Wendy XI


DE POETSHULP

Wendy keek me blij verrast aan toen ik haar tegenkwam op de markt die ik iedere week bezoek omdat ze daar de heerlijkste verse kaas verkopen. Behalve veel lekkerder scheelt het ook nog een stuk in prijs in vergelijking met een kaashandel. Daarnaast koop ik er ook wel eens plantjes in de lente, een zakje notenmix en ook mijn ondergoed komt veelal van de markt. Daar verkopen ze tangaslipjes voor heren en die zijn niet opgenomen in het assortiment van de HEMA of andere textielzaken.

Ditmaal echter had ik een nieuwe mop gekocht met emmer en spons en wat flessen schoonmaakmiddel. Min of meer een impulsieve aankoop maar ik besefte ook dat het tijd werd de keuken en de badkamer weer eens een grondige beurt te geven en met nieuwe spullen gaat dat nu eenmaal beter. Bovendien motiveert het extra om ermee aan de slag te gaan want eerlijk gezegd is poetsen geen grote hobby van me.

Hoewel ze de vorige week nog bij me langs was geweest informeerde ik voorzichtig of ze al wist wanneer ze weer eens tijd voor me vrij kon maken voor een bezoekje. Ze zei me lachend dat ik degene was die dat mocht zeggen en dat het wat haar betreft bijna altijd kon. Ik moest nog drie dagen werken voor mijn vakantie begon en een mooier begin van de drie weken vrije tijd kon ik me niet voorstellen. We spraken af dat ze donderdagmiddag zou komen, vroeg in de middag om een uur of twee, een favoriete tijd van haar geloof ik, want dat had ze me al vaker voorgesteld. Ik wilde haar helpen door wat tassen van haar over te nemen want ze had eerst wat inkopen in de stad gedaan en nu ook nog de nodige tassen brood en groenten aangeschaft maar dat vond ze niet nodig. Haar auto stond helemaal de andere kant op geparkeerd en ze had ook nog met een vriendin afgesproken in een café. Zij was een schoenenzaak gaan bezoeken toen zijzelf nog even naar de markt was gelopen en daarna hadden ze voor een kopje koffie geopteerd. Ik wenste haar nog een gezellige dag toe en zei haar me al te verheugen op donderdag.

Toen we al gedag hadden gezegd, waarbij we onhandig met onze tassen zwaaiden, liep ze opeens terug naar me toe en vroeg me of ze me mocht helpen met de keuken. Ik vond het een beetje vreemde vraag maar wimpelde de hulp niet bij voorbaat af, tenzij het af ging van de tijd voor ‘andere zaken’. Ze stelde me lachend gerust en zei dat ze dan mijn poetsvrouw zou spelen die ‘niet alleen het huis’ zou komen oppoetsen. Hoewel ik een beetje verbaasd was vond ik het best en we zwaaiden gedag voor een tweede keer.

Donderdag was ik begonnen met een gat in de dag te slapen en stond ik pas tegen half twaalf naast mijn bed. Even in bad, brood uit de diepvries gehaald, koffie gezet, een muziekje gedraaid en gegeten. Om één uur begon ik alvast te rommelen in de keuken en dacht al klaar te zijn (zo goed als) voordat Wendy zou komen.

Eigenlijk keek ik gewoon liever een filmpje met haar of dook lekker tussen de lakens om haar lichaam te genieten en ik vroeg me af waarom ik haar liet deelnemen in het huishouden, maar enfin, ik had nu eenmaal ingestemd. Ik had de oven, het fornuis en vloer al gedaan toen de bel weerklonk en op de klok zag ik dat het al tegen tweeën liep. Ik spoedde me naar de voordeur om Wendy te begroeten maar keek vreemd op toen ik de deur opende want ze had zich verkleed als schoonmaakster voor de gelegenheid. Ze droeg een gestreepte jas, een schort en had allerlei schoonmaakspullen zelf meegebracht. Lachend liet ik ‘mijn schoonmaakster’ binnen en ze liep meteen door naar de keuken waar ze haar spullen neerzette en ze wachtte op me om me meteen te omhelzen en te begroeten met een lange kus.

Weg was mijn lust in poetsen, want eenmaal geproefd aan de lust en liefde wil je meer en onze korte gezamenlijke tijd op te offeren aan rotwerk dat ik net zo goed alleen kan doen vond ik eigenlijk nog jammer. Ik vertelde haar dit eerlijk waarop ze moest lachen en zei dat het poetsen redelijk meeviel als je het samen deed. Ze sjorde aan de werk-jas tot die net zo weinig meer bedekte als anders een van haar rokjes voor ze naar de kraan liep om haar emmer te vullen met warm water. Ze boog voorover om een fles ‘allescleaner’ te pakken en toen zag ik dat ze nylon kousen droeg. Geen panty, maar echte kousen die omhoog werden gehouden door een jarretellegordeltje.

Opeens schoot me te binnen dat we het al vaker over rollenspelletjes hadden gehad en zij ook al een keertje had geopperd als dienstmeisje te komen. Daar was het nog niet van gekomen, maar schijnbaar vond ze het ook leuk om als werkster te acteren. Ze keek stiekem achterom om te zien of ik haar outfit al had opgemerkt en draaide met haar kontje toen ze zag hoe ik haar opvrat met mijn ogen. Als een echte werkster begon ze de voorraadkast leeg te halen om de legplanken af te soppen. Ze zat op haar knieën op de vloer hierbij en toen ze zag dat ik nog steeds stond te kijken stelde ze me voor dat ik het kastje met afwasspullen, handdoeken en schoonmaakmiddelen onder handen zou nemen. Ik sprak haar niet tegen, pakte schoon water in mijn emmer en knielde naast haar neer en begon het kastje ook leeg te halen en uit te soppen. Ze had duidelijk meer ervaring met poetsen dan ik had bleek al snel want ze was alweer bezig met het inruimen van de planken toen ik nog bezig was met een poetsdoek mijn afdeling schoon te vegen.

Ze vertelde dat ze het warm kreeg van het werk en vroeg aan mij of ze haar werk-jas voor deze ene keer zou mogen uittrekken. Uiteraard had ik hier geen bezwaar tegen en bood haar daarbij wat te drinken aan. Een kopje koffie was snel geregeld want die zat nog voldoende in de thermoskan en ondertussen zag ik hoe ze haar jas handig onder haar schortje uit trok en losknoopte. Ze droeg er een zwarte sportbeha onder, verder niets, en het schortje bedekte haar kruis toen we tegenover elkaar stonden en wat praatten over vakantieplannen en het genot van vrije dagen.

Veel te snel al keek ze naar de klok en zei dat het tijd was om even verder te werken. Ze vroeg me een beetje op te schuiven omdat ze het kastje met de kruiden, broodbeleg en bonenvoorraad wilde schoonmaken als volgende. Ik schoof een stukje op waarna ze een stoel pakte en erop ging staan om er beter bij te kunnen maar zag meteen het voordeel van mijn positie in. Ik zag nu van onderaf dat ze ook een zwart slipje droeg dat haar prachtige strakke kutje bedekte en genoot van haar soepele bewegingen waarbij haar tietjes mooi naar voren werden gedrukt. Ze vormden flauwe bochtjes op haar romp maar haar tepels staken er als scherpe puntjes bovenuit en haar billen waren mooi klein en rond te zien onder haar schort. Ze zette een knie op het aanrechtblad om meer steun te krijgen maar daardoor bewogen haar benen verder uit elkaar en tot mijn verrassing zag ik dat haar slipje kapot was, dat dacht ik tenminste in eerste instantie. Meteen daarop zag ik aan de afwerking dat dit zo bedoeld was en ze een slipje met een open kruisje droeg, mijn geile werkster. Ik begon nu echt lol in het poetsen te krijgen maar dat betekende niet dat ik meer werk verrichtte. Ik lette beter op haar op en kneep zo nu en dan pro forma mijn poetsdoek uit boven de emmer waarbij ik ongemerkt mijn hand in mijn broek liet verdwijnen om even wat ‘recht te leggen’. Natuurlijk had ze me door en strekte zich een paar keer extra ver naar voren om haar lichaam zo opwindend mogelijk aan me te presenteren maar poetste daarbij ijverig verder. Binnen en mum van tijd begon ze aan het kastje daarnaast waar de borden staan. Ze moest op haar tenen wippen om erbij te kunnen en bij de bovenste plank vroeg ze me of ik haar even kon helpen.

Ik stelde me achter haar op en samen ruimden we de planken leeg waarbij ze telkens haar kontje tegen mijn lul aan drukte. Na de laatste schoteltjes draaide ze zich naar me toe en vroeg me of ik ergens last van had en voelde aan de voorkant van mijn broek over de contouren van mijn pik. Ik gaf toe dat ‘iets’ me dwars had gezeten, maar het inmiddels ‘beter lag’ waarop ze antwoordde dat ik soms niet voorzichtig genoeg kon zijn en dat ze het zelf nog even wilde checken. De knoopte mijn broek los en boog voorover om mijn broek tot over mijn enkels naar beneden te duwen. Mijn pik stond omhoog toen zij deze bestudeerde alsof ze hem voor de eerste keer in haar leven zag en speelde met mijn voorhuid tot mijn eikel vrij was getrokken. Ze likte haar lippen nat en streelde met haar tong over mijn stam en toen ze haar vingers er omheen sloot nam ze de opgezwollen top in haar mond en begon er ritmisch aan te zuigen.

Ze verwende me zo en richtte zich toen overeind waarbij ze mijn T-shirt mee omhoog trok. Zelf klikte ze haar beha los en legde deze naast mijn shirt op de keukenstoel en vertelde me dat ook mijn pik een beurt nodig had zo te zien. Ze wipte met haar kontje op het aanrechtblad, trok haar schortje af en spreidde haar benen, mij tegen haar aan trekkend. Toen ik haar mijn aandacht wilde schenken trok ze mijn mond tegen de hare en vertelde me na een lange tongzoen dat ik ditmaal eerst aan de beurt was en ‘hem’ zo in haar ‘wasstraatje’ moest schuiven. Door de spreidstand van haar benen kon je door de opening van haar slipje zo haar kutje zien waarbij de jarretelriempjes een komisch aanzicht gaven van een soort marionettenspel voor grote mensen. Ze pakte zelf mijn pik vast en leidde die in haar grotje waarvan ik dacht dat die nog te droog zou zijn en ik haar daardoor pijn zou kunnen doen. Dat bleek alleen maar helemaal vooraan het geval, maar na twee of drie bewegingen die ze zelf maakte voelde ik al hoe mijn pik werd gesmeerd door haar geil.

Ze steunde op haar handen om haar kutje beter tegen me aan te kunnen persen en daagde me uit haar hard en bandeloos te neuken, zonder rekening te houden met haar. Ik was dit niet gewoon maar liet me door haar woorden gemakkelijk verleiden en al snel bonkte ik met mijn onderlijf tegen haar venusheuveltje. Mijn handen zwierven over haar rug van haar nek tot aan haar kontje en over haar borsten en buik. Ik zag hoe het gaatje waardoor ik met mijn pik in haar kutje dook iedere keer als ik bewoog meeging als een soort soepele cockring, hetgeen een extra stimulerende werking had. Ze bleef me maar vragen haar hard en fel te pakken en ik kende haar goed genoeg om te onderkennen dat ze dit echt genoot. Het duurde in dit tempo niet lang voor ik me voorover liet vallen om mijn pik tot aan de wortel in haar te warmte te begraven.

Ze klemde me vast met haar benen en duwde met haar voeten tegen mijn kont om aan te geven dat ik zo diep mocht drukken als ik zelf wilde. Even rustte ik om zo mijn ejaculatie nog even uit te kunnen stellen, want dit heerlijke gevoel wilde ik zo lang mogelijk genieten en verstilde mijn bewegingen. Ik voelde hoe ze haar kutje om me heen kneep en me verder masseerde met haar vaginaspieren. Ze had de gave een man leeg te kunnen karnen zonder te bewegen maar door puur en alleen haar kutje het werk te laten doen. Toen ik het echt niet langer volhield duwde ik haar een stukje naar achteren om haar klitje te kunnen strelen en neukte mezelf lomp in haar klaar, mijn eigen genot volgend. Mijn pik schokte toen ik trilde op mijn benen en mijn sperma diep in haar kutje spoot in een pulserend ritme. Ze voelde de warmte in haar stromen en kneep in staccato met haar spieren om mijn paal op een manier die ik bij geen enkele andere vrouw ooit had ervaren. Als versteend bleef ik staan en liet het orgasme door me heen denderen.

Het duurde lang voor ik mijn onderlichaam terug bewoog omdat ik zo lang mogelijk wilde genieten van het heerlijke gevoel van mijn pik die in haar poesje stak maar toen ik merkte dat de ergste hardheid wegzakte trok ik mijn pik uit haar kutje. Het kruisje van haar slipje sloot zich te snel waardoor mijn geil in haar broekje droop maar dat deerde haar gelukkig niet. Sterker nog, ze wees erop hoe praktisch het slipje was omdat ze anders zou hebben gelekt op de al gereinigde keukenvloer. Haar nuchtere insteek deed me lachen en als een eend waggelde ik achteruit om haar wat meer ruimte te geven want de afgezakte broek sloot als een keten om mijn enkels. Ik had het nu wel gehad met het ‘poetsen’ en vroeg of ze nog tijd had om eventjes de lakens met me te delen.

Ze antwoordde dat de keuken bijna klaar was en ze de pannenkast ook nog even wilde uitsoppen om daarna ‘nog even uit te rusten’. Ik vond het best en samen bleek dit laatste klusje inderdaad snel te zijn geklaard. Ik bedankte haar en gaf toe dat ik het anders wel zou hebben uitgesteld tot een andere keer maar het wel erg tof vond dat ze me zo had ‘geïnspireerd’ bij het werk.

“Als dat echt het geval is dan ben nu aan de beurt om ook te transpireren door me nog een keertje lekker te neuken, als je dat wilt tenminste” waarbij ze me vragend aankeek. Ik liet haar niet lang in twijfel en we maakten een spoor met onze laatste kledingstukken van de keuken naar de slaapkamer. De ramen stonden open en frisse lakens sierden het bed waarop we ons naast elkaar lieten neervallen. Ik liet mijn vinger voelen door de sporen die de jarretelgordels en de nylonkousen in haar huid hadden achtergelaten. We keken elkaar aan vanaf de zacht opgeschudde kussens en ik maakte aanspraak op mijn recht om nu eerst haar te mogen verwennen. Ze zei dat ik een gekke lieverd was maar gaf me alle gelegenheid mijn intentie te verwerkelijken door zichzelf uit te strekken over de matras en haar armen en benen te spreiden.

Ik verwende haar met een uitgebreide massage die ik bij haar voeten begon. Mijn handen had ik tegen elkaar aan warm gewreven van te voren en daarbij had ik wat notenolie gebruikt, speciale massageolie die heerlijk zacht aanvoelde en daarnaast ook nog eens heel lekker rook. De genitale delen van haar lichaam ontweek ik vooralsnog om haar te bedanken voor mijn beukpartij omdat ik haar nu wilde verwennen op de andere, tedere, manier. Toen mijn handen over haar bovenbenen streken drukte ze haar kutje in de richting van mijn vingers maar handig bewoog ik ze snel over haar billen om van daaruit terug te komen naar voren en haar buik en haar romp te masseren. Toen mijn handen om haar tietjes heen zwierven en de huid ook daar samenkneep en liet ontspannen zag ik hoe haar tepels opzwollen tot heerlijke roze spenen.

Om haar lief te plagen, zeker niet om haar te pesten, liet ik haar omdraaien en ditmaal zette ik mijn werk voort vanaf haar schouders. Regelmatig maakte ik mijn handen opnieuw glad met olie om haar het optimale genot te kunnen schenken en ze liet me merken hoezeer ik er in slaagde en ze het genoot door haar kirrende geluidjes te produceren die me zo vertrouwd in de oren klonken. Ik liet een dun straaltje olie over haar ruggengraat lopen dat ik in haar huid wreef en toen daalde ik weer af naar haar voeten. Van daar uit werkte ik weer terug omhoog en kneedde ik haar prachtige kleine billetjes. Ik trok ze uit elkaar en duwde ze dan weer tegen elkaar aan waarbij ik mijn vinger verkennend door haar bilspleetje liet glijden.

Toen ik haar vroeg zich weer om te draaien stond ik snel even op om een vibrator uit het nachtkastje te pakken maar legde die vooralsnog terzijde. Ik streelde kort de al gemasseerde lichaamsdelen voor ik mijn mond over haar altijd nog groter dan normale tepels sloot en ze wederom hard zoog. Mijn nog gladde handen namen de taak over toen ik me dwars over het bed poseerde om ook haar poesje oraal te kunnen verwennen. Ze was inmiddels al zo geil dat haar lipjes glommen van haar eigen sap want toen ik aan haar spleetje zoog herkende ik de smaak van mijn eigen zaad al niet meer. Ik pakte de olie en liet een paar druppeltjes over haar gladgeschoren huid vallen die ik direct erna in haar kutje duwde voordat ik de massagestaaf van het bed-tafeltje nam. Ik liet het hierdoor wel erg gladde plastic in haar kutje glijden en opgewonden drukte ze haar kruis omhoog om hem dieper in zich te ontvangen. Ze maalde met haar kutje omhoog en wipte haar kontje in de lucht om hem verder in haar lijf te voelen. Haar vlakke buik schokte onregelmatig toen ik aan het knopje draaide en een zacht bromgeluid weerklonk.

Regelmatig weerklonk het harder en gedempter, al naar gelang hoe diep ze hem in haar had en ik hoefde hem alleen maar stil te houden. De bewegingen maakte ze zelf en ook haar borsten nam ze nu zelf in haar eigen handen. Ze liet me zien hoe ze er ruw in kneep, aan de knopjes draaide en trok aan het vlees, onbeheerster dan ik zelf ooit zou durven. Haar buikspieren trilden voor ze opeens mijn hand weg duwde en ze haar rug omhoog duwde. Met haar vlakke hand sloeg ze een paar keer op haar poesje en op haar klitje en kreunde dat ze klaar kwam. Ze hield haar ogen gesloten tot ze zich weer kon ontspannen en haar lichaam uitstrekte op de matras.

“Je bent echt heel lief voor me” zei ze toen ze weer iets rustiger ademde en me dankbaar aankeek. Haar met geil bedekte hand voelde naar mijn pik en ze keek verbaasd toen ze voelde dat die alweer stijf paraat wachtte op aandacht.

Voor ik besefte wat er gebeurde duwde Wendy me terug zodat ik op mijn rug rolde en hurkte ze over me heen. Ze boog voorover om me te kunnen kussen en liet haar tong in mijn mond doordringen en met een synchrone beweging drukte ze haar poesje over mijn pik. Ze ging overeind zitten en wipte omhoog en omlaag over mijn lul die genoot over de druk die dit standje opleverde. Ze klemde zich als een judoka om me heen en liet zich toen op haar zij rollen. Ik kon niet anders dan haar te volgen en zo lagen we nog steeds in elkaar gesloten dwars over het bed. Ze strekte zich languit maar duwde mij terug toen ik haar in mijn armen wilde sluiten. Ik lag met mijn hoofd op het kussen maar zij lag dwars over het bed zodat ik mijn eikel over haar G-plekje voelde strijken. Het voelde sponzig, nat en heet aan toen ik haar zo neukte, liggend in een hoek van negentig graden ten opzichte van haar.

Opeens trilde ze met haar heupen en hikte hoge geluiden die ze dempte in de matras. Er liep veel dikke stroperige sappen uit haar toen ze haar handen in het dekbed klauwde. Ik voelde dat ik ook op het punt van klaarkomen stond en neukte nog een paar bewegingen in haar op en neer. Het leek alsof ze ongecontroleerd rond woelde en perste haar schaambeen wild tegen me aan, kneep hard in haar tepels en keek me verwilderd aan. Ongestuurd stuwde mijn prostaat mijn sperma uit mijn lul en ik kon het niet tegen houden of uitstellen, het gebeurde gewoon. Ik hoefde niks te zeggen want ze voelde zelf hoe ik haar volspoot.

We bleven lang in elkaar versmolten liggen voor we ons überhaupt bewogen.

“Dat was een lekkere poetspartij” zei ze tenslotte.

Een kwartiertje later waren we weer beneden in de woonkamer en hadden we onze kledingstukken her en der door het huis verzameld. Ik was blij dat ze niet van te voren had aangekondigd een rollenspelletje als huishoudster te willen spelen, anders had ik het vermoedelijk afgewimpeld als niks voor mij. Nu besefte ik de waarde van de creativiteit. En ik besefte ook weer het belang van de fantasie die kinderen onbevangen beleven bij een verkleedkoffer. Dan gaat het wel niet over seksualiteit, maar hun beleving daarbij kan even intens zijn dan bij volwassenen.

Nadat Wendy vertrokken was liep ik de keuken in en genoot van de frisheid en schoonheid. Ik twijfelde zelfs een moment of ik wel wilde gaan koken maar nam me voor alle vlekjes meteen erna weg te vegen. De eerste vakantiedag was prima besteed vond ik en niets stond me in de weg die avond bijtijds naar bed te gaan ondanks het feit dat ik geen wekker hoefde te stellen en in bed genoot ik nog van de lichaamsgeur die Wendy me daar als presentje had achtergelaten.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s