Marjan I


Op een middag belde Marjan met haar vriendin.

“Annet, ik ben hartstikke ziek joh… Zou jij me even kunnen helpen vanavond?” Annet schrok er van haar vriendin zo te horen en ze was al bang wat zij bedoelde. Al vaak hadden ze er een discussie over gehad; over de hobby van Marjan. Zij was, net als haar, een alleenstaande moeder maar verdiende er wel wat mij met seks! Ze ontving mannen die wel dubbel zo oud waren, en dat had Annet meteen al smerig gevonden. Zelf had ze ook wel eens een vriendje dat ze liet slapen bij haar, maar een oude bok in haar bed zag ze toch echt niet zitten. Bovendien, zij neukte met jongens die ze leuk vond en wilde helemaal geen hoer zijn zoals Marjan. Wat ze voor de rest zelf deed moest ze zelf maar weten, maar het gespreksthema was al gauw taboe geworden tussen hun. Dat zij haar dochtertje en zichzelf wat extra luxe kon gunnen op die manier vond ze geen probleem maar ook geen voorbeeld voor zichzelf.

“Ja, maar je weet toch dat ik het er ook niet meer over wilde hebben” zei Marjan.

“Ik ken jouw mening wel hoor! En, nou ja, iedereen moet door de winter denk ik zelf. En als ik daarvoor een afspraakje maak met iemand vind ik dat helemaal niet vreemd. Alles gaat gewoon schoon en met een condoom hoor! Als ik mijn ogen dicht doe voelt er geen verschil tussen een leuk vriendje of de stijve pik van iemand die wat ouder is!” Ze klonk verontwaardigd en teleurgesteld. Ze legde aan Annet uit dat ze een afspraakje had voor die avond met een vaste klant. Die belde haar een of twee keer in de maand en betaalde haar goed, geld wat ze prima kon gebruiken. Toen hij haar belde voor een nieuwe date was ze al blij, want het was echt een gast die nooit problemen maakte. Maar ja, ze voelde zich nu echt ziek en was warm van de koorts, zodat ze niet naar hem kon gaan.

“Luister Annet, ik kon het toch ook niet weten!” legde ze uit. “Ik voelde me gisteren nog hartstikke goed, maar vandaag was het helemaal mis toen ik wakker werd. Ik denk gewoon een griep of zo of wat verkeerds gegeten, maar zo kan ik hem toch niet bezoeken? En zou jij, gewoon voor een keertje maar hoor, naar hem kunnen gaan? Het gaat alleen maar om een nummertje en je hoeft echt geen relatie met hem te beginnen! En trouwens, vervolgde op een felle toon als jij er zin in hebt neem je ook wel eens een vreemde snuiter mee naar huis, of wil je dat nou soms ontkennen opeens? En bovendien, je zit ook wel eens te zaniken over je geld, en nou kun je eens makkelijk wat verdienen! Is het dan zoveel van je gevraagd? Het is gewoon een toffe gozer die ik al langer ken hoor, anders had ik je echt niet gevraagd. Maar als jij het niet wil vraag ik Karin wel hoor! Besloot ze.

“Nou ja,” dat liet Annet niet op zich zitten. Die laatste zin dat deed het hem wel. Karin, uitgerekend die trut die ze allebei niet konden uitstaan, en dan zou ze die vragen? Snel beet ze van zich af dat ze echt geen sletje was en dat ook niet wilde worden. Toen ze naar de keuken liep om een kan thee te maken was ze nog steeds boos, en ook wel teleurgesteld in haar vriendin. Maar ja, ze zag ook wel in dat het maar om een keertje ging en ze Marjan zo wel kon helpen. En als alles met condoom ging en die ouwe bok wel oké was, dan was er eigenlijk niet veel aan de hand. Dan maar een keertje gek doen, en niemand zou het ooit te weten komen. En die Karin gunde ze het extra geld echt niet, want ze het kon zelf ook echt wel gebruiken…

“Ik kom zo wel effe naar je toe hoor, dan hebben we het er wel over” zei ze en duwde haar mobieltje uit. ‘

“Sorry hoor”, zei ze toen ze niet veel later de kamer van Marjan in liep. “Misschien stelde ik me een beetje aan en heb je wel gelijk.” Marjan keek blij op hoewel ze daarvoor nog bedrukt had gekeken.

“Dat zou ik echt te gek vinden Annet! Ik vond het zelf ook echt niet makkelijk om je te vragen hoor, en het gaat echt maar om een keertje!”

Zo bekeken had Annet er eigenlijk niet veel moeite mee, want een lekker neukpartijtje zag ze sowieso wel zitten. En die honderd euro waarover Marjan vertelde waren ook wel welkom. Ze dacht nog even na, hoewel ze haar beslissing al genomen had en zei dat ze haar dan voor deze ene keer wilde helpen. Opgelucht keek haar vriendin haar aan. Ze vertelde haar waar hij woonde en haar dan om acht uur zou verwachten. Zij zou hem nog even bellen om uit te leggen dat haar vriendin kwam, maar daar zou hij geen bezwaar tegen hebben verzekerde ze Annet. Ze pakte meteen haar telefoontje en belde Bouke, de man, op en vertelde hem dat ze zelf niet kon komen. “Maar een hele lieve vriendin wil wel in mijn plaats komen” liet ze hem weten. Het gesprek duurde niet lang voordat ze ophing met een. ”Oké, dat is dan geregeld! Ja, natuurlijk, om acht uur is ze bij je!”

Ze was blij en opgelucht toen ze het telefoontje gepleegd had, maar Annet keek bedachtzaam. Ze had het wel beloofd ja, maar nou zou ze ook een hoer worden, die zich voor geld liet neuken.

“Bouke is echt een toffe peer hoor!” Kwebbelde Marjan. “Meestal kan hij maar een keer spuiten maar dan wil hij nog wel een keertje lekker likken. En als je doet alsof je klaar komt als de tijd erop zit komt hij er toch niet achter dat je dat gewoon gespeeld hebt. Echt een leuke vent die het je alleen maar naar je zin wil maken.”

Een half uurtje later liep Annet naar buiten, verward maar ook gespannen. Ze zou gaan neuken met een onbekende kerel van wie ze alleen maar de naam kende en zijn adres. En ze zou er nog geld voor krijgen ook! Te gek voor woorden eigenlijk en hoe ze daarover dacht wist Marjan ook best wel. Maar ja, ze had het nu beloofd dus opgewonden fietste ze naar haar flat. Het was pas vijf uur, maar toch was ze nu al zenuwachtig. Snel nam ze een douche en scheerde haar kutje nog een keer, hoewel ze dat gisteren ook al gedaan had. Ze keek lang in haar kleerkast om uit te zoeken wat ze aan zou trekken. Opeens werd het wel heel spannend. Ze spoot nog even een lekker luchtje en vroeg zich toen af wat geile of hoerige kleren zouden kunnen zijn. Ze wilde eigenlijk nog even bellen met Marjan om haar te vragen hoe zij dat deed. Maar ja, die was er echt niet goed aan toe en zou nu wel weer slapen, anders was zij echt niet door haar gevraagd.

Na een half uurtje lagen er heel wat kleren op haar bed die ze had aangepast. Rokjes, korte broekjes, spijkerbroeken en jurkjes, alles lag er tussen. Toen bedacht ze zich ook nog eens dat ze eigenlijk helemaal geen leuk ondergoed had om aan te trekken dus begon de zoektocht overnieuw. En de klok die liep maar door! Ze was van plan geweest nog even rustig te eten maar dat zat er dus ook al niet meer in. Ze keek nog eens naar het briefje waarop zijn adres stond en zag toen dat hij in een best wel chique  buurt woonde, ook dat nog! ‘What the fuck!’ dacht ze. ‘Hij moet me maar nemen zoals ik kom en anders bekijkt hij het maar en trok gewoon haar spijkerboek aan. Ze had er helemaal geen zin in om zich uit te dossen, dat deed ze wel als ze lekker naar de kroeg ging of naar een disco ging en een lekkere knul wilde oppikken. Een ouwe vent moest haar maar nemen zoals ze kwam of anders wegsturen (de beste optie!).

In de kelder pakte ze haar fiets en zonder er verder over na te willen denken ging ze naar het opgegeven adres. Een dure auto stond op de oprit, ook dat nog. Een fietsenrek was er natuurlijk niet en een boom om de fiets tegen aan te zetten evenmin. Maar de deur zwaaide al open toen ze nog rondkeek en werd haar gevraagd of zij de vriendin van Marjan was. Ze knikte naar de man die had opengemaakt en zich al snel als Bouke voorstelde.

“Nou, kom binnen meid! Zet je fiets hier maar tegen de muur hoor, dat is geen probleem. En leuk dat je toch gekomen bent hoor, want Marjan zei me dat je er eigenlijk geen zin in had! Ik had met haar afgesproken maar ja, zij is ziek en belde me op om te zeggen dat jij wel in haar plaats wilde komen. Maar kom binnen, dan babbelen we verder.”’

Nou, dat was wel een meevaller. Bouke deed tenminste normaal en was eigenlijk geen rare maar vreemd vond ze het wel. Hij had haar vader kunnen zijn! Nou ja, qua leeftijd dan, maar het was tenminste geen engerd. Wow, dat was wel een heel chique huis waarin hij woonde! Een grote hal met een marmeren vloer; maar hij liep snel door de woonkamer in. Ze liep achter hem aan en zou zo snel mogelijk weer weggaan, het liefste eigenlijk meteen al. Verlegen ging ze op de bank zitten toen hij een glas bronwater voor haar haalde en wachtte maar af, maar haar handen trilden van de zenuwen merkte ze wel.

“Nou Annet, hier is je water” zei hij toen hij terugkwam. Voor zichzelf had hij ook een glas bij zich en ging naast haar zitten zonder dat hij meteen aan haar begon te friemelen of zo.

“Ik vind je dapper meid! Je komt hier om je vriendin te helpen maar als je weg wilt moet je het gewoon zeggen hoor! Ik ben een heel stuk ouder dan je andere vriendjes, dat snap ik ook wel en bovendien doe je dit voor de eerste keer begrijp ik. Marjan ken ik al langer en ze komt regelmatig bij me op bezoek. Ik woon al lang alleen en heb soms gewoon zin in seks. Dan wil ik neuken met een leuke jonge meid, dus bel ik haar wel eens.” Nadat hij een slokje gedronken had ging hij verder. “Ik ken Marjan al lang en was zelf ook verrast toen zij me vanmorgen opbelde. Ik had me verheugd haar te zien hoor, maar ze zei zelf dat ze jouw zou vragen om bij me op bezoek te komen. Ik vind dat heel leuk, en ook spannend hoor, want ik ken jou evenmin als dat jij mij kent. Maar ja, zo gaat dat hè? Een keer is altijd de eerste keer, ook al zal jij me wel een oude zak vinden. Ik wil geen relatie hoor, daarom bel ik liever een meisje op als ik zin heb. Ik vind het lekker om gepijpt te worden en ook om te neuken. Ik hoop maar dat je het niet vreemd vindt als ik dat zomaar zeg hoor, maar dat is wel waarom het gaat voor mij. Als je meteen weer weg wilt gaan mag dat ook hoor, maar dit wilde ik je wel eventjes zeggen.”

Een stilte viel en Annet nam snel een slokje water en zonder hem aan te kijken zei ze. “Het is oké hoor.” Innerlijk trilde ze als een rietje, vooral toen hij dichter tegen haar aan ging zitten en over haar lange bruine haren streelde. Ze had er al spijt van dat ze geen wat leukere kleren had aangetrokken want dan was het misschien wat makkelijker geweest voor haar. Maar ja, de kleren die hij droeg waren ook niet op en top wat haar betrof. Snel nam ze nog een slokje water zonder hem echt aan te durven kijken.

Het voelde eigenlijk best wel tof aan toen hij zich tegen haar aan trok en ze zijn hoofd tegen zijn borst kon leggen. Ze was niet vergeten waarom ze hier op bezoek was en legde haar hand op zijn broek. Ze voelde een half stijve pik die snel groeide, eigenlijk net zoals haar eigen vriendjes. Zijn spijkerbroek voelde vreemd aan, best wel zacht en niet zo’n dik katoen als haar eigen. Hij legde zijn hand over haar schouder en voelde ook over haar rug waarbij hij voelde aan de sluiting van haar BH. Ze rilde eventjes maar keek hem aan met gesloten ogen en geopende mond. Zijn lippen sloten over die van haar en al heel snel kronkelden hun tongen om elkaar en al snel vergat ze bij wie of waar ze was. Ze voelde zich best wel geil worden en dacht snel eventjes aan Marjan.

Toen zijn hand over haar borsten gleed liet ze haar benen spontaan uit elkaar gaan. Al snel ging Bouke op haar uitdagende houding in en zijn vingers gleden over haar broek, haar warme plekje voorzichtig verkennend. Zijn pik groeide en voelde hard aan en zonder er verder bij na te denken knoopte ze zijn jeans los om te voelen over zijn ondergoed en daarna over zijn warme huid. Snel al klopte de aderen warm in haar hand en toen ze haar ogen even opende keek ze in zijn blij kijkende ogen terwijl haar tong in zijn mond bleef bewegen. Haar schroom en twijfel verdwenen en ze liet zich onderuitgezakt gaan. Bouke voelde zich opgelucht en streelde over haar borsten, voelend hoe hard haar tepels klopten tegen zijn handpalm. Hij had ook aangevoeld hoe opgelaten ze zich voelde en haar verlegenheid was hem bepaald niet ontgaan. Ook hij sloot zijn ogen en vrijend bleven ze zitten op de luxe leren bank, tongend en strelend.

Annet drukte nu tegen hem aan en spreidde haar benen voor hem want ze wilde best wel zijn vingers over haar poesje voelen gaan. Ze werd geil en snapte opeens ook hoe haar Marjan zich zo kon laten gaan. Maar opeens liet Bouke haar los en toen ze haar ogen opende keek hij haar vriendelijk aan.

“Wil je nog samen douchen of geloof je me zo dat ik me vandaag fris gewassen heb?” Vroeg hij. Ze knikte om aan te geven dat ze het wel goed vond. Hij rook fris en bovendien had zij zichzelf ook gewassen.

“Oké dan Annet, ik heb je geld in een envelop gedaan, dus dan hebben we dat ook achter de rug. Zullen we dan nu maar verhuizen naar de slaapkamer, of wil je liever in de kamer blijven? Ik kan ook nog een muziekje opzetten als je dat liever wilt of een film draaien hoor.”’

Shit, aan de betaling had ze helemaal niet meer gedacht, dus het was maar goed dat hij er over begon! Een muziekje of een pornofilm vond ze prima maar zijn slaapkamer hoefde ze echt niet te zien. Ze duwde zijn ouderwetse onderbroek naar beneden en zag toen ook zijn harde pik. Even keek ze hem in zijn ogen voordat ze van de bank afgleed om naast hem te knielen. Ze trok zijn voorhuid eerst even naar achteren en zag toen dat hij zich echt goed gewassen had, dus durfde ze zijn pik wel in haar mond te nemen. Toen ze met haar tong om zijn eikel ging, moest ze opeens aan Tom denken. Die zijn pik was net zo groot! Ze ging met haar hoofd op en neer en probeerde zijn pik zo diep mogelijk in haar mond te nemen. Dat ze goed kon pijpen wist ze wel, want al haar vriendjes vonden het geweldig, dat was haar vaak genoeg verteld.

Vreemd genoeg vond ze het best wel geil om zomaar een vreemde pik te pijpen en voor ze het wist wreef ze over haar kutje in haar broek. Ze deed het onbewust, want als ze een van haar vriendjes pijpte vingerde zichzelf ook altijd maar nu was het natuurlijk toch wel anders. Bouke duwde haar hoofd naar achteren en zei dat hij anders al zou spuiten. Dat had haar eigenlijk niet uitgemaakt, dan was ze klaar en dan kon ze weer naar huis! Hij had haar goed in de gaten gehouden en vroeg of hij haar mocht bekijken als ze zichzelf vingerde omdat hij dat erg geil vond. Annet knikte en wist ook dat het nu echt zover gekomen was dat ze zich uit moest kleden. Zonder hem aan te kijken trok ze haar kleren snel uit. Haar slipje, broek en sokken trok ze in een keer uit. Haar shirt en BH volgden al even rap en ze ging naast Bouke zitten met haar hand over haar kutje. Ze vond het best wel gênant om zichzelf te vingeren als hij haar daarbij toekeek maar nam zich voor om maar snel een orgasme te faken zodat hij tevreden was. Het voelde best wel lekker aan, maar dat kwam ook omdat hij niet echt op haar lette. Hij begon ook zijn kleren uit te trekken en voor hij die neerlegde vouwde hij ze ook nog eens netjes op! Dat was wel apart, want dat deed toch niemand? Toen hij naar haar kruis keek deed ze maar snel weer alsof ze zichzelf klaar aan het vingeren was en gunde hem ook een blik op haar kale kutje. Hij vond het prachtig zo te zien, want hij speelde zelf nog wat met zijn pik.

Ze ging nog even door, tot Bouke haar hand pakte en op zijn lul legde.

“Heb je condooms bij je of zal ik er even een pakken?” Vroeg hij. Shit! Daar had ze dus niet aan gedacht, maar Marjan had daar ook niks over gezegd! Ze knikte gewoon maar en Bouke liep even de kamer uit. Toen hij even later terug kwam was zijn pik al niet meer zo hard maar had wel een doosje Durex in zijn hand dat hij haar gaf.

Alsof ze het dagelijks deed trok ze even aan zijn pik tot die weer hard was en scheurde toen snel een pakje open. Met condooms had ze het altijd moeilijk; je moest altijd goed kijken hoe om je zo’n ding doet! Gelukkig had ze nu meteen de goede kant te pakken en rolde het rubber over zijn pik, tot die bijna aan zijn ballen kwam. Haar kutje was al een beetje nat en gelukkig zat er ook nog glijmiddel op het kapotje dus spreidde ze snel haar benen toen hij over haar heen boog. Snel greep ze naar zijn pik en zorgde ervoor dat hij meteen in haar kutje kon glijden.

Hij was best wel dik (formaatje Tom) maar dat vond ze ook wel lekker eigenlijk, dan voelde ze haar kutje tenminste lekker open gaan als hij haar neukte. Even liet hij zich helemaal in haar glijden en wachtte toen af voor hij zei hoe lekker warm en nauw haar poesje was. Dat vond ze best wel lief gezegd en keek hem lachend aan. Hij steunde met zijn ellebogen op de bank maar met zijn handen voelde hij aan haar tietjes en ook aan haar kont. Ze liet hem zijn gang maar gaan en hijgend deed ze alsof ze het allemaal heel lekker vond. Gelukkig neukte hij haar best wel snel zodat het niet al te lang zou duren en dat klopte ook wel.

Na een paar minuten kreunde hij in haar oor dat hij klaar ging komen en even later hield hij op met bewegen. Zijn gewicht drukte zwaar op haar maar toen kwam hij weer overeind en hield zijn pik goed vast om ervoor te zorgen dat het condoom er niet af zou glijden. Dat was niet overbodig, want zijn pik werd heel snel klein en slap. Nadat hij van haar af was gegaan en haar een kusje op haar wang had gegeven pakte Annet snel haar broek.

Ze had er echt geen zin in dat hij haar nog zou gaan likken of zo en nog voordat Bouke zijn condoom in een papieren zakdoekje had gedaan trok ze haar broek al op. Ze was alweer netjes aangekleed voor ze het wist, zat naast hem en nam nog een slokje water. Bouke leek verbaasd maar deed voor de rest niet moeilijk en bracht naar haar de voordeur. Zelf was hij nog bloot en bleef dus binnen toen Annet haar fietsslot open maakte. Ze zag dat hij haar nog nakeek door de deurspleet en zwaaide naar hem toen ze de oprit af reed. Toen ze wist dat hij haar niet meer kon zien pakte ze snel haar telefoon en belde Marjan op om te zeggen dat ze het had overleefd. Marjan moest lachen toen ze dit zei en vroeg haar of ze de dag erop bij haar op bezoek wilde komen om het erover te hebben.

Die ochtend stond ze bij haar op de stoep met een doosje gebakjes. Marjan maakte het gelukkig weer wat beter en Annet had er die avond en in de nacht nog over nagedacht. “Het viel eigenlijk best wel mee” zei ze toen haar vriendin vroeg hoe het gegaan was. “En, nou ja, dat geld komt wel van pas. Ik ga met Fientje volgende week een dagje naar de Efteling! Dat is zo duur dat ik dat normaal niet kan betalen, maar met deze meevaller. “Maar ik vond het wel vreemd hoor, dat je gewoon naar iemand gaat die je verder niet kent om je te laten neuken. En dan in zo’n groot huis waar alles heel chique is! Ik was hartstikke zenuwachtig, echt waar. Normaal dan ken je een jongen al en heb je lekker zitten babbelen voordat er wat gebeurt. En dan nog, dan gaat het niet zo snel, eerst lekker wat wriemelen en zo en dan pas komt de rest. Maar Bouke zat ik eigenlijk meteen al te pijpen nadat hij me had betaald. Ik dacht dat hij wel wilde dat ik wat langer zou blijven wat hij begon over een filmpje en over zijn slaapkamer. Maar ja, ik hem dus pijpen en ik had er helemaal niet op gelet, echt niet! Normaal als je een jongen pijpt wil je zelf ook wel wat geils voelen, ik wel tenminste. Dus opeens zag hij dat ik een beetje met mezelf aan het spelen was en dat vond hij machtig interessant en toen wilde hij ook nog zien hoe ik me vingerde!” Ze proestte het opeens uit van het lachen toen ze dat vertelde en ze biechtte Marjan op dat ze maar net had gedaan of ze klaar was gekomen. “Maar zo snel gaat dat echt niet en ik weet ook niet of hij dat doorhad. Maar ja, toen vroeg hij aan MIJ of ik een condoom bij me had. Stom hoor, maar daar had ik dus niet aan gedacht, wist ik veel. Maar ja, hij had er gelukkig zelf een en toen ging hij me neuken, gewoon bovenop me tot hij klaar kwam. Toen heb ik me maar snel aangekleed en weg was ik!” Ze wachtte even voordat ze opbiechtte dat het haar best wel was meegevallen achteraf gezien en er geen spijt van had.

Marjan biechtte haar op dat zo nog wel een paar vaste klanten had en vroeg haar of ze misschien nog wel eens voor haar in wilde vallen als zij niet kon of een man dat vroeg. “Niemand zou het te weten komen en bovendien was het best wel snel verdiend, dat heb je nou ook gemerkt,” drong ze aan en toen liet Annet zich al snel overhalen.

“Maar dan wel alleen overdag, zodat ik niet iemand moet vragen om op te passen, anders valt het toch wel op!” Antwoordde ze. Marjan zei dat dat voor haar niet anders was en ze meestal een afspraakje maakte om een uur of elf ‘s morgens.

“Dan is mijn kleine ook bij de opvang en heb ik de tijd gewoon aan mezelf. En je kunt moeilijk vragen aan een oppas of ze even kan komen omdat je wilt gaan neuken.” Lachte ze.

Annet vond dat prima en zei ook dat het een volgende keer dan ook niet meer zo spannend was als die eerste keer.

“En als een man me vraagt of ik samen met zou komen, zou je dat dan ook willen? Echt waar hoor, dat vragen ze me wel eens maar met Karin, daar heb ik wel eens aan gedacht, dat zou ik zelf echt niet willen hoor. Dus ik heb het nog nooit gedaan maar met jou samen is dat anders. En trouwens, dat levert helemaal een bom duiten op. Maar met jou samen lijkt het me ook best wel gezellig hoor! En dan krijgen we ook allebei gewoon betaald hoor want aan korting doe ik niet.”

Annet keek haar verbaasd aan.

“Bedoel je wij allebei bloot?” Vroeg ze.

“Ja gekkie, wat dacht jij dan? En dan willen die kerels ook nog zien hoe wij een showtje opvoeren! Ik ben echt geen lesbo hoor, maar een keertje voor de show met een meisje is voor mij geen probleem. Met jou dan, bedoel ik. Heb jij daar dan moeite mee?”

 Verbluft keek ze Marjan aan maar zag wel dat ze het serieus meende.

“Ja maar, dat met ons samen, dat weet ik echt niet hoor. Ik bedoel, vind jij dat ook oké?” Marjan zei niks maar kwam achter haar staan en begon zo maar haar tieten te kneden! Marjan zou het heel vinden vertelde ze. En ze zou het heel fijn vinden om ook te kunnen genieten als zij haar uit kutje zou likken. En dat ze het ook graag bij haar zou willen doen.

Ze knikte voor ze het wist, maar durfde niet te zeggen dat ze dat wel heel spannend zou vinden en ook supergeil. Ze had er zelf wel eens aan gedacht om met een meisje te vrijen maar verder dan een tongzoen als ze gedronken had was ze nooit gekomen. Marjan was haar allerbeste vriendin en ook best wel knap vond ze, al had ze nooit durven zeggen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s