Lizzie V


DE DERDE KEER IN DE AUTO

Weer maakte ik een afspraak met Lizzie die me al had gewaarschuwd: Nog niet bij mij thuis maar eerst nog een keertje in de wagen. Ik vond het best want snapte het wel van haar uit. Een auto is toch een minder onveilige omgeving dan een huis; de deur is in ieder geval altijd binnen handbereik. Een derde keer conform het oude spreekwoord: drie keer is scheepsrecht.

Ik wist wat zij niet kon weten, namelijk dat ik geen gevaarlijke gek ben die gekke dingen uit wil vreten. Dat ik geen misbruik wil maken tegen haar wil in op welke wijze dan ook. Maar ook dat de een of andere frustraat ook in een auto heel onaangenaam gezelschap kan zijn en die veiligheid dus wel erg relatief kan blijken. Maar ik snapte best wel dat ook ik misbruik maak van haar situatie. Zonder geldgebrek zou ze me echt niet zien staan en me ijskoud uitlachen als ze vernam dat ik wel interesse had in seks met haar. Hé, gore ouwe viespeuk, wat denk je wel niet? Rot op! Zou ze dan door een volle horecagelegenheid roepen om me op mijn nummer te zetten met mijn vieze voorstellen. En natuurlijk zou ze het volste gelijk aan haar kant hebben.

Ik houd mezelf maar voor dat zij het initiatief heeft genomen door een advertentie te plaatsen waarin ze seks aanbood in ruil voor geld. Daar voelde ik wel voor! Seks zonder de hele poespas van versieren, vlinders in de buik en daarna met de sores thuis te zitten opgescheept. Maar dat is een rationele overweging van een nogal afgeleefd wrak. Een jong iemand zal dat perspectief wel niet zo een twee drie herkennen. Ik weet dan ook dat mijn relatie met Lizzie alleen maar tijdelijk is. Als het haar beter gaat en ze heeft een nieuwe vriend (of vriendin) zal ik de eerste zijn die dat te horen krijgt en meteen wordt gedumpt als overbodig. En ook al zal ik dat berouwen, het zou me ook met vreugde vervullen voor haar.

Een half uurtje van te voren belde ze me op om me te laten weten waar ik haar zou kunnen oppikken. Mijn hart maakte een klein sprongetje van vreugde en ik trof snel de laatste voorbereidingen. Snel een laatste extra wasbeurt en schoon ondergoed. Stel je voor dat ze haar gezicht begraaft in mijn kruis en urineresten of andere viezigheid ruikt of gele plekken zou ontdekken op mijn slip! Ik wilde zo’n pijnlijke toestanden voorkomen, want dat gun ik geen ander. Maar, ook mezelf niet. Ik groette de buurman die op de stoep stond te praten en liep naar de wagen. Dropjes klaargelegd op het dashboard en ook een condoompje. De vorige keer had ik daar niet aan gedacht en haar zo onbewust en ongewild gedwongen tot een ongemakkelijke situatie. Shit, de telefoon lag nog op tafel! Dat kreng heb ik normaliter nooit bij me maar nu had ik die toch nodig!

Een Duitse vrouw staarde me aan vanuit een dikke BMW toen ik weer uitstapte en naar mijn huis liep. Haar man was in de koffieshop en ze voelde zich geloof ik niet echt op haar gemak. Toen ik de portier opende maakte zij tenminste snel het raampje dicht met een zoemend geluid. Het liet me koud maar vond het toch wel komisch. Wat zal zij zich later knijpen aan de grens! Toen ik terugkwam met mijn telefoon kwam haar redder ook aangelopen, een dik figuur in een designjeans van vier maten te groot. Dat was dus nog geen zicht want de stof hing los om zijn smalle kont die in geen vergelijking stond met zijn naar voren hangende bierbuik. Zo’n beeld sterkt wel mijn zelfvertrouwen! Hij scheurde met ronkend motorgeweld nog voor mij weg waarbij hij zijn banden nog maar net niet liet spinnen op de stenen. Heel mannelijk, zeer viriel!

Ik deed het op mijn gemak en reed rustig de brug over. Ditmaal was het rustig en dus was ik nog wel een minuut of tien voor de afgesproken tijd aan het parkeerhaventje waar we hadden afgesproken. Een SMS-je verstuurde ik om mijn komst te melden en ondertussen werd ik aandachtig opgenomen door twee jongens die op de hoek stonden te drinken en te roken. Ze waren daar bekend want werden verschillende keren begroet door voorbijrijdende auto’s. Vooral type Golf met luide geluidsinstallaties en bonkende danceklanken. Ze bleven mij nadrukkelijk observeren. Mijn aanwezigheid maakte hun duidelijk nerveuzer dan dat ik het me aantrok. Ik bekeek op mijn gemak het half gesloopte bejaardencentrum. Te oud, te achterhaald was het met te kleine kamertjes en brandgevaarlijk of zo. Shit, wat vliegt de tijd! Ik herinnerde me nog de nieuwbouw en de opening. Heb nog mensen gekend die daar vol trots en naar volle tevredenheid hun laatste jaren doorbrachten, maar opeens moet het alweer gesloopt…

Yeah! Daar kwam Lizzie de hoek om gelopen, recht op mijn wagen af! Ze keek weer eventjes snel om zich heen voor ze instapte, iets dat ik nu al herkende van de vorige keren. Maar ditmaal werd ik al niet meer wantrouwend opgenomen zoals bij de eerste ontmoetingen. Ik reed naar een rustig plekje, de plaats waar we de vorige keer ook hadden gestaan en miste daarbij nog bijna de afslag naar de doodlopende straat. Al snel vernam ik dat ik weer eens geluk had gehad toen ze vertelde over haar kledij. Kleren die haar goed stonden en waarin ze zich makkelijk voelde en niks geen poespas. Maar bovendien was het geen werkkleding die zo onnatuurlijk is en eerder verkoelend op me werkt dan opwindend zoals beoogd.

Zo’n maf Barbiepakje met pumps; verschrikkelijk. En dan ook nog geschminkt en ruikend naar parfum? Nee, dank je! Als iemand zich daarin happy in voelt is dat geen bezwaar ook al is dat niet mijn smaak. Net zoiets als Gotic kleding en make-up me eerder afschrikt dan opwindt, maar ach, iedereen zijn of haar eigen fetisj. Mijn fetisj op kledinggebied is tegenovergesteld aan de normale opvattingen vermoed ik. Een losse T-shirt met daaronder een oude trainingsbroek en gewone loopschoenen of slippers, dàt vind ik dan juist weer uitdagend. Makkelijk af te pellen en uitnodigend om bloot te gaan. Helemaal niet hoerig maar wel super geil. Het ontbreken van make-up ervaar ik als onverbloemd en eerlijk. Gewoon, niks verbergen, maskeren of camoufleren. Lizzie is bovendien iemand die dat helemaal niet nodig heeft. Haar natuurlijke schoonheid is sowieso al oogverblindend en iedere toevoeging zou alleen maar afbreuk doen. Lizzie in een hoerenuniform van een opwindend rokje, veel plamuur en onnatuurlijke luchtjes’ zou me doen wegvluchten en kleineren met mijn eigen voorkomen. Ik maakte te weinig complimentjes om niet overdreven voor te komen. Ze zou een betere spiegel moeten aanschaffen dan die ze heeft. Eentje die haar laat zien hoe mooi ze is, dan zou ze niet eens nadenken over dat soort dingen en vol zelfvertrouwen rondlopen met opgeheven hoofd en gepaste trots.

Het zien van het condoom deed haar vragen of ik haar nu dan wilde neuken. Nou nee moest ik toegeven. Willen en kunnen zijn er ook nog twee! Ik ben geen slangenmens en om de daad te volbrengen in een Alto vereist de nodige soepelheid in gewrichten die mijn ten ene male ontbeert. Ik ben even lenig als een harkensteel dus dat schiet niet op. Zelf een poging daartoe zou me alleen maar belachelijk maken en er hoefde geen slapstick te worden gedraaid per slot van rekening. Gelukkig had ze haar toezegging al bevestigd dat we een volgende keer ook bij mij naar huis zouden kunnen gaan. Om me te transporteren voldoet mijn autootje prima, maar als liefdesnestje is het toch wel enorm behelpen moet ik eerlijk toegeven.

Ik had de stoel al zo ver mogelijk naar achteren geschoven maar zonder de bodemplaat eruit te moeten trappen kon ik mijn benen nog steeds niet strekken. De riem werd losgeknoopt en mijn gulp open geritst. Haar voelende hand zocht naar mijn lid en probeerde deze boven de stof uit te trekken. Snel hielp ik haar maar, want demontabel was die nog niet en dat wilde ik graag zo houden. Mijn broek en slip schoof ik naar beneden zodat het doel vrij kwam te liggen voor de verwenbeurt waarnaar die zo hunkerde.

De eerste beurt was behelpen geweest om verschillende redenen maar de tweede keer was echt hemels voor mij te noemen geweest. Voor Lizzie vermoedelijk minder en dat vervulde me nog immer met een lichte gêne. Haar mond was opeens overspoeld, iets dat ik wel voelde aankomen maar haar achteraf gezien niet bijtijds had gewaarschuwd. Die fout zou ik dus geen tweede keer begaan. Dat mannen echte mietjes zijn dat zou ik voor mezelf weer eens moeten bewijzen. Haar enthousiast bewegende hand ging wild tekeer en mijn ontblootte eikel werd daarbij danig opgeschuurd. Gelukkig boog ze al snel over mijn schoot en opende ze haar mond om mijn pik te verwennen.

Haar warme vochtige mondholte deden me verrukken maar dat veranderde toen ik haar tanden voelde! Mensen zitten lastig in elkaar, want wat de ene heerlijk vindt is voor de ander wat, eufemistisch uitgedrukt, minder opwindend. Ik behoor dus tot die zielloze die dat helemaal niet zo tof vinden en mijn gaspedaal werd regelmatig diep ingetrapt. Maar goed dat het contactsleuteltje niet was omgedraaid! Dan was er een startende raketmotor gehoord, ook in de huizenrijen een blok verderop! Van schrik trok het bloed terug naar mijn tenen geloof ik, want mijn piemel probeerde zich wel klein te maken op dat moment. Ik dacht eraan die avond met Marianne Thieme te bellen, jawel, die van de Partij voor de Dieren. Zij komt toch op voor alle zwijnen? Nou, dan kon ze ook wel een goed woordje voor mij doen!

Ik weet niet hoelang Lizzie daarna me probeerde te verwennen met haar hand, maar ze begon wel te klagen over haar pols op den duur. Daar was in te komen, want ook met haar vingers klemde ze stevig om mijn pik en ik verbaasde me erover dat mijn toompje niet was afgescheurd daarna. Maar al te graag nam ik de masturbatie over van haar en had mijn penis tijd om een beetje bij te komen van de schrik. Wat daarbij zeer hielp was haar gulheid me meer te laten voelen en te tonen van haar prachtig mooie lichaam. Haar rug en haar billen, en zelfs als ik onder haar broek voelde maakte ze geen onbewust afwendende bewegingen zoals de vorige keren. Ik mocht rustig voelen aan haar weelderige borsten en ze gunde me zelfs onbeschaamd een korte blik erop toen ze die uit haar BH wipte en me ook een blik op haar tepels gunde.

De pijn was inmiddels een beetje weggezakt en mijn pik werd weer wat harder. Toen ze me vroeg of ik Viagra had geslikt verbaasde me dat. Dat lijkt me geen reden om minder snel klaar te komen. Dan kun je beter wat coke op je eikel strijken of zo en andere middeltjes bestaan daar ook voor. Nou ja, hop dan maar, dan maar verder sjorren met de nodige omzichtigheid met mijn eigen rechterhand. Dat wil dan nog wel eens helpen, zeker als ik er alleen voor zit. Mijn linkerhand kneedde wellustig in haar zachte borstvlees, ik trok me af en ze zakte over me heen om haar mond aan te bieden aan mijn kruis.

“A…ja…ja…j…!” Wederom voelde ik niet alleen haar zachte lippen en strelende tong maar ook haar gebit beroerde wederom mijn overgevoelig velletje.

Niks is zo vreemd als opwinding voor mensen. De een vindt het heerlijk als de anus wordt gestimuleerd met een vinger of een tong en een ander gruwelt daarvan. Gebruiksaanwijzingen zijn heel lastig en gecompliceerd. Een stelletje dat al een jaar samen is kan dat wel uitleggen met een beetje mazzel. Als ze allebei te verlegen zijn dan is dat een zwaard van Damocles boven de relatie. Schaamteloosheid in taalgebruik kan als confronterend worden ervaren maar is dat volgens mij helemaal niet. Het plukken’ en draaien aan tepels wordt vaak gezien als opwindend in literatuur en pornografie. Ook in de mannentaal wordt dat als plaagstoot gezien, maar hoeveel vrouwen vinden dat echt aangenaam? En hoeveel mannen stellen dat op prijs? Statistieken zijn daarbij ook oninteressant want het gaat alleen maar om DIE TWEE mensen in kwestie en dat vaak ook nog van situatie tot situatie verschillend. Om het maar makkelijk te houden…

Van wat Lizzie aangenaam vindt weet ik helemaal niks tot mijn spijt. Ik weet ook niet of ze brutaal genoeg is om me dat te laten weten op de een of andere manier. Met lichaamstaal (als ik die meteen begrijp), in woorden of in gebaren. Dat is eigenlijk ook helemaal niet belangrijk voor mij en gaat me ook geen flikker aan als ze dat voor mij geheim wil houden. Ik ben niks meer dan een betalende klootzak per slot van rekening. Als ze lekker klaar wilt komen zoekt ze wel iemand anders of doet het gewoon zelf bij gebrek aan beter. Ook zal ze mij wel niet durven te laten zien hoe zij het bij zichzelf doet in een poging mij daarvan wat te laten leren, zeker niet de eerste vele keren. Nee Martin, lang niet alles is voor geld te koop!

Ik wel, ik ben zo’n klootzak die het wel laat weten, ook al is het dan pas achteraf, vertaald in een verhaaltje. Lizzie is een kwetsbare en mooie meid en ik moet haar heel voorzichtig behandelen, mag haar niet meer beschadigen dan anderen al hebben gedaan. Het streelde op een perverse manier mijn ego toen ze vertelde dat ze alleen maar weinig andere afspraken maakte hoewel wat andere inkomsten zeer welkom zouden zijn. Hopelijk kan ze de onzin die ik uitbraak relativeren en weegt ze mijn woorden niet af op een zoutweegschaal.

Voorzichtig bewoog ik de voorhuid over mijn eikel en voelde het kloppende leven langzaam terugkeren. Ik weet niet of ze het doorhad dat ik haar hand manipuleerde rond mijn ballen, maar dat was voor mij wel heel lekker. Haar vingers in mijn bilspleet en knedend in mijn scrotum, ja hoor, dat mag best wel een beetje ruw wat mij betreft. Wat dat betreft is het ruige werk voorbehouden aan de basis maar mijn eikel is overgevoelig voor de hardere aanpak. Voor mijzelf is een gebruiksaanwijzing op dat gebied heel leerzaam. Als ik die van iemand anders ken dan zal ik die behandelen als een graal, met heel veel respect en discretie. Het pas (veel later) te vernemen vervult me met schaamte en heel veel niet meer om te keren spijt. Een vriendin van lang geleden vertelde me pas achteraf het gruwelijk te hebben gevonden als ik op haar tepels zoog, zo’n simpele dingen. Als ik dat had geweten had ik haar ermee geplaagd misschien op de slaapkamer, maar mij restte slechts een rode kop en wroeging toen ze dat vertelde.

Met mijn rechterhand trok ik voort en probeerde wel mijn eikel tegen haar lippen en haar tong te voelen. Lizzie wachtte gelaten af tot het moment dat ik mijn zaad zou spuiten. Haar blik was gefixeerd op mijn eikel maar soms keek ze me even aan om te peilen hoe het met mijn opwinding was gesteld. Ook had ze zo nu en dan tijd om de omgeving te peilen want echt opschieten deed het niet me. De daarvan oorzaak kende ik wel maar wilde ik niet botweg poneren, dus trok ik voort. Het was nog geen donker buiten toen ik toch nog klaar kwam en ik mijn vocht dankbaar mocht deponeren in haar mondholte. Godverdomme, dat blijft toch wel een erg lekker moment. Al snel daarna maakte de deur open om even naar buiten te spugen en toen vielen haar de dovenetels op die bloeiden in de berm.

Als je die bloempjes lostrekt uit de steel kun je er voorzichtig op zuigen als een rietje. De zoete nectar loopt dan zo je mond in! Die smaakt blijft herkenbaar, zelfs als een hommel je kort van tevoren voor is geweest. Een resultaat van veldonderzoek in mijn jongere jaren maar ook nu pleeg ik ze nog stiekem leeg te zuigen als ik er een onbewaakt moment voor ken. Het spuien van mijn sperma had lang genoeg geduurd en een dropje vond zijn weg. Schaamtevol bedacht ik me te laat dat ik de blikjes calorievrije cola niet had aangeboden die op de achterbank lagen. Zelf kon ik altijd genieten van de smaak van een nat kutje, maar ik heb nog nooit een vrouw ontmoet die van het mannelijke equivalent kon genieten. Misschien moet daarvoor ook wel liefde van een vrouw mede een rol spelen en dat kan ik van Lizzie niet verwachten. Ik kan me goed voorstellen dat het idee van mijn tong tussen haar benen haar al doet gruwen. Ik durfde niet eens te vragen of ik daar mocht kijken, laat staan voelen of likken. Haar huid te mogen voelen stelde me al tevreden en tot mijn positieve verbazing volgden er al ook intieme zoenen op mijn mond. Momenten die ik koester in mijn memorie en nooit zal vergeten.

Dat ik haar aanzag voor het nemen van drugs dat spijt me inmiddels zeer, vooral omdat ik haar met dat vermoeden confronteerde. Echt een zeperd, maar ja. Terugdraaien kan ik de woorden nu eenmaal niet en ze floepen soms zo makkelijk op het scherm. Het boek over Lizzie kan er best nog wel eens komen, alhoewel niet voor een groot publiek. Ik mag het schrijven en zij kan het lezen als ze wilt. Ze informeerde me daar zelf naar, een boek over Lizzie. Mijn beperkte optiek beperkt me alleen maar tot onze ontmoetingen en de puzzelstukjesinformatie die ze me geeft. Ze heeft kinderen, dat heeft ze me verteld. Een dochtertje, dat weet ik zeker, maar van aantallen, leeftijd en sekse van de rest van het kroost is me geen informatie bekend. Zelf is ze geen doorsnee maar anderen hebben haar wel enorm onheus behandeld. Ik hoop achteraf niet in diezelfde rij te worden gerangschikt maar daar ben ik eigenlijk niet zo bang voor. Straatgenootjes in onze jeugd zonder dat we dat wisten en nu dan zo’n rare relatie.

Hopelijk schiet de belastingdienst dit jaar een beetje op en mag ik haar dan nog eens ergens ophalen. En met een beetje mazzel durft ze dan inderdaad mee te komen naar mij thuis. En ach, anders doen we het gewoon nog een keertje in de auto. Een stomme sukkel voelde ik me trouwens wel toen ik hoorde dat ze ook poetsplekjes had. Een poetshulp zou ik ook wel kunnen gebruiken. Maar de combinatie van intiem en stofzuiger of zeemlap lijkt me ook niet doenlijk voor geen van beiden jammer genoeg. Ik zou failliet gaan aan de rekeningen die ik allemaal netjes zou willen afrekenen voor ik het besefte! En haar vragen om alleen maar mijn huis te poetsen (met de hoop op meer) zou al helemaal hypocriet zijn. Dan zou ik mezelf toch iedere keer afvragen of ze ook een beetje meer wilde doen dan alleen het stofzuigerwerk of het lappen van de ramen en dat kan niet.

Tja, de ouwe kale zak houdt zich voor netjes, integer en correct te zijn. Of hij beter moet weten is hem zelf niet eens bekend. Zijn lul stopt hij in Lizzie haar mond en loost zijn sperma in haar keel. Hij zou het geweldig vinden haar te mogen neuken of zijn tong onbeschaamd te laten lebberen tussen haar dijen maar snapt wel als zij dat niet op prijs stelt en haar wil is wet, hoe dan ook. Dan gaat dat niet gebeuren want ik wil nog wel normaal in de spiegel kunnen kijken; mijn kop is zo al lelijk genoeg…

Lizzie zal voor mij altijd wel een raadsel blijven en dat zal ze zelf ook wel willen. Daar is ook niks fout mee maar wel opmerkelijk in mijn ogen. Ik heb haar advertentie nog eens bekeken en wat viel me op? Ze heeft drie leeftijden tegelijk! ‘Geile meid 28 doet seksdate’ laat ze weten aan de lezers. Als je doorklikt is het een lekker halfbloedje van 27 en geeft op als leeftijd op dezelfde pagina: 29… Hopelijk jokt ze niet in die zin dat ze nog (veel) jonger is want ik heb bepaald geen zin om mezelf als verkapte pedofiel te zien. Ik durf amper door mijn eigen ogen te kijken als ik haar zie want dan is ze wel heel erg jong (geworden) inmiddels. Een duiveltje op mijn schouders prikt met zijn vinger in mijn vel en zegt dat ik me moet afvragen of ik me moet schamen. Ook omdat ik zo’n harde taal uitbraak over haar inspanningen om het mij zo naar mijn zin te maken, iets dat haar werkelijk lukt.

Als ze zichzelf zou zien zoals ik haar zie zou ze schijt hebben aan de wereld, haar eigen schoonheid beseffen en mij weghonen met mijn aanmatigend taalgebruik.  Geen last hebben van twijfel en onzekerheid, en dan die de kakkerlakken van de soos uitlachen zonder last te hebben van bewind-voering op welk gebied dan ook. Lizzie zou het niet snappen misschien zou je denken, maar ik weet wel zeker van wel. We zijn immers straatgenoten en het was helemaal geen slechte buurt. Kon ik, onbehouwen als ik ben, maar een fractie van mijn rust met haar delen die ik in haar vind dan waren al mijn dagen goed.

In mijn hoofd is wat ik haar gun zonder mij als sta-in-de-weg of struikelblok. Ik gun haar heel veel klanten of vrijers zodat ze snel uit de problemen komt en hoop dat ze allemaal vriendelijk, gul naar vermogen en eerlijk zullen zijn. Dan zal ze de averij uit het verleden snel vergeten zijn en mij dan hopelijk nog kunnen groeten zonder wrok of spijt.

Caleidoscopisch voel ik haar lippen rond mijn eikel, zie de beelden van haar ontblootte borsten en mijn voelende handen over haar broek staan me bij. Een fragmentarisch geheel voor een totale bevrediging. Zullen we lekker gaan seksen? Was een vraag van haar die ze me stelde. Nou, maar wat graag! Eindelijk weer eens in het echt na zoveel jaren zou het me niet verbazen als ik geen erectie zou kunnen krijgen de eerste keer van een samenzijn. Ik zou me schamen voor haar want door Lizzie zou het echt niet komen. Wel door mijn zenuwen en mijn herwonnen onervarenheid, door mijn schaamte tegenover haar met haar als beauty en mijzelf als ‘the beast’.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s