend naar de televisie masseerde ik haar lekkere kontje en trok voorzichtig haar billen uit elkaar voor haar ruw voor me op te eisen. Ik liet een paar druppeltjes uit de tube in haar spleetje druppelen die ik voor haar anusgaatje opving en ze daar naar binnen duwde. Meer glijmiddel spoot ik over mijn vingers en wreef ze glad tegen elkaar. Haar voorliefde voor een soms ruwe aanpak kennende waarbij ze het genoot de lust te ondergaan plaagde ik haar met tederheid.

Kussend streelde ik haar ruggengraat nat en boog me over haar. Mijn lenigheid beproevend wist ik mijn tong tot in haar aarsgaatje te duwen en tot mijn geruststelling proefde ik dat het smeermiddeltje smaakneutraal was maar haar gevoelsprikkels tenminste niet ontnomen had. Soepel zette ze haar handen op de vloer en legde haar benen op mijn schouders om zich tegen mijn mond omhoog te duwen. Ze boog haar nek om te zien waarom de hoofdrolspeelster in de film zo kreunde en zag haar gepenetreerd worden door bijna een volle hand in haar reetje waarop ze op haar handen steunde om me te kunnen likken. Ik schrok toen ze zich met mijn pik in haar mond naar voren liet zakken en ik voelde hoe ze mijn pik dieper dan ooit in haar mond nam. Het was verder dan haar mond, want haar huig knelde om mijn eikel. Kokhalzend bewoog ze terug omhoog waarbij slierten speeksel uit haar mond dropen, maar al snel liet ze zich weer naar beneden vallen toen ze haar armen ontspande.

Na vier of vijf bewegingen kwam ze nog naar adem snakkend naast me zitten en keek me even aan waarop een kus volgde. Zonder te spreken pakte ze mijn pik omhoog en ging erover heen zitten waarna ze zich snel liet zakken en mijn pik in haar kontgaatje wegtoverde. Ze perste zich diep naar beneden en haar soepel gesmeerde spier ringde om mijn pik en heet voelde haar ingewanden aan om mijn lul. Eenmaal zo zittend leunde ze achterover tegen me aan en keek me checkend aan om te zien of ik nog naar het scherm keek, verstilde haar neukende bewegingen over mijn paal en sloeg haar rokje zedig over haar buik naar beneden. Regelmatig kneep ze haar kontje samen om mijn pik eraan te herinneren hoe strak hij was opgeborgen in haar derrière en reikte me toen mijn flesje bier aan.

Ik nam een slokje en gaf het aan haar terug waarop ze er ook even aan dronk en me aankijkend liet ze geil een stroompje bier uit haar mond lopen wat ze me tegelijkertijd kussend aanbood. Het lauwwarme bier uit haar mond smaakte prima en ik kneep mijn billen samen om haar pik in haar rectum even te laten verharden. Haar buikspieren trokken samen zodat ik wist dat ze het voelde en ons spel zetten we zo nog een clip lang voort waarna ze mijn tabaksetui pakte en me vroeg of ik een sigaret voor haar wilde draaien.

De eerste poging mislukte toen ze haar reetje samentrok op het moment dat ik aan het vloeitje likte en ze lachte toen ze zag hoe ik het blaadje doormidden trok. De tweede keer ging het beter en reikte ze me de aansteker aan om de sigaret van me over te nemen zodra ik het vuur erin getrokken had. Toen ze haar longen vol rook gezogen had nam ik liefhebben wraak door mijn vinger onverwachts in haar kutje te steken, wat haar geen pijn kon doen gezien het vocht dat daaruit liep, maar wat ze niet verachtte.

Door haar hoestbui schokte ze op mijn schoot, verkrampte haar reetje en perste ze mijn pik naar buiten. Geschrokken veerde ze op om te zien hoe ik ongewild mijn eigen lul een niet zo’n prettige ervaring had bezorgd en daarbij nogal pijnlijk keek. Al snel gerustgesteld zag ze dat de schade niet van lange duur was en duwde me met op mijn rug plat over de zitting en schaarde ze over me heen.

“En als een klant gewoon een lul is, wil hij je neuken en neemt je gewoon” zei ze fel, me recht aankijkend. “Dan moet je maar gewoon denken dat het genot voor hem maar kort duurt en denken aan de pieken voor je eten en de kinderen dat je verdient door gepakt te worden”.

Vragen of commentaar waren overbodig toen ze mijn pik omhoog hield en er overheen ging zitten en me fel bereed. Ik herinnerde me in een flits aan onze eerste ontmoetingen, aan het bezoek aan Harry en de ‘lollige’ opmerkingen van andere mannen die ze vertaalden in grapjes en oordelen. Furieus pompte ze op en neer over mijn pik tot ze voelde dat ik klaarkwam en snikkend over me heen viel.

Ik hield haar in mijn armen tegen me aan gedrukt tot ze snikkend haar excuses aanbood aan me.

“Dit was zo lekker, maar ik had net nog nooit durven doen” zei ze toen ze me even later opgetogen aankeek en ik me opgelucht voelde. En klaargekomen, want de laatste druppels zaad die ik in me had persten zich nog steeds een weg naar buiten, direct in haar rectum. Eerlijk zei ik dat ik haar een gekke meid vond, “maar wel heel lief, mooi en vooral heel apart” en bedankte haar voor alle lessen die ze me had bijgebracht die dag. Vragend keek ze me aan waarop ik verklaarde het haar later wel eens uit te leggen want daarvoor had de avond al te lang geduurd en was te intens geweest.

Een half uurtje later ging ze de deur uit na een glaasje water en een laatste sigaret. Even nog voerden we een korte discussie, maar ik weigerde resoluut het geld van Harry aan te nemen en zei haar dit aan de kinderen te besteden. Per slot van rekening kwam het haar alleen toe en was het voor mij ook een te gekke ervaring geweest gaf ik eerlijk toe. Ze bedankte me en zei dat ik dan nog een ronde van haar tegoed had waaraan ik haar herinnerde aan een gezamenlijk etentje en zei dat veel meer op prijs te stellen. We waren allebei ontroerd toen we afscheid namen denk ik maar ook naar elkaar toegegroeid. We hadden elkaar niet teleurgesteld of voor de gek gehouden en ik beloofde haar snel weer te bellen, maar vertelde haar daarbij dat zij ook mijn telefoonnummer had.

Haar slipje waarmee ze uiteindelijk haar kutje had droog geveegd lag nog op de bank toen ik weer de kamer binnenliep omdat ze me gezegd had dit te mogen houden ‘als souvenirtje aan mijn eerste ervaring als haar zakenpartner’ en ruikend aan het stukje katoen rook ik haar geur en voelde aan haar aanwezigheid. De film liep nog, de gordijnen bleven gesloten en zo loosde ik mijn allerlaatste druppels lust-sap van die dag op dat spannende stukje katoen. Daarna stopte ik het in de wasmand en nam me voor het haar terug te geven bij haar volgende bezoek. Ik werd wakker met een enorme erectie en meende vaag iets te herinneren dat ik had gedroomd over iets in mijn anus en voelde instinctief en slaperig of er een buttplug in mijn reetje zat. Dat was niet het geval, maar moeiteloos kon ik mijn vingers in mijn kontgaatje drukken en voelde de laatste restjes glijmiddel helpen.

Ik had nog even tijd voor ik eruit moest dus sloeg ik mijn hand om mijn pik om te langzaam af te trekken waarbij ik terugdacht aan de vorige avond, aan Harry maar vooral aan Wendy. Veel spuiten deed ik niet, maar kwam wel te gek lekker klaar en lekte het zaad onder het dekbed op mijn buik om het pas daarna weg te deppen. Even dacht ik er nog aan om Wendy op te bellen want ik wist dat ze al op was om haar te bedanken en te vissen naar een volgend afspraakje maar wilde me niet aan haar opdringen. En napraten over Harry zouden we sowieso nog wel een keertje bedacht ik. Stil hoopte ik dat hij nog een keertje aan Sonja zou vragen of ik mee wilde komen en, als het zover kwam, nam ik me voor hem ook te neuken als hij dat op prijs zou stellen. Ik was nu al door hem geneukt en wilde hem ook de ervaring geven zelf genomen te worden als hij toch al met zich liet spelen in zijn aars. Ik werd gestoord in mijn fantasieën omdat de wekker begon te zoemen en ik wist dat ik er nu echt uit moest.

De hele dag dacht ik er over na en vond het geweldig dat Wendy mij ‘s avonds belde om me te bedanken ‘voor mijn hulp’. Voor ze ophing een kwartiertje later hadden we al weer een afspraakje, maar ditmaal in een luxueus restaurant en moest ik haar beloven dat zij de rekening mocht voldoen.

“En na het eten wil ik je verrassen…” klonk ze lief en vulde toen aan met “als je tijd en zin hebt tenminste.”

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s