Wendy II


Vuistpoging

Om tien voor acht klonk de bel en even was ik bang dat ik onaangekondigd bezoek zou krijgen, maar toen ik de deur opende stond Wendy stralend voor de deur.

“Hoi Martin!” Zei ze en omhelsde me meteen, mij tegen zich aan trekkend en haar mond opende zich om mijn kus te ontvangen. Ik boog me meteen voorover naar haar toe en tilde haar op aan haar kontje tot onze lippen op gelijke hoogte waren. Ik smolt weer bij het zien van haar en drukte haar tegen me aan. Zoals altijd zag ze er stralend mooi uit en keek me ondeugend aan. Ditmaal droeg ze een wijde rok en een katoenen hemd en ik voelde meteen dat ze geen BH droeg want haar vlezige lekkere tepels draaide ze opgewonden tegen mijn borst.

In de kamer aangekomen voorzag ik ons van een biertje en bemerkte ik een schuchterheid die ik van haar niet gewend was.

“Mogen we ook naar je slaapkamer?” Vroeg ze. “Dat ligt misschien wat makkelijker.”

Ik stelde geen verdere vragen maar zei dat dat geen probleem was, mezelf afvragend wat ze bedoelde. Mijn bed was zoals altijd voorzien van frisse lakens en ik pakte de biertjes op en liep voor haar de trap op. De handtas nam ze mee naar boven toen ze me volgde en dat viel me wel op. Nog nooit had ik haar met zo’n halve boodschappentas rond zien zeulen, hooguit een klein tasje met haar shag en sleutels en, uiteraard, haar voorraadje condooms.

Naast het bed staande nam ze mijn uitnodiging aan om te gaan liggen nog voordat ze zich uitgekleed had en streelde haar voorzichtig. Ik was haar woorden van de vorige keer niet vergeten, maar dacht dat ze zichzelf dingen had voorgenomen waarvan ze misschien spijt had gekregen. Ik zette een muziekje op, nou ja, liet de wekkerradio klinken, legde mijn arm voorzichtig over haar heen en wachtte haar reactie af. Ze pakte mijn hand vast en likte een voor een aan mijn vingers en haar hand voelde verkennend om mijn pols.

Daarna liet ze zich op haar rug rollen en doordat ze haar benen optrok en haar knieën spreidde viel haar rokje omhoog en kon ik ook haar tengere bovenbenen bewonderen zoals ze lag. Ik lag naast haar op mij zij en keek naar haar prachtige lichaam dat volwassen was maar nog kinderlijk klein leek. Ik speelde met haar blonde haartjes en streelde achter haar oren in haar nek omdat ik wist dat daar een heel gevoelig plekje zat en voelde haar daarbij ontspannen. Haar betoverende ogen staarden me aan en ik werd geil toen ik zag dat ze zich onder haar rokje tussen haar benen vingerde.

Ik herkende opeens het verlegen meisje in haar toen ze vroeg.

“Mag ik je wat vragen Martin?”

Natuurlijk mocht dat vertelde ik haar, nieuwsgierig naar wat ze me wilde vragen. Ze vertelde me dat ze er al lang aan dacht om zich weer eens te laten fistfucken. De laatste keer dat een vriendje dat gedaan had was geen succes geweest voor haar, want hij had zijn hand zo in haar kutje gewrongen.

“Twee weken erna deed het nog pijn” zei ze, maar ze vond het wel heel lekker om zo dik mogelijke dildo’s bij haar naar binnen te voelen glijden, en ze had veel geoefend met haar eigen hand de laatste tijd biechtte ze verlegen op. “En daarom zou ik het fijn vinden als je met je hele hand in mijn kutje wilt voelen, want dat is altijd anders dan als je het zelf doet.”

Ik schrok van haar voorstel, zo frêle als ze is en zei dat ik haar geen pijn wilde doen en ook helemaal onervaren was op dat gebied.

“Behalve bij jezelf dan” merkte ze op, dus daarover had Janine haar ook verteld en ik herinnerde me het pijnlijke genot. Maar vrouwenhanden zijn nu eenmaal een stuk kleiner dan die van een man. Ik dacht na over haar voorstel toen ze opeens naar haar tas greep en er een opblaasdildo uit tevoorschijn toverde en een chirurgische eendenbek die ze tussen ons in legde.

“Als je het niet wilt is het ook geen probleem hoor, ik dacht, ik vraag het gewoon en had gehoopt dat je ja zou zeggen.”

“Ik zeg niet dat ik het niet wil Wendy, maar ik wil je gewoon geen pijn doen of je beschadigen lieverd” een wreef haar over haar armen. Ze keek me lief aan en trok haar hemdje over haar hoofd, wetend dat ik verrukt van haar tietjes ben. Daarop trok ze aan een rits van haar rok en toen pas zag ik dat ze helemaal geen ondergoed droeg en haar kale kutje meteen verscheen. Ze wachtte tot ik me ook uitgekleed had en legde toen mijn hand op haar buik.

“Als je je hand samenvouwt is die kleiner dan een kinderkopje, en die past ook door het gaatje” concludeerde ze, iets wat ik niet kon tegenspreken, maar een bevalling is ook voor een vrouw geen dagelijks gebeuren.

Haar warmte voelend kneedde ze mijn ballen tot mijn pik zich had opgericht en speelde toen plagend met haar vinger over mijn kringspier.

“We kunnen het toch proberen?” Drong ze aan en duwde de dildo in een keer in haar kutje om dit te demonstreren. Haar gezicht vertrok eventjes toen ze hem pompend helemaal naar binnen duwde en mij daarna het blaasbalgje in mijn hand drukte.

“Pomp me maar op Martin” daagde ze me uit. “Ik ben misschien wel klein of zo, maar ook heel elastisch en trouwens”, verraadde ze zichzelf, “met Janine vond ik het ook heel lekker en die heeft ook best wel grote handen.”

Ik keek haar aan en wist niet zeker wat ik moest doen maar kneep voorzichtig in het rubberen balletje, maar Wendy reageerde in het geheel niet. Nog twee keer kneep lucht door het ventiel voordat ze liet merken dat er iets gebeurde door haar billen samen te knijpen.

“Ga maar door Martin, het is echt heel lekker voor mij” en voorzichtig duwde ik nu voorzichtig verder om haar dildo te laten groeien. Na een paar keer hield ik even op toen ze krampachtig met haar buikspieren trok en haar ogen dichtkneep. Ze trok de dildo uit haar poesje en ik schrok toen ik de omvang ervan zag maar duwde hem weer diep terug in haar en kreunde dat ze “meer lucht” wilde voelen. Ik betwijfelde of ik hieraan gehoor moest geven toen ik zag hoe haar buik opzwol door de dildo. Ik besloot na nog een luchtvulling met het ventieltje te spelen en liet met een sissend geluid wat lucht ontsnappen waardoor de dildo in omvang slonk.

Opgelucht ademde ze door maar zei erna dat ze hem dikker in haar kutje wilde voelen en opnieuw liet ik hem groeien tot ik zag hoe ze begon te zweten. Voorzichtig liet ik langzaam de lucht ontsnappen en ontspannen liet ze zich op het matras zakken en masturbeerde zich tevreden met dildo voor hem er uit te trekken. Geschrokken zag ik hoezeer haar kutje opgerekt moest zijn geweest want haar grotje gaapte lui open en haar kutlipjes hingen uitgerekt naar buiten. Ze draaide zich naar mij toe en keek me opgewonden aan toen ze haar hand om mijn pik legde en meteen voelde ik mijn bloed stuwen in mijn zwellichaam en mijn lul groeide tussen haar vingers.

“Voel eens hoe mijn kutje voor de open staat” zei ze en legde mijn hand op haar onderbuik die nat was van haar geil. Mijn wijsvinger werd meteen als door een magneet in haar gezogen en voelde alleen maar warmte en gladheid van haar schedewand en ook mijn tweede vinger kon zich ongehinderd los in haar bewegen. Normaal knelde haar kutje al om een vinger, maar het was nu zo ruim opgerekt dat ik haar amper voelde knijpen als ze haar vaginaspieren aanspande.

“Dat is lekker” fluisterde ze en voor ik het besefte rolde ze een condoom over mijn lul af. Ik lette te geconcentreerd op haar reacties toen ik in haar voelde want voor mij toch nog onverwacht trok ze me over haar heen en leidde mijn pik in haar kutje. Ze perste zich omhoog en ik voelde haar heerlijke tietjes tegen me aan geplet, haar mond opende zich en haar lippen krulden zich zuigend aan me vast.

Wat voorheen een strak knellend hulsje was waarin ik neukte was nu een amper voelbare tunnel waarin ik boorde. Haar warmte omhelsde me en verlekkerd neukte ik haar diep zonder enige weerstand of knellende wrijving te voelen. Ik beukte op haar in en onze schaambenen wreven over elkaar, haar klitje masserend tegen de basis van mijn pik in een uitputtend ritme. Met onze monden dicht bij elkaar ademden we dezelfde lucht in onze longen op tot ze zich over mij heen draaide terwijl onze lichamen verbonden bleven.

Wendy was het die mij nu neukte en draaide wild met haar onderlijf. Voor mij was het alsof ik een fluwelen handschoen neukte, ook toen ze haar bovenlichaam omhoog bewoog. Samen zagen we hoe ze mijn pik neukte tot mijn eikel bijna uit haar lichaam glipte en ze haar kutje terug over mij heen schoof in een steeds sneller ritme. Het duurde veel langer dan anders maar genoot het misschien nog wel meer dan de eerdere keren voor ik voelde dat ik klaarkwam en haar volspoot met mijn sperma.

Ze draaide van me af en keek me verlekkerd aan terwijl ze met haar hand de laatste druppels geil uit me molk. Ik stelde voor dat we naar de woonkamer zouden lopen maar ze knikte glimlachend van nee.

“Maar een nieuw biertje zou ik wel lusten” meldde ze, met haar lege flesje in haar hand. Na een kusje stapte ik uit bed en haalde twee volle flesjes uit de keuken en liep snel terug naar boven. Toen ik de deur opende zag ik hoe ze een sigaret aanstak en haar armen uiteen strekte om me terug te verwelkomen in het bed.

Wendy keek me verlekkerd aan na een slokje van haar bier te hebben gedronken en pas toen viel me op dat ze ook haar sigaret met dezelfde hand oppakte. De arm waarop ze lag hield ze tussen haar benen geklemd, haar bijna lichtgevend heldere ogen staarden me aan en een glimlach speelde om haar mond.

“Bij jou doe ik dingen die ik normaal niet durf of wil en dat maakt me blij” zei ze opeens.

“Ik laat je in mijn kutje kijken” zei ze opeens geestdriftig en pakte het speculum die ze al had klaargelegd en schoof de metalen bekjes in haar vagina. Ze draaide aan de schroefjes en forceerde haar spieren verder uiteen tot ze mijn hoofd naar beneden duwde tussen haar benen en mijn ogen naar haar kutje draaide. Ik kon zien hoe haar schaamlipjes wit uiteen getrokken waren en hoe ze nog verder uit elkaar werden geperst. Met een ander schroefje duwde ze de bekjes verder uit elkaar en opeens zag ik haar baarmoedermondje rood kloppen onderin haar kutje. Weer draaide ze aan de schroeven en nog verder sperde ze open. Ik keek haar aan en geil knipoogde ze naar me en duwde mijn hoofd weer naar beneden maar ik had meteen gezien hoeveel moeite dit haar kostte. Haar normaal zo knellende gleufje sperde nu wijd open voor mijn ogen, voorzichtig tastte ik over de stak gespannen spierkring tussen de bekjes en over de tentoongestelde rood doorbloedde kut-wand. Die voelde warm en vochtig aan. Ze probeerde het speculum nog verder aan te draaien, maar gaf deze poging al snel op.

Na een korte tijd draaide ze de eendenbek los zodat haar kutje zich weer kon sluiten. Toen ik me weer naast haar wilde leggen hield ze me tegen met een hand op mijn schouder en zorgde dat ik met mijn hoofd tussen haar benen bleef liggen. Ze vette haar hand in en liet me zien hoe ze haar vingers een voor een in haar poesje liet verdwijnen. Ze kreunde toen haar knokkels naar binnen glipten en haalde opgelucht adem toen ik haar pols soepel in haar zag bewegen nadat ze er nog een straaltje glijmiddel over had laten lopen.

Kijkend naar haar show was ik weer erg geil geworden en klopte mijn pik tegen mijn buik tot ze zwaar ademend haar hand langzaam uit haar poesje perste en ik al haar vingers en haar pols schoonlikte van haar sappen. Toen ik daarna omhoog schouwde lag ze uitgeput met haar hoofd in het kussen bij te komen tot mijn schrik waarop ik me direct naast haar legde en haar zacht op haar wang kuste. Als een Doornroosje keek ze me ontwaakt aan en wilde verder gaan met haar spel. Ik vertelde haar dat ik daar geen zin in had, omdat ik haar geen pijn wilde doen maar dat ik enorm had genoten van wat ze me had laten zien. Ik liet haar mijn stijve pik tegen haar aan voelen om dit te bewijzen.

Knielend hurkte ik over haar heen met mijn lul over haar tepels wrijvend. Ik vroeg of ze wilde dat ik condoom droeg als ik over haar heen klaarkwam, maar op die vraag schudde ze ontkennend haar hoofd. Met haar ene hand bedekte haar kutje en haar andere hand sloot ze om mijn pik. Ik bewoog die naar beneden om mijn ballen te kneden en trok mezelf wellustig af, mijn lekkende eikel over haar tepeltjes strelend en al ik heel snel kwam ik klaar en mijn overgebleven zaad droop over haar borsten. Ik wilde het net van haar deppen met het dekbed toen ze me naar voren trok en mijn lul in haar mond nam en het laatste zaadrestje naar binnen zoog.

Langzaam strekte ik mijn benen en ging ik naast haar liggen en keek haar dankbaar aan waarna een lange verstrengeling van onze ledematen en onze tongen volgde. Het door mij gelekte sperma wreef ze over ons uit voor zover het al niet naar beneden gelopen was op het laken, maar dat maakte mij niet uit.

“Gekke, lieve meid” fluisterde ik in haar oor en kuste haar andermaal zuigend leeg voordat ze haar kleren en andere spullen bijeen had gezocht. In de woonkamer draaide ik nog een muziekje en dronken we nog wat. Ze bood haar excuses aan omdat ze zich niet had laten vuist-neuken door mij want het was toch minder eenvoudig dan ze zich had voorgesteld. Ik lachte haar niet uit, maar gaf wel eerlijk toe dat ik liever een vrouwenhand in mijn kontje had dan hetzelfde te doen met mijn hand in een kutje.

Voor we afscheid namen stond ze me nog toe haar rokje op te tillen en haar kutje te proeven vlak voordat ze ging. Ik vroeg haar of ze over twee weken wat te doen had en blij hoorde ik dat ze dan weer voorbij wilde komen om mij te bezoeken, hetgeen mij gerustgesteld kon doen gaan slapen. Slapen waar zij net nog lag, haar lichaamsgeur nog ruikend.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s