Tessa I


Het is al heel wat jaren geleden toen ik Tessa leerde kennen. Ik stond met mijn vriendin op een camping toen we haar hielpen met het opzetten van haar tentje, een kleine shelter. Isha, mijn vriendin, kende haar nog uit d’r schooltijd en was enthousiast haar on-afgesproken te ontmoeten. We ondernamen een paar keer samen wat dingen. Een wandeling, fietstochtjes en vooral terrasjes bezoeken en ook een keertje samen eten stonden op het programma. Daarbij vertelde ze honderduit over gemeenschappelijke bekenden en over vriendjes van school, de verkennerij en muziek, een passie van haar.

Het was een heel frêle meisje met Indonesisch bloed en kwam altijd heel schuchter over, bijna verlegen. Ik vond haar erg aangenaam gezelschap, reden waarom ik afstand tot haar hield. Je kent het wel, sommige mensen zijn zo mooi en aantrekkelijk dat het is zoals spelen met vuur om met ze om te gaan. Ze was op fietsreis door Nederland en was zo van camping naar camping getrokken tot ze zo uiteindelijk in Drenthe was beland en stomtoevallig op dezelfde camping terecht kwam waar wij ook voor twee weken hadden geboekt.

Toen ze weer vertrok vond ik het tegelijkertijd jammer, want haar aanwezigheid was heel tof, maar aan de andere kant kon ik ook nu weer aan Isha denken als ik met haar vree. Tessa was een hoofdstuk uit de vakantie en ik dacht er al snel niet meer aan, maar echt vergeten deed ik haar niet.

Dat bleek vorige week in het tuincentrum waar ik haar zag staan met haar rug naar me toe, maar ik twijfelde geen moment en wist dat zij het was. Ik liep op haar af terwijl ze stond te twijfelen voor een serie kleine coniferen.

“Hoi Tessa!” Begroette ik haar. “Ken je me nog? Ik was de vriend van Isha en we hebben elkaar in Orvelte op de camping ontmoet.”

Ik wachtte even haar reactie af.

“Hé, tuurlijk Martin! Leuk je te zien hier. Ik kom hier bijna nooit en nou loop ik jou hier tegen het lijf, dat is een leuk toeval! Heb je zin om even een kopje koffie mee te drinken? Daarachter is een koffiebar” zei ze, wijzend naar een hoek in de winkel.

“Ja gezellig, ik heb de spullen die ik wilde halen bij elkaar en een bakje gaat er nu wel in.”

“Is Isha er ook bij?” Vroeg ze, achter mij kijkend. Ik legde haar maar snel uit dat het uit was tussen ons. Ik bleek niet haar ware te zijn en ze prefereerde een eigen woning. Het is al weer een paar jaar geleden dat dit gebeurde. “Eigenlijk al heel snel na de vakantie…” zei ik.

“O, dat is lullig hé… Sorry dat ik er naar vroeg. Weet je, ik heb Isha sinds die tijd ook niet meer gezien of zo, dus ik dacht… Maar ja, dat gebeurt, ik weet het uit eigen ervaring. Ik woon ook weer alleen maar dat bevalt me op zich reuze goed hoor! Hoe gaat het met jou?”

Ik vertelde over mijn poes, over de plantjes die ik net had uitgezocht en dat ik blij ben met de ontluikende lente. “Maar kom, dan lopen we naar de bar en kunnen we even rustig zitten” stelde ik voor.

Ze nam, na instemmend geknikt te hebben, haar winkelwagen en liep me vooruit.

Ze was precies zoals ik me herinnerde. Lang zwart steil haar tot bijna op haar kontje en ze bewoog soepel en natuurlijk zonder haast op haar hoge hakken. Haar slanke kont is even aantrekkelijk als haar lach en de rest. Ze is klein, ik schat zo’n een meter zestig en haar donkere ogen twinkelen als ze je aankijkt.

“Hé Martin, kom je anders dadelijk nog even naar mij mee? Dan kun je je hoffelijkheid bewijzen en me meehelpen met de planten en de potgrond te slepen. We kunnen lekker in de tuin zitten en dat is gezelliger dan hier” zei ze.

We hadden al even zitten praten en het voelde meteen vertrouwd en warm aan. Het leek alsof we elkaar sinds jaar en dag kenden en ik voelde me zeer vereerd door haar uitnodiging.

We rekenden af bij de kassa en we laadden de inkopen in onze auto’s.

“Rij je achter me aan?” Vroeg ze en ik knikte dat dat oké was.

In Arcen aangekomen sloeg ze linksaf en ik volgde haar tot ze stopte voor een klein boerderijtje. Ik reed de oprit op en we parkeerden achter elkaar.

“Zo, dit is mijn stulpje!” zei ze toen we waren uitgestapt.

“Het ziet er gezellig uit” zei ik oprecht en bekeek de mooi onderhouden borders vol kleurige bloemen en het gezellig ogende huis.

“Een momentje” zei ze toen ze achter het huis liep. Ze kwam terug met een kruiwagen en het kostte niet veel moeite de zakken aarde en de plantjes op te laden. Ik reed ze naar achteren waar ik ze neer zette op de betegelde plaats.

“Lust je een pilsje? Dat heb je wel verdiend hoor!” En zei toen “Ga maar alvast zitten.” Ze wees naar het terras waarop een zithoek was opgesteld.

Ik nam plaats en al snel kwam ze terug met een dienblad met glazen, twee flesjes bier en een bakje nootjes. Het was gezellig en met tegenzin sloeg ik haar aanbod af voor een tweede pilsje.

“Ik moet nog rijden” zei ik “en ik moet zelf ook nog mijn plantjes poten. Anders had ik het niet afgeslagen hoor, maar waarom kom je niet een keer bij mij langs? Je bent van harte welkom hoor en je weet waar ik woon.”

“Dat zou ik wel gezellig vinden, maar ik wilde je wat anders voorstellen. Kunnen we niet hier afspreken, volgende week of zo? Ik zou het leuk vinden om dan voor je te koken en dan hebben we alle tijd. Bovendien, ik heb een logeerkamer en dan hoef je ‘s avonds ook niet terug te rijden.”

Ik ging akkoord en we spraken af op vrijdagavond. Bij het afscheid boog ze opeens naar me toe en, op haar tenen staand, gaf ze me een kus op mijn wang.

Vandaag is het dus zover en al de hele week was ik benieuwd gespannen naar haar.

Om niet met lege handen aan te komen heb ik een grote bos bloemen gekocht en ik neem ook een fles wijn mee voor bij het eten. Ik heb onthouden hoe ik moet rijden en het weer zit mee. De zon schijnt en het is aangenaam warm als ik fris gewassen en klaar voor het weekend in de wagen stap.

“Hoi Martin, leuk dat je er bent” zegt ze als ze naar mij toe komt lopen. “O wow, wat een mooie bloemen! Zijn die voor mij?”

Als ik ze aan haar geef glundert ze. “Dat is lang geleden dat ik zo’n grote bos bloemen kreeg, dankjewel!” En ze slaat spontaan haar armen om me heen als ze zich even tegen me aan drukt.

“Kom, ik zit lekker buiten en dan kun je gelijk zien hoe goed de planten groeien. Of zit je liever binnen?” Ik vertel haar dat ik graag buiten zit en haar tuin ook wil bewonderen. “Dat komt goed uit hoor, want ik moet zo nog even de keuken in om het eten af te maken. Kun je alvast even wat drinken, of wil je meteen met de wijn beginnen?” Ik zeg dat ik liever eerst wat mineraalwater drink en de wijn liever voor bij het eten tegoed houd.

“Neem plaats hoor, ik breng je zo te drinken” zegt ze, gekleed in een strakke spijkerbroek die haar billen meer benadrukt dan verbergt. Als ze kort daarop terugkomt met een groot glas water legt ze amicaal haar hand over mijn schouder alsof we elkaar na heel veel jaren vriendschap weer terug zien.

“Je excuseert mij even Martin? Ik heb een schaal in de oven staan en twee pannen staan op het vuur. Maar ik ben zo terug. Als je nog wat nodig hebt geef je maar een gil hoor!” En ze loopt de keuken weer in. Ik zie hoe de planten er mooi verzorgd en bloeiend bij staan en drink dorstig aan het koele glas.

“Ziezo, daar ben ik weer!” Zegt ze enthousiast als ze met een schaaltje stokbrood en kruidenboter het terras op loopt. “Een hapje vooraf is altijd wel lekker vind ik. Als jij er ook zin in hebt, ga je gang!” Ze smeert een schijfje brood en biedt het mij aan. Als ik mijn hand uitstrek om het aan te nemen verschijnt er een lachje op haar gezicht. Ze staat op en komt naar me toe en houdt het brood voor mijn mond. Ik bijt er in en proef het heerlijk vers gebakken brood. Naar mij toe buigend neemt ze zelf het volgende hapje en likt haar lippen nat met haar spitse tong. Het volgende hapje is weer voor mij. Ik knabbel er een stukje af, genietend van het spel en zorg ervoor dat er nog voldoende over blijft voor haar.

“Mm… mm… ja… ik lust ook nog wel een stukje…” en komt heel dicht tegen me aan staan. Ik voel de warmte van haar lichaam nu ze zo dicht op me staat met haar kruis op mijn ooghoogte. Ze ruikt heerlijk fris en onwillekeurig leg ik mijn hoofd tegen haar aan om me te laven in haar tolerante toegeeflijkheid. Ik voel haar platte buik tegen mijn wang en haar taxerend aankijkend leg ik mijn arm om haar heupen. Als ze dit toestaat en zich vaster tegen mij aan perst spreid ik mijn vingers om haar smalle billen en kneed er verkennend in. Lachend reikt ze me het laatste stukje brood aan en als ik mijn mond open legt ze het op mijn tong, mij de kans gunnend haar vingers tussen mijn lippen op te zuigen.

“Eventjes weer de keuken in hoor!” Zegt ze opeens en laat me achter, mijn mond nog met brood gevuld. Ze draait zich om voor ze door de deur loopt en knipogend kijkt me nog even aan. Net voordat ze zich uit het zicht draait zie ik hoe ze haar hand op haar kruis legt en een suggestieve wrijfbeweging maakt.

“Hé Martin? Nu zin in een glaasje wijn?” Roept ze even later vanuit de keuken.

“Ja, lekker” antwoord ik. Ze komt naar buiten gelopen met glazen, een fles wijn en een kurkentrekker.

“Maak jij hem even open? Dan zet ik even wat muziek op.” Even later zwiept een raam open en klinkt David Bowie door de zomeravond. “Vind je dit O.K.?” Vraagt ze als ze haar hoofd naar buiten steekt.

“Ja hoor, prima.”

Ik hoor haar rammelen in de keuken met pannen en bestek en dan komt ze de plaats opgelopen.

“Ik heb het alvast op een bord gedaan hoor, dat is wel zo makkelijk. Ik hoop dat je het lust en als je nog meer wilt is er nog hoor. Smakelijk!”

“Nou, het ziet er prima uit hoor” zeg ik als ik het volle bord aanschouw. Gebakken kaas, macaroni en een grote hoeveelheid gekookte asperges vullen het bord. We wensen elkaar smakelijk eten en schuiven aan de tafel aan en behalve de muziek is er niets te horen, daarvoor is het eten te lekker. Als ze ziet hoe onze glazen leeg raken vult ze die bij zonder wat te vragen en als na een half uurtje de borden leeg zijn kijken we elkaar aan.

“Het was echt heerlijk Tessa, een super maal! Maar nu zit ik even helemaal vol hoor.” “Een kopje koffie misschien?” Vraagt ze. “Ik vind dat altijd lekker na het eten. Ik heb nog een flesje Pastis staan. Lust je er een borreltje bij?”

Dat aanbod sla ik niet af en ze loopt naar binnen om het koffiezetapparaat aan te schakelen. Dan komt ze terug om het laatste restje wijn op te delen en reikt me mijn glas aan. Haar donkere ogen kijken me van onderuit aan als ze naar me toebuigt. Als ze dit doet kan ik in haar T-shirt kijken en zie ongewild (nou ja) hoe haar kleine borsten worden gesierd door grote donkere tepels. Haar egale lichtbruine huid is prachtig om te zien.

“Proost” zeggen we en genieten van de wijn en elkaars aanwezigheid.

“Ik weet niet goed hoe dit te zeggen hoor Martin. Maar ik vind jou best wel leuk om te zien en zo… Vind jij me ook een beetje mooi?” Verlegen kijkt ze me aan.

“Nee Tessa, dat is een understatement. Ik hoop je niet te beledigen als ik je zeg dat ik al heel vaak over je heb gefantaseerd. Toen we elkaar leerden kennen was ik compleet overdonderd door je en als ik met Isha lag te neuken daar op de camping dacht ik zelfs alleen maar aan jou. En sinds ik je weer terug zag vorige week ben je eigenlijk niet meer uit mijn gedachten geweest. Je bent zo lief en teder en…”

“Als je blijft slapen vannacht, wil je dan bij mij in bed slapen? Ik slaap al zo lang alleen weet je, en ik zou het heel fijn vinden als je naast me zou slapen… Als je me niet raar of afstotend vind tenminste… Ik denk trouwens dat de koffie nu wel klaar is.” Ze veert overeind uit de stoel en loopt snel het huis binnen.

“Sorry hoor, voor wat ik je vroeg” zegt ze als ze weer naar buiten komt lopen. “Ik flapte het er zo maar uit en ik hoop niet dat ik je beledigd heb of dat je nu meteen weg wilt. De logeerkamer is ook klaar hoor! Je hoeft niet bang te zijn hoor dat ik lastig zal doen. Ik dacht alleen maar aan mezelf…”

“Ik moet je opbiechten dat ik er al over had gefantaseerd om je tegen mij aan te voelen hé, en ik schaam me er een beetje voor, maar ik heb me de afgelopen week nog een paar keer afgetrokken, fantaserend over jou. Jij ziet er werkelijk prachtig uit, en door die act van jou met het brood was ik al hartstikke geil geworden. Ik heb ook stiekem in je hemd gegluurd naar je tepels, ik wilde ze zo in mijn mond zuigen, echt waar. Je bent zo mooi dat ik je heel graag tegen me aan wil voelen.”

“Te gek! Ik was al bang me helemaal belachelijk te maken weet je. Ik ben geen sletje hoor, die zo maar met iedereen wil neuken of zo… Misschien het wel zou willen zijn soms hoor, maar nog nooit heb ik iemand zomaar gevraagd. O Martin, ik ben zo opgelucht dat je geen nee zei en me uit lachte…”

Ze pakt haar stoel en komt naast me zitten, mijn hand in haar hand, haar frêle vingers knijpend om mijn vingers sluitend.

Ik sta op en als ze tegen me komt aan staan druk ik me tegen haar aan, haar kontje en haar lijf tegen me aan trekkend. Mijn hand glijdt verkennend over haar broek en ik voel daar onder haar bil-huid die onbedekt blijft door haar slipje dat zich aftekent in de stof. Haar lange haren hangen sluik over mijn vingers als ze zich tegen mij omhoog perst om haar lippen die van mij te laten beroeren. Ik lik over haar mond en proef haar frisse smaak voordat ze mijn kus beantwoordt en onze tongen stoeiend om elkaar heen draaien. Ze duwt haar kruis tegen mijn stijf geworden pik en ik voel haar warme lijf tegen mij aan als ik mijn hand onder haar shirtje over haar rug laat vloeien.

“Hé Tessa, je bent beestachtig mooi hé!” Ik trek haar hemdje omhoog en ontbloot haar priemende tepels die ik opzuig in mijn begerige mond.

“Je weet niet half hoe lekker je smaakt gelukkig, anders zou je nooit op iemand anders dan jezelf verliefd kunnen raken!” Zeg ik. Genietend maal ik haar speentjes tussen mijn tong en mijn verhemelte. Mijn tanden drukken zich teder samen in haar vlees.

“Maar nu wil ik jou ook wel eens proeven!” Zegt ze, wriemelend aan mijn broeksluiting. Ik help haar met het knoopje en de rits en laat mijn broek zakken zodat mijn al stijve pik de frisse lucht voelt voor eventjes. Meteen zakt ze door haar knieën en ik voel haar sterke tong masserend over mijn eikel glijden. Daarna licht ze mijn lul omhoog om mijn scrotum te bekijken.

“Wow! Je hebt een pennetje door je balzak! Deed dat geen pijn?”

“Nou ja, toen het er in werd gezet voelde dat niet bepaald prettig aan hoor, ik kick niet op naalden of pijn. Maar ijdelheid voert zo nu en dan tot extremen weet je… Ik deed het eerlijk gezegd van te voren in mijn broek van angst maar spijt heb ik er nooit van gehad. Nu ben ik er aan gewend en zou het niet meer willen missen, het hoort gewoon bij me.” Ze neemt de piercing in haar mond en speelt er voorzichtig mee met haar tong waardoor mijn pik verder volloopt en kloppend omhoog komt te staan.

Ik knijp van opwinding in haar grote donkere tepels waar ze kreunend op reageert.

“O ja Martin, knijp er maar in, ja, ik kan het hebben hoor! Zelf doe ik het ook wel eens als ik geil ben” en ze duwt haar borsten in mijn hand.

“Ik heb er zelf wel eens aan gedacht om er piercings in te laten zetten. Maar ik denk dat ik er liever gewoon je tanden in voel dan z’n scherpe naald. Het is heerlijk als je er zachtjes op kauwt… Ga door zo ja, het voelt zo lekker aan…”

Ik laat me, door haar uitgenodigd, naar beneden zakken waardoor haar mond mijn lul en balzak moeten loslaten. Dan hap ik toe en laat haar tepel in mijn mond glippen die ik zuigend naar binnen slurp. Ze is opgewonden en hijgt als ik haar bloeddoorlopen borstpuntje in mijn mond neem en er met mijn tanden overheen beweeg.

Met een hand kneed ik in haar kleine borst terwijl mijn andere hand over haar kontje streelt. Ze is zo fijn gebouwd dat ik me bijna schaam haar aan te raken, bang haar fragiele lichaam te onteren. Ik streel de voorkant van haar broek over haar warme poesje waarop ze zuchtend adem haalt en haar lichaam tegen me aan drukt.

“Ja Martin, wrijf me maar over mijn kutje… Ik doe het zelf bijna iedere dag, maar het is al zo lang geleden dat iemand anders het deed… Mag ik je nog een keertje aflikken? Het is zo lekker om te doen, om iemand klaar te laten komen en sperma te voelen spuiten uit een harde pik…”

“Nee!” zeg ik. “Dat mag je alleen als ik het ook mag. Niks is zo lekker als een lekker kutje te mogen voelen en proeven. En Tessa, je bent zo mooi… Het eten was erg lekker, maar jij bent ook om op te vreten. Wil je je voor me uitkleden? Ik wil dolgraag aan je poesje likken.”

“Echt waar? Vind je dat lekker? Ik droom er al lang van om klaar te komen als ik word gebeft, maar mijn vriend vond dat helemaal niks zei hij en vond het volgens mij best wel smerig eigenlijk. Maar ja, hij wilde wel gepijpt worden en dan moest ik altijd zijn zaad inslikken. Niet dat ik dat vies vond hoor, maar wel oneerlijk eigenlijk. En nu vraag jij me zomaar om mij te beffen, meen je dat serieus?”

Ze staat voor me en haar kruis is op ooghoogte als ik weer ben gaan zitten als ze handig aan haar broek frommelt om het knoopje los te maken. Ik zie hoe ze heupwiegend de spijkerstof over haar billen naar beneden laat glijden en er een schoon klein slipje tevoorschijn komt. Meteen trek ik haar tegen me aan voor ze zich bedenkt en kus ik op de delicate stof van de kleine slip tussen haar benen. Mijn tong drukt op het katoen en ik voel hoe haar kutje daaronder nat wijkt voor mijn beroeringen. De delicieuze smaak van haar vocht dringt door het dunne weefsel mijn mond binnen en doet me verder watertanden.

Als ik met mijn tanden de elastieken band naar beneden trek ben ik verrukt. Een kaal geschoren kutje verschijnt voor mijn ogen, fris ruikend en vochtig soepel nat. Haar schaamlipjes puilen geil uit haar spleetje en ik kan niet anders dan ze gulzig in mijn mond te zuigen.

Ik pers mijn neus in haar poesje als ik haar kruis aflik van boven naar beneden tot ik haar aarsje proef. Ze trilt op haar benen die zich onafhankelijk van elkaar samentrekken onder het genot dat ze voelt. Haar sappen smaken heerlijk en haar ex-vriendje snap ik echt niet, hij deugt echt niet als ‘ie dit niet lekker vindt!  Ik sluit mijn lippen over het kittelaartje dat zich uitnodigend laat zien boven haar kutje. Snel beweeg ik er overheen en Tessa houdt zich aan me vast om haar evenwicht niet te verliezen.

“O ja Martin… dit is zo beestachtig lekker. Ga door asjeblieft, lik over mijn klitje, ja, zuig me helemaal leeg… Oh ja… laat je tong lekker in mijn kutje gaan…” Dan verstommen haar woorden in gehijg en staat ze krampachtig tegen me aan gedrukt.

“Oh ja, dat is lekker hé, als je dit doet… Ja, bijt zachtjes in mijn klitje… O wat is dit lekker!” Zegt ze opgewonden. Ze drukt mijn hoofd in haar kruis en ze houdt mijn hoofd stil tegen haar lekkende kutje gedrukt als ze trilt op haar benen. Het duurt even voor ze zich weer beweegt.

Ze kijkt naar mijn stijve pik, die ze al die tijd in haar hand heeft gehouden en nu klopt om bevrediging.

“Dank je Martin, dit was echt enorm lekker! Maar nou wil ik jou laten klaarkomen en je sperma in mijn mond voelen spuiten. Of wil je nu met me neuken? Ik vind het nou wel fijn om je pik te proeven!”

Ze wacht niet op een antwoord en zakt op haar knieën naast me en bekijkt mijn lul van dichtbij, waarbij ze haar lippen nat maakt. Dan kijkt ze mij in de ogen en trekt me langzaam af, mijn eikel bloot trekkend. Voordat ze haar lippen over mijn van opgewondenheid al nat geworden paal sluit voel ik haar warme adem over mijn stam gaan. Met haar vingers streelt ze de vochtige huid van mijn eikel en spreidt het spleetje open. Met haar tong verkent ze de opening.

“Mm… mm… je smaakt lekker Martin” zegt ze en opnieuw opent ze haar mond. Ze duwt mijn lul tot bijna in haar keel, ik weet van genot niet wat me overkomt. Met mijn eikel voel ik de achterkant van haar mond en nog ziet ze kans om haar tong nog verder naar beneden over mijn stam te laten glijden. Nu beweegt ze haar hoofd op en neer en ze maakt me gek van lust door met haar lippen masserend te knijpen. Ik hoor haar door de neus ademhalen en opeens houdt ze haar hoofd over mijn pik zonder in het ritme omhoog te komen. Ik weet echt niet wat me overkomt als ze dan haar hoofd nog verder naar beneden laat zakken, tot haar lippen mijn ballen raken. Dit heb ik nog nooit beleefd!

Mijn pik moet nu helemaal in haar keelgat zitten en zonder dat ze moet kokhalzen knijpt ze met haar fijne handen zachtjes in mijn ballen. Ze komt omhoog met haar lange zwarte haren en meteen weer slikt ze mijn pik in zich tot aan de wortel. Nu voel ik hoe ze met haar vrije hand in mijn reet voelt en hoe ze een vinger laat spelen met mijn aarsgaatje. Dat is teveel voor me.

“O… ja… Tessa, dat is lekker!… Oh, ik houd het niet meer hé, zo fijn… Ja, ga door asjeblieft…” Ik hoef haar niets meer te zeggen want mijn buikspieren krampen samen en ze voelt mijn lul dik in haar mond kloppen. Ze duikt weer met haar lippen tot aan mijn ballen en dan voel ik het zaad genotvol uit mij kolken, direct in haar zuigende keel. Mijn bewegingen verstarren en verstijfd onderga ik het genot van haar warme zuigende mond en haar manipulerende handen. Ze kijkt me met haar donkere amandelvormige ogen aan met mijn lul dik tussen haar ver open staande lippen. Langzaam laat ze haar hoofd omhoog bewegen en komt mijn pik uit haar mond tevoorschijn.

Ze komt overeind en we kussen elkaar heel lang op de mond terwijl ik haar onder haar hemd streel, haar blote vel betastend. Woorden zijn overbodig op dit moment, we genieten van elkaars aanwezigheid. Als we onze monden losmaken komt ze naast me zitten in de stoel, half op mijn schoot.

“Dank je wel Tessa” zeg ik na een tijdje. “Wow, dat had ik nog nooit beleeft hé, zo diep was ik in je mond. Dat je dat kunt zonder te stikken vind ik echt ongelofelijk hoor, maar het is wel heel erg super lekker!”

“Ik vind het gewoon fijn om iemand af te zuigen en jij hebt precies de goede maat pik. Sorry, dat ik direct aanviel, maar ik geniet er gewoon van weet je en ik wilde zo graag je zaad proeven. Maar als je nog wilt kunnen we later nog een keertje gewoon neuken hoor” en kijkt me verwachtingsvol en glunderend aan.

“Je bent een lieve engel en ik vind het reuze tof dat we elkaar weer ontmoet hebben. Het is maar goed dat ik niet eerder wist hoe lekker het is om met jou te vrijen anders had ik aan niets anders meer gedacht, ook niet als ik met Isha in bed lag.”

Ik voel over haar rug omdat ik mijn handen daarna om haar appelronde tietjes wil sluiten.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s