Lizzie


DE REALITEIT

De droom was geschreven voordat de ontmoeting echt plaatsvond, een natte droom van een man vol begeerte, lust en illusies. Nu, een paar dagen later een korte reflectie over de ontmoeting zoals die in het echt verliep. Een teleurstelling was het niet, daarvoor was die meid veel te leuk. Maar meer dan een duur betaald vluggertje dat ook niet.

Zoals ik in de droom als beschreef had ik me hierop al ingesteld en bekocht voel ik me dan ook niet. Of ik het haar laat weten is maar de vraag, maar het zit er wel in. Misschien is een volgende keer beter. Dan weet ze in ieder geval wat meer over mijn verwachtingen en mijn eigen insteek. Time will tell…

Vlak voor de afspraak volgde er een nogal nerveuze SMS contact. Tijd veranderen, aankomst melden en navragen of ik er al was. Jawel, ik was er dus en wachtte gelaten af. Ik had nieuwe handdoeken gekocht om op de stoelen te leggen in de hoop dat dit goed zou overkomen. Het tekst versturen met mijn mobiele telefoon bleek geen sinecure. Ik heb daar totaal geen ervaring mee maar heb mijn best gedaan en uiteindelijk bleek het te functioneren.

Mijn auto werd benaderd door een te gek leuke meid die er anders uitzag dan ik had verwacht. Als ze niet had geschreven dat ze een halfbloed meisje was had ik het niet aan haar gezien. En aan haar leeftijd had ook ik getwijfeld, maar zeker niet omdat ik haar ouder had ingeschat. Dat ze zich omschreef als normaal wat betreft haar postuur, vond ik ook een beetje leugenachtig, want dat was ze zeker niet! Integendeel, ze was hartstikke knap en mooi! Ze praatte honderduit, zodat ik haar al snel beter leerde kennen en ook de reden wist waarom ze dit werk moest doen. Geen vrolijk verhaal als je verneemt dat iemand in de schulden zit door toedoen van een ex-relatie waarmee ze ook nog eens kinderen heeft. Dat soort zaken komt voor, dat is mij ook welbekend, maar een prettig gevoel gaf het me niet.

Ik voelde me als iemand die gebruik maakt van de wanhoop-situatie waarin iemand zich bevindt en dit zeker niet doet uit vrije wil daardoor. Maar goed, mijn eerste sekscontact in tien jaar wilde ik me toch niet hierdoor laten vergallen en probeerde dit gegeven maar voor even te vergeten. Vijftien jaar geleden had ik voor het laatst lekker in bed gelegen met een vriendin en seks gehad zonder betaling. Daarna was ik nog wel eens afgetrokken door een vriendin die dit deed uit medelijden, maar betaalde seks zag ik niet zitten. Juist uit angst om iemand te ontmoeten in een dergelijke situatie of erger. Een laatste bezoek aan een prostituee dateert al meer dan vijfentwintig jaar geleden. Lizzie had nog in de luiers gelegen toen ik me daarmee bezig hield besefte ik, dus dat was wel verjaard inmiddels.

Ik had verwacht geloodst te worden naar een stil en veilig plekje omdat ik er van uit ging dat ze wel een eigen stekkie zou hebben om haar klanten in alle rust af te werken. Het werd echter een geïmproviseerde zoektocht die leidde naar een nogal publieke plaats met voorbijkomende fietsers en auto’s. Niet dat mij dat veel uitmaakte, maar vooral zij werd er zichtbaar onzeker door. Maar van rustig een praatje maken, een sigaretje roken en elkaar wat bevoelen daar was dus geen sprake van hierdoor. De financiën werden eerst geregeld, iets dat ik snap, en ze genoot duidelijk van het knisperen van de bankbiljetten tussen haar vingers, een gevoel dat ze duidelijk te weinig kende. Van een girlfriend experience zoals ik had bedoeld was dus ook geen sprake voor mijn broek werd losgeknoopt. Ze dook over mijn schoot en schrok even toen ze mijn piercings ontdekte maar geloofde me wel toen ik zei dat het geen pijn deed geloof ik. Ze nam dat ter kennisgeving aan voordat ze opkeek naar mijn tatoeage. Scheren is voor mij een minimaal wekelijkse routine maar blijft een lastig klusje zo nu en dan. Een grasmaaiertje dat het automatisch bij zou houden lijkt me ideaal, en dat is dan ook op mijn lies weergegeven. Ook andere smoothies hebben zo’n soortgelijk plaatje maar zij bleek er nog nooit een gezien te hebben wat vertederend over kwam op me.

Verdorie, die meid dat zou mijn dochter kunnen zijn, schoot door me heen. Vooral omdat ze er zo jong uitzag, maar ook bloedmooi, bekroop me een moment van schroom en schaamte. Die verdween als sneeuw voor de zon toen ze mijn eikel in haar mond nam. Dat ze dat deed na enige twijfel en eerst voorzichtig likte ze even maar ik wist dat ik me kort tevoren goed gewassen had. Al snel liepen mijn zwellichamen in mijn pik vol bloed en groeide mijn penis in haar mond. Het voelde hemels lekker aan hoewel ze het weinig gevoelvol deed.

Ze verraste me met de vraag of ik snel klaarkwam, amper nadat mijn erectie was gegroeid. Schoorvoetend zei ik tamelijk want echt referentiemateriaal heb ik zelf niet. In de advertentie was sprake van pijpen zonder condoom en klaarkomen in de mond, maar ze had me ook gevraagd om zelf een condoom mee te brengen. Ik had die meegenomen omdat ik er van uit was gegaan dat die nodig was voor het geval ik toch intiem met haar wilde, maar die bleek nu dus nodig te zijn.

Uit andere advertenties wist ik wel degelijk wat er wordt aangeboden en iets over de marktprijzen maar ging met haar niet in discussie. Pijpen zonder condoom en klaarkomen in de mond lijken me duidelijke begrippen en dat had ik ook al aangegeven in een mailtje met haar. Maar ook had ik aangegeven haar alle vrijheid te geven wat het een en ander betreft, dus kon ik de schuld ook bij mezelf leggen. Datzelfde gold voor kussen, iets dat ze ook als mogelijkheid had aangegeven in haar annonce maar in praktijk niet bleek te doen. “Dat doe ik normaal nooit!” uitte ze toen ze me eventjes op mijn lippen had gekust. De pijpbeurt werd afgewisseld door een handjob, ze trok me af met ruwe bewegingen terwijl ze het wel van dichtbij bleef bekijken. Heel graag had ik haar mooie borsten gevoeld, maar in deze stand was dit niet mogelijk. Ook het strelen van haar rug of billen vereisen een medewerking van de ander en die ruimte werd niet gegeven. Jammer maar helaas, toch probeerde ik het en dat werd niet verboden.

Mijn linkerhand kon ik nergens laten dus die liet ik maar rusten op mijn been, want haar op haar hoofd drukken wilde ik absoluut niet. Dat zou als een bedreiging kunnen overkomen, dat snapte ik zelf ook wel. Opeens trok ze haar broek omlaag en gaf aan dat ik haar nu zou kunnen neuken. Neuken was niet mijn bedoeling maar nu snapte ik wel goedwillend dat dat de reden was waarom ze me had voorzien van een rubbertje. Gezien mijn eigen lenigheid binnen de compactheid van mijn auto leek me dat ook amper doenlijk. Wel wilde ik haar graag nu even voelen omdat ik daartoe nu wel de gelegenheid had. Haar spleetje voelde stoppelig aan en ze gaf me ook toe dat ze zich niet recentelijk geschoren had. Wat ze deed dat deed ze voor mij, want opgewonden bleek ze bepaald niet. Ook had ze zich van tevoren niet even glad gemaakt met glijmiddel of zo zodat haar schede totaal droog aanvoelde. Geen probleem, want van een vinger in haar schede wilde ze niks weten. Ze wilde haar poesje liever strak houden zei ze, dus dat had ze liever niet.

Een eigenaardig argument voor een moeder van twee kinderen die wel bereid was zich te laten neuken, maar ja. Als een kinderhoofd of vreemde penis dat niet aantast lijkt me de vrees voor een vinger me echt volledig overbodig. Bovendien bestaat een schede uit spierweefsel dat door een regelmatige penetratie alleen maar getraind wordt, dus bepaald niet uitlebberd, zover reikt mijn kennis over biologie nog wel. Ik durfde niet op te biechten hoezeer ik smachtte naar het voelen van die vochtige warmte en niets liever had geproefd dan de smaak van haar vocht. In plaats daarvan trok ze haar broek al snel weer omhoog en werd me zelfs een blik op haar kutje ontnomen. Regelmatige blikken over de straat deden me vermoeden dat de buitenwereld zichtbaar vanaf de straat hier ook wel een, misschien onbewuste rol, in speelde.

Ze liet me daarna mezelf aftrekken daarmee, iets dat me niet onaangenaam was maar ook niet datgene waarvoor ik mijn eigen zuurverdiende geld had neergeteld. Met mijn linkerhand trek ik me ook nooit af maar dat kon zij natuurlijk niet weten. Het was wel een beetje vreemdgaan op die manier en bovendien kon ik mijn eikel richting haar lippen duwen. Even zo lenig als ik mijn heupen bewoog ging zij mee met haar hoofd zodat er van enig contact nog weinig sprake was. Soms voelde ik haar tong over mijn eikel glijden maar van haar lippen voelde ik geen spoor. De vochtige warmte van haar adem was sowieso niet voelbaar door het rubber dat toch wel heel veel gevoel wordt gereduceerd bij het pijpen. Maar ja, zij kon ook niet weten dat ik gewoon gezond ben; dat kan iedere vent vertellen of wijsmaken.

Mijn sperma kwam toch wel en vulde het topje van de Durex en vloeide terug onder het rubber over mijn lul. Hoe lekker zou het zijn geweest als ik nu nog even gezogen zou worden en haar papillen van haar tong kon voelen schrapen over mijn voorhuid, maar niets van dat alles. Graag was ik verslapt in haar mond bevredigd teruggezakt in mijn stoel. In plaats daarvan ging ze rechtop zitten met een gevoel van ‘mission complete’.

Pas nu was er tijd voor een eerste sigaret waarbij de zorgen over een uitje met haar kinderen opspeelden. Het condoom heb ik zelf maar discreet gedropt op de achterbank om het daarna op de parkeerplaats voor mijn woning in de prullenbak te droppen. Ik heb haar uit de wagen laten stappen bij de kinderboerderij waar zij haar kroost zou ontmoeten. Haar radeloosheid deed me pijn toen ze ontdekte dat die gesloten was die dag maar daar kon ik niets aan doen. Haar ex zou wel spoedig voorrijden had ik begrepen, dus mijn aanwezigheid was verder overbodig dan wel ongewenst op dat moment. Ze was wel heel complimenteus naar mij toe in die zin dat ze uitsprak hoopte me vaker te kunnen ontmoeten, woorden die me werkelijk deugd deden.

Of het van komt dat is maar de vraag. Honderd euro kostte me dit avontuurtje, een haastige blow- en trekjob, want meer dan dat was het eigenlijk niet. Ik had hierop gerekend, maar wel gehoopt op wat meer. Een junk doet hetzelfde voor minder geld, maar daar zou ik nooit op ingaan. Vrijblijvende tederheid is schijnbaar niet te koop of te huur, dus doe ik het maar liever weer zelf. En, mocht ik het nog een keertje proberen, wie weet, dan zal ik het nog duidelijker proberen af te spreken. Maar dat denk ik niet. Ik heb geen recht om meer te claimen, ik zou niet weten op grond waarvan. Mijn eigen fantasieën zijn geen zijn geen enkel legitiem argument hiervoor.

Een pijpbeurt zonder dat er een condoom aan te pas komt (voor allebei veilig met het oog op geslachtsziekten), dus pijpen zonder condoom tot het einde. Dat wordt wel te koop aangeboden op dezelfde site waarop ik haar heb leren kennen, maar dan door een jong meisje van nog geen twintig jaar in een club in Tegelen. Nee, dank je. Een beetje aanrommelen is binnen de gegevenheden dan toch een beter alternatief.

Doorslikken van mijn kwakje is totaal overbodig als bevestiging van lust voor mij en biedt geen enkele meerwaarde. Dat hebben mijn echte relaties ook nooit gedaan. Wel de bereidheid van allebei de kanten om genot te ontvangen en te geven. De smaak van een lekker kutje mis ik veel meer dan die van een exclusief drankje of gerecht maar is blijkbaar nog moeilijker verkrijgbaar bij een volwassen niet hoerig iemand, maar juist dat kan het wel verklaren. Als man sta je dan gewoon lullig aan de kant, tenzij je volledig de immoraliteit in wilt duiken of daartoe bereid bent.

Ik zie een betaalde afspraak niet als misbruik maken van iemands benarde positie op een bepaald moment per definitie. Dat geldt zowel voor de man als voor de vrouw op dat moment zo je wilt, daar weet ik alles van. Ik vertaal het liever als een elkaar helpen in de situatie en dat vol wederzijds respect en ontstentenis aan schroom. Als het voor de een walgelijke noodzaak is dan sorry, maar dan kijk ik ook niet prettig in de spiegel erna. Dat doet veel meer afbreuk dan de betaling maar is niet af te dwingen, al geef je nog zoveel geld.

Als naïeve dagdromer zag ik een seks-cardate gerealiseerd als verwerkelijking van een filmclipje dat te zien valt op het internet en ik haar de link doorstuurde. De simpele eenvoud van een denkende zak en blijvende utopie van een kloothommel die een tot seks beperkt brein heeft en niet meer dan dat. Ik kan me ook niet verplaatsen in de geest en ervaring van een vrouw in nood die ik gebruik. Haar ervaring heb ik gelukkig niet want het lijkt me waarlijk geen pretje. De eerste likjes zouden voor mij, als slachtoffer, wel veel erger lijken dan die laatste vermoed ik. Ik zou ervan walgen om de wellicht ongewassen smaak te proeven op mijn papillen. Als een eikel zou zijn gewassen door mijn eigen speeksel zou ik opgelucht zijn en dan de rest wat makkelijker kunnen doorstaan hopelijk. Die eerste smaak dat zou niks voor mij zijn, vandaar dat ik me extra had gewassen net voor ik vertrok en in de wagen stapte.

Ik probeerde mezelf te rechtvaardigen tegenover mezelf en tegenover Lizzie met dit soort overwegingen, maar voelde me toch een ploert die geen enkel recht had op het maken van opmerkingen of kanttekeningen. Ik voelde me dan ook niet prettig toen ik wegreed en haar achterliet voor de gesloten kinderboerderij. Eigenlijk ook wel, maar het was o zo ambivalent. Yes, ik was klaargekomen in het bijzijn van iemand anders na meer dan een decennium. De leeftijd, de manier waarop en de entourage deugden helemaal niet.

Een volgende keer beter? Dacht ik wel toen ik me thuis al snel nog een keer aftrok en spuitend klaarkwam. Ik had een papieren zakdoekje over mijn buik gelegd maar ach ja, toch weer vlekken op mijn trui omdat de druppeltjes te ver landden. Mannen en seks blijft een onhandige combinatie…

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s