Marjan IV


Maandagmorgen voor de kinderopvang stond Annet al uit te kijken of ze Marjan zag. Haar fiets stond er nog niet, dus liep ze met Merel alvast naar binnen. Ze was nog bezig met haar jasje uit te trekken toen ze Fientje hoorde roepen! Ze was blij toen ze Marjan weer zag; ze leek wel een beetje verliefd of zo. Dat was natuurlijk niet zo, want ze was geen lesbienne, maar toch was het wel heel fijn met haar te kunnen vrijen! Marjan zei haar vrolijk gedag hoewel ze haar liever meteen om de hals was gevlogen en in haar billen had gekneed. Zoals altijd namen ze alle tijd om afscheid te nemen van hun dochtertjes voor ze naar buiten liepen en Marjan vroeg of Annet nog even tijd had voor een kopje koffie. Andere moeders luisterden mee dus wilde ze hun niks laten weten, maar het enthousiasme van Annet kon zij aflezen uit haar ogen toen ze ja knikte met verve.

Even later waren ze op de flat waar de koffie inderdaad al klaarstond in de thermoskan en ze allebei aan hun mokken nipten. Annet kon niet wachten om over hun avontuurtje te beginnen en vroeg plompverloren aan haar vriendin hoe zij zichzelf meestal bevredigde.

Ik vinger mij altijd klaar als ik zin heb en ik ben alleen. Maar jij wreef vooral over mijn poesje en klitje om mij klaar te maken. Dat was ook te gek lekker hoor! Maar doe jij dat met jezelf ook, of steek jij ook je vingers naar binnen?”

Een week geleden had Marjan wel heel vreemd opgekeken als zij haar dat had gevraagd maar nou vond ze het maar wat fijn om daarover te kunnen praten. Dat was ook iets waar nog geen vriendin van haar ooit naar had gevraagd en ze moest eerst even goed nadenken over hoe ze het eigenlijk deed.

“Dat klopt” zei ze. “Dat jij dat merkt zoiets hé! Maar nou je het zegt klopt het wel hoor… Meestal ga ik niet bij mezelf naar binnen, hooguit op het laatst weet je wel. Als ik zin heb in een poesjesvulling pak ik de schoendoos er even bij en dan maak ik dan mijn keuze, net waar ik dan zin in heb. Maar zonder speeltjes wrijf ik er vooral overheen. Vind je dat vreemd dan?”

Annet vertelde dat het haar was opgevallen toen ze voor de eerste keer samen hadden gevreeën en ze het zich pas achteraf had afgevraagd omdat het haar was opgevallen. Toen zij Marjan had gevingerd had zij vooral haar kittelaartje opgegeild en was ze ook heerlijk klaargekomen. Het was heel anders dan dat ze het bij zichzelf deed, vandaar. Zij genoot er ook van om eindelijk eens over zo’n intieme dingen te kunnen praten en schaamteloos alles kon vragen. Ze vertelde dat een vriendje van haar had gebeld om te vragen of hij langs kon komen. Hij was heel verbaasd toen ze hem zei dat ze daar geen zin in had. Dat was de eerste keer dat hij door haar was afgewimpeld, dus moest hij wel even slikken, vooral toen ze hem ook nog had gezegd voorlopig maar niet meer te bellen en had opgehangen.

“Maar ik had helemaal geen zin in hem! Ik zat nog terug te denken aan ons en ik wilde met mijn eigen vibrator ook nog eens proberen wat jij me geleerd had. Daar kon ik hem dus niet bij gebruiken en hij belt ook alleen maar als hij geil is. Komt ie, neukt die met me en is dan weer pleitte. Daar heb ik geen zin meer in” zei ze en nam een slokje koffie.

Stan, waar Annet op doelde kende ze ook wel. Zij had het altijd al een eikel gevonden die bij haar wel eens wat had geprobeerd maar bij haar had hij meteen een blauwtje gelopen. Ze had hem daarna nog zien wriemelen met Karin en toen was hij helemaal afgeschreven voor haar en ze was blij dat Annet ook geen zin meer in hem had. Snel al ratelde Annet weer verder over haar experimentje met haar vibrator en vertelde dat ze eerst dacht dat die veel te dik was voor haar kontje.

“Ik was zo geil joh, dat ik het toch wilde proberen. Ik heb er twee en de iets dunnere heb ik toen maar gepakt; die heb ik zelf een keertje gekocht. Maar meestal gebruikte ik die andere, die van Fred, als ik lekker wilde klaarkomen. Maar ik heb het net zo gedaan als jij me hebt voorgedaan. Eerst wat dagcrème, maar die is ook goed voor de nacht, op mijn reetje gedaan en me toen van achteren gevingerd. Een toen heb ik die vibrator nog glad gemaakt en weet je? Die gleed zo naar binnen! En lekker dat dat was zeg, te gek dat ik dat nog nooit eerder heb gedaan! Ik vond het jammer dat jij er niet bij was, anders was het nòg fijner geweest, dat weet ik zeker.”’

Ze hadden het ook nog over de kinderen, het eten en de televisiefilms die ze hadden gezien maar het verhaal van Annet had hun allebei alweer geil gemaakt. Uiteindelijk was het Annet die het voortouw nam.

“Weet je nog dat je erover gedroomd had dat ik je pijpte en jij me daarna neukte? Met die voorbinddildo? Zou je dat nog met me willen uitproberen?” Ze was opgestaan en voelde aan de borsten van haar vriendin. Tieten die groter waren dan die van haarzelf en heerlijk zacht en warm aanvoelden. Ze kon er geen genoeg van krijgen om daaraan te voelen. Marjan schoof haar stoel achteruit en stond op om tegen haar aan te komen staan. Een lange tongzoen waarbij hun tongen rond stoeiden in hun mond was voldoende antwoord.

Marjan legde haar handen op het lekkere kontje van haar vriendin en stootte zo met haar onderlichaam tegen haar op. ‘

“Ik neuk je te pletter!” Fluisterde ze geil en keek haar strak in haar stralende ogen. “Maar dan moet je me eerst lekker pijpen en me diep in je mond zuigen, wil je dat?”’ Toen ze Annet verlekkerd zag knikken bleven ze nog staan om elkaar te strelen en te betasten voor Marjan haar aan haar hand nam en meevoerde naar de slaapkamer. In een ooghoek zag Annet dat Marjan haar bezoek al had voorbereid, dus zij wilde hetzelfde als haar! De doos met voorbinddildo stond op haar nachtkastje de gordijnen waren nog gesloten en het dekbed was weer voorzien van een frisse overtrek.

Ze lieten zich omvallen op het bed en kropen meteen tegen elkaar en om kus- en streelpartij voort te zetten, maar niet voor lang. Als nel begonnen ze aan elkaars hemden te trekken en ieder stukje bloot gekomen huid werd betast en waar mogelijk geproefd. Hun behaatjes werden op de grond gedropt zonder dat ze keken waar ze terecht kwamen en eindelijk konden ze hun tepels weer tegen elkaar aan voelen wrijven. Ze keken en voelden hoe ze tegen elkaar werden geplet en de lustgevoelens schoten als lustflitsen door hun heen. Gretig naar meer begonnen ze aan de kleding van hun onderlichamen te plukken en gunden zich een gehaast geduld daarbij. Sokken en broeken vlogen al snel door de lucht om ergens op de vloer te landen en snel rolden ze weer tegen elkaar. Hun benen schaarden en hun handen leken overal tegelijk, ze rolden over elkaar en de een lag soms bovenop om dan weer het gewicht van de ander te mogen voelen maar hun monden bleven versmolten. Soms keken ze elkaar aan om dan weer hun ogen in lust te sluiten, hun eigen kutje wrijvend over het opgetrokken bovenbeen van de ander.

Opeens drukte Annet Marjan plat neer en het bed.

“Als ik jou mag pijpen en jij wilt me neuken, dan wil ik je eerst likken tot je klaar komt” zei ze resoluut. Haar in haar ogen kijkend kroop ze over haar naar beneden, likte over haar borsten en dook toen opeens naar beneden. Tussen haar benen gehurkt vloog ze als een hongerig roofdier op haar poesje af en zoog zichzelf daar vast. Ze likte over het smalle strookje haar erboven en drukte haar kin diep weg in het dekbed om ook haar kontgaatje te kunnen bereiken met haar tong. Toen ze merkte dat dat niet lukte duwde ze haar billen omhoog met haar handen. Marjan bewoog mee zodat ze haar tong door haar bilspleet kon voelen glijden, wat een heerlijk geil gevoel gaf. Ze was blij, maar ook verrast. Een paar dagen geleden pas had ze haar moeten vragen om voor haar in te vallen. Gewoon een keertje, want ze neukte wel vaker met een onenightstand, dat wist ze wel. En ze kende haar goed genoeg om het te durven vragen en bovendien kon ze het geld ook goed gebruiken wit ze wel. Maar nu hadden ze het zo fijn met elkaar en zij liet zichzelf gewoon verwennen omdat Annet het haar oplegde!

Ze drukte haar hoofd tussen haar dijen en het wat werkelijk hemels hoe zij haar aanvoelde, precies alles deed om het lekker voor haar te maken. Slurpend likte zij haar poesje leeg, daarbij keer op keer haar tong zacht raspend over haar klitje spelend. Dan weer dook ze diep weg tussen haar benen en liet haar d’r heupen omhoog bewegen om verwend te worden aan haar kontgaatje. Zo had nog nooit een jongen of een man haar verwend! Genietend en berustend sloot ze haar ogen om te kunnen genieten van de geile verwennerij die haar werd geschonken. Het vooruitzicht dat ze haar daarna zelf mocht neuken intensiveerde alleen maar haar libertijnse geluk.

Willig liet ze zich meeslepen en ze rilde van genot toen ze voelde hoe de slanke en warme vingers haar hete grotje verkenden. Annet vingerde haar diep en ruw maar haar geil zorgde ervoor dat het geen pijn deed. Integendeel, in combinatie met haar tonggestreel over haar klitje was het heerlijk. Haar buik ging ongecontroleerd, onbestuurbaar op en neer en haar ademhaling versnelde tot ze spontaan lag te hijgen. Ze liet zich overspoelen door genot en zich meevoeren op de golven van lust. Toen ze klaarkwam klauwde haar handen zich vast in het dekbed en stootte ze haar bekken ruw omhoog, de mond van Annet dwingend haar nog harder te likken en zuigen.

Annet klemde haar armen om haar billen en wist een ding zeker; de vorige keer was zij zo verwend door Marjan dat zij het haar betaald wilde zetten ditmaal. Ze gunde haar eventjes rust door iets rustiger te likken maar weigerde haar los te laten. Met haar tong baande ze een weg tot aan haar anus en weer terug omhoog tot ze even zacht op haar klitje kon zuigen. Haar tong werd nat van Marjan haar geil toen ze terug afdaalde en nu zette ze haar tong stevig tegen haar kontgaatje, net zo lang tot ze het open voelde gaan. Meteen duwde ze haar tong naar binnen en likte aan de binnenkant van de kringspier en wrikte het gaatje soepel. Marjan liet kreunend horen hoezeer ze hiervan genoot en bewoog haar spleetje over de tong van Annet. Dan weer kwam ze omhoog om haar kontje te laten likken en weer rilde ze van genot toen Annet wederom zacht op haar klitje zoog. Het ging zo snel dat ze overal tegelijk verwend leek te worden.

Een nieuw orgasme diende zich aan en dit was onmiskenbaar voor Annet. Het kronkelende lichaam, het geil dat overvloedig stroomde en door haar werd opgelikt en het gekreun wonden haar alleen maar verder op. Ze hield Marjan in haar houdgreep tot een derde orgasme op rij zich aandiende en toen pas liet ze haar armen los zodat Marjan weer iets vrijer kon bewegen. Maar toen ze twee vingers in haar kutje duwde en die begon rond te draaien voelde Marjan opnieuw een hoogtepunt naderen dat door haar lichaam gierde. Daarna liet ze haar lichaam verslappen en als een ledenpop liet ze zich op het dekbed neerzakken, niet meer in staat nog meer genot te beleven. Hijgend en bedekt door een dun laagje zweet lag ze uitgeput op adem te komen. Annet pleegde nog een beetje nazorg door haar nog even zachtjes te likken voordat ze naast haar ging liggen.

“Dat was helemaal te gek zeg! Dankjewel lieverd” zei Marjan voor ze haar kuste en zichzelf wel even tijd moest gunnen om bij te komen. “Zo lekker heeft nog nooit iemand me gelikt” zei ze na een tijdje toen haar ademhaling weer tot rust gekomen was. Annet was net zo opgewonden, want ze vond het heerlijk haar vriendin zo klaar te kunnen laten komen. Ze streelde de haren uit het gezicht van Marjan die daar nat van transpiratie waren vastgeplakt en bood haar aan een glaasje water te gaan halen voor haar. Maar Marjan zei dat ze wel wat beters had in de koelkast en stapte zelf van het bed af. Annet keek hoe ze naakt de gang op liep met haar wiegende billen en soepel bewegende rug.

Toen ze alleen lag af te wachten en Marjan bezig hoorde in de keuken rolde ze op haar rug en spreidde ze haar benen. Onbewust lag ze zichzelf zachtjes te vingeren. Ze voelde zich zo gelukkig, zo vrij dat ze er niet snel mee ophield toen ze Marjan terug hoorde komen.

“Dat is mooi om te zien” zei Marjan toen ze even wachtte in de deuropening met twee glazen en een klein flesje witte wijn in haar handen.

“Ga maar door lieverd” zei ze toen ze naast Annet op het bed ging zitten en de glazen op het nachtkastje zette. Ze schonk de glazen vol en reikte ze toostte met een zich vingerende Annet. Het smaakte lekker koel en fris en Annet voelde zich helemaal in de zevende hemel.

“Ik ben zo lekker geil, met jou erbij schaam ik me helemaal niet en voel ik me super. Wel raar hoor, want ik ben helemaal niet lesbisch want gewoon neuken met een jongen vind ik heerlijk, maar dit is zo anders zo speciaal. Ik heb mezelf wel eens gevingerd voor de show omdat ze dat wilde zien maar nou vind ik het gewoon lekker en voor jou schaam ik me helemaal niet.” Marjan streelde haar voorzichtig terwijl Annet maar door vertelde over hoe fijn ze het vond, dat ze Marjan zo dankbaar was en ook dat ze blij was dat Marjan haar had gevraagd om in te vallen voor haar. En dat het oefenen voor hun showtje toch ze verdomde lekker was.…

Ze namen nog een slokje wijn en toen pakte Marjan de doos met de voorbinddildo en maakte die open. Haar hart bonsde in haar keel toen zij het slipje van dik leer bevoelde, de gespen bekeek en de rubberen dildo’s aftastte. Annet volgde haar nauwlettend met haar hand over haar poesje en twee vingers in haar eigen kutje.

“Ik moet hem wel eerst even afwassen” zei Marjan en stond voorzichtig op om Annet niet te storen. Ze glipte naar de badkamer waar ze de dildo’s flink afwaste met een ingezeept washandje en veel warm water.

Voor de nieuwsgierige blikken van Annet paste ze het slipje aan. Ze duwde de kleine dildo in haar eigen poesje en maakte toen de gespjes vast, zodat het broekje goed zou blijven vastzitten. Dat was wel een heel apart gevoel! Het leer op haar huid, de vulling in haar lijf en dan ook nog een lange soepele pik die naar voren stak. Als ze bewoog wiebelde die op en neer en dat kon ze heel duidelijk terug voelen en maakte haar super geil! Eindelijk kon ze het eens uitproberen, iets waar ze al heel lang over had gedroomd en nu was het dan zo ver! Geknield op het bed nam ze nog snel een slokje wijn en voelde hoe Annet haar piemel in haar mond nam. Ze voelde het zelfs voordat ze het zag omdat de dildo in haar poesje op en neer ging. Het was echt super om te zien hoe Annet haar piemel pijpte. Ze zag hoe haar lippen om de staaf krulden en deze dan naar binnen zoog. Haar wangen trokken hol samen als de dildo in haar mond verdween en ongelooflijk diep zoog ze de staaf naar binnen. Ze voelde zich echt een man die werd verwend door haar mond, zo goed kon ze het ook zelf ervaren door de bewegingen in haar kutje.

Annet lag nog steeds met haar benen gespreid en lag zichzelf nog traag te vingeren. Haar hand glom inmiddels van haar eigen geil en het was wel duidelijk dat ze klaar was voor een echte neukpartij. Marjan hield haar pik vast toen ze zich voorzichtig terugtrok uit de zuigende mond en knielde toen tussen de benen van Annet. Ze boog over haar heen om haar te kussen en voelde meteen hoe Annet de dildo richting haar kutje trok. Steunend op haar ellebogen zag ze hoe de ronde punt door het sneetje op en neer werd bewogen en toen hoe Annet omhoog bewoog en de staaf zo in haar kutje perste. Ze kreunde van geilheid en trok Marjan toen over zich heen om haar te kunnen kussen. Hun buiken raakten elkaar en ze voelde hoe opgewonden Annet was. Haar ademhaling versnelde en haar borstkas bewoog in een onregelmatig staccato ritme. Toen Marjan zich weer omhoog bewoog voelde ze haar stukje dildo meebewegen het gedeelte dat in Annet prikte.

Ze hoefde niks meer te doen, bovendien was dat amper mogelijk. Ze bleef boven Annet zweven en Annet zelf pompte spontaan op en neer om de dildo in haar te ontvangen. Steeds fanatieker krikte ze haar heupen omhoog om zich daarna weer bedachtzaam te laten zakken, maar wel in een blijvend hoog ritme. Opeens hapte ze naar adem en tuurde Marjan aan met een verstarde blik. Die is klaar aan het komen! Wist Marjan en draaide met haar onderlichaam om haar over het laatste drempeltje heen te helpen.

Annet drukte haar buik strak tegen die van Marjan en liet zich toen langzaam terugzakken op het bed. Op dat moment greep Marjan haar kans. Het ging zo snel dat Annet amper meekreeg wat er allemaal gebeurde. Marjan draaide haar op haar buik, trok haar omhoog aan haar buik en wist in een soepele beweging de dildo weer in haar poesje te duwen. Voor Annet het goed en wel besefte werd ze nu op zijn hondjes genomen en Marjan liet haar geen moment tot rust komen maar ragde meteen op haar in. Haar buik kletste tegen Annets billen die haar hoofd begroef in het hoofdkussen en haar geluiden smoorde.

Marjan was zo geil geworden dat zij op jacht ging naar haar eigen orgasme, want ook zij wilde nog wel een keer klaarkomen. Het was zo opwindend om haar vriendin te neuken als een kerel en al haar bewegingen speelden door in haar eigen kutje en stimuleerde haar klitje. De automatische piloot nam alle bewegingen over en Marjan trok Annet tegen haar aan tot ze niet meer kon en over Annet heen viel. Samen rolden ze op hun zij waarbij de dildo uit Annet haar lichaam gleed, daarbij Marjan nog een laatste lust-boost gevend. Samen lagen ze naar adem te happen, totaal bevredigd en rijp voor een kort hazenslaapje om bij te komen.

Annet nam een slokje wijn en dat smaakte nog heerlijk koel in haar mond. Marjan volgde haar voorbeeld en keek even op de wekker. Ze hadden nog dik twee uur voordat ze hun kroost op zouden moeten halen en ze keek Annet vragend aan. Ik kan wel de wekker zetten, en dan kunnen we nog even lekker blijven liggen. Zullen we eventjes lekker onder het dekbed gaan liggen om bij te komen?’

Annet knikte loom en trok al aan het dekbed om daaronder rustig bij te komen. Marjan bewoog zo dat het dekbed vrij zou komen maar haar lul liet haar dildo weer bewegen en zo gespte de voorbinddildo los. Die glipte ook uit haar lichaam en eindelijk had haar lichaam rust… Ze wisten onder het dekbed te komen en lieten hun hoofden rusten op de kussens, een heerlijk loom gevoel overviel hun. Marjan zette snel de wekker voor ze allebei hun ogen sloten en tegen elkaar aan kropen.

Een uurtje later liep de wekker af en allebei schrokken ze wakker van de schelle pieptoon die weerklonk. Slaperig keken ze elkaar aan maar beseften al snel dat het tijd was wakker te blijven. Ze dronken het laatste restje wijn uit hun glazen en al snel daarna liepen ze de douche in. Annet ging nog snel even op de toiletpot zitten om te plassen en ondertussen draaide Marjan alvast aan de kraan om het water op de juiste temperatuur te krijgen. Meteen na haar volgde Marjan haar voorbeeld en plaste zonder schaamte in de pot. Ze wasten elkaar af met veel schuim maar verder vrijen deden ze echt niet meer, daarvoor waren ze al te bevredigd. Terug in de slaapkamer zochten ze hun kleren bij elkaar en liepen de keuken in waar Marjan nog even snel een kan koffie klaarmaakte.

Daar vroeg ze Annet of ze zin had om de donderdag weer bij haar op bezoek te komen. Morgen moest ze nodig aan het huishouden besteden en woensdagmorgen had een klant haar gevraagd vertelde ze vrijuit, ditmaal zonder zich ervoor te hoeven schamen.

“Maar als jij vrijdag tijd hebt en er nog interesse in hebt, dan kan ik wel een klantje voor jou regelen voor vrijdagmorgen. Je wilde toch ook wat extra geld hebben voor jou en Merel? Het gaat om een rustige vent hoor! Een beetje pijpen en een keertje wippen. Hij is schoon en geeft zelfs een fooi als hij tevreden is en dat is hij dus altijd. Als je daar geen zin in hebt is het oké hoor, dan ga ik zelf. Maar ik dacht dat jij het misschien zelf ook wel wilde.”’

Annet zei meteen dat ze het prima vond en graag zou doen.

“En nou weet ik ook dat ik condooms mee moet nemen en het voor de rest allemaal wel meevalt. Maar je vertelt het aan niemand door hè?” Vroeg ze nog wel. Marjan verzekerde haar dat ze dat wel uit haar hoofd zou laten.

“Als iemand erachter komt krijg je gelazer met je uitkering! Een beetje bijverdienste is toch wel handig en die klanten geven je echt niet aan bij de belastingdienst of zo. Bovendien kennen ze je echte naam niet en weten ook niet je adres. Ik regel het per telefoon en die is prepaid, dus daar hoef je niet bang voor te zijn. En het is echt een toffe gast hoor want anders zou ik hem niet eens als neukklantje hebben.”’

Annet vond het eigenlijk best wel fijn om weer eens wat extra geld te kunnen verdienen en dit leverde echt wel goed op. Beter dan een supermarkt of rondbrengen van folders of zo. En ze zou het kunnen doen zonder dat iemand het op zou vallen, dus waarom niet? Ze zei nog wel tegen Marjan dat ze zich best wel schaamde omdat zij haar zo had aangekeken omdat zij zich liet neuken voor geld. Daar had ze nu echt wel spijt van maar Marjan lachte dat weg. Snel dronken ze hun koffie op om op tijd te zijn bij de kinderopvang en Fientje en Merel waren super blij hun moeders weer te zien.

In de fietsenkelder van de flat gaven ze elkaar nog een laatste knuffel. Annet zei haar dat ze donderdag dan wel wilde horen hoe het met haar klant was gegaan, iets wat Marjan haar meteen beloofde te doen. Eigenlijk vond Annet het wel jammer dat ze Marjan de komende dagen niet zou zien. Nou ja, natuurlijk wel als ze Mereltje weg zou brengen of op zou halen, maar niet overdag. Haar huishouden wachtte natuurlijk ook en donderdag dan. Ook vond ze het super spannend dat ze op vrijdag zelf een klant zou hebben. Het geld zou ze goed kunnen gebruiken en eerlijk gezegd vond ze het ook best wel spannend, zo’n blind date met een onbekende. De eerste keer had ze het nog eng gevonden maar dat was dus echt niet nodig wist ze nu.

Gelukkig leidde Merel haar meteen af toen ze honderduit begon te vertellen. Ze hoorde dat ook Fientje het nodige te vertellen had en met een knipoog nam ze afscheid van Marjan. Die gaf haar, voor de anderen ongemerkt, een heel stiekem handkusje.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s