Lizzie I


DE DROOM

Een advertentie op het internet, die ik las, stelde ene Lizzie zich voor. ‘Een jonge spontane meid die wel in was voor een seks-cardate zo liet ze weten’.

Een foto ontbrak maar ze beschreef zichzelf als 29 jaar, normaal postuur, 1.70 meter, cup c, bruine ogen en bruin haar. Verder liet ze weten een warmbloedig halfbloedje te zijn en een geschoren kutje had, te roken en waar ze in voor was. Dat waren: in de mond klaarkomen, intiem met, pijpen zonder condoom, buitenseks en zoenen. Daarnaast bleek ze bovendien ook nog eens vlak in de buurt te wonen en kon je alleen maar contact met haar opnemen via e-mail.

Ik vond het wel een spannende advertentie, temeer omdat ik nog nooit een ‘cardate’ had gehad en het leek me eigenlijk wel opwindend. Ergens een meid oppikken, naar een rustig plekje rijden en daar wat seks hebben (lees: gepijpt door haar te worden), haar terug te rijden en afscheid nemen. Zoals ze zichzelf beschreef sprak me ook wel aan. Volslank of een dubbele D-cup zou ik bepaald niet al te inspirerend vinden voor een geile fantasie, maar dit had wel wat. Ook was ze niet te jong en al een paar maanden actief, zodat het geen meisje zou zijn dat er later spijt van zou hebben.

Het was nog vroeg in de lente en ik besloot nog niet meteen te reageren, daar wachtte ik nog een paar weken mee. Toen een dikke maand later het zonnetje door brak leek het me wel wat zo’n experiment door te voeren in mijn kleine auto. Op een dinsdagavond stuurde ik haar het volgende mailtje:

Beste Lizzie,

Ik heb je advertentie gelezen en ben er wel nieuwsgierig door geworden. Graag zou ik een afspraak met je maken om een eenvoudige fantasie van me te realiseren. Ik zou graag gepijpt willen worden door jou, op een rustig plekje. Je kunt me er een aanwijzen of anders ken ik er zelf ook wel die we kunnen opzoeken. Ik kan je ergens ophalen en terug brengen, het liefst laat in de middag of vroeg in de avond op een vrijdag of zaterdag, maar ook zondag is ook prima wat mij betreft. Voor een eerste ontmoeting lijkt een lekkere pijpbeurt me voldoende, wellicht dat we later voor meer af kunnen spreken.

Ik gaf hierna nog een korte beschrijving van mezelf en informeerde tevens naar de vergoeding die ze hiervoor vroeg. Afsluitend met een ‘ik hoop snel wat van je te horen’ verzond ik de mail naar haar adres. Diezelfde dag nog kreeg ik antwoord van haar. Ze vond het leuk dat ik haar had gemaild en gaf meteen een paar tijden door waaruit ik kon kiezen. Voor pijpen en klaarkomen in haar mond vroeg ze 60 euro en dan zou ze er alle tijd voor nemen beloofde ze. Ze zou een rokje dragen zodat ik haar kutje kon voelen en ik mocht met haar borsten spelen als ik dat wilde. Al na een uurtje was de deal beklonken. Ik zou haar de zaterdag erop kunnen ontmoeten op de parkeerplaats van een supermarkt waarna we een eindje zouden gaan rijden!

De komende dagen (en nachten) schoten mijn gedachten al naar zaterdagavond 19 uur en ik was benieuwd naar hoe ze er uit zou zien en hoe het zou bevallen. Als het ongemakkelijk was voor mij of voor haar, zo nam ik me voor, zou ik haar gewoon eventjes rondrijden en terugbrengen. De zestig euro was ik sowieso kwijt maar natuurlijk hoopte ik op een meevaller en een lekker orgasme waarbij ze me lekker leeg zou zuigen. Ik rekende gewoon maar op een forse, mechanische trekbeurt met een kusje op mijn eikel zo nu en dan; beklagen zou ik me niet. Een relatie als vaste bezoeker van haar zag ik bij voorbaat al niet zitten. Dat had ik maar een keer gehad met een meisje. Zoiets kan gebeuren maar is heel zeldzaam, want dan moet het klikken van twee kanten en speelt schoonheid ook een rol. Die ene keer was in een privé-huis op loopafstand van mijn huis dat al lang geleden gesloten is. Het meisje kwam uit Duitsland en naar haar eigen woonadres heb ik haar nooit gevraagd. Dat was toen een of twee keer per maand een gezellig neukfeestje met haar. Van te voren belde ik altijd op om te vragen of zij, Ilona heette ze, aanwezig was en dan volgde er een geil uurtje, maar ook ben ik er een paar keer een hele nacht gebleven om met haar te slapen.

Eindelijk: zaterdagmiddag! Nog even lekker onder de douche en wat extra aandacht voor de scheerbeurt van onderen. Ik wilde er wel verzorgd uitzien. Fris gewassen kleren aan en hop de auto in! Onderweg kocht ik nog snel een bosje bloemen dat ik haar zou kunnen geven, dat leek me wel zo netjes. Ik voelde me best wel wat nerveus, iets wat niet minder werd toen ik de supermarkt naderde. Snel keek ik om me heen om iemand te ontdekken die mijn afspraak zou kunnen zijn en al snel viel mijn oog op een meisje dat op en neer drentelde langs de entree van de winkel. Toen ze mijn auto zag zwaaide ze meteen naar me. Dus dat was ze!

Een leuke dame, flitste door me heen, netjes gekleed in een zomerjas, lange donkere haren vielen los tot over haar schouders en een leuke snoet keek me nieuwsgierig aan. Snel reed ik op haar af en liet de auto voor haar tot stilstand komen. Ik opende de portier en meteen vroeg ze me met een zachte stem of ik Martin was.

“Hoi, ik ben Lizzie” zei ze, me taxerend aankijkend en vlotjes naast me plaats nemend met een soepele en lenige beweging.

Ze zei dat ze mijn auto meteen had herkend en dat ik niet had overdreven (een antiek oud snorbeest die me wel overal heenbrengt waar ik moet zijn), maar dat ik haar erg meeviel. Ik vatte dat maar op als compliment, iets wat ik haar even later ook maakte. Een sensuele meid die lekker rook, meteen haar jas open maakte en in een glimp zag ik haar mooie strakke lijf dat werd bedekt door een korte rok en een strak T-shirtje waaronder ze duidelijk geen beha droeg. De tepels staken door de dunne stof heen en de contouren ervan werden verraden door de donkere pigmentkleur die door het witte katoen heen scheen.

Ze vroeg me of ik een rustig plekje wist waar we elkaar beter konden leren kennen terwijl haar hand als over mijn been gleed. Ze herhaalde dat ze alle tijd had en ik me dus echt niet hoefde te haasten. Hierdoor gerustgesteld reed ik op mijn gemak naar een zijweggetje waarvan ik wist dat daar amper een sterveling ooit kwam. Het was in de buurt van waar ik was opgegroeid, dus die stekjes ken ik op mijn duimpje. Ik parkeerde de auto naast de weg op een stukje grond dat omzoomd werd door struiken. Het lag volledig uit het zicht en was heel wat minder opvallend dan een uithoekje van een groot parkeerterrein of zo. Nadat ze om zich heen had gekeken vond Lizzie het prima en ze liet haar jas over haar schouders glijden. Nu kon ik haar voor het eerst op mijn gemak bekijken waarbij ik zo discreet mogelijk haar het geld gaf dat ze snel nog even opborg in haar jas die ze daarna op de achterbank gooide. Ze legde een arm om mijn nek en begon me te kussen terwijl ze met haar andere hand tussen mijn benen legde. Ze hield me in een heerlijke houdgreep die voor mij eeuwig mocht duren want ze voelde heerlijk aan en rook bedwelmend naar een licht parfum.

“Voel maar aan me hoor, als je daar zin in hebt” onderbrak ze haar kus toen ze aanvoelde dat ik niet goed wist waar ik mijn handen moest laten.

Toen ik aan haar borsten voelde zocht ze aan de zijkant van haar stoel en draaide de rugleuning naar beneden. Zo kregen we inderdaad wat meer ruimte en snel volgde ik haar voorbeeld. Haar tepels voelden heerlijk stevig aan op haar zacht borstvlees dat soepel maar helemaal niet slap meegaf onder de druk van mijn vingers. Toen ze door mijn broek heen voelde dat ik een erectie kreeg keek ze me rustig aan en informeerde of ik genoeg tijd had om samen even een sigaretje te roken. Nou, ik had helemaal geen haast. Dus, gaf ik haar even later een vuurtje en stak zelf ook een sigaret aan. Over en weer werden complimentjes uitgedeeld waarbij ze ongevraagd mijn riem losmaakte en in mijn onderbroek voelde. Terwijl ik welwillend meehielp door mijn broek naar beneden te trekken ontdeed zij zich tegelijkertijd van haar string en toonde me haar kaalgeschoren poesje. Haar schaamlipjes hingen net naar buiten wat het aanzien nog geiler maakte. Haar rokje hield ze omhoog geslagen en haar shirt trok ze lenig over haar borsten zodat ze bijna naakt naast me zat. We gaven onze ogen goed de kost voordat we onze sigaret uit maakten en onze orale hereniging hervatten. Zij keek naar mijn pik terwijl ik de eikel ontblootte en zij zat zich rustig te vingeren, haar benen wijd gespreid voor zover de ruimte in de auto dat toeliet. Ik voelde me nu vrij genoeg om ook over haar buik te voelen en mijn hand gleed naar beneden. Ze trok mijn shirt omhoog en liet me haar huid tegen de mijne voelen; het voelde warm, zacht en sensueel opwindend aan. Ik snoof haar lichaamsgeuren op; een bedwelmend lekkere lucht.

Ze trok een nat kussend spoor over mijn borst naar mijn buik waarop ze mijn pik en eikel nauwkeurig bekeek voor ze haar mond daarover heen liet zakken en haar lippen sloot. Mijn vinger kreeg meer ruimte tussen haar benen toen ze haar knie optrok en voorzichtig voelde ik over haar gladgeschoren venusheuvel tot ik haar kutlipjes af kon tasten met mijn vingertoppen. Eerst voelde ik de warmte en met mijn vlak gelegde vinger al snel daarop ook hoe nat ze in haar gleufje was. Onaards lekker gleden haar lippen langzaam, warm en vochtig over mijn eikel en likte die nat met haar tong. Haar slanke vingers met gepedicuurde nagels legde ze om mijn balzak en kneedde die voorzichtig maar stevig genoeg voor een optimaal genot. Ze gleed verder opzij op haar stoel toen ze me dieper in haar mond nam zodat ik niet langer bij haar kruisje kon komen, maar in plaats daarvan kon ik nu haar borsten meer aandacht geven. Ook kon ik me ontspannen achterover laten leunen om me volledig te concentreren op het heerlijk gevoel dat ze me gaf.

Het werd nog lekkerder toen ze haar hand tussen mijn benen drukte en in mijn bilspleet drukte met haar pols. Snel bewoog ik mijn been om haar meer ruimte te geven om aan te geven dat ik dat heerlijk vond. Ze beloonde het door met haar vinger over mijn kontgaatje te wrijven en gestimuleerd door mijn gehijg daarna te penetreren met haar wijsvinger. Ze pijpte me soms snel en dan weer eventjes ging ze langzaam omhoog en omlaag. Soms voelde ik haar tong om daarna weer te worden verrast door een krachtige omsluiting door haar lippen en daarbij zogen haar wangen zich hol als ze omhoog bewoog. Lizzie deed het super rustig aan en begon echt niet wild te rukken om me zo snel mogelijk klaar te laten komen. Maar toch……

Het complete pakket aan lustgevoelens betrof mijn voelen aan haar tieten, haar hoofdhuid tegen mijn buik en het strelen van haar zachte haren over mijn vel. Haar zacht bewegende vinger in mijn anus, haar over mijn eikel likkende tong en haar zuigende mond die als een pomp werkte met haar zacht bijtende lippen.

Ik probeerde me zo goed en kwaad als het ging te ontspannen met als doel hiervan zo lang mogelijk te kunnen genieten. Ze hielp me hierbij door mijn pik uit haar mond te laten glijden en me aan te kijken. Ze vroeg me of ik het lekker vond zodat mijn pik zich even kon ontspannen.

Sprakeloos wist ik alleen maar ja te knikken waarop ze tevreden naar me keek. Ze gaf me alle tijd om lekker aan haar borsten te voelen voor ze weer naar beneden dook om over mijn eikelspleetje te likken. Een helder voorvocht druppelde naar buiten en met haar tong liet ze daarvan draadjes trekken. Ze draaide haar billen schuim omhoog voor ze haar intense pijpbeurt vervolgde. Ik kon me niet herinneren ooit zo lekker te zijn gepijpt. Natuurlijk was dit de eerste keer in mijn auto en anders was het op bed, in bad, buiten, op de bank of waar dan ook. Hier was de ruimte zeer beperkt maar ook wist ik bij voorbaat dat het hierbij zou blijven en ik ongeremd klaar kon komen in haar zuigmond. Haar donkere lippen gleden nat en soepel warm op en neer. De vinger verliet mijn kontgaatje en haar hand kneedde zacht maar stevig mijn scrotum. Mijn ballen rolden in haar handpalm, voorzichtig zoekend naar mijn pijngrens om het genot te optimaliseren. Kortom kon ik mijn zaad echt niet langer meer binnen houden, waaraan ik ook dacht.

Ik zag haar glimlach toen mijn paal pulserend hard schokte en mijn zaad naar buiten erupteerde, direct in haar zuigende mond. Ze verstilde haar bewegingen maar hield mijn eikel in haar mond en haar tong draaide rondjes rond mijn eikel, dat voelde ik duidelijk. Mijn ballen bleef ze masseren, maar nu heel zacht en voorzichtig. Dat ze bleef zuigen voelde ik ook en al snel werd mijn pik gewoonweg te gevoelig en drukte ik haar hoofd weg van mijn pik. Een allerlaatst druppeltje sperma kwam uit mijn pisgleufje naar buiten. Ze zag het en zoog het voorzichtig nog op waarna ze me tevreden en vragend aankeek en een papieren zakdoekje pakte. Discreet leegde ze haar mond en depte haar tong er mee af.

“Nou zeg, daar had je heel wat voor gespaard!” Zei ze en keek me daarbij heel tevreden aan. Ik hijgde als een postpaard hoewel ik alleen maar had hoeven te zitten en haar al het werk had laten doen.

“Vond je het lekker?” Vroeg ze me met vragende ogen. Volgens mij vertelde mijn mimiek voldoende maar ik kon niet in een spiegel kijken. Ik bevestigde verbaal mijn complete bevrediging en vertelde haar uitgebreid hoe heerlijk ik het had gevonden. ‘

“Als je het niet erg vind dan mail ik je binnenkort weer hoor!” Ik vulde er meteen aan toe dat ik haar dan ook graag wilde likken, ook al zou ik daarvoor wat extra moeten geven. Ze lachte lief dat ik dat voor niks mocht als ik dat graag deed. Alleen voor intiem vraag ik wat meer. Met een knipoogje vulde ze aan dat dat een bijdrage was voor een condoompje.

Met haar te neuken zou ik ook wel een optie vinden, maar gezien het formaat van mijn auto leek me dat niet echt praktisch. Zo lenig ben ik nu ook weer niet. En bovendien, lekker beffen en dan gepijpt te worden vond ik ook al heel bevredigend met haar!

“Heb je zin om even een slokje te drinken?” Bood ik haar aan. “Ik heb een paar pakjes vruchtensap meegenomen want ik dacht dat je misschien wel eventjes de smaak weg wilde spoelen lichtte ik snel toe. Ze leek verbaasd maar knikte dat ze daar wel zin in had. “Ik heb het er zelf ook warm van gekregen hoor! Wat lief dat je daaraan hebt gedacht hé, dat is me nog nooit overkomen!”

Zelf nam ik ook een pakje en ik fatsoeneerde mijn kleren weer. Toen ik een greep deed naar mijn sigaretten deed zij ook mee, waarop ik de wagen startte en voorzichtig achteruit ons parkeerplekje uitreed.

Ik reed terug naar de Albert Heijn waar ik haar had opgepikt want ze woonde daar vlak in de buurt. Voordat we daar waren had ze me haar adres al verklapt en verteld dat ze ook wel klanten thuis ontving, maar nooit de eerste keer. Ik was bij haar schijnbaar door de ballotage gekomen want een volgende keer zou me ook bij haar thuis willen ontvangen zo wist ze me te vertellen.

“Nou. Gewoon nog een keertje in de auto zou ik wel heel lekker vinden Lizzie” gaf ik verlegen toe. “En om jou dan ook te mogen proeven zou ik echt graag willen want ik wil het voor jou ook lekker maken als dat kan, Lizzie”. Ze keek me tevreden aan en zei dat ze dan zou wachten op een mailtje van me.

“De tweede keer vind ik altijd fijner dan de eerste. Ik ken je dan al en weet wel wat je lekker vindt! En als de eerste keer al goed zat kan het een keer daarop alleen maar beter zijn vulde ze aan.

Wel raar eigenlijk dat ik haar niet thuis wilde bezoeken achteraf, want een bed geeft wel wat meer ruimte en mogelijkheden. Maar dit avontuurtje in mijn auto was heel iets anders en zo hemels lekker en nieuw voor mij dat ik het echt nog wel een keertje mee wilde maken. Juist dat speciale maakte het zo bijzonder en ik was bepaald ook niets tekort gekomen! Bovendien was ik de klant en hoefde me niet uit te putten om het haar ook naar haar zin te maken, ook al is dat meestal fake.

Toen ik mijn auto had stilgezet om haar uit te kunnen laten stappen deed ik snel een greep achter de stoel en pakte daar het boeketje bloemen voor haar. Verrast keek ze me aan en vroeg me wat daar de bedoeling van was.

“Nou ja, gewoon, ik hoop dat je ze mooi vind” stamelde ik, niet goed wetend wat ik er verder over moest vertellen. ‘

Ik vind dat super lief van je, dankjewel!” Zei ze en gaf me nog een kusje op mijn wang. Om even na kwart voor acht sloeg ze de deur van mijn auto dicht en zwaaide me nog na toen ik helemaal bevredigd de parkeerplaats af reed. Haar mailadres staat nu in mijn adresboek opgeslagen en het zal zeker niet meer lang meer duren voor ze weer een mailtje van mij ontvangt voor een nieuw lekker ritje.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s