Wendy XVI


EN WENDY 1.2

Zoals ik me had voorgenomen wachtte ik met het bellen naar Wendy omdat ik me niet wilde opdringen in haar leven maar ook omdat ik bang was dat onze verhouding uit zou groeien tot een relatie, en daar had ik slechte ervaringen mee. Maar twee weken vond ik meer dan lang genoeg. Dus ‘s avonds na mijn werk kookte ik mijn eten en zat voor de buis toen ik besloot te vragen of we wat af konden spreken. Benieuwd of ze thuis was pakte ik de telefoon en ik was haar te horen toen ze op nam en zich meldde.

En ik voelde me gelukkig toen ze me vertelde dat ze me graag wilde komen bezoeken waarna we het nog hadden over het weekend in België. Het flitste door mijn hoofd dat het dan ook een goede gelegenheid zou zijn om haar het boek te geven wat ik voor haar had gekocht. Zoals gebruikelijk voerden we geen lang gesprek over de lijn maar spraken af voor de volgende avond al, de zaterdag, omdat ze dan altijd gemakkelijk een oppas kon regelen. Haar buurmeisje van vijftien vond het leuk om dan ‘van huis te mogen zijn’ en het zakcentje wat ze er voor kreeg was altijd welkom. Haar kinderen vonden haar leuk omdat ze altijd bereid was spelletjes met hun te doen, dus met een “tot morgen” hingen we de telefoon op.

Tegen zeven uur al zag ik haar de parkeerplaats op rijden en snel liep ik naar de deur, blij haar weer te zien. Haar lange jas deed me vermoeden dat ze er weer lekker sexy gekleed onder was en dat bevestigde ze al in de gang en we elkaar omhelsden ter begroeting. Via mijn eigen kleren voelde ik haar naakte huid onder de opengeslagen jas en een snelle blik leerde me dat ze alleen maar een kort rokje droeg en een topje dat haar buik verder vrij liet. Eenmaal inde kamer begon ze met te zeggen dat ze me iets moeilijks wilde vragen. Het flitste door mijn hoofd dat we vaker hadden afgesproken niets meer met elkaar te willen hebben dan veel fijne uren, maar allebei niets voelden voor een relatie. Het zou toch niet…?

Het bleek heel iets anders te zijn, iets waarmee ze me overviel en in twijfel en verlegenheid bracht en daar is heel wat voor nodig durf ik wel te stellen. Zijzelf was voor de eerste keer zwanger geraakt toen ze zestien was vertelde ze, iets dat ik al lange tijd wist. Over onze familielevens hadden we het eigenlijk nog nooit gehad en zo wist ik niet eens dat ze twee zussen had. Snel onderbrak ik haar om iets te drinken aan te bieden want omdat ze zo rap aan de praat was geraakt had ik haar dat nog niet gevraagd.

Meteen nadat ik een glaasje frisdrank voor ons had ingeschonken hervatte ze haar monoloog. Dat seks bij hun familie wel in de genen moest zitten omdat haar jongste zusje, Miranda, ‘al’ achttien was geweest toen ze haar eerste kind verwachtte, maar ze wist niet eens van wie.

“Petra is mijn oudste zus en haar dochter heet ook Wendy en zij was een paar weken geleden bij mij op bezoek. Ze bleef ook logeren bij me en toen ik al naar bed was heeft ze lopen zoeken in m’n kast en toen het Dvd’tje gevonden waar we allebei op staan dat Janine had gemaakt.” In mezelf kleurde ik rood toen ik dit hoorde maar ja, ik kon er niets aan doen eigenlijk…

“Nou ja, ze is al bijna achttien dus het was niet dat ze er van geschrokken was toen ze de film had bekeken maar ik vond het wel een beetje vreemd toen ik hoorde dat ze me zo aan het neuken had gezien, maar ja.”

Het probleem lag erin dat ze haar had opgebiecht heel graag seks te willen hebben, maar dat ze het nog nooit met een jongen had gedaan. Wel wat gespeeld met vriendinnetjes als ze bij haar mochten logeren en dan samen in een bed sliepen, maar voor de rest was ze nog maagd en daar baalde ze stevig van.

Zelfverzekerd had ze haar tante verteld dat ze binnen twee weken, net na haar verjaardag, geneukt zou worden door een man. Wendy zei hiervan te zijn geschrokken, vooral toen ze vertelde dat ze wel een man op zou pikken in een kroeg of via het internet zou uitnodigen. Uiteindelijk had ze haar zover gekregen dat ze haar beloofd had dit niet te doen voordat ze het er eerst nog een keertje over zouden hebben gepraat in alle rust. Nou wilde het feit dat ze komende maandag weer op bezoek zou komen en ze twijfelde er niet aan of ze zou het er weer over hebben met haar. Nu was het twijfelachtig of het wat uit zou halen om haar te overtuigen het nog een paar jaar uit te stellen.

Met toenemende verbazing hoorde ik het voor mij vreemde verhaal aan en ik schrok toen ze vertelde dat haar nichtje had gezegd dat ze anders wel door ‘de man op de film’ wilde worden ingewijd in de liefde als gewoon een vriendje niet mocht.

De clou van het verhaal was de vraag of ik met haar nichtje Wendy naar bed wilde gaan omdat zij wist dat ik een beter alternatief was dan al de dingen die ze anders in haar kop zou halen. Om even tijd te hebben de woorden op me in te laten werken liep ik naar de keuken om een fles wijn te halen voor ons. Ze legde een hand op mijn been toen ik weer naast haar op de bank zat en bood haar excuses aan voor de gekke vraag.

“Nee, dat is het niet Wendy, maar ik wil heel graag dat het tussen ons zo blijft zoals het is zolang we dat allebei willen. Ik weet niet hoe het voor jou zou zijn als ik daadwerkelijk ja zou zeggen op je vraag. En hoe de relatie tussen jou en je nichtje eventueel zou veranderen. Bovendien voel ik me wel een oude bok tegenover haar weet je, en of ze dat nu zo leuk zou vinden?…”

Bedachtzaam nam ik een slokje wijn en peinsde verder want eigenlijk voelde ik me ook wel zeer vereerd en het idee van een jongere Wendy voor een keertje liet me natuurlijk ook niet koud.

“Nee Martin, ik vind je helemaal niet oud en zij heeft je trouwens al gezien en als zij er zo over dacht dan wist ik het echt wel, want op d’r mondje gevallen is ze echt niet. En ik zie als haar tante liever de eerste keer een oudere man met ervaring met haar samen dan met de een of andere gozer die ik niet ken en wie weet wat er dan gebeurt… En wat ons betreft verandert er niets, dat kan ik je gerust beloven. Maak je daarover maar geen zorgen, behalve dat ik je misschien een keertje extra wil verwennen omdat je lief bent geweest voor Wendy, want ik mag die meid verdomde graag. En trouwens ziet ze er best leuk uit hoor! Ik heb een fotootje van ons bij me, moet je maar een kijken!”

Uit haar tas haalde ze een foto van hun tweetjes en wat ik zag maakte me murw en ik besloot mijn afwijzende gedachten maar snel overboord te gooien.

Op het vakantieplaatje dat de laatste zomer was gemaakt liepen ze allebei gearmd door de stad en lachten ze vrolijk. Je zou denken dat het twee zussen waren eigenlijk, want Wendy liep er weer stralend sexy en kortgerokt bij. Haar nichtje liep op hoge hakken en droeg hotpants waardoor haar benen slank en eindeloos lang leken. Ze was net als haar tante tenger gebouwd maar haar haren golfden over haar schouders naar beneden en benadrukten haar vrolijke blik en de levenslust sprak uit haar ogen. Ze had dan ook niets van het bakvisje dat ik in gedachten had gehad maar ze bleek een stuk van een vrouw waarvoor mening mannenhoofd zich graag zou omdraaien. Toen ik even sprakeloos naar de foto keek maakte Wendy hiervan gebruik door snel het woord te nemen.

“Ik had gedacht, als verjaardagscadeautje voor haar achttiende verjaardag, haar een middagje bij jou te laten zijn als zij dat zo graag wil, seks met een man, dan het liefst een betrouwbare die geen misbruik van haar of d’r gevoelens maakt, je weet wel wat ik bedoel… En bij jou hoeft ze zich geen zorgen te maken of te schamen, want de eerste keer is toch wel heel belangrijk. Bovendien is het een hele nuchtere meid die weet wat ze wil, namelijk gewoon eens uitproberen hoe lekker seks kan zijn en ze zal zich echt geen gekke dingen in d’r kop zetten en je meteen als relatie zien of zo. Van het leeftijdsverschil is ze zich goed bewust en dat is ook helemaal niet wat ze wil.”

Ze had haar plannetje al helemaal uitgewerkt merkte ik, dat we met zijn drieën een hapje zouden gaan eten na haar te hebben ingewijd en dan zou zij zelf mogen kiezen wat ze wilde. Met haar mee gaan om in de stad een cadeautje uitzoeken of met mij mee en dan zou zij haar ‘s avonds weer op komen halen of, als zij het liever zou willen, de dag erop. Even wierp ik nog een blik op de foto hoewel mijn besluit eigenlijk al vast stond. De twijfel was weg en ik vond me nog niet te oud om mezelf een kans te geven op mijn bek te gaan. Ook begreep ik Wendy wel die wist dat ik haar vertrouwen niet zou misbruiken en het alternatief dat haar nichtje geopperd had was inderdaad nogal riskant.

Toen ik haar dit vertelde keek ze me dankbaar aan en zei gehoopt te hebben dat ik begrip zou hebben voor haar precaire vraag.

“En denk maar niet dat ik je op zo’n manier wil dumpen hoor want als het aan mij ligt ben je nog lang niet van me af” en ze besloot haar zin door zich tegen mij aan te nestelen en mijn hand op haar schoot legde, me verlokkend aankeek en haar ogen sloot om me te kussen.

Ik sloot mijn lippen over haar half geopende mond en voelde hoe ze mijn broek losknoopte. Haar hand verdween meteen in mijn onderbroek waar ze mijn al half stijve lid zacht begon te masseren. Terwijl ze mijn harder wordende pik deed groeien in haar hand streelde ik over haar benen en haar dijen naar boven toe en verdraaid, ze droeg niet eens een slipje, zelf geen tangaatje, want haar naakte huid werd alleen door haar rokje bedekt.

“Ik wilde het niet te moeilijk voor je maken en bovendien was ik een beetje zenuwachtig met de vraag. Ik heb me onder de rit naar jou toe maar wat gevingerd om me te af te leiden” was haar logische uitleg.

Inderdaad voelde ik aan haar opgezwollen en natte schaamlipjes dat ze al erg geil was en haar kennende was een lang voorspel deze avond niet gewenst. Dat gaf ze snel zelf aan door mijn broek omlaag te sjorren en schrijlings op mijn schoot te kruipen. Ze knoopte zelf haar rokje los en wipte haar kontje even omhoog waarbij ze mijn pik omhoog hield en behendig liet ze zich weer op me zakken zodat mijn lul diep in haar kutje werd gedreven. Een heerlijk gevoel overwelfde me toen ze meteen op en neer begon te bewegen en me zo neukte met mijn paal in haar buik. Toen pas, trok ze aan de bandjes van haar topje en ik zag dat ze ook hieronder naakt was. Even neigde ze stilzittend achterover en trok mijn T-shirt over mijn hoofd om vervolgens haar tepels tegen mijn borst aan te rollen. Zacht deinde ze voren naar achteren waarbij mijn pik werd gemasseerd door haar knijpende vaginawand en ze haar tepels stijf rolde tegen mijn bovenlichaam.

Even verbrak ze onze kus om me te vragen of ik haar wilde neuken in een ander standje maar wachtte het antwoord niet eens af toen ze zag hoe ik genoot en ze perste haar klitje vast tegen de onderkant van mijn in haar gedreven pik aan. Hijgend vertelde ze me dat ze het fijn vond dat ze haar nichtje zo kon helpen en dat ik daarin mee wilde helpen. Ik voelde hoe haar kutsap ons samenzijn overvloedig voorzag van weldadig zacht en heet aanvoelende lotion en haar schokkende bewegingen bevestigden de oprechtheid van haar woorden.

“O ja, kom maar in me…” kreunde ze toen ze mijn handen sturend om haar billen voelde klemmen en al heel snel daarna duwde ik haar naar beneden op me. Met mijn kloppende pik zat ik in haar hete poesje dat ze wellustig begon samen te knijpen en zo ging ze hijgend door tot er een sliertje speekselnat over haar onderlip opwelde dat ik snel in mijn mond zoog. Alleen haar kutspieren bewogen nu nog, verder zaten we verkrampt en verstild tegen elkaar aan geperst door de kracht van vier armen tot ik voelde hoe mijn pik pijnlijk hard samentrok. Vanuit mijn kloten borrelde het sperma kolkend op tot aan mijn prostaat en wachtte daar tot de zaadsluis opende. Ze voelde hoe haar kutje werd gevuld met stralen heet sap die zich een weg baande rond mijn eikel en staarde me als in trance aan.

Secondenlang keken we elkaar verstild in de ogen tot ze langzaam weer over mijn pik heen bewoog om zodoende het gelukzalige gevoel nog langer te kunnen genieten. Pas toen mijn pik zijn hardheid verloor en uiteindelijk uit haar buik glipte week ze een stukje naar achteren en stuurde ze haar blik naar onze schoot. Ik hield haar hand tegen die ze over haar poesje wilde leggen omdat ze zag hoe druppels geil naar buiten liepen maar ik vond het een prachtig zicht en een heerlijk gevoel.

“Jij heerlijke viezerik” zei ze en perste haar schede knipogend nog eens extra samen waardoor er een klein straaltje vocht tot tussen mijn billen op de bank stroomde. Gelukkig was die van leer, zodat ik me over vlekken geen zorgen hoefde te maken.

We praatten nog wat over Wendy junior en haalden daarbij herinneringen op aan onze eigen eerste stappen op het seksuele vlak waarbij de tijd voorbij vloog. Opeens was het al tegen middernacht en ik wist dat het tijd werd voor haar om terug naar huis te rijden. Ze trok de weinige kleren snel aan, hetgeen snel gebeurt was. Een kopje koffie vond ze niet nodig ze omdat ze zoals gebruikelijk heel verantwoord was omgegaan met alcoholische drank voordat ze achter het stuur moest kruipen.

Wel vroeg ze me of ik “onze” DVD nog wel eens had bekeken en meteen wist ik welke ze bedoelde.

“Bovenop het linker stapeltje” wist ik feilloos te vertellen, daarmee haar vraag beantwoordend. Ze liep naar de kast, trok het deurtje open en keek naar de doosjes om te zien of ik inderdaad de waarheid had gesproken. Zonder wat te vragen schakelde ze de televisie aan en startte de film.

Met de afstandsbediening spoelde ze vooruit tot te zien was hoe ik haar in haar reetje voelde met mijn vingers en haar daarna bruut in haar kontje neukte. Zo leek het tenminste op de film, maar in werkelijkheid waren we toen al zo geil dat ze zelf niets liever wilde dan in haar nauwe gaatje te worden gepenetreerd. Ze had me bijna smekend gevraagd dit zo ruig mogelijk te doen omdat ze de pijnlijke lustgevoelens wilde ervaren die ik haar alleen maar kon geven als ze me echt uitdaagde tot ruwheid.

In de tussentijd had ik me ook snel aangekleed om haar tot buiten te kunnen vergezellen maar even zo vlug trok ze mijn broek weer naar beneden. Ze sloeg haar rokje omhoog om me te laten zien hoe ze zichzelf vingerde terwijl ze naar het beeldscherm staarde waardoor mijn pik weer volliep met bloed. Voldaan glimlachte ze voor zich uit, gaf me een kusje en liet zich op de grond zakken waar ze tussen mijn benen in knielde. Ze trok me af met mijn eikel in haar mond gezogen en hielp me zo heel vlug naar een tweede hoogtepunt. Nog voordat ik op de film mijn sperma verloor loosde ik het ditmaal tussen haar zacht klemmende lippen in haar hol gezogen wangen. Pas toen mijn pik ineen zakte en ik van voldoening door haar korte haren streek keek ze me aan en legde ze mijn lul voorzichtig op mijn buik.

Ik dacht dat ze me wilde kussen toen ze omhoog kwam en haar mond opende maar wat ik zag was hoe ze het sperma door haar mond speelde en het op haar lippen duwde om het daarna weer terug naar binnen te zuigen. Hierna maakte ze overduidelijke slikbewegingen en opende haar mond opnieuw en likte de laatste restjes zaad met haar tong op. Ze slikte weer. Toonde me haar lege mondholte en pas toen zoende ze me opnieuw.

“Je was pas een keertje klaargekomen vanavond en zo kun je goed slapen heb je me al eens verteld” lichtte ze haar actie nuchter toe.

“Je bent een meid om te zoenen” zei ik, voegde de daad bij het woord en begeleidde haar daarna naar de parkeerplaats.

“Maandagavond bel ik je even als je het goed vindt” zei ze en ik beloofde haar te zullen wachten naast de telefoon.

“Whatever Wendy ook zegt, ik kijk graag uit naar een telefoontje van je” verzekerde ik haar waarna we naar de voordeur liepen. Ik keek hoe ze haar auto startte en voor ze van de parkeerplaats af reed knipperde ze nog even met de koplampen waarop ik zwaaide en toen ze uit het zicht verdwenen was liep ik terug de woonkamer in.

‘Onze’ DVD liep nog en met een flesje bier keek ik nog een stukje. Ik rookte een jointje en zette toen de televisie af en eenmaal in bed viel ik als een blok in slaap.

Zondagmorgen dacht ik meteen aan de jonge Wendy en mijn aanvankelijke twijfel was helemaal verdwenen. Ik hoopte echt dat ze ‘ja’ zou zeggen en mij zou willen accepteren als verjaardagscadeautje, vooral nadat ik haar foto had gezien. De vrije dag vloog voorbij zoals gewoonlijk en werd gevuld door huishoudelijke karwijtjes, lezen van kranten, eten en daarna keek ik nog een krimi waarna het alweer bedtijd was en ik de wekker zette voor mijn werk. Gelukkig vloog ook die dag voorbij omdat het druk was in het bedrijf en ik constant werd afgeleid. Dan gaat de tijd het best voorbij en zo zat ik ‘s avonds na het eten al naar de telefoon te kijken in afwachting van het telefoontje dat Wendy had beloofd te plegen.

Tegen half elf werd ik inderdaad gebeld en snel nam ik op waarna ik werd begroet door Wendy. Even was ik in verwarring, want haar stem klonk anders als normaal maar voordat ik dat besefte had ik haar al terug gegroet met “Hoi schatje!” en klonk er een gegiechel aan de andere kant van de lijn.

“Je spreekt niet met mijn tante hoor!” Antwoordde ze waarop ik snel mijn excuses aanbood en wist dat ik haar jonge nichtje sprak. Ik vertelde haar dat ik had verwacht dat haar tante zou bellen en sloot er meteen bij aan dat ik het een hele leuke verrassing vond dat zij nu belde.

Lachend zei ze dat ze het niet erg vond om met ‘schatje’ te worden begroet door mij, “want eigenlijk ken ik je al best wel goed”. Ik kleurde rood omdat ik wist waarop ze doelde en was blij dat ze meteen doorging me uit te nodigen voor de komende vrijdag in een leuke bistro zodat we met ons drieën een lekker hapje zouden kunnen eten.

“En mijn tante betaalt de rekening moest ik je van haar vertellen” besloot ze.

“Ik zou het tof vinden als je kwam zodat ik je dan ook eens in het echt kan zien” babbelde ze door voordat ik haar had geantwoord. Tja, daar zei ze het alweer, maar ze klonk zo onbevangen dat ik daar al minder op lette en het, ook voor mezelf, kon negeren.

Innerlijk jubelde ik en zei meteen dat ik dan graag van de partij wilde zijn en stemde dan ook in toen ze voorstelde dat we elkaar dan om een uur of zes zouden zien.

“Wil je nu mijn tante ook nog even spreken?” Vroeg ze, maar ik zei dat ik hun allebei zou treffen en dat ze Wendy heel veel groetjes moest doen en bij voorbaat al te bedanken voor het etentje.

“Oké en dan tot vrijdag, niet vergeten hè?” En de verbinding werd verbroken. Innerlijk juichte ik en maakte ik rondedansje van vreugde. Alle bedenkingen waren weggesmolten als sneeuw in de zon en ik zette nog eventjes de Dvd-speler aan waar het schijfje met Wendy nog in zat om nog een stukje te kijken, me verheugend ook haar nichtje te mogen leren kennen.

Die vrijdag haastte ik me van mijn werk naar huis om snel een bad te nemen, me van boven en onderen te scheren en twijfelend keek ik in de klerenkast wat ik aan zou trekken. Gewoon maar een spijkerbroek en een T-shirt leek me het beste, want met een pak aan zou ik me echt een oude lul voelen tegenover Wendy en Wendy. Ik voorzag het bed hoopvol van verse lakens en ruimde de badkamer nog een keertje extra op tot het tijd was om me op weg te begeven. Ik liep goedgemutst door de stad naar het eethuisje en ruim op tijd liep ik het restaurant binnen en meteen al hoorde ik hoe Wendy me begroette vanaf het tafeltje dat ze had gereserveerd. Ze zag er sensationeel lekker uit zoals altijd en niet anders dan anders droeg ze een kort rokje dat nog niet tot halverwege haar bovenbenen reikte, droeg een T-shirt dat net lang genoeg was haar buik te bedekken als ze rechtstond en anders een spannend streepje naakte huid vertoonde.

Haar nichtje zat met de rug naar me toe maar toen ik bij hun was aangekomen sloeg mijn hart een slag over toen ik haar voor de eerste keer ‘live’ mocht aanschouwen. Een prachtige jonge griet die zonder twijfel alle mannen het hoofd op hol zou kunnen brengen met haar prachtige glimlach waarmee ze je aankeek. Toen ze opstond bleek ze inderdaad heel wat langer te zijn als haar tante maar even fijn gebouwd en ze was gekleed in een strakke spijkerbroek die nauw om haar lichaam sloot. Daarboven droeg ze een katoenen hemdje dat de stevigheid van haar kleine borsten niet verborg en haar sensuele manier van bewegen bleek uit iedere handeling die ze verrichtte.

Ik begroette hun en ze stonden allebei op om me te omhelzen waarbij ze meteen liet merken geen last te hebben van schroom of verlegenheid. Wendy jr. streelde me snel over mijn rug tot ze in mijn kont kon kneden en perste haar lichaam kort tegen me aan. Haar pralende tietjes drukte ze plat tegen mijn borst en haar onderlijf drukte tegen mijn kruis. Gedurende het eten zat ze tegenover me en ik zat naast haar tante, zodat ik alle tijd had haar goed te bekijken.

Ze had dezelfde onbevangen blik van haar tante en bewoog heel gracieus. Ze vertelde over haar schoolopleiding en dat ze verder wilde gaan studeren om te kunnen werken in de jeugdzorgsector. Ze gaf bepaald niet de indruk een losgeslagen iemand te zijn die in zeven sloten tegelijk zou lopen wat ze ook liet merken door te laten blijken de politiek en het nieuws goed te volgen in opmerkingen en grapjes. De sfeer was dan ook van meet af aan ontspannen en we lachten heel wat af aan tafel. Voordat de toetjes zouden worden gebracht maakte ik even gebruik van het toilet. Niet zozeer omdat ik zo nodig moest, maar ik wilde de dames even tijd gunnen om samen te praten met het oog op het verdere verloop van de avond. Ik wist wel dat haar nichtje zich ontspannen voelde en me een paar keer flirterig had aangekeken, maar toch…

Op het moment dat de Irish Coffee naar ons tafeltje werd gebracht schoof ik mijn stoel weer aan en voelde hoe Wendy haar hand stiekem op mijn schoot legde en er speels in kneep om aan te geven dat het een en ander ‘wel snor zat’. Toch viel er een spannende stilte toen we in de koffie roerden en aan de glazen nipten. Wendy doorbrak de spanning door aan te kondigen dat haar nichtje een paar vragen aan me had, maar een beetje verlegen was om deze te stellen. Ik stelde haar gerust door te zeggen dat iedereen me alles mocht vragen en ik in ieder geval eerlijk mijn mening zou geven.

“Echt alles?” Vroeg haar nichtje voordat ze over de tafel naar ons toe boog en me nieuwsgierig aankeek en ik knikte.

“Ik heb het met mijn tante wel over jou gehad” begon ze, “en ze heeft me ook veel over jou verteld. Ook dat je weet waarom we hier zijn” en vragend keek ze me aan.

“Tja, ik weet dat je kennis wilt maken met de liefde en dat je tante zich daarover nogal zorgen maakte. En ja, ik weet ook dat je bijna jarig bent en ze mij heeft gevraagd of ik…” Ik zweeg omdat het zo wel duidelijk was en ik me nu niet meteen als gigolo wilde presenteren of zo. Ze keek me aan en haar ogen flitsten even naar haar tante en toen weer naar mij waarop Wendy begripvol zei dat we maar even met elkaar moesten babbelen en dat ze even een sigaretje wilde gaan roken aan de bar. Voor ze dit deed kuste ze me en liep toen om het tafeltje heen om ook haar nichtje een knuffel te geven en haar in te fluisteren dat ze naast mij moest gaan zitten. Ze streelde haar nog even bemoedigend en ik zag hoe ze tegen haar billen aan tikte om haar naast me te dirigeren.

Ik dacht nog na over een openingszin toen ze haar aard liet blijken die even direct en schaamteloos was als die van haar tante. Ze onderwierp me aan een hele reeks vragen; hoeveel vrouwen ik had geneukt, of ik vaker meisjes had ontmaagd, of ik wel eens geslachtsziekten had gehad en of ik mezelf zag als pervers, om er zo maar een paar op te dissen.

Zo nu en dan verbaasd maar altijd eerlijk beantwoordde ik haar vragen. Opeens verscheen de ober die ons ongevraagd twee volle glazen Irish Coffee bezorgde en wees naar de bar vanwaar Wendy ons toostte.

“Volgens mij wordt mijn tante ongeduldig” zei ze lachend en keek me daarbij van onderuit aan. Opeens voelde ik hoe ze haar hand op mijn broek legde en voelde ik haar verkennend in mijn pik knijpen. Even gluurde ze onder de tafel en knoopte toen mijn broekknoopje las waarna ze haar smalle hand over mijn huid liet glijden. Ik keek snel om ons heen, maar we zaten zo dat niemand er iets van kon zien bemerkte ik, behalve dan haar tante die haar duim naar me opstak.

“Je bent echt geschoren” merkte ze droog op. “Mag ik met jou meegaan dadelijk als ik dat wil?”

Uiteraard zei ik haar dat ik daartegen geen bezwaar had omdat ik haar erg mooi vond en heel graag haar speeltje wilde zijn als zij nieuwsgierig was naar een man en nu pas durfde ook ik haar aan te raken. Met mijn hand voelde ik over haar rug waarbij ik haar shirtje uit haar broek trok om haar naakte zachte huid te kunnen voelen. Ik streelde verder naar beneden waar ik met mijn vingers onder haar broek voelde en toen ik aan het koordje van haar string trok zuchtte ze geil.

Ik snapte hoe haar tante kon zeggen dat de seks wel in hun genen zou zitten want de sensualiteit straalde van haar jonge nichtje af. Stilletjes knikte ik richting de bar en kwam Wendy weer naar ons tafeltje gelopen en tegenover ons ging zitten waarbij ze haar nichtje vragend aankeek.

“Enne? Hebben jullie lekker gegeten?” Vroeg ze retorisch waarop we instemmend knikte en Wendy me verrukt aankeek.

“Weet je tante, ik blijf bij Martin! Ik weet het zeker hoor!” Nog steeds bepotelden we elkaar hoewel ze haar hand amper kon bewegen in mijn broek die krapper was geworden toen mijn lul groeide tussen haar vingers en zelf had ze een rode blos op haar wangen gekregen.

“Maar eh, je zou me dan vanavond toch weer ophalen?” Vroeg ze aan haar tante.

“Ja meid, geen probleem, dan kom ik je rond een uur of twaalf ophalen en dan breng ik je morgen weer naar huis.”

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s