Shira V


DE NACHT 3.3

“Zo, hebben we dat ook samen meegemaakt. Zullen we nu teruggaan naar de kamer?” Zei ze toen we ons hadden afgedroogd in de badkamer na ons plasspelletje. “Ik wil nog wel even televisie kijken, maar eigenlijk toch wel naar een andere film. Kun jij er geen uitzoeken, jij kent de films beter dan ik ze ken en je hebt vast nog wel een DVD die lekker ruig is.”

Via de keuken liepen we terug naar de bank maar namen onderweg nog wel een nieuwe portie blaasvulling mee want de net gemaakte plaats vroeg erom weer gevuld te worden. Terwijl ik een film uitzocht in hetzelfde genre zag ik dat ze zittend op de bank de dildo alweer had vastgepakt en hem glad maakte met glijmiddel. Ik maakte het me niet te moeilijk want ik had nog een andere DVD uit dezelfde serie die ze nog niet had gezien en zette deze op.

“O! Dat is helemaal te gek!” Merkte ze op, toen ze zag dat dit ook een film van Kerkove was en ze liet ook een straaltje vet over haar vingers lopen. Snel trok ze de handdoek recht om er zeker van te zijn dat ze geen vlekken zou maken voordat ze haar kontgaatje forceerde met drie vingers tegelijk. Ze vertrok geen krimp omdat ze al goed had geoefend met de buttplug en haar kringspier al aangenaam opgerekt was hierdoor. Hoewel het al aardig laat, of beter gezegd, vroeg begon te worden vertoonde ze geen enkel teken van vermoeidheid. Schijnbaar gaf de seks haar alle energie die nodig was maar dat gold voor mij evenzeer en ik besloot nog een nieuw jointje te gaan blouwen. Dat schoot niet op want ik keek een beetje naar het scherm, heel veel naar Shira en de tijd die overbleef besteedde ik aan de sigaret voor ons tweetjes. Net voor ik hem dicht kon draaien zette Shira de brede stompe punt van de dildo tegen haar aarssterretje. Even vertrok ze haar gezicht en kneep ze haar ogen dicht toen ze hem in haar perste.

Het voorbeeld op de film, waar een meisje hetzelfde deed, scheen haar te inspireren om niet op te geven want ze keek nauwlettend toe hoe zij het deed. In synchrone bewegingen speelde ze live na wat al eerder was opgenomen en begon haar speelgoed ook zelfverzekerd op en neer te bewegen.

“Dit was de dikste die ik kon vinden en ik kan hem helemaal in me hebben!” Haar ogen straalden trots toen ze me dit meedeelde en ze me liet zien wat ze bedoelde door haar bekken voor mijn ogen te kantelen. Ik vond het prachtig om te zien maar wist niet wat ik hierop moest zeggen. Ik stak de joint dus maar aan en presenteerde die aan haar zodra hij goed brandde.

“Gek zeg, dat ik het bij jou te gek vind om anale seks te hebben, dat meen ik echt. Normaal denk ik er maar aan hoe goed dat extra oplevert en hoop ik dat het maar gauw voorbij is. Jij bent de enige bij wie ik het zelfs vrijwillig zou doen, gewoon omdat ik het dan zo lekker en op mijn gemak kan voelen of zo…” complimenteerde ze me.

Toen ze moest hoesten zag ik hoe haar kontje samentrok maar dat belette haar niet om verder te gaan. Ze drukte de dildo integendeel nog verder naar binnen en ze moest toch zeker al zo’n twintig centimeter van de dikke paal in haar hebben. Toen ze was uitgekucht weerhield dat haar niet om nog een trekje te nemen en ditmaal inhaleerde ze rustig om vervolgens een dikke wolk uit te blazen en de joint terug te geven.

“Wil je met me meedoen?” Vroeg ze aan me toen ik ook een portie cannabisrook de lucht in blies en ze boog voorover over de salontafel, me haar kontje tonend dat opengesperd werd door de kunstpenis.

“Ik zou het wel super lekker vinden als jij me verder bedient met het plastic om me voor te bereiden op je eigen hete, harde vlees als je me neukt.” Ze liet de dildo los die heel langzaam naar buiten dreigde te glippen maar voor het zover was hield ik hem tegen en drukte voorzichtig tegen de achterkant. Zonder al te veel moeite kon ik hem weer terugduwen in haar reetje dat extreem ver open was gesperd. Ik wist nog van de vorige keer dat ze verzot was op anale spelletjes en graag een ‘lenig kontje’ wilde laten zien zoals ze het toen noemde. Ik vond dat zo’n prachtige benaming dat ik die nooit meer zou vergeten.

“Vind je het goed Shira, als ik alvast een paar foto’s maak? Je bood me aan om dat uit te stellen tot morgen, maar twee keer achter elkaar een anale beurt lijkt me echt wat teveel van het goede, zelfs voor jou.”

Ze vond het best zolang ik haar maar niet te lang alleen zou laten, iets wat ik zeker niet van plan was. De camera lag in de kast en die had ik dus al snel gepakt en vanuit verschillende posities fotografeerde ik haar kontje, de dikke dildo inclusief.

“Wacht maar even Martin, dan laat ik je mijn gaatje zien, dat vond je de vorige keer toch zo mooi zei je?” Ze draaide met de kunstlul en pompte hem fanatiek in haar reetje waarop ik bezorgd zei dat ze zich niet voor mij moest forceren en voorzichtig moest zijn. “Ik doe het zelf hoor, maar echt niet voor iedereen op deze manier. Bij jou kan ik het goed hebben en ik geniet er zelf ook van hoor, maak je maar geen zorgen!”

Langzaam liet ze de eikel-kop door haar kringspier glippen die geopend achter bleef en daarvan maakte ik snel een foto. Ze lachte me trots aan en herhaalde dit spelletje nog een paar keer, waarbij haar opening iedere keer weer verder open gaapte. Ik was net op tijd zag ik op het schermpje om haar te ‘vereeuwigen’ toen ik in haar kratertje kon turen en de roze zachte binnenwand perfect in beeld had. Ik was zo geconcentreerd op haar aan het letten dat ik geeneens in de gaten had dat mijn pik zich ook alweer roerde en al in redelijk erecte staat was gegroeid door het zien van haar geile performance. Ze drukte de peuk uit in de asbak en voelde met haar vingers in haar reetje dat ze meteen ver opentrok voor mijn lens en bleef daarbij ook nog naar de televisie kijken.

“Ik wil nog even op je eikel sabbelen als dat mag” zei ze en boog nog verder naar voren over het tafeltje, me tonend dat ze er helemaal overheen kon buigen. Ik twijfelde geen moment en stelde me voor haar op nadat ik het fototoestel had weggelegd op de bank. Een hand was voor haar kontje dat ze bleef vingeren om het soepel te houden terwijl ze me met haar andere hand aftrok en daarbij mijn eikel met haar mond verwende. Het effect bleef niet lang uit en binnen de kortste keren klopte mijn pik van stijf verlangen tegen haar verhemelte waarop ze me trots aankeek.

“Nou past die wel in mijn gaatje en dan kun je hem daarin lekker klaar laten komen. Ik voel graag je hete sperma in mijn darmen spuiten hoor en ik denk dat jij daar ook wel zin in hebt zo te voelen.” Ze liet me los en keek me even vragend aan maar haar opkijkende blik leerde haar meteen dat ze het bij het rechte eind had.

“Kom maar hoor, we zijn er wel klaar voor toch?”

Ik liep terug om de tafel heen en stelde me achter haar op. Ze hurkte iets omhoog en stak haar reetje uitnodigend naar me omhoog. Ik liet nog wat glijmiddel door haar bilspleetje lopen en zorgde ervoor met mijn vinger dat het ook in haar aarsje terecht kwam om voor voldoende smering te zorgen. Ik liet een paar druppeltjes over mijn eikel naar beneden lopen omdat ik haar absoluut geen pijn wilde doen. Ik wachtte nog eventjes tot een meisje op de film werd gepenetreerd en synchroon daarmee duwde ook ik de punt van mijn lul in haar rectum. Shira draaide met haar kontje tegen me aan zodat ik niets hoefde te doen om volledig in haar te verdwijnen.

Het voelde hemels lekker aan om de zachte knellende handschoen om mijn paal heen te voelen sluiten. Ik staarde naar haar ronde kleine billen waartussen mijn pik gigantisch groot leek en haar nauwe ronde gaatje oprekte tot een delicieus neukgrotje. Het fototoestel lag binnen handbereik gelukkig en ik maakte snel van de gelegenheid gebruik om ook dit beeld nog vast te leggen. Toen ze dit hoorde keek ze kort even om en ze bewoog langzaam over het tafeltje heen zodat mijn pik net nog in haar bleef steken. Voordat ze hem weer helemaal in haar liet glijden en herhaalde dit een paar keer. Zelf streelde Shira haar kutje en vingerde fel over haar klitje en prevelde voor zich heen hoe lekker ze dit vond en bewoog daarbij omhoog en omlaag waardoor mijn pik nog een extra wrijving onderging.

Onverwacht hield ze zich roerloos stil, versnelde haar ademhaling en haar beenspieren trokken vibrerend snel samen.

“O ja, dat is lekker…” zei ze zacht en liet zich heel langzaam over het tafeltje zakken. Ze trok aan mijn eikel toen haar kringspier zich over mijn eikel stulpte, vlak voordat die naar buiten werd geperst. Even dacht ik dat het haar teveel geworden was tot ze daarna opstond en op de bank ging zitten.

“Wow, sorry hoor, maar opeens kwam ik geweldig lekker klaar…” en ze streelde heel licht over haar kale poesje dat lekte van haar geil.

“Wil je me zo ook in mijn reetje neuken, dan kun jij het ritme bepalen en kun je lekker je zaad in me rammen als je wilt” bood ze aan. Ze was naar voren geschoven met haar billetjes net over de rand van de zitting en lag daar zo met opgetrokken benen. Haar handen gebruikte ze om haar knieën vast te klemmen en tegen zich aan te trekken zodat ze bijna dubbelgevouwen lag.

“Kun je ook nog een foto maken van mijn kutje met je pik in mijn reetje” opperde ze, me olijk aanstarend alsof het om een alledaags kiekje van een wolkenpanorama ging. Knielend bleek mijn pik op de perfecte hoogte om haar in haar kontje te neuken en voorzichtig duwde ik mijn eikel tegen haar nog steeds gapende sterretje. Hij werd strak omsloten maar ondervond weinig weerstand en het voelde alsof ik in een aangenaam warm oliebad werd gedompeld. Het was maar goed dat ik al twee keer was klaargekomen die dag. Zonder de sublieme pijpbeurt van eerder die avond en ook de neukpartij die middag was ik allang klaargekomen, maar nu kon ik het gelukkig nog wat langer volhouden. Shira voelde met haar slanke vingers in haar poesje aan mijn staaf die een gaatje verder in haar porde maar slechts een dunne vlees-laag scheidde ze. Ze streelde mijn eikel door haar vlees heen, iedere keer weer als ik me diep in haar duwde en speelde daarbij ongemerkt met haar clitoris die duidelijk zichtbaar naar buiten stak van opwinding.

Met moeite herinnerde ik me eraan dat ik hiervan ook nog een foto kon maken en deed dit snel om onze vrijpartij niet hierdoor te verstoren. Ik gooide de camera hierna zachtjes met een boogje op het uiteinde van de bank omdat ik me liever concentreerde op het ‘hier en nu dat zijn einde onvermijdelijk naderde. Ze gaf me zelf het voorbeeld door hard in haar tepeltjes te knijpen en eraan te trekken voordat ze mij vroeg of ik dat wilde doen. “Doe maar lekker ruw, dat vind ik nu heerlijk” spoorde ze me aan. “Ja, sla maar op mijn tietjes, dat is geil” kreunde ze toen ik er voorzichtig met mijn vlakke hand op tikte. Ik zag en voelde haar nippeltjes groeien tot harde vleespunten die vooruit priemden van opwinding en ze nam het ritme over door zichzelf op haar kutje te slaan. Bij iedere pets, die duidelijk hoorbaar was door de natheid tussen haar benen, trok haar kontje samen en kneep ze in mijn pik die haar onverdroten neukte.

Het wond me dermate op dat ik alle voorzichtigheid vergat, draaiend aan haar nippeltjes trok en haar lustvol ruw penetreerde. Even voelde het aan alsof ik eeuwig zo door zou kunnen gaan maar plotseling voelde ik mijn orgasme naderen, en wel met onverwacht rasse schreden.

“Spuit me maar vol hoor” zei ze toen ik kreunde dat ik klaar ging komen. “Ik kom ook alweer bijna en het is zo lekker…” zei ze waarbij een straaltje ongecontroleerd speeksel over haar wang naar beneden liep. Ik liet me over haar heen vallen om het op te kunnen likken, hetgeen uitmondde in een korte tongzoen. Happend naar lucht duurde die niet lang maar was wel heerlijk lekker, warm en fris tegelijk, en gevoelsmatig hadden we sowieso alle besef van tijd verloren. Ik kon nog net de kracht opbrengen voor een ‘laatste aanval’ en nam haar zo ruw dat ze van voren naar achteren werd meebewogen over de zitting van de bank. Haar gekreun liet me haar instemming weten en passief onderging ze gelaten mijn lusten. Opeens was het zover, zwol mijn pik op en ik voelde  hoe mijn sperma in straaltjes in haar rectum werd geloosd.

Ik trok haar aan haar heupen naar me toe en mijn sap leek haar holletje nog verder op te warmen. Volledig door lust overmand kon ik niets meer dan ongecontroleerde geluiden uitstoten voor ik langzaam weer ‘terug belandde op de aarde’.

Ik had voor mijn gevoel werkelijk in de hemel gelogeerd en steunde met beide handen op de bank om mijn evenwicht te bewaren. Het gehijg dat weerklonk was niet van de lucht want we hapten allebei naar adem toen we traag bijkwamen. Ze liet haar voeten op de grond zakken toen ze voelde dat mijn pik begon te slenken in omvang en ontspande haar lichaam. Toen mijn eikel naar buiten werd gedrukt door haar kontje sputterden er meteen daarna wat druppeltjes sperma en glijmiddel naar buiten die ze geschrokken opving in haar hand. Ik pakte een puntje van de handdoek en wreef haar vingers droog, zeggend dat ik de schuld was omdat het vooral mijn nattigheid was. Opgelucht wreef ze met een ander stukje van de handdoek haar bilspleetje droog en ik wrikte me omhoog om naast haar op de bank neer te kunnen ploffen.

We streelden elkaar maar de eerste minuten verliepen woordloos tot ik haar bedankte voor de heerlijke vrijpartij en vroeg of ze nog wat wilde drinken.

“Ja graag! Een flesje bier zou nog wel lekker zijn, maar dan loop ik wel even mee om mezelf een beetje schoon te maken in de badkamer” zei ze. We bleven nog even tegen elkaar aangeleund zitten en streelden en kusten mekaar voor we opstonden ik de deur van de badkamer openhield. Met een washanddoekje verzorgde ik voor mezelf een ‘mini-bad’ waarin vooral mijn kruis en mijn oksels een beurt kregen.

Shira zei ‘sorry” vanaf de toiletpot toen een forse portie darmlucht ontsnapte, wat ze blijkbaar niet had verwacht, wat me wel op de lachspieren werkte. Gelukkig zag ze er de humor ook van in en lachte vrolijk mee toen ze perste en een laatste restje wind ontsnapte voor ze opstond en mijn voorbeeld volgde.

“Het is maar goed dat we morgen kunnen uitslapen” merkte ik op toen ik in de kamer zag dat het al tegen drie uur liep en wilde niet al te lang meer opblijven. Ik gaapte spontaan mee toen ik zag hoe ze haar mond opensperde nadat ik dat gezegd had en vroeg daarna of ze nog een muziekje wilde horen of liever wilde dat de film bleef draaien. “Nou, als ik de keus heb zou ik graag nog een stukje van een andere DVD zien die je hebt, maar dan gewoon eentje die je niet achter de deurtjes verbergt. Je hebt een concert van Janis Joplin heb ik gezien en daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Tom draait die muziek ook vaak, maar ik heb haar eigenlijk nog nooit zien optreden.” Ik vond het prima en zette hem voor haar op maar vertelde wel dat ik hem niet meer helemaal af wilde kijken.

“Eigenlijk ben ik bekaf Shira, maar ik heb nog wel zin in een laatste sigaretje. Daarna ga ik alvast mijn tanden poetsen en kruip ik onder de lakens. Als jij het later wilt maken vind ik het best hoor, maar ik hoop dat je het me niet kwalijk zult nemen.”

Een onderdrukte gaap verraadde dat zij ook toe was aan een portie slaap en dat gaf ze ook aan, maar voelde er ook nog wel voor om haar flesje leeg te drinken en daarbij ook een shagje te roken.

“Maar ik hoop dat je het niet erg vindt Martin, dat ik dan wel mijn pyjama aantrek” vertelde ze me. “Ik slaap thuis altijd met een pyjama en het klinkt misschien wel raar hoor, maar anders kan ik niet zo lekker pitten. Maar hij is ook heel snel uit te trekken hoor” excuseerde ze zich meteen.

“Als je het dan niet erg vindt dat ik er geen draag, want bij mij is dat het tegenovergestelde geloof ik. Ik heb niet eens een pyjama dus anders moet ik in een T-shirt en een slipje aantrekken.” Ze begon te lachen en zei dat ze echt niet zou schrikken als ze mij naakt in bed zou zien omdat ze intussen wel wist hoe ik er uit zag.

Een half uurtje later liep ze met me mee naar de badkamer waar we ons klaar maakten voor de nacht, wat daar nog van resteerde althans. Ze haalde haar tas uit de woonkamer om haar nachthemdje te pakken en trok hem over haar hoofd. Het was, zoals ik al had gezien, een klein niemendalletje dat haar prachtig stond. Eigenlijk opwindender dan zonder omdat haar lichaam er mooi doorheen scheen en dus bepaald niet veel van haar schoonheid verhulde. De splitten liepen door tot aan haar taille en haar billen bolden prachtig rond op hieronder, vooral toen ze de ceintuur losjes vastknoopte. Toen we naast elkaar stonden voor de wasbak viel me het verschil in lengte tussen ons weer op omdat ze niet boven mijn schouders uit kwam. Via de spiegel keek ze me schuin omhoog aan voordat ze haar mond schoon gorgelde en nog een laatste keer gebruik maakte van het toilet.

“Dat was wel een verrassende dag” zei ze toen we tegen elkaar aan lagen onder een zacht dekbed. “Het concert, het lekkere eten en dan ook nog de lekkere seks met jou. Zo had ik nog nooit iemand gepijpt en ook met die plasseks had ik nog nooit gedaan op die manier, maar ik vond het wel heel erg lekker. Jij ook?”

Ik over-strooide haar met welverdiende complimentjes en genoot haar handen die ze om mijn lichaam had geslagen waarna ze zei dat ik haar gerust wakker mocht maken als ik haar wilde neuken. Ik vond het een lief aanbod maar wist al dat ik hiervan geen gebruik zou maken omdat zij ook haar nachtrust nodig had. Bovendien hadden we morgen nog tot in de middag de tijd om ons met elkaar te vermaken. Trouwens, na de beleefde seks van vandaag was ik blij dat ik wat rust kreeg omdat ook bij mij de jaren begonnen te tellen. Ik bezwaarde haar niet met mijn overwegingen maar beloofde dat te zullen doen en kuste haar een goede nacht. Ik kon niet lang genieten van haar aanwezigheid in mijn bed want al snel viel ik in slaap, kort nadat ik voelde hoe ze mijn lid onder haar nachtjurkje had gelegd en tegen me aan was gekruld met haar been tussen mijn dijen.

De dag erop werd ik tegen een uur of half elf wakker met een ongewoon maar lekker gevoel aan mijn pik. Even later verscheen het hoofd van Shira van onder de lakens en ze keek me glunderend aan.

“Ik hoop dat je niet boos bent maar ik was al een tijdje wakker en ik voelde me zo geil. Ik heb me eerst een keertje gevingerd en toen dacht ik dat ik je wakker zou kunnen pijpen. Maar kijk!” Zei ze en toonde me de fotocamera. “Ik dacht dat je foto’s wilde maken van je pik in al mijn gaatjes, dus kun je alvast een kiekje maken voor je computer als ik je met mijn mond verwen.”

Slaperig knikte ik en prees me gelukkig met haar aanwezigheid en opgewonden geestdrift. Shira zag er werkelijk prachtig uit zoals ik haar nog niet eerder had gezien, haar lange haren waren niet gekamd en gaven haar een wild uiterlijk. Normaliter had ze een beetje lipstick op hoewel die amper opviel omdat die niet fel gekleurd was en haar ogen schitterden onopgemaakt wellicht nog meer dan anders.

“Ga jij je aftrekken als je naar de foto’s kijkt?” Vroeg ze onbevangen maar ik schaamde me wel dat ik moest toegeven dat ik dat misschien inderdaad zou gaan doen.

“Stoort je dat?” Vroeg ik haar maar ze zei dat ze het wel opwindend vond en er helemaal geen bezwaar tegen had in mijn geval maar dat het voor anderen wel anders lag misschien. Veel tijd tot nadenken kreeg ik niet want voor ik het wist lag ze alweer tegen mijn middel met haar hoofd en hapte ze weer met haar lippen rond mijn stam. Met een hand reikte ze me het fototoestel aan alsof ze er trots op was door en voor mij vereeuwigd te worden. Ik maakte eerst een paar foto’s voordat ik het dekbed wegsloeg zodat zij helemaal te zien zou zijn op de volgende foto. Ik lag een tijdje lui te genieten want het wakker worden was snel gegaan na deze unieke wek-beurt maar ik wilde mijn geilheid voorlopig nog niet verspuiten.

Toen het echt lekker werd en ik dreigde klaar te gaan komen door haar verwennerij maakte ik een eind hieraan door haar omhoog naar me toe te trekken. Schuldig kijkend vroeg ze me of ze iets fout had gedaan maar ik stelde haar snel gerust.

“Het is heerlijk, te lekker eerlijk gezegd want ik heb nog geen zin om klaar te komen nu omdat ik me nog lekker geil wil voelen zolang je hier bent. Als ik nu al klaarkom wil ik alleen maar nog met je slapen en ik weet dat je niet graag op bed ligt om te slapen overdag. Dat wil ik je niet aandoen en daarom neem ik even een douche en zorg dan voor een ontbijtje voor ons.”

Ze stemde in en leek gerustgesteld door mijn woorden maar vroeg me wel of ze dan mee mocht onder de douche. “Dan was ik je rug en mag jij me ook lekker verwennen als je wilt. En een lekker hapje eten lust ik ook wel hoor, want ik rammel van de honger eerlijk gezegd.”

In de badkamer nam ik alle tijd om Shira van top tot teen af te wassen met warm water en een geurige zeep. Extra aandacht kregen haar tietjes die ik masseerde met mijn hand en natuurlijk ook haar billen en haar poesje. Onder de warme waterstraal voelde ik dat ze ook al weer geil was want mijn vinger voelde het geil uit haar spleetje opwellen. Het voelde heerlijk glad aan en heel makkelijk kon ik met een vinger in haar kutje komen. Ze vond het heerlijk en kwam met haar kontje tegen me aan staan zodat ik er goed bij kon. Met haar heupen maakte ze zelfs neukbewegingen over mijn vinger waarbij ze haar klitje tegen mijn handpalm wreef.

“Moeten we ons zo meteen al direct aankleden of mag ik nog gewoon bloot blijven?” Vroeg ze. “Het is nog lekker warm maar sommige mensen hebben het liever niet als ze gaan eten, dan trek ik wel mijn rokje aan hoor.”

Als zij er geen bezwaar tegen had om tegen een blote man aan te kijken zou ik zelf ook het liefste niks aantrekken maar ik had er sowieso helemaal geen bezwaar tegen als zij nog naakt was, eerder integendeel.

Zo zaten we even later in ons blootje tegenover elkaar aan tafel en ik schonk een kopje thee voor Shira in.

“Ik hoop dat het voldoende voor je is,” zei ik, wijzend naar de tafel die voorzien was van toast, broodjes, verschillende soorten beleg en een kan vers sinaasappelsap.

“Wow, dat kun je wel zeggen! Nog chiquer dan in een hotel!” Meldde ze met glunderende ogen en viel meteen het mandje met vers gebakte broodjes aan. De mededeling dat ze honger had gehad bleek geenszins overdreven want broodje na broodje verdween op haar bord en ze probeerde zo’n beetje al het beleg uit voor ze zich lui en voldaan onderuit liet zakken. Ze rondde haar maaltijd af met het laten van een boer die nogal luid weerklonk en sloeg haar hand voor de mond om ‘sorry’ te stamelen. Het wekte eerder op mijn lachspieren en gaf alleen maar aan dat het haar goed had gesmaakt. Toen ze naar het toilet gelopen was ruimde ik snel de tafel af en zette alles op het aanrecht.

Daarop liep ik terug de woonkamer in en zag tot mijn verbazing dat Shira bezig was zichzelf aan te kleden.

“Je wilde toch nog foto’s van me maken, weet je nog? Nou, dan kun je het beste beginnen met een striptease maar dan moet ik me wel eerst aankleden” lichtte ze haar actie nuchter toe.

“Ik heb je fototoestel ook alvast gepakt, asjeblieft” en overhandigde me het cameraatje. “Heb je geen films, ik bedoel gewone seksfilms, met een muziekje erbij? Dat beweegt wat makkelijker en als jij je foto’s maakt kan ik nog een stukje film kijken want dat maakt me altijd lekker geil…”

Ik had meteen al een idee van wat ik voor haar zou kunnen draaien en voldeed graag aan haar verzoek. Toen de film startte was ze helemaal gekleed, compleet met dichtgeknoopt spijkerjack.

Ik maakte kiekjes toen ze zich begon uit te kleden en hierbij super suggestieve poses aannam alsof ze een professioneel model was. Voor ze helemaal naakt was had ik haar al liggend gefotografeerd, knielend, over haar heen gebogen en op ooghoogte. Ik maakte veel opnames omdat ik wist dat ik ze gewoon op de computer kon zetten en de slechte zou ik eenvoudig kunnen wissen. Het viel me constant op hoe feeëriek mooi ze was en hoe charmant en opwindend ze bewoog bij alles wat ze deed. Uiteindelijk poseerde ze voor me terwijl ze op de eettafel zat met haar benen ver uit elkaar en liet ze me fotograferen hoe ze zichzelf vingerde in haar poesje. Ze spreidde de lipjes en speelde met haar klitje toen ik met de camera tot bijna in haar kutje binnen kwam en nog meer opnamen maakte.

Toen ze al een goed eind op weg was naar een orgasme legde ik het toestelletje terzijde en duwde haar vingers weg met mijn tong.

“O ja, dat is lekker!” Fluisterde ze zachtjes toen ik haar voorzichtig begon te beffen. Ze wreef met haar handen door mijn haar en drukte mijn gezicht stevig tegen haar kruis. Een glimp naar haar gezicht leerde me dat ze naar de televisie staarde gedurende ik haar bevredigde en ze straalde van tevredenheid. Na een paar minuten gaf ze aan dat ze genoeg verwend was geworden maar ik ging onverdroten voort, ondanks dat mijn tong wel moe werd. Ik zoog haar kutje op tussen mijn lippen, liet mijn hoofd op en neer gaan om haar verder te stimuleren en neukte haar zelfs met mijn neus door haar spleetje. Mijn tong kon weer een tijdje de honneurs waarnemen uiteindelijk liet ik mijn wijsvinger assisteren toen haar kruis inmiddels druipnat was van het geil. Ik nam er alle tijd voor omdat ik van plan was haar een echt lekker orgasme te laten beleven in alle rust en zonder haast. Dat ze ervan genoot, liet ze horen. Maar, zonder dat had ik het herkend aan haar bewegingen en haar ademhaling die gehaast en onregelmatig werd.

Haar reacties werden feller toen ik ook haar billen masseerde en teder in haar tietjes kneep zonder dat ik ophield haar poesje verder te likken en te zuigen. Ze holde haar rug en wrikte haar billen op en neer op het tafelblad in een ongecontroleerde salsadans van lust. Gelaten maar ook willig onderging ze haar lust die in steeds hogere golven macht van haar namen en haar steunen overstemde de geluiden van de televisie. Ongestuurde bewegingen van haar benen en haar buik kondigden haar orgasme aan, hetgeen ze kermend aankondigde. Ze probeerde vergeefs me weg te duwen om haar zelf over het randje heen te helpen met haar geoefende vingers maar zonder haast werkte ik verder aan haar genot. Ze spreidde haar armen machteloos uit over de tafel en hapte gierend naar lucht toen haar hoogtepunt zich onomkeerbaar aandiende. Geil lekte uit haar poesje en liep door haar bilnaad naar de tafel, maar keer op keer likte ik haar droog met mijn tong voor het helemaal naar beneden droop. Ze veerde omhoog om mijn hoofd andermaal tegen haar poesje te duwen en maalde met haar heupen in het rond voor ze stil en bewegingloos neerviel. Langzaam loste ik mijn greep en zoog haar kutlipjes nog eenmaal op, die opgezwollen naar stukje naar buiten staken, likte nog een laatste keer door haar bilspleetje en gunde haar toen de rust om bij te komen met gesloten ogen.

Toen ze weer rustiger ademde en ze van de tafel af was geklauterd met mijn ondersteuning kuste ze me en ze klemde zich om me vast met haar armen.

“Maar jij bent nog steeds niet klaargekomen” merkte ze verbaasd op toen ik haar een drankje aanbood.

“Nee, dat klopt Shira. Weet je, ik ben nog steeds hartstikke geil, ook al loop ik niet constant met een stijve pik rond. Jou te mogen likken was ook heerlijk voor mij en, als ik zo stout mag zijn het op te merken, het is nog geen vier uur en voor die tijd hoop ik dat ik je nog een keer mag neuken…”

Ze zei dat ik daar maar op moest rekenen maar zei dat ze wel heel graag een flesje Breezer zou drinken nu. Bij het tweede flesje en na een volgende sigaret was ze weer bijgekomen en kwam ze knus tegen me aangekropen op de bank. Dat, samen met de beelden van de film die nog liep, zorgde ervoor dat mijn pik alweer heel snel vol bloed liep toen ze die aanraakte met haar frêle en voorzichtige vingers.

Ik dwong mijn lusten tot even verder uitstel door nog wat schaaltjes hapjes voor ons te halen en zette daarbij ook nog een andere film op. De vorige was bijna afgelopen en ik had in gedachten nog een Seventeen-film op te zetten. Geen extreme hardcore maar wel beelden met mooie jonge mensen die de liefde bedrijven, alleen of met z’n tweeën.

“Oké, een laatste jointje wil ik nog wel met je roken maar ik wil niet dat Tom dadelijk komt en je hier half out ligt” antwoordde ik toen ze vroeg of ze nog wat mocht roken waarbij ze niet dacht aan tabak alleen.

“Nee Martin, natuurlijk niet. Maar ik verwacht wel dat je me nog een keertje lekker wilt neuken, al was het alleen maar om je foto hè? Dan kun je je pik bekijken hoe die in alle drie mijn gaatjes steekt als ik er niet ben toch?”

Daar had ik inderdaad ook zelf nog aan gedacht maar ik had haar er niet meer durven te herinneren. Alsof ze vereerd was door mijn vraag bracht ze me zelf de camera en kroop ongevraagd bij me op schoot toen ik haar het jointje aanbood. Ze zat met haar gezicht naar mij toe en had haar voeten op de bank gezet zodat haar kruis op mijn pik rustte. Die kwam meteen weer tot leven door deze hete beroering en al snel klopte die tegen haar dijen.

“O, even tussen de leuning leggen, zo noem je dat toch?” Vroeg ze olijk en wipte even omhoog om mijn pik tegen haar spleetje te positioneren. Ze zat vederlicht op me, alsof ze boven me zweefde en mijn pik zonder moeite kloppend hard vol kon lopen. Ze kuste me nat en lang voor ze de sigaret weer teruggaf aan me en toen ik een hijs ervan nam gleed ze met haar natte spleetje ver de lengte van mijn pik. Toen ik mijn billen aanspande richtte mijn lul zich een klein stukje op en daarvan maakte ze heel geraffineerd gebruik. Ze draaide met haar bekken tot mijn eikel voor haar kutje stond en wrikte toen net zo lang tot hij voor haar gaatje zat. Zuchtend keek ze me aan en liet zich toen langzaam zakken waarbij mijn pik zich in haar gastvrije grotje boorde. Strak, heet en nat voelde haar poesje aan toen ze nog even opwipte om hem helemaal in haar door te kunnen laten dringen met deze subtiele beweging.

“Jij bent een unicum, Martin. Sommige klanten ben ik best wel een beetje bang voor. Anderen denken alleen maar aan zichzelf, maar dat mag natuurlijk ook, want daar betalen ze ook voor. Maar jij houdt rekening met mij, je neemt me zelfs mee uit eten en naar een te gek concert en vraagt altijd verlegen of ik wel iets fijn vindt. Ik hoop dat je heel snel weer belt hoor, want naar jou kom ik heel graag.”

Ik vond het vreemd dit te horen omdat ik mijn eikel op datzelfde moment tegen haar baarmoedermond voelde kloppen en ik mijn best moest doen haar niet vol te bonken zoals de andere klanten deden die ze daarom niet zo mocht.

Opeens leunde ze achterover en steunde met haar handen op mijn knieën.

“Kun je het zo goed zien?” Vroeg ze nuchter. Ik snapte dat ze op een foto doelde, keek snel even door de zoeker, drukte af en zei haar dat het prachtig was. Ze keek me blij aan en keek met me mee naar ‘ons kruis’ toen ze me begon te berijden. Een ander woord kan ik er niet voor bedenken want ze bewoog zo dat ik kon blijven zitten maar mijn pik in lange halen uit haar schoof en ze zich daarna weer liet zakken tot haar poesje mijn buik raakte. Ik maakte nog snel een paar laatste opnamen van dit beeld voor ik de camera demonstratief uit zette.

“Klaar?” Vroeg ze me. Ik schudde mijn hoofd en zei dat ik nog niet klaar was gekomen waarop ze moest lachen en zei dat ik wel wist wat ze bedoelde.

Voorzichtig stapte ze van me af en ik wist even niet wat ze van plan was. Toen ze wijdbeens naast me ging zitten werd het me wel duidelijk dat ze me uitnodigde haar ‘ouderwets’ vol te pompen in het missionarisstandje, zo snel en hard als ik zelf wilde. Een invitatie die ik heel graag wilde accepteren, want ik was echt toe aan een ejaculatie die ik al zo lang had uitgesteld. Het feit dat ik de dag ervoor al zo vaak en lekker was klaargekomen had ervoor gezorgd dat ik haar niet al eerder had volgespoten maar nu zou dat niet meer lang duren wist ik. Ze hielp met haar hand en haar draaiende bekken dat ik zo in haar weg kon zakken in haar kutje. Kussend wreef ik mijn borst tegen haar tepels en probeerde haar ondertussen zo rustig mogelijk te neuken. Plotseling voelde ik dat ze met haar vinger door mijn bilspleet streelde en al snel duwde ze haar vingertopje in mijn aars.

Dat was voor mijn lichaam het teken dat ik mijn ballen diep in haar leeg mocht spuiten en na een paar snelle pompende bewegingen was het dan ook zo ver. Ik liet me zwaar op haar zakken en voelde hoe mijn sperma tegen haar baarmoeder aan spoot, een hemels gevoel van gelukzaligheid en overgave in wederzijdse lust.

“Wow, dat was nog een hele portie die je in me spoot” zei ze toen ik haar aankeek. Toen ik het geil uit haar kutje voelde lopen wist ik wat ze bedoelde maar excuseerde me door te zeggen dat dat een gevolg was van haar mooie schoonheid en liefdevol begrip voor ‘deze ouwe zak’.

Toen ik me uit haar terugtrok volgden er nog een paar druppels die uit haar poesje liepen. Ze ving het op in haar hand, hurkte naast me op de vloer en nam mijn slap wordende pik in haar mond om er nog een keer op te zuigen om de laatste restjes zaad er uit te zuigen. Het door haar opgevangen geil verdeelde daarna over mijn lul om het van daaraf weg te likken en door te slikken.

“Het wordt nu echt tijd voor een laatste Breezer als je daar nog zin in hebt” zei ik tegen Shira nadat we nog een kwartiertje tegen elkaar hadden gezeten om bij te komen.

“Ja graag” zei ze, “maar dan ga ik me ook nog even een beetje douchen en dan zal ik me ook alvast aan moeten kleden.”

Ik wist dat het niet anders was en trok zelf een kamerjas aan. Ik wilde haar niet naakt gedag zeggen aan de deur maar om mezelf helemaal aan te kleden had ik ook geen zin.

“Mag ik ook nog even kijken naar de foto’s?” Vroeg ze toen ze weer in haar jurkje binnen kwam gelopen.

“Natuurlijk, wacht maar even, dan zet ik de computer even aan” zei ik, want kijken op het schermpje van de camera is niet zo duidelijk. Ik keek er zelf van op dat ik gedurende ons samenzijn meer dan zestig opnames had gemaakt. Een beetje beschroomd wilde ik snel door de foto’s heen bladeren maar daar weerhield Shira me van. Ze wilde alle foto’s stuk voor stuk bekijken en herinnerde me aan onze anale neukpartij en haar techniek waarop ze me in haar keel had kunnen laten neuken. De striptease vond ze ook wel leuk om te zien hoewel ze nogal wat commentaar leverde op haar eigen lichaam, iets dat ik natuurlijk hartstochtelijk tegensprak.

“Dit was de geilste nacht van mijn leven” vertelde ze en omhelsde me om me te bedanken waarbij ze haar vingers nog even onder de badjas liet glippen. Met haar tong rond bewegend in mijn mond voelde ze dat er nog steeds leven in mijn pik zat en trok ze de ceintuur los. Ze voelde zelf ook wel aan dat ik haar niet nog een keer kon neuken maar met haar hand trok ze mijn pik nog een keer stijf.

“Als ik je klaar trek, mag ik dan je laatste zaadjes ook nog eten?” Vroeg ze poeslief. Ze pakte mijn hand vast en nam me mee naar de bank waar ze naast me kwam zitten. Ze nam een slokje uit haar flesje, rookte een sigaret en bleef me ondertussen aftrekken. Ik verdeelde mijn aandacht tussen de televisie, waar de film nog steeds liep, en vooral haar hand en haar lichaam.

Toen ik haar aankeek stak ze haar vinger in haar mond en likte die nat met haar speeksel waarop ze hem over mijn lippen streek. Ik zoog hem naar binnen en proefde haar heerlijk frisse speeksel. Ze herhaalde dit een paar keer en iedere keer weer was haar vinger nog natter dan de keer daarvoor. Mijn pik klopte in haar hand maar ik wist niet hoelang dit nog zou duren voor ik klaar zou komen na al mijn reeds geplengde zaad. Heel voorzichtig trok ze mijn voorhuid zover mogelijk naar achteren en streelde met haar pink over het spleetje en bewoog in een trekkende beweging mijn vel weer terug. Al na twee of drie keer borrelde al een druppel geil over mijn eikel en zorgde ervoor dat mijn lul heerlijk gesmeerd werd en haar aftrekkende beweging sensationeel lekker aanvoelde.

Ze knielde naast me neer en boog met haar hoofd over mijn schoot, maakte de ceintuur los en sloeg de jaspanden opzij. Ik voelde haar warme adem over mijn penis voor ze mijn pik in haar mond nam. Ik voelde haar tong om mijn eikel draaien en al snel hierna stopte ze haar vinger erbij tussen haar lippen. Haar andere hand spreidde ze uit over mijn stam en begon me geroutineerd af te trekken en al snel schokte ik van opwinding. Ze forceerde een orgasme toen ze met haar nat gelikte en geil overvloeide vinger in mijn bilnaad bracht en deze plotsklaps voorzichtig maar diep in mijn anus naar binnen drukte. Geraffineerd streelde ze van binnen uit over mijn prostaat om me sneller klaar te laten komen. Dat had wel effect want al razendsnel nadat ze hiermee begonnen was begon ik naar mijn gevoel al klaar te komen. Het gevoel hield lang aan tot mijn laatste restjes sperma naar buiten kwamen in kleine golfjes maar het was overweldigend lekker, vooral toen ze me daarna volledig leegzoog en een paar laatste pijpbewegingen maakte met haar hoofd.

Het werd tijd om afscheid te nemen maar niet voordat ze haar rokje omhoog tilde en me liet zien dat ze haar ‘nette’ slipje daaronder droeg. Toen ze dat echter omlaag trok zag ik meteen dat het touwtje van haar string uit haar kutje bungelde en ze zei ondeugend dat ze haar slipje maar even in haar wasmachine had gestopt voor me en vroeg me dat er zelf uit te halen. Voor een laatste keer die dag ging ze wijdbeens voor me zitten om me de gelegenheid te geven het er met mijn mond uit te trekken.

“Niks te danken hoor,” antwoordde ze toen ik haar zei dat ik het een leuk aandenken vond samen met de foto’s.

“Nou, van jou heb ik anders wel wat meer gekregen en ze vertelde nog een keer over het etentje en het concert. “En de CD natuurlijk!” en liet me triomfantelijk het gesigneerde doosje zien.

“Ik hoop echt heel graag dat je me binnenkort weer opbelt Martin. Wat mij betreft kun je altijd bellen hoor, om het even of het voor een half uurtje is of voor een hele dag, mijn part voor een hele week!”

Ik beloofde haar dat ze niet lang zou hoeven te wachten op een volgende uitnodiging en toen ze dat bestempeld wilde zien door een laatste kus duurde die net zo lang tot de bel ging.

Tom zwaaide naar me vanuit zijn wagen en stak zijn duim naar me omhoog toen Shira nog maar net in de auto zat, het Cd’tje liet zien en druk vertelde. Ik zwaaide ze na tot ze de hoek omreden en besloot haar snel weer te vragen voor een nachtje ‘met beschuitjes.’

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s