Verjaardagsfeest


Het is nu ongeveer een maand geleden dat ik was uitgenodigd door een vriend, Karel, die zijn dertigste verjaardag groots wilde vieren. Zijn eigenlijke verjaardag was weliswaar al een paar maanden geleden geweest maar omdat toen iedereen moest werken stelde hij de ‘viering’ uit tot de zomer. Een groot tuinfeest met eten, drinken en livemuziek en tal van gasten die deels zelfs uit het buitenland waren gekomen om Karel te fêteren. Gelukkig speelde het weer mee en het was dan ook een prachtige zomerdag geweest die zou worden gevolgd door een nacht met een aangename temperatuur. Ik had aangeboden wat hand- en spandiensten te verrichten dus ik was er al bijtijds om mee te helpen de installatie op te zetten en de bar gereed te maken. Alles zat ons mee, dus tegen een uur of vijf waren alle nodige voorbereidingen getroffen en kon, wat ons betreft, het feest beginnen. We verwachtten de eerste gasten rond een uur of zes, maar de meeste zouden pas tegen een uur of acht binnenlopen zodat we nog genoeg tijd hebben voor een hapje eten waarbij we ook de tapinstallatie konden uitproberen.

Zoals we verwacht hadden liep het maar langzaam vol in de tuin, dat heb je ‘s zomers nu eenmaal, maar rond half elf was het gezellig druk en startte de band met de eerste muziek- set. De drank vloeide rijkelijk, de barbecue werd druk bezocht en de sfeer was ontspannen omdat veel mensen elkaar al kenden en gezellig met elkaar aan de praat waren. Hier en daar werd een jointje gerookt en ook nogal wat gasten hadden een pilletje XTC op zonder dat dit leidde tot problemen. De bezoekers waren ervaren en tolerant genoeg om te leven en te laten leven, zoals het wordt genoemd. De hele avond en nacht bleef ik hier en daar bijspringen waar wat hulp gebruikt kon worden en het was al rond een uur of drie toen het wat rustiger werd. Het eten was inmiddels achter de rug, de barbecue gedoofd en de tap was ‘vrijgegeven’ zodat iedereen zijn of haar eigen pilsjes kon tappen. Eindelijk had ik ook tijd om mij onder de gebleven gasten te mengen waaronder heel wat bekenden van mij die ik kon van vorige jaren en anderen behoorden tot de gezamenlijke vriendengroep.

Een paar anderen kwamen mij niet bekend voor, waaronder een groepje van drie leuke jonge meiden die heel de avond al mijn interesse hadden gewekt. Meestal zaten ze samen aan een tafeltje maar soms zag ik ze ook met anderen praten en lachen waarbij ze de indruk wekten niet al te preuts te zijn. Zo zag ik ze dan eens met de een, dan weer met een ander kussen en omarmd weglopen door de tuin of het huis in zodat al een paar keer de fantasie een loopje met me had genomen. Het feestvarken zat nu bij de dames en riep me met het verzoek nog een paar drankjes te bezorgen voor hem en ‘zijn bezoek’ waarbij hij onmiskenbaar de drie gratiën bedoelde. Toen ik ze hem bracht vroeg hij me erbij te komen zitten en stelde me als ‘beste vriend’ voor aan de meisjes die Sanne, Mirjam een Kim bleken te heten. Vooral Kim was een sensationele verschijning van midden twintig met lang sluik zwart haar en heel tenger gebouwd. Sanne was ook van dezelfde leeftijd maar verder het tegenovergestelde van Kim. Zij bezat een volle boezem en was nogal fors gebouwd, overigens wel met de rondingen op de juiste plekken, daar niet van. Mirjam, ook een blond stuk, zat bij Kees op schoot en streelde hem over zijn rug en fluisterde zo nu en dan wat in zijn oor.

“Dit zijn mijn vrouwen voor de eenzame nachten” vertelde hij onomwonden en vertelde trots dat hij heel blij was dat ze gekomen waren “zonder dat ik ze nu eens hoef te betalen.” Ik wist nu wel waarom ik ze nog nooit eerder was tegengekomen bij hem en liet hem weten dat ik hem dan bijzonder benijdde met zoveel schoons.

“Dat kun je zeker, vooral als ik je vertel dat ze graag willen blijven logeren omdat ze het zo tof vonden dat ze gewoon hier willen blijven slapen! Ik heb een hoop cadeautjes gehad vandaag, maar dit is toch wel het allermooiste, vind je niet?” Ik knikte om zijn gelijk te bevestigen, hetgeen hem een extra knuffel opleverde van Mirjam en van Sanne die naast hem schoof en hem en Mirjam omarmde en zich warm tegen hun aan drukte. Vrolijk lachend hieven ze hun glazen en klonken ook met Kim en mij.

Kim keek me vragend aan toen ze haar hand boven mijn hand hield en keek ook even naar de anderen. Ik zag Kees naar haar knikken en voelde hoe ze mijn vingers uiteen drukte waarna ze er een pilletje in liet vallen.

“Of heb je daar geen zin in?” vroeg ze twijfelend, “wij hebben er allemaal al eentje op hoor, en de kwaliteit is heel goed.”

Ik wist niet of ik nog wel zin had in een pilletje omdat ik al het een en ander op had en om het effect in mijn eentje daarvan te genieten zag ik al evenmin zitten.

“Ik zou het maar accepteren als ik jou was” zei Kees. “Normaliter ben je er ook niet vies van toch? En je hebt beloofd me te helpen als gastheer bij mijn feestje toch, en wat dat betreft zit je werk er nog niet op. Ik ga vannacht slapen met Sanne en Mirjam, maar twee kanjers zijn voor mij wel voldoende. Het zou zielig zijn voor Kim als zij alleen in de logeerkamer zou moeten liggen want zij is ook hartstikke geil heeft ze me verteld en ze fluisterde me toe dat ze jou wel heel interessant vond, dus…”

Hij hoefde verder niets te zeggen omdat ik zo ook al begreep wat hij bedoelde en ik voelde mezelf al blozen door zijn aanbod.

“Ik ken jouw smaak Martin, en volgens mij is Kim jouw type wel want zij is even losbandig als jijzelf bent. Maar ook goed, als je niet met een hoertje in bed wil stappen kun je ook een taxi naar huis nemen hoor, dan moet Kim maar op zoek naar iemand anders die er wel zin in heeft.”

Mirjam leidde hem af door over zijn kruis te wrijven en te zeggen dat hij alweer een lekkere paal had tegen Sanne, die hem meteen beloonde met een tongzoen en onder zijn shirt over zijn borst wreef.

Ik pakte het pilletje en dronk het weg met een slokje bier waarop ik Kim aankeek die zonder me wat te vragen naast me kwam zitten en me voorzichtig in haar armen nam. “Kees zei dat hij zijn handen vol had vannacht…” en nam mijn hand om die om haar middel te leggen. Ik voelde me overdonderd door wat me overkwam. Gelukkig was het Kees die zei dat de andere gasten wel voor zichzelf konden zorgen en dat ik me maar moest vermaken, waar en zolang ‘we’ wilden. Ik weet niet precies waarom ik niet gechoqueerd of verbaasd opkeek toen ik zag hoe Sanne zijn lul uit zijn broek had gevist en hem doodleuk zat te pijpen. Mirjam had haar bloes open gemaakt en had haar tieten uit haar beha getild zodat die vrij naar buiten hingen en hij ze kon kneden en strelen. De ‘porno act’ met Kees in de hoofdrol kon me niet lang boeien als toeschouwer omdat Kim bij me op schoot was komen zitten en me het zicht hierop ontnam door me uitdagend te kussen. Achter ons hoorden we commentaar van bezoekers die verbaasd en lacherig zagen hoe losbandig we onze tijd genoten, hetgeen ons eerder leek uit te dagen dan dat we ons in zouden houden. Misschien kwam het door de eerder genuttigde coke of door de XTC dat ik me ontspannen en schaamteloos kon laten gaan of door de combinatie van middelen en sfeer, daar maakte ik me ook helemaal niet druk over.

Kim voelde met haar billen hoe ook mijn paal was gegroeid en voelde voorzichtig onder mijn broekband over mijn buik tot ze mijn pik aanraakte. Haar vingers waren zacht en warm, haar bewegingen sensueel en haar lichaamslucht opwindend. Het was een zwoele nacht in alle opzichten want de temperatuur bleef aangenaam warm en achterin de tuin weerklonken geluiden die verraadden dat er daar ook twee mensen zich vermaakten. Het gehijg en gekreun was duidelijk te horen hetgeen ons en de andere overgebleven bezoekers stimuleerden tot complete bandeloosheid en we vergaten al spoedig alle gêne. Mirjam trok haar kleren uit en daagde Kees uit haar te neuken terwijl ze zichzelf met gespreide benen lag te vingeren op de tafel. Sanne hield op met hem te pijpen en voerde hem aan zijn pik tussen de benen van Mirjam, leidde zijn pik in haar kutje en drukte hem naar binnen tegen zijn billen. Zijn broek hing op zijn voeten maar dat hinderde hem niet om zijn heupen fel naar voren te stoten en haar diep te penetreren.

Kim knoopte aan mijn broek terwijl ze me in mijn oor fluisterde dat ze me in haar wilde voelen omdat ze zo geil was. Ik streelde haar onder haar kleren die gemaakt leken te zijn op soepel uitkleden. Haar T-shirtje trok ik omhoog en ze hield haar armen in de lucht om het uit te kunnen laten trekken. Haar kleine borsten stonden mooi en stevig naar voren en zelf trok ze haar katoenen zomerbroek omlaag die alleen maar met een elastieken band op zijn plaats werd gehouden. In een glimp zag ik haar gladgeschoren kruisje en voelde met mijn vinger hoe nat haar kutje was, hoe stevig haar billen waren en haar buik stond slank en vlak boven haar kutje. Op mijn “Wow, wat ben je mooi!” Moest ze lachen en vulde mijn statement aan met de mededeling dat ze vooral ook super geil was en ze wilde dat ik haar neukte en mijn zaad in haar zou spuiten.

Sanne had even zitten kijken hoe Mirjam en Kees aan het paren waren en verzuchtte dat het niet eerlijk was dat zij nu niemand had. Dat duurde niet lang want Klaas, die met open mond stond toe te kijken, was een willig slachtoffer voor haar. Ze was hem om de nek gevlogen en al heel snel stonden ze te tongen en te voelen aan elkaar waarbij de knopen en ritsen al heel snel werden geopend. Het kan niet anders of hij moet het geil van Kees hebben geproefd op de tong van Sanne, maar dat leek hem niet te deren. Staande tegen elkaar aan en leunend op elkaar steunde ze met een been op zijn heup waardoor Klaas onbewust een stukje door zijn knieën zakte. Hij kreunde luid toen Sanne zijn lul vastpakte en hem in haar kutje stopte en zich tegen hem aan trok. Haar borsten wiegden mee op het ritme van haar bewegingen die soms snel en fel waren om kort daarna weer teder en traag te gaan. Het was een kwestie van minuten voor hij zich ruw in haar volpompte en niet veel later maakte hij luidkeels kenbaar dat hij klaar ging komen. Sanne moest steun zoeken aan de rand van de tafel om haar evenwicht te kunnen bewaren en schreeuwde om zijn sperma toen hij bonkig op haar toe stootte en zittend op de rand van de tafel trok ze hem diep in haar door hem met haar hielen naar zich toe te trekken.

Mirjam steunde op haar handen op het tafelblad en duwde zich naar achteren zodat de lul van Kees uit haar kutje schoot. Even leek hij verbaasd te staan kijken naar haar, maar dat kan ook zijn veroorzaakt doordat hij ook verre van echt nuchter was. In ieder geval leek het tamelijk lachwekkend hoe hij keek naar zijn eigen pik die nat was van het kutgeil van Mirjam. Zij draaide zich om en bukte over het tafelblad en hij twijfelde geen moment en drukte zijn paal omlaag om die zo diep in het hem aangeboden kutje in te persen. Met een luide kreet van wellust penetreerde hij haar en pakte haar bij haar heupen om zich zo tegen haar af te zetten bij zijn fanatieke bewegingen.

Ik weet niet of ik het me verbeeldde dat ik zijn pik soppende geluiden hoorde maken toen hij op haar in beukte maar de kreten van Mirjam waren in ieder geval echt. Zij hapte naar adem en leunend over het tafelblad waaraan ze zich vastklampte droop speeksel over haar kin naar beneden. Kees riep uit dat hij klaarkwam in ramde in een staccatoritme tegen de vlezige billen van Mirjam die het gillend onderging en zo de aandacht trok van de over gebleven aanwezigen, hetgeen er toch nog heel wat waren.

Ik zag wel dat er wat bekenden en bezoekers om de tafel kwamen staan maar eigenlijk had ik alleen maar interesse voor Kim en haar mooie geile lichaam. Het feit dat we van alle kanten bekeken werden interesseerde me niet en zover ik het überhaupt meekreeg wond het me meer op dan dat ik me hiervoor zou schamen.

Links en rechts leek onze losbandigheid navolging te vinden en werd er heel wat gevoeld onder kleren, gekust en ook bij anderen werden broeken open geritst en knoopjes losgemaakt. Naakt knielde ik voor Kim en sloot mijn mond over haar poesje om me te laven aan haar sappen die al rijkelijk uit haar spleetje lekten. Ze smaakte zoet, een beetje weeïg maar opwindend. Ze knelde haar slanke bovenbenen om mijn hoofd en legde haar handen rond mijn nek om me dichter op haar toe te trekken. Mijn tong verzonk tussen haar gladde lipjes en likte ijverig van links naar rechts en van boven naar beneden. Dat haar dat beviel liet ze me weten door te anticiperen op mijn bewegingen en mij en de omstanders luidkeels te laten weten hoe lekker ze lag te genieten.

Een maat van me stond tussen het publiek en hem zag ik zijn vriendin onder haar rokje vingeren. Toen hij doorhad dat ik hem in ‘het vizier’ had wipte hij trots even het rokje op om me te laten zien dat zij geen slipje droeg maar schijnbaar was ze nog te verlegen om het aan iedereen te tonen. Beschaamd trok zij de stof naar beneden maar de contouren van de bewegende vingers onder de stof en haar amper onderdrukte zuchten lieten iedereen weten dat zij zich liet verwennen. Ze wipte van haar ene been op het andere toen ze toekeek naar de openlijk neukende en likkende bezoekers. Ze boog voorover om te kunnen zien hoe Klaas, die zijn orgasme luidkeels aangekondigd had, zijn lul uit het poesje van Sanne trok en haar buik bezaaide met zijn spermadruppels die langzaam naar beneden dropen over haar zij.

Sanne kirde verrukt en verspreidde zijn zaad over haar huid alsof het kostbare lotion was. Toen ze nahijgend opstond om met Klaas naar de bar te lopen namen ze niet eens meer de moeite zichzelf aan te kleden en leken trots te zijn op hun naaktheid.

“Pak me maar lekker in mijn kutje” zei Kim toen ik haar eventjes recht in de ogen keek en verloste me uit de houdgreep van haar benen. Ik verwachtte dat ze zou blijven liggen over de tafel maar ze wipte lenig van het blad en boog zich voorover met haar billen naar me toe. Ik had geen verdere uitleg nodig om te begrijpen wat ze wilde en streelde zachtjes over de prachtige billen die ze me toonde. Tussen haar benen was haar kutje nat en haar lipjes staken uitnodigend een stukje naar buiten onder haar kontgaatje. Toen ik me achter haar opstelde hield ik mijn pik omlaag gericht om haar snel te kunnen penetreren maar al snel voelde ik dat ze mijn lul vastgreep met haar hand die ze tussen haar benen gestoken had. Ik liet me graag leiden en kwam langzaam naar voren en voelde hoe ze mijn eikel vastberaden voor haar kutje zette en zelf terug bewoog zodat ik de warmte van haar kutje over mijn harde staaf voelde glijden. De kreet die ik hierbij uitte was niet gepland maar leidde wel tot instemmend gemompel van de omstanders en gemompeld geil commentaar. Kim bewoog heerlijk opwindend van voren naar achteren en zo was zij het eigenlijk die mij neukte, iets wat ik graag en willig liet gebeuren. Ik trok haar billen uit elkaar en zag hoe mijn huid keer op keer in haar verdween maar ook hoe haar aarssterretje uitdagend leek te ademen bij iedere stoot in haar heerlijk knellende kutje.

Kim sloeg haar hoofd achterover om meer lucht te krijgen, waardoor haar lange donkere haren uitwaaierden in de lucht. Haar tietjes stonden gespannen tegen haar romp en de tepels staken donker gekleurd naar voren. De spieren in mijn bovenbenen trilden van opwinding en ik hield me stevig vast om haar middel om mijn evenwicht te bewaren. Ik nam haar steviger in mijn greep en duwde haar tegen de tafel aan zodat ik me vrij in en uit haar kon bewegen en kon neuken als een beest. Ik was doof voor haar gekerm toen ik mezelf in haar klaar beukte en liet me meevoeren door een dierlijk instinct, mijn paring trots tonend voor het gretig kijkende publiek.

Mijn opwinding was enorm en mijn pik klopte tegen haar knijpende schedewand op ieder moment dat ik mijn billen samen kneep. Ik had in het geheel geen zin om mijn ejaculatie verder uit te stellen hoewel ik onze versmelting wel een eeuwigheid wilde genieten. Ik wist dat dit niet onze laatste neukpartij zou zijn vannacht omdat mijn voorraad opwinding eindeloos leek te zijn en de sfeer er naar was om nog niet naar bed te gaan om netjes te gaan slapen. Toen ik mijn sperma in haar kutje spoot gilde Kim het uit van opwinding met me mee zodat het voor de anderen duidelijk was dat we ons hoogtepunt bereikten. Mijn pik klopte in haar poesje en leek nog even op te zwellen en te verharden op het “moment suprême” wat mijn lust nog vergrootte. Kim bokte met haar kontje tegen me aan en ik voelde de hitte van mijn zaad om mijn pik heen persen toen ze haar buik samentrok. Bij de laatste stoten die ik haar kon geven dropen druppels nat uit haar spleetje over mijn ballen en ik klampte me aan haar vast om op mijn benen te kunnen blijven staan.

Toen we tot rust kwamen maakten de omstanders prijzende opmerkingen over ‘onze show’ maar hoefden zich niet lang te vervelen. Ons optreden had andere stelletjes geïnspireerd om ons voorbeeld te volgen en copuleerden drie paartjes in alle openlijkheid en schaamden zich in het geheel niet voor nieuwsgierige blikken van andere gasten. In tegendeel. Ik vermoed dat er achter de deur van een slaapkamer minder standjes werden uitgeprobeerd, c.q. gedemonstreerd, dan nu in de zwoele nachtlucht.

Kim stond tegen me aan gedrukt en al kussend vroeg ze me fluisterend of ik toch nog de rest van de nacht met haar wilde delen nu ik al klaargekomen was. Ik kon haar gerust stellen door te zeggen dat er geen haar op mijn hoofd aan dacht nu naar huis te gaan en zei dat het nog lang kon duren voor we in slaap zouden vallen. Toen we daarna rondkeken zagen we dat Kees, Mirjam en Sanne ‘verdwenen’ waren. Toen we op zoek gingen naar een koel glaasje bier belandden we in de keuken waar we Sanne nog net door de deur zagen glippen.

“We kijken nog even een filmpje samen want Kees zei dat hij dacht, zijn gasten kennende, dat het feestje in de tuin nog wel even door zal gaan, ook zonder ons” zei ze. Lachend zwaaide ze ons gedag voor ze de slaapkamer opzocht en we hoorden nog hoe ze luidruchtig werd verwelkomd door Kees en Mirjam.

“Ik wil anders nog wel even naar buiten met een pilsje in de hand” zei Kim. “Een jointje of zo en even lekker kijken naar de anderen. Zo’n orgie heb ik wel eens gezien in een club maar eigenlijk nog nooit op een verjaardagsfeestje en ik vind het best wel spannend eigenlijk. Of ben jij te moe? We kunnen ook gelijk naar de logeerkamer als je wilt of zo?” en vragend keek ze me aan. Ik vertelde haar dat ik blij was dat ze er net zo over dacht als ik en dat ik nog niet moe was maar nog wel even wilde informeren naar wat ‘natuurlijke stimulantia’ en informeerde of zij er ook nog interesse in had.

“Een lijntje? Ja hoor, tof!” Zei ze en even later liepen we samen, hand in hand, door de tuin en ik keek of ik Hugo kon ontwaren tussen de gasten van wie twee-derde er naakt rondliepen of druk aan het vrijen waren. De anderen keken toe of wachtten hun beurt af die er zeker nog wel zou komen want er waren liefhebbers genoeg voor de vrije liefde. Hugo zat, zoals ik had verwacht, in een rustig hoekje te genieten van de sfeer en keek rustig om zich heen met een spiegeltje paraat op de tafel voor hem.

“Dat was me meteen al opgevallen, gek hè?” Zei hij toen ik opbiechtte dat ik geen portemonnee bij me had maar hem later zou betalen.

“Geen punt joh, ik heb geen reden om te twijfelen aan je kredietwaardigheid. Het probleem is alleen dat ik uitverkocht ben en geen zin heb om nu nog te gaan halen. Maar, als je wilt heb ik nog wel wat pilletjes en je kunt ook rustig een lijntje pakken als ik je daarmee kan helpen. Dat is geen probleem.”

Ik sloeg zijn aanbod niet af nadat ik had gevraagd of Kim dan ook even aan kon schuiven en hoorde dat hij dat prima vond. Hij keek haar onbeschaamd en verlekkerd aan toen hij zijn laatste restje witte poeder verspreidde over het glazen plaatje.

“Dat is tof van je!” Zei Kim spontaan en gaf hem een kusje waarop hij verrast en verbaasd reageerde, vooral toen ze schalks vroeg of ze wel mocht. Aan zijn reactie kon ik zien dat ze hem in zijn kruis pakte en voelde onder zijn broeksband. Ze schrok even en keek hem vragend aan toen hij “Wow!” riep maar lachte toen hij zijn verbaasde tevredenheid hierover uitte. Het was een vreemde situatie zoals ik tegenover hem zat en hij onverstoorbaar drie dikke lijnen verdeelde en ik zag hoe Kim aan zijn broek werkte hoewel ik dat niet direct kon zien door het tafelblad. Hij keek me vragend en verbaasd aan maar ik deed net alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat mijn ‘vriendin’ hem even van zijn geilheid zou verlossen waar ik bij zat.

Hij zocht in zijn jaszak naar een zakje, dat hij voor me neer legde maar wipte daarbij eventjes omhoog en ik zag hoe Kim zijn broek naar beneden trok. In een glimp zag ik zijn eikel stijf omhoog priemen maar negeerde dit en we praatten ‘rustig’ verder over de losbandigheid die had toegeslagen op het feest. We weten het aan de warme nachtlucht en de vrije gasten die waren overgebleven. Feit was wel dat hij maar bleef schuiven met zijn kaartje over het plaatje en de lijntjes werden steeds onregelmatiger omdat hij amper stil kon blijven zitten op de stoel. Het achterhoofd van Kim was het enige wat ik van haar kon zien en dat bleef maar op en neer pompen zodat ik zijn gebrek aan concentratie wel begreep. Hij gaf zijn onverstoorbaarheid uiteindelijk op en leunde lui achterover zodat Kim wat meer ruimte kreeg en ik ook wat meer zicht op haar. Zijn pik stond stijf omhoog en zijn eikel bleef verborgen tussen de lippen van Kim die hem pijpte tot haar lippen bijna tot tegen zijn buik kwamen. Zijn pik moest wel tot tegen haar keel zijn gekomen, dat kon niet anders, maar dat kon ze schijnbaar goed verdragen. Ik zag hoe hij zijn ogen zo nu en dan dichtkneep om vervolgens weer naar zijn kruis te kijken. Hij stamelde dat hij bijna klaar ging komen toen Kim zijn balzak masseerde en met een vinger tussen zijn billen voelde, vermoedelijk om haar te waarschuwen, maar daar trok ze zich niets van aan. Hugo trok opeens met zijn benen en liet zich toen weer langzaam op zijn stoel zakken maar Kim pijpte hem rustig verder hoewel haar tempo vertraagde. Pas toen hij kreunend liet weten dat hij genoeg had gehad kwam Kim omhoog en keek hem onbevangen aan en informeerde of het lekker voor hem was geweest. Ze likte haar lippen af en vertelde dat zijn sperma lekker smaakte en ze had moeten slikken om al zijn sappen binnen te houden.

“Ik wilde niet knoeien” zei ze toen hij verbaasd vroeg of ze het dan had doorgeslikt wat volgens mij nog een extra kick voor hem was.

“Ben je al klaar? Met je spiegeltje, bedoel ik?” Vroeg Kim zakelijk toen ze naast me kwam zitten en een slokje bier nam.

“Zonder jou was het al op geweest denk ik, maar ik werd een beetje afgeleid maar wacht maar, nu zal het wel beter gaan” meldde hij en met drie handige bewegingen lagen er inderdaad drie kaarsrechte en regelmatige lijntjes poeder. Kim kreeg het spiegeltje als eerste aangeboden waarna de eer aan mij te beurt viel. Het lekkere heldere gevoel drong meteen door in onze hoofden en nadat we nog een tijdje hadden zitten praten vroeg Kim of we nog wat rond zouden kijken om te zien hoe de andere gasten zich vermaakten. Hugo zei dat hij zijn plekje wel gevonden had en nog even wilde blijven zitten maar bood ons nog wel een pilletje aan. We accepteerden waarop hij ons nog een fijne nacht toewenste en Kim bedankte voor… Toen hij begon te stotteren zei ik dat ze wel begreep wat hij bedoelde. Hij knikte, stak zijn duim omhoog en staarde weer voor zich uit toen we hand in hand richting de andere gasten liepen die vooral rond de grote tafel bij het terras te vinden (en te horen) waren.

We zagen dat er nog zo’n dertig bezoekers waren waaronder enkele bekenden maar ook mensen die ik nog nooit eerder had ontmoet. Het leek wel een megaorgie die er was gehouden want overal lagen kledingstukken in het rond en bijna niemand had meer een stukje textiel aan zijn of haar lichaam. De mannen bleken nu eens niet het ‘sterke geslacht’, iets waar Kim me trots op attendeerde en ze bleek gelijk te hebben. De meeste mannen lagen of zaten onderuitgezakt te drinken en te roken en hun slappe lid hing naar beneden. De meeste actie vond nog plaats op tafel, waar drie meiden zich amuseerden met elkaar, iets dat wel veel bekijks had en ook een prachtig tafereel was om te zien. Links en rechts probeerden wat mannen nog met hun lid te spelen maar de drank en de andere drugs leidden niet meer tot simultane neukpartijen of veel omhoog staande erecties die solliciteerden naar een neukronde. De vrouwen daarentegen waren nog lang niet uitgeblust en lieten horen hoe ze genoten van hun masturbatiedemonstratie, likten en vingerden elkaar zonder schaamte of besef van wat er om hun heen gebeurde. Zelfs de mannen die alleen gekomen waren naar het feest zaten moe-geneukt voor zich uit te staren en nipten tevreden aan hun glazen.

“Ik geloof dat het laatste toch een beetje veel was” fluisterde Kim. Toen ik haar aankeek zag ze er inderdaad nogal pips uit en ze leek niet meer al te stevig op haar benen te staan. Ik bood haar aan om naar de slaapkamer te gaan die voor ons was gereserveerd, in de hoop dat deze niet ‘gekraakt’ was door anderen, maar ze zei dat ze gewoon even wilde zitten. Een eindje verderop stonden nog enkele stoelen op het grasveld die ik ophaalde en haar er eentje aanbood, een aanbod waarvan ze graag gebruik maakte. Ze zakte onderuit met gesloten ogen en even was ik bang dat ze out zou gaan maar die vrees bleek snel al ongegrond. Een meisje dat Duits bleek te spreken kwam voorbij gelopen en vroeg of we ook nog zin hadden in bier ‘of zo.’ Ik knikte en een paar minuten later kwam ze terug met een fles wijn die ze al had ontkurkt maar glazen had ze niet meegenomen en dronk zelf uit de fles voor ze deze aan mij aanreikte. Ik volgde haar voorbeeld en nam ook een slokje waarop ze ongevraagd tussen mij en Kim in hurkte en zichzelf voorstelde als. Ik bood de fles aan Kim aan die er voorzichtig aan nipte en toen, alsof ze net wakker geworden was, verbaasd keek naar Gabriëlle alsof ze haar nog niet eerder had opgemerkt. Het Duitse meisje was mollig gebouwd, had brede heupen maar keek ons vriendelijk en uitdagend aan.

“Darf ich…” begon ze en raakte mijn pik aan die nog lag te rusten tussen mijn benen en naar beneden hing maar nog wel nat was van lopend geil. Ik knikte maar kreeg opeens een enorme aandrang om te pissen toen ze er aan begon te trekken. Mezelf excuserend zei ik dat ik al veel gedronken had en… Ze begreep het meteen en liet me los waarna ik mijn weg zocht naar het toilet maar ik zag nog wel hoe ze haar aandacht meteen verlegde naar Kim die haar verbaasd aankeek maar alles goed leek te vinden.

In het huis was alles rustig. In de keuken klonken nog wat stemmen en ik checkte nog even de logeerkamer die bleek voorzien van een briefje waarop stond dat deze gereserveerd was; heel attent van Kees dacht ik nog voor ik terugliep na het toiletbezoek. Verbaasd keek ik naar de lege stoelen en al rondkijkend ontdekte ik Kim met Gabriëlle op een schommelbank verderop in de tuin waar ze tegen elkaar aan geleund zaten. Ik nam een stoel mee en liep hun richting op om erbij te gaan zitten en zag wel dat sommige mensen rondliepen, op zoek naar hun kleren. Anderen vertrokken naar huis via het grindpad naast de schuur zodat het allengs rustiger werd en opeens leek de grote orgie van zo-even te zijn afgelopen. Zelfs Hugo zag ik richting straat lopen waar hij zijn fietsslot probeerde open te krijgen. Even wilde ik nog naar hem toelopen om hem hiermee te helpen maar ach, hem kennende zou het hem wel lukken en zo-niet kon hij beter hier blijven slapen bedacht ik me. Het was trouwens maar een gedachteflits want mijn aandacht werd alweer getrokken door Kim die Gabriëlle discreet maar uitvoerig zat te vingeren. Haar tengere vingers streelden over de vlezige kut van degene met wie ze kuste. Ze bleek wel zeer ontvankelijk te zijn voor haar liefkozingen te horen aan de taal die ze fluisterend uitsloeg, Kim oproepend haar ‘steviger” te pakken. Kim, die voorheen al bijna leek te slapen, was weer helemaal wakker en van haar eerdere dipje was niets meer te bemerken.

“Even een meisje als tussendoortje is altijd lekker” merkte ze met een knipoogje naar mij op. Ze moest lachen toen ik opmerkte dat ik ook lesbisch was omdat ik ook geen man in mijn bed zou velen.

“Dan moest je het toch maar eens uitproberen hoor, want verandering van spijs doet eten hoor Martin!” Merkte ze pienter op voor ze Gabriëlle een tongzoen gaf en me daarbij bewust liet zien hoe ze haar tong op liet zuigen en zelf net zo gretig haar wangen hol zoog. Hun handen zwierven over het lichaam van de ander waarbij vooral hun borsten en hun poesjes geen gebrek aan belangstelling kregen. Gabriëlle, die langer was dan Kim, zette zich af met haar voeten op het gazon om de bank te laten schommelen en gaf zo het ritme aan waarmee ze elkaar vingerden. Kim hield haar voeten in de lucht en liet zich zo leiden door het Duitse meisje tot ze haar buik omhoog strekte en kreunend aangaf dat ze lag klaar te komen. Ze klemde haar benen tegen elkaar, de hand van Gabriëlle zo gevangen houdend tussen haar dijen maar zorgde voor rust door haar eigen hand er bovenop te leggen. Ze lag hijgend te genieten en haar kleine stevige tietjes deinden op en neer op het ritme van haar ademhaling die heel langzaam tot rust kwam.

Na een lange tijd waarin ze elkaar in de ogen keken en kusten liet Kim zich van de bank afglijden en knielde tussen de benen van Gabriëlle die ze voorzichtig maar vastberaden uit elkaar drukte. Gabriëlle keek toe hoe Kim haar kutje opensperde met haar vingers en voorzichtig over de natte binnenkant van het poesje wreef. Ze nam alle tijd om de lipjes af te tasten en drukte met haar mond op het roze vlees voordat ze haar aandacht verlegde naar haar klitje. Gabriëlle reageerde als een furie toen Kim haar clitoris rechtstreeks stimuleerde met haar vingers die ze er zachtjes en snel overheen liet flitsen. Omdat ik schuin achter haar zat had ik een prachtig zicht op wat ze deed, hetgeen bij mij leidde tot een pik die volliep met bloed.

Ik wilde hun niet storen in hun gemeenschap hoewel ik daar zeker wel zin in had toen ik het mooie ronde kontje van Kim bestudeerde en haar haarloze spleetje uitnodigend naar me zag uitgestoken. Ik nam mijn lid in mijn hand en koesterde mijn erectie en zag stoned en vol interesse hoe Kim zich mee liet slepen door haar opgewonden emoties. Met haar vlakke hand sloeg ze op de onderbuik van Gabriëlle, likte het slijm uit het poesje met haar tong en wrikte met haar vinger in het aarsspleetje waarbij ze een vinger in het aarsgaatje duwde van haar waarop ze gelukzalig onderuitzakte om Kim alle ruimte te geven. Gabriëlle zwiepte met haar hoofd en trok het hoofd van Kim diep in haar schoot, kreunend van opgewonden genoegen. Ze staarde me aan en wenkte me dichterbij te komen toen ze me zag spelen met mijn pik, een oproep waaraan ik gehoor gaf. Ze trok me naar haar toe zodra ik binnen haar handbereik was om mijn eikel in haar mond te nemen.

Kim strelend over haar rug en haar billen voelde ik hoe ze me fel begon te pijpen en aftrok met een hand. Als ik nuchter zou zijn geweest of nog niet eerder zijn klaargekomen had ze me in een recordtempo doen komen op deze wijze, maar nu voelde ik me zo ontspannen en tevreden dat ik er eigenlijk helemaal geen behoefte aan had haar mijn zaad te schenken. Toen ze mij los liet deed ik dan ook geen moeite verder aan mijn gerief te komen maar ging weer zitten om toe te zien hoe Kim haar aan een orgasme hielp wat ze kreunend onderging. Ze wipte de bank op en neer met haar voeten op het gazon en zat met gesloten ogen te genieten. Kim had de smaak te pakken, want ze ging door tot Gabriëlle zich op de bank achteruit drukte nadat ze keer op keer was klaargekomen en helemaal bevredigd was.

Op haar gemak kwam Kim overeind en keek om zich heen tot ze mij zag zitten. Ongegeneerd speelde ik rustig met mijn stijve waarop ze Gabriëlle nog een kusje gaf en me daarna kuste met de smaak van het Duitse meisje nog op haar tong en op haar lippen. Zacht-zoet proefde ik haar mond en al kussend kroop ze op mijn schoot over me heen en zette zich schrijlings op me. Mijn paal raakte haar buik en mijn borst voelde haar stevige en opgezwollen tepels tegen me aan. Toen Gabriëlle weg liep vroeg ze me of ze me niet lekker had gepijpt zoals een moeder informeert bij haar kinderen hoe ze de spreekbeurt hadden gedaan op school. Ik vertelde haar dat ik mijn sperma voor haar wilde bewaren, hetgeen ook echt zo was. Bovendien klonk het ook zo ‘lullig’ als ik had verteld dat ik te stoned was om snel klaar te komen, maar ook omdat het niet de eerste keer zou zijn.

“Even wat te drinken pakken” zei ze en wist de aangebroken wijnfles feilloos te vinden en was alweer terug voor ik er erg in had waarop ze weer op me kwam zitten. Nadat ze zelf een grote slok had genomen overhandigde ze mij de fles en ook ik zette hem aan mijn lippen. Nog voor ik de wijn door kon slikken wipte ze kort omhoog, pakte mijn pik vast en hield hem omhoog. Even wreef ze mijn eikel tussen haar natte kutlipjes en liet zich toen over me heen zakken tot haar billen mijn benen raakte. In een beweging zat mijn lul tot aan mijn balzak in haar hete poesje en zo bleef ze stil zitten. Ik streelde haar lange zwarte haren, haar rug en haar billen en keek haar aan, genietend van haar schoonheid en de warmte van haar lichaam. Ik kneep met mijn billen om mijn pik in haar op te laten wippen, hetgeen ze beantwoordde door haar kutspieren ritmisch samen te trekken.

Op de achtergrond werd het almaar stiller en we hoorden gasten hun kleren zoeken en vertrekken nadat ze uitgebreid afscheid van elkaar hadden genomen en als paartjes weg gingen.

“Ik voel me eigenlijk ook best wel kapot opeens” zei Kim fluisterzacht tegen me, iets waar ik in eerste instantie van opkeek maar al snel daarna beaamde. “Zou ons bed nog vrij zijn?” Vroeg ze, me aankijkend alsof ik een helderziende zou zijn.

“Nou, we kunnen eens gaan kijken als je wilt” stelde ik voor. Ze knikte en stapte heel voorzichtig van me af en gearmd liepen we richting huis. Ik had mijn arm rond haar heupen geslagen en genoot van de soepele manier waarop ze liep en bewoog. Zelf liep ik wel voor paal, in de letterlijke zin van het woord, met mijn erectie die er niet aan leek te denken te slenken. Links en rechts zagen we nog mensen die lagen te dutten of wezenloos voor zich heen zaten te kijken en die we begroetten omdat we hun eerder al hadden gezien, al dan niet ‘in actie.’ In de keuken zat Hugo wezenloos voor zich uit te staren achter een volle fles bier die hij had ontkurkt, maar volgens mij was hij te stoned om er een slokje van te nemen. Hij groette ons terwijl hij ons aanstaarde en zijn duim op stak toen hij Kim herkende en ons met een brede smile nakeek toen we de gang in liepen. Het briefje hing nog op de logeerkamerdeur en was gerespecteerd door de andere gasten constateerden we blij en opgelucht toen we het fris opgemaakte bed zagen.

“Dan loop ik ook nog even mee” zei Kim toen ik zei dat ik nog wel even gebruik wilde maken van het toilet.

In de badkamer stond ook een toiletpot en Kim liep gewoon met me mee. Ik voelde me wazig genoeg om helemaal geen schaamte te voelen toen ik op de pot ging zitten om mijn urine te laten lopen terwijl Kim geïnteresseerd stond toe te kijken.

“Wow, ik wist niet dat je zoveel gedronken had!” Zei ze toen er geen einde leek te komen aan de waterstraal die neerkletterde in het toilet. Toen ik klaar was nam zij mijn plaats in. Ze verontschuldigde zich met de mededeling dat ze nog eerder even tussen de struiken had gezeten toen ze al snel klaar was en met een toiletpapiertje over haar poesje depte. Nadat ze had doorgetrokken liepen we samen terug door de gang toen opeens een deur open ging en Sanne ons bijna omver liep.

“Jeetje, wat leuk! Vermaken jullie je nog? Kees heeft me net in mijn kontje geneukt en nou moet ik nog eventjes gaan zitten, als je begrijpt wat ik bedoel” zei ze tegen Kim die knikte dat ze wel wist wat ze daarmee wilde uitdrukken.

“Dan heb je er alle reden toe, Kees kennende!” Zei Kim, die duidelijk uit ervaring sprak waardoor mijn fantasie een eigen leven begon te voeren en me zelf ook weer op ideeën bracht.

“Nou zeg, verder hoef je niks te zeggen hoor! Maar slaap lekker dadelijk” Zei Kim toen Sanne een nat windje liet en met haar hand geschrokken onder haar billen greep. Ze liep snel door hierna, ons lachend achterlatend en ons nog een luchtzoentje toewerpend.

Even later lagen we op de zachte matras en maakten nog de aanzet tot een volgend seksrondje met onze strelende handen maar toen we het dunne dekbed over ons heen hadden geslagen bleken onze ogen toch wel erg zwaar. Loom vingerde ik haar kale poesje toen Kim haar vingers om mijn pik sloot. Loom, moe en tevreden lagen we tegen elkaar en voelden ons lekker warm worden na de toch wel koel geworden nachtlucht te hebben gevoeld. Woordloos voelde het alsof we ons goedenacht wensten toen ze zich omdraaide en met haar kontje tegen mijn kruis drukte. Mijn half ingezakte erectie legde ik tussen haar billen en ik voelde aan haar zachte borstvlees waaronder ik haar hart voelde kloppen. Genoegzaam knorrend drukte ze haar billen tegen me aan en lag loom weg te zweven tegen me aan en een tevreden gezucht klonk als een perfect rust middel voor me. Ik was nog steeds geil maar wist dat ik dat ook nog zou zijn na het ontwaken en vond het heerlijk tegen haar aan te liggen hoewel ik niet wist of ik al snel in slaap zou vallen na de genoten cocktail van genotmiddelen.

“Wil je me nog neuken?” Klonk Kim vlak van slaperigheid.

“Nee hoor, alleen maar lekker tegen je aan liggen als het mag…” bracht ik nog uit. Ik lag in een semi-coma in tevredenheid, geilheid en tevredenheid en genoot ons samenzijn zonder behoefte te hebben aan meer hoewel ik niet zeker wist of ik wel in slaap zou kunnen vallen. Tevreden knorrend draaide Kim zich extra stevig tegen me aan, legde haar hand op de mijne en voerde hem in haar kruis zodat ik haar kutje aan mocht raken en het nog altijd vochtige spleetje voelde. Even dacht ik dat ze nog gestimuleerd wilde worden maar toen ik haar voorzichtig vingerde hield ze mijn hand mompelend stil op het warme gladde heuveltje. Voldaan, dankbaar en heel erg stoned voelde ik me als een tevreden baby en krulde mijn knieën tegen haar aan en sloot mijn ogen, genietend van de matras en overweldigd door de belevenissen van de late avond.

Dat ik geslapen heb ervoer ik pas omdat ik wakker werd en nog steeds tegen Kim aan lag, die heel lief en zachtjes snurkende geluidjes maakte.

De zon scheen over de tuin toen ik ontwaakte en de eerste zonnestralen schenen in de slaapkamer. Ik was wel ontwaakt maar wakker was ik nog lang niet, ook niet toen ik me uitrekte en me daarvoor losmaakte uit onze omhelzing die de hele nacht had geduurd. Kim gaapte voor ze zich omdraaide en me slaperig aankeek waarna ze ook haar ledematen strekte en me spontaan zoende.

“Jeetje, dat was me een nachtje wel! Weet jij hoe laat het is?” Vroeg ze me daarna, maar het antwoord op die vraag moest ik haar schuldig blijven want ik had echt niet het flauwste idee. We dommelden nog een paar keer eventjes weg voor ze zei dat ze er echt eventjes uit moest omdat ze naar de WC moest. Wow, ze was nu, in vol daglicht, misschien nog wel mooier dan ik had gezien en haar soepele manier van bewegen maakte me al warm toen ik er naar keek. Het duurde niet lang voor ze terugkwam en zacht neuriënd weer naast me dook en het dekbed over ons heen trok, vertellend dat het twee uur was en de rest nog lag te slapen. Ze omarmde me en sloeg haar benen om me heen en we sloten onze ogen weer. Haar lichaamsgeur, haar warmte en mijn nog altijd aangenaam verdoofde hoofd maakten me tevreden en in een soort van halfslaap lag ik zo nog zeker een half uurtje en genoot van haar aanwezigheid. Traag groeide mijn lustgevoelens en nam mijn penis in dikte toe hetgeen ze merkte toen mijn eikel tegen haar buik aan kwam en ze geschrokken terugweek op het matras. “sorry” zei ik meteen en wilde zo gaan liggen dat ik me niet aan haar op zou dringen maar voor ik dat kon trok ze me stevig tegen haar aan.

“Nee gekkie, sorry hoor dat ik zo reageerde, maar ik schrok heel even toen ik je voelde. Je hoeft je echt niet te schamen hoor, want ik vind het een heel eerlijk compliment, echt waar. Eerlijk gezegd schrok ik even omdat ik mezelf betrapt voelde omdat ik me al een tijdje lekker lig te vingeren. Gek hè? Ik vind het soms lekkerder om het zelf te doen maar dat heeft niks met jou te maken hoor. Tenminste, niet omdat jij het niet lekker doet maar wel omdat ik zo geil van je werd.”

Ze keek me aan met een blik waarvan ik nu wist waarom ik die zo geil vond dus ik vertelde haar dat ik het graag zou zien als zij het goed vond waarop ze me verbaasd aankeek. Zonder lang na te denken sloeg ze het dekbed opzij zodat ik haar slanke lichaam weer kon bewonderen.

“Als je het goed wilt zien kun je je beter omdraaien hoor, dan kan ik je ook een beetje pijpen als dat mag. Maar ik wil me eerst lekker zelf bevredigen voor ik echt aan het vrijen ga hoor, vooral na zo’n nacht. Weet je, ik voel me nog hartstikke stoned of zo en dan vind ik niks lekkerder dan mezelf te vingeren en eerst een keertje lekker op mezelf klaar te komen”.

Dat aanbod liet ik me geen tweede keer maken dus draaide ik me om tot ik er achter kwam dat het hoofdeinde van het bed dan wel in de weg zat. Toen ze zag hoe ik mezelf op moest vouwen lachte ze dat we dan beter anders konden gaan liggen en binnen de kortste keren lagen we diagonaal over het bed. Ik met mijn pik bij haar gezicht en mijn ogen vlakbij haar hete poesje waarvan ik de opwindende geur al kon opsnuiven in mijn neusgaten. Naar beneden kijkend zag ik hoe ze tevreden sabbelde aan mijn eikel zonder me te pijpen om me snel klaar te laten doen komen. Met gesloten ogen speelde ze met haar tong over mijn voorhuid die ze al had teruggeduwd met haar natte lippen en ze speelde met haar hand over haar gladgeschoren poesje. Ik zag de kutlipjes nat naar buiten kijken, zo opgewonden was ze al. Ze duwde haar benen verder uit elkaar zodat haar gaatje al spontaan week en bovenin was ook haar klitje al duidelijk te zien. Ze sopte haar ranke vingers in het spleetje en drukte met haar handpalm op haar buik waarbij ze haar genotknopje telkens licht beroerde. Ze begon feller op mijn lid te zuigen toen ze haar hand naar beneden bewoog, zichzelf een stukje op haar zij liet rollen en een vinger in haar bilspleetje liet verdwijnen. Ik vond het super om te mogen zien hoe ze ook met haar aarsje speelde en ze haar van geil glad gemaakte vinger in haar rozetje liet verdwijnen en dit oprekte. Zo te zien was ze niet onbekend met anale seks want grommend van genot rekte ze het nauwe gaatje verder op.

“Mm…mm…” bracht ze uit toen ze mijn pik uit haar mond had laten glijden en happend naar lucht op weg was naar de beleving van een orgasme. “Vind je het goed als ik je neuk?” En keek me hierbij vragend aan.

Zonder te begrijpen wat ze hiermee precies bedoelde knikte ik al enthousiast om mijn instemming duidelijk te maken. Ik zag hoe ze zichzelf snel vingerde en haar klitje bewerkte met haar hand tot ze uiteindelijk haar benen samen klemde rond haar pols waarbij haar buikspieren een eigen leven leken te leiden. Zuchtend kwam ze even later tot rust en voorzichtig haalde ze haar hand tussen haar benen alsof het haar allemaal teveel werd. Ik kwam er al snel achter wat ze had bedoeld toen ze mij op mijn rug rolde en over me heen scheerde. Ze boog voorover om me te kussen en de nacht had niets van de frisheid van haar smaak doen verliezen. Met haar romp duwde ze me op de matras zodat ik gemasseerd werd door haar stevig aanvoelende tepels alhoewel zij het eigenlijk was die zichzelf masseerde op die manier. Maar minder lekker voelde dit niet aan, vooral toen ze met haar hand over mijn buik gleed, op zoek naar mijn stijve paal. Mijn eikel die al gevoelig was geworden door haar orale actie wreef ze zachtjes door haar vochtige kutspleetje en ik voelde hoe haar kutslijm een zacht filmpje vormde dat mijn opwinding alleen maar vergrootte. Ik moest mezelf inhouden om mijn onderlichaam niet omhoog te bewegen om haar diep te penetreren maar ik besefte me dat dat niet haar bedoeling was. Ze drukte me neer op mijn schouders en kwam overeind zodat ze op me zat als een amazone op haar paard. Als een ledenpop liet ik me graag door haar leiden en onderging hetgeen zij wilde en met me deed.

Plagerig langzaam zakte ze op mijn buik en zuchtend van lust voelde ik mijn eikel in haar natte en knijpende vaginawand wegzakken die heet en glad aanvoelde. Debet aan de opwinding was bovendien de stem van Kees die luid riep vanuit zijn slaapkamer, die slechts door een muur van de onze was gescheiden, dat hij Sanne wilde neuken. Haar hoge instemmende gekir en de kreten van Mirjam weerklonken luid de brons kreten van mijn vriend waren eenduidig. Kim lachte me aan toen ze op me zat en zei doodleuk dat hij altijd zo’n kabaal maakte, iets wat me verbaasde maar ook niet stoorde. Aldra werd het rustig in de kamer naast ons en Kim lachte dat hij het te gek vond om iedereen te pas en te onpas wilde laten weten als hij zich met een meisje vermaakte. Zelf hijgde ze discreet van opwinding en ze deelde zijn passie dus duidelijk niet en ik informeerde niet verder omdat het volume even snel verdween als dat het was gestart.

Ik fantaseerde stilletjes wel over hoe hij de meiden zat (of lag) te palen terwijl Kim haar kutje om mijn eigen pik samentrok maar al gauw concentreerde ik me weer op Kim. Ze legde haar vinger op mijn lippen die ik instinctief opzoog in mijn mond en ik proefde nog vaag de smaak van haar geil, hetgeen heerlijk opwindend smaakte en mijn mond vochtig maakte door mijn speeksel dat hierdoor vloeide.

Met haar andere hand trok ze hard aan haar tietjes en draaide aan haar tepels, een fascinerend schouwspel waarvan ik echt genoot. Zij ook zo te zien want ze beet zich op haar lippen en schokte op mijn pik van voren naar achteren om haar klitje over mijn buik te kunnen wrijven. Met moeite kon ik een snelle ejaculatie voorkomen toen ze op en neer wipte en me zo met lange slagen neukte door me gelaten onderuit te laten zakken en te ontspannen.

Net toen ik voelde dat ik me hervonden had drukte Kim me terug in het matras en wipte tegelijkertijd omhoog zodat mijn paal met een klap terugsloeg op mijn buik. Ze liet zich naast me op het bed rollen, spreidde haar benen en zei me dat ze heerlijk had genoten en dat het nu mijn beurt was.

Zo’n uitnodiging nam ik graag aan en snel knielde ik tussen haar benen waarop ze haar benen optrok en met haar kontje omhoog kwam zodat ik vol zicht had op haar gapende poesje. Ik richtte de stompe punt van mijn eikel op het spleetje en moeiteloos kon ik bij haar naar binnen glijden. Ze keek me ontspannen aan terwijl ik een kreuntje van genot niet kon onderdrukken toen ik verder en verder in haar drong. Ze duwde met haar handen op mijn kont om me eventjes in haar gevangen te houden, tijd die we gebruikten om elkaar te kussen en we zogen elkaars monden leeg en onze tongen speelden dartel om elkaar heen. Ze zakte met haar kontje in de matras en let me toen pas los zodat ik me vrij kon bewegen en al heel snel lag ik haar fel te neuken. Omdat ik nu degene was die het ‘werk’ mocht doen kon ik mijn orgasme nog even beheersen hoewel het genot overweldigend was. Afwisselend neukte ik haar enkele slagen om dan weer even van haar warmte te genieten als we onze schaambenen tegen elkaar aan wrikten. Eeuwig uitstellen kon ik het hoogtepunt echter niet en na een paar minuten, die wel uren van geluk leken, hielden mijn ballen het zaad niet langer meer binnen en mezelf tegen haar aan drukkend spoot ik haar vol.

Het leek wel alsof ik al weken droog had gestaan, zo klopte mijn pik in haar en ik voelde mijn sperma in harde stralen uit mijn pik schieten tegen haar baarmoedermond aan, diep in haar heerlijke kutje. We bleven in elkaar verenigd liggen tot mijn gevoel kloppend langzaam was weggezakt en ik mijn pik voelde verslappen. Kussend en zoenend bedankten we elkaar voor het genot dat we hadden beleefd voor mijn lid uit haar kutje schoot. Ze liet een klein kutwindje dat een paar druppels geil, vermengd met mijn zaad, naar buiten perste en op het laken liep voor ze het op kon vangen. We lagen daarna nog een heel tijdje naast elkaar, hand in hand, om bij te komen en te wachten tot onze ademhaling zijn normale ritme had hervonden. We hadden inmiddels al wat geluiden uit het huis horen komen die erop duidden dat de rest inmiddels ook was ontwaakt voor we besloten op te staan.

“Ja, mijn kleren liggen ook nog ergens op het grasveld geloof ik” gaf ik toe toen ze zich afvroeg waar zij haar kledij had gelaten.

Naakt liepen we de gang op en kwamen we door de keuken waar Kees al achter de koffie zat in gezelschap van Sanne en Mirjam die ons vrolijk begroetten en eveneens nog in adamskostuum waren.

“De kleren hebben we in de kamer gelegd, voor zover we die vonden tenminste” zei Kees en vulde aan dat er een paar broeken en hemden te hoog in de bomen hingen om er zo bij te kunnen.

“Maar er staat al een trap klaar in de tuin!” Zei hij vrolijk lachend. Nieuwsgierig liepen we dan eerst maar eens naar de woonkamer waar we begroet werden door een paar mensen die schijnbaar buiten of ergens in huis hadden overnacht maar inmiddels wel hun spullen hadden teruggevonden. De spijkerbroek van Kim en haar T-shirt lagen netjes opgevouwen klaar, maar mijn outfit die aan had gehad lag er niet tussen. De vrees dat ik de ladder op zou moeten bleek onterecht want ik herkende mijn kleren achter een struik, precies waar ik ze verwacht had. Kim en ik kleedden ons aan op het grasveld maar konden nog steeds maar moeilijk van elkaar af blijven, waarop ze zei dat ze graag wilde dat ik haar nog eens zou bellen als ik dat wilde. Daar had ik wel oren naar en het kaartje dat ze me gaf met haar mobiele nummer nam ik graag in ontvangst, haar belovend dat ze me wel snel aan de telefoon zou horen.

In de keuken zat Kees in zijn ochtendjas en hoorden we dat Sanne en Mirjam zich ook al bezig waren zich aan te kleden en inderdaad kwamen ze al snel weer binnen, Sanne in een kort rokje en Mirjam in een dunne tuinbroek met een doorzichtig hemdje daar onder. Zij gaf me een kaartje van het escortbureau waarvoor ze werkten en dus verzweeg ik maar dat Kim mij haar eigen telefoonnummer al had gegeven. Ik nam het aan met de woorden dat ik ze zou bellen als ik er zin in had maar zag aan Kees, die me knipoogde, dat hij wel vermoedde dat ze lang konden wachten op dat telefoontje.

Weinig later stapte ik op de fiets, meer dan een etmaal later dan gepland, maar dat was te wijten aan de onverwachte ontknoping van het verjaardagsfeest. Ik kuste Kim gedag en omhelsde de anderen amicaal in de wetenschap dat, zodra ik thuis zou zijn, nog eventjes een uiltje zou gaan knappen.

Al fluitend reed ik naar huis en dacht toen al met weemoed terug aan de wilde avond en nacht, hopend dat ik zoiets nog vaker zou mogen beleven. Het kaartje van Kim troostte me en ik wist dat ik in ieder geval met haar nog wel een avontuurtje zou gaan beleven in de komende tijd.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s