Wendy XII


OVERGAVE deel 2.2

Ze hield de kamerdeur voor me open en vroeg me plaats te nemen op de bank. Braaf ging ik zitten, benieuwd naar haar plannetjes maar ze stelde me meteen op de proef toen ze zei dat ik mijn ogen moest sluiten. Ik luisterde aandachtig hoe ze zocht in haar tas en probeerde uit de geluiden te destilleren wat me te wachten zou staan, maar behalve wat geritsel dat ik hoorde was het stil. Ik hield mijn belofte staande en speelde niet vals door stiekem tussen om mij heen te kijken want dat zou de verrassing ook voor mij wegnemen. Wel hoorde ik hoe ze even later terug kwam lopen naar de bank en eventjes schrok ik toen ik een zachte doek voelde waarmee ze me blindeerde.

“Je mag je ogen weer openen als je wilt” zei ze maar ik zag inderdaad helemaal niets door de donkere stof. Fluisterzacht zei ze dat ik me netjes moest gedragen en de spelregels onveranderd waren. Samenvattend herinnerde ze me er aan dat ik mezelf of haar niet mocht aanraken zolang zij me dat niet opdroeg. Op de vraag of ik dat begrepen had beaamde ik dit snel waarop ze zei dat ze me anders weer zou vastbinden en ik twijfelde hier geen moment aan.

Ik voelde hoe ze naar me toe bewoog maar schrok toch eventjes toen ik voelde hoe haar lippen de mijne naderden. Haar tong speelde over mijn mond die ik meteen opende om haar kus te kunnen beantwoorden. Graag had ik haar willen omarmen en haar over me heen getrokken, maar ja… Zij mocht wat mij verboden was en even later voelde ik haar slanke handen over mijn lichaam strelen waarbij ze mijn badjas open knoopte en de panden opzij sloeg. Ik voelde hoe ze naast me neer kwam zitten waarna ze mijn hand vastpakte en deze op haar been legde voor ze haar benen over elkaar sloeg zodat mijn hand gevangen zat tussen haar bovenbenen. Weer kuste ze me en streelde me door mijn haren. Ik voelde mijn pik omhoog schokken en wist dat zij dit zag maar dat liet ze niet merken behalve dat ze haar dijen zo nu en dan aanspande als antwoord op mijn erectie.

Opeens tilde ze haar been op en ze legde mijn hand terug op het bankkussen, ik begreep haar boodschap. Gehoorzaam bleef ik zitten, ook toen ik voelde hoe ze opstond en haar weer hoorde grabbelen in de tas. Ik kon de geluiden verder niet herleiden tot artikelen maar voelde wel hoe mijn hart klopte in afwachting van wat er te gebeuren stond. Het duurde lang ditmaal voor ik voelde dat ze weer naast me kwam zitten. Ik had gehoord dat ze de televisie aanschakelde en dacht dat ze een Dvd’tje op wilde zetten, maar ik hoorde geen geluid waaruit dat bleek dus ik speculeerde over wat ze deed. Misschien had ze het geluid weggedraaid of zo bedacht ik, om zelf van de beelden te genieten. Ze streelde me vanaf mijn voorhoofd, masseerde mijn nek en draaide aan mijn tepels. Langzaam daalde ze naar beneden en langdurig streelde ze mijn onderbuik zonder mijn penis aan te raken die inmiddels stijf omhoog gegroeid was. Ze knielde tussen mijn benen nadat ze mijn knieën uit elkaar had geduwd waarop ze met haar ellebogen mijn benen tegen haar lichaam aan trok. Mijn heupen schokten ongecontroleerd omhoog toen ze mijn ballen tussen haar vingers nam en deze zachtjes kneedde in haar handpalm. Met een “sust…” maande ze me stil te blijven zitten, iets wat ik wel probeerde maar knap moeilijk vond, vooral toen ze daarna met een vinger over mijn voorhuid streelde. Ik zag ondanks mijn blinddoek hoe ze me spottend observeerde toen ze met zachte hand het vel over mijn eikel terug masseerde en ik haar adem warm en vochtig over mijn pik voelde stromen.

Daar bleef het bij want ik voelde hoe ze mijn badjas van me af trok. Met een hand bewoog ze de stof van mijn arm en snel boog ik een beetje naar voren om haar te helpen hetgeen ze toestond. Ze liet me even opstaan om de jas weg te trekken waarna ze me weer liet zitten, ditmaal helemaal bloot. Ze hurkte naast me op de bank en even later voelde ik hoe ze haar lippen over de mijne sloot en meteen begon ze met haar tong in mijn mondholte te spelen, een kus die ik enthousiast beantwoordde. Toen ze zich tegen me aan liet leunen voelde ik haar huid tegen mijn huid en wist dus dat ook zij haar kleren uit had getrokken waarop mijn pik reageerde door schokkend omhoog te pulseren. Ik concentreerde me om te merken hoe ze subtiel haar tepels tegen me aan wreef tegen mijn arm maar durfde me niet te bewegen om haar aan te raken, dat zou de magische ervaring abrupt stoppen wist ik en daar behoedde ik me voor. Genietend onderging ik haar massage en besefte gelaten hoe ze me meer en meer opwond met haar spel. Ik weet niet hoe lang dit duurde want keer op keer verbrak ze de kus om me even later weer te zoenen en ze had mijn ballen in haar hand genomen die ze lieflijk kneedde en zo nu en dan ook even met haar vinger door mijn bilspleet wreef.

Het kostte me veel moeite om dit alles gelaten te ondergaan en constant moest ik eraan denken dat ik zelf niets mocht doen, haar niet mocht aanraken, mijn handen ‘thuis moest houden’, hoezeer ze me ook zat te plagen. Teleurgesteld bemerkte ik dat ze weer opstond en ik weer alleen werd achtergelaten op de bank omdat ik hoorde hoe ze naar de tafel liep. Ik voelde me zo geil dat ik mezelf het liefst snel had afgetrokken maar ik keek wel uit om dit te doen omdat dat het einde van het spel zou betekenen en ik de afloop dan nooit zou ervaren. Ditmaal kwam ze al weer heel snel naar me terug en ik wist meteen wat ze ging doen toen ik een brede schoenveter voelde die ze over mijn pik heen legde en onder mijn ballen samenknoopte. Snel en vaardig draaide ze de veter een paar keek rond en net boven mijn balzak draaide ze hem weer rond mijn stam en legde er opnieuw een knoop in zodat mijn ballen apart waren gefixeerd en mijn voorhuid stram werd teruggetrokken. Ze hurkte voor me op de grond om het resultaat te bekijken en speelde met haar vingernagels over mijn scrotum. Met haar vingertopje volgde ze mijn pisbuis tot aan mijn eikel en omdat het daar opeens heel glad werd en ze door ging met strelen wist ik dat ik al weer voorgeil aan het lekken was dat ze verdeelde over de gevoelige huid.

Lachend vroeg ze of ik al zo geil was en of ik nog meer genot aan kon of dat het me soms al te veel werd. Mijn gevoel zei ja maar mijn mond ontkende dit waarop ze zei dat ik dan maar voor de bank moest knielen en mijn kont aan haar moest presenteren. Ik snapte meteen wat ze wilde en voldeed aan haar verzoek. Wendy droeg me op mijn billen te spreiden om mijn aars te laten inspecteren. Gretig voldeed ik aan haar verzoek, blij mijn handen weer te mogen gebruiken, al was het maar om mijn billen uit elkaar te trekken. Hierdoor moest ik wel met mijn hoofd leunen op het bankkussen en impulsief dook ik naar voren toen ik voelde hoe ze een paar druppels glijmiddel in mijn reetje liet lopen.

“Masseer je gaatje open Martin” droeg ze me op toen ze dit gedaan had. Ik voelde me een marionet aan haar mentale draden maar gaf toch meteen gehoor aan haar opdracht en willig verdeelde ik het gladde sap met twee vingers over mijn kringspier en ook verder naar binnen.

“Verder” klonk haar vriendelijke maar dwingende stem en subiet voelde ik hoe ze nog een paar druppels over mijn vingers plengde. Met drie vingers tegelijk probeerde ik mijn anus en draaide ze uit elkaar bewegend in het rond tot ik voelde dat ik steeds soepeler open ging staan en het me geen moeite meer kostte dit voor haar te doen.

“Genoeg” zei ze opeens en trok mijn hand weg. Braaf boog ik met geholde rug weer terug naar voren om mijn reet aan haar te presenteren, gespannen wachtend op wat ze wilde hoewel ik dit eigenlijk al wist. Mijn eikel klopte door de bondage en mijn ballen voelden gespannen aan omdat ze al zo lang waren opgesloten door de veter.

“Stil zitten” zei ze toen ik onwillekeurig naar voren bewoog omdat ik opeens iets tegen mijn reet aan voelde drukken. Ik herkende de plexiglazen buttplug aan de structuur en temperatuur van de kunststof en was blij dat ik zo-even mijn aars al bruut open had gemasseerd, de diameter kennende. Ik zuchtte toen ik voelde hoe ze de plug in een keer verder naar binnen duwde en kon een lichte kreun niet binnen houden toen het dikste gedeelte mijn lichaam binnendrong. Ze knielde naast me en voelde met haar hand aan mijn voorhoofd dat ze lieflijk streelde en me liet wennen aan de dikke indringer die ze me had ingebracht.

Ik hoorde haar zeggen dat ik me om moest draaien waarbij ze met haar hand stuurde. Ik knielde op de vloer en steunde op mijn handen toen ik voelde hoe ze onder me ging liggen en ze mijn eikel in haar mond opzoog. Toen droeg ze me op mijn blinddoek af te doen en even moest ik knipperen met mijn ogen om ze aan het felle daglicht te laten wennen. Toen zag ik dat de televisie inderdaad aanstond en ze een camera daarop had aangesloten. Ze draaide de lens van mijn opengesperde reet naar beneden zodat ik zag hoe ze me afzoog en knipoogde via het scherm. Verbluft keek ik naar deze onverwachte maar geile verrassing, vooral toen ze de camera over haar eigen lichaam liet glijden en ik zag dat ze zelf haar paardenstaartje in haar kontje droeg dat ze, al kwispelend, in beeld bracht. Ondertussen pijpte ze me vol overgave opnieuw naar een onvermijdelijk hoogtepunt, maar vlak voordat die kwam liet ze me achterover op de bank liggen zodat ik ontspannen kon genieten.

Op de televisie zag ik hoe ze speelde met haar paardenstaartje en de eraan verbondene buttplug in en uit haar reetje trok tot haar aars ontspannen een stukje open bleef staan nadat ze de plug aan de kant had gelegd. Toen hurkte ze over me heen en volgde met de camera hoe mijn keiharde lul haar rozetje beroerde voordat ze zich zuchtend naar beneden liet zakken. Ik zag mijn eigen vlees in haar darmen glijden wat een sensationeel zicht was, temeer daar ik op hetzelfde moment voelde hoe haar warme darmwand glad en strak om mijn lul spande. Onwillekeurig wipte ik mijn billen omhoog om me nog dieper in haar te voelen en zag hoe mijn pik tot aan mijn opgesloten ballen in haar drong. Toen ik terug zakte bewoog ze mee om me in haar te houden voordat ze me begon te berijden. Zuchtend en kreunend van genot bewoog ze de camera om onze lichamen heen, de lustvolle paring van alle kanten filmend. Toen ze zich een beetje oprichtte liet ze zien hoe ze zichzelf vingerde in haar kutje en haar bewegingen voelde ik terug in knellende bewegingen van haar kringspier. Ze wist dat ik het, ondanks het feit dat het mijn tweede keer was dat ik klaar ging komen, niet lang vol zou houden. Ze begon me met lange slagen te neuken waarbij het randje van mijn eikel uit haar kontje glipte voor ze zich weer terug liet zakken. Kreunend gaf ik aan dat ik haar vol ging spuiten en trok haar aan haar heupen omlaag waarop mijn sperma in hete stralen in haar kontje spoot waarop ze onze van lust vertrokken gezichten in beeld bracht. Ook de kus die we daarna genoten kwam op de televisie waarop ze de handcamera weer op haar aarsje richtte toen ze voelde dat mijn erectie afnam. Ze boog voorover en liet mijn pik langzaam uit haar grotje glijden hetgeen ze van dichtbij filmde. Ik zag hoe mijn eikel uit haar kontje gleed en haar aars nog open bleef staan. Dikke druppels geil en glijmiddel dropen uit haar reetje over mijn pik die nog steeds schokte van lust en genot. Onwillekeurig trok mijn balzak samen toen er nog een laatste restje sperma uit mijn eikel naar buiten liep en ze de camera verder van ons af bewoog. De laatste shot die ze maakte voor ze de camera uit zette was hoe we elkaar hartstochtelijk omhelsden en kusten.

“Je kunt de hele film op je gemak nog eens kijken hoor, want ik kan het dadelijk even downloaden op je computer zodat je er een Dvd’tje van kunt branden” zei ze toen we onderuit gezakt naast elkaar zaten en ik mezelf bevrijdde van de plug waarna ze de veter losknoopte.

“Ik mocht de camera van Janine lenen, van wie je trouwens een heleboel lieve groetjes krijgt. Maar ze wilde wel graag de film zien die ik op zou nemen, als je daar geen bezwaar tegen hebt tenminste…” Ik vertelde haar meteen dat ik dat geen probleem vond en ze vertelde me dat Janine het prima maakte. Ze had zelfs plannen gehad om te trouwen, maar had daar toch maar van af gezien omdat ze zo’n knellende band niet zag zitten eigenlijk. Dat was echter geen beletsel voor een vaste en goede relatie waarin ze zich gelukkig voelde. Ook had ze een vaste baan gevonden en werkte op het kantoor van een cosmeticafirma, hetgeen haar prima beviel. Ze had erg flexibele werktijden en bezocht ook regelmatig klanten en beautycentra waar ze productinformatie gaf, dus aan afwisseling had ze geen gebrek. Het deed me goed te horen dat ze het zo prima maakte en tegen Wendy zei ik dan ook haar te bedanken voor de camera en de rest, ze zou zeker weten wat ik hiermee bedoelde.

We waren nu echt wel weer in voor een verfrissing na deze uitputtingsslag en ze wipte meteen op om nog een paar koele pilsjes te halen want, zo zei ze, haar aanbod dat ik niets mocht doen dat gold nog altijd.

“Want de dag is nog niet voorbij” vulde ze eraan toe.

Na een sigaret en een paar slokjes bier knipoogde ze naar me toen ze zei dat ik nu mocht kijken, maar dan wel via de cameralens en drukte me de camera in de hand. Snel wees ze me hoe die werkte en tot mijn opluchting bleek de bediening heel eenvoudig. Ik zat op mijn knieën op de vloer tussen haar benen en filmde haar smalle vochtige spleetje dat ze open vouwde met haar ene hand en met haar andere hand woelde ze in haar hete grotje en bepotelde ze kreunend haar klitje tot die zich omhoog oprichtte. Ze wreef haar tepels hard en trok er wild aan voordat ze zich op haar zij liet rollen en haar aandacht weer naar haar poesje verlegde. Een been rustte op de vloer en haar andere been lag over de rugleuning van de bank zodat ze bijna in spagaat lag toen ze hijgend doorging zichzelf diep te vingeren met twee vingers die ze uiteen bewoog om mij een inblik in haar kutje te gunnen. Ik zoomde in tot ik bijna haar baarmoeder kon filmen leek het wel, om deze shots af te wisselen met een beeld van haar hele geile lichaam en haar van lust vertrokken gezicht.

Onverdroten ging ze door tot ze opeens rechtop ging zitten en me vroeg om een vibrator voor haar te pakken. Ik liep snel naar de ‘speelgoed la’ waar ik een goudkleurige niet al te dunne vibrator nam die ik haar toonde. Ze knikte dat die goed was en strekte haar hand ernaar uit. Nadat ze zich wijdbeens diep neukte hiermee, hetgeen ik natuurlijk allemaal van dichtbij filmde en zag hoe haar schaamlipjes zich vochtig om de staaf klemden als die diep in haar werd gedrukt en dan weer bijna er uit werd getrokken, draaide ze zich om. Ze knielde op de bank en bevredigde zichzelf nu op zijn hondjes waarbij ze haar strakke kontje geil heen en weer bewoog. De vibrator hield ze stil en alle bewegingen die ze maakte kwamen vanuit haar van voren naar achter stotende reetje. Ik vond het altijd prachtig om te zien hoe ze zichzelf bevredigde, maar ditmaal, als cameraman, was dit dubbel opwindend omdat ik wist dat ik dit nog vaker terug kon zien. Daarbij kwam ook nog dat ik ditmaal schaamteloos met mijn neus erop kon staan met de camera als legitimatie.

Wendy ging maar door, ook nadat ze luid kreunend had verteld dat ze klaarkwam, wat ook te zien was aan de ongecontroleerd samentrekkende spierbewegingen in haar liezen en haar buik. Opeens zette ze het puntje van de vibrator tegen haar aarssterretje en drukte het puntje in haar kontgaatje dat zich langzaam opensperde om de staaf binnen te laten. Ze drukte door en ik zag hoe de staaf in een trage vloeiende beweging in haar schoof tot de vibrator voor driekwart was verdwenen en ze even wachtte voor ze pompende bewegingen ging maken. Even ging ik naast haar zitten om haar van lust verwrongen gezicht te filmen en kleine zweetpareltjes bedekten haar voorhoofd. Zeker vijf minuten bewerkte ze haar eigen aarsje waarbij de staaf uiteindelijk over de volle lengte in haar reetje schoof. Toen pas draaide ze zich weer om en ze keek me met haar lieve uitdagende blik aan, zichzelf trots en schaamteloos presenterend voor de camera. Onderuitgezakt zat ze op de bank met haar benen uit elkaar, haar poesje uitdagend heet openstaand en haar kontje over de vibrator heen gestulpt en speelde ze met haar grote harde tepels die omhoog stonden in de donkere tepelhofjes op haar kleine tietjes. Door lust bevangen keek ze loom voor zich uit.

Nog een keer vingerde ze zich luid kreunend klaar waarbij ze haar kontje over de vibrator perste en met haar vingers haar kutje verwende met een staccato ritme. Haar ogen bleven nu gesloten en als ze deze kort opende keek ze in een oneindigheid weg, starend naar niets en hortend ademend. Uiteindelijk liet ze haar handen op de bank vallen, helemaal onderuit gezakt en volledig bedekt met kleine zweetpareltjes. De spieren rond haar poesje trokken zich nog onbeheerst een paar keer samen voor ze helemaal tot rust kwam en ik de camera uit schakelde. Zonder wat te zeggen bood ik haar wat te drinken aan, wat ze gretig accepteerde en rookte we een sigaret voordat ze de vibrator uit haar kontje liet glijden.

“Wow” zei ze uiteindelijk, me verdwaasd aankijkend. “Zo lekker heb ik mezelf nog nooit klaar gevingerd” zuchtte ze voordat ze me omhelsde en ik voelde hoe haar hart nog steeds tekeer ging door de inspanningen. Toen we een kwartiertje later op de klok keken zagen we dat het nog pas tegen vier uur liep dus ze nog niet meteen naar huis moest. Ik stelde voor om nog even samen een hapje te gaan eten om onze energievoorraden weer een beetje aan te vullen. Ze stemde hiermee meteen in zodat we een half uurtje later eventjes een bistro binnen liepen om een kop soep en een broodje te eten.

Bij mij teruggekomen liep ze naar mijn computer en sloot de camera daarop aan. Ik zag hoe ze de gemaakte opnamen naar de harde schijf kopieerde en deze vervolgens op een Dvd’tje brandde. Toen het eerste schijfje klaar was probeerden we meteen uit of de Dvd-speler deze afspeelde, hetgeen gelukkig het geval bleek te zijn. Snel stopte ik een nieuw schijfje in de PC om een tweede exemplaar te branden dat ik aan Wendy mee wilde geven en daarna maakte ik nog een derde exemplaar voor Janine.

In de tussentijd keken Wendy en ik naar de televisie waarop we onze eigen activiteiten van een paar uur eerder aanschouwden. Ze voelde hierbij over mijn broek waarna haar hand onder de broekband verdween en zich naar mijn lul groef. Mijn pik was dan wel weer stijf geworden bij het zien van de film, maar v oor een echte neukpartij was hij nog te slap, logisch gezien de eerdere inspanningen van de dag.

Ik voelde onder haar rokje over haar slipje, maar Wendy fluisterde me in mijn oor dat ze nog te gevoelig was voor een vingerpartij, maar dat ze het wel lekker vond om mijn hand tegen haar kutje aan te voelen. Ik liet mijn vingers onder haar slipje glijden en legde mijn hand over haar poesje, bijna zonder te bewegen maar zij trok aan mijn broekknoop en ritste de gulp open. Ik wipte instinctief mijn kont even omhoog om haar mijn broek omlaag te kunnen laten trekken. Samen kijkend naar de televisie trok ze me af in een traag ritme, waarbij mijn pik zich loom oprichtte en redelijk stijf werd. Toen ze me rustig begon af te trekken gaf ze me een lange natte tongzoen maar legde haar hand op de mijne toen ik haar masseerde. Met mijn wijsvinger in haar poesje opgesloten hield ik mijn hand stil terwijl zij me verder aftrok. Het duurde heerlijk lang voordat ik nog een keer de laatste druppels sperma uit mijn ballen voelde wellen die over haar hand op mijn buik dropen waarop ze nog even mijn scrotum masseerde om de laatste restjes genot aan me te schenken. We bleven nog even als versteend zitten voordat Wendy fluisterde dat het een heerlijke dag was geweest.

Voor ze kort hierna vertrok en ik haar nogmaals had verteld ook Janine te bedanken gaf ik haar nog een extraatje voor haar oppas en voor de kinderen. Ze wilde dit eerst niet accepteren maar ik vertelde haar dat ik dit graag deed en beledigd zou zijn als ze het niet zou aannemen, waarop ze me kuste en me innig omhelsde.

“Dank je wel voor de film” zei ze bij de deur voor ze die zelf opende en naar haar auto liep. Ze zwaaide nog even en toeterde kort voor ze wegreed en ik terug de kamer in liep, waar de film nog steeds draaide en ik zag hoe ze zichzelf opwond door haar tietjes te masseren.

Ik wist dat het niet lang zou duren voordat ik haar weer zou bellen en keek de film nog een keer helemaal af, mezelf gelukkig en bevredigd voelend.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s