Wendy IV


AFSTANDSBEDIENING

Nog voor de wekker om half acht uur rinkelde was ik al wakker en besefte meteen Wendy’s aanwezigheid naast me. Voorzichtig om haar niet te wekken draaide ik me om en rolde me een stukje op haar toe en genoot zo haar lichaamswarmte. Onder het dekbed, dat voldoende licht door liet schijnen, bekeek ik haar rug en haar billen waarbij ik me moest beheersen me niet meteen tegen haar aan te drukken. Omdat ik wist dat ze normaliter later opstond deed ik dit niet maar sukkelde langzaam weer in slaap in de wetenschap dat we nog een uurtje konden blijven liggen.

Toen de wekker afging schrokken we allebei wakker en we kusten ons goedgemutst een goede morgen. Ik liep alvast naar beneden om het koffiezetapparaat aan te schakelen terwijl zij de badkamer opzocht. Aangekleed liep ze al snel de trap af, waar ik haar opwachtte in de kamer en haar alvast een kop koffie gaf, om mezelf ook even op te frissen en aan te kleden. Op mijn vraag of ze trek had in een ontbijt schudde ze ontkennend haar hoofd, zeggend dat ze altijd pas later at. Naast mijn kop koffie had ze mijn shag al klaar gelegd en ook de afstandsbediening lag uitnodigend ernaast, maar ik besloot die voorlopig nog niet te gebruiken. De wetenschap dat ze het trileitje in haar kutje droeg en dat ik kon bepalen wanneer die begon te trillen waren al voldoende opwindend. Snel al konden we richting station lopen en kuierden als schoolkinderen hand in hand door het al drukke winkelpubliek alsof we een schoolreisje gingen maken.

Ik had een tas meegenomen met een paar spulletjes, waaronder wat krantenknipsels over de tentoonstelling en een boek over de kunststroming die ik van plan was te laten zien om de reistijd te doden.

Het was zaterdag en de trein vertrok op tijd, kaartjes had ik van te voren al gekocht, dus daar hadden we geen omkijken naar. In de stationshal kocht ik snel nog twee bekers koffie, want we bleken allebei echte koffieleuten te zijn ‘s morgens. Voor we het wisten waren we al pratend al in Eindhoven waar we onze enigste overstap moesten maken naar de overkant van het perron en alles zat mee, want de trein kwam al meteen aangereden. Er waren nog plaatsen genoeg vrij, zodat we konden uitzoeken waar we gingen zitten. Wendy koos voor een plaatsje achterin de coupé waar we niemand tegenover ons konden verwachten en dus ook voldoende beenruimte hadden.

Ik liet haar de knipsels zien en we bekeken verschillende afbeeldingen die mij persoonlijk erg aanspraken.

“Hé, plaaggeest” zei ze toen ik me de afstandsbediening herinnerde en even uittestte. Ze vertrouwde mij dus voldoende en had de dildo echt in haar kutje geborgen flitste door me heen, waarop ik haar een warme knuffel gaf. Ze beantwoordde deze met een kus waarbij ze haar bovenlichaam tegen me aan draaide. Hierdoor zag ze niet dat de conducteur naderde en voorzichtig draaide ik een beetje aan het knopje, wat ze meteen liet merken door haar benen om me heen te strengelen en ze keek me vaag aan. Ze schrok zich wezenloos toen ons opeens gevraagd werd naar onze ‘reisbewijzen’ die ik maar snel overhandigde aan de verbaasd of jaloers kijkende spoorwegmedewerker. Voor hij verder liep gaf hij me een knipoog en trok de schuifdeur open. Wendy vond het gelukkig niet erg, want toen ze hoorde dat de deur sloot lachte ze me lief toe.

“Maar nu geen verder misbruik meer hoor” zei ze wel en ik wist meteen wat ze bedoelde maar ik beloofde haar niets.

De reis zat er op voor we het wisten. In Utrecht aangekomen had ik toch wel trek gekregen in een broodje en we besloten eerst even de stad in te lopen op zoek naar een broodjeszaak. Die was snel gevonden en aten we een heerlijk vers stokbroodje en toen pas merkten we dat we best wel honger hadden, want ze waren zo opgegeten en het vers geperste sinaasappelsap smaakte er prima bij. Op ons gemak liepen we door de stad en langs de gracht waar de terrasjes al goed gevuld waren.

“Kunnen we daar later vandaag ook nog even zitten Martin? Dat is al zo lang geleden dat ik daar eens heb gezeten met een paar vriendinnen… Maar daarna was de trap omhoog wel een hele barrière” biechtte ze op.

Ik stelde haar gerust dat ik erbij was om haar eventueel uit het water te redden en de trappen op zou dragen en beloofde haar daar nog uit te nodigen vandaag. Ik verzweeg haar wel daarbij dat het me leuk leek haar te plagen op een vol terras met haar speeltje.

Na een uurtje wandelen, maar we hadden de tijd en dus niet de kortste weg gelopen, waren we bij het museum. We waren niet de enige bezoekers, maar we konden binnen zonder wachten en hadden alle ruimte en tijd om de geëxposeerde doeken op ons gemak te bekijken. Ze was heel geïnteresseerd en wist veel bijzonderheden over de schilders, hun achtergronden en de werken die er hingen. Er waren vier uren voorbijgevlogen voor we het wisten, toen we terug de straat op gingen.

Op de stoep sprong ze voor me en vloog me letterlijk om de nek om me te bedanken voor de uitnodiging.

“Dit kunnen we best wel vaker doen” zei ze opgetogen, “want in mijn eentje doe ik zo’n dingen niet.” Ik opperde dat we ook naar een theater zouden kunnen gaan, “en dan een concert bezoeken, maar dan wil ik wel graag de afstandsbediening lenen”. Ze zei in te zijn voor het ene, maar dan zonder ‘het andere’.

Lachend maakten we nog een wandelingetje rond de Domtoren voor we een krakende houten trap afliepen op weg naar een terrasje aan het water. Het was even rondkijken, maar toch zagen we al redelijk snel en tafeltje, dat vrij kwam, direct aan het water met uitzicht op de andere kant waar veel mensen liepen. De zon brak zo nu en dan door, maar verborg zich regelmatig achter de wolken en dat was eigenlijk wel erg aangenaam. In de zon was het warm zodat deze afwisseling heel welkom was en aldra zaten we achter een karafje rosé te genieten van de Utrechtse lucht. Ik zei nog even gebruik te willen maken van het toilet en, om haar niet boos te maken of negatief te willen verrassen toonde ik het doosje even en beloofde te laten weten wanneer het water stroomde. Ze knikte dat dat goed was.

Terugkomend aan het tafeltje vroeg ze me verbaasd met haar handen tussen haar benen gevouwen waar ik zoveel gedronken had.

“Joh, het rilde zo lekker dat ik dacht dat iedereen mijn kutje kon horen zoemen” fluisterde ze naar me toe gebogen. “En bovendien ben ik hartstikke geil van de hele dag rondlopen met een gevuld kutje, maar het is wel heel lekker hoor…”

Ik stelde voor om nog een karafje wijn te bestellen maar liet aan haar de keus of ze nog even verder wilde lopen of dat we meteen al wat zouden gaan eten. Een wijntje vond ze lekker zei ze nadat ik had verteld dat er een paar straten verderop een heel goed Mexicaans restaurant was ‘met heel heet eten’.

Haar antwoord bestond uit een naar de ober zoekende blik en daarbij stak ze haar vinger op alsof ze in de schoolbanken zat. Heel langzaam draaide ik aan het trildoosje toen de ober ons tafeltje naderde en zag hoe ze haar benen krampachtig tegen elkaar duwde. “Dadelijk moet ik in het water springen om af te koelen” zei ze toen ik het weer had uitgezet toen hij wegliep. Om haar niet boos te maken beloofde ik plechtig ‘haar poesje rust te gunnen, maar nog een keer te laten snorren bij het toetje na het eten’ waarop ze antwoordde dat ik op moest passen. “Anders gaat het poesje klauwen met haar scherpe nageltjes en krijgt het baasje geen eten, alleen nog maar toetje.”

Onderweg naar het restaurant liepen we tegen elkaar aangedrukt wat niet eenvoudig bleek te zijn gezien het verschil in lengte. Dit probleem overwonnen we bij elkaar onze hand in de achterzak van onze broek te steken waarbij ik haar bilspieren heerlijk voelde masseren tegen mijn hand.

Hoewel we allebei zin in seks hadden en elkaar aankeken toen we onverwacht een seksbioscoop voorbij kwamen met een bord ‘ook cabines voor paartjes’ besloten we toch door te lopen. Het eten was voortreffelijk en ook voor Wendy niet ‘te heet’. Ze hadden lekkere met kaas gevulde pepertjes die ik aanbood als voorgerecht te bestellen en twijfelend zei ze dat wel te willen proberen. Toen ze er een had geproefd deelden we de anderen, en we verorberden ze met smaak. De hoofdschotels waren eveneens dik in orde en ze smulde van de zwarte boontjes die ze ook nog niet eerder had gegeten.

We hadden geen zin in ijs of vruchten, dus kozen als nagerecht voor Mexicaanse koffie, een sterk gezette koffie met een fikse scheut drank, getooid met een grote kop slagroom. ‘Irish Coffee, maar dan uit Mexico’ had de bediening uitgelegd. Refererend aan de belofte die ik haar had gemaakt zette ze haar benen voor mij zichtbaar ver uit elkaar en keek me uitdagend daarbij aan. Er stonden voldoende schotten tussen de tafels om dit te doen zonder aan het oog van het publiek ten prooi te vallen. Ik spiekte even om me heen en toen ik wist dat alleen wij het konden zien legde ik de afstandsbediening tussen ons in op tafel zodat ze mee kon kijken hoe ik ermee speelde.

Haar in de ogen kijkend en aandacht houdend voor de omgeving draaide ik aan het knopje en al heel snel zag ik haar reageren. Toen ik hem nog harder liet trillen, maar dat kan net zo goed inbeelding zijn geweest, zag ik haar sneller ademen en haar tepels tekenden zich groter af onder haar hemd als voorheen. Een paar seconden liet ik hem op 100 % draaien om hem vervolgens weer snel tot een minimum te beperken. Na een paar minuten verscheen er een blos op haar wangen en legde ze haar vingers over mijn hand. Zo stuurde ze de regelaar en ik zag kleine zweetpareltjes op haar voorhoofd verschijnen die er ook waren geweest gedurende het eten. Ditmaal verschenen ze niet door de peper in haar eten, dat was me duidelijk.

Plotseling draaide ze het knopje helemaal open en sloot haar benen, haar voeten tegen elkaar wrijvend.

Even hoorde ik het trileitje in haar kutje zoemen tot ze haar dijen tegen elkaar aandrukte en ze onrustig op haar stoel draaide. Ze kuchte kort na elkaar en draaide het apparaatje toen in de nulstand waarop ze me wezenloos aanstaarde.

“Ik ben net klaargekomen in een vol restaurant” zei ze verbaasd. Wat een meid, die Wendy! We hieven onze glazen naar elkaar en namen zwijgend een slokje. Toen ze kort daarna opstond om ‘even wat af te deppen’ hield ik haar handen even vast en overhandigde haar de afstandsbediening. Ze gaf me een kusje voor ze stoïcijns richting de toiletten liep.

“Dank je wel” zei ze toen ze terug aan het tafeltje verscheen. “Voor de hele dag en gisterenavond en ook omdat ik nu weer even kan genieten van een leeg kutje, maar bij jou wil ik nog wel graag je lul erin voelen als je wilt.”

Werktuiglijk knikte ik ja, want ik was ook al geil vanaf dat ze bij mij voor de stoep stond en ik was al langer niet klaargekomen dan haar. Mijn pik had sinds de morgen al meerdere keren keihard gestaan en, zo bedacht ik tot slot, het is al meer dan twee weken geleden dat ik met haar geneukt heb, in haar kutje dan. Dit vertelde ik fluisterend naar haar toe gebogen waarop ze de ober wenkte en vroeg om de rekening, “we hebben nog een afspraak” zei ze, duidelijk makend dat ze snel wilde betalen.

“Het eten betaal ik Martin, geen discussie!” zei ze toen de ober weggelopen was. Ik probeerde nog tegen te sputteren en bood aan de rekening te delen. Ze bleef bij haar standpunt en betaalde alles.

In de trein was het rustig, maar rond een uur of acht is de grote drukte meestal achter de rug. Ik zat bij het raam en zat dus uit het zicht van de enkele andere reizigers toen ze me kuste en haar hand mijn gulp open ritste. Gezien de geilheid van de dag en omdat ze haar lichaam ze lekker tegen me aanwreef was het geen wonder dat ik al heel snel een stijve voelde groeien tussen mijn benen. Ze knoopte nu ook de sluiting los en even opende ik mijn gesloten ogen om haar aan te kijken, te genieten van haar mooie jukbeenderen, haar schijnbaar altijd glimlachende mond en haar mooie kleine neus die zo kon bewegen als ze je pijpte. Ik zag haar oplettende blik in het rond gaan en wist dat ze ons niet in publiekelijke verlegenheid zou brengen.

“Wil je mee naar de WC?” Vroeg ze zacht. Ik zei dat ik liever wilde wachten tot thuis maar haar aanbod me nog meer motiveerde om het tot de eigen omgeving uit te stellen hoe groot de verleiding ook was. Het duurde maar nog zo’n tien minuten voor we moesten overstappen, dat kwam er ook nog bij maar verzweeg dit als potentieel grof overkomend.

“Mag wel?” Vroeg ze, knikkend naar haar hand die bewegingloos om mijn pik gesloten lag onder mijn onderbroek. Ze trok mijn voorhuid een klein stukje terug, maakte haar vinger nat in haar mond en streelde toen een heel klein stukje van mijn eikel. Ze wist dat dit heel geil aanvoelt voor een man, maar dat hij daarvan niet klaarkomt als het niet te lang duurt. Haar spuug was de wegbereider voor mijn geil en toen ze daarmee fluweelzacht mijn vel verkende klopte mijn pik en remde de trein al af. Niemand van de andere passagiers had iets gemerkt, maar in de volgende trein hebben we ons ‘netjes gedragen’

Onderweg van het station naar mijn woning vroeg ik of ze ‘nog een half uurtje’ kon blijven, wetende dat het antwoord “ja” zou zijn.

“Ik heb nog wel een uurtje tijd ook hoor, graag zelfs. Voor ik wegga wil ik je graag nog een keer neuken, weer eens een echte pik voelen” en ik wist meteen waarop ze doelde. Ik stelde voor dat ik dan dat uur zou afrekenen en de rest als afgerekend zien maar daar wilde ze niet van horen. Toen we voorbij een portiek liepen op zo’n honderd meter van mijn huis trok ze me opeens tegen haar aan en klampte zich als een klein aapje om me heen. Ik hield haar vast met een hand over haar rug geslagen en de andere ondersteunde haar kontje.

“Later wil ik je nog lekker neuken in je bed, maar eerst hier nu” zei ze en duwde haar benen naar beneden, me aan de hand meevoerend naar de brede diepe deurnis. Ze duwde me in het hoekje en knoopte mijn broek los. Met mijn eikel in haar mond graaide ze in haar broekzak en haalde er een condoom uit en terwijl ze me stijf zoog scheurde ze het pakje open en trok het rubber eruit. Even keek ze in het licht om de voor- en achterkant te ontdekken en spreidde ze het kapotje over mijn spleetje. Uitdagend keek ze me aan toen ze met haar lippen het rolletje naar beneden over mijn pik rolde tot haar mond het niet langer kon en haar smalle vingertjes het overnamen. Ze trok haar eigen broek een stukje omlaag en voelde met haar vingers in haar kutje. Even later hield ze het trilstaafje in haar hand dat duidelijke natte sporen vertoonde. Ik boog er naar toe en proefde aan het geil en voelde de warmte van haar lichaam in mijn mond waarop ze zich omdraaide en, het betrof een oud huis met een iets hogere ingang, stapte op het eerste treetje. Ze trok zich tegen me aan en zei dat zij wel voor uitkijk zou spelen en met haar hand leidde ze mijn staalharde pik in haar hete poesje. Hoe nat ze was merkte ik toen ik met mijn buik tegen haar aan drukte en haar gladde sap zelfs op mijn huid boven mijn pik voelde.

Ik neukte haar opgewonden met lange slagen in deze vreemde entourage. Een enkele keer kwam er een auto voorbij, maar die konden ons niet zien staan. Spannend werd het toen we fietsers hoorden naderen en we drukten ons stil tegen elkaar, maar ook voor deze bleven we onopgemerkt waarna ik haar verder neukte. Het leek een eeuwigheid van genot te duren, maar al snel kwam ik in haar klaar waarbij we ons zuchten dempten met onze monden op elkaar geklemd. Behendig stroopte ze het condoom af toen we hijgend tegenover elkaar stonden en legde er een knoopje in. We trokken onze kleren omhoog en liepen we het trottoir op alsof er niets gebeurd was. In een prullenbak deponeerde ze de condoomverpakking en het volgelopen kapotje alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. We waren al zo’n tien meter verder gelopen toen opeens een deur opende. We keken om en zagen dat er op dat moment bezoek werd uitgelaten door de bewoner van het pand waarvoor we even eerder nog tegen elkaar aan stonden te rijden.

“Oef, dat was timing” zei Wendy en voelde met haar hand over mijn kruis. “Ik stel voor dat we de tweede ronde maar bij jou binnen houden want je ballen zijn nog lang niet leeg!”

We liepen relaxt verder, ik met mijn hand om haar verrukkelijke kontje en zij met haar arm om mijn middel tot ik, twee straten verder, de voordeur opende en haar binnen liet. Ze liep naar de bank en ging zitten, maar stond meteen weer op en bood aan een drankje voor ons te pakken. Ik vond het prima en sloot alvast de gordijnen. Ze kwam terug met lege handen om te vragen of het misschien ook goed was als ze de fles wijn openmaakte die in de keuken stond. Natuurlijk vond ik het best en pakte vast twee wijnglazen en zette die op tafel klaar.

We zaten nog gezellig te praten over wat we vandaag hadden gezien en meegemaakt waarbij ze me vertelde dat ze de afstandsbediening nooit meer uit handen zou geven. “Maar voor eigen gebruik is die ook heel handig hoor. Voor jou wil ik wel een uitzondering maken hoor, maar daarin ben je wel de enige persoon die ik genoeg vertrouw”.

In eerste instantie was ik geschrokken omdat ik dacht dat het haar zo slecht bevallen was maar dat bleek dus niet het geval. Ze moest lachen toen ik haar dat vertelde, en biechtte me op dat ze bij mij dingen durfde die ze bij anderen nooit toe zou staan.

“Zoals net, dat was voor mij de eerste keer dat ik neukte, zomaar op straat, maar ik vond het wel heel spannend. Ik was echt blij dat de deur pas openging toen we net weg waren anders had ik me echt rot geschaamd.”

We hadden allebei nog zin in een neukpartij, dat was zover wel duidelijk en konden amper onze handen van elkaar houden waarbij de erogene zones meer en meer werden bevoeld.

“Mag wel hè?” Vroeg ze, kijkend naar de kast met Dvd’s. Erheen lopend voerde ze een striptease uit zodat haar gangen werden gevolgd door een pad van kledingstukken. Schoenen, sokken, jas en spijkerbroek vormden de heenweg. Vooroverbuigend om een film uit te zoeken draaide ze haar kontje naar me toe en toonde me haar slipje, waaronder haar vingerende hand duidelijk afgetekend te zien was. Op de terugweg vielen ook haar hemd, haar BH en haar slipje op de vloer, waarna ze me naakt naast me zette en de TV tot leven bracht.

“Die wilde ik heel graag nog een keer zien” zei ze, het was de film over vrouwen met kleine borstjes, beelden die me persoonlijk ook erg opwonden. Vooral als je ernaar mag kijken met zo’n geile fee naast je. Ze hurkte naast me en ontdeed mij ook van mijn kleren, wat ik welwillend en graag toestond. Zo nu en dan stopte ze voor een slokje wijn en voor mijn onderbroek als laatste aan de beurt was draaide ze nog een sigaret. Knedend in mijn kruis, nou nee, meer teder voelend moet ik zeggen, vroeg ze of ik nog een jointje wilde rollen ‘maar niet te sterk, want ik wil nog wel naar huis eigenlijk vanavond’.

Toen ik aan haar verzoek wilde voldoen en opstond om een en ander te pakken zei ze dat het wel een vreemd zicht was, een stijve pik in een onderbroek. Ik moest haar gelijk geven toen ik naar beneden keek, maar reageerde er niet op.

Ik tilde de elastieken band even op, met mijn rug naar haar toe, zodat een klein stukje van mijn eikel boven de band zichtbaar werd en ik ging weer naast haar zitten.

Ze zei dat dit niet eerlijk was en ze de rest ook wilde zien, waarop ze mijn slipje ook uittrok en zich tegen me aan drukte, mijn bezigheden niet belemmerend. Ik keek naar de film, draaide een grote sigaret en werd ook nog geiler en geiler maar kon desalniettemin even later de aansteker pakken. Ik overhandigde haar de joint zodra die brandde en wilde me toen pas concentreren op de rest waarbij ik toen pas opmerkte dat ze zich al die tijd al zat te vingeren. Ik bewoog haan knieën nog een beetje verder van elkaar, want de filmbeelden waren mooi maar minder prachtig dan het beeld van een zichzelf bevredigende Wendy die naast mij op de bank zat.

“Vind je wel geil om te zien hè snoeper?” Vroeg ze me, mij mild aankijkend, hetgeen ik, aangevuld met complimenten, beaamde.

“Wil je jezelf ook bevredigen als ik kijk? Niet tot je klaar komt hoor, als je dat zelf ook niet wilt tenminste, want ik vind het lekker om je in mijn buik te voelen spuiten”.

Ik legde mijn been over het hare en keek naar het beeldscherm waar een prachtige brunette haar vriendin likte en zelf door haar met een vibrator werd bevredigd. Ik sloot loom mijn hand om mijn pik en streelde zo zacht dat ik mijn voorhuid daarbij amper bewoog, extra opgewonden door de wetenschap dat zij daarbij nieuwsgierig toekeek. Ik was blij met haar overrompelende neukpartij van daarnet, anders was ik mijn zaad al snel verloren maar nu voelde ik dat ik nog rustig de tijd had. Mijn ogen verdeelden de aandacht tussen haar en de film zoals zij deed maar dan met mij. Ik trok aan het vel van mijn scrotum, mijn aarsgaatje prikkelend met een licht drukkende vinger. De eerste druppels voorvocht gebruikte ik om mijn voorhuid steeds verder terug te masseren tot heel langzaam mijn eikel vrij kwam te liggen.

Ik vond het opwindend om te zien hoe Wendy zich steeds vrijer masturbeerde en hoe ze haar kutje zelfs penetreerde met drie vinger tegelijk. Haar pols pompte en draaide en ik voelde hoe ze met haar been trok dat onder mijn knie was opgesloten.

Ik dacht dat ze een verbaal spelletje met me speelde toen ze vroeg of ik haar wilde neuken hoewel ze geen geld had om me te betalen hiervoor. Ik keek even nadenkend en bekeek haar van top tot teen voor ik zei dat ik dat voor deze ene keer zou accepteren. Ik zag het condoom pas klaarliggen op tafel toen ze oppakte.

Theatraal trok ze de verpakking open en met mijn balzak spelend trok ze de voorhuid ver naar achteren. Met haar vingers trok ze het rubber uit elkaar en spande het in een loslatende beweging tot over mijn eikel. Ze wurmde zich onder mijn been uit en hurkte me aankijkend over me heen. Daarna boog ze achterover en toonde me, zelf meekijkend, hoe ze haar kutje over mijn pik liet zakken, het kapotje verder afrollend met haar hand. Net voordat haar hete vaginawand me omsloot duwde ze het rolletje naar beneden tot ze me helemaal haar had opgenomen en me met samenknijpende kutspiertjes begroette. We keken samen naar onze versmelting tot ze zich voorover liet vallen over me heen en haar gezwollen tepels tegen mijn huid draaide. Kussend vervolmaakten we de eenwording en begon ze haar kontje ons tegelijk seksueel masserend te bewegen.

Normaliter had ik al lang gespoten, maar nu genoot ik van de neukpartij zonder te vrezen meteen klaar te komen in haar warme en knijpende grotje. We lieten onze tongen stoeien en onderzochten elk hoekje van onze mondholten in ons liefdesspel tot ik haar van me af tilde. Ze liet zich door voorover buigen, knielend op het tapijt en haar gezicht op de zitkussens rustend waardoor haar kontje naar me toe in de lucht stak. Haar kutje stond uitnodigend nat en heet open en ik hurkte achter haar met mijn nog altijd opgewonden pik in mijn hand. Even bewoog ik door haar spleetje met mijn eikel, het condoom weer netjes op zijn plaats trekkend, voor ik mij over haar heen liet zakken en mijn pik terug in haar begroef.

Ik stootte fel met mijn onderlichaam en zag hoe haar romp hierbij naar voren werd gestoten, maar hoorde aan de geluiden die ze maakte dat ze het genoot. Haar billetjes uit elkaar trekkend keek ik naar haar kontgaatje dat wel leek te ademen door de samentrekkende bewegingen die het maakte. Over haar heen leunend voelde ik over haar romp en haar tietjes drukten samen in mijn hand toen we samen luidkeels ons genot lieten horen

Toen ik daarna over haar kale buikje speelde met mijn vingers beroerde ik haar huid tot de aanzet van haar poesje en streelde zacht maar snel bewegend haar klitje. Ze richtte zich op en perste haar rug tegen mijn borst voor ze onsamenhangend kreunde en haar kruis krampend tegen me aan duwde. Ik hield het opeens niet meer langer vol en stotend in haar voelde ik mijn prostaat samentrekken. Het moment was onomkeerbaar en op mijn ellebogen over haar heen leunend erupteerde ik mijn zaad diep in haar buik.

Langzaam losten we onze greep en nam de spanning in onze lichamen af. Toen ik me had opgericht en mijn pik vasthield om het condoom niet te verliezen bewoog ik me langzaam terug tot ik haar kutje voelde sluiten toen mijn eikel haar vagina verliet. Hijgend liet ze zich naar voren vallen en bleef op het kussen liggen, terwijl ik me uitgeput naast haar zette op de bank. Het duurde nog even voor ze mijn voorbeeld volgde en we elkaar dankbaar kusten, hand in hand zaten we naast elkaar toen ze de joint, die inmiddels uitgedoofd in de asbak wachtte, opnieuw ontstak en me aanreikte.

“Een half glaasje dan, maar dan met een glaasje water erbij” antwoordde ze op mijn vraag of ze nog wat wilde drinken. “Ik moet nog rijden en dan is het erg onverstandig…” verontschuldigde ze zich onnodig.

Eenmaal haar kleren verzameld en aangekleed naast me zittend wilde ik een envelop pakken zoals gewoonlijk om haar niet af te hoeven rekenen met losse bankbiljetten maar ze zei laconiek dat ze het eerlijk had gevraagd of ze mij voor niks mocht neuken en dat ik daarin had toegestemd.

“Dan kun je me snel weer bellen” lichtte ze toe en voor ik het goed en wel besefte namen we afscheid van elkaar. Zij aangekleed en ik stond in de gang met als enige kledingstuk de van de bank afkomstige handdoek die ik had omgeslagen.

Met een over en weer “Tot gauw” sloot ik de deur en zwaaide haar gedag van achter de weer geopende gordijnen.

De dag erop was ik vrij en hoefde geen wekker te zetten dus permitteerde ik me de rest van de wijn te nuttigen voor naar bed te gaan, ‘bevredigd en voldaan’ zoals het spreekwoord luidt.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s