Wendy I


FRANS

Ik kon me met moeite een week inhouden voor ik Wendy belde om haar uit te nodigen voor een etentje in een restaurant.

“Nee, natuurlijk niet, maar ik betaal je wel de volle tijd” was mijn antwoord op haar vraag of ik alleen maar wilde dineren met haar. Toen ik had opgehangen nadat ze had gezegd dit heel leuk te vinden besefte ik me pas hoe ze gekleed was geweest bij mijn bezoeken. Nou, ik hoopte dat ze er ditmaal iets meer decent zou uitzien. Maar dacht ook dat ik me zou laten verrassen en de eventuele reacties wel over me heen zou laten komen.

Het restaurant was eigenlijk een nogal snob eetcafé met wel een goede kaart waar de gasten nogal stijlvol uitzagen, dus in het ergste geval zouden we wat uit de toon vallen. De eigenaar kennende zou hij er nog de minste moeite mee hebben en me er hooguit achteraf over aanspreken. Uitkijkend wachtte ik de rest van de week, twee dagen, af en keek al reikhalzend uit naar mijn weerzien met Wendy, ditmaal helemaal privé en zonder Janine, wat nogal wennen was.

De suggestieve opmerkingen van haar herinnerend stond ik open voor een hernieuwde kennismaking met een Wendy die mij zou kunnen verbazen. Ik zat ruimschoots voor de afgesproken tijd al aan het gereserveerde tafeltje om haar niet alleen te laten binnenkomen en zelf pas later te komen. Met een meegenomen tijdschrift doodde ik de tijd door met een glaasje Belgisch bier erbij nog wat te lezen.

Ruim voor de afgesproken tijd kwam ze binnen en na even rondgekeken te hebben stapte ze naar het tafeltje en zei me amicaal goedendag. Ik herkende haar amper, maar dat in goede zin bedoeld, want ze was stijlvol gekleed in een soepel vallende zomerjas met daaronder, zo zag ik daarna, een elegante lichtblauwe jurk die haar prachtig stond. Haar pumps benadrukten haar soepele bewegingen nog eens extra toen ze naar me toeliep en tegenover me plaatsnam. Het meisje dat bediende vroeg of ze iets wilde drinken en met haar altijd ietwat hese stem bestelde ze ook een flesje Duvel. Ze strekte haar armen over de tafel en omklemde mijn handen toen ze zei dat ze erg blij was dat ik haar had uitgenodigd en de hartelijke groetjes kreeg van Janine.

Het eten was, zoals gewoonlijk op dat adres, erg lekker en met als dessert een Irish Coffee waren we helemaal voldaan en vroeg ik om de rekening. Ik hielp haar in haar jas en met een vriendelijke groet naar de bediening liepen we de straat op. Daar pas, buiten het zicht van het personeel of andere klanten, omhelsde ze me en kuste me passioneel om me te bedanken. Ze drukte zich daarbij tegen me aan en als antwoord sloeg ik haar armen om haar heen en knoopte haar jas open om haar lichaam beter te kunnen ervaren toen we even tegen elkaar bleven staan. Passioneel wreef ik over haar slanke kontje onder haar jaspanden en voelde ik haar hand tussen mijn benen. Als tieners stonden we tegen elkaar geplakt tot ze voorstelde naast mij te lopen omdat we zonder kleren zouden opvallen tussen het opkomende uitgaanspubliek.

Quasi als grap hield ik mijn arm uit maar ze haakte gelijk in en zo liepen we naar mijn woning. Toen we binnenkwamen excuseerde ze zich meteen omdat ze gebruik wilde maken van het toilet. Ik wachtte daarom wat langer maar volgde haar meteen om het bier, de wijn en de koffie te lozen. Ze had al in de kamer plaatsgenomen toen ik binnenkwam en ik zag dat ze haar schoenen naast haar voeten had neergezet.

“Ik vind ze wel mooi, maar echt lekker zitten ze niet. Je vindt het toch niet erg dat ik ze…”

Ik ging er niet verder op in, want ik kon amper wachten tot ze de rest van haar kleding ook uit zou trekken maar zo grof wilde ik niet zijn om dat te zeggen.

“Een glaasje wijn lust ik nog wel als je dat hebt” antwoordde ze op mijn vraag wat ze wilde drinken. “Maar anders is een glaasje fris of een biertje ook heel lekker hoor.”

Ik pakte twee wijnglazen en haalde een fles uit de keuken waarop ik haar inschonk en naast haar plaatsnam. Opgewonden voelde ik me toen ik haar schoonheid aanschouwde en besefte dat ik haar weer helemaal naakt in mijn armen zou mogen sluiten vanavond. Ik vond haar niet te beschrijven mooi met haar steile blonde haren, haar verlegen kijkende ogen en haar tengere lichaam en verheugde me er op haar naakt te mogen aanschouwen, deze diva.

“Ik hoop dat ik je niet teleurstelde met deze kleren” begon ze opeens, “maar ik val niet graag uit de toon weet je.”

Ik complimenteerde haar hiermee waarop ze botweg vroeg of ik de gordijnen kon sluiten. “Anders ziet iedereen ons in onze blote reet zitten.” De confronterende werkelijkheidszin overweldigde me en meteen stond ik op en voldeed ik aan haar verzoek, de rest van de wereld buiten sluitend.

“Mag van jou wel hè Martin?” vroeg ze toen ik me omdraaide en zag dat ze haar jurk tot haar middel had opgestroopt.

“Je haartjes?” Was het eerste wat ik wist uit te brengen toen ik zag dat ze zich compleet haarloos had geschoren en haar streepje schaamhaar was verdwenen en toen pas besefte ik me dat ze de hele tijd zonder ondergoed had rondgelopen.

“Ik weet dat je kickt op geschoren en ik weet dat ze heel snel alweer aangroeien als ik niks doe. Ik wilde je verrassen, maar als het je teleurstelt plak ik ze wel weer terug hoor” zei ze, mijn reactie afwachtend. De verlegen en schuchtere Wendy weerklonk in haar vraag.

“Nee gekkie, je moet doen wat je zelf mooi vindt, maar ik vind het prachtig zo. Wil je me vertellen dat je ook onder het eten in je blote reetje zat met al het volk om ons heen?” Trots keek ze me aan toen ze zei dat ze zichzelf ook nog had gevingerd toen we de Irish Coffee hadden gedronken. “Maar niemand heeft het gezien hoor!” vulde ze aan.

Toen ik het badlaken pakte dat ik al had klaargelegd om over de bank te spreiden stond ze op en zakte de katoenen stof terug tot bijna aan haar knieën. Voordat ze de gelegenheid kreeg weer te gaan zitten tilde ik het weer op tot aan haar middel en voelde daarbij hoe ze mijn broek losknoopte.

“Jij ook” zei ze, mij duidelijk makend dat ook zij mij ook in gelijke positie met haar wilde brengen, dus zonder bedekkende boven- of onderkleding.

Graag voldeed ik aan haar verzoek en het ene na het andere kledingstuk dropte ik op de vloer, mijn slipje als laatste bovenop de stapel leggend. Ze kroop op mijn schoot met haar gezicht naar me toe en manoeuvreerde zich zo dat ze haar kutje tegen mijn pik aan kon drukken en dit contact met haar jurkje kon verbergen. Ik voelde aan haar mooie kleine oorlelletje voor ik mijn hand om haar nek legde en trok haar langzaam naar me toe. Zij bewoog op mij af en al proevend aan haar mond voelde ik haar jurkje omhoog glijden tot boven haar borsten en vleide ze haar huid tegen me aan. Kort onderbroken we onze kus om haar de gelegenheid te geven zich te ontdoen van, zo bleek nu, haar enigste kledingstuk wat ze tijdens het eten gedragen had. Mijn pik voelde toen ze zich weer over mij heen plantte hoe glad haar kutje was en verrukt klopte hij tegen haar buik.

Ze bewoog haar vlakke buik en haar kleine tietjes tegen me aan en zei dat we allebei een beetje lek waren waarop ze achter haar op tafel tastte. Toen pas zag ik dat ze daar al een condoom had neergelegd en scheurde ze verpakking open. Achterover buigend tot mijn eikel tussen ons uit kwam hield ze het rubber uit elkaar en bedekte mijn pisspleetje ermee. Haar vingers hielden het op zijn plaats toen ze omhoog wipte en haar kutje over mijn eikel legde. Ik voelde hoe haar vingers het condoom verder naar beneden rolde toen ze zich naar beneden liet zakken en voelde mijn pik in haar zalig hete en gladde kutje glijden.

Daarna pas stelde ze me de vraag of ze me mocht neuken, mijn handen om haar billen leggend.

“Anders ga ik liggen hoor” zei ze nodeloos verduidelijkend want meteen had ik ja geknikt. Ik staarde wezenloos geil in haar ogen besefte ik me achteraf en liet me verder onderuit zakken en genoot haar knijpende warmte zonder me te bewegen toen ze me bereed. Zonder verder wat te zeggen of verdere geluiden om ons heen genoten we elkaar en hoorden slechts de neukgeluiden en onze versnelde ademhaling.

Plotseling voelde ik haar vingers aan mijn lul en voelde hoe ze die samen kneep toen ze zich omhoog bewoog om zo te voorkomen dat het kapotje af zou glijden. Ze draaide zich lenig om en dreef mijn pik weer diep in haar, ditmaal met haar kontje naar mij toegekeerd. Ik voelde aan haar zoals al eerder ervaren dik opgezwollen tepels en speelde er vervoerd door wellust mee tot ze verder voorover boog. Ze trok haar jongensachtige billen van elkaar en toonde me hoe mijn penis haar poesje penetreerde en haar kontgaatje daarboven kloppend uitnodigend open stond en ze zichzelf daarin vingerde. Haar kut-spieren volgden het ritme van haar middelvinger die ze brutaal bij zichzelf naar binnen dreef, soepel gesmeerd door haar eigen sappen.

Ik had mijn handen om haar borsten geklemd en rolde haar tepels ongewild ruw tussen mijn vingers tot ze kreunde van zowel lust als pijn. Door mijzelf geschrokken verslapte ik meteen mijn greep maar meteen daarop legde ze haar hand over mijn vingers en duwde ze harder dan voorheen tegen elkaar, verkrampend in genot. Mij over haar verbazend sloeg ze zichzelf met een vlakke hand op haar klitje en duwde haar kontje tegen mijn buik, steunend van pijnlijk genot.

Ik wilde nog lang niet klaarkomen maar op het moment dat ze zichzelf over haar klitje wreef en zich hijgend achterover liet vallen over me heen kon ik me niet langer beheersen. Wrikkend onder haar stuwde ik mijn heupen omhoog en na een paar stoten in haar kutje, waarbij ik haar bijna haar evenwicht deed verliezen, spoot ik mijn sappen in het rubberen vlies. Ze voelde dit aan mijn krampachtige bewegingen en liet zich daarop langzaam tegen me aan zakken en we voelden pas op dat moment hoe heftig we hadden getranspireerd. Het water van haar rug drupte via mijn buik op het badlaken.

Uitgeput bleef ze liggen, ook omdat ik haar vasthield en haar eigenlijk altijd zo zou willen voelen, tot mijn eikel van mijn inmiddels slap geworden pik uit haar kutje gleed. Lenig bewoog ze zich van mij af en ging naast mij zitten. Samen langen we wijdbeens bij te komen en op adem te komen. Ze verstrengelde haar vingers met de mijne en keek me voldaan aan. Met mijn andere hand tastte ik voorzichtig de contouren af van haar tietjes en voelde over haar gezicht. Het duurde wel tien minuten voor we zin kregen in een sigaret en een slokje wijn. Met een papieren zakdoekje verwijderde ze het volgelopen condoom en veegde mijn penis droog met een andere tissue waarmee ze vervolgens ook over haar kutje depte. Ik zag hoe haar grotje open was blijven staan maar zich weer sloot toen ze haar benen sloot en naar de glazen reikte. Als die tijd zeiden we niets, maar woorden waren ook overbodig omdat we ook zo wisten hoezeer we hadden genoten.

Toen ik opstond om een muziekje op te zetten vroeg ze of ze nu mijn ‘videotheekje’ mocht bekijken.

“Janine vertelde me vaker dat je een heleboel films hebt en hoe ze vaak ervan genoot als ze die mocht zien. De vorige keren dat ik samen met haar hier was keken we ook televisie erbij en dat vond ik wel erg geil. Ik weet niet of ik dat ook mag van je, maar ik zou graag nog eens op mijn gemak kijken tussen je Dvd’s want ik kijk ook best wel graag naar films, behalve die over verkrachting gaan en zo… daar houd ik niet zo van.”

Ik stelde haar snel gerust door te zeggen dat ik dat genre film afschuwelijk vond, maar liet haar zelf kijken in de kast om haar een indruk te geven van mijn eigen smaak, ze wist waar ze stonden. Ze gaf me een kusje en liep toen naar de kast om op haar gemak te kunnen inventariseren welke films ik zoal had. Ik bracht haar glas wijn na toen ik zelf een slokje had genomen en verrast keek ze me dankbaar aan, daarbij zeggend dat ze het fijn vond dat ik zo lief voor haar was en bekeek vervolgens op haar gemak de andere doosjes.

Het duurde wel een kwartier voor ze weer opstond en naar de bank kwam gelopen.

“En?” vroeg ik, “ben je geschrokken van mijn smaak?” Ze ontkende glimlachend en zei dat ze er best wel een paar wilde zien omdat de foto’s haar hadden aangesproken “en omdat een paar mij op nieuwe ideetjes hebben gebracht…” vulde ze er mysterieus aan toe.

Ik moest me inhouden haar niet uit te vragen, maar liet me liever verrassen, want ik zou er nog wel achter komen wat ze bedoelde daarmee wist ik. Tevreden voelde ik dat ze het naar haar zin had en een tweede uitnodiging niet zou afwijzen als ik haar vroeg.

“Als je wilt kun je alvast een DVD uitzoeken die je wilt zien Wendy, dan kunnen we die samen bekijken, of, als je dat liever wilt, leen je er een paar om thuis af te draaien.” Ze antwoordde dat ze die dan liever met mij samen zag en daarna eventueel nog wel een keer ‘op mijn gemak’ thuis wilde zien.

“Maar ik heb mijn keuze eigenlijk al gemaakt voor een film Martin, vind je het goed als ik die draai?” Ik zei meteen dat het goed was zonder te weten welke film ze bedoelde waarop ze terugliep naar de kast en zelfverzekerd een doosje pakte. Ze toonde me een “Girl Power” DVD met mooie rustige opnamen. Geen korte clips, maar een uur lang durende film, een film die ik zou hebben voorgesteld als ze me om advies zou hebben gevraagd. Ik wees haar de bediening van de recorder en samen keken we naar het begin van de film.

Ze leunde tegen me aan, haar ene been tegen mij steunend en haar andere been opgetrokken op de bank zodat ik een prachtig beeld van haar had als ik naar haar keek. We rookten ondertussen nog een sigaret en ik schonk onze glazen nog een keertje vol. Toen ik zag dat ze met haar kutje speelde en haar schaamlipjes uiteen trok om met haar vinger over haar klitje te kunnen strelen vond ik dit mooier dan de film. Mijn pik schokte spontaan omhoog toen ze ook haar tepeltjes begon te masseren die snel groeiden en haar prachtige kleine tietjes sierden. Ze staarde naar het beeldscherm tot ze in de gaten kreeg dat ik mijn erectie in mijn hand nam en sloot haar hand toen over mijn vingers. Ze kuste me en schoof een beetje opzij om met haar mond mijn eikel te kunnen verwennen en pijpte me hemels lekker. Zo nu en dan flitsten haar ogen omhoog om me aan te kijken en mijn van genot vertrokken gezicht bekeek.

Ik vroeg of ik haar ook mocht likken en ze draaide zich languit op de bank en over haar hoofd knielend bekeek ik haar mooie en lekker geurende poesje. Zo goed als ik kon likte ik haar, zoog over haar klitje en neukte haar met mijn tong terwijl zij bij mij hetzelfde deed en me deed rillen van genot. Gulzig proefde ik haar geil toen ik mijn pik in haar mond voelde kloppen van verlangen en me tegen mijn wil in verhief omdat ik bang was dat ik in haar mond klaar zou komen en ik droeg nog geen condoom.

“Is het niet lekker?” Vroeg ze waarna ik kort vertelde waarom ik me had teruggetrokken. Ze keek me lief aan en antwoordde dat ik hetzelfde risico liep waarna ze haar handen om mijn heupen sloot en me terugtrok naar beneden waar haar likkende tong mijn stijve lid verwelkomde. Pijpend bewoog ze hoofd over mijn erectie en zoog haar wangen hierbij naar binnen en lang kon ik haar stimulatie niet meer verdragen zonder klaar te komen, maar onverdroten ging ze door. Ik voelde zelf hoe mijn voorgeil uit mijn pisbuis liep en in haar mond belandde en beantwoordde dit door haar nog energieker te bevredigen met mijn mond tussen haar benen gedrukt.

Ik moest moeite doen om mij niet te bewegen met mijn heupen omdat ik haar niet wilde laten schrikken door te diep in haar mond te stoten. Ons gezamenlijk gekreun maakte duidelijk dat we allebei dicht bij een orgasme waren en ik duwde mijn vinger naast mijn tong in haar kloppende vulva. Luid zuchtend drukte ze haar kontje omhoog en haalde hortend adem over mijn pik waarop ik mijn zaad niet langer in bedwang kon houden en het in haar mond voelde spuiten. Haar heupen schokten onbeheerst toen ze mijn hoofd opzij drukte en haar mond bewegingloos zuigend om mijn pik gesloten hield. Het duurde niet lang voor het genot voor mij teveel werd en ik mij omhoog bewoog.

“Je hebt lekker sperma” zei ze toen we weer naast elkaar zaten en elkaar in de armen namen, “het smaakt veel beter dan van anderen. Met pijpen hoef je geen condoom meer om hoor, jouw sap dat lust ik wel.”

Ik vertelde haar dat ik die beflapjes maar vies vond smaken en haar kutje ook smaakte als een delicatesse toen ik met een zakdoekje in mijn hand mijn zaad wilde wegvegen. Ik verwachtte het op mijn buik maar die was droog en vragend keek ik haar aan.

“Op!” Gaf ze als antwoord en likte haar lippen af. We kusten elkaar nog lang en proefden onze eigen smaak uit de mond van de ander.

“Dat heeft nog niemand gedaan, je bent de eerste…” biechtte ik haar op.

“De pechvogels, ze weten niet wat ze gemist hebben” was haar korte antwoord en bewoog haar lippen weer naar mijn mond voor een laatste maar lange intieme kus voor ze opstond. Ze liep naar haar kleren en kleedde zich aan en op de klok kijkend zag ik dat het al tegen middernacht geworden was.

Ik pakte mijn agenda waarin het papiergeld was opgeborgen en voor ik had besloten hoeveel ik haar schuldig was had ze het al gezien dat ik met biljetten in de hand nadacht over de tijd die we samen hadden doorgebracht. Ik overhandigde haar de envelop die ze meteen opende. Even dacht ik dat ze wilde natellen, maar dat was niet het geval. Ze zei dat de etenstijd sowieso door mij was afgerekend en voor de rest wilde ze niet meer accepteren dan een uur.

“Anders heb je geen geld meer om me snel weer te bellen” zei ze en legde de envelop met het resterende bedrag op tafel voor ze vertrok.

Voor de deur namen we afscheid, zij netjes aangekleed en ik nog steeds naakt en vroeg verlegen of we misschien al zouden kunnen afspreken voor de volgende week. Blij keek ze op en zei zich al te verheugen maar voegde eraan toe dat ze dan zelf wat speelgoed mee zou brengen om mij te verrassen.

“Kunnen we dan om acht uur bij jou afspreken?” Vroeg ze en enthousiast knikte ik ter bevestiging. Ik hoefde het niet te noteren in mijn agenda, want vanaf dat moment verheugde ik me er al op.

Terug in de kamer nadat ze in haar Alto van de parkeerplaats was gereden besefte ik me dat het eigenlijk wel heel amoreel was hoe snel ik over Janine’s vertrek heen was. Ik dacht aan al onze spelletjes, maar Wendy had haar plaats nu ingenomen, prachtig mooie lieve Wendy. Peinzend liep ik naar boven om mijn tanden te poetsen en voor het slapen vroeg ik me nog af wat ze had bedoeld bij haar afscheid. Ik stond open voor alles behalve rare experimenten met naalden en elkaar pijn doen maar dat was haar kick ook niet. Tevreden viel ik in slaap.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s