Wendy XV


EEN WEEKEND IN DE ARDENNEN 2.2

De wekker liep af om 9 uur omdat we ons hadden voorgenomen lekker te genieten gedurende de tijd die we samen hadden. We hadden heerlijk geslapen en, anders dan normaal, hoefden we niet al snel afscheid te nemen van elkaar. Dat vormde steevast een aanleiding voor nog een snelle beurt maar vandaag niet. We doken even snel onder de douche om fris aan de dag te beginnen en toen Wendy nog in de badkamer bezig was verzorgde ik snel het ontbijt met een kan verse koffie. Gedurende het eten vroeg ik Wendy of ze speciale wensen had of zo en het bleek dat ze erg graag een wandeling door de Ardennen wilde maken.

“Geen stad of winkelen Martin, dat kun je overal. Voor de rest vind ik alles best hoor!” Liet ze weten.

Ik vond het prima want zo kon ik mijn plannetje uitvoeren en vertelde haar dat ik het leuk zou vinden een stukje door de Ardennen te rijden, maar dan over de kleinere wegen. Gewoon kriskras door de heuvels en de bossen richting Han. Als ze nog nooit in de Ardennen geweest dan kon ze daar ook nog de beroemde druipsteengrotten hebben bezocht en die wilde ik haar graag laten zien.

Een uurtje later vertrokken we, stopten even bij een winkel voor wat hapjes die avond, een vers brood en nog wat extra proviand om op mijn gemak door de natuur te rijden. Wendy keek haar ogen uit en stamelde een paar keer hoe mooi ze het er vond. De afstand was niet te groot en in Han aangekomen bood ik een terrasje aan, maar daarvoor bleek het toch nog redelijk fris. Zodoende bezochten we een leuk Belgisch cafeetje waar we genoten van een streekbiertje en een hapje aten om vervolgens naar de grotten te gaan. Ze had ademloos geluisterd toen ik haar vertelde over de ontstaansgeschiedenis van de grotten en had uitgelegd dat het duizenden jaren kan duren voordat er een enkele druipsteen is ontstaan. Het grootste deel van de tocht ging met een bootje en gefascineerd staarde ze om zich heen en naar het plafond en het deed me deugd haar zo intens te zien genieten.

Toen we weer buiten stonden was ze diep onder de indruk en kocht meteen een paar kaarten om die aan haar kennissen te laten zien omdat ze haar anders niet zouden geloven hoe prachtig het was. Ikzelf kocht een prachtig geïllustreerd boek dat ik haar later zou aanbieden als herinnering in de wetenschap dat ik haar daarmee een groot plezier zou doen. Op de terugreis naar ons huisje parkeerde ik de wagen bij een wandelgebied om samen met haar een eindje weg te stappen. Er waren verschillende routes uitgezet en we kozen er eentje van 8 kilometer die ook langs water voerde maar ook door de bossen omhoog en omlaag leidde. Anders dan in Nederland waar het vaak filelopen is op zo’n plekken kwamen we echt niemand tegen.

Wendy liep tegen me aan gedrukt op de vlakke gedeelten met haar arm om mijn middel te genieten en attendeerde me op de mooie panorama’s die we zagen, de frisse boslucht die er hing en het gekwetter van de vogels. Toen we hand in hand liepen door een dicht begroeid stuk bos trok ze me opeens tegen haar aan om me te kussen. Met haar borsten en buik drukte ze zich tegen me aan en vroeg toen of ik daar een stijve van kreeg, maar dat was vragen naar een bekende weg omdat ze dat al gevoeld moest hebben toen ze met haar buik tegen mijn kruis aan wreef. Ze lachte me aan en trok me aan mijn hand mee een stukje verderop waar een bankje in de schijnende herfstzon stond voor een open plek en toen we naast elkaar zaten legde ze haar hand op mijn spijkerbroek die ze open knoopte en mijn gulp open trok. Toen ik haar zei dat ik wel kon wachten tot in het huisje zei ze “maar ik niet. Mag ik je asjeblieft pijpen om je voor alles te bedanken? Ik geniet zo te gek Martin, ik kan het nog steeds niet geloven dat ik nu hier ben en alles is zo fijn!”

Voor ik antwoord kon geven boog ze al over me heen naar mijn schoot en schoof mijn onderbroek omlaag om mijn pik en ballen vrij te leggen. Toen ik haar ook wilde bevoelen zei ze dat ik rustig moest genieten en dat haar beurt later kwam maar zij me nu wilde verwennen. Ze wist precies wat ze moest doen om me heerlijk klaar te laten komen en werkte haar hand tot aan mijn billen om tussen mijn benen te drukken, mijn ballen te bepotelen en ondertussen neukte ze mijn pik met haar lippen tot diep in haar mond. Ik genoot van haar tederheid waarmee ze het deed en of ik het nu wilde of niet, al snel voelde ik me extreem opgewonden en onbewust bewogen mijn heupen haar tegemoet terwijl ik haar rug en achterhoofd streelde. Soms keek ze even omhoog en liet haar hand het werk overnemen waarop ze weer slurpend en zuigende geluidjes producerend me hernieuwd begon te pijpen. Vol overgave ging ze door tot ik voelde dat ik dit niet meer lang zou volhouden en liet haar dit weten terwijl ik probeerde mijn lul uit haar mond te laten glippen zodat ik mijn geil in een papieren zakdoekje zou kunnen lozen dat ik inmiddels al uit mijn jaszak had opgevist.

“Spuit maar lekker in mijn mond” zei ze zacht en knielde toen tussen mijn benen in om me nog dieper in haar te kunnen ontvangen en speelde met haar tong rond mijn eikel.

“O ja, dat is lekker” wist ik nog uit te brengen toen mijn billen samentrokken en ze haar hand om mijn ballen sloot alsof ze al het sap eruit wilde persen. Zuigend bleef ze me pijpen en ze zuchtte voldaan door haar neusgaten toen mijn pik zich kloppend in haar leegspoot. Ze verlaagde het tempo van bewegen tot mijn lul verslapte en ze er zeker van was dat er geen druppel zaad meer na zou druppen.

“Dat was lekker!” Zei ze toen ze weer naast me zat en me haar lege mond toonde voor ze me zoende. Nadat ze me rustig de tijd had gegeven bij te komen van mijn orgasme stelde ze doodleuk voor om verder te lopen terug naar de auto en naar de vakantiewoning te gaan “om te eten en dan lekker te neuken”. We waren na een kwartiertje weer op de parkeerplaats en van daaruit was het minder dan een half uurtje rijden zodat we al heel snel weer ‘thuis’ waren, want zo noemden we het huisje al. Fijne dingen wennen nu eenmaal snel.

Daar in de kamer gezeten voor de open tuindeuren voelde ik dat het al weer snel af ging koelen als het wat later werd en bij een borreltje bleek dat we een saunarondje wel zagen zitten later op de avond zo in ‘onze eigen tuin’. Ik schakelde de verwarming van de jacuzzi alvast aan om het bad de tijd te geven om op te warmen tot een aangename temperatuur en vroeg toen wat ze van plan was met eten. Ze had echt geen zin meer om er uit te gaan zei ze en ik vertelde dat ik alles bij me had voor een kaasfondue met lekkere liflafjes erbij, iets wat ze met instemming begroette.

“Ja, jeetje, dat is lekker! Het is al een eeuwigheid geleden dat ik dat geproefd heb want met kinderen erbij kun je daar beter niet aan beginnen als je geen dag kwijt wilt zijn om alles op te ruimen daarna.”

Ik beloofde haar voor alles te zullen zorgen zodat ze rustig kon genieten van het ‘vakantiegevoel’ en dook de keuken in om alles voor te bereiden.

“Vind je het goed als ik de open haard aansteek?” Vroeg ze toen ze even naar me toe kwam lopen.

“Ja natuurlijk, ga je gang. Als iets niet kunt vinden of zo moet je het maar even laten weten” bood ik aan maar dat aanbod wimpelde ze af. “Hoeft niet hoor, papier en dennenappels om het vuur aan te maken liggen erbij en het hout ligt er naast dus dat lukt wel” klonk het vrolijk. Tot een kwartiertje erna was het stil maar toen hoorde ik glimlachend aan het geluid van de televisie dat ze weer een filmpje had gevonden aan de klanken van copulerende mensen. Nou ja, thuis kan ze dit ook niet dacht ik luchtig voordat ik twee dienbladen had volgeladen om de dis mee te vullen.

“Sorry” zei ze toen ik onaangekondigd naar de kamer liep en Wendy met haar hand onder d’r rokje zag spelen maar dat excuus wuifde ik als overbodig weg.

“Ik heb geen moeite met je libertijnse gedrag hoor, integendeel” stelde ik haar gerust waarop ze me een kushandje toewierp vanaf de bank.

Toen ik met de fonduepan en de spiritusbrander in de hand de eettafel completeerde zat ze al aan tafel en bekeek verlekkerd naar alle schaaltjes en bordjes. Het haardvuur knapte aangenaam warm en er brandden verschillende kaarsen die de schemer niet tot donker lieten verworden. Naast elkaar zittend aan dezelfde kant van de tafel streelden we elkaar regelmatig onder het eten en zo werd onze geilheid ‘op peil’ gehouden, temeer omdat we de televisie niet uit hadden gezet en zodoende onder het eten konden zien hoe er werd gepijpt en geneukt op allerlei manieren. Voor anderen wellicht een onappetijtelijk idee, maar niet voor ons en dat alleen al maakte het heel speciaal.

Dat de tijd voorbij vloog viel ons op door de duisternis buiten en het opzetten van een andere DVD. Ik vertelde haar even de sauna aan te gaan zetten, want het duurde wel even voor de cabine op temperatuur zou zijn. Ze knikte blij en mijmerde dat ze dit alles nog steeds niet kon geloven, zo fijn… en keek verbaasd om zich heen of het allemaal wel echt was wat haar overkwam. Toen ik terugkwam, hetgeen even duurde omdat ik toch even moest studeren op de schakelaars en de thermostaatinstellingen van het zweethokje bleek ze de tafel al afgeruimd te hebben. De smikkelbakjes stonden op de salontafel voor de bank en ik trof haar aan bij het glazenkabinet van waaraf ze me vroeg wat ik wilde drinken. Ik bood haar de keus waarna ze twijfelend vroeg of ze misschien nog een onbekend flesje bier kon pakken voor de sauna. Ik merkte op dat ik het veel mensen zou ontraden maar haar niet en zelf graag mee zou doen zodat we al snel samen achter een lekker pilsje zaten.

Toen we na een uurtje uitgekleed naar buiten liepen bleek het heerlijk fris te zijn afgekoeld. We gingen op een terrasstoel zitten tot we het echt fris kregen en daarop liepen we op het Finse hokje af waar we ons uitstrekten op een zacht badlaken. Zo nu en dan een schepje kruidenwater over de kolen scheppend hielden we het zo’n twintig minuten vol voor we naar buiten strompelden, bevangen door de hitte. We lachten toen we als een soort geesten rondliepen over het grasveld omdat we een mist afstoomden van de hitte en het zweet in de avondlucht. Aan de muur hing een douchekop en we genoten eventjes een koud stortbad waarna we verder afkoelden op het terras.

Afgekoeld maakten we ons met een sigaret en nog een flesje bier klaar voor een tweede ronde zweten en een kwartiertje later openden we weer de deur, uitgeput door de hitte die er hing, vooral na nog een extra portie stoom te hebben doorstaan. Uitgeput vielen we neer op de stoelen waarna ik de sauna in overleg uitschakelde omdat een derde ronde toch teveel zou worden voor ons. Even later liepen we naakt naar binnen om daar op een handdoek plaats te nemen op de bank waar we lekker smulden van de etensbakjes, nog wat dronken en rookten waarop we ons als herboren voelden. Onder inspiratie van de filmbeelden waren we tegen een uur of half elf toe aan het bed om nu zelf eens lekker te gaan neuken maar, uitstel maakt het lekkerder, ik herinnerde aan het bubbelbad dat ook nog op ons wachtte.

Ongelovig schudde Wendy haar hoofd toen ik haar hierop attent maakte en ze vroeg zich af of het wel waar was allemaal. Ik sloot haar teder in mijn armen en kneep er speelsgewijs even in om haar te overtuigen van het feit dat ze wakker was en vertelde dat de realiteit soms hard kon zijn, maar gelukkig ook nog wel een mee kon vallen.

“Dat hoef je me niet te vertellen hoor” klonk ze blij en kneep in mijn pik die niet stijf was, maar al heel lang wakend rustte op stimulering. Teder zakte ze tegen me aan en keek mijmerend naar het haardvuur dat nog steeds heerlijk warm licht gaf in de schemer van de kamer.

Ik gunde haar alle tijd om verzaligd weg te dromen en pas toen ze opkeek alsof ze ergens van wakker werd nodigde ik haar terug uit op het terras om een onderdompeling te nemen in het warme water. Met haar guitige blik keek ze me aan en haar ranke elegante lichaam strekte ze even uit waardoor haar billen loskwamen van de bank. Daarop stond ze op en haar geile reetje toonde ze me onbewust toen ze haar hand naar me uitstak en monter het voor-pad nam naar het bubbelbad. Door de buitentemperatuur en het warme water leek het alsof we in een kookketel stapten en met onze voeten checkten we de watertemperatuur. Ik drukte op de rode knop boven de extravagant grote tobbe en meteen begonnen er luchtbelletjes op te stijgen. Steeds harder kwamen er meer en meer bubbeltjes uit de poriën van het bad en masseerden onze lichamen. Zwijgend genoten we van het geluid en het aparte streelgevoel op onze huid onder de nachtelijk donkere hemel die flonkerde van de sterren.

Pas toen de timer de luchttoevoer deed stoppen waren we begonnen elkaar te strelen in de waterwarmte die ons zo intiem ontsloot. Ze keek me bijna geschrokken aan toen het leek voorbij te zijn. Elkaar aankijkend strekte ik mijn hand uit naar de bedieningsknop om een tweede bubbeltijd in te leiden wat mij een extra kusje van Wendy opleverde. De tijd die mij werd vergund hierdoor besteedde ik nuttig door haar billen en borsten te betasten en onze lippen losten zich slechts zo nu en dan om extra zuurstof in onze longen te trekken. Ik voelde me super geil en opgewonden zonder de intentie te hebben klaar te komen al voelde ik dat Wendy’s vingers voorgeil over mijn eikel af streelde onder de waterspiegel.

“Ga je nog mee voor een laatste rondje?” Opperde ik toen de luchtcompressor weer afsloeg. Ze dacht dat ik het had over een biertje en gaf toe dat ze wel wat drinken kon gebruiken. Ik zei haar dat ik graag meedeed maar eigenlijk iets anders bedoelde. Verbaasd keek ze me aan maar toen ik vertelde dat ik nog wel eventjes in de afkoelende sauna wilde plaatsnemen knikte ze instemmend. Ik gaf haar toe dat een korte pauze met een pilsje me ook wel aansprak zodat we even later op de grond zaten in de kamer voor het haardvuur dat een heerlijk warme gloed verspreidde en het bier was daarbij heerlijk.

De sauna bleek hierna nog warm genoeg om even lekker te vertoeven omdat de hitte niet meer zo uitputtend was als voorheen, maar 75 graden is bepaald niet koud en een kwartiertje bleek afmattend genoeg. Hierop spoelden we elkaar af onder de brede straal van een lauwe douche waarbij we elkaar ruim verwenden met luxueus badschuim dat heerlijk mild rook naar lavendel. Ondanks dat we ons ‘bed-gereed’ voelden hierna bleek het nog redelijk vroeg, nog steeds ruim voor middernacht, en we voelden aan dat we nog best wel even van de luxe van de stulp wilden genieten. Toen Wendy me vroeg of we nu naar bed moesten vond ik het dan ook fijn om ontkennend met mijn hoofd te schudden en haar voor te stellen een laatste afzakkertje te nemen in de kamer. Gretig stemde ze hiermee in en vertrouwde me toe dat ze nog wel zo’n biertje wilde drinken. De koelkast was nog goed gevuld gelukkig en nadat we elkaar hadden schoon gedroogd in de badkamer liepen we door badlakens omhuld terug naar de zwoel warme woonkamer. “Mag wel hè?” Vroeg ze me, wijzend naar het grote televisiescherm.

“Ja, natuurlijk lieverd” zei ik en de keuken inliep om nog wat te drinken te pakken en ook maakte ik nog snel een paar toastjes klaar die ik ruim voorzag van boter en kaas. Een bakje olijven een schaaltje ingelegde artisjokkenhartjes completeerden het aanbod en genoot dat ze de volgende pornofilm alweer had opgezet. Duidelijk was wel meteen dat onze geilheid niet was weggeëbd met het verlopen van de tijd maar veeleer onderhuids was toegenomen. Al heel snel zakten we smikkelend, drinkend, rokend en kussend tegen elkaar aan gedrukt waarbij de badlakens werden losgelaten. Kussend en zo nu en dan een blik werpend op de film als gelegaliseerde voyeurs spreidde zo spontaan haar benen, ontvankelijk voor te ervaren genot om de seksuele lading van de dag te ervaren.

Nu greep ik mijn kans om haar te verwennen nadat ze me eerder die dag al zo had laten genieten terwijl ze mij dwong tot passiviteit van mijn kant. Ze had een film opgezet die ze al eerder bij mij thuis had bekeken en toen had ze aangegeven welke scènes zij heel opwindend vond en nog wel eens terug wilde zien. Juist toen zo een clip begon streelde ik haar een laatste keer voor mij op de grond te laten zakken waar ik mij een plaatsje tussen haar benen veroverde. Teder streelde ik haar buik om vervolgens haar benen te masseren waarbij de binnenkant van haar dijen extra aandacht kregen. Zuchtend zakte ze onderuit en onwillekeurig sloot ze haar hand over haar kutje dat ze zacht streelde. Ik duwde haar vingers weg van haar zo intieme plekje en baande me met strelende tong een weg vanaf haar knieën tot in haar kruis. Likkend en zuigend doordrong de frisse smaak van haar kutsap mijn mond en genietend als een wijnkenner proefde ik haar geil tot in mijn keel. Gul vloeide haar sap en ongestuurd bewoog haar bekken op me af terwijl ze gefixeerd naar de beelden keek en het genot passief onderging. Toen ze onbewust haar billen van de bank hief om me tegemoet te komen maakte ik hiervan gebruik door een snelle lik door haar zo bereikbaar geworden aarsspleetje te geven. Ongewild weerklonk er een kirrend lustkreetje toen ik haar kontje penetreerde met mijn tong en het puntje ervan langs de binnenkant van haar kringspier liet woelen.

Ik zag hoe ze haar eigen kleine maar o zo fijne borsten samendrukte in haar handpalmen en haar tepels zich oprichtten alsof ze zo dadelijk een baby zou kunnen zogen met haar melk. Verlekkerd zoog ik aan haar reetgaatje dat zich subiet opende om mijn tong te ontvangen en haar knieën trokken als in een reflex samen om mijn oren om me vast te klemmen in hun warme greep. Willig liet ik me meevoeren in de ontvoering, zelfs toen ze extatisch haar benen samen trok en ze zuchtend haar bilspieren aanspande en me zo gelaten van iedere lucht liet beroven. Mijn wimpers streelden haar kaalgeschoren kutlipjes bij iedere oogreflex en de geur van haar aromatische sappen bedwelmde me, beroofde me van al mijn zinnen.

Met mijn vinger streelde ik over de contouren van haar schaamlipjes en pas toen ze haar eigen hand mijn vingers in haar lichaam duwde alsof het een dildo betrof voelde ik me vrij genoeg mij te laven aan haar levenssappen die ze royaal op liet wellen uit haar spleetje.

Gefascineerd zag ik haar spiertjes rond haar lustgrotje samenwerken en stond haar niet toe uit mijn greep te ontsnappen voordat ze lui en voldaan onderuit zakte en me weg duwde omdat nog meer prikkelingen niet meer langer aangenaam waren. Zelfs toen was ik nog niet bevredigd in het schenken van genot en ik pakte haar hand die ik teder over haar kutje legde waarop ze niet protesteerde. “Don’t touch, just see” was het motto dat in me boven kwam toen ik toekeek hoe ze zich heel subtiel, zoals alleen een vrouw dat kan, zichzelf nogmaals tot extase bracht zonder show of theater, maar rustig ingenomen en subtiel.

Uiteindelijk verstilde haar bewegingen en zakte ze gelaten terug in de bankkussens, haar vochtig warme lichaam begravend in rust en tevredenheid. Voorzichtig, beducht om dit magische moment niet kapot te maken, bewoog ik mij naast haar en wachtte gelaten af tot ze haar arm over mijn schouders legde. We keken elkaar verlegen aan en moesten hierom lachen hoewel dit de intieme geladenheid geen afbreuk deed toen we ons ontspannen tegen elkaar aan vleiden. Ze staarde voor zich uit naar de neukende mensen op de televisie en murmelde dat ze droomde en zei dit zo oprecht dat ik bijna tranen in mijn ogen kreeg. Tranen van spijt dat ik haar dit niet eerder had gegeven, van onmacht omdat ik wist wie we waren en tevens tranen van geluk dat we dit mochten delen. Lust maakt gevoelig, neem dat maar van me aan, meer nog dan liefde ooit zal kunnen!

Een uurtje verder waren we al, een uur waarin ‘niets’ gebeurde, voordat we erachter kwamen dat de tijd vooruit bleef kruipen en we wel wat nachtrust konden gebruiken. Ze sprak over het op ons wachtende waterbed en het was alsof ze een toverspreuk reciteerde omdat het ons liet beseffen dat het begon af te koelen nu het haardvuur was gedoofd en we daar nog zaten, bedekt door alleen een badlaken.

“Kom op Wendy, laten we tanden poetsen en naar bed gaan” sprak ik haar maar ook mezelf toe, want even gemakkelijk had ik het daglicht afgewacht. Ze knikte en rekte zich loom uit alsof ze uit een halfslaap ontwaakte.

“Een laatste sigaretje dan nog op onze laatste avond hier” zei ze en reikte naar haar tabak.

“En als we dan toch zover zijn, dan ook maar nog een laatste biertje?” Vroeg ik en geestdriftig stemde ze hiermee in. Toen ik even naar de keuken was gelopen en had gepauzeerd op het toilet zag ik dat ze een nieuwe film aan had gezet.

“Gewoon beeldbehang hoor Martin, of vind je het vervelend?” Vroeg ze toen ik naar de televisie keek.

“Nee joh, mij stoort het niet hoor, anders had ik ze niet meegenomen. Maar ik vrees wel dat ik je teleur moet stellen als je nog veel verwacht van mij vandaag want ik wil dadelijk wel geil naast je dromen maar voor uitgebreide avondgymnastiek ben ik geloof ik niet meer zo te porren.”

“Als je met vandaag vanavond bedoeld heb ik daar geen moeite mee…” zei ze, me peilend aankijkend. Ik had haar gelijk door en antwoordde dat we morgen nog mochten uitslapen in het grote bed en niet al te vroeg moesten vertrekken, dus…

“Voor morgen geen zorgen, daar zal ik anders zelf wel voor zorgen” rijmde ze onbeholpen maar spontaan en ze hoefde me niet verder uit te leggen wat ze er mee bedoelde.

“Ik verheug me nu al op morgenvroeg lieverd” antwoordde ik met een knipoog en we keken nog even naar het scherm onder het genot van elkaars warmte en een biertje.

“Martin, mag ik nog een heel intiem ding aan je vragen?” Opperde ze opeens. Ik keek haar aan zonder wat te zeggen waarop ze me kort op mijn lippen kuste.

“Nou we toch een badkamer hebben met een WC erop zou ik het best wel geil vinden als we samen nog pisten voor we naar bed gaan. Ik bedoel, na mekaar hoor, geen nou ja, ‘vieze’ dingen om het zo maar te noemen. Maar dat we gewoon na elkaar gaan en onszelf dan wassen en dan gaan slapen… Of als je dat liever niet wilt dan maakt het ook niet uit hoor, ik flapte het er zo maar uit eigenlijk…” en beschaamd keek ze eventjes neer voor mij vragend aan te kijken.

Het eindigde ‘een beetje vies’ zoals ze het later noemde, maar wel heel sensueel zonder voor ons gevoel pervers te zijn. Pilsje op, televisie uit, lampen gedoofd en in de badkamer poetsten we samen onze tanden. Daarna ging ze wijdbeens op de toiletpot zitten om haar blaas te ledigen. Met dezelfde intentie knielde ik voor de pot neer en toen zij haar urine liet lopen opende ik ook mijn blaassluizen. Ik richtte op haar straal en aangeschoten lieten we onze plas in een brede gezamenlijke straal de pot in klateren als een heel innig ritueel.

We wasten de sporen zedig wel boven de wastafel voor we schoon lekker tegen elkaar aan kropen in het brede bed waar we hartelijk werden welkom geheten in de gastvrije armen van Morpheus. Ik weet nog dat ze heel kort memoreerde aan de bossen, de grotten, het eten, aan het huis en de luxe van een eigen sauna. Wie het eerste in slaap viel is me onbekend maar ik weet wel heel zeker dat we allebei heel goed hebben geslapen.

De dag erop was het alweer zondag, de dag dat we terug moesten gaan naar Nederland en ‘ons’ huisje moesten achterlaten in de Ardennen. Toen ik wakker werd omdat ik naar de WC moest lag ik alleen in bed. Ik hoorde Wendy bezig in de keuken, zo te horen was ze aan het stoeien met het koffiezetapparaat. Ik sloeg het dekbed opzij en schrok van de kou in de kamer want onder de deken was het aangenaam warm. Op de grond voor het bed lag het badlaken en ik herinnerde me dat ik die gisteren lange tijd had omgeslagen als een warme deken dus raapte ik hem op en drapeerde hem weer om me heen. Zoals ik had vermoed zag ik dat ze met kopjes in de weer was nadat ik van het toilet af kwam en juist bezig was met de kan in de hand richting slaapkamer te lopen.

“Hé, hoi, goedemorgen!” Zei ze opgewekt toen ze opeens hoorde binnenkomen. “Ik wilde je wekken met koffie en met mij, maar dat is nu dus niet meer nodig”.

Ik vertelde haar snel dat voorwetenschap de verrassing alleen maar prettiger maakt in sommige gevallen, maar dat ik inderdaad pas net wakker was geworden. Toen ik kippenvel op haar armen zag vroeg ik haar bezorgd of ze het niet te koud had, iets dat ze beaamde maar, vertelde ze, “dat is zo weer vergeten tussen de lakens”.

“De hemel zij geprezen dat ik haar heb mogen leren kennen!” Galmde ik door het huis op luide toon waarop ze lachte en me vooruit stuurde, terug de slaapkamer in. Al snel lagen we weer omarmd tegen elkaar aan met kopjes lekker geurende koffie op het nachtkastje en ze keek me verliefd aan zoals zij alleen dat kan. Ze vertelde dat ze ‘s nachts nog wakker was geworden om een uur of vier, en ze naar me had liggen kijken. Ze was zo geil wakker geworden dat ze me eigenlijk wakker had willen maken om te vrijen maar dat ze had bedacht dat dat misschien niet zo’n goed idee was.

“En weet je, toen ben ik ook al eventjes uit het bed geweest en heb toen de vibrator gepakt, je weet wel, die ene die ik van jou had gekregen en die geen kabaal maakt als een stofzuiger. Ik moest wel oppassen om je niet wakker te maken toen ik klaarkwam maar het was wel heerlijk om zo warm naast je te liggen in het waterbed en met die lekkere staaf in mijn kutje. Vind je toch niet erg hè?”

Ontkennend schudde ik mijn hoofd en trok haar nog steviger tegen me aan.

“Maar goed onthouden lieverd, de volgende keer mag je me gewoon wakker maken hoor, voor zoiets vind ik dat nooit erg, behalve misschien als ik de dag erna vroeg op moet voor mijn werk.”

Ze antwoordde dat goed te zullen onthouden voor een volgende keer en nadat we nog een slokje koffie hadden genoten rolde ze weer tegen me aan en klampte zich vast met armen en benen waarna onze tongen met elkaar versmolten. Het gevolg was dat ze mijn erectie tegen haar buik voelde drukken en hem zuchtend plette tegen haar zachte huid. We trokken het dekbed over onze hoofden en doken zo in ons intieme schuilplaatsje waar we elkaars adem voelden en we gluurden naar de intieme plekjes van elkaar.

Mijn ene hand kneep teder in haar billen waar mijn vinger tastte in het spleetje tussen beide ronde vleesballetjes terwijl ik het ook niet kon nalaten haar tietjes te bepotelen en voelde hoe haar tepels opzwollen in mijn handpalm tot dikke zachte spenen. Verlekkerd speelde zij met mijn ballen en masseerde mijn voorhuid terug om zo mijn pik verder op te harden tot een reusachtig stijve erectie die ze koesterde door met het pisspleetje over haar klitje te strelen. Al snel voelde ik mijn sappen borrelen maar had me voorgenomen zo lang mogelijk van onze opwinding te genieten.

“Mag ik je dubbel genieten als je met je pik in mijn poesje komt?” Vroeg ze heel onschuldig, zocht met haar hand over de vloer en toonde me toen de vibrator die ze daar had opgedoken. Ze keek me vragend aan, bijna bedelend leek het wel, maar vervolgde dat ze het ook zonder kon. Ik snapte eerst niet wat ze bedoelde tot ik haar vroeg of ze soms een sandwich wilde maken met ons tweeën. Omdat ik haar al langer kende wist ik wat ze bedoelde en kuste haar zonder die vraag direct te beantwoorden maar ze wist al voldoende. Lui bleven we nog even genietend tegen elkaar aan liggen en beseften ons geluk dat we iedere keer weer ervoeren als we zo lagen te dollen en onze driften zonder schromen durfden te uitten.

“Het voelt echt lekker als je zo op en neer rolt, al is het best wel vreemd dat we nu in bed drijven” zei ze opeens en demonstreerde wat ze zo genoot. Ik volgde haar voorbeeld en zo bewogen we over de matras heen en we elkaar al snel plagend kietelden en we over en onder elkaar door bewogen en zo nam de seksuele lust alleen maar verder toe tot ons beiderlei genoegen. Ik draaide me opeens dwars over de matras omdat ik wilde proeven aan datgene wat ik rook, de zoetgeile geur van haar poesje trok me aan en voor haar onverwacht dook ik met mijn mond tussen haar benen. Strelend over de zachte huid van haar bovenbenen drong ik mijn geopende lippen om haar natte kutje om me daar vast te kussen aan haar klitje. Ze stond me dit toe en lag geduldig achterover terwijl ik voelde hoe haar kutsap mijn smaakpapillen verwenden met veel vers vocht.

Minuten verstreken waarbij ik mezelf de gelukkigste prees en ook dieper tussen haar trillende benen in mocht duiken om verder naar beneden ook haar kontgaatje te penetreren met mijn tong. Uiteindelijk voelde ik hoe ze zich ontvankelijk opstelde om een hoogtepunt te beleven door de stimulatie die ik haar gaf maar toen draaide ze zich onder me om. Ze draaide zich onder me tot ze mijn lul in haar mond kon zuigen en haar warme tong speelde dartel rond de gevoelige huid. Als ik had gewild was ik al snel klaargekomen, maar negeerde de aandrang te ejaculeren omdat ik dit spel nog veel langer wilde genieten en het hoogtepunt liefste wilde delen met haar. Daarom draaide ik me zo dat we weer gezicht naar gezicht lagen, onze benen tegen elkaar strekten en we het dekbed weer over ons heen konden draperen. Uitgebreid gestreel volgde waarna ze me uiteindelijk over haar heen trok en haar benen om mijn heupen sloeg om zich tegen me aan te klemmen.

Listig bewoog ze haar heupen tot ik voelde hoe mijn lul tegen de ingang van haar hete natte poesje huisde en toen ze haar bekken omhoog bewoog voelde ik trillend van genot hoe mijn pik in haar kutje dreef. We kreunden luid toen ik haar penetreerde, of deed zij het, tot onze schaambenen tegen elkaar aan schuurden en ze onder me trilde van genot. Van waar ze hem had opgepakt weet ik niet maar plotseling werd ik me bewust van het trillen van de vibrator die ze tegen mijn scrotum hield. Het geluid ervan verstomde toen ze het puntje ervan in haar anusopening duwde en in een beweging naar binnen duwde tot alleen het puntje ervan nog naar buiten stak. De trilling bewoog zich voort door haar lichaam en mijn pik werd via haar kut-huid blootgesteld aan de opwindende vibratie die er tevens voor zorgde dat mijn lul nog strakker werd afgekneld door haar poesje.

Ik trok me strak tegen haar aan en het was geweldig om te voelen hoe ze de zachte siliconenstaaf over de verborgen lengte van mijn pik liet zwerven. Het begrip ‘sandwich met zijn tweeën’ werd me aldus duidelijk en gewillig liet ik me onderdompelen in dit bad van wellust. Ik durfde het amper me te bewegen omdat ik bang was deze mystieke vereniging te besluiten door zelfzuchtig mijn sperma diep in haar lichaam te lozen en dus klemde ik me nog vaster tegen haar aan dan voorheen. Ik probeerde roterende bewegingen te maken tegen haar klitje terwijl ze steeds fanatieker haar eigen kontje stimuleerde met de staaf die ze op maximale snelheid liet bewegen.

Vlak voordat ik me niet meer langer zou kunnen beheersen verraste ik haar door me, haar meetrekkend, om te laten rollen waarbij ik er voor zorgde dat ze tussen mijn benen belandde en ik haar samen klemde door mijn voeten zelfzuchtig op haar billen te plaatsen. Ze verloor de macht over haar lichaam toen ze zich mee liet voeren in de onverwachte positieverandering en klauwde haar handen in de lakens, daarbij ongegeneerd roepend dat ze klaar kwam. Ze klampte rond mijn lul samen toen de vibrator uit haar kontgaatje floepte en op het matras neerviel en mijn sperma voelde bijna pijnlijk heet en dit aan toen ik me bevrijd en wellustig liet gaan.

Het leek wel alsof mijn balzak werd samengetrokken bij iedere golf zaad die ik in haar spoot en maar langzaam ontspanden we ons waarbij ze hijgend en zacht over me heen kwam te liggen. Op de tast voelde ze naar de vibrator om eraan te draaien zodat de trilling verstilde. Pas na een hele tijd opende ze haar ogen en wazig keek ze me aan en welhaast verlegen bedankte ze me. Ik sprak uit dat ik degene was die deze woorden had moeten uitspreken en deed dit alsnog waarna ze me hees bedankte en mijn pik nog steeds diep penetreerde in haar buik.

Pas toen mijn lul verslapte en mijn eikel uit haar schede werd geperst door haar na-klampende vagina rolde ze voorzichtig van me af waarbij veel vochtdruppels op mijn buik dropen. Hijgend strekte ik me uit naast haar en draaide me op mijn zij en voelde hoe het vocht op het laken vloeide. Ik deed geen moeite dit te voorkomen waarbij onze handen liefdevol in elkaar grepen en we ons verbonden voelden in een peilloze verbondenheid. Het was al een uur of twee later toen ik hernieuwd ontwaakte door het voelen van haar liefhebbende handen om mijn romp en vroeg verbaasd hoe laat het was. Een bevrijdende lach was het gevolg toen ik de absurditeit van mijn vraag onderkende omdat juist op dat moment via de radio te vernemen was dat de nieuwsberichten van elf uur zouden volgen.

Tot besluit van ons verblijf in het weekendhuis namen we nog een lekker warm bad om de luxueuze entourage nog een laatste keer te genieten. Een badkuip, ruimer dan de mijne, bood gelegenheid aan ons allebei om ontspannen onderuit te zakken in het warme water. Een geurige schuimlaag hield het water warm en lome tevredenheid was het resultaat. We wreven elkaar schoon met een washanddoekje dat onze intimiteit bevestigde en on-omfloerst benadrukte hoe na we elkaar waren.

De spullen bij elkaar pakken was snel gebeurd en op tijd leverde ik de sleutel in en we waren voor we het wisten alweer in Nederland en reed ik de parkeerplaats op waar haar auto voor haar deur geparkeerd stond. Onderweg had ze me nog aangeboden mee te gaan naar mij voor ‘een tussenstop’ maar een snelle wip na deze prachtige dagen zou alleen maar een afknapper kunnen zijn. Bovendien wist ik hoe graag ze haar kinderen weer wilde zien, al had ze dat niet uitgesproken als zodanig. We waren nu eenmaal een apart stelletje voor de buitenwereld maar dat vonden we niet erg. We deden zoals we wilden op wederzijdse vrijwillige basis en genoten dit, en wat de rest ook dacht, het ging ze geen ene donder aan!

‘s Avonds, toen de kinderen al sliepen, belde ze me nog even op om me te bedanken. “Maar de volgende keer ben ik het die een verassing voor jou heb!” Sprak ze cryptisch. Ondanks het feit dat ik moeite deed om een tipje van de sluier gelicht te krijgen was ze onvermurwbaar en zweeg in alle talen hierover. Ik voelde me verleid om haar uit te nodigen voor de dag erop maar wilde met mijn gretigheid de betovering van onze aantrekking niet op het spel te zetten en dat biechtte ik haar wel op.

“Weet je Martin, de verrassing loopt niet weg hoor, en het duurt sowieso nog minimaal een maand voor je die kunt krijgen dus het heeft geen haast” klonk het geanimeerd en vrolijk. Tot slot beloofde ze me zullen dromen over de druipsteengrotten die ze associeerde met een enorme collectie natuurlijk ontstane dildo’s maar, zo voegde ze eraan toe, dat ik als enigste persoon mocht klaarkomen in haar zonder beschermend jasje.

Ik stelde de wekker in toen ik niet veel later op mijn eigen matras lag en mezelf door masturbatie bevrijdde van mijn erectie. Het spaarzame sap dat hierna op mijn buik droop veegde ik met een tissue weg om vervolgens weg te zakken in een bevredigde slaap en wachtte twee weken voor Wendy weer eens op te bellen. Een belofte die ik stand hield, al dacht ik iedere dag weemoedig aan haar aanwezigheid.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s