Wendy IX


MET MAMA ANJA

Wendy was al weer een paar keer bij me op bezoek geweest waarbij we elkaar lekker gelikt en geneukt hadden onder het kijken naar wat geile films en het voeren van gesprekken die je bij de bakker niet snel zult horen. Ze had al eens gevraagd of ik het leuk zou vinden als ze nog eens een vriendin zou meenemen die met haar samen een showtje wilde opvoeren. Ik was er bij voorbaat voor te vinden, ook al zei ze dat ik haar vriendin dan wel mocht bekijken maar niet aan mocht raken. Wat voor een kunstjes ze mij dan wilden laten zien liet ze in het midden, maar gaf mij des te meer mogelijkheden daarover te fantaseren. Ik dacht nog vaak aan haar ‘belofte’. Maar ik vroeg er verder niet meer naar omdat ik niet wist of haar vriendin zich misschien zou hebben bedacht. Of dat zijzelf er toch niets voor voelde bij nader inzien.

Toen ik haar laatst belde om een nieuwe afspraak te maken vroeg ze mij of het dan ook ‘s middags zou kunnen wat mij betreft omdat ‘haar vriendin’ dan ook kon. Ik stelde haar vrijdagmiddag twee uur voor, waarop ze zei me terug te bellen hierover. Nog geen tien minuten later ging de telefoon en vertelde ze dat Anja, zo heette ze dus, dan makkelijk een oppas zou kunnen regelen en dat het dus prima was.

Ze herinnerde me er ten overvloede eraan dat ik haar niet mocht neuken of aanraken, maar dat Anja er geen moeite mee had als ik haar zou neuken als zij samen bezig waren. Het was een meisje dat ze had leren kennen toen haar eerste vakantiebaantje had in een supermarkt maar sindsdien waren ze heel close geworden. Nadat ze had gevraagd of ik even tijd had vertelde ze dat Anja, net als zij, altijd op de verkeerde mannen viel en dat haar laatste vriendje haar had laten zitten toen ze in de zesde maand zwanger van hem was, nu ruim een half jaar geleden. Sindsdien was ze het vertrouwen verloren en moet niks meer van mannen en relaties weten, maar hadden ze al wel een paar keer seks met elkaar gehad. Omdat ze erg krap bij kas zat en een extra zakcentje goed kon gebruiken had Wendy haar voorgesteld om als amateur-hoertje wat bij te verdienen maar dat durfde ze niet goed aan. “Toen heb ik haar over jou verteld en haar voorgesteld om dan een showtje tussen ons te doen en dat vond ze wel een prima idee” vertelde ze en zei dat het mij niets extra’s zou kosten omdat zij het geld voor die keer aan Anja zou geven. Dat vond ik wel lief aangeboden maar zei meteen dat ik daar niet akkoord mee ging en hun allebei een gelijk bedrag zou geven.

In mijn agenda omcirkelde ik de vrijdagmiddag nodeloos, want zo’n afspraakje vergeet ik niet. Op het werk had ik geregeld dat ik vanaf twaalf uur vrij zou pakken zodat ik voldoende tijd zou hebben om naar huis te gaan en me te douchen. Ik trok wat makkelijke kleren aan en toen ik daarna op de klok keek zag ik dat ik nog een half uurtje de tijd had en ik ging nog even achter de computer zitten om de tijd te doden. Om tien voor twee ging de bel en wist ik dat Wendy voor de deur stond, ze kwam nooit te laat maar altijd wat eerder dan de afgesproken tijd. Ik opende de deur en jawel hoor, daar stond ze me glunderend aan te kijken en liep meteen op me af om me te verwennen met een korte knuffel en een korte kus. Achter haar stond een knappe jonge vrouw die zich hierna aan mij voorstelde als Anja en ik nodigde hun binnen. Ik had een soort tweelingzusje van Wendy verwacht zonder te weten waarom, maar Anja was een heel ander type.

Ze was wel een kop groter dan Wendy en ging gekleed in een nette dames-pantalon met een colbertje erover. Een overhemdboordje sloot tot aan haar hals en haar lange blonde haren had ze samengebonden tot een paardenstaart die tot ver op haar rug hing. Wendy was zoals zo vaak gekleed in een topje en een korte broek en vermoedelijk verder niets, want er tekende zich geen slipje af in haar hotpants. Ze liepen voor me uit de kamer in en namen plaats op de bank waarop ik hun wat te drinken aanbood.

“Als je toevallig een glaasje rode wijn in huis hebt?” Antwoordde Wendy waarop ik naar de keuken liep om een fles te pakken omdat Anja ook aangaf mee te drinken. Voor ik terug de kamer inliep wachtte ik even op de gang en hoorde Wendy tegen Anja zeggen dat ze niet bang hoefde te zijn omdat ik niks zou doen wat zij niet wilde en dat ik de spelregels kon.

Ik ging in de fauteuil zitten om me niet op te dringen of mezelf in een moeilijke positie te manoeuvreren. We praatten wat om aan elkaars stem te wennen en Anja ondertussen de gelegenheid te geven wat rond te kijken naar de schilderijen die ik aan de muur had hangen en spraken over de dagelijkse dingen. Ik vroeg of er ‘iemand’ bezwaar tegen had als ik een sigaret opstak maar dat was niet het geval. Het raam stond trouwens open zodat er voldoende ventilatie was. Ik voelde hoe Anja me taxerend bekeek maar vond dit niet vreemd, ik was even nieuwsgierig naar haar als zij naar mij vermoedelijk.

Opeens stond Wendy op, liep naar me toe en zei kordaat. “Jij eerst!” Meteen begon ze aan mijn T-shirt te trekken en ik hield mijn armen omhoog om haar te helpen deze uit te trekken. Daarna wipte ik mijn billen omhoog toen ze mijn broekband naar beneden duwde en binnen no time zat ik naakt en voelde Anja’s ogen naar mijn kruis staren waar mijn piemel lag te rusten tussen mijn benen.

Wendy keek me aan toen ze mijn pik in haar mond zoog en liet zien hoe haar lippen langs mijn stam gleden en haar tong voelde ik over mijn eikel glijden. Ze was zo naast me gaan zitten dat Anja ook een goed zicht had op haar handelingen. Ze keek haar zo nu en dan kort aan en zag hoe geconcentreerd zij het gebeuren volgde.

Ik voelde me, hoe raar het ook klinkt, een beetje verlegen tegenover Anja toen mijn lid opzwol tussen Wendy’s lippen maar ze hield niet eerder op dan tot mijn lul hard en kloppend omhoog stond. Ze keek trots naar het resultaat van haar werk voordat ze mijn hand pakte, mijn vingers aflikte en vervolgens over mijn penis legde. Over mijn vingers heen legde ze haar smalle hand, kneep er zacht in en liet zo een stukje op en neer bewegen. Op die manier gaf ze me aan mijn erectie te onderhouden en stijf te houden zonder al klaar te komen voordat ze zich naar Anja toedraaide.

Daarop liep ze naar Anja toe en ze kleedde zichzelf uit, met haar rug naar mij toe gekeerd zodat ik meteen kon genieten van het uitzicht op haar mooie billetjes. Het was snel gepiept, want inderdaad droeg ze niet meer dan de twee kledingstukjes zoals ik had vermoed en schonk daarna haar aandacht aan Anja. Ik verlustigde mij aan de aanblik toen ze opstond en eerst haar jasje en daarna haar overhemd losknoopte. Ze keek me zo nu en dan verlegen aan hierbij maar zette toch door en Wendy hielp haar door al aan haar broek te knopen en te ritsen waarop ze aan de pijpen trok. Anja stapte uit haar broek op hetzelfde moment dat ze haar BH uittrok en haar grote borsten, die stevig bleven staan, ontblootte.

Ik moest even slikken toen ik de schoonheid van haar lichaam aanschouwde. Haar strakke buikje benadrukte de smalle taille en het driehoekje haar had ze gereduceerd tot een smal strookje blonde schaamhaartjes dat leek op te stijgen uit haar spleetje. Ze keek me schuchter aan en moest moeite doen haar naaktheid niet met haar handen te bedekken hierbij, alsof ze aan mijn blikken wilde ontdekken of ik haar mooi vond of niet.

“Heb ik gelijk of niet toen ik je zei dat ze een prachtige vrouw is Martin?” Vroeg Wendy, me met haar gezicht naar me toe draaiend. Ik knikte en zei dat ze inderdaad niks overdreven had, geïmponeerd door haar voorkomen. Anja leek gerustgesteld toen ze de bevestiging uit mijn mond vernam en ontspande haar houding toen ze werd neergedrukt door Wendy die meteen plaats nam tussen haar benen in. Ze kuste Anja op haar mond en ik zag hoe ze ontspannen haar ogen sloot hierbij en haar kontje naar voren schoof over de bank om de voelende hand van Wendy tegemoet te komen.

Wendy streelde eerst haar zijden, haar benen en over de zijkant van haar billen voor de binnenkant van haar benen aftastte. Pas daarna wreef haar hand over de buik van Anja en langzaam roterend daalde ze af om haar bekken nogmaals te masseren. Toen ze daarna over haar kutje streelde schokte Anja met haar heupen haar vingers tegemoet op zoek naar lust en bevrediging en kusten ze elkaar nog steeds met veel vuur en gesloten ogen.

Ik zag hoe Anja door het liefdesvuur gegrepen werd en haar benen spreidde, haar heupen omhoog stootte tegen Wendy’s hand en haar daarbij over haar rug wreef tot aan haar kontje toe. Wendy liet zich omlaag zakken om het kutje te kunnen likken en leunde tegen Anja’s been aan om mij het zicht niet te belemmeren. Haar handen drukte de huid uit elkaar zodat het kutje zich opende en ik zag hoe haar opgezwollen schaamlippen naar buiten hingen en het knopje van haar klitje zich al had opgericht. Exhibitionistisch toonde ze me hoe ze haar tong ver naar buiten stak om haar vriendin daarmee te bevredigen voor ze haar hoofd begroef tussen de benen van Anja die al snel kreunde van genot. Ze duwde Wendy stevig tegen haar nek om haar nog dieper in haar kutje te kunnen voelen likken. Ik zag hoe Wendy’s kontje van voren naar achteren bewoog alsof ze zelf geneukt werd en keek toe hoe haar kutje daarbij open stond en nat glinsterde. Iedere keer als ze haar reetje naar achteren bewoog knipoogde ze met haar kutje en ik moest me inhouden me niet met hun spel te bemoeien of me zelf onder te sproeien met mijn zaad.

Ik verdeelde het voorgeil dat uit mijn pik naar beneden liep over mijn eikel met mijn wijsvinger. Ik besefte dat we mekaar bekeken toen ik opmerkte hoe Anja naar mijn pik staarde toen onze blikken elkaar kruisten en voor een moment in elkaar verstrengeld raakten. Het duurde maar een moment voordat ze zichzelf verborg door Wendy omhoog te trekken en haar te kussen. Ze fluisterden iets, maar ik kon hun niet verstaan, waarop Wendy zich uitstrekte op de bank en Anja haar verwende met haar mond door haar te likken over haar natte poesje.

Wendy wenkte me toe om dichterbij te komen, spreidde haar lippen en likte ze af met haar tong. Ik begreep de invitatie en knielde naast Anja neer, duwde mijn stijve pik omlaag richting de mond van Wendy en genoot hoe ze met haar tong mijn geil oplikte. Daarna nam ze mijn pik in haar mond en ze pijpte me in hetzelfde trage ritme waarin ook zijzelf ook bevredigd werd.

Ik moest me inhouden om Anja niet aan te raken en te strelen, haar kont bevond zich binnen mijn handbereik tenslotte, maar ik was akkoord gegaan met de voorwaarden en die wilde ik ook respecteren. In plaats daarvan streelde ik de stijf opgewonden tepeltjes van Wendy die opgewonden de liefkozingen van haar vriendin ontving en regelmatig trillend en schokkend haar bekken tegen haar mond bewoog. Ze smoorde haar geluiden door mijn lul als een fopspeen in haar op te zuigen en ik zag hoe ze haar wangen hol zoog om mijn pik nog dieper in haar te ontvangen. Ik dacht haar huig te kunnen voelen zelfs, zo diep zoog ze me in haar keel.

Anja versnelde haar tempo en ik zag hoe ze ook haar handen gebruikte om Wendy nog meer te laten genieten. Haar vingertoppen flitsen over het klitje van Wendy die nu kronkelde van genot en haar arm om me heen sloeg en met haar andere hand mijn balzak masseerde. Mijn zaad begon te kolken en toen ze ook nog eens aftrekkende bewegingen maakte rond mijn stam kon ik niet meer verhelpen dat ik ejaculeerde en haar mond vulde met mijn sperma. Ik zag hoe ze slikte en ze me aankeek met haar prachtige ogen daarbij terwijl ze zelf kronkelde onder de massage van Anja. Pas toen mijn pik langzaam in hardheid afnam liet ze hem uit haar mond glippen. Ze steunde dat ze klaarkwam en bokte haar onderlichaam wild tegen Anja aan.

Toen de lusten even bevredigd leken liep ik terug naar de stoel van waaruit ik de glazen nog een keertje vol schonk. Wendy vroeg me of ik nog een sigaret wilde draaien “zo’n lange…” waarop ik twee vloeitjes aan elkaar plakte, een filtertje rolde en snel al de joint kon doorgeven.

“Ik wilde je eerst even van de spanning af helpen voor we verder gaan” zei Wendy tegen me. Ik dacht eigenlijk dat ‘hun showtje’ al opgevoerd was, maar dat bleek dus nog niet het geval, hetgeen me nieuwsgierig maakte naar het vervolg. Dat Anja zich al een stuk vrijer begon te voelen dan in het begin bleek ook uit het feit dat ze zichzelf onderuitgezakt loom lag te vingeren. Toen de joint werd doorgegeven nam ze deze gretig aan. Ze werd zich toen pas weer bewust van mijn aanwezigheid. Even leek ze te schrikken, maar bewoog haar hand daarna weer over haar kutje en bouwde verder aan haar lustgevoelens.

Na een slokje wijn zoog ze aan de tepeltjes van Wendy vast en stak haar vingers diep in haar poesje, roerde ermee in het rond en streelde haar clitoris. Op het laatste moment nam Wendy het van haar over en liet haar schokkend klaarkomen op de bank waarbij ze hoge hikkende geluidjes maakte. Wendy streelde over haar vaginawand en presenteerde me haar natte vingers die ik aflikte om te proeven hoe het kutje van Anja smaakte. Op dat moment keek ze pas weer op en volgde ze vol interesse maar ook met een verbaasde blik hoe ik genoot van de sappen die ik mocht proeven.

We dronken samen van de wijn hierna en rookten het jointje verder op. Toen ik de peuk uitdrukte in de asbak vroeg Wendy of ik er nog een kon draaien. Het verbaasde me, maar ja, we waren nu niet alleen en vele hongerige monden maken de spoeling dun dacht ik, dus zette me weer aan het werk. Ik had de tabak pas net in de hand genomen toen ik zag hoe Wendy en Anja niet van elkaar af konden blijven en ze zich hierbij intiem kusten, de rest van de wereld buiten sluitend en vergetend. Zo stil mogelijk volgde ik hun verrichtingen om hun niet te storen en zag hoe Wendy speelde met de grote borsten van Anja en de vlezige tepels manipuleerde tussen haar vingers. Even keek ze me aan om er zeker van te zijn dat ik nog bij de les was, hetgeen wel zeker het geval was.

Anja kleurde rood toen ze zich weer voor Wendy op de grond liet zakken en haar kutje begon open te werken. Eerst woelde ze met een vinger in haar kutje maar al snel volgden een tweede en een derde vinger die ze draaiend uit elkaar bewoog. Gefixeerd keek ze zo nu en dan hoe ver haar kutje open bleef staan als ze haar vingers terugtrok. Pas toen de lipjes niet meer sloten keek ze haar tevreden aan alsof er een van te voren bepaald punt bereikt was en ze ging weer naast haar zitten.

Wendy rekte haar kutje zelf nog wat verder op en toonde me schaamteloos hoe ze haar vingers naar binnen drukte en deze uit elkaar bewoog om meer ruimte te maken in haar lustgrotje. Ik zat in de fauteuil en was me bewust van het feit dat ik daar moest blijven, anders had ik Anja wel een lik-beurt willen geven. Mijn pik had rusttijd genoeg gehad en kwam schokkerig bewegend weer omhoog en groeide dikdoorbloed.

“Kun je nu?” Vroeg Wendy aan Anja die alleen maar knikte.

Wendy verlegde haar aandacht naar de tieten van Anja met de grote opgezwollen tepels. Geconcentreerd keek ze naar de borsten en liet haar blik niet los, ook niet toen ze voor haar neer knielde en over haar kutje begon te zuigen. Ze bleef maar met de tepels spelen tot ik opeens zag hoe een druppeltje vocht naar beneden liep en ze allebei een diepe zucht slaakten hierbij. Ook haar andere tepel begon hierop te lekken en een vochtlaagje welde op uit haar poriën. Wendy keek haar verrukt aan en draaide haar ogen in mijn richting om te zien of ik nog oplette, hetgeen overduidelijk het geval was. Ik had mijn pik in mijn hand genomen die alweer even hard was als voor mijn ejaculatie van zo-even. Obsceen bewegend streek ze over de tepel van Anja en likte daarna haar vingers droog, tegen mij zeggend dat moedermelk erg lekker is.

Anja sloot haar ogen toen Wendy aan haar ene tepel zoog en de andere borst manipuleerde alsof ze haar wilde melken. Steeds meer wit sap liep over haar romp naar beneden hierbij en ik moest mezelf inhouden om haar melk niet van haar huid te likken. Wendy draaide zich om en liet zien hoe haar mondholte wit scheen van de moedermelk die ze had gemolken uit de tieten van Anja die dit schijnbaar genoot. Toen ik haar kuste proefde ik de vette romige smaak in haar mond en opgewonden zoog ik het tot de laatste druppel uit haar op. Ze duwde me terug waarop ik me braaf weer in mijn stoel zette en toekeek hoe Anja haar tieten karnde om er meer melk uit te laten lopen. Het begon druppelsgewijs maar al snel waren het kleine straaltjes die uit haar tepels spoten als ze eraan trok. Wendy nestelde zich aan haar borst met geopende mond en ving het sap op dat nu in regelmatige straaltjes uit haar tepels spoot. Daarna wendde ze haar gezicht tot mij en ik zoende haar mond vacuüm.

Na een tijdje duwde ze me van zich af en zag ik hoe ze met haar benen over de rugleuning ging liggen met haar billen op het zitkussen. Ze hadden dit zeker al eerder geoefend en dit was dus ‘het showtje waarover Wendy het had gehad. Anja stond met haar benen uit elkaar boven Wendy’s hoofd en werd al heel snel gelikt door haar. Anja manipuleerde haar melkrijke tieten en spoot straaltje na straaltje over het kutje van Wendy. Zo nu en dan duwde ze het witte vocht met haar vingers in het kutje en trok aan de lipjes om een echt bokaaltje te vormen. Na dit een paar keer te hebben geoefend en steeds meer van haar sappen te hebben verborgen stapte ze opzij en wenkte Wendy me uitnodigend toe om haar poesje leeg te zuigen. Ik genoot van de combinatie van smaken. Wendy’s geil herkende ik sowieso maar daarnaast proefde ik de smaak van Anja’s biest heel duidelijk. Wel vier of vijf keer mocht ik me op deze wijze laven aan de smaak die ik nog nooit eerder bewust had genoten in mijn leven.

“Vind je het erg als ik het toch wil?” Hoorde ik Anja aan Wendy vragen die zwijgend ontkennend haar hoofd schudde. Daarna wendde Anja zich tot mij, eigenlijk pas voor de eerste keer dat ze haar verlegenheid overwon en vroeg me of ik haar wilde proeven, zo aan haar borst.

“Maar dan wel graag met een condoom als het kan…” vulde ze aan. “Van Wendy mag het, van jou ook?”

Ik gaf meteen aan dat ik het best vond, al wist ik nog niet precies wat ze bedoelde. Wendy was al op de terugweg van mijn condoomvoorraad en ‘hielp me in de jas’. Toen Anja over me heen strekte snapte ik wat ze had bedoeld en toen ze met haar kutje over me heen zakte verzuchtte ze dat het al zo lang geleden was zoiets gevoeld te hebben. Ze kneep in haar borst en ik voelde een straaltje warme melk over mijn wang lopen die ik met mijn tong probeerde op te likken. Vervolgens legde ze mijn hand om haar borst en kneep erin waarna een straatje melk mijn mond in spoot. Voorzichtig zoog ik me aan haar vast en proefde hoe ze haar warme melk aan mij verschonk.

Ze kneep met haar vaginaspieren in mijn pik op hetzelfde ritme waarmee ze haar witte sap in mijn mond liet lopen en ik was blij dat ik al een keer was klaargekomen in de mond van Wendy, anders had ik haar meteen al volgespoten. Na een tijdje bewoog ze zich terug en bood me haar andere tepel aan die nog meer melk gaf dan de eerste en hongerig naar meer zoog ik me voorzichtig aan haar vast en karnde met mijn lippen om haar opgezwollen tepelhof. Gretig dronk ik van haar melk en kneedde haar tepel tussen mijn tong en mijn verhemelte, ritmisch zuigend aan haar speentje. Een paar keer wisselde ze van houding en had ik eens haar rechter en dan haar linker borst om leeg te drinken voor me. Onderwijl draaide ze haar kutje over mijn pik en maalde haar klitje tegen mijn onderbuik.

Pas toen Wendy me achteruit duwde en demonstreerde hoe ook zij verlangde naar een teugje moedermelk werd ik me weer bewust van haar aanwezigheid. Bij de volgende kus wisselden we de smaken uit en voelde ik hoe ze Anja haar klitje masseerde omdat haar kutje samenkneep rond mijn pik. Ze duwde haar heupen naar beneden om me zo diep mogelijk in zich te voelen toen ze haar benen rond mijn middel samen perste toen ze hijgend haar orgasme beleefde. Druppels melk vloeiden spontaan uit haar tepels en maakten een spoortje over haar buik. Krampend over me heen zittend wreef ze het vocht in mijn huid en ik zag hoe Wendy haar nog een keer klaar liet komen door met haar vingers het klitje direct prikkelen met snelle handbewegingen.

Toen Anja ook vanuit haar kutje lekte gaven ze elkaar een wel erg natte kus en tilde Wendy haar van me af. Toen Anja op de bank zat uit te hijgen knielde ze tussen haar benen om haar de nodige orale nazorg te kunnen bieden waarbij ze haar eigen kontje uitnodigend naar me omhoog stak. Haar hand reikte naar mijn pik en ik voelde gelukzalig hoe ze het rubberen hulsje van me af trok zodat ik wist dat ik haar weer met mijn blanke sabel mocht neuken. Ik hield mijn pik vast die ik in haar kutje wilde sturen maar na een paar bewegingen hield ze me tegen met haar hand tegen mijn buik aan gedrukt. Zelf dook ze nog verder naar voren zodat mijn kloppende lul uit haar warme schoot glipte maar meteen sloot ze haar hand om mijn opgezwollen penis en pas toen ze mijn eikel tegen haar aarsgaatje voelde priemen liet ze me los. Mijn pik glom van het vocht en zelf was ze ook al nat zodat ik probeerde of ik in haar kon steken zonder verder gebruik van een glijmiddel. Dat bleek probleemloos te lukken want alleen de penetratie deed haar gezicht even vertrekken.

Toen het dikste gedeelte haar kringspier gepasseerd was smoorde ze haar geluiden in de schoot van Anja die haar lusten verder bevredigde door haar borsten nogmaals aan me te presenteren. Ik had haar amper aangeraakt toen ik de eerste straaltjes moedermelk alweer in mijn mond voelde spuiten. Ik voelde hoe mijn lul een keuteltje in de darmen van Wendy naar binnen drukte om helemaal in haar door te kunnen dringen en neukte haar daarna ‘op volle toeren’. Haar vingers bewoog ze fel op en neer in haar kutje en ik voelde door de dunne scheidingswand hoe ze mijn pik masseerde op die wijze en al kort daarna spoot ik mijn resterende zaad diep in haar grotje, haar billen tegen mij aan trekkend. Ze schoot naar voren toen ze mijn sperma in zich voelde schieten maar ik hield haar heupen tegen me aan geklemd tot de laatste druppels zaad in haar waren geloosd.

Ten volste bevredigd rustten we uit naast elkaar op de bank. Toen ik nog een glas wijn aanbood bleek de fles leeg te zijn en haalde ik een nieuwe uit de keuken. Ik liet Wendy niet vragen naar een jointje maar begon zelf al te draaien toen zij met de kurkentrekker in de weer ging. Na een half uurtje vroeg ze me of ze nog even kort mocht douchen en Anja volgde haar met de kleren in hun handen. Even later kwamen ze naar beneden gelopen, aangekleed en wel en ik had zelf ook al mijn kleren aangetrokken. Ik had al twee enveloppen klaargelegd op tafel, die discreet en in dank werden opgeborgen voor we afscheid van elkaar namen en ik Wendy en Anja oprecht bedankte voor hun bezoek.

Anja drukte zich tegen me aan toen ze vertrok en kuste me kort maar Wendy, och ja, Wendy, ze sloeg haar benen om me heen en klom tegen me op als een bonoboaapje. Ik kon het niet laten haar kontje nog even stevig in mijn handen samen te knijpen en haar hartstochtelijk te zoenen. Ze keek me lachend aan toen ik zei dat het dit keer extra kort zou duren voor ik haar weer zou bellen.

“Jij mag dat!” Was haar reactie voor ze me losliet en de voordeur opende. Ze wierpen me vanuit de auto nog een luchtzoen toe voor ze om de hoek verdwenen en ik me dankbaar voelde voor deze nieuwe ervaring.

Ik at nog een maaltijd, dronk nog een laatste pilsje en keek nog even televisie en verdween bijtijds in bed. Dinsdagsavonds belde ik al weer met Wendy om te vragen wanneer ze tijd zou hebben voor een afspraak en hoorde verheugd dat ze me al de dag erop zou kunnen bezoeken. Ze vertelde nog kort hoe ze met Anja was meegegaan naar huis en hoe ze haar had klaar gelikt toen ze haar ‘kleine Suzanne’ had gezoogd. Anja had haar gevraagd me te bedanken voor de middag en ook voor het geld dat ze heel goed kon gebruiken. Ze dacht erover om ook zelf een klein kringetje ‘klanten’ voor haar diensten te zoeken. Ik vond het fijn te horen dat haar bezoek aan mij geen ‘afknapper’ was geweest maar vroeg haar wel of ze bedoelde of ze, net als Janine destijds, haar opvolgster aan me had voorgesteld. Tot mijn opluchting volgde er een verbaasde stilte en daarna gelach en kon ik me zorgeloos verheugen op de woensdagavond wanneer ze om half acht op bezoek zou komen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s