Marjan VII


MARJAN 7

Annet zorgde, zoals altijd, voor een lekker ontbijtje met Merel voor ze naar de crèche gingen. Ze had haar haren samengebonden in een staartje en had haar rokje weer aangetrokken. Het was wel mooi weer en haar benen waren gebruind door de zon op haar balkon, maar toch voelde het heel vreemd aan. Ze droeg altijd gewoon een spijkerbroek, maar omdat Marjan er over begonnen was vond ze het wel een geil idee voor haar het rokje te dragen. Bij Berend had het ook goed gewerkt, dus als Marjan het ook leuk vond…

Zij stond haar al op te wachten voor de ingang en Fientje riep meteen naar Mereltje dat ze met haar wilde spelen. ‘Zo moeder, zo dochter’ dacht Annet stout. Toen zag zij tot haar verbazing dat Marjan een kort zomerjurkje droeg. Dat jurkje kende ze wel, want als ze een avond gingen stappen samen en op jacht gingen had ze dat vaker gedragen. Succes verzekerd bij de jongens, maar dat was ook al weer een hele tijd geleden. Vaste relatie, huwelijk, een kindje en een scheiding, dat alles was bij hun synchroon gelopen. Sinds die tijd had zij Marjan ook niet meer gezien in een rokje of zo, maar haar hart sloeg meteen een slag over. Dat was geen toeval, dat kon gewoon niet!

Twee moeders die zich voor elkaar optutten en stiekem ook nog een bij mannen op bezoek gingen en samen geilden; die andere brave moeders moesten toch eens weten! Maar die wisten gelukkig van niets en dat wilden ze ook zo houden. Dat ze samen wegfietsen viel niemand op want ze woonden in dezelfde richting en dat hadden ze altijd al gedaan, maar nu was het toch wel erg spannend. Dit keer gingen ze eerst nog naar de markt want daar kon je lekker goedkoop verse groenten kopen en de visboer had heerlijke makreel. Ze kochten die samen, want het waren best wel grote porties die ze makkelijk konden delen en dat was stukken goedkoper dan de supermarkt. Dat ze zich netjes moesten gedragen maakten hun niks uit, want daarna gingen ze toch naar Marjan haar flat en zo hadden ze hun inkopen al gedaan.

In de lift naar boven stonden ze alleen en kusten ze elkaar vol op de mond en voelden hun handen onder hun rokjes. Annet voelde meteen de blote billen van Marjan.

“Jij sloerie! Je loopt gewoon in je blote kont onder je rokje!” Flapte ze er uit. Dat bestreed ze en tilde de voorkant van haar jurkje op om te bewijzen dat ze een tangaslipje droeg. Marjan had een van haar nieuwe slipjes aan die eerlijk gezegd ook niet veel stof bevatte. Maar lekker dun katoen en felrood, kwaliteit degelijk maar sexy vond ze zelf. Pas in de keuken, toen de koffiemachine liep was het voor het startpunt om het over hun intieme zaken te praten.

Berend kwam ter sprake en Annet vertelde Marjan dat hij zich bij haar zou melden voor een nieuw afspraakje met zijn Katrien. Lachend gaf Marjan toe dat zij het ook een belachelijke naam vond.

“Ik wilde gewoon niet je echte naam noemen en, echt waar, dat was het eerste wat mij te binnen schoot. Maar ja, het gaat toch maar om een toneelstukje voor die kerels en wat maakt het uit dat zij zichzelf nog een paar keer aftrekken en dan denken aan die lieve, geile Katrien?”

Wat dat betreft moest Annet wel toegeven dat ze gelijk had en haar artiestennaam zou gewoon zo blijven besloten ze. Tja, zo kom je dus aan een nieuwe naam. Saaie Berend met zijn standaard seks en anale lusten verdiende goed en kon dus ook goed betalen. Hij neukte alleen maar met Marjan voordat hij Annet had leren kennen. Een beetje een creep die alleen maar aan zijn werk dacht en lid was van een computerclub. Neuken met Katrien vond hij al een beetje vreemdgaan had hij tegenover haar toegegeven.

Twee mokken verse koffie stonden voor hun op tafel en Marjan kwam lekker tegen Annet aan zitten op haar stoel. Met hun blote benen en hun makkelijk te bereikbare slipjes maakten het wel heel opwindend. Opeens snapten ze waarom jongens zo kickten op een rokje of een jurkje. Het was Annet die haar been over Marjan haar schoot legde, daarbij hun benen uit elkaar drukkend. Daarna begon ze Marjan uit te vragen over hoeveel vrijers zij had en wie er interesse zou hebben in een triootje met hun beiden. En door hoeveel mannen ze zich in haar reetje had laten pakken en wat ze haar daarvoor betaalden. Hoe lang ze dat deden voor ze klaar kwamen en hoe ze zich voorbereidde.

Marjan vond het eigenlijk wel fijn daarover eindelijk met iemand te kunnen praten, zonder dat er gekke praatjes over haar in het rond zouden gaan. Zo hoorde Annet dat ze zo’n een of twee keer per week een man bezocht gemiddeld. Meer wilde ze ook niet. Al vaker hadden vriendjes zoals zij ze noemde, haar gevraagd of ze een goede vriend van hun maar daar wilde ze niet aan beginnen. Zo nu en dan een afspraakje was prima, maar een volle agenda dat leek haar niks.

Naar kontje-neuken informeerden ze allemaal wel op de een of andere manier, maar, zo gaf ze toe, was vooral iets wat ze niet graag met haar klanten deed. Haar man, Claus, de vader van Fientje, was daar verzot op. En sinds haar scheiding had ze het ook wel lekker gevonden eigenlijk, tenminste als het een geschikte jongen was. Qua bouw en instelling, zo formuleerde ze het, iets wat Annet in haar oren knoopte. Een paar keer had ze het wel goed gevonden met een van haar klanten. Maar dan sprak ze dat we van te voren af zodat ze zich kon voorbereiden. Ze smeerde zich dan van te voren goed in met vaseline, want dat bleef goed zitten. En voor ze dan op bezoek ging zorgde ze er wel voor dat ze zichzelf al had opgerekt in haar kontje met haar vingers en met een forse dildo. Vooral eentje die dikker is als zijn pik! Dan ben je er al aan gewend en doet het ook geen pijn als hij niet al te handig is en er meteen in wil. De eikel is eigenlijk het enige probleem’ vertelde ze. Annet vond het allemaal even interessant om te horen en nam nog snel een slokje koffie tussendoor.

“Als de eikel eenmaal in je kontje zit maakt het voor de rest niet meer uit. De pik is altijd dunner dan de eikel en als die verder naar binnen gaat is dat gewoon een lekker gevoel. De eerste paar keer moeten ze het langzaam en voorzichtig doen zeg ik ze altijd en ze luisteren heel braaf naar me! Echt waar, sommigen durven me ook amper echt te neuken als ik het sein veilig gegeven heb. Maar de meeste zijn net locomotieven, die komen ook langzaam op gang. Maar als het tempo er eenmaal in zit hebben ze er geen moeite meer mee. Eigenlijk vind ik het ook best wel lekker om soms eens in mijn kontje te worden geneukt” zei ze eerlijk en Annet aankijkend. “Maar dat hoeven zij niet te weten, anders willen ze het elke keer en dat vind ik nou ook weer niet nodig. Eigenlijk zijn het er maar twee of drie die het regelmatig willen en die er dan ook voor betalen. Dat zijn gewoon geduldige en toffe klanten die ik langer ken.”

Ze vonden het allebei te gek dat ze eindelijk eens vrij over seks konden praten, heel anders dan normaal. Nou ja, wat heet normaal? Als je dan geil wordt, is dat niet raar en als je dan wilt vrijen toch ook niet? En over sommige dingen is het moeilijk praten, zelfs met je beste vrienden of vriendinnen want die items zijn op de een of andere manier taboe. Eindelijk konden ze vrij babbelen over dat soort zaken en als ze daarvan geil werden dit ook gewoon laten weten aan elkaar. Dat deden ze nu ook, want die rokjes waren best wel makkelijk vonden ze al heel snel uit. In plaats van hun eigen kruisje te verwennen met hun vingers, deden ze dat nu bij elkaar en dat was nog veel opwindender.

Zo werd Annet lief bevoeld door Marjan tussen haar benen en werd ze gevraagd of ze nog echt maagd was in haar kontje. Marjan liet haar vingertopje over het slipje van Annet glijden tussen haar billen. Bijna net zoals Berend ook had gedaan, nog geen dag van te voren, maar toen was ze bloot en glad van haar eigen geil en het glijmiddel van het condoom. Dit voelde wel een stuk lekkerder aan en veel veiliger voor haar. Zo veilig dat ze Marjan opeens durfde te vragen of zij haar zou willen ontmaagden. Opeens hield ze haar hand stil en Marjan keek haar verbaasd en vragend aan.

“Ben jij soms Maria, die als maagd van Mereltje bevallen is?” Vroeg ze lachend met een twijfel in haar stem.

“Nee” zocht Annet naar woorden. “Ik vind het zo lekker in mijn kontje geloof ik, maar weet het niet zeker. Ik zou het gewoon heel graag eens echt meemaken, maar met een man lijkt me dat wel niet zo tof misschien en dan wil ik het misschien toch helemaal niet, snap je? En die voorbind-lul die je hebt, die is echt wel zo groot als een flinke pik.” Marjan liet haar worstelen met de formulering, maar wist echt wel wat ze bedoelde! Ze hield zich van de domme en liet Annet haar expliciet vragen of zij haar anaal wilde nemen. Ze had zich voorgenomen dan even bedachtzaam te kijken voor ze haar het pleziertje wel wilde gunnen of zo. Zelf vond ze het ook te gek om eens mee te experimenteren, maar dan wel als ze het om de beurt zouden doen. Zij wilde het ook wel eens meemaken dat Annet haar zou nemen in haar reetje een keer, maar niet meteen na elkaar.

“Dus je wilt gewoon dat ik je in je aars neuk met de voorbinddildo?” Vatte ze uiteindelijk kort samen. Waarop Annet opgelucht ‘ja’ knikte.

“Maar alleen maar om uit te proberen en te oefenen!” Vulde ze snel aan als excuus. Marjan speelde het spelletje verder en alsof ze gechoqueerd was legde ze uit dat dat niet zomaar ging. Dan moest ze eerst haar kontje invetten en voorbereiden omdat het anders verdraaid veel pijn zou doen, en of ze het wel zeker wist.

“Je zit me gewoon te plagen! Maar het lijkt me zo geil om te beleven, wil jij de eerste zijn?” Zei Annet verontwaardigd en ongeduldig toen ze Marjan door had. De vinger die tegen haar bilspleetje duwde en de bevestigende hoofdknik van Marjan, voor ze aan haar koffiemok lurkte, deden haar een steen van haar hart vallen.

Voor ze zelf ook een slokje koffie nam vroeg ze. “Vandaag nog?” En keek Marjan aan in haar ogen. Weer knikte ze en in een kus proefden ze de smaak van verse koffie die hun lippen en tong extra had opgewarmd.

“Maar alleen voor deze ene keer hoor!” Zei Marjan streng. “De volgende keer ben ik aan de beurt als ik dat wil en moet jij het bij mij ook proberen, beloofd?”’

Dat was een makkelijk te maken belofte voor Annet, want dat was ook iets wat ze heel graag zou willen maar niet eens zelf durfde te vragen of ze dat zou mogen.

“Ga je mee dan?” Vroeg Marjan die zich meteen onder haar uit wurmde met een slangachtig soepele beweging en haar beide handen aanbood om haar mee te voeren.

Op het zachte dekbed begonnen ze hun liefdesspel zoals ze het al vaker gedaan hadden. Hun kleren lagen dus al snel kris en kras over de kamervloer verspreid. Ze zouden daarna weer rond moeten lopen om hun kleren bij elkaar te zoeken maar dit ritueel hoorde er vanaf het begin af aan bij. Jeansbroeken gingen veel moeilijker hadden ze gelijk in de gaten maar dit ging lekker en ging ook snel. Begerig naar lust lagen ze al snel aan elkaars kutje te likken, vooral omdat de smaak hun zo goed beviel. Marjan had haar potje handcrème op haar nachtkastje staan en wreef zich daarmee in en een extra likje daarvan smeerde ze uit in de bilspleet van Annet. Zij huiverde van genot toen ze voelde hoe ze ook een dotje vet in haar reetje duwde en het daar binnenin verdeelde met haar wijsvinger. Maar Marjan was niet tevreden en zei Annet dat ze toch maar even haar potje vaseline ging pakken. Al snel was ze terug uit de badkamer, dat had Annet gehoord, en hand een potje bij zich dat ze open draaide. Annet voelde meteen het verschil toen Marjan haar daarmee instreek in haar kontgaatje. Dit voelde wat kouder aan maar ook wat dikker van structuur op de een of andere manier. Maar daarna voelde het opeens super glad aan.

“Als het pijn doet met je het zeggen hoor” zei Marjan. Maar Annet vond het alleen maar lekker aanvoelen en om dat aan te geven duwde ze haar kontje verder tegen de hand van Marjan aan. Even later trok zij haar hand terug en pakte haar doos met speeltjes onder het bed vandaan. Daar zat ook de voorbinddildo in die ze om begon te gespen. Daar zaten nogal wat riempjes aan die je kon verstellen, maar om die uit te trekken hoefde ze er maar eentje los te maken. Lenig trok ze hem aan met haar benen in de lucht. Ze wreef even over haar kutje met haar nog vette vingers om de dildo gemakkelijk in haar poesje te kunnen schuiven. Annet zag haar nog even op en neer gaan ermee tot het leer strak tegen haar buik stond. Het gespje hield alles goed op zijn plek en daar zat ze, met een reusachtig grote piemel die hard naar voren stak! In een flits hurkte Annet op het matras en stak haar kontje uitnodigend omhoog, maar haar hart klopte in haar keel.

Ze wist dat Marjan het erg voorzichtig zou doen en haar vingers hadden alweer heerlijk aangevoeld. Ze was niet bang maar vond het wel super spannend. Met een dildo kon ze het zelf sturen maar dat ging nu dus niet. Ze zag hoe Marjan nog een beetje vaseline over de dildo uitsmeerde, vooral op de dikke eikel. Zij pakte haar stevig vast bij haar heupen toen ze achter haar kwam zitten en toen voelde ze de stompe punt tegen haar aars duwen.

“Ontspan je maar Annet, dan doet het helemaal geen pijn. Ik heb je al opgerekt hoor, en de lul is echt niet dikker dan mijn drie vingers waarmee ik je heb voorbereid. Maar als het pijn doet moet je het wel meteen zeggen want mijn piemel is groter dan die van de meeste mannen.

Annet had zich voorgenomen NIKS te zeggen, want ze wilde dit veel te graag eens meemaken en met Marjan was dat de beste manier wist ze. Ze sloot haar ogen en moest wel eventjes naar adem happen toen ze de ronde punt steeds harder tegen haar kontgaatje aan voelde drukken. Even dacht ze dat het niet zou lukken maar Marjan begon opeens aan haar billen te trekken en daardoor voelde ze haar gaatje groter worden. Die rubberen pik voelde best wel koud aan en het was vreemd toen die steeds dieper in haar kwam, maar pijn deed het niet. Wel een heel raar gevoel, en ze moest haar best doen om niet voorover te duiken. Toen Marjan nog harder drukte deed het toch wel even pijn, vooral toen die eikelrand naar binnen ging en haar kringspier passeerde.

Marjan hield zich even helemaal stil en vroeg haar zachtjes of het oké was voor haar. Met haar handen streelde ze nu over haar rug en kneep ook even in haar tietjes, wat super lekker aanvoelde. Vertrouwde handen die haar rustig maakten, al ging haar hartslag nog wel wat sneller dan normaal. Voorzichtig probeerde ze een beetje naar achteren te bewegen met haar billen en voelde al snel dat dat helemaal geen pijn deed. Het was juist super lekker om die ribbeltjes op de pik naar binnen te voelen gaan. Het was net of ze die allemaal kon voelen, nog veel beter dan in haar kutje en voelde dat al lekker aan. Ze hield haar adem in toen Marjan de pik een stukje terugtrok, want dat voelde ook super weird aan. Alsof ze drol uit aan het poepen was of zo, die daarna weer terugkwam! Marjan liet haar heel langzaam wennen aan het gevoel gelukkig, want zo was het al vreemd genoeg.

“Je kunt nou ook met je kutje spelen als je het lekker vindt” fluisterde Marjan zacht, haar bezorgd helpend om het lekker te gaan vinden.

Annet trok een kussen onder haar hoofd om op te rusten en probeerde toen de raad van Marjan op te volgen. Het gevolg was wel dat haar kontje nog een beetje hoger kwam en de pik weer langs een iets andere hoek bij haar binnenkwam, wat meteen weer anders aanvoelde. Maar het was echt super lekker toen ze over haar klitje wreef en ze probeerde meteen om zichzelf te vingeren. Haar kutje was veel strakker dan normaal voelde ze en de pik van Marjan kon ze ook in haar kontje aanraken van binnenuit! Marjan zag dat het wel goed zat met Marjan en voorzichtig begon ze haar nu echt te neuken. Ze vond het zelf ook super om te zien hoe de kringspier een stukje mee naar buiten werd getrokken als ze terug bewoog en die daarna weer in haar werd gedrukt. De pik in haar eigen kutje gaf alle signalen goed door en ze kon zelfs voelen wanneer Annet haar kontje samentrok. Voor Annet werd het steeds lekkerder eigenlijk. Alsof de schrik uit haar lichaam wegvloeide of zo, werd het steeds fijner. ‘

“Dieper” hijgde ze, want ze wilde niks lever dan die hele lange pik in haar darmen voelen, die speciale nieuwe prikkeling optimaal genieten. Toen voelde dat haar billen tegen de schoot van Marjan aandrukte en ze vond het geweldig, al voelde ze wel dat haar voorhoofd nat was van zweet. Dat veegde ze af aan het kussen maar weerhield haar er niet van zich lekker te blijven vingeren, nu al met twee vingers tegelijk.

Marjan genoot van de lust die Annet uitstraalde. Ze was een beetje bang geweest dat het haar zou tegenvallen of pijn zou doen maar die vrees was overbodig! Veel meiden vonden anale seks maar niks wist ze van haar vriendinnen met wie ze het er wel eens over had gehad. Als hun vriendje dat wilde probeerden ze het wel eens maar waren blij als hij eindelijk klaar was. Een vinger ging nog wel maar ook dat vonden veel meiden iets wat ze eigenlijk liever niet hadden. En Annet die had het nog nooit geprobeerd en was er nu al zo verzot op! Ze vond het niet langer nodig om nog voorzichtig te doen en lette ook vooral op wat voor haarzelf lekker was.

Dat wil zeggen dat ze haar zo ging neuken dat de dildo in haar eigen kutje ook lekker bewoog. Ze stootte hard tegen de billen van Annet aan, omdat haar klitje dan ook iedere keek een lekkere prikkeling kreeg. Daarnaast voerde ze het tempo nog verder op en bokte nu echt tegen haar vriendin op die met een hand hard in het kussen kneep. Met haar andere hand vingerde ze haar poesje en wreef ze met haar handpalm over haar spleetje waardoor ze moeite moest doen haar evenwicht te bewaren en niet om te rollen. Toch zakte ze naar beneden om overeind te blijven en Marjan anticipeerde hierop door haar een beetje in te houden. Ze verlaagde haar tempo en vooral ook de brutaliteit van haar stoten omdat ze wel aanvoelde dat Annet voldoende te verduren had gehad en te moe werd. Heel langzaam bouwde het daarom af en drong niet meer zo diep in haar kontje door. Annet protesteerde niet maar kreunde genietend en ze zag dat zij nog steeds klaar kwam op haar vingers, dus dat zat helemaal goed!

Annet liet zich plat op het dekbed vallen en rolde meteen op haar rug om Marjan aan te kunnen kijken met een tevreden en bezweet gezicht.

“Dat was LEKKER” zuchtte ze, met haar hand nog over haar poesje bewegend. Hijgend zei ze dat ze het gek vond dat ze dit niet eerder ontdekt had, maar die schade wel in wilde halen, ook met een echte pik.

“Maar dan wel een die er goed voor betaald!” Lachte Marjan. Als Berend hier van hoort kun je het zo uitproberen, en anders kan ik je nog wel wat andere klantjes leveren hoor, die daar verzot op zouden zijn. Maar daarover hebben we het later nog wel een keertje en niet nu.

Ze ging naast Annet liggen en dat zag best wel vreemd uit, zo moest zelf gniffelen toen ze zag hoe haar pik recht omhoog bleef staan. Ze voelde hoe die op en neer wiebelde en dat gaf een geil gevoel in haar kutje en voor ze het wist lag ze zichzelf af te trekken aan die rubberen paal. Dat zag wel komisch uit maar voelde ook zo vreselijk lekker aan, omdat ze zo de dildo in haar eigen poesje ook kon sturen.

Annet lag nog bij te komen en voelde over haar kontgaatje dat nog soepel binnen te dringen was door haar vingers en beleefde nog steeds haar eigen euforie. Pas later zag ze wat Marjan aan het doen was en begon ze te gniffelen, maar ze wist wel waarom Marjan het deed. Al snel daarna kuste ze haar en wurmde een vinger onder het stug leren slipje en haar met haar wijsvinger te helpen en dat was net wat Marjan nodig had. Dat was precies het laatste zetje wat ze nodig had om zich heerlijk te laten gaan en ze trappelde met haar benen en kneep haar ogen dicht. Een fel en langdurig orgasme dat zich geniepig had opgebouwd kwam tot uitbarsting en deed haar rillen van genot.

Even later lagen ze op hun zij tegen elkaar aan en hijgend vroeg Marjan aan Annet hoe zij het gevonden had. Een vraag naar een bekend antwoord, maar ze wilde het toch ook nog een keer van Annet zelf horen.

Ze zei alleen maar. “Laat nu die echte pik maar komen!” En daarmee had ze ook alles gezegd. Ze bleven nog even liggen tot Marjan haar broekje uittrok en de dildo behoedzaam uit haar poesje liet glippen. Annet knikte toen ze daarna zei dat ze wel toe was aan eventjes een douche en ze liepen samen naar de badkamer. Eerst waste Marjan de dildo ‘s goed schoon met water en zeep en draaide toen aan de douchekraan. Annet ging gewoon op de WC zitten om nog even te plassen en zonder schaamte hield ze haar benen daarbij ver uit elkaar. Ze spoelde door en dook daarna het douchehokje in waar ze knus tegen Marjan aan ging staan, maar veel ruimte was er ook niet. Wel voldoende om elkaar lekker af te soppen met een washanddoekje dat ze om de beurt gebruikten. Even later voelden ze zich helemaal opgefrist toen ze zich afdroogden en daarna hun kleren weer bij elkaar zochten in de slaapkamer.

Ze hadden nog rustig tijd voor een kopje koffie. Vooral Annet moest even bijkomen van hun vrijpartij en alle nieuwe sensaties die ze had beleefd. Maar Marjan had al een nieuw plannetje opgevat om haar een stapje verder te laten gaan zodat ze er ook nog wat geld aan over zouden houden. Dat vrijen met Annet vond ze heel leuk maar als het ook nog een paar flapjes op zou leveren was het nog veel leuker. En gisteren belde Patrick op om te vragen of ze langs kon komen bij hem tegen het einde van de week. Patrick had haar al vaak gevraagd of ze geen vriendin had met wie ze een showtje voor hem kon houden. Hij zou haar dan eerst neuken, dan naar hun kijken en dan die andere meid een beurt geven. Een ultieme fantasie van hem waar hij het al vaker over had gehad en dus had ze ditmaal maar eens een balletje opgegooid om hem eens wat extra ‘s te laten dokken.

“Nee hoor, vrijdag is prima Patrick! Zullen we dan maar om elf uur afspreken, zoals gewoonlijk?” Voordat hij wilde ophangen vroeg ze hem, naar de bekende weg vragend, of hij het misschien leuk zou vinden als ze eens een vriendin van haar mee zou nemen. “Dan kunnen we gezellig wat met z’n drieën doen. En als jij even moet uitrusten voor een tweede ronde laten mijn vriendin en ik wel eens zien hoe twee meiden elkaar ook kunnen vermaken. Maar mijn vriendin heeft het nog nooit gedaan met een man erbij, dus misschien is ze nog wel wat verlegen.” Ze wist dat hem dit dubbel zou interesseren nu, en daar had ze gelijk in. Meteen was hij enthousiast geweest en ook toen ze hem vertelde dat hij haar vriendin dan wel ook moest betalen vond hij dat helemaal geen probleem!

“Weet je nog Annet, dat we ook oefenen voor een showtje?”

Annet knikte maar meteen sloeg haar hart een slag over. Zou Marjan? Ze hoefde niet lang te wachten, want meteen begon zij haar te vertellen over Patrick en zijn kicks. Een normale vent van achter in de twintig, altijd vriendelijk, netjes en schoon, die verder geen gekke dingen wilde.

“Ik ken hem al een hele tijd en bij hem gaat het altijd hetzelfde. Een beurtje met wat pijpen en neuken en dan komt hij al snel klaar. Daarna wil hij altijd een vinger- of vibratorshowtje zien, dan weer pijpen tot meneer weer kan, een tweede kapotje en de benen wijd. Dat vindt hij het lekkerst geloof ik, tenminste, hij vraagt nooit voor een ander standje of zo. Ik ga vrijdag weer naar hem toe en, ik heb het hem gevraagd hoor, en jij kunt ook meekomen als je wilt! Dat is voor hem een vette kick en voor ons allebei een gevulde portemonnee voor het weekend, lijkt jou dat wat? Dan kan hij zich eerst een keertje op mij klaar neuken, dan geven we een vinger- en lik-showtje voor hem weg en dan wil hij jou misschien ook nog wel een keertje neuken.” Ze keek Annet vragend aan.

Natuurlijk wist Annet wat hun afspraakje was en was dat ook niet vergeten, maar toch kwam het wel onverwacht. Ze moest even slikken en bedacht in een flits dat ze vrijdag toch niks te doen zou hebben, dus wat dat betreft zou het wel kunnen. En Marjan zou met haar meegaan en dat vond ze eigenlijk wel een veilig idee op de een of andere manier. Nou ja, en als ze Patrick al langer kende zou dat ook wel goed zitten en voor ze het realiseerde zei dat het geen probleem was.

“Dan kunnen we nog even naar jouw flat gaan als we de ons kroost hebben weggebracht, want van jou uit is het niet eens zo ver. Dus je gaat mee?” Vroeg Marjan terwijl ze nog een slokje koffie nam. Annet knikte en wist toen ook dat ze het daarmee had beloofd niet meer terug kon.

“Maar wat gaan we dan precies doen?” Vroeg ze even later nadenkend aan Marjan. Zij keek haar en vroeg haar of zij met een vriendje precies wist van te voren hoe ze zouden gaan vrijen, waarop Annet ontkennend met haar hoofd schudde.

“Nou, ik weet het ook niet precies hoor. We zien gewoon wel! We maken hem eerst lekker gek zodat hij een keertje klaarkomt en dan nemen wij het over, Hij kan kijken en doet daarna weer mee, meer weet ik ook niet. Maar weet je, het is gewoon een leuke potente man, dus die heeft echt geen moeite om hem een tweede keer omhoog te krijgen. En bovendien zit hij goed in de slappe was, want meestal geeft hij mij ook nog een extraatje; altijd leuk toch? Bovendien zijn we samen en ik vind het ook te gek om jou eens te zien neuken met een vent.” Dat laatste bracht ze er gniffelend uit, maar ze wilde dat ook echt wel een keertje zien.

Annet kleurde toen ze dat hoorde maar zei toen lachend dat zij Marjan ook wel eens wilde zien liggen met haar benen uit elkaar en een oude vent tussen haar benen.

“Eens kijken hoe goed jij je toneelstukje op voert en reken er maar op, dat ik het meteen door heb als je maar net doet alsof!” Gooide ze er zo maar uit.

Toen ze dat besloten hadden praatten ze nog over hun kinderen, over andere moeders die van niks wisten, over make-up en uitstapjes. Spontaan besloten ze dan ook maar eens samen met Mereltje en Fientje een dagje er op uit te trekken. Die twee konden sowieso goed met elkaar overweg en nu zouden ze het zich ook eens kunnen permitteren!

Marjan was opgelucht dat Annet had toegehapt, anders had ze wat uit te leggen gehad aan Patrick. En eigenlijk vond ze het zelf ook best wel spannend om met een vent te gaan liggen neuken als Annet zomaar lag toe te kijken of zo. Dat showtje geloofde ze wel. Dat konden ze makkelijk fingeren. Gewoon doen alsof. Maar dan zou ze Annet ook eens zien neuken en daar was ze wel heel nieuwsgierig naar! Ze fantaseerde over de geluiden die ze zou maken en hoe ze zou bewegen, ook toen ze zich ‘s avonds in bed nog even lekker vingerde zonder klaar te komen. Gewoon voor de ontspanning voor het slapen gaan.

De week leek voorbij gevlogen toen ze wakker werd en het was vrijdag.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s