Wendy VI


De DVD

Me echt verheugend haar weer te zien belde ik met Wendy om haar uit te nodigen voor een bezoekje. Dat ze de dag erop al kon verheugde me zeer omdat er soms wel een week overheen ging voor we onze agenda’s (en die van haar oppas) op een lijn hadden.

“Ik moest je trouwens van Janine vragen of je het goed vindt als ze nog een keertje meekomt als ik naar jou toe kom” zei Wendy opeens net voordat ik wilde ophangen.

“Ja, natuurlijk mag dat, je weet zelf ook dat we nooit ruzie hebben gehad toch?”

Mijn hartslag nam wel meteen toe moet ik eerlijkheidshalve toegeven want hoewel ik haar besluit had gerespecteerd betreurde ik het wel dat ik haar niet meer zag, ook al had Wendy haar plaats ingenomen en ik het prima met haar kon vinden.

“Janine heeft een videocamera gekocht, je weet wel, zo’n moderne die je op de computer kunt aansluiten. En nou zou ze het leuk vinden om een seksfilm te maken heeft ze me verteld en toen dachten we meteen aan jou. En ik dacht dat wij ons dan samen konden laten filmen als je het niet erg vindt, dus ze komt niet om met je te neuken, dat moest ik er wel bij zeggen van haar…”

Het werd stil aan de andere kant van de lijn in afwachting van mijn reactie maar die bleef onveranderd positief. Even nadat ze had opgehangen belde ze me al terug om me te vertellen dat Janine dan meteen mee zou komen.

“Oké, dan verwacht ik jullie rond een uur of vier” besloot ik het gesprek.

De dag erop had ik alles voorbereid voor zover mogelijk. Koffie klaar, fris gedoucht en geschoren, schone lakens op het bed. Gespannen liep ik daarna rond in de kamer, benieuwd om Janine weer eens terug te zien. En jawel, om tien voor vier reed de auto van Janine de parkeerplaats op. Wendy stapte als eerste uit waarop Janine haar spoedig volgde en zag ik het verschil tussen hun tweetjes. Janine, de vlotte en gedegen jonge vrouw liep zelfverzekerd op mijn huis af en gekleed in een lange jas en met haar schoudertas straalde ze de professionaliteit van een geslaagde werkende vrouw uit.

Janine toonde haar slanke benen onder een rokje en stapte brutaal op haar pumps. Sensualiteit en seks straalden van haar af en ze keek brutaal en onbevangen om zich heen alsof ze permanent op vakantie was. Druk lachend en gebarend zwaaiden ze naar me toen ze me ontwaarden achter het raam en snel liep ik naar de voordeur om ze te verwelkomen. Trots vertelde Janine me hoe goed haar ‘nieuwe’ leven beviel hoewel haar man wel erg netjes was en ‘niet zo van spelletjes’ hield. Ze dacht daarom wel eens terug aan ‘onze tijd’ als ze Wendy zag en zij haar over onze ontmoetingen vertelde.

“Maar zoals ik nu leef bevalt me heel goed Martin, ik hoop dat je dat begrijpt en dat Wendy je ook geen valse hoop heeft gegeven” zei ze me timide aankijkend.

“Welnee, ze heeft me verteld dat wij, Wendy en ik, acteurs zijn in de film die jij als regisseur opneemt” vertelde ik meteen en zei het erg fijn te vinden dat ze het zo goed maakte, hetgeen ik niet hoefde voor te liegen.

“En dat wij in het verleden seks met elkaar hebben gehad maakt het wel spannender voor mij, maar ook makkelijker want als je man of iemand anders het had gevraagd weet ik nog niet of ik wel ja zou hebben gezegd” waarop de spanning uit de lucht leek te zijn in ik de kopjes nog eens volschonk.

Janine pakte haar tas en haalde de camera er uit die ze trots voor haar neer zette maar meteen daarna weer oppakte om te kijken hoe ze hem aan moest zetten. Ze liet ons het schermpje zien en zei dat ze er wel drie uur achter mekaar mee kon opnemen. Ze pakte haar tas opnieuw op en ditmaal kwamen er een oplader en allerlei soort aansluitkabeltjes uit waarbij ze koel opmerkte dat ze de rest ook maar had meegenomen voor de zekerheid. Ze hield de camera op mij gericht en zei toen dat ze even een proefopname wilde maken waarop Wendy naar mij toekwam, op mijn schoot ging zitten en me tongzoende waarbij ze provoceren haar tong tussen mijn lippen duwde. Brutaal knoopte ze mijn broek los en voelde er met haar hand in wat mij verlokte tot het opslaan van haar korte rokje en over haar slipje wreef. Snel liep Janine met de camera in haar hand op ons af en filmde dit van dichtbij en ik moet toegeven dat dit exhibitionisme me onverwacht opwond.

Toen ze tien minuutjes later de camera oppakte en terugliep naar haar stoel probeerde ze of alles was opgenomen en inderdaad verscheen het filmpje op het scherm wat ze ons trots liet zien. Braaf zaten we daarna aan tafel en wisten we niet goed wat te doen. Om het ijs te breken vroeg ik of ‘de dames’ nog wat wilden drinken waarop Wendy vroeg of ik nog een glaasje wijn in de aanbieding had. Janine zei dat ze nog moest rijden en liever een glas fris dronk maar zei wel dat ze heel graag nog een jointje mee wilde roken als dat ging, want haar man was erg tegen drugsgebruik.

“Dan denkt hij meteen aan aids en junkies en nou ja, van jou weet ik dat je dat anders ziet en nu ik er toch ben…” De hint begrijpend en respecterend voorzag ik ons van glazen en draaide ik meteen maar twee jointjes in de wetenschap dat we alle drie wel een hijs wilden nemen als ze werden aangestoken.

Ik negeerde dat Janine om me heen liep om het te filmen en prentte me in dat ze niet aanwezig was. Toen ik toch even in de camera keek zei ik dat ze rustig kon rondvliegen als een mug.

“Die zijn er soms en volgen je overal maar van jou weet ik dat je niet steekt, dus ga je gang maar wat mij betreft.” Wendy lachte en spontaan klonken we onze glazen waarna ze Janine plechtig tot ‘lucht’ verklaarde. Even overlegden we dat de cameraman nu ‘weg’ was en dit ook in de film zo wilden laten voorkomen. Haar limonade, asbak en tas haalden we uit beeld om haar aanwezigheid op ‘de set’ te verdoezelen en samenzweerderig bouwden we onze eigen porno-set voor twee.

“Als we nu eens beginnen in de gang met filmen” stelde ik voor. “Dan maak ik open als Wendy aanbelt en ik haar als mijn geliefde ontvang, dan kun je daarmee de film openen. En daarna film je hoe we ons opgeilen in de kamer en dan naar de slaapkamer gaan waar je ons op het bed kunt filmen, lijkt je dat wat?”

Wendy zei dat ik maar van beroep moest veranderen en scenarioschrijver moest worden “en hoofdrolspeler met mij als actrice, dan kan het nog heel wat worden!”

“Geen probleem, dan beginnen we maar meteen” liet ik weten en ruimde de tafel verder leeg, zette de spullen in de keuken en bood haar jack aan Wendy aan.

“Ja, laten we dan maar gelijk beginnen. Dus jij moet nu al weer naar buiten lopen om aan te bellen” vertelde ik haar.

Een paar momenten later ging de bel en wie stond er voor de deur? Jawel, Wendy! Het kostte ons geen moeite om onze gebruikelijke begroeting na te spelen waarbij we ons tegen elkaar aan drukten en bevoelden, behalve dat het vreemd was dat Janine erbij was en ons in de gaten hield. Janine filmde liggend hoe ik Wendy haar kontje bepotelde toen we naar de kamer liepen en achteraf bleek dit een prachtig shot te zijn vonden we alle drie. Een lange omhelzing volgde waarbij Wendy en ik elkaar verder amoreel, gepassioneerd en zoekend naar lust betastten en daarbij voelden onder de kleren van de ander. Op een gegeven moment klakte ik met mijn tong, het afgesproken teken de camera even uit te schakelen.

Ik was al redelijk opgewonden geworden door het gewriemel en keek verontschuldigend naar Janine en legde haar uit dat ik het nogal gênant vond om me zo voor haar ogen op te geilen en het minder makkelijk vond om me te laten gaan dan dat ik had gedacht. Ze verzekerde me dat het voor haar niet pijnlijk was of zo maar het zelf ook heel opwindend vond om te zien.

“En ik wil wel trouw blijven hoor, maar dat wil niet zeggen dat ik opeens preuts ben geworden. Maar ik moet je wel gelijk geven als je het hebt over een soort schroom, want toen ik net dacht dat ik wel zin om me te vingeren toen je Wendy over haar kutje wreef en zij met je pik speelde, durfde ik dat ook niet.”

We spraken af dat we onszelf gewoon zouden laten gaan en wel zouden zien wanneer iemand er geen zin meer in had, om het dan verder te laten zijn, hetgeen wel hielp bij de verdere opnames zoals daarna bleek. Achteraf bleek dat Janine de enige was die nooit met haar tong had geklakt toen er werd gefilmd en heb ik haar dan ook als de top exhibitionistische voyeur betiteld waardoor ze zich niet beledigd voelde. Ze vond het leuk te filmen hoe ik een joint aanstak en Wendy na mij diep inhaleerde en ze zelf buiten beeld meerookte. Voor mezelf had ik besloten dat Janine het dan ook maar zelf moest weten en ik al mijn gêne opzij zou zetten, wat ik dan ook deed.

Ze keek via de camera hoe ik Wendy’s slipje opzij duwde en kroop tussen haar benen om het kutje te filmen toen ik de lipjes opzij drukte en haar klitje bloot trok onder mijn vingers. Toen Wendy voor me knielend mijn gulp opende en haar handen zochten naar mijn pik zag ik vanuit mijn ooghoek hoe Janine haar camera met een hand vasthield en haar andere hand onder haar broekband drukte om te voelen aan haar eigen kutje. Zacht blies Wendy’s uitademende lucht over mijn pik toen ze de voorhuid naar achteren trok en toen mijn lul verhardde knoopte ze mijn broek los en trok hem soepel naar beneden. Ik kon het niet laten mijn handen te laten zwerven over haar bloesje en herkende de warme hardheid van haar tepels in mijn handpalm.

Even opende ze haar mond en nam het puntje van mijn pik tussen haar lippen maar voor de camera sperde ze haar mond open en liet zien hoe ze met haar tong over het pisspleetje gleed met een wulpse blik op mijn gelaat gericht. Langzaam geil stulpte ze naar lust zoekende mond om mijn paal en zoog hem verder dan ooit voorheen diep in haar, hetgeen ze moest bekopen met een fikse hoestbui waarbij ik aangaf dat ik dit liever niet terug zou zien op beeld maar de meiden besloten anders.

“Dieper!” Fluisterde Janine Wendy toe, “laat maar zien dat je die lul kunt verwerken!” Wendy pijpte onverdroten verder aan mijn pik en overwon haar keelprotesten vastberaden.

Genotzalig ervoer ik hoe ze haar hoofd over mijn pik sloot en voelde aan mijn eikel hoe ze snakte naar lucht zonder op te geven. Haar lichaam hoestte protesterend toen ze me voorbij haar huig naar binnen zoog en haar keelspieren ruimte maakten voor mijn lid. Rood aangelopen keek ze in de lens en bracht het ook nog klaar om met haar tong om mijn pisbuis te likken, zichzelf vast klauwend rond mijn billen met haar handen.

“Oh, dat is lekker” zei ze toen ze ontspannen op haar knieën naar me opkeek en haar speeksel lekte over haar T-shirtje, dat zo kort was als een topje.

“Ik wil je pik in mijn kutje hebben, die is al lekker nat, voel je?” En ze veerde overeind om mijn hand daarbij naar haar kruisje te voeren, daarbij haar rokje optillend om haar tangaslipje te tonen. Ik duwde het kruisje weer opzij en zag dat Janine een zoom-in maakte met de camera om het hete spleetje te filmen. Wendy vingerde zichzelf en haar vinger werd al snel bedekt door een laagje slijm en pakte toen mijn hand vast om die over haar kutje te sluiten. Samen drongen onze vingers in haar geil-gladde poesje en de camera registreerde de door haar lust vertekende gezicht tot ze lenig opveerde en mijn pik tegen haar spleetje duwde. Genietend van de smaak likte ik haar vingers daarna schoon en haar geil verwende mijn smaakpapillen.

“Wat denk je Wendy, van de luxe van ons bed?” Stelde ik haar voor waarop ze me aan mijn handen vastgreep en overeind trok. Brutaal zette ze een voet op de stoel en spreidde haar benen in spagaat. Lenig zakte ze door haar knieën waardoor haar kutje open sperde en ze zo de roze binnenkant van haar poesje schaamteloos toonde aan de lens. Ze likte ostentatief over haar vingers tot ze glommen van haar speeksel en anticiperend op deze geile performance filmde Janine haar, daarbij liggend op de vloer voor een ‘goed beeld’. Wendy leek het te genieten, deze onalledaagse aandacht, en rekte haar poesje zo ver open dat ze uiteindelijk haar gezicht van pijn vertrok. Maar wel een pijn uit een masochistisch genot voortkwam en daardoor nog meer lust opwekte in haar onderbuik. Fier trok ze aan haar kutje tot de spierwand wit gespannen tussen haar handen opende en ze voorzichtig haar klitje hierbij streelde.

Als toeschouwer anticipeerde ik op het gebeuren door gefascineerd toe te kijken en buiten het oog van de camera om stimuleerde ik haar op mijn beurt door aan mijn pik te trekken. Terwijl ze staarde naar de op en neer schuivende voorhuid hield ze haar zonder meer pijnlijke oprekking in stand. Uiteindelijk ontspande ze haar lichaam en wreef zichzelf teder masturberend over haar lipjes en met werd zichtbaar hoe haar spieren samen trokken om het hete holletje weer dicht te laten krimpen. Ik strekte mijn hand uit naar haar waarbij ik weer in beeld kwam van de camera om haar uit te nodigen me naar boven te volgen.

Janine keek ons bewonderend aan en verklapte dat het een pracht van een film zou worden als we zo door zouden gaan.

“Nou, het is volgens mij ook jouw aanwezigheid die ons inspireert, dus als je zo mee naar de slaapkamer loopt gaan we daar verder” beloofde ik haar waarbij Wendy knikte en me bij mijn lul vastpakte om deze ‘in vorm’ te houden.

“Maar wat op zich wachten wordt zeker niet minder lekker en van uitstel komt zeker geen afstel, dus hoe denken jullie over nog een drankje en een jointje voor we verder gaan?” Opperde ik en terwijl Wendy “dat lijkt me lekker” zei legde Janine de camera voorzichtig op tafel en stemde er op die manier mee in.

“Eigenlijk wel jammer dat zo veel mensen moeilijk over seks doen” zei Janine toen de wietgeur de kamer vulde. “Ik hoop trouwens wel dat ik de opnames bij jou op de computer kan opslaan Martin, want mijn vriendje zou ik die niet graag laten zien!” Recentelijk had ik een nieuwe computer aangeschaft met heel veel gigabytes geheugen zodat dit geen probleem was, maar nu werd me wel duidelijk waarom ze alle kabeltjes had meegebracht.

“Weet wel, dat als ik dit in de computer heb, ik ook een schijfje brandt voor eigen gebruik dames, maar ik beloof jullie wel dit dan aan niemand anders te laten zien” verklaarde ik eerlijk en gelukkig vonden ze dit geen bezwaar. Nadat ze haar glas snel leeg had gedronken vroeg Wendy om nog een tweede glaasje wijn omdat ze zich toch wel een tikkeltje gespannen voelde. Janine lachte en zei dat die zenuwen wel weer even snel zouden verdwijnen als zo-even waarop ze als repliek kreeg dat ze liever bereden werd dan dat ze zelf moest rijden en niet mocht drinken.

Voordat de dubbelzinnige opmerking doordrong gniffelde ik met Wendy hetgeen in lachen veranderde toen Janine besefte wat er was gezegd. Het eindigde in een drievoudige lachbui die misschien versterkt werd door de joint, maar datzelfde gold voor onze geilheid. Het was Wendy die als eerste opperde naar de slaapkamer te gaan maar nog snel haar glas leegdronk dat wachtend voor haar klaarstond.

“Wacht even” zei Janine toen ze voor ons uit de trap op liep om ons van boven af te filmen en, ons de voorgaande scène voor de geest halend, knoopten we onder aan de trap onze kleding weer gedeeltelijk los. Halverwege de trap duwde ik Wendy voorover waarop ze zich verbaasd vastgreep aan de treden boven haar en snel spoedde ik me een paar treden naar beneden. Het waarom besefte ze alras toen ze mijn mond over haar tangakruisje voelde zuigen en krols stuwde ze haar kontje omhoog. Ik trok het touwtje tussen haar billen strak en speelde het van links naar rechts en wachtend op Janine die zich naar beneden spoedde om ons in de zoeker te krijgen vanuit een niets verbloemend perspectief wachtte ik op haar en maakten we kort plaats om haar voorbij te laten. Tussen mijn tanden trok ik aan het heuptouwtje nadat ik rokje over haar rug had gelegd en trok al likkend door haar bilspleet het katoenen stripje naar beneden.

Het kruisje van de slip glom al van het geil en toen Janine langs me neer boog liet ik haar zien hoe ik het slipje in mijn mond nam en uitkauwde om de smaak ervan te puren. Smakkend hapte ik in de stof tot ik die spuugdoorweekt tussen mijn lippen uit liet glijden en de tanga van haar benen af trok. Toen ze op wilde veren duwde ik Wendy’s rug weer naar onderen en ik likte vanaf haar stuitje naar haar klitje. Ik wroette mijn tong in haar kutje en vervolgde de weg naar boven tot aan haar kontgaatje. Ik duwde mijn tong hard naar voren om de sluitspier opzij te forceren en ze zuchtte toen ik de binnenkant van haar kringspier aflikte en daarbij slurpende geluidjes maakte. Even verloor Janine bijna haar evenwicht op de trap maar hield zich in evenwicht door mij vast te grijpen aan mijn benen.

Het raakte me oprecht toen ik haar hand voelde, de hand die me zoveel genot had bezorgd maar nu exclusief was voorbestemd voor een andere man. Tot mijn opluchting trok ze haar arm niet zo snel mogelijk terug maar sloeg hem om mijn middel en streelde met haar vingers door de katoenen jeansstof naar de contouren van mijn pik. Die voelend liet ze haar warme hand rusten en kneedden haar vingers ondeugend in mijn stram staande pik en moedigde me zo aan door te gaan met de anale lik-partij. Wendy maakte duidelijk dat ze het lekker vond door haar kontje kreunend tegen me aan te duwen tot haar ronde gaatje spontaan een beetje open bleef staan.

“Doe dat nog een keer!” Fluisterde Janine me toe nadat ik mijn vinger in haar sterretje had gelegd en de kringspier zich klemmend sloot. Met graagte herhaalde ik de scène een paar keer en steeds verder opende haar kontgaatje door mijn tong en in een reflex weer samenkneep rond mijn vingertopje.

“Echte acteurs moeten heel wat over hebben voor een goede shot” kreunde Wendy opgewonden toen ik haar kontje vingerde en aan haar kutje proefde dat bijna droop van het hete vocht. Slurpende geluidjes makend zoog ik aan haar lipjes en liet mijn tong rondjes draaien om haar klitje. Ik gaf haar nog een laatste intieme kus waarbij ik mijn tong stil hield en knielde daarna overeind en merkte tot mijn spijt dat Janine me los liet. Ze registreerde met haar camera hoe Wendy me uitnodigend vroeg naar de slaapkamer te gaan en ik wurmde me naast haar op de trap om gearmd naar boven te lopen.

We wachtten tot Janine haar positie had ingenomen en zei dat we verder konden gaan en ze de camera weer aan zette. Tegen elkaar aan staand ontkleedde ik Wendy en ik elkaar. Om te beginnen trok ik haar bloesje over haar hoofd waaronder ze geen BH droeg en zij op haar beurt trok mijn shirt uit. Janine knielde om vanuit de juiste camerapositie te filmen hoe we onze andere kleren uittrokken tot ze mijn stijve pik kon filmen die ik heerlijk masseerde tegen de vlakke buik van Wendy. Zij draaide mij met mijn rug naar het bed en welwillig liet ik me achterover drukken door haar en ze kroop naast me op het matras om me weer hemels lekker te pijpen.

We negeerden de aanwezigheid van Janine die op naar knieën een rondje maakte rond het bed om ons van alle hoeken in beeld te kunnen brengen. Toen ze weer zat waar ze was begonnen knielde Wendy op bed naast me neer om haar reetje uitdagend omhoog te steken en me uitdaagde haar zo te neuken. Tot haar verrassing die niet gespeeld was nam ik gelegenheid niet te baat door haar op zijn hondjes te pakken zoals ze had verwachten ik zelf eigenlijk ook wilde. Maar, denkend aan de filmopnamen, besloot ik een gedachteflits me door haar te laten berijden zodat Janine volop de gelegenheid zou hebben haar mooi te filmen.

Ze snapte gelukkig direct wat ik in gedachten had toen ik op mijn rug ging liggen en mijn voeten onder haar hoofd verschenen. Sturend bewoog ik haar naar achteren zodat ze wijdbeens met haar rug naar me toe over me heen kwam liggen.

“O ja!” Zei Janine toen ze me door had en verscholen achter de camera door ze tussen de benenwirwar van waaruit ze ‘eventjes’ fluisterde en de camera scherp stelde om het flamoesje van Wendy goed in beeld te krijgen. Ze speelde haar rol perfect bleek achteraf toen ik de film terugzag want zonder in de camera te kijken wachtte ze op een stil gebaartje voor ze haar kontje ophief, mijn pik vastpakte en overeind hiel en zichzelf daarop spietste. Ze perste mijn eikel tussen haar lipjes en traag bewoog ze op en neer waarbij ze mijn pik steeds dieper in haar hete poesje liet verdwijnen.

Uiteindelijk neukte ik haar heel diep maar had ook mijn handen vrij om haar tietjes te masseren en daar had Janine ook oog voor zoals bleek uit haar camerabeweging. Ik geloof dat het tot ons aller genot was toen ik haar tepeltjes extra aandacht gaf want vanuit mijn ooghoek zag ik nog net hoe Janine de camera met een hand bediende om zichzelf te kunnen vingeren in haar broek met haar andere hand. Even later zag ik dat ze haar broeksknoopje los maakte om meer ruimte te hebben om me daarna weer te concentreren op Wendy. Nadat haar tepels waren opgebloeid tot maximale omvang streelde ik over haar buik naar haar kutje en daar voorzichtig rondjes draaide over haar hete genotknobbeltje en haar kutspieren ongestuurd samentrokken rond mijn pik. Traag bewegend neukte ze me nu waarbij ze haar lichaam pas liet zakken als ze voelde dat mijn eikel bijna uit haar vulva zou glippen en bewoog haar bekken dan weer soepel om zich helemaal over me heen te persen. Haar billen drukten op mijn buik en haar warme gloed gaf me een euforisch gevoel.

Pas toen ik haar afremde om niet in haar klaar te komen kwam ze overeind en hield ze mijn pik vast. Ze hijgde toen mijn pik uit haar poesje glipte en lenig draaide zich vloeiend ze om me te kussen. Het was een geil genoegen toen Janine onze van lust vertrokken gezichten filmde en we weer schaamteloos konden laten lieten zien hoe onze tongen stoeiden. Na een paar minuten vroeg ze voor de camera onhoorbaar of we verder konden gaan hetgeen ik bevestigde. Janine draaide traag terug en pas toen liet Wendy mijn lul terug in haar kutje verdwijnen maar ditmaal had ik de gelegenheid om haar kontje te strelen. Ik trok aan haar bilhelften en het reetgaatje bleek nog steeds gastvrij ontvankelijk voor een indringer toen ik haar kontgaatje vingerde. Kirrend onderging ze deze wel heel intieme massage terwijl ze me verder neukte en ik mijn heupen omhoog stootte in haar eigen ritme.

Aangemoedigd daar haar lichaamstaal die verraadde hoe lekker ze dit vond hield ik een tweede vinger naast degene die al in haar kontje stak.

“O ja!” Kreunde ze toen ze het voelde en greep mijn pols vast waaraan ze hem dieper richting haar reetje trok. Een volgende kreun was te horen toen ik mijn tweede vinger in haar aarsje duwde en lustvol smeekte ze even laten om ‘meer’. Heerlijk zacht en warm knellend voelde haar endeldarm aan en al vlug kon ik het moeiteloos penetreren met drie vingers waarop ze zich bezweet naar voren bewoog zodat mijn pik uit haar kutje glipte en neersloeg op mijn buik.

“O ik ben zo geil” klonk het verkrampt van lust uit haar mond en in een snelle beweging hurkte ze opnieuw maar ditmaal vroeg ze bijna smekend haar in haar kontje te neuken.

Meteen nadat ze van me af was gegleden voelde ik dat ik zelf ook nat en heet bezweet was toen mijn buik en borst koud opdroogden. Mijn benen voelden verstijfd aan toen ik achter haar hurkte en mijn naar bevrediging schreeuwende pik tegen haar rozetje plaatste.

“Ja, neuk me klaar in mijn reet” steunde ze uitdagend en duwde tegelijk hard en vastberaden tegen mijn pik. Mijn eikel gleed soepel haar darmen toen die de kringspier was gepasseerd in en ze schreeuwde hijgend haar hard te neuken. Eigenlijk was zij het die me neukte door steeds harder en fanatieker haar kontje op en neer te bewegen. Plotseling vertraagde ze haar ritme en ik zag hoe Janine haar gezicht filmde toen ze met geopende mond tegen me aan perste tot mijn paal tot aan mijn ballen in haar klopte. Ze wachtte tot Janine weer achter ons plaats had genomen en filmde hoe ik haar bandeloos en hard penetreerde alsof ik een opblaaspop neukte die ik geen pijn kon doen.

Wendy schreeuwde van schrik en pijn toen ik mijn lul kort daarna opeens terugtrok uit haar darmen maar mijn orgasme kondigde zich abrupt aan en ik wilde Janine tonen hoe ik mijn zaad plengde. Kloppend stond mijn pik stram overeind boven de rug van Wendy toen ik mijn prostaat voelde verkrampen en ik was maar nog net op tijd geweest, want seconden later sproeide ik mijn sperma uit over haar. Een paar druppels sproeiden tot hoog op haar rug en de rest liep in straaltjes over haar ruggengraat en liepen langzaam via haar zij om op de lakenstof te eindigen waar zij donkere vlekken vormden.

Uitgeput liet Wendy zich plat naar voren vallen over het dekbed en haar ademhaling kwam maar langzaam tot rust terwijl ik de laatste druppeltjes genot-sap uit mijn pik karnde en met mijn eikel over haar huid masseerde. Janine filmde woordloos het hele gebeuren en liet de camera lopen, ook toen ik me naast Wendy liet rollen en haar innig kussend bedankte voor haar genegenheid en uitdaging. Ik vond het wel gênant toen ik opmerkte hoe Janine filmde hoe mijn pik kloppend ineen slonk maar besefte me dat ook dat ook dit gefilmd moest worden.

Janine keek even later betrapt naar Wendy die vroeg of zij ook lekker was klaargekomen en daarbij met grote ogen keek naar haar broek keek die nog open stond.

“Jazeker, reken maar van wel” antwoordde ze on-omfloerst, “maar ik ben nog steeds rete-geil”. Lief strekte Wendy haar hand uit naar Janine die haar hand vastpakte maar duidelijk schrok toen Wendy haar naar zich toe trok.

“Waarom geef je de camera niet eventjes over aan Martin, want die is sowieso eventjes ‘ongevaarlijk’ voor vrouwen” stelde ze bruut en wees ongegeneerd naar mijn hangend lid. “Dan kunnen wij nog eventjes vrijen als vrouwen onder elkaar en maak ik je lekker klaar zonder dat je je vriendje ontrouw hoeft te zijn en kan Martin kan het voor ons opnemen, dat lijkt me echt wel geil! Je hoeft je tegenover hem niet te schamen, dacht ik zo” zei ze met een brutaliteit die haar nu eenmaal eigen was. Ze spreidde haar benen obsceen en schaamteloos vingerde ze haar kutje, daarbij de camera in mijn richting duwend die ik zacht overnam uit Janine’s hand.

Snel keek ik naar de bedieningsknopjes en zag tot mijn opluchting dat het een simpel te bedienen apparaatje was en begon meteen met op te nemen hoe eenvoudig Janine zich over liet halen en een half uur lang registreerde ik non-stop wat zich op het bed afspeelde. Hoe Wendy haar uitkleedde, ze elkaar kusten en likten, hoe ze in schaartjeshouding met kun kutjes tegen elkaar aanwreven en zich schaamteloos verloren in heerlijke lust. Fier vertoonde Janine hoe goed ze Wendy wist op te winden en het was al snel heel duidelijk dat ze de liefde niet voor de eerste maal samen bedreven. Feilloos vingerden ze elkaar en ik keek er van op hoe ruw ze hun liefdesspel bedreven waarbij ik mezelf schaamde voor mijn erectie die zijn kop weer opstak. Even had ik gewild dat ik mijn kleren aan had tot ik me besefte dat Janine het als een compliment zag toen ze mijn pik zag groeien en daardoor extra gestimuleerd werd om Wendy te bevredigen.

Het leek wel alsof het haar een extra kick gaf om te weten dat ik toekeek bij hun spel en me zo deelgenoot maakte in haar seksbeleving zonder daarbij vreemd te gaan met een andere man dan haar echtgenoot. En ik, ik genoot van het weerzien met haar als altijd kaalgeschoren poesje en herkende de impulsieve bewegingen van haar lichaam toen Wendy haar liet klaarkomen. Ik toonde mij goed in mijn rol als regisseur die een andere was als deelnemer in de set door me discreet op de achtergrond te houden. Hoewel ik achteraf moet toegeven dat ik me heel graag in het ‘feestgedruis’ had begeven en me nog steeds afvraag of ik niet mee had mogen doen. Maar ik erken iedereen zijn of haar grenzen en normen en genoot van alles wat ik mocht zien.

Uiteindelijk zette ik de camera uit toen ze in elkaars armen lagen bij te komen van het beleefde genot, zei dat ik alvast wat drankjes zou verzorgen in de kamer en liep naar beneden met de kleren in mijn hand. Ik sloot de gordijnen omdat het al donker begon te worden en kleedde me aan. Een kwartiertje later kwamen Wendy en Janine naar beneden gelopen en allebei waren ze weer netjes aangekleed. Eventjes keken ze me verlegen aan, vooral Janine, maar toen ik de drankjes op tafel zetten en het tweede jointje aan had gestoken was de spanning snel uit de lucht.

“We hadden bijna bonje toen net daarboven Martin” zei Wendy opeens.

Verbaasd keek ik haar aan en vroeg hoe dat dan wel zo kwam, geen idee hebbend waarop ze doelde.

“Nou, Janine wilde graag dat je een schijfje brandt van de opnamen, maar ik vind dat die nog niet klaar zijn” ratelde ze er op los. “Want ik vind dat er ook een slotscène bij hoort en die ontbreekt nog.” Ik wachtte af wat ze nog zou vertellen want haar lichaamstaal verraadde me dat ze de clou al in gedachten had.

“Ja, ik dacht zo, meestal heb je wel zin om twee keer te spuiten en dat weet Janine net zo goed als ik, maar je bent pas een keertje klaargekomen nu. En als we nu nog in de gang filmen hoe ik je nog een keertje klaar-pijp en jij je sperma in mijn gezicht spuit voor ik vertrek lijkt me de verhaallijn logischer.”

Ze vertelde het heel serieus, Janine keek me vragend aan en ik schoot spontaan in de lach want de redenatie was puur en honderd procent de taal van het hart zoals alleen Wendy die kan verwoorden.

“Ja Wendy, je hebt gelijk met wat je zegt meid en het lijkt me inderdaad een geloofwaardig slot van ‘onze’ pornofilm. Maar ik weet niet of Janine nog wel in de stemming is om…” en vragende blikken gingen in haar richting.

Quasi nadenkend keek ze naar de klok en zei toen dat ze nog wel even tijd had.

“Nou, oké dan” zei Wendy. “Dan gaan we in de gang filmen, pijp ik hem nog even klaar en slurp ik zijn zaad in mijn mond en laat het daarna uit mijn mond op mijn jas druipen, dan lijkt het echt een seksfilm.” Zelfverzekerd stond ze op, nam nog een laatste hijs van de joint, trok haar jasje aan en vroeg of ik haar goedendag wilde zeggen. Toen ik opstond keek ik eventjes richting Janine die nuchter de camera pakte, haar schouders ophaalde met een ‘ja, waarom niet?’ geste en me met haar hand de gang op gebaarde.

Vanaf dat ik Wendy gedag omhelsde filmde ze hoe Wendy me kuste. Geniepig drukte ze haar been omhoog en zorgde er zo voor dat mijn pik weer groeide en binnen de kortste keren was ik ‘gebruiksklaar voer’ voor de filmopname die Wendy nog in gedachten had. Voor me neer knielend stroopte ze mijn spijkerbroek omlaag en toen ze mijn onderbroek naar beneden trok floepte mijn pik weer stijf omhoog. Gulzig opende ze haar mond en trots blikte ze even naar de lens toen ze met opzoog en mijn paal met haar hand aftrok. Haar techniek kennende duurde het niet lang voor ik achterover moest leunen tegen de muur om te blijven staan en hierdoor aangemoedigd bewoog ze haar bovenlijf op en neer. Mijn pik trok ze heerlijk af in haar natte mond tot ze mijn broek verder naar beneden trok tot op mijn schoenen.

Fier liet ze aan Janine zien hoe ze mijn scrotum in haar handpalm nam en deze weldadig verwende met een massage zodat ik zonder problemen mee werkte aan haar gewenste slotshot en een tweede keer klaarkwam. Toen ze met haar vinger in mijn kontgaatje porde voelde ik hoe ik mijn zaad verloor in haar zuigende mond en moedigde me met vacuüm gezogen wangen te blijven spuiten. Hierna keek ze recht in het lensje van de camera en toonde haar met zaad gevulde mond. Ze voelde met haar vingers aan het nat en liet het daarna over haar kleren heen naar beneden lopen. Slierten sperma liepen langzaam naar beneden over haar kleren waar ze traag naar onderen dropen en witte sporen trokken.

“Yes, dat staat erop!” Zei ze voor ze met een papieren zakdoekje de vlekken wegveegde en me toen vroeg of ik dan eventjes de film op DVD kon zetten waarop ik op moest biechten dat ik eigenlijk geen ervaring had hierin.

Gelukkig bleek het een fluitje van een cent te zijn om de data op de harde schijf kopiëren en daarna kon ik het eenvoudig op een schijfje branden dat op iedere Dvd-speler af te spelen moest zijn. De eerste kopie probeerde ik uit maar toen ik mijn eigen gezicht herkende op het beeldscherm zette ik hem snel en beschaamd uit. Ik wist nog wel de opnames te wissen in de camera, gedurende de computer zijn werk deed en ik nog twee schijfjes brandde.

Een muziekje weerklonk toen Wendy de fles wijn opdeelden en Janine zich beheerst beperkte tot een glaasje bronwater. Wel rookte ze graag mee aan het laatste jointje waarna het moment van afscheid was aangebroken. Ik bedankte hun voor het bezoek en wilde net zeggen dat ik me graag ter beschikking stelde als vrijwilliger voor een nieuwe filmrol maar Janine onderbrak mijn ‘speech’ door te zeggen dat zij wel zou zorgen voor de vergoeding van Wendy.

Ik zei dat ze niet moest dollen want de gage had ik bovendien al discreet in haar jaszak gestopt en eerlijk gezegd had ik hun al meer dan het dubbele wilde geven voor de filmopname, zelfs al had ik daarin zelf geen rol mogen spelen.

“Altijd Janine, mag je me opbellen, maar dat weet je, ook als het niet om seks gaat, maar gewoon omdat ik je een te gekke meid vindt. En jij ook Wendy” en zo eindigde onze ontmoeting in een drievoudige omhelzing van drie tevreden mensen met een te gek en heel intiem souvenir.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s