Weekend op de Veluwe II


Ze streelde Femke over haar rug en billen voordat ze haar kleine puntige tietjes verwende. Het duurde niet lang voor haar liefkozingen beantwoord werden en ze zelf ten prooi viel aan de lust van Femke, die haar kussend in de armen sloot. Ze hoorden hoe de douchedeur opende en verwachten Jeroen daarachter, maar Peter keek hun vragend aan. Ze knikten allebei dat hij zijn gang kon gaan en demonstreerden voor de lens hoe ze hun lesbische spelletje genoten. Carolien speelde haar tepeltjes hard tegen die van Femke en liet zich door haar vingeren waarbij ze haar rug liet wassen door een zeeprijke spons. Carolien nam de sproeier in haar hand en spoelde het water over Femke haar slanke onderlichaam, waarbij ze vooral probeerde haar klitje te stimuleren. Even later liet ze zich op haar knieën zakken om haar ook met haar mond te kunnen verwennen wat Femke duidelijk genoot.

Jeroen poetste zijn tanden nog en had zich al voorgenomen te participeren in hun spel maar bedacht zich toen hij zag dat Peter hun filmde en bovendien was hij net tevoren al klaargekomen. Wel keek hij mee over de schouder van Peter toen hij opnam hoe Carolien haar tong over Femke ‘s kutje likte en ook haar klitje tussen haar lippen opzoog. Verbaasd zag hij hoe ze haar daarna omdraaide zodat ze haar tietjes platdrukte tegen het glas en haar kontje ook likte. Ze duwde haar tong diep in haar aarsgaatje en neukte haar zo, net zolang totdat haar spongaatje een beetje open bleef staan. Met een door zeep glad gemaakte vinger beroerde ze de binnenkant van haar kringspier, waarop ze hijgend reageerde door haar kontje verder naar achteren te duwen. De vinger verdween nog verder in haar holletje tot ze zich abrupt omdraaide en hun lippen liet versmelten in een lange intieme zoen. Ze bevoelden elkaar, streelden over elkaars tietjes en ze eindigden kreunend toen ze elkaars klitjes een heel tijdje vrij masturbeerden. Ze trokken daarbij aan elkaars billen en bepotelden hun aarsjes tot hun speeksel naar beneden liep en ze tegen elkaar oprijdend kirrend tot rust kwamen.

Noortje was inmiddels druk doende de ontbijttafel in gereedheid te brengen toen de jonge gasten de kamer inliepen en had van Peter al gehoord hoe druk ze waren geweest met elkaar. Ze waren blij verrast met de verse broodjes die al klaar stonden en de koffiegeur die door de keuken trok. Het werd weer een mooie dag, zo hadden ze voorspeld, dus veel meer dan gisteren droegen ze niet aan kledij maar schoven toch netjes gekleed aan tafel. De gesprekken verstomden toen ze het ene na het andere broodje naar binnen werkten en het duurde niet lang voor Noortje nieuwe koffie moest zetten en Carolien haar naliep.

“Noortje?” vroeg ze nogal verlegen. “Ik weet het niet, maar heb je misschien ook nog meer bagage bij je?” Even was het stil toen Noortje haar vragend aankeek.

“Nou ja, ik dacht, misschien heb je ook nog wat bij je uit de speelgoedkast eigenlijk…” Noortje lachte haar vriendelijk toe, want die vraag had ze al verwacht. Ze wenkte haar stilletjes mee te komen en nam haar mee naar haar slaapkamer waar ze een tas opende met een ruimer aanbod aan seksspeeltjes dan menige erotiekwinkel kon bieden.

“Heb je er toevallig ook anaalballetjes bij zitten?” vroeg ze toen ze een blik erin geworpen had.  “Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om even een stukje te lopen, maar dan wel met die vaginaballetjes voor mij en Femke, dat is wel lekker hier zo in de natuur. Maar voor Jeroen…”

Noortje grabbelde in de koffer en toonde haar toen een touwtje met kralen zoals ze bedoelde en na nog enig zoekwerk ook drie setjes vaginaballen. Carolien keek haar vragend aan tot ze zei dat ze zelf ook wel zin had om een stukje te lopen. Nu ze alleen waren durfde Carolien haar te zeggen dat ze het erg lekker had gevonden met haar en “of dat echt alleen maar eenmalig was geweest?”

Noortje zei haar ontspannen dat zij het ook heel lekker had gevonden maar dat ze nu haar vrienden bij zich had. Ze konden het er altijd later nog een keertje over hebben, maar knuffelde haar wel heel lief in haar armen voor ze elkaar omarmend terugliepen naar de anderen.

“Tata!” riep Carolien, zwaaiend met de balletjes in haar hand. “Ik dacht dat we wel beetje zouden kunnen gaan joggen hier in de bossen nu we er toch zijn, en dan is het wel lekker als de kutjes ook gevuld zijn! En voor jou heb ik ook wat Jeroen, kijk maar” en ze toonde hem de string kralen. “Anaalballetjes”, lichtte ze toe en bood hem daarbij aan die bij hem in zijn reetje te stoppen voor het vertrek. Hij keek verbaasd en een beetje bezorgd maar werd gerustgesteld doordat Carolien zei dat zij die ook graag droeg. “Bedoel je echt dat je die in mijn kont wilt proppen?” vroeg hij na waarop ze ja knikte.

“O lekker” zei Femke en ging met uiteen gestrekte benen op tafel zitten, Carolien uitnodigend aankijkend om haar kutje te vullen. Jeroen zag hoe zijn nichtje zijn vriendin opvulde met de best wel grote ballen en hierbij opgetogen keek. Daarna deed zij hetzelfde bij Carolien en keken ze hem uitdagend aan.

“Hier?” vroeg hij nog, kijkend naar Peter met zijn camera maar liet toen zijn sportbroekje naar beneden zakken en leunde over de tafel. Carolien keek even rond tot haar oog viel op de kleine pakjes boter. Ze maakte er een open en gebruikte deze om de balletjes mee in te smeren voordat ze nog een dotje boter tussen zijn billen wreef. Ze duwde het eerste balletje in zijn grotje waarop zijn pik meteen reageerde door dikker te groeien en nodigde Femke uit om het volgende kraaltje in zijn kontje te duwen. Zo gingen ze om beurten verder tot hij alle balletjes in zijn darmen had en zijn pik weer met een erectie omhoog verheven stond. Tot zijn spijt trok Femke zijn broek omhoog voor ze zei dat ze wat haar betreft konden vertrekken. Noortje vroeg hun nog even te wachten omdat ze zelf ook wel mee wilde lopen, maar even haar joggingbroekje aan wilde trekken.

“En de rest erin duwen” dacht Carolien. Even later verscheen ze in een kort sportbroekje en liepen ze naar buiten.

In het bos dat eigenlijk gewoon achter hun huisje lag waren verschillende routes uitgezet, die gemarkeerd waren door verschillende kleuren paaltjes. De langste was niet meer dan drie kilometer, en ze besloten die dan maar te lopen. Femke nam het voortouw en liep in looppassnelheid het pad in, zich verbazend en genietend want dit was de eerste keer dat ze zo’n balletjes droeg. Bij iedere stap voelde ze de vibraties in haar kutje. Jeroen had het eerst wel vreemd gevonden wat in zijn darmen te voelen wat er absoluut niet in thuis hoorde maar vond het ook wel heel lekker zo eigenlijk. Drie kilometer lijkt niet veel maar al joggend met ‘een gevulde buik’ bleek het toch verder dan ze hadden ingeschat. Ze waren nat gezweet tegen de tijd dat ze weer terug waren bij hun huisje en Noortje hun vroeg om naar de winkel te gaan om eten voor de warme maaltijd te halen. Ze kregen vijftig euro en moesten zelf maar weten wat ze kochten. “Ik heb nog even werkoverleg met Peter” zei ze, hem daarbij in zijn kont knijpend zodat iedereen wist wat ze daarmee bedoelde.

Noortje en Peter even tijd gunnend verkenden ze de rest van het park dat best wel heel groot bleek te zijn. De meeste huisjes waren wel veel kleiner dan dat van hun en er waren er maar een paar die een eigen sauna hadden. Jeroen liep achter Carolien en Femke aan door de supermarkt en bemoeide zich maar niet met de inkopen, daar had hij niet veel verstand van. Wel genoot hij van de kontjes die onder twee korte rokjes uit staken en hij wist dat er geen bedekkende onderkleding onder zat. Ook werd hij wel geil door het vreemde gevoel in zijn reetje dat hij bij iedere stap voelde. Eigenlijk was hij een grote brok geilheid besefte hij zich toen hij dacht aan alles.

Carolien en Femke, zichzelf, Noortje die nu met Peter in bed ligt, dadelijk thuis als Peter weer filmt, vanavond in het ligbad (hij hoopte dat Carolien mee wilde), de sauna, vannacht in bed… In het gangpad tussen de macaroni en de soepen realiseerde hij zich zijn erectie en trok beschaamd zijn hemd over zijn broek. Om zichzelf af te leiden bemoeide hij zich toch maar met de boodschappen en stelde voor om ook wat rauwkost te kopen. Daarop volgden weer de nodige dubbelzinnige opmerkingen en hield hij zich er maar weer buiten.

Een uurtje later waren ze weer bij hun huisje en betraden dit luidruchtig om hun aanwezigheid kenbaar te maken. Noortje kwam stralend de trap af en, zonder dit Jeroen te laten zien, wreef ze nog even onder het rokje dat ze had aangetrokken en toonde hun haar slip loze kutje en knipoogde geil hierbij naar Carolien. De meiden trokken Jeroen mee richting keuken om de boodschappen neer te zetten en riepen daarna naar Noortje of ze een biertje mochten pakken. Ze zei dat ze de regels kenden waarop ze zichzelf bedienden en doorliepen naar het terras waar Femke nog eens in het rond spiedde en zich vervolgens uitkleedde.

“Niemand heeft hier inblik” zei ze ter verduidelijking en liet zich in een ligstoel zakken waar ze met haar kutje begon te spelen en met de balletjes die ze daar had verborgen. Carolien volgde haar voorbeeld en ging naast haar zitten waarop ze samen uitdagend keken naar Jeroen.

“Volgens mij heeft Jeroen een stijve” zei Femke tegen Carolien, wijzend op zijn shorts en ze schoten allebei in de lach.

“Kunnen we je ergens mee helpen, Jeroen?” vroeg Femke, waarop hij zich meteen uitkleedde en trots zijn stijve pik presenteerde aan de dames.

“Ik heb gehoord dat jullie kutjes al gevuld zijn, maar de achteringang is nog vrij? Ik ben niet bang om via een achterdeurtje te genieten” zei hij uitdagend.

Carolien informeerde naar het staartje dat uit zijn eigen reetje hing en pas toen realiseerde hij zijn eigen vulling.

“Als je wilt kun je me in mijn reetje neuken Jeroen, maar denk er wel aan dat, als je dit wilt, ik jou vanavond ook in je kontje pak.”

Hij keek haar verbaasd aan en vond het nogal cryptisch wat ze zei, maar dat was van latere zorg. Nu mocht hij haar kontje neuken had hij duidelijk begrepen en dat was waar het hem om ging. Noortje had het een en ander meegekregen en liep naar buiten waar ze een potje glijmiddel neerzette en zei Jeroen lief te blijven en geen pijn te doen. Hij keek haar verbaasd aan tot ze lachend naar zijn grote pik wees en gebaarde hoe klein een poepgaatje was en lachend liep ze weer naar binnen, wetend dat de meiden assertief genoeg waren om het hem verder uit te leggen wat ze bedoeld had en ze wist bovendien wat Carolien bedoeld had. In de koffer had ze ook twee voorbinddildo’s ingepakt en was zeker dat ze deze ook had gezien eerder op de dag en haar kennende wilde ze die wel weer eens dragen.

Peter voegde zich bij hun en filmde hoe Femke hem nog heter maakte door hem te pijpen en tegelijkertijd Carolien ’s kontje voor zijn ogen in te smeren met vaseline, waarbij ze zo ver ging dat ze haar achteringang penetreerde met vier van haar smalle vingers om haar open te masseren. Traag zoog ze zich over zijn eikel vast en genoot de klemmende greep om het kontgaatje dat ze steeds verder open forceerde zodat het Carolien geen pijn zou doen als hij in haar drong. Ze wist zelf hoe onbeheerst hij kon zijn in zijn geilheid want vaak was ze zelf in haar kontje geneukt door hem en meer dan eens was het meer pijnlijk dan fijn voor haar geweest. Ze voelde hoe soepel Carolien haar kringspier aanvoelde en streelde nog een extra toefje vet in haar darmen omdat ze het een super toffe meid vond en toen ze haar kuste vroeg ze fluisterend of zij het voor haar in de plaats zou doen. Ze werd kussend bedankt voor het aanbod, maar werd gerustgesteld doordat ze hoorde dat ze ervaring genoeg had en “het best wel lekker vond” als ze een beetje werd opgerekt.

Carolien stelde zich op voor de tafel en leunde met haar armen op het tafelblad. Ze kromde haar rug om haar reetje uitdagend te presenteren aan Jeroen, hetgeen haar zonder meer lukte want gretig pakte hij haar bij de heupen. Hij duwde zijn pik voor haar kontje en liet zich voorover neigen. Even voelde Carolien een stekende pijn toen zijn eikel haar kringspier passeerde, maar al heel snel was dit voorbij en genoot ze van zijn penetratie. Ze voelde zich extra strak om hem heen knellen door de vaginaballetjes die ze nog in haar kutje had zitten en de knikkertjes daarin rolden heen en weer bij iedere beweging die hij maakte. Jeroen neukte haar heel diep maar ook heel rustig. Femke leunde naast haar over het tafelblad en al kussend begon ze te spelen met het kutje van Carolien. Ze trok een balletje tot het bijna naar buiten werd gedrukt door haar vaginaspieren om hem meteen daarna weer diep in haar te drukken. Peter genoot ervan om zoiets te filmen, zo’n harmonie was altijd fijn om vast te leggen en het waren prachtige jongelui die hij weer mocht zien. Hij verheugde zich al op de montage, waarbij hij zichzelf minimaal een paar keer af zou trekken maar bleef geconcentreerd door de zoeker kijken.

Femke liet zich op de grond zakken en boog haar hoofd ver achterover om Carolien te kunnen likken over haar klitje. Met allebei haar handen manipuleerde ze zowel de kogeltjes in Jeroen ‘s kontgaatje als in Carolien’ s kutje die allebei onbeheerst kreunden onder haar manipulaties. Carolien greep haar vast aan haar haren en trok haar hoofd omhoog om haar nog beter te voelen. Femke toonde haar professionele kant als model door exact aan te voelen dat Jeroen snel klaar zou komen. Hij perste zich tegen de billen van Carolien aan toe ze hem naar achteren trok aan zijn ballen en zijn romp omhoog duwde. Hij keek verwilderd toen hij voelde hoe ze hem met de hand naar een ejaculatie hielp en stootte onverstaanbare kreten uit voor hij kwam. Juist op dat moment trok Femke aan ‘zijn touwtje’ en gedurende hij zijn zaad loosde over de rug van Carolien trok ze in een beweging de kraaltjes uit zijn reetgaatje. Even verstomde zijn kreten en verstijfde zijn positie voor hij een derde straal sperma spoot en krampend met zijn billen volgden de laatste druppels vocht die uit hem vloeiden.

Voor hij kans kreeg te verslappen duwde Femke zijn pik terug in het kontje van Carolien en duwde hem nog een paar keer diep in haar, ditmaal hem sturend met haar vinger in zijn aars waarop hij zijn laatste zaad plengde in de darmen van zijn nichtje.

Peter was blij dat Noortje hem al van zijn volle ballen had bevrijd, want het zou niet de eerste keer zijn dat hij een natte broek zou hebben opgelopen gedurende de opnamen met Carolien. Ze had het nooit gemerkt gelukkig, daarvoor voelde hij zich te zeer een professional.

Ze zaten even later naast elkaar uit te blazen toen Carolien en Femke hun vaginaballetjes uit hun kutjes werkten en uitgeput legden ze die op de tafel neer langs de anaalballetjes die Jeroen hadden gevuld. Een blik op de klok leerde dat het pas drie uur was en Noortje kwam naar buiten gelopen en vroeg of ze nog wat te drinken wilden hebben. Jeroen riep meteen dat hij een biertje wilde hebben maar keek wel even sip toen hij Carolien hoorde zeggen dat ze een uurtje op bed wilde gaan liggen en Femke zei dat ze ook even wilde rusten. Toen hij deed alsof hij zich had bedacht zag hij de vinger van Carolien die hem dwong zich bij zijn woord te houden. Even later bracht ze hem een flesje bier en hand in hand liep ze met Femke naar binnen en naakt liepen ze tegen elkaar gedrukt de trap op.

Noortje kwam bij hem zitten en zei hem dat hij een bofkont was met zo’n nicht en een kei van een vriendin en herinnerde hem eraan dat hij al twee keer klaargekomen was die dag op een wel heel lekkere manier. Ze nam ook een flesje bier en samen dronken ze het op, genietend van de zon en het mooie weer, maar bovenal van ‘al de rest’. Ze leidde hem af door hem te wijzen op de breedbeeldtelevisie die in de kamer stond maar die hem tot nu toe nog niet was opgevallen. Hij zapte door de zenders heen, het gebruikelijke aanbod, tot hij bij de videokanalen belandde en bemerkte dat er eentje was gereserveerd voor seksfilms. Hij merkte opeens dat ook Noortje en Peter verdwenen waren en hij alleen in de woonkamer zat. Hoewel hij al volledig bevredigd was, keek hij toch maar naar de seksfilm tot hij drie uur later werd gewekt door Carolien en Femke die het volume tot wekkerniveau open draaiden. Hij lag naakt op de bank maar zijn pik was al niet meer klein meer toen hij ontwaakte.

Even was hij verward toen Carolien hem vertelde dat hij wel een hele lekkere vriendin had maar besefte zich dat ze gelijk had. Hij vroeg niet verder naar de tussengelegen uren maar genoot hun aanwezigheid en de wetenschap dat ze nog een avond en een dag te gaan hadden. Noortje riep of er iemand was die haar wilde assisteren in de keuken. Carolien vloog meteen overeind en riep dat ze eraan kwam. Ze zag dat Noortje ook nog naar de winkel was geweest om nog wat spullen te halen. Ze bracht nog snel twee glazen limonade naar het terras om ervoor te zorgen dat ze even met Noortje alleen zou kunnen zijn.

“Ik vind het echt helemaal te gek Noortje!” zei ze en kuste haar op de wang. Ze realiseerde zich opeens dat ze helemaal bloot was en wilde snel wat kleren aantrekken maar Noortje vond dat overbodig.

“Kleed jij je dan ook uit?” vroeg ze hoopvol, maar Noortje legde haar uit dat ze dat niet van plan was.

“Niet nu” en ze pakte Carolien even vast om haar een oprechte pakkerd te geven, een op iedere wang en een op haar lippen waarbij haar tong even een korte excursie maakte door haar mond. Samenzweerderig vroeg Carolien op fluistertoon of ze het goed gezien had dat Noortje ook een voorbinddildo in het koffer had ingepakt.

“Ik wil Jeroen ook wel eens in zijn reetje neuken, want volgens mij vind hij dat ook wel lekker” zei ze.

“Ja, ja Noortje, niks tegen iemands wil en alles alleen op vrijwillige basis, ik ken je lesje” repliceerde ze Noortje toen ze herhaalde dat er niks mocht worden geforceerd.

Het koken viel nogal mee toen bleek dat ze een ovenschotel wilde maken. De groenten waren al gesneden, de salade al schoongemaakt, de saus was uit een potje en al met al waren ze al erg snel klaar.

Carolien vertelde Noortje dat ze Femke een heel leuk meisje vond maar ook nog vaak terugdacht aan hun vrijpartij. Noortje vertelde zich gevleid te voelen en haar graag als kapster te willen genieten bij een volgende afspraak en stelde voor de salade ‘een beetje geil’ te presenteren. Ze keek naar de zak blaadjes maar zag toen ook de waspeentjes, de radijsjes en het bakje waterkers. Ze keken elkaar aan en wisten meteen hoe ze de ingrediënten zouden rangschikken.

“Nou niet foei zeggen” zei Noortje toen ze achter Carolien ging staan.

Ze trok haar kontje in haar schoot en liet haar handen over haar lijf glijden. Ze kneedde haar tepeltjes tot ze stijf stonden en wreef haar over haar buik tot ze bijna op haar tenen wipte om haar kutje haar vingers te laten raken. Haar oorlelletjes kussend streelde ze haar benen en liet haar handen omhoog glijden tot ze haar kutje aanraakte. Zuchtend drukte Carolien haar handen tegen het aanrecht en wreef haar poesje over de vingers van Noortje die zich over haar kittelaartje krulden en reed zich tegen haar aan klaar.

Carolien voelde hoe Noortje zichzelf vingerde en drukte haar hand stevig tegen haar poesje om te voelen hoe haar vingers in haar grotje op en neer doken. Noortje bewoog zich terug toen Carolien voelde hoe haar benen begonnen te trillen drukte ze zich even zwaar tegen haar aan. Ze hervatte zich snel en haalde een paar keer heel diep adem en keek Noortje dankbaar aan.

Ze trok daarna trok aan het lipje van het bakje saladesaus en liet ze een straaltje knoflooksaus over het uiteinde van de worteltjes lopen. Ze lachten samen toen ze het resultaat bekeken en wisten zeker dat het ook zonder nadere toelichting duidelijk zou zijn wat ze wilden uitbeeldden. Noortje bedankte voor haar hulp en een blik op het ovenraampje toonde dat de gegratineerde schotel zo goed als klaar was. Twee schaaltjes werden nog gevuld, een met kappertjes en een met olijven om het eten helemaal af te maken. Even dacht Carolien er nog aan om Noortje te plagen door een olijfje in haar kutje te duwen maar bedacht dat Femke dit ook wel lekker zou vinden.

Klappend in haar handen riep Carolien de rest op om zich aan tafel te vervoegen. Femke en Jeroen hoorden Carolien vertellen hoe ‘ze zich lekker gekookt’ hadden en trok plagend even aan het rokje van Noortje die haar lachend afweerde en het katoenen lendenlapje meteen terug trok. Achter hun aan kwam Peter gelopen met zijn nog lopende camera en toen Jeroen nog hijgend zijn stoel aanschoof was het duidelijk dat het ook een “heet afwachten” geweest was, vooral toen Femke heel voorzichtig plaatsnam op haar stoel. Noortje merkte terloops op dat ze ‘het’ zou halen als toetje voor Jeroen waarbij ze Carolien aankeek en ze samenzweerderig lachten.

Peter bood iedereen een glaasje wijn aan en Noortje haalde samen met Carolien het eten uit de keuken en al snel stond de hele tafel vol waarop het aanvallen geblazen was. De salade was een groot succes. De slabladeren waren als mannetjes uitgelegd waarbij de radijsjes en de worteltjes hun lullen waren. De waterkers vormde het schaamhaar en de saus behoefde echt geen verdere toelichting. Voor iedereen hadden zo’n bordje klaargemaakt waarbij Femke zich in eerste instantie beperkte tot het aflikken van de saus. De opmerking of ze hem zou kunnen laten groeien tot winterpeen zorgde voor het nodige gelach, vooral toen ze de wortel aflikte, pijpte en daarna zelfs gebruikte als kleine dildo. Carolien volgde haar voorbeeld en toonde dit staand aan de andere disgenoten waarop ze haar worteltje ruilde met die van Femke en ze hem verlekkerd op knabbelde. De ovenschotel smaakte heerlijk, daarover was iedereen het eens. Pas toen ze er door Peter op attent werden gemaakt dat er helemaal geen vlees in zat hadden ze dit door, maar toch kwamen ze niets tekort. Toen Jeroen vroeg of hij een paar olijven kon krijgen vroeg Carolien of hij die gemarineerd wilde eten of naturel.

“Gemarineerd zijn ze lekker pittig” daagde ze hem uit zonder dat hij wist wat ze bedoelde. Hij knikte maar ‘ja’ waarop zijzelf en Femke weerszijden van hem op tafel plaats namen en om de beurt stopten ze een olijf in hun kutje. Het schaaltje was al bijna leeg toen hun kutjes helemaal gevuld waren en hun buikjes rond gevuld waren. Daarna moest hij hun ‘leeg halen’ en vulde een ander bakje met de wel heel speciaal gekruide olijven. Toen ze weer gingen zitten nadat Peter met zijn vinger goed had gevoeld of ze er echt wel allemaal uit waren bleek iedereen mee te eten uit het bakje dat al snel leeg was.

Noortje verraste hun met heerlijk roomijs. Ze had er zelfs warme chocoladesaus bij gemaakt en ieder schaaltje was ook nog van slagroom voorzien en het duurde niet lang voor ze voldaan achterover leunden om bij te komen van het heerlijke eten. Iedereen gaf aan nog wel een kopje koffie te lusten wat als slot van de maaltijd was voorzien. Tot zijn verrassing ging Noortje achter hem staan en kondigde als speciale verrassing aan om hem een extra verwenbeurt te laten geven door Femke en Carolien.

“Lijkt je dat wat, Jeroen?” vroeg ze hem. Meteen hapte hij toe en zei zich altijd graag te laten verrassen door de meiden maar keek toch wel vreemd op toen hij hoorde dat het belangrijk was om zich te laten blinddoeken. Maar dan verrast te worden door de twee meiden, nog wel tegelijkertijd was een kans die hij zich niet liet ontlopen.

Toen ze hem naar een fauteuil geleid hadden waar hij plaats mocht nemen leidde Carolien hem af door hem te masseren. Ze speelde haar handen vanaf zijn voeten omhoog over zijn benen tot bijna aan zijn kruis waarop zijn lul al schokkend omhoog kwam. Daarna masseerde ze een voor een zijn armen en vervolgde met zijn borst, waarop ze weer langzaam afdaalde naar zijn buik. Femke was inmiddels voorzien van een voorbinddildo en wel een van een forse maat. Noortje had ook een kleinere bij zich maar Femke had haar gezegd dat hij zijn eigen formaat mocht hebben wat haar betreft. Carolien keek naar Femke en gaf haar een knipoog en stak haar duim omhoog voor ze Jeroen verder aandacht schonk. Ze likte vanuit zijn navel naar beneden en moest zijn stijve lul naar beneden duwen om zijn buik te kunnen verwennen met een tongbad.

Peter filmde hoe ze haar vinger doopte in het potje glijcrème dat Noortje op tafel had gezet en haar handen daarmee invette voor ze Jeroen een beetje naar voren liet zitten. Heel teder in het begin masseerde ze zijn billen met haar gladde handen en likte al een druppeltje geil van zijn eikel. Toen dook ze tussen zijn benen en zoog geraffineerd zijn ballen een voor een in haar mond en liet ze er een paar keer in en uit glijden waarop hij kreunend van genot reageerde. Toen ze zijn pik daarna in haar mond nam trok ze harder aan zijn kontje, maar nog steeds vond hij de geile spanning even opwindend als voorheen. Pas toen ze haar vinger over zijn aarsgaatje streek en er met een vingerkootje in rond woelde veerde hij overeind, want dat had hij niet verwacht.

Zijn kontje voelde erg nauw aan en Carolien vroeg zich af of hij er echt al vaker mee had gespeeld.

Ze vroeg aan Noortje of ze een smalle dildo bij zich had en Noortje legde die binnen een minuut op de tafel voor haar neer. Zoemend liet ze die aan hem horen en streelde ermee over zijn gezicht en over zijn borsten waarop hij geschrokken reageerde en ze gebaarde naar Femke haar mee te helpen. Zij likte over zijn paal die een beetje was gaan hangen door zijn onzekerheid, maar door haar behandeling snel weer terug opzwol. Ook zij vette haar handen in en bepotelde zijn kontje maar trok zijn billen ruwer uit elkaar dan Carolien had gedaan en keek naar zijn aarsgaatje die nog steeds gesloten dichtgeknepen bleek. Ook zij vingerde hem rustig en observeerde hierbij geconcentreerd zijn reacties. Ze zagen de onzekerheid op zijn gezicht waar de eerste zweetpareltjes verschenen op zijn voorhoofd. Ze forceerde een tweede vinger in zijn gaatje nadat ze nog een kloddertje vet uit het potje had opgevist en Carolien pijpte hem langzaam verder, hem tot aan haar keel opzuigend. Toen hij even ontspande en zich genoegzaam onderuit liet zakken doopte Femke de dildo in de crème en zette hem zacht brommend tegen zijn aarsroosje. Geschrokken trok hij zijn billen samen maar ze masseerde hem net zolang tot ze de punt van de dildo in hem kon duwen en daarna even wachtte voor ze hem verder in hem duwde. Jeroen schokte met zijn heupen toen ze dit deed, maar vier handen bleven hem strelen en Carolien hield zijn lul gespannen door hem met haar mond te blijven verwennen.

Ze vroeg aan hem of hij haar kutje wilde likken omdat ze zo geil was, iets wat hij niet kon weigeren. Ze liet hem opstaan en ging zelf in de stoel liggen met haar benen uit elkaar. Femke lag onder hem om zijn lul op spanning te houden en ze keek tevreden naar haar kutje, nou ja, eigenlijk meer haar lul die voor haar uit zwiepte. Tevreden zag ze dat die twee wat formaat betreft overeen kwamen.

Jeroen deed zijn uiterste best Carolien zo lekker mogelijk te beffen en het moet gezegd worden, dat deed hij erg goed. Omdat hij op zijn knieën tussen haar benen zat kon Femke prima bij zijn kontje en daarvan maakte ze gebruik door hem nogmaals te masseren met de vibrator. Hij was al een beetje opgerekt en schrok er al niet meer van toen hij de staaf naar binnen voelde glijden. Dat kwam ook omdat Femke ervoor zorgde dat hij goed gesmeerd werd met steeds meer glijmiddel dat ze gebruikte, want ze wilde hem geen echte pijn bezorgen bij dit lesje.

Carolien trok hem omhoog om zijn mond te kussen en gepassioneerd proefde ze haar geil uit zijn mond waardoor Femke de kans kreeg om onder hem vandaan te kruipen. Ze ging achter Carolien staan en streelde over zijn rug toen ze haar hem zacht hoorde vragen of hij haar nog een keer wilde neuken omdat ze zo opgewonden was door zijn likwerk.

“Mag ik Femke dan ook vragen mee te doen Jeroen? Ik ben wel in voor een sandwich met jou erbij” lichtte ze toe waarop hij meteen zei dat hij dat te gek zou vinden “om eens te beleven”. Carolien en Femke keken elkaar vrolijk aan, want ondanks de blinddoek zagen ze hem stralen. Ze trok hem naar voren en speelde met zijn eikel over haar klitje tot ze zijn pik in haar kutje leidde met haar hand en hem aan zijn billen diep in haar trok. Toen hij steunend van genot wrikte met zijn heupen strikte ze langzaam zijn blinddoek los. Even knipperde hij met zijn ogen toen die opeens weer waren blootgesteld aan het licht en zag toen Femke voor zich staan, maar zijn vriendin had opeens een penis op haar onderbuik staan!

Carolien kneep met haar vulvaspieren in zijn pik om zijn aandacht erbij te houden toen Femke hem vertelde dat haar pik even groot was als die van hemzelf. Hij had haar vaak willen neuken in haar kontje en zij had hem dit plezier nooit geweigerd maar, zo legde ze uit, nu wilde ze dit plezier zelf ook wel eens beleven. Opeens viel het kwartje bij Jeroen die haar geschrokken aankeek, maar wel zo sportief was te zeggen dat hij dat niet meer als eerlijk vond. Noortje haalde opgelucht adem toen ze dit hoorde want had niet graag ingegrepen als hij geweigerd had maar dit misschien wel moeten doen als de meiden al te zeer hadden aangedrongen. Hij bleef over Carolien heen liggen toen Femke zich achter hem opstelde maar ze nam voldoende tijd om hem, nu hij van de schrik toch een beetje moest bekomen, nog wat verder op te rekken met haar vingers. Ze wist immers zelf maar al te goed hoe belangrijk dit was en juist dat wilden ze hem bijbrengen.

Carolien liet zich door hem kussen toen Femke eindelijk zover was dat ze de dikke plastic eikel voor zijn reetje zette en voorzichtig zijn aarskringetje binnendrong. Hij schokte naar voren en keek geschrokken en zijn gezicht vertrok even van de pijn toen de eikel achter zijn ronde spier drong maar Carolien voelde hoe zijn pik spontaan opzwol en nog krachtiger in haar kutje klopte dan voorheen. Femke hield zichzelf stil om hem aan zijn aarsvulling te laten wennen en wachtte met bewegen tot hij zelf het initiatief nam en zijn kontje vrijwillig naar haar toe bewoog. Bij iedere neukbeweging bewoog hij verder naar achteren en Carolien voelde zijn zweet op zijn borst op haar lekken toen hij het contact van zijn pik met haar kutje bijna verloor en zijn billen in een keer tegen de buik van Femke drukte. Ze drukte haar poesje omhoog om ervoor te zorgen dat hij niet uit haar kon glippen en drukte haar lippen op zijn trots stralende mond toen hij haar helemaal in zich voelde.

Het duurde erg lang voor hij klaarkwam, maar dat lag ook aan het feit dat hij zelf al twee kontjes had geneukt diezelfde dag en daarbij nog vaker klaargekomen was. Het was duidelijk dat hij het uiteindelijk genoot en dat was ook hun opzet geweest. Toen hij zijn laatste restje sperma in Carolien spoot zakte hij uitgeput op haar samen waarna Femke heel rustig de dildo uit zijn reetje liet glijden. Zijn aars bleef wijd open staan voor die zich sloot op het ritme van zijn laatste orgasmekrampen zag Femke. Na een paar seconden besefte hij dat hij met zijn volle gewicht op Carolien lag die duidelijk moeite had met ademhalen hierdoor maar dit niet storend vond. Snel krikte hij zich op zijn elle bogen om haar lucht te geven.

Zijn pik kromp snel samen, maar dat was niet verbazingwekkend naar de seksrijke dag en toen hij opstond voelde hij aan zijn eigen kontje wat zijn penetraties betekenden voor de meisjes. Het was hem ook duidelijk aan te zien, vooral toen hij degene was die heel voorzichtig ging zitten tot lol van de anderen. Hij kon er gelukkig zelf ook mee lachen en beloofde in de toekomst dit lesje wel te onthouden en wat voorzichtiger met hun om te gaan.

“Maar dat wil niet zeggen dat ik niet nog een keertje in ben voor een sandwich hoor” zei hij maar voegde er wel aan toe dat dit niet meer voor vandaag gold.

Peter wist dat zijn werkdag erop zat en borg de camera weg, zijn rol als filmer inruilend voor die van ober. Hij voorzag iedereen van een dubbele bestelling en zei dat ze allemaal wel zo’n dorst zouden hebben gekregen dat ze daar wel raad mee zouden weten, wat inderdaad het geval bleek. Ze bleken ook voor andere lekkernijen te hebben gezorgd want Noortje volgde hem met een grote schaal met kaasblokjes, een schaal worstreepjes en toastjes en opeens beseften ze zich dat ze inderdaad wel weer zin in een hapje hadden. Ze voelden zich super verwend. Nog twee of drie keer liep Peter hun te bedienen voordat Noortje zei dat ze het bed op ging zoeken en ze zagen dat het al bijna half twee geworden was. Morgen was hun laatste dag in ‘hun huisje’ en moesten ze ‘s middags alweer vertrekken en ze spraken af dat ze die dag nog eenmaal van de sauna wilden genieten omdat ze daar pas een keer gebruik van hadden gemaakt. Noortje bood aan hun te komen wekken om een uur of tien en Peter beloofde dat hij ervoor zou zorgen dat ze morgen vanuit hun bed via de douche de voorverwarmde cabine in zouden kunnen stappen als ze dat wilden.

Femke vroeg verlegen of ze van te voren wat zou kunnen eten waarop Noortje haar vroeg of versgebakken croissants en broodjes naar wens waren. Opeens knikten er drie hoofden waarna ze elkaar een fijne nacht (of nachtrust, want die hoort er ook bij’ stelde Noortje) toe en na een laatste biertje besloten ook de andere drie nog even kort te douchen, tanden te poetsen en naar bed te gaan. Op de grote badkamer, de andere twee hadden alleen maar een douchecel en een wastafel, hier stonden ook een bad en een toilet. Voor de ‘kleine boodschap’ schaamden ze zich niet, en gingen ook even zitten als anderen erbij waren. Toen Jeroen plaatsnam keken Carolien en Femke toch in de spiegel en keken lachend om toen ze zagen hoe zijn gezicht pijnlijk grimaste toen hij zijn kontje samentrok om te kunnen plassen.

Ze hoefden hem niets te zeggen voor hij zijn excuses aanbood voor een paar keer en beloofde hun nooit meer zo bruut in hun kontjes te neuken. Ze lagen amper tegen elkaar in het luxueuze brede bed lagen toen ze tevreden en uitgeput in slaap vielen en ze lagen lepeltjesstand met Jeroen in het midden.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s