Weekend op de Veluwe III


Toen ze wakker werden bleek Femke te zijn verhuisd want zij lag nu verstrengeld tegen Carolien aangedrukt. Jeroen was al tegen negen uur wakker geworden met een erectie van jewelste en draaide zich voorzichtig om. Hij wilde de meiden nog niet wakker maken maar toch voelde Carolien in haar slaap dat hij zich bewoog maar was nog veel te slaperig om hem dit te laten merken en bleef lekker in de armen van Femke liggen. Wel sluimerde ze wakker en was benieuwd wat hij zou gaan doen, want hem kennende was hij gelijk te vinden voor een wip. Toen ze voelde hoe Jeroen zijn bewegingen verstilde toen hij bijna tegen haar aan lag maar haar nog steeds niet aanraakte moest ze even glimlachen maar ze bewonderde zijn zelfbeheersing. Ze hield zich slapend en dat was ze ook nog half maar bewoog haar kontje op hem af tot ze met haar billen zijn stijve pik voelde waarop hij zich amper bewegend op haar toe bewoog. Zuchtend wrikte ze met haar billen om zijn hete staaf heen en zuchtte zacht, zich nog steeds half in dromenland bevindend.

Jeroen genoot het gevoel maar twijfelde of zij wakker was of niet en hield zich dus stil, genietend van haar zachte billen tegen zijn kruis. Hij dacht er even aan zich voorzichtig terug te bewegen om naar het toilet te gaan toen hij zich bewust werd van zijn ochtendblaas en zich de pilsjes van de avond ervoor herinnerde. Toch bleef hij stil liggen genieten tot Carolien verder de dag betrad maar ze wilde Femke niet uit haar rust halen, zij was de enigste die nog echt sliep. Zonder verder wat te zeggen bewoog ze haar billen tot zijn pik in haar bilspleet lag en trok hem bijna niet voelbaar af door haar heupen te bewegen.

Heel voorzichtig streelde Jeroen over het haar van zijn nichtje die dit zacht spinnend onderging en reageerde door haar billen bij elkaar te knijpen en zo zijn pik uit te dagen tot verdere actie. Jeroen keek stiekem op en zag dat ze haar ogen inmiddels geopend had maar nog soezerig voor zich uit keek. Na even over haar tietjes te hebben gestreeld aaide hij over haar wangen. Zodra ze de kans kreeg bewoog ze haar mond en hapte naar zijn vinger die ze gretig in zich zoog en haar opwinding kenbaar maakte met haar bilspieren.

De sfeer in bed was zo vredig dat zelfs Jeroen weer wegzonk in een bevredigde tevredenheid en ze gewoon lui genoten van elkaar en van de situatie. Ze hadden helemaal geen drang om dit te veranderen, temeer omdat ze Femke dan zouden wakker maken en haar rust niet wilden verstoren. Helemaal tevreden lagen ze tegen elkaar aan en waren tevreden met genot van elkaars warmte.

De slaapkamerdeur hadden ze open laten staan en dat was een teken dat Peter met zijn camera gewoon binnen mocht lopen, want als er een deur gesloten was bleef hij buiten, dat was de afspraak.

Noortje was van plan hun te komen wekken maar zag het vredige tafereel in bed waarbij Carolien haar heel slaperig goedemorgen knipoogde. Ze zwaaide hun geluidloos toe en trok daarna de deur heel voorzichtig dicht en tegen Peter vertelde ze dat ze zo te zien nog wel een uurtje nachtrust konden gebruiken, aanvoelend dat dit moment te intiem was om te verstoren. Hij vond het wel best en stelde voor dat hij met Noortje dan ook nog even gebruik kon maken van de sauna en zonder haar antwoord af te wachten liep hij naar de schakelkast om de kachel aan te zetten.

“Heb je toch wel zin in hè?” Vroeg hij toen hij terugliep de keuken in, waar Noortje bezig was om verse koffie te zetten. Ze beaamde meteen dat ze dat heerlijk vond en ze spraken nog een half uurtje over de jongeren die hun gasten waren.

Ze waren het er meteen over eens dat het een te gek groepje was dat zich probleemloos gedroeg op alle gebied en dat hadden ze wel eens anders meegemaakt. Geen ruzies of jaloezie, geen overmatig drankgebruik en alles verliep in perfecte harmonie. Bovendien had Peter de kans gekregen, en daar ook gebruik van gemaakt, om veel mooie opnamen te maken. Ze waren alle drie even fotogeniek, hielden rekening met de camera en genoten daarbij uitgelaten van elkaar. Kortom een weekend om van te dromen en dat hun werk zo leuk maakte. Toen Peter over een filmshots vertelde aan Noortje die hij had gemaakt zag ze zijn ogen gloeien en spottend vroeg ze hem of hij het heel erg vond dat hij geen deelnemer was aan ‘hun’ feestje. Hij twijfelde geen moment en gaf grif toe hoe geil hij al een paar keer was geworden door Carolien en Femke.

“Maar ja, voor vrouwen is het nu eenmaal makkelijker…” zei hij bedachtzaam.

Noortje bewonderde hem niet alleen voor zijn camerawerk dat altijd erg goed was, maar vooral ook voor zijn instelling en medewerking. Hij hield zich altijd braaf op de achtergrond en wist wanneer hij moest stoppen met filmen omdat hij aanvoelde wanneer hij privacy moest respecteren. Ze luisterde of ze geluiden hoorde vanuit de slaapkamer maar daar hoorde ze niets. Geen wonder, want daar lagen ze nog alle drie bewegingloos naast elkaar te genieten van elkaars aanwezigheid.

Noortje ging achter hem staan en rolde haar kutje tegen zijn kont. Haar handen sloten zich om zijn heupen en voelden in zijn kruis tot ze zijn pik voelde groeien en kuste hem in zijn hals hierbij. Met haar vingers zocht ze naar het knoopje van zijn broek dat ze losmaakte en een hand onder zijn broekband liet glijden. Met de andere riste ze zijn gulp los en daarna trok ze zijn kleren naar beneden en stond hem pas toe zich om te draaien toen ze voelde dat zijn pik stijf gezwollen klopte in haar hand. Ze genoot ervan hem op te geilen met zo’n spelletje.

Hun lippen vonden elkaar direct nadat ze elkaar aan hadden gekeken en ze voelde zijn handen onder haar truitje glijden dat hij meteen omhoog trok. Ze droeg geen BH en wreef haar tepels stijf tegen zijn brede borst terwijl ze haar hand onder haar rokje met haar kutje liet spelen. Geraffineerd drukte ze haar onderbuik hierbij tegen hem aan zodat hij meekreeg hoe ze zichzelf opgeilde om haar kutje nat te spelen. Hij haalde al versneld adem toen ze zich achterover liet vallen over de keukentafel en haar benen over het blad liet bungelen voordat ze haar rokje losknoopte dat openviel en haar hand onder haar tangaatje toonde voor zijn ogen. Ze genoot altijd van de manier waarop hij haar tepels kneedde hoewel dat doorgaans niet al te zachtzinnig was. Ook nu kneep hij in haar vleespuntjes en trok hij aan haar tietjes zodat zijn vingersporen te zien waren nadat hij haar elders streelde.

Hiervan genoot Noortje zelf nog het meest eigenlijk, gewoon een spontaan en eerlijk vluggertje tussen hun op een niet gepland moment. Zo kon ze zich zonder moeilijk gedoe of ‘georganiseerd’ voorspel laten nemen, hetgeen reden was hem vaak ‘te gebruiken’ in de studio, thuis of ergens onderweg. Hij was er altijd wel voor in gelukkig en genoot er net van als zij deed, misschien soms zelfs nog wel meer. Ze wisten van hun liefde tussen elkaar, anders zouden ze hun werk niet kunnen combineren met hun relatie, maar konden desondanks ook hun lusten op elkaar botvieren en bevredigen.

Hoe kordaat Noortje kon zijn bewees ze toen ze een fruitmesje pakte dat op tafel lag en hem tussen haar benen trok.

Ze keek in zijn toeziende ogen en sneed toen haar heupbandje van het slipje door met twee snijdende bewegingen. Ook haar andere stringbandje moest er op eenzelfde wijze aan geloven waarop ze het kruisje naar beneden duwde en ze haar inmiddels natte kutje toonde. Ze pakte kordaat zijn lid vast en wreef ermee over haar klitje en bewoog zijn eikel voor haar kutje. Met een hand trok ze haar kutlipjes uit elkaar zodat haar kutje open stond, legde het topje van zijn pik tussen haar vochtige huid en trok hem onverwacht naar voren. Hij verloor even zijn evenwicht, viel over haar heen en dreef daarmee zijn pik in een keer diep in haar lichaam waarop hij haar hartstochtelijk kuste. Ze schokte met haar heupen om zijn stijve penis in haar op en neer te voelen wippen voordat hij het initiatief over nam en haar fel en bijna dierlijk neukte. Hij wist dat zijn zaad welkom was en bonkte op haar in zodat haar tietjes op en neer bewogen over haar slanke romp.

Als ze thuis waren geweest hadden ze hun lusten laten begeleiden door het maken van hijgende en andere opgewonden geluiden, maar nu wilden de anderen niet wakker maken dus smoorden ze hun monden op elkaar. Noortjes adem gierde over zijn lippen en ook hij moest ademen door zijn neusgaten om zijn gekreun onhoorbaar te uiten. Uiteindelijk moest hij zich gewonnen geven en wist hij dat hij klaar ging komen. Hij versnelde zijn bewegingen om alle genot eruit te puren tot het tafelblad een paar keer tikte tegen de stoel die erachter stond. Toen verstijfde hij en voelde Noortje zijn pik diep in haar kutje kloppen, hij maalde met zijn buik tegen haar klitje en ze voelde hoe ze met zijn hete zaad in haar werd gespoten. Het voelde heet, glad en heel vullend aan.

Toen Peter zich overeind drukte keken ze elkaar verliefd aan en nadat Noortje hem had gevraagd hoe hij dacht over een kopje koffie en een rondje sauna volgde nog een lange kus tot ze voelden dat zijn penis begon te ontspannen. Toen Peter zijn eikel uit haar poesje liet glijden parelden er dikke druppels vocht uit op. Noortje veegde ze af met de voorkant van haar onderbroekje dat nog steeds onder haar lag. Ze gebruikte het als slabbetje toen ze wijdbeens aan Peter toonde hoe ze haar kutspiertjes kon laten bewegen en er nog drie langzame klodders wit uit perste. Het stukje katoen was helemaal nat toen ze het in de prullenbak gooide. Ze dronken hun mokken koffie zo snel mogelijk op nadat Noortje badjassen en badlakens had gehaald voor hun omdat ze liever niet ‘betrapt’ wilden worden door hun gasten.

De sauna was al bloedheet, negentig graden. Toch gingen ze op de bovenste van de twee banken zitten maar verhuisden snel naar beneden toen Noortje een schep mentholwater op de hete stenen had laten lopen.

Na vier minuten liepen de eerste straaltjes zweet naar beneden en al snel lagen ze onderuitgezakt voor zich heen te kijken. Peter gooide vlak voordat de zandloper doorgelopen was nog een tweede schep over de haard maar dat werd hun al snel te veel maar het koude stortbad erna deed wonderen.

Eenmaal binnen begonnen ze het ontbijt klaar te maken. Binnen korte tijd rook het naar vers gebakken broodjes en de tafel werd vol gestald met allerlei soorten beleg. Femke vroeg aan Noortje of ze in de sauna waren geweest, kijkend naar hun badjassen. Noortje zei dat ze inderdaad ook al genoten hadden van het zweethokje, want nu ze er toch de beschikking over hadden wilden ook zij dit niet missen.

“En daarna hebben wij ook alvast wat ochtendgymnastiek bedreven” voegde ze eraan toe maar hoefde verder niet uit te leggen wat ze daarmee bedoelde.

“Jij hebt dan als enigste zo lang geslapen” zei Carolien en vertelde haar hoe Jeroen haar had gewekt en hoe zij zijn stijve had gekoesterd, alleen maar om hem geil te houden. Ze vertelde trots dat ze wel een half uur zo tegen elkaar aan hadden gelegen. Zij kneep zo nu en dan haar billen samen en hij antwoordde door het samentrekken van zijn pik. Toen pas had ze haar kontje zo gedraaid dat hij in haar kutje kon worden geleid zonder haar te wekken en hadden nog zeker wel 20 minuten zo gelegen, zij nog steeds in de armen van Femke en Jeroen tegen haar achterste geklemd. Ze had zo nu en dan met haar vaginaspieren soms lange en soms korte knijpbeweginkjes makend die hij haar beantwoordde met zijn lul. Toen pas waren ze allebei zo geil geworden dat zij zich gaan was bewegen. Heel langzaam en diep stootte hij zijn staalharde pik in haar kutje waarbij ze het geil over haar dijen voelde vloeien.

Femke keek haar vol ongeloof aan toen ze dit hoorde en zei dat ze schijnbaar al heel wat gemist had, waarbij ze sip rondkeek tot vermaak van de rest.

“Maar jullie mogen dadelijk wel toezien als ik Jeroen verleid” vertelde ze, maar Noortje stelde voor dat ze eerst zouden ontbijten omdat de broodjes nu nog lekker warm waren. Bovendien kon hij dan weer de nodige krachten op doen voor haar zei ze er bij en ging rond met de koffiekan. Femke zat naast Jeroen en was slechts gekleed in een sportbroekje waarin ze regelmatig kneep ‘om te checken of hij al gebruiksklaar was’.

Het duurde niet lang voor ze de rest vertelde dat hij voorzien was van een erectie en ze ervoor zou zorgen dat dat nog wel even zo zou blijven. Ze droeg, net als Carolien, alleen een lang T-shirt met een Seventeens-logo.

Van Noortje hadden ze allerlei kleren gekregen om te dragen gedurende het weekend met dat logo en praktisch waren ze allemaal. Deze droegen ze als ochtendjurkje want die waren net lang genoeg om hun kutje en kontje te bedekken, als ze zich niet bukten of uitrekten tenminste en daarvan maakte ze nu geraffineerd gebruik om hem zijn geilheid niet te doen vergeten.

Ze strekte zich uit op haar stoel waardoor haar tietjes door de stof naar voren staken en haar buik tot aan haar navel ontbloot werd en dat ontging niet aan de blikken van Jeroen. Zo bleef ze hem plagen om hem haar niet te doen vergeten zoals toen hij haar vroeg om de rookworst bijvoorbeeld en zij het lapje voor lapje over haar kutje wreef voor het door te geven. Het glas verse sinaasappelsap, dat lekker fris gekoeld was, hield ze tegen haar tepeltjes aan tot deze stram van de kou door haar shirtje staken en streelde ze toen opzichtig door de stof heen.

“Ja hoor, het werkt inderdaad” zei ze toen zijn in zijn kruis voelde en zijn stijve pik heel licht streelde door de stof heen. Ze aten rustig verder, behalve Jeroen die niets liever wilde dan de maaltijd te beëindigen omdat hij Femke dan een beurt mocht geven, maar vooralsnog moest hij zich nog even beheersen.

Noortje speelde hun spelletje mee door ook nog de fruitschaal op tafel te zetten en Carolien een banaan pakte. Ze trok de schil ervan een stukje naar beneden en nam hem pijpend in haar mond, Jeroen in de gaten houdend.

Peter had zich stilletjes teruggetrokken en verscheen weer in de kamer, zijn camera in de aanslag, maar daar trok niemand zich meer iets van aan. Carolien liep naar Femke en ging achter haar staan toen ze stoel had teruggetrokken. Ze tilde haar shirt omhoog zodat Femke haar kale kutje kon tonen aan haar en toen ze omhoog keek zoenden ze elkaar nat en intiem, ervoor zorgend dat Jeroen alles goed kon zien. Ze liet haar hand zakken tot tussen de benen van Femke en speelde daar met haar kale gebronsde kutspleetje, net zolang tot die zich spontaan opende en haar roze binnenste toonde. Daarop duwde ze de geschilde bananenpunt in haar grotje en draaide ermee tot Femke met haar heupen begon te bewegen om meer van de vrucht naar binnen te krijgen. Ze maakten Jeroen gek van verlangen door zo nu en dan te voelen of alles in zijn broek nog paraat stond en ondertussen verder te spelen met de banaan, deze aflikkend en weer terugduwend in haar poesje tot hij helemaal warm en zacht was.

Carolien vroeg poeslief aan Jeroen of hij ook een stukje banaan wilde proeven waarop hij fervent ja knikte. Ze stak hem nog een keer in het poesje van Femke en brak hem toen af. Met haar vinger drukte ze hem er dieper in en voelde hoe ze het vruchtvlees tot kleine stukjes perste. Ze duwde net zolang tot haar kutje zich helemaal sloot en de bananenmoes diep in haar poesje zat opgesloten. Hierna draaide ze met behulp van Femke de stoel waarop zij zat en nodigden Jeroen uit voor ‘zijn fruitsalade speciaal, zoals besteld’.

Hij wilde met zijn vinger voelen maar werd meteen door Carolien teruggefloten die hem vertelde dat hij het met zijn mond moest doen. Gehoorzaam probeerde hij likkend, zuigend en borend met zijn tong alle stukjes banaan uit haar kutje te halen. Femke voelde hem likken op plekken waar ze zijn tong nog nooit had gevoeld, zo deed hij zijn best en werd geiler en geiler door zijn actie.

Toen hij met een rood hoofd na tien minuten tussen haar benen opdook vroeg Carolien aan Femke of hij zijn best had gedaan. Toen ze hijgend ja knikte wilde ze dat wel even checken en ze vingerde haar diep, de laatste restjes banaan op haar vingers presenterend aan Jeroen die ze braaf oplikte. Ze was pas overtuigd dat haar kutje leeggegeten was toen ze voelde dat Femke klaarkwam op haar onderzoekende vingers.

Om Jeroen nog verder op te hitsen zei Femke dat ze graag op de eettafel genomen wilde worden door Jeroen en vroeg hem of hij af wilde ruimen. Opeens bleek hij een geschikte huisman te zijn, want binnen de kortste keren was de tafel leeggeruimd en sponste hij het blad zelfs schoon, waarbij Carolien hem nog een keer ‘namat’ en akkoord ging met zijn stijfheid.

Femke ging met haar rug op de tafel liggen en bengelde met haar benen omlaag en Carolien ging op een stoel naast haar zitten en streelde over haar buik waarbij haar hand soms even naar beneden afdwaalde om haar klitje op temperatuur te houden. Een eigenlijk overbodige, maar wel heel lekkere korte massage gevend en dit herhaalde ze tot Jeroen met een inmiddels rood opgewonden hoofd zich bij de dames meldde.

“Laat eens zien of hij nog hard is” vroeg Carolien, kijkend naar zijn kruis. De vraag was pro forma, want aan de voorkant van zijn broekje stond zijn pik afgetekend naar voren en er had zich zelfs al een natte plek in de stof gevormd, zo opgegeild hadden ze hem. Trots liet hij zijn broek zakken en toonde zijn staander aan de meisjes.

“Kom maar” zei Femke die zelf haar kutlipjes ver uiteen spreidden om hem de weg te wijzen. Toen hij zijn eikel tussen haar lipjes legde en naar voren drukte verdween zijn pik meteen in het natte kutje en sloeg Femke haar enkels om zijn billen.

Toen hij over haar heen wilde buigen hield Carolien hem tegen en likte knipogend in de camera over de tepels van Femke voor ze die opzoog en hard weer tussen haar lippen naar uit haar mond kneedde met haar lippen. Ze zoenden elkaar waarbij ze haar vinger over het opgewonden klitje van Femke liet spelen. Met hun aaneen geplakte lippen keek ze op naar Jeroen en ze voelde hoe fel hij haar neukte. Opeens pakte ze zijn lul vast waarop hij zo schrok dat hij een moment terug deinsde en zijn pik uit het kutje floepte. Ze zoog even over zijn pik en leidde die toen weer in het natte kutje. Dit herhaalde ze een paar keer totdat Jeroen dacht dat hij gek zou worden maar het was duidelijk dat hij niet de regie in handen had ditmaal en gelaten liet hij zich leiden.

Toen Carolien voelde dat haar neef zich echt niet meer veel langer kon beheersen kneep ze hem even achter zijn eikel om hem te kalmeren en zijn hoogtepunt nog even uit te kunnen stellen. Het hielp, want nog drie keer kon ze haar spelletje herhalen voor het hem echt teveel werd. Toen ze zijn pik onbedaarlijk voelde schokken trok ze zijn lul snel uit het poesje van Femke en begon hem met rustige lange slagen af te trekken. Femke keek gespannen toe, bijkomend van haar orgasmes die ze door haar lichaam had voelen gieren gedurende het laatste kwartier. “Kom maar” zei Carolien fluisterzacht in het oor van Jeroen en kneedde met haar andere hand in zijn balzak. Dit laatste was wat zijn ballen deed spuiten en staande tussen de benen van Femke vlogen de zaaddruppels tot bijna op haar gezicht bij de eerste straal sperma.

Ze voelde de genotrillingen door zijn lijf trekken toen ze na het laatste straaltje haar mond om zijn pik sloot om de laatste druppel eruit te zuigen en pas toen hij zich schokkerig terugtrok boog ze zich over het lijf van Femke om zijn zaad van haar af likken. Noortje keek bewonderend toe en prees zichzelf gelukkig met zo’n natuurtalenten die ze niet zou laten vertrekken zonder een forse bonus bovenop het afgesproken bedrag.

Kijkend naar Peter zag ze glimlachend hoe hij zijn lippen een beetje krulde, ze kon hem al lang genoeg om te weten dat hijzelf ook opgewonden geraakt was van het schouwspel. In de studio lieten ze de modellen dan vaak even alleen ‘om rustig bij te komen met een sigaretje en een glaasje fris’ en nam hij haar even apart om haar flink te kezen, maar ditmaal moest hij nog even wachten, maar ja, werk is werk dacht ze, en dit was toch geen foute baan die bovendien goed verdiende. Zelf had ze makkelijk praten op dat gebied want ze had zich net zelf klaar gevingerd en wist zich daarbij gadegeslagen door Carolien, wat het voor haar nog lekkerder had gemaakt.

Na een kwartiertje te hebben uitgerust stelde Noortje voor dat ze, het was niet anders, alvast hun bagage zouden pakken allemaal. Vooral Jeroen keek geschrokken toen hij besefte dat het weekend al bijna voorbij was. Ze stelde hem gerust door te zeggen dat ze pas vanmiddag zouden vertrekken, zo rond een uur of vier, maar dat het dan wel handig was als het huisje voor die tijd aan de kant was.

“Dan kunnen we daarna nog gezellig een drankje drinken en hebben we ook nog tijd voor een slotdinertje wat we jullie willen aanbieden voor we naar huis reizen”.

Het inpakken was snel gebeurt, al waren de tassen nu gevulder dan dat ze waren bij hun aankomst. Behalve de kleren die ze hadden gedragen mochten ze ook nog eens al het overgebleven eten meenemen en dat was erg handig beseften ze, want thuis waren hun kasten leeg beseften ze. De overgebleven flesjes bier en andere drank zouden ze op het laatste moment verdelen ‘want voor ons vertrek lusten we nog wel een afscheidsdrankje’ werd hun verteld.

Samen gingen ze aan de slag en na een half uurtje waren ze al klaar en was de keuken schoon, de badkamer opgeruimd en waren de bedden teruggeschoven. Jeroen vond het jammer zei hij dat hij niet nog even in de sauna kon duiken, maar dat bleek geen probleem voor Peter die zijn kans zag liggen. Hij bood meteen aan de cabine nog een keertje op te starten en handdoeken waren er nog voldoende die ze gewoon achter konden laten. Na een koel rondje bier verdwenen Carolien, Femke en een glunderende Jeroen in hun houten hokje. Ze konden de deur rustig sluiten, want Peter en Noortje hadden samen ‘nog even wat dingen te bespreken’ en deden dat op hun slaapkamer. Terwijl de saunabezoekers besloten te gaan voor een tweede ronde genoot Noortje van Peter die haar op zijn hondjes nam en zijn pubis tegen haar billen aan ramde voor hij stilzwijgend zijn handen om haar buik sloeg en haar tegen zich aan trok. Ze voelde zijn zaad tegen haar baarmoedermond spuiten en ze zich samen op hun zij lieten rollen daarna, waarbij hij in haar bleef en pas toen zijn lul al sterk geslonken was schoot hij uit haar buik.

Om ‘wat af te koelen’ voor het eten namen ze nog allemaal een glaasje frisdrank en besloten toen nogmaals naar het restaurant te gaan, ditmaal wat meer decent gekleed als de vorige keer.

Tot hun verrassing kregen ze een heel uitgebreid keuzemenu met maar liefst zes gangen en bemerkten ze hoeveel energie ze moesten aanvullen, want alles smaakte even lekker. Toen ze terugliepen naar hun huisje waren ze blij dat ze al alles hadden gepakt, het bleek al bijna tijd om zich af te melden bij de receptie.

Noortje prees hun en bedankte hun omdat ze het weekend zo gezellig hadden gemaakt. Ze deelde de enveloppen uit met hun gage en, voor Femke en Jeroen, haar kaartje en de uitnodiging haar altijd te kunnen bellen voor een afspraak.

“Van Carolien hebben jullie al voldoende gehoord over de mogelijkheden en de vergoedingen denk ik, maar anders leg ik die aan jullie zelf uit” zei ze. Ook vertelde ze dat ze het leuk zou vinden als ze belden en zich erop zou verheugen hun nog een keertje terug te kunnen zien.

Een voor een bedankten ze Noortje en Peter met een omhelzing en de belofte dat ze elkaar snel weer zouden spreken voor ze in de auto stapten richting station Nunspeet waar ze hun trein zouden pakken. Noortje liep nog even mee, rekende hun treinkaartjes af en wachtte om ze uit te zwaaien toen hun trein vertrok. Ze was verrast toen Carolien haar vertelde dat ze echt zin had om lekker weer eens met Frank te neuken vanavond. “We misten elkaar gewoon, weet je… Toen we elkaar tegenkwamen hebben we “s avonds nog gebeld en alles uitgepraat en een half uurtje later was hij bij me en, nou ja, het duurde nog geen vijf minuten voor we lagen te neuken” biechtte ze op.

“Zou er nog iemand neuken vannacht?” vroeg Noortje aan Peter.

“Zes zeker” was het antwoord van Peter. “Wat meen je van Frank als die hoort wat ‘ie allemaal gemist heeft, en Jeroen heeft nu alleen maar Femke en wil haar bewijzen dat ze haar niet minder leuk vindt dan zijn nichtje. En ik wil het inhalen van wat ik heb gezien en zelf heb beleeft”.

Noortje glimlachte van oor tot oor toen ze dit weer hoorde op een thuisreis na een ‘werkweekend’. Hun liefde was blijven bestaan al die vele jaren dat ze dit werk nu al deden, maar ook de passie was nooit verdwenen en ze wist hoe bijzonder dat was. Ze waren heel ‘trouw’ aan elkaar, hoewel niet iedereen dat zal beamen of zal kunnen snappen.

Nog een uurtje en ze waren weer thuis…

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s