Wendy III


PLASSEKS

Toen ik Wendy opbelde vroeg ze me of ze zaterdag kon afspreken. Ik vertelde haar dat ik eigenlijk van plan was naar een tentoonstelling in Utrecht te gaan. Ze vroeg me welk museum en naar welke tentoonstelling er te zien was.

“Wel, redelijk moderne kunst, tenminste, uit de vorige eeuw.” Ik vertelde over ‘Entartete Kunst’ en ze zei dat ze het jammer vond dat ze niet mee kon.

“Waarom niet?” Stelde ik voor waarop het even stil bleef. “Dan nodig ik je uit en betaal ik je reis en de entree, dat is geen punt” bood ik aan.

“Nee, dat hoeft niet, daarom zei ik het niet. Maar waarom eigenlijk ook niet, het is alweer een hele tijd geleden dat ik een museum bezocht en ik vond het vaak erg mooi… Oké, maar dan heb ik nog wel een vraagje, namelijk of ik dan voor een nachtje bij je mag slapen.”

Mijn hart maakte een vreugdesprongetje en ik hoopte dat ze de nacht naast mij zou doorbrengen, maar vertelde dat ik ook een logeerkamer heb. Ze zag het niet zitten om door het drukke winkelverkeer te moeten rijden, dan lang naar een plaatsje moest zoeken en dan op tijd op het station moest zijn.

“Dan trakteer ik je op een etentje” meldde ze.

Vrijdagavond stond ze netjes op tijd voor de deur met een kleine weekendtas die ze alvast even boven wilde zetten en dan konden we vertrekken naar het restaurantje. Ik had een tafel had gereserveerd voor half negen dus we zaten ruim in de tijd. Tot mijn vreugde hoorde ik dat ze mijn slaapkamer binnenliep om daar haar tas neer te zetten en even later kwam ze vrolijk naar beneden gelopen. Ze was mooi als altijd, gekleed in een strakke moderne jeans en in truitje. Het was nog lekker weer, dus een spijkerjasje was voldoende om er overheen te dragen, we hoefden bovendien niet ver te lopen.

We konden meteen aan onze tafel plaatsnemen toen we binnenkwamen waar ik een gezamenlijk voorgerecht adviseerde, wetende dat ze heerlijke artisjokkenharten in tomatensaus hadden. Gegratineerd uit de oven en besprenkeld met verse basilicum en een stukje vers gebakken brood was het een lekker hapje vooraf. Ik bestelde dit alvast alsook een drankje voor ons en was haar voor door de ober te zeggen dat de rekening voor mij bestemd was. Vragend keek hij me aan, maar toen ik dreigde anders nooit meer te zullen komen stelde hij verder geen vragen. Wendy sputterde nog even tegen omdat zij wilde betalen maar daar trok ik me niets van aan.

“Nou, goed dan” zei ze en we klonken de glazen op een mooie tentoonstelling “en nacht en lekker eten, vooral heel geil eten” vulde ze aan, het laatste zacht uitsprekend.

“Ik heb een cadeautje voor je bij me dat je vandaag en morgen mag gebruiken” zei ze mysterieus en overhandigde me een klein pakje dat zorgvuldig was dichtgeknoopt met een lintje. Het knoopje was afgeplakt met een stickertje in de vorm van een hartje. Ik vroeg haar ik het de bedoeling was dat ik het nu open zou maken of voor later moest bewaren, maar ik mocht het meteen openen. Haar ogen schitterden toen ze dit vertelde dus nieuwsgierig haalde ik het papier er af. Een klein kartonnen doosje zat erin dat ik opende en keek haar vragend aan, want erin zat een plastic doosje met een draaiknop. “Draai er maar aan” zei ze. Ik draaide, maar er gebeurde niets dacht ik, tot ik haar aankeek. Ze zat naar voren over de tafel geleund en begon opeens heftig te ademen. “Een beetje terugdraaien asjeblieft” vroeg ze met een opeens onvaste stem.

Ze legde me uit dat ik de afstandsbediening in mijn handen hield van een vibrator die ze in haar kutje droeg, wat het een en ander verklaarde.

“Als je het teveel gebruikt ben ik vanavond uitgeput en heb ik nergens meer zin in” waarschuwde ze me met een dikke knipoog terwijl ze me kuste over het tafeltje heen. “Ik houd wel van heet eten, maar ben geen liefhebber van veel peper en zo is dat goed te combineren” merkte ze lollig op. Ik had zoiets eerlijk gezegd nog nooit gezien en vroeg Wendy of het echt zo was dat ik haar vibrator zo kon regelen.

“Probeer het nog maar eens” zei ze. Ditmaal hield ze haar benen een stukje uit elkaar en inderdaad hoorde ik opeens een zacht gebrom uit haar kruisje komen, waarop ze haar knieën weer tegen elkaar sloot en het geluid verstomde.

Ik draaide het knopje snel op nul want opeens kwam de jongen die ons bediende met ons voorgerecht en wenste ons smakelijk eten, ons waarschuwend voor de hete schaal. Ik zei dat we van heet eten hielden en we onze vingers niet zouden branden waarop Wendy naar onze borden keek om niet in lachen uit te barsten. We verorberden het eten en doopten de laatste restjes saus eruit op en lieten het ons heel goed smaken. Toen de tafel was leeggeruimd zei ze dat het heerlijk gesmaakt had, wat ik beaamde en pakte ze haar shag om een sigaret te draaien, een voorbeeld dat ik volgde.

Ik was sneller klaar dan haar hiermee en draaide aan de afstandsbediening, het apparaatje vol laten draaiend. Ik kon het niet nalaten te lachen, waarvoor ik snel mijn excuses aanbood toen ik zag hoe ze het vloeitje in tweeën trok op hetzelfde moment. Ik draaide het knopje bijna helemaal terug tot ze me aankeek en voorzichtig ja knikte voor ik er van afbleef. Ik dacht dat ze nog een lichte vibratie zou blijven voelen wat ze bevestigde door een ietwat versnelde ademhaling. We zaten aan een klein bistrotafeltje en ze liet zich een stukje onderuit zakken nadat ze haar sigaret had ontstoken. Ik keek om me heen of het tafelblad voldoende privacy verschafte tegen eventuele kijkers, hetgeen gelukkig het geval bleek.

Ik voelde haar handen over mijn knieën spelen en tergend langzaam streek ze tussen mijn benen omhoog tot aan mijn kruis. Zacht kneep ze in mijn ballen nadat ik haar tegemoet was geschoven door een stukje onderuit te zakken.

Opeens verscheen de jongen die ons bediende met een groot dienblad in zijn handen. We gingen meteen netjes overeind zitten en, of hij was professioneel genoeg er niets van te laten merken of hij had echt niks in de gaten gehad. Ik schatte het tweede in, maar desondanks schakelde ik het kastje snel uit en wenste Wendy een ‘lekkere hete’ maaltijd toe. We aten heerlijk, hetgeen onze lege borden na afloop bewezen, voor we nog een kopje espresso met glaasjes water bestelden als toetje. Ik had al afgerekend voor ik nog even naar het toilet liep. Ik kon niet nalaten om uit te proberen of de afstandsbediening die me ‘geleend’ had ook door muren heen drong en speelde met het draaiknopje terwijl ik over het pissoir leunde.

Terug aan het tafeltje gekomen werd mijn vraag beantwoord door Wendy die vroeg of ik me had staan rukken om gelijk met haar klaar te komen. Ik bood mijn excuses aan voor mijn puberale onderzoekingsdrift, maar was wel blij met de opgedane wetenschap.

We liepen richting mijn huis en daar vlakbij aangekomen kon ik het niet laten haar dildo nog een keertje uit te proberen. Ik hield mijn hand over haar billen toen ik in mijn jaszak nog een laatste keer een zwengel aan het knopje gaf, waarop ze zich kreunend tegen me aan leunde en onderwijl haar hoofd oprichtte om me publiekelijk te zoenen. Ik bevrijdde haar van de last, of lust, door het apparaatje weer snel uit te zetten, maar beantwoordde haar kus nog wel, me tegen haar aan draaiend en vast omklemmend in mijn armen.

Binnen aangekomen trok ik de gordijnen dicht terwijl Wendy de trap opliep om even later terug te komen met een grote handdoek die ze over de bank drapeerde.

“Zet je nog eventjes een film op?” Vroeg ze. Ik hoefde de Dvd-speler maar aan te schakelen, want er zat nog in gepast schijfje in het laatje wist ik en liep snel nog even naar de keuken om ons van wat drinken te voorzien. Naast haar zittend zag ik hoe ze met een hand onder haar truitje bewoog en met haar andere hand haar broekknoopje inviterend voor me opende.

Voelend tussen haar benen in haar slipje voelde ik hoe het geil uit haar kutje was gelopen en haar lipjes al had gesmeerd. Een dun elektriciteitsdraadje, waarvan ik vermoedde dat het de antenne was, piepte tussen haar natte lipjes naar buiten. Aan elkaars kleren frommelend zaten we al snel ontkleed naast elkaar. Ze merkte nog wel op dat ook ik het niet droog had gehouden toen ze haar hand om mijn pik sloeg en met haar wijsvinger over mijn eikel draaide, wat ik niet kon ontkennen.

Ze spreidde haar benen wijd en inderdaad zag ik een wit snoertje uit haar kutje lopen, maar gelukkig niet van katoen omdat ze ongesteld was. Persend met haar kutspieren en haar kutje spreidend met haar handen perste ze de dildo uit haar poesje. Hem nieuwsgierig opvangend viel me meteen op hoe warm en nat die was. Ik likte de smaak van haar sappen genietend over mijn tong. Het stukje plastic was geen echte dildo, maar had meer de vorm van een langgerekt trileitje. Nieuwsgierig graaide ik tussen mijn kleren naar de afstandsbediening. Ik schrok eerlijk gezegd van het harde trillen en het zoemende geluid toen ik hem even op volle sterkte liet draaien en legde hem op tafel voor ons neer.

Wendy keek me glimlachend aan en vroeg me of ik me nu besefte wat ik haar aan kon doen daarmee. Ik knikte beamend voor ze mij omhelsde en haar door mijn aanbeden tietjes tegen me aan wreef.

“Morgen wel lief voor me zijn als ik hem draag hè?” Fluisterde ze timide in mijn oor waarop ik braaf knikte. Ik bood haar mijn mond aan en enthousiast beantwoordde ze mij door haar lippen geopend naar mijn gezicht te bewegen.

“Zullen we even filmpje kijken?” Vroeg ze me, waar ik knikkend ja op zei, mijn hand op haar bovenbenen leggend. Mijn pik groeide snel tot maximale grootte toen ze haar hand over mijn balzak sloot en me heel soms even aftrok. Ik probeerde haar te enthousiasmeren voor meer door soms haar kutje voorzichtig te vingeren. Maar haar ogen bleven op het televisiescherm gericht maar merkte wel dat ze mijn hand soms even wegduwde om haar klitje op te wrijven vooral bij orale scènes die duidelijk in beeld waren gebracht. Ze waren niet obsceen gefilmd, maar toonden weg de wellust in de ogen van de acteurs en actrices.

“Wil je me klaar likken Martin?” Vroeg ze me. Ze vervolgde met te vertellen dat ze heel graag gelikt zou willen worden terwijl ze mij pijpte, maar nog wel een laatste pilsje zou lusten erbij met het oog op de klok. Ze wilde het niet te laat maken kortom, iets wat wel verstandig was natuurlijk, want om half acht zou de wekker alweer aflopen. Ik beende me snel naar achteren om te foerageren toen ik haar hoorde volgen in de gang. Ze glipte nog even het toilet in en voorzichtig klopte ik op de deur of ik mocht toekijken hoe ze piste.

“Dat is geen probleem” zei ze, “behalve dat ik al klaar ben nu. Maar met dat pilsje” en ze wees naar mijn hand, “moet ik zeker nog een keer vanavond en toeschouwers zijn geen probleem hoor, als het er uit moet gaat het altijd, al kijkt een heel stadion. Maar jij gaat nu nog pissen hè? Dan heb ik dus de première voor vanavond!”

Met die woorden leidde ze me met haar hand tegen mijn rug het toilet in en ik voelde me op dat moment letterlijk nogal lullig.

Met in beide handen en flesje pils en mijn penis driekwart opgericht moest die naar beneden geduwd worden wilde ik de wandtegels niet onder sproeien. Alsof het voor haar de normaalste zaak van de wereld was pakte ze mijn pik vast en richtte hem op de pot, zeggend dat ik rustig kon pissen en zij wel zou richten. Nu is dit makkelijker te doen zonder opgezwollen lid en ik stond dus behoorlijk lang te knijpen voor mijn urine begon te lopen. Maar eenmaal pissend genoot ik het gevoel van haar hand om mijn pik en het weglopen van mijn blaaswater. Tegen dat ze voelde dat ik klaar was trok ze me langzaam af en kneep zo de laatste druppels uit mijn pisbuis naar buiten. Ze keek me aan en zich op haar tenen richtend zoenden we elkaar warm en nat voor we weer de kamer inliepen.

Ik ontkurkte de flesjes en draaide nog een sigaret, samen kijkend naar de DVD. Wendy strekte zich uit op de bank met haar hoofd op mijn schoot. Ik zag hoe ze zichzelf vingerde en haar borsten tegen mijn benen wreef. Zoals ze was gaan liggen, kon ik haar tepels beroeren. Maar ik voelde aan dat ze eventjes alleen met zichzelf wilde zijn wat de rest betreft. Ik kneep en streelde haar tietpuntjes afwisselend en al snel namen ze in omvang toe en voelden ze vlezig mals aan, daarbij mals bedoelend als vochtig. Ieder kutje smaakt anders, maar ook iedere vrouw heeft haar eigen heerlijke borstsmaak en begerig boog ik naar voren. Het lukte me mijn tong over haar borsten te laten zwerven en haar tepel te pletten tegen mijn verhemelte. Ze draaide zich een beetje om ook haar andere tietje bereikbaar te maken voor mijn mond en opgewonden zoog ik ook die in mijn mond.

“Ik wil dadelijk wel lekker naast je slapen Martin, maar ik heb mijn nachtrust wel nodig” zei ze na een paar minuten. Ik keek haar aan en ze vroeg me of ik, net zoals haar, nog een keer seks wilde hebben voor het ‘tanden poetsen’ en dan zouden kunnen gaan ‘slapen’, daarmee de nadruk leggend op het woord ‘slapen’.

“Voor die tijd mag je ook meekomen als ik naar de WC moet als je wilt, maar als je het leuk vind kunnen we anders nog een afspraakje organiseren voor ‘wet-seks’. Als je dan maar zorgt dat voldoende drinken hebben, maar ja, dat is bij jou niet nodig om te vragen.

Ik stemde meteen in met alles, met de seks en daarna het slapen en ook haar laatste aanbod leek me erg spannend. We leunden weer lekker tegen elkaar aan, half liefkozend en half masturberend en fixeerden onze ogen weer op de televisie waar een lekkere lik- en befpartij werd getoond van zeer dichtbij gefilmd. Wendy boog over me heen en ze duwde mijn vingers van mijn pik en keek me geil aan. Plagend langzaam bewoog ze de voorhuid over mijn eikel tot ze haar geopende over mijn pik hield en met haar tong over mijn spleetje speelde tot ik mijn sap voelde wellen. Toen pas sloot ze haar lippen om mijn stam om er op te zuigen alsof het een lolly was. Ze keek mee hierbij aan en spreidde vervolgens haar benen op de bank, zichzelf steeds feller masturberend.

Toen ik haar ademhaling duidelijk zag versnellen bleef ze me heel rustig verwennen met haar mond op zo’n manier dat ik niet te snel klaar zou komen. Ze ging even rechtop zitten en naast elkaar zittend kusten we elkaar lang en diep, haar ene hand flitste over haar klitje terwijl ze met haar andere hand mijn pik stijf hield.

“Als je eventjes gaat liggen, duik ik lekker over je heen” zei ze al bijna hijgend. Ze hoefde me hiervoor geen tweede keer te inviteren en toen ik lag bewoog ze met haar benen om mijn hoofd, haar kutje boven mijn mond. Ik likte door haar spleetje en merkte dat ze al drijfnat was en haar kutje voelde heet aan voor mijn tong. Gulzig zoog ik haar leeg met mijn mond over haar lipjes gesloten en haar tegen me aan drukkend met mijn handen over haar billen.

Ik flitste met mijn mond over haar klitje dat al uitnodigend uit haar spleetje piepte, zuigend, likkend en knijpend met mijn lippen. Ze bewoog over me heen alsof ze horizontaal uitgestrekt een erotische dans uitvoerde. Ze nam mijn pik weer in haar mond en tilde haar hoofd op en neer alsof ik haar neukte in haar keel, daarbij steeds luidere kreungeluidjes producerend. Ze drukte haar kutje naar beneden over mijn gezicht en haar benen trilden. Opeens voelde ik nog meer geil uit haar kutje mijn mond in lopen en slikte gulzig aan haar sappen terwijl ik voelde dat mijn ballen inmiddels ook op springen stonden. Ze knelde haar lippen om mijn lul en trok me af met haar zuigende mond en toch nog onverwachts voelde ik dat mijn zaad uit mijn pik werd geëxplodeerd in felle opeenvolgende stralen. Ze ging maar door, rondjes draaiend om mijn eikel met haar tong tot ik mezelf omhoog bewoog omdat ik het geile gevoel even niet meer langer kon verdragen. Voorzichtig bewogen we van elkaar af en lieten ons uitgeput naast elkaar vallen op de bank.

Opzichtig likte ze haar lippen af, bevestigend dat mijn sperma erg lekker smaakte. “Wow, wat ben ik lekker klaargekomen” zuchtte ze daarna en bedankte me voor mijn inspanningen die ik ijdel aanhoorde, maar wist dat zij de voornaamste credit hiervoor verdiende.

Ik greep naar mijn flesje pils en bood haar ook haar flesje aan, dat ze nahijgend accepteerde en er een grote slok uitnam. Een zijdelingse blik op de klok leerde dat het nog niet erg laat was en ze dronk het flesje in een teug leeg en keek me vragend aan toen ze zich afvroeg of ze nog een laatste flesje zou drinken.

“Als je er nog eentje doet doe ik met mee hoor” zei ik, waarop ze zelf opstond om er nog twee te halen, ze kende de weg. Ik pakte een topje wiet en draaide intussen nog een jointje voor ons, me al verheugend op het mogen aanschouwen van haar fonteintje. Terug naast me ging ze weer lekker tegen me aan zitten en keek naar de televisie waarop de actie nog in volle gang was. Tegen dat ik het vloeitje dicht likte verdeelde ik mijn aandacht tussen de televisie en de mooie geile Wendy, die zich opnieuw zat te vingeren.

“Mag wel hè?” Toen ze merkte dat ik haar bekeek. “Als ik ook mee mag doen heb ik er geen bezwaar tegen en liet haar voelen dat ik mezelf ook loom aftrok. Mijn pik was nog steeds erg gevoelig, maar niet helemaal slap geworden na mijn ejaculatie en bood nog voldoende grip voor het ouderwetse handwerk. Toen we een slokje pils op hadden en ik het jointje aan haar overhandigde stelde ze voor dat we het bij elkaar zouden doen, doelend op de handarbeid.

Ik had hier niets op tegen maar zei wel dat ik niet zeker wist of ik zo snel een tweede keer klaar kon komen.

“Dan doen we het om het spel en niet om de punten” merkte ze nuchter en lief op, mijn hand in haar schoot leggend en haar vingers om mijn pik sluitend. Zacht masseerde ze ook mijn zak en speelde het haar hand over het vel onder mijn scrotum en boven mijn aars, waar ze ritmisch op drukte. We keken rustig naar de film en inhaleerden om beurten de rook, zo nu en dan een slokje nemend. Ongemerkt was mijn pik weer tot een volle erectie gegroeid hierbij en dat werd niet minder toen ze me geil van onderen aankijkend vroeg hoe ik het wilde zien. Vragend keek ik haar aan, hoewel ik het eigenlijk al wist.

“Ik bedoel, als je op de WC wilt kijken kunnen we zo gaan, maar anders dan houd ik het nog wel eventjes op. Ik vind het wel lekker om over je buik te pissen als je onder me liggend naar mijn plasgaatje kijkt, maar dat kunnen we beter in de badkamer doen. Maar dan wil ik wel dat jij daarna ook over mij heen plast over mijn tieten, kunnen we daarna nog even douchen en gaan slapen” stelde ze nuchter.

Enthousiast koos ik er voor om dan de urinevoorraad maar nog even binnen te houden. Onverwacht begon ze even later te kronkelen en haar heupen tegen mijn hand te stoten. Haar vingers verkrampten om mijn pik toen ik me ook liet gaan en voor de tweede keer in korte tijd klaarkwam. Een straaltje zaad spoot op mijn buik en mijn eikel druppelde nog een paar slagen van haar hand na. Ze draaide zich weg van mijn hand en wreef mijn sperma over me uit, met haar handen draaiend tot er een witte crème resteerde.

“Dat was er dadelijk wel af” zei ze en ik kuste haar hartstochtelijk, mijn kleine geile speelkameraadje. Een laatste sigaret draaiend die ik wilde bewaren voor in de badkamer besloot ik er ook meteen een voor haar te maken. Ik zette de televisie nog even op een Nederlands kanaal voor een laatste blik op teletekst, maar die hadden niets nieuws te melden en schakelde hem uit. We dronken de bierflesjes leeg en naakt liepen we naar de badkamer.

Ik sproeide de badkuip uit met warm water om de kou eruit te halen die er anders inzit, behalve als het een hete zomerse dag is. Daarna stapte ik over de rand en ging zitten, door haar gevolgd. Ze zette haar benen langs mijn middel en gefixeerd keek ik naar haar kutje. Ze spande haar spieren aan waardoor haar lipjes weken en haar pisgaatje naar voren werd geduwd, maar toch duurde het even voor ze haar goed gevulde blaas kon laten leeglopen. Tijd die ik genoot door te genieten van het uitzicht en het strelen van haar benen. Ze sloot haar ogen, perste haar lippen op elkaar en opeens liep er een dikke straal urine uit haar poesje, waarbij ik haar pisbuisje zag openen om het water te laten passeren.

Ik had inmiddels de sigaretten ontstoken en er een zelf gehouden. Ze plaste over mijn pik en bewoog daarna omhoog en pas boven aan mijn borst aangekomen hield haar water schokkend op te stromen. De laatste restjes perste ze eruit en die belandden net onder mijn nek, zodat ik een prachtig zicht had op haar samentrekkende poesje die het laatste water eruit drukte. Nog nadruppelend sloot ze haar ogen en nam een hijs aan de sigaret die ze genietend inhaleerde. Ze keek me met haar grote ogen aan en vroeg aan me of ze het goed had gedaan. Sprakeloos knikte ik bevestigend, want maar zelden krijg je als man zoiets intiems te zien.

“En nu ruilen!” Zei ze, me meteen erop onzeker vragend of ik ook van plan was in haar mond te plassen. Ik vertelde haar dat ik dat niet van plan was, maar dat als ze daarop kickte… Ze zei opgelucht dat ze dat niet lekker vond maar daar toch een keer toe gedwongen was geweest. Bij het horen van die woorden werd ik alsnog boos op de voor mij onbekende dader maar ging er verder niet op in. Ze hield haar benen uit elkaar toen ik boven haar hurkte en spreidde haar lipjes ver uiteen.

“Doe maar in het putje en over mijn tietjes” moedigde ze me aan. Toch moest ook ik enige schroom verwerken, hetgeen bleek uit het feit dat het bij mij ongewoon lang duurde voor ik mijn blaas kon laten leeglopen. Toen ik piste was het (bijna) even lekker als klaarkomen en ze staarde naar mijn ontblootte eikel waaruit de urine ontsnapte die haar afspoelde. Ik stond verbaasd over de tijd dat het water liep en richtte op haar klitje en draaide waterrondjes om haar tepels voor ik nadruppelend mijn buik aanspande maar voelde dat er niets meer kwam.

We sponsden elkaar lekker af voor we de sproeier ophingen en namen nog een laatste trekje van onze sigaretten die nog brandden in de asbak. Zij moest nog even haar tandenborstel pakken die in haar tas zat terwijl ik alvast begon. Het duurde niet lang voor we het dekbed over ons heensloegen en nog even knuffelend tegen elkaar aankropen, maar niet met de intentie om meer te doen dan te gaan slapen. Een kijk op de wekker leerde dat het al tegen half een liep en dat vonden we allebei laat genoeg, bovendien waren we al helemaal bevredigd door de geile avond. Een laatste kus en “slaap lekker” volgde voor we ons omdraaiden en we uitgeput naast elkaar in slaap vielen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s