Tessa II


“Wil je nog een glaasje wijn met me drinken Martin? De avond is pas net begonnen hoor, we hebben alle tijd. Ik wil eerst eventjes bijkomen als je het niet erg vindt.”

Ik zeg haar dat ik me schaam voor mijn gretigheid maar graag een glas wijn wil drinken met haar. “En dan hoop ik dat je me niet weg stuurt, want ik wil je heel graag nog heel lang in mijn armen voelen. Als het mag wil ik heel graag bij jou in bed liggen en je heel lang lekker neuken, je bent beestachtig mooi… Het liefste zou ik in jou gaan wonen!”

“Je bent een lieve mallerd hoor! Ik vind het heel fijn als met mij wilt slapen, ik lig al meer dan twee jaar alleen te slapen en dan is het wel weer eens tijd voor wat afwisseling. Maar ja, iemand zo maar oppikken zie ik ook niet zitten. Met jou is dat anders…” Ze kijkt me zwoel aan als ik haar haren uit haar gezicht streel. Lenig staat ze op en als ze de wijn gaat halen maakt ze een springpasje voordat ze door de keukendeur naar binnen verdwijnt. Ik vind het jammer dat ze haar kleren weer netjes heeft gerangschikt en als ik me besef dat ik nog met mijn broek op mijn knieën zit sta ik snel even op om me ook weer decent aan te kleden.

“Hé, mag ik je wat vragen?” Zegt ze als ze de glazen volschenkt. “Ik wil eigenlijk al heel lang een piercing door mijn kutlipjes, en jij hebt er ervaring in zo te zien. Ik ken geen goed adres en zomaar ergens naar binnen te lopen lijkt me best wel akelig. Zou jij een keertje met mij mee willen gaan? Ik vind het ook best wel eng hoor, maar het lijkt me wel opwindend. Wil je dat voor me doen?”

Het is me nog nooit gevraagd door een vrouw en al helemaal niet om mee te gaan. “Maar natuurlijk wil ik meegaan” zeg ik. Ik ken ervaren en goede piercers die verantwoord en hygiënisch werken. “Als jij er zeker van bent dan wil ik je best begeleiden hoor. Ik vond het ook heel akelig, de eerste keer. De ijdelheid heeft zijn prijs op dat gebied, maar achteraf gezien vond ik het reuze meevallen. En trouwens, spijt heb ik er nooit van gehad. Als je het niet meer mooi vindt kun je ze er makkelijk uit halen. Wil je er ringetjes in laten zetten, of staafjes of iets anders? Je hebt een hele hoop soorten en vormen waaruit je kunt kiezen. Anders is het beter eerst gewoon eens te gaan kijken. Je kunt altijd beslissen het meteen te laten doen maar dat hoeft niet.”

“O ja, dat is geil!” Zegt ze. “Kijk, ik wil eigenlijk een staafje door mijn klitje en ringetjes door mijn lipjes. Kan dat in een keer gebeuren? Anders vind ik het best wel eng en ik weet niet of ik dan nog terug ga. Denk jij dat dat mooi is?” Vraagt ze glunderend en enthousiast.

“Het is een persoonlijke smaak en als je het zelf mooi vindt, dat is het enigste belangrijke eigenlijk. Ik houd je hand wel vast als je het laat doen hoor, en je mag me zelfs zoenen gedurende de ingreep om je af te leiden als je wilt. Dat vinden ze helemaal niet raar, daar kun je van op aan. Het doet maar heel even pijn maar het duurt wel een hele tijd voordat het genezen is, zeker een paar weken. Dan mag je niet lang in bad of gaan zwemmen. Ook de sauna is dan een paar weken taboe.”

“Oef, daar had ik niet aan gedacht… Maar ik denk wel dat ik dat er voor over heb. Zo’n staafje zoals jij hebt, maar dan in goud, kan dat ook? En die ringetjes, heb je die ook in goudkleur?”

Ik vertel dat er zijn in verschillende uitvoeringen, ook in goud. Het is duurder dan staal natuurlijk maar de klant is koning.

“Ik wil het graag en als jij meegaat durf ik het wel hoor! Het lijkt me een te gek gevoel, zo’n piercing.” Ze babbelt verder als ze de glazen opnieuw vult en ze mijn glas aangeeft om te toosten.

Het is inmiddels donker geworden en het koelt best snel af. Als ik over mijn arm wrijf merk ik dat ik kippenvel heb. Ook Tessa merkt dit en stelt voor om naar binnen te gaan. In huis loopt ze me voor de knus ingerichte kamer in en ze nodigt me naast haar uit op de bank. Als ik haar uitnodiging met graagte aanneem zitten we dicht tegen elkaar aan en ik sla mijn arm om haar heen.

“Martin, ik vind het zo fijn dat je er bent!” Zegt ze en we kussen elkaar, haar tong speelt in mijn mond. Als we elkaar omarmen draait ze zich om en neemt plaats op mijn schoot. We kussen verder en ze trekt mijn hemd over mijn hoofd. Ik trek haar shirt omhoog en zie haar ranke romp tegen me aangedrukt als ik voel over haar ruggenwervel. Het duurt niet lang voor ik mijn handen over haar borsten sluit.

“Je bent erg mooi Tessa” zeg ik haar. Ze voelt heerlijk zacht aan en haar ronde tietjes hebben geen steun nodig van een BH. De tepelhoven zijn donker gekleurd en haar tepels steken groot en zacht uit onder mijn handen. Ze vouwt haar handen achter mijn nek en als ze haar knieën naast mij op de bank zet voelen we ons dicht tegen elkaar gedrukt. Haar kruis drukt warm tegen mijn penis die spontaan begint te groeien.

“Martin, vind je het erg als ik mij een beetje vinger?” Vraagt ze onbevangen. “Dat vraag ik normaal nooit in gezelschap, maar ik voel me zo geil bij jou” voegt ze er verlegen aan toe. Dan maakt ze de knoop van haar broek open en ze ritst hem open. Haar verzorgde mooie handje erin begravend. Ik voel hoe ze met haar vingers over haar kutje glijdt en in mijn eigen broek wordt het nu ook wel erg krap.

Als ik een beetje probeer te gaan verzitten voelt ze mijn pik tegen haar hand.

“Ik ben dus niet de enigste die zo geil is?” Constateert ze, me glimlachend aankijkend. “Het is zo lekker als ik mezelf vinger, weet je. Als ik ‘s avonds televisie kijk of een boek lees, je weet wel, ik woon hier alleen. Dan vind ik het fijn om aan mijn kutje te voelen, maar je moet niet denken dat ik een seksverslaafde idioot ben, hoor. Ik heb ook zo’n vaginaballetjes die aan een touwtje zitten. Als ik een vrije dag heb draag ik die ook wel eens, en als ik dan rondloop voel ik hoe die in me bewegen. Dat vind ik gewoon lekker, je blijft de hele dag lekker geil en als ik me dan vinger in bed kom ik heerlijk klaar. Vind je dat gek?”

“Nee joh, helemaal niet. Dat moet iedereen toch zelf weten? En bovendien, je doet er niemand tekort mee hoor. Ik trek me ook wel eens af, daar doe ik echt niet moeilijk over en ik schaam me er ook niet voor. Ik vind het heel geil als ik jou zie zitten met je spelende hand in je broek. Als je dat doet vind ik het een groot compliment aan mij weet je, omdat je je er niet voor schaamt en je op je gemak voelt als ik er ben.”

“Je bent echt heel lief Martin, en ik ben zo blij dat je nu bij me bent! Veel mannen doen er best wel moeilijk over of zo, maar tegen jou kan ik het gewoon vertellen en dat vind ik te gek!” Ze laat zich voorover tegen mij aan vallen en wrijft haar tepels tegen me aan. Ik pak haar kontje vast en voel knedend over de spijkerstof en haar traag bewegende hand die tussen haar benen is gesloten.

“Ik verheug me al echt op later Tessa. Ik wil je dan helemaal naakt zien en me tegen je aan voelen als dat mag. Maar nu vind ik dit helemaal te gek, zoals je op me zit en we zo heel vrij van elkaar genieten. Je voelt je gewoon onbeschaamd en maakt het jezelf naar je zin, dat is toch heerlijk?” Ze versnelt haar ademhaling en ook haar hand voel ik sneller gaan bewegen.

“O Martin, het is zo lekker als ik me zo mag laten gaan! Mijn vroegere vriendje vond dat drie keer niks en werd altijd best wel pissig als ik zoiets deed, maar met jou is het helemaal geen probleem! O ja… ik wrijf nu over mijn klitje en dat is zo fijn… Ik ben al helemaal nat en voel weer hoe lekker je me klaar gelikt hebt… Vanavond wil ik je stijve pik diep in me voelen neuken… En, o ja… Nu wil me zelf vingeren, o, ik ben zo heet Martin…” Onrustig bewegend zit ze nu schokkend op mijn schoot, haar mond licht geopend om voldoende adem te kunnen halen.

Misschien beeld ik het mezelf in, maar ik voel de warme gloed uit haar kruis stralend heet in mijn eigen kruis.

Opeens drukt ze haar mond tegen me aan. Terwijl ze me aankijkt tongt ze me, en ze beweegt ritmisch schokkend haar hand steeds vaster tegen haar kutje. Ik kneed haar smalle billen stevig en knijp gepassioneerd in haar kontje. Dan verstarren haar bewegingen opeens en zuigt ze hijgend de lucht uit mijn longen. Haar benen persen zich vast om me heen.

Langzaam beweegt ze zich weer van me af en laat zich onderuit zakken op de bank naast me.

“Dank je wel Martin, dat ik me zo mocht laten gaan hé” zegt ze als haar borsten nog snel op en neer deinen en ze bijkomt van haar orgasme. Haar hand ligt nog bewegingloos in haar broek en ze kijkt me aan met een wazige tevreden blik. “Ik heb dit nog nooit gedurfd” verklaart ze.

Ik streel haar lange zwarte haren die steil over haar heen hangen en streel daarbij over haar mooie tietjes. Ze slaat een arm om me heen en haalt haar hand nog glimmend van het geil uit haar broek. Ik pak die vast en voer hem naar mijn mond. Genietend van de smaak lik ik haar vingers droog.

Ze knoopt haar spijkerboek dicht en reikt naar de wijnfles. Die is inmiddels leeg.

“Sorry, ik heb hem net opgedeeld” zeg ik.

“Zullen we nog een nieuwe fles openen of heb je liever iets anders? Ik heb ook mineraalwater, limonade of een pilsje” zegt ze. Een pilsje sla ik niet af en ik kijk als ze met wiegende heupen door de kamer loopt en haar ruggengraat ritmisch beweegt. Ze komt snel weer binnen gelopen met twee bierflesjes in haar handen.

“Ik lust ook wel een pilsje!” Zegt ze voor ze naast mij komt zitten. Ze draait zich krols tegen me aan, onze naakte bovenlichamen tegen elkaar aan duwend.

“Ik vind het zo fijn dat je er bent hé. Ik vond je toen in die vakantie al een stuk hoor, maar toen was je met Isha samen… Ik heb me toen ‘s avonds in mijn tentje al gevingerd en ik dacht daarbij alleen maar aan jou. Maar ja, dat is al een hele tijd geleden zeg. Nou is het gelukkig anders en kunnen we lekker samen zijn zonder iemand te bedriegen of zo.” Ze ontkurkt de flesjes en reikt er mij een aan.

“Hé Martin? Ik ga nooit zo vroeg naar bed en ik zou het nog wel gezellig vinden een uurtje op te zijn. Vind je dat erg? Wil je me meteen al neuken of zo, of kun je nog even wachten?”

“Nee Tessa, ik ga ook nooit zo vroeg naar bed en ik was net wel erg geil hoor, toen jij je vingerde. Ik kan mezelf ook aftrekken als ik wil, maar ik spaar mijn zaad liever voor jou. Bovendien mag ik niet klagen, je hebt me al hemels klaar gepijpt en ik kan nog best wel even wachten hoor!”

“Wow, je bent zo lief voor me Martin en je houdt zo veel rekening met me… Zo lief was nog nooit iemand voor me!” En ze kruipt weer dicht tegen me aan.

“Heb je dadelijk zin om samen met mij te douchen? Het was erg warm vandaag en ik voel me best wel bezweet en dan neem ik graag een lekkere lange douche. Maar in mijn eentje doe ik dat liever niet nu, ik wil je vandaag lekker bij me houden. Vind je mij echt mooi?”

“Nou Tessa, ik ben slecht in liegen, dat mag je van me geloven en als ik iets niet meen dan hoor je het niet uit mijn mond. En een gezamenlijke douche lijkt me heerlijk, echt waar. Bovendien zie ik je dan helemaal naakt en dat genoegen heb ik nog niet mogen beleven. Reken er maar op dat ik heel graag je in mijn armen wil sluiten onder het lopende water, tenminste als ik niet hoef te beloven mij netjes te gedragen.”

“O ja, dat klopt! Sorry, maar daar had ik nog helemaal niet aan gedacht hé. Maar weet je, ik vind mezelf helemaal niet zo speciaal hoor. Ik ben veel te klein, ik heb te kleine borsten en ik heb geen mooie gladde huid… Nou ja, daarom vind ik het best wel moeilijk me helemaal uit te kleden en houd ik liever wat aan…”

“Maar Tessa, hoe kom je daar nou toch bij, wie heeft je die onzin verteld? Ik vind je prachtig, alles van wat ik van je gezien heb hoor! Bovendien moet je niet denken dat alle mannen dezelfde smaak hebben hé, ik houd helemaal niet van zo’n grote tieten, die van jou vind ik veel mooier, echt waar. En waarom je jezelf te klein vindt is mij een raadsel, ik vind je prachtig en helemaal niet te klein of zo. Ik wil je heel graag naakt zien en tegen me aan voelen maar dat ik je kleren niet van je lijf heb getrokken heeft daar niks mee te maken hoor. Ik ben nou eenmaal niet zo’n held daarin en bovendien, ik verwacht niet dat je in een pyjama wilt slapen vannacht, dus ik houd nog wat om me over te verheugen.”

“Dank je wel” zegt ze en ze vertelt me dat ze zich altijd wel onzeker voelt. Ze wilde geen plastische chirurgie ondergaan en voelde zich erg beledigd toen haar vriend grotere borsten vroeg voor zijn verjaardag. Toen ze hem duidelijk maakte dat ze dat helemaal niet wilde was het snel over geweest en was hij op een avond weggebleven. Twee dagen later dook hij op en zei boud samen te wonen met iemand anders. Twee kinderen èn dikke tieten hadden haar doen verlaten vertelt ze timide.

“Weet je, niet alle mannen zijn alleen maar klootzakken hoor, sommigen hebben ook nog een kop.” Ze gebruikt me als haar rugleuning als ze zijdelings tegen me aan kruipt. Ik voel over haar lijf als ze omkijkt en ik haar een kusje op de wang geef.

“Je bent echt heel erg mooi hoor” zeg ik als ik mijn hand onder haar broekband laat glijden.

“Echt waar?” Vraagt ze amper hoorbaar.

“Ja hoor, echt waar!” Ik knoop haar broek los en trek de rits open. Dan voel ik over haar onbehaarde huid waar haar kutje nog steeds vochtig is van haar geil.

“Dat is niet eerlijk!” Zegt ze me lachend aankijkend. “Ik heb jou ook nog nooit zonder kleren gezien, jij hebt je broek ook nog aan hoor! En nou zit je me weer helemaal op te geilen, als je wilt dat ik mijn kleren uitdoe wil ik jou ook naakt zien Martin.”

“Dat is geen probleem hoor, dan trekken we toch allebei onze broek uit?” En ik laat me van de bank af glijden zodat ik aan haar broekspijpen kan trekken. Haar koffiekleurige huid van haar benen is prachtig mooi. In een beweging trek ik haar sokken uit als ik haar broek over haar voeten trek. Het kleine stukje stof dat het mooie kutje aan mijn zicht onttrekt wil ik met mijn tanden naar beneden trekken.

“Nee joh, nou ben ik aan de beurt!” Zegt ze en nu is het haar beurt mijn broek uit te sjorren. Ik beweeg zo goed mogelijk mee.

“Jeetje, ben je zo geil?” Vraagt ze. Als ik naar beneden kijk zie ik waarom ze dat vraagt want aan de voorkant van mijn onderbroek is een natte plek zichtbaar.

“Ja, ik ben geil en ik wil je opvreten!” Zeg ik en trek me tegen haar aan. Ik laat mijn vingers over haar slipje gaan. “Maar ik voel dat ik niet de enige ben hoor Tessa. Ook jouw slipje is niet meer helemaal droog hoor!” Ik ruik aan mijn vingers als ik dit zeg en ik haar frisse kutlucht inadem. Ze draait zich nu op haar knieën en draait me haar kontje toe.

“Weet je zeker dat je me helemaal bloot wilt zien?” Vraagt ze, uitdagend achterom kijkend. “Als je het zeker weet dan knip je mijn onderbroekje maar kapot” en geeft me een nagelschaartje aan dat naast de bank op een tafeltje lag.

“Ik wil eerst je billen zien Tessa en je kontje. Dan wil ik je kutje nog eens heel goed bekijken. Mag dat van jou?” Ze knikt en buigt weer voorover.

Ik neem de katoenen stof van het slipje vast en trek hem bij elkaar zodat haar ronde billen onbedekt te zien zijn. Ik kneed ze en trek ze voorzichtig uit elkaar waarna ik ze samen druk, alle stof tussen haar huid verbergend. Als ik me naar voren over haar heen laat vallen kan ik haar lekkere tietjes voelen en drukt mijn weer hard geworden lul in haar warme bilspleet.

“Tessa? Ik ben hartstikke geil en ik wil je heel graag neuken. Wil jij je persé eerst douchen en netjes wachten tot tussen de lakens?”

“Nee hoor, douchen kan ervoor of erna weet je, en neuken ook. Jij lekt al voorgeil maar ik ook hoor.” Ik pak, haar spel meespelend, het kleine schaartje en voel onder haar slipje. Mijn vinger voelt aan haar inderdaad al natte kutje en dan voel ik in haar bilspleet. Als ik haar aarsroosje voel druk ik er heel voorzichtig een vingerkootje in. Instemmend gekreun laat me weten dat ze dit lekker vindt. Ik duw het slipje weg van haar en boven haar aars knip ik een rondje uit de stof. Dan laat ik mijn hand er onderuit glijden en zie ik door de opening haar kontgaatje. Ik laat me voorover zakken zodat ik met mijn tong haar roosje kan beroeren wat ze genietend ondergaat. Dan trek ik met mijn tanden de rest van de stof opzij zodat ik duidelijk zicht heb op haar natte poesje. Ook daar laat ik mijn tong rondzwerven, weer opnieuw genietend van haar heerlijk smakende sap. Ik trek de stof weer samen en trek die in haar spleetje hetgeen ze zuchtend over zich heen laat komen.

Nu knip ik de stof aan de zijkanten los waardoor haar slipje alleen nog door haar kut en reetje wordt vastgehouden. De voorkant valt al naar beneden als ze de rest van de stof vastknijpt tussen haar aangespannen bilspieren. Waar ik het gaatje had geknipt trek ik het katoen tussen haar kontje uit maar laat de rest zitten. Weer boor ik met mijn tong door het gaatje en beroer ik haar kwetsbare aarsje. Het ronde gaatje is omringd door donker gerimpelde huid en wijkt uitnodigend open als ik er naar kijk.

Nu sla ik de voorkant naar achteren waardoor haar kale spleetje nat zichtbaar wordt voor me en ook hier proef ik weer. Mijn vinger maak ik glad vochtig met haar warme kutslijm en steek die dan in haar aarsje waarop ze zich omdraait.

“Hé, jij viezerik daarachter. Vind je mijn kontje zo mooi, nog mooier dan mijn kutje?” En daarbij spreidt ze haar benen waardoor haar kutje voor me open valt.

“Je hebt me betrapt Tessa. Ja, ik vind je kontje ook heel mooi. Heb je er moeite mee als ik je daar aanraak? Ik zal je geen pijn doen, ben maar niet bang. Maar als je het liever niet hebt dan doe ik het natuurlijk niet hoor.”

“Ga je gang maar, ik vind het ook lekker. Bijna niemand kickt hierop volgens mij, want ik heb het wel eens aan vriendinnen gevraagd en die vonden het allemaal maar raar.” Ze kijkt me tevreden en vol vertrouwen aan zonder zich verschrikt weg te draaien. “Ik steek ook wel eens een vibrator in mijn kontje als ik me vinger en dan kom ik vaak heel lekker klaar. Maar sommige mensen vinden dat vies geloof ik.”

“Ik vind het ook heel lekker, maar voor een man is dat denk ik anders. Mannen hebben daar hun prostaat zitten en het is heel lekker als een vinger daar over wrijft. Maar de meeste vrouwen vinden dat ook maar niks hoor” leg ik uit. “Die vinden het alleen iets voor flikkers en zien het maar als pervers en smerig.” Om er verder geen aandacht aan te besteden voel ik aan haar kutje en ze zuigt mijn vinger bijna naar binnen als ze zich met gespreide benen om laat rollen.

“Dit is echt niet eerlijk hè” Zegt ze lachend. “Nou heb jij je broek nog aan! Ik wil je ook helemaal bloot zien hoor! Ik zal jouw ondergoed maar sparen, want die is nog nieuw, maar ik wil hem wel van je af stropen, ga maar eens even liggen.” Ze drukt me achterover zodat ik met mijn rug op de bank lig. Dan knielt ze tussen mijn benen en legt haar hand op mijn kruis.

“Wow, wat ben jij een geile gast zeg! Je pik is alweer keihard en heet.”

Het klopt, mijn voorgeil heeft inmiddels een nog grotere donkere plek gemaakt in mijn ondergoed. Ze trekt de zoom naar beneden en mijn lul staat kloppend overeind. Ze legt haar hand over mijn scrotum en knijpt er zachtjes in. Als ze mijn onderbroek over mijn voeten heeft getrokken legt ze haar pols tussen mijn dijen. “Dit vind je dus lekker?” vraag ze als ze een vinger door mijn aars laat glijden. “Zeg maar niks hoor, je lul die spreekt voor zich!” Zegt ze als een nieuwe druppel voorgeil opwelt en over haar vingers vloeit. Met haar tong likt ze eraan en dan houdt ze haar hand voor mijn mond.

“Of vind je dit vies?” Vraagt ze. Ik antwoord door haar vingers af te likken en maak van de gelegenheid gebruik om nog eens over haar tepeltjes te wrijven.

Dan komt ze overeind en voor ik besef wat er gebeurt pakt ze mijn pik tussen haar vingers en laat ze haar kutje over me heen zakken.

“O sorry Martin, maar ik ben zo geil hé. Mag ik je neuken? Ik vind het zo tof om bovenop te zitten! Na het douchen zien we wel weer hoor, maar nu wil ik je lekker in me voelen. Voel je als ik met mijn kutje knijp?”

En of ik het voel! Haar vlees sluit nauw om me heen en haar kutspieren knellen masserend om mijn pik die zich heerlijk nauw omsloten voelt.

“O! Martin, dit voelt zo lekker zeg. Sinds Frank is weggegaan heb ik niet meer geneukt en het is zo heerlijk om te voelen.” Ze zit over me heen en kijkt gelukzalig in de verte over me heen, haar kutje over mijn pik geperst. Ze is zo nat dat er snel al geil uit haar poesje over mijn scrotum drupt. “O wat is dit fijn hé…” zegt ze.

Als ik naar beneden kijk zie ik hoe zich een kringetje wit schuim vormt om mijn lul. Ik trek me tegen haar aan om haar bewegingen een beetje te temperen en haar tepel in mijn mond te zuigen.

“Martin? Wil je me hard in mijn kutje neuken?” Vraagt ze me als ik in haar mooie ogen kijk.

“Ja, heel graag” weet ik impulsief uit te brengen. Ze laat zich op de bank vallen waardoor mijn pik uit haar kutje schiet. Dan laat ze zich onderuit op de bank naast me glijden met haar benen ver uit elkaar.

“Hé Tessa? Ik ben zo blij hier bij je te zijn, weet je dat? Sinds Isha ben ik mezelf trouw gebleven en nu met jou…” Verder kom ik niet want ik hang al boven haar. Haar fragiele hand pakt mijn pik vast en leidt die in haar verrukkelijke poesje en ze slaat haar armen om me heen.

Meteen begraaf ik me over haar heen hangend diep in het nauwe spleetje. Ik sla mijn handen om haar heen en wrijf me tegen haar aan. Langzaam neuk ik haar met lange slagen, iedere keer trek ik me terug tot mijn eikel aan de ingang van haar poesje is om dan weer in haar te verzinken.

“O, ja Martin… Kom maar lekker klaar in me hoor… Oh dit is zo lekker… ja… ik voel je zo diep en heet in me…” Opgegeild door haar woorden pak ik haar bij de heupen en stoot wild in haar. Ze ligt op de bank en bij iedere beweging drukt haar hoofd in de rugleuning. “O ja… dit is zo’n fijn gevoel…” steunt ze en haar hand flitst over haar klitje en ze knijpt daarbij in mijn pik. Dan draait ze haar ogen van me weg en staart naar het plafond. Haar zuchten stokt in gierende ademhalingen als ze me tegen zich aan perst met haar benen. Haar lichaam schokt en beweegt onbeheerst als ze met haar kutje om mijn pik klampt en een lading heet vocht mijn lul overvloeit.

“O Tessa, het is zo lekker… Ik wil voor altijd in je blijven, maar…” Verder kom ik niet als ik mijn zaad diep in haar spuit. Ik stoot diep in haar met spastische spierbewegingen die eindeloos lijken te duren. Als we een beetje tot rust komen knijpt ze met haar vulva om me helemaal te bevredigen. Maar als mijn pik slap wordt floept die uit haar en het geil loopt uit haar kutje dat ze snel bedekt heeft met haar hand en langzaam masseert.

Als ik naast haar lig uit te puffen streel ik haar bovenbenen. Ik leg mijn hand op die van haar en voel hoe ze zichzelf tot rust brengt door haar eigen beroering. Met gesloten ogen ligt ze nog steeds na te genieten en haar beenspieren trekken nog steeds onwillekeurig samen zo nu en dan.

“Dank je wel… Dit was erg lekker Martin… Ik voel me helemaal vrij me te laten gaan bij jou…” zegt ze met een licht bezweet gezicht. Ze kijkt me aan en haar lippen zoeken de mijne voor een laatste kus.

“Lust jij nog een pilsje?” Vraagt ze na een paar minuten. “Ik kan wel wat vocht gebruiken” voegt ze er aan toe.

“Ja graag!” Antwoord ik. “Zal ik anders even lopen?”

“Nee, dat hoeft niet, ik moet sowieso even naar de WC, blijf maar lekker zitten.”

Als ze terug komt met de flesjes in haar hand zet ze die op tafel en loopt naar de Cd-speler. Ze zet hem aan en even later klinkt Nick Cave uit de boxen.

“Ligt het aan mij of aan jou?” Vraagt ze als ze weer naast me zit en kijkt naar haar lekkende kutje. Ze pakt een papieren zakdoekje en dept zich droog.

“Ga je zo nog wel met me douchen? Ik kan het wel gebruiken, een frisse douche. En ik zou het heel fijn vinden als je toch nog mee zou willen.”

“Natuurlijk Tessa. Ik verheug me er al op sinds je het vroeg en daar is nu bepaald geen verandering in gekomen hoor, maar eerst wil ik nog even mijn pilsje opdrinken en een sigaret roken als je het niet erg vindt.”

“Helemaal niet, sterker nog, ik doe met je mee!” En onderuit gezakt met gespreide benen kijkt ze me loom tevreden aan.

“Ik wil graag tegen je aan liggen vannacht Martin. Maar ik vrees wel dat ik als een blok in slaap val als ik het kussen voel. Morgenvroeg hebben we weer nieuwe energie weet je, en nu ben je al klaar gekomen in mijn mond en in mijn kutje. Dan wil ik je ook nog graag in mijn derde gaatje voelen, als je begrijpt wat ik bedoel…”

Ik antwoord met een kus en sluit haar in mijn armen.

“Lay Me Low” klinkt uit de boxen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s