Shira IV


DE NACHT 2.3

“Wow, het lijkt wel een tempel of zo!” zei Shira toen ik de parkeerplaats van het Chinese restaurant opreed. Ook over de inrichting werd ze bijna lyrisch, zo mooi vond ze het en ze vroeg me of we een tafeltje aan het raam konden krijgen. Van daaruit had je een mooi zicht op de Maas. Haar wens werd vervuld door een vriendelijke ober die ons naar een tafeltje bracht en vroeg of we iets wilden drinken. Het was al twee uur later toen we opstapten en Shira had het zich prima laten smaken en had bijna de hele schotel opgepeuzeld. De ijs-coupe vond ze ook verrukkelijk en voldaan zat ze op de stoel naast me toen we het uitje voorzetten en ik verder reed.

“Wil je hier gaan wandelen?” Vroeg ze verbaasd toen ik de auto een parkeergarage binnenreed.

“Ik heb het over wandelen gehad, maar toch niet gezegd dat we dat in een bos zouden doen of zo? Ook in een stad kun je wandelen hoor, het gaat toch om de lichaamsbeweging?”

Ze vond het wel raar en merkte dubbelzinnig op dat we ook op een andere manier wat lichaamsbeweging konden genieten. We hadden nog een uurtje de tijd voor het concert begon maar ik besloot haar hierover nog maar in het ongewisse te laten en nodigde haar uit op een terrasje op de markt. De concertzaal lag in een zijstraat en daar waren we dus binnen vijf minuten. Ze vond alles best toen ze een Breezer mocht bestellen en zelf bestelde ik een biertje. We hadden het over speelfilms die ze had gezien en komedies bleken haar voorkeur te hebben merkte ik al snel, maar ook actiefilms zag ze graag.

“En natuurlijk pornofilms” fluisterde ze samenzweerderig in mijn oor, “maar ik weet niet of die ook meetellen.”

“Later” zei ik toen ze vroeg of ze nog wat mocht drinken, “we gaan nu echt eerst een stukje wandelen.” Ze stond meteen op maar keek me wel een beetje teleurgesteld aan toen ze mijn hand vastpakte en met me mee liep.

“Kijk, daar lopen we naartoe” zei ik toen de concertzaal te zien was en affiches van ‘West Wave’ de entree sierden. Ze stond even stil toen ze dit zag en keek me verrukt aan. “Meen je dat echt? Heb je dan kaartjes? Ik dacht echt dat ik een kolerestuk moest lopen of zo! O, dit is helemaal te gek!”

Ik kreeg een spontane omhelzing en ze glunderde helemaal waardoor ik wist dat mijn verrassing wel degelijk in goede aarde was gevallen.

Ik liep door de drukke zaal naar voren tot we voor aan het podium stonden en de timing bleek goed te kloppen want niet lang daarna gingen de zaallichten uit en betrad de band het podium. Henk, de bassist, zag me al snel staan en knikte me toe. Ik stak even mijn duim omhoog naar hem. Ze zetten het eerste nummer in, een bekende hit van hun, en de zaal ging uit zijn dak, Shira ook. Ze zong heel wat nummers luidkeels mee en kon de teksten uit haar hoofd. Na twee uur was ze uitgeput van het dansen en springen en zag er bezweet uit toen de laatste toegift gegeven was. De zaal liep al leeg toen de eerste roadies de kabels begonnen uit te pluggen en het drumstel uit elkaar werd genomen. Ik sprak er eentje aan en vroeg of hij Herman even kon vragen of we even de kleedkamer in mochten. Hij liep weg alsof hij het niet had gehoord maar kwam even later terug met Herman in zijn kielzog.

“Hoi Herman, ik wil je even voorstellen aan een hele grote en mooie fan van jullie, dit is Shira!” Ze kleurde rood toen hij haar een hand gaf. Toen ik hem het hoesje van de CD gaf met het verzoek dit te tekenen zei hij dat we maar even mee moesten komen naar achteren. Daar zat de hele band te genieten van het geslaagde optreden en van een biertje. Herman kondigde met luide stem aan dat er fans waren van het eerste uur en stelde ons voor aan de andere bandleden. De handtekeningen waren snel gezet en we werden gevraagd er even bij te komen zitten. John, de zanger, zei lachend dat hij het jammer vond dat ze al in gezelschap was en noemde mij een bofkont, iets dat ik tegenover hem bevestigde.

“Ieder wat hè? Jij hebt een te gekke stem maar ik heb een perfecte vriendin bij me. Ruilen gaat niet. Maar dat zou ik ook niet willen hoor, daarvoor ken ik jou te goed en zoiets gun ik Shira ook niet hoor.”

Hij lachte en stelde de rest van de band aan haar voor waarna hij ook nog een demo-exemplaar opduikelde van nooit uitgebracht nummer die hij ook aan haar gaf. Overdonderd en beduusd kuste ze hem waarop de anderen ook een kusje van haar wilden waarop ik hun bedankte en beloofde ook bij hun volgende concert aanwezig te zijn als ze in de buurt optraden.

Ze kon het bijna niet geloven dat ik haar de gesigneerde CD gaf toen we terug naar de auto liepen.

“Nu lopen we toch een stukje? En met die pumps had je echt niet zo lekker kunnen swingen dus ik hoop dat je me mijn smoesje vergeeft, hoewel… We wandelen nu toch en wat dat betreft heb ik dus niet gelogen.”

Ik legde mijn hand om haar heerlijke kontje en kneedde er zachtjes in, me al verheugend hetzelfde te mogen doen als ze haar spijkerbroek weer had uitgetrokken. In de auto op de terugweg vertelde ze de eerste twintig kilometer alleen maar hoe mooi ze het concert had gevonden, hoe geweldig ze het in de kleedkamer had gevonden en hoe blij ze was met de CD ‘s.

Halverwege de rit voelde ik haar hand op mijn been naar boven bewegen en al snel voelde ze door mijn broek in mijn kruis. Ik deed hetzelfde bij haar maar toen ze mijn gulp wilde openknopen zei ik haar dat ze dat maar beter even uit kon stellen tot we thuis waren.

“Ik wil je wel veilig terugbrengen Shira, en dat is een beetje lastig als je me zo op zit te geilen. Seks en rijden gaan bij mij niet goed samen, maar over een kwartiertje zijn we bij mij en dan hoef je je echt niet meer in te houden. Maar als je wilt kun je jezelf wel vingeren hoor, maar ik moet nog even op de weg letten.”

Na een spontaan kusje op mijn wang keek ze verveeld uit het raam naar de voorbijschietende bomen en boerderijen maar voldeed wel aan mijn verzoek me te kunnen concentreren op de weg, hoewel…

“Ik ben super geil als ik bij je mag zijn” zei ze en vanuit mijn ooghoek zag ik hoe ze haar broek omlaag trok tot bijna op haar knieën. Haar slipje verdween mee naar beneden zodat ik een vrije blik had op haar geschoren poesje en naar de weg starend begon ze zich inderdaad uitgebreid op te geilen. Al snel hoorde ik haar hijgen en zakte ze onderuit op de stoel naast me.

“Jij wil me zeker nog in mijn reetje neuken hè?” Vroeg ze. Dat was ik inderdaad wel van plan ja, maar zo gevraagd vond ik het toch wel erg bot klinken uit haar mond en ongezien voor haar deed dit me rood kleuren van schaamte.

“Thuis heb ik ook een buttplug, net zo eentje als jij hebt en die heb ik gisterennacht de hele nacht in mijn kontje gedragen. Eerst heb ik nog wat wakker gelegen omdat het toch wel vreemd aanvoelde, maar daarna heb ik lekker geslapen en vanmorgen voelde het heerlijk geil aan. Meestal vind ik het niet zo fijn als ze me anaal willen nemen, maar jij doet het heel voorzichtig en dan is het eigenlijk wel heel lekker.”

Ze vertelde dat ze daarom “die andere film” had uitgezocht om samen met mij te kijken en ik wist me meteen te herinneren welke “Mayhem”-film ze bedoelde, een film die inderdaad bol stond van harde anale actie.

Ik hoorde haar zeggen dat ze zichzelf al in haar kontje vingerde en gaf nog een beetje meer gas om maar snel thuis te zijn. Toen ik de parkeerplaats opreed zat ze zichzelf nog steeds uitgebreid te vingeren en keek me verrast aan toen ik de motor uitschakelde.

“Oeps, zijn we er al?” vroeg ze verbaasd. “De terugweg leek wel een heel stuk korter dan de heenweg” en dat zeggende trok ze snel haar broek omhoog waarna we samen uitstapten. Shira kon niet weten hoe geil ze me had gemaakt met haar verrukkelijke lichaam en ik kon niet wachten haar weer naakt te zien en vooral ook te voelen.

“Zo meid, we hoeven er nu niet meer uit vandaag dus kan ik rustig een biertje drinken, kan ik er voor jou ook een meebrengen of drink je nog liever een Breezer of zo?” Vroeg ik toen we in de kamer waren. Ze prefereerde het laatste en toen ik met de bestelling terugkwam zag ik nog net hoe ze haar broek uittrok.

Ze vroeg of ze wat glijmiddel mocht gebruiken, wat ik snel voor haar pakte en vroeg toen voor een handdoek omdat ze bang was dat ze anders vlekken op de bank zou maken. Ik pakte een groot badlaken zodat we alle ruimte zouden hebben. Toen ik vroeg of ze verder nog wensen had vroeg ze me of ze ook nog even gebruik mocht maken van mijn buttplug omdat die net een maatje groter was dan die van haarzelf en of ik misschien dan ook nog een jointje kon rollen voor ons.

“We hoeven er toch niet meer uit hè? Bij anderen blijf ik altijd nuchter hoor en gebruik ik nooit drugs maar bij jou voel ik me veilig en je doet geen rare dingen met me.”

Ik lachte dat ik niks raars van plan was, behalve dat ik haar graag in haar kontje wilde neuken en heerlijk met haar wilde slapen daarna.

“Dat bedoel ik, lekker toch?” zei ze en ze dribbelde naar de la met speeltjes waar ze al snel de buttplug vond die ze zocht.

Ik startte de film nadat ik haar had gevraagd of ze misschien toch een andere wilde zien, maar dat was ze echt niet van plan.

“Nee hoor, die ziet er spannend uit en die meisjes spelen ook lekker met hun reetjes en dan is het net of je het samen doet, wel zo gezellig! Bij die andere films moet je soms zo lang wachten op een anaal nummertje maar bij deze gaat dat constant door en dat vind ik zo fijn daaraan. Kleed jij je niet uit Martin?” Vroeg ze opeens.

Dat was ik wel van plan maar ik was nog bezig met de consumpties en het draaien van twee lange jointjes zodat we daarvoor geen ‘pauze’ meer hoefden in te lassen.

“Zo meteen Shira, maar eerst even ‘werken’ voor dadelijk” stelde ik haar gerust.

De film begon al en startte meteen met hardcore actie, precies zoals ze dat wilde en ze keek geconcentreerd naar de beelden van een aarsje dat met vier vingers open werd getrokken. Shira vroeg ongeduldig of ik nog lang werk had voor ik me uitkleedde.

“Rustig maar meid, ik ben zo klaar hoor. Maar we hebben alle tijd en hoeven ons echt niet te haasten. Je kunt de hele nacht blijven, zelfs tot morgenmiddag en tot dan kunnen we nog hele geile spelletjes doen toch?” Ze bood haar excuses aan omdat ze me niet wilde haasten maar zei dat ze al zo geil was dat ze amper kon wachten.

“Mag ik anders alvast beginnen?” Vroeg ze en ik vertelde haar dat ik dat best vond en er altijd van genoot als ze een ‘showtje’ opvoerde waarbij ik toe mocht kijken.

“Fijn, ik voel me de hele tijd al zo geil, ook in de auto, dat ik graag al een keertje klaar wil komen.” Ze liet zichzelf onderuit zakken op de bank en hield haar benen zo ver mogelijk uit elkaar en flitste met haar vinger over haar klitje terwijl ze naar het beeld staarde.

“O ja, de buttplug!” zei ze alsof ze zich daaraan opeens herinnerde.

Ze boog voorover naar het tafeltje en wilde de tube glijmiddel pakken maar nam eerst nog een slokje uit haar flesje.

“Ja, gezellig” zei ze toen ze zag dat ik ook mijn kleren uittrok. “Dan voel ik me ook niet meer zo alleen in mijn blootje. Zo zeg, heb ik je opgewonden?” Vroeg ze me lachend toen ze de bobbel in mijn onderbroek zag. “Dan wil ik je eerst een kusje geven hoor!” En ze boog over me heen om mijn eikel in haar mond te zuigen waarbij ze mijn voorhuid met haar tong naar achteren masseerde. Ze trok mijn slipje tot op mijn enkels zodat ik er uit kon stappen maar ik moest wel op haar schouders leunen om mijn evenwicht te bewaren toen ik dit deed. Ik liet me op de bank zakken zodat ik naast haar zat en ik me andermaal kon verlekkeren aan haar heerlijke kleine tietjes.

 “Ben je echt al zo geil?” Vroeg ze toen ze met haar vingers met mijn ballen speelde en me zag genieten van haar massage. Een druppel voorgeil maakte haar hand glad toen ze even aan me trok en ik voelde dat ik al op het punt van klaarkomen stond.

“Het is nog best wel vroeg” zei ze “en we kunnen lekker uitslapen toch? Als je nog in mijn kontje wil neuken kan dat toch ook nog over een uurtje of zo, of denk je dat je het geen tweede keer redt vanavond?”

Ik wist dat ze gelijk had en ik had ook geen zin al na twee of drie stoten in haar aarsje klaar te komen, maar vreesde dat dat wel zou gebeuren. Ze keek me vragend aan toen ik zelf maar een slokje bier nam en een jointje voor ons aanstak.

Op de televisie was te zien hoe een meisje zich in haar mond liet nemen terwijl ze op haar buik lag en haar voeten vasthield bij een stel pumps met extreem hoge hakken. De man nam haar ruw in haar mond en neukte haar mond alsof het een ruime kut was waarin hij ongestoord zijn lusten mocht botvieren.

Shira kneep een beetje glijmiddel over haar vingers en duwde ze in haar kontgaatje om het op te rekken en staarde gefascineerd naar het scherm.

“O, die is toch wel dikker dan die van mij” merkte ze op, doelend op de buttplug. Ze kneep haar ogen samen toen ze vastbesloten de plug in een beweging verder naar binnen perste tot het dikste gedeelte haar kringspier passeerde. Ze keek opgelucht toen ze voelde dat hij tot aan het voetje in haar anus schoof waarna ze me ontspannen aankeek hoewel ze heel voorzichtig bewoog.

“Oef, die is echt heel dik!” Zei ze toen ze de plug in en uit haar lichaam bewoog en met haar slanke lichaam meebewoog met het zachte rubber. Met gesloten ogen ging ze verder om zichzelf voor te bereiden op wat anale actie en om haar kontje op te rekken voor mijn lul.

“Je zo te pijpen lijkt me ook wel lekker” zei ze toen ze weer naar de televisie keek en keek me vragend aan. “Als je wilt kunnen we dat ook uitproberen, dan ga ik op mijn buik op de bank liggen en kun je eerst lekker in mijn mond klaarkomen. Je zaadjes smaken heerlijk en dan zuig ik je helemaal leeg en dan gaan we daarna met mijn kontje verder als je wilt.”

Ze daagde me uit door te vragen of ik op die manier wel eens een meisje had geneukt, hetgeen ik moest ontkennen, en ze vroeg me of ik dat dan eens bij haar wilde proberen waarbij ze haar lippen aflikte en me verhit aanstaarde. Zonder mijn reactie af te wachten nam ze haar positie in en stuurde me voor haar, mijn pik als handvat gebruikend. Ik liet me willoos en vol verlangen maar wat graag leiden. Ze staarde me aan en sloot haar handen rond haar enkels zodat ze met een hol-gebogen rug op haar buik lag en likte haar lippen obsceen nog een keertje extra nat met haar speeksel.

Haar billen staken omhoog, haar benen waren ver uiteen gespreid en ik zag dat ze zo niet bepaald comfortabel kon liggen hoewel haar mond voor mij op perfecte neukhoogte was. Ze sperde haar lippen ver open en staarde me aan terwijl haar lange haren over haar rug lagen.

“Neuk me maar” lispelde ze, strekte haar nek uit naar me toe en haar tong bewoog verlokkend naar buiten richting mijn kloppende eikel. Gorgelende geluiden trokken mijn aandacht naar het beeldscherm waarop een meisje dikke speekselslierten uit haar keel werden gekarnd en kermend lag te vechten tegen een braakpartij. Zo grof wilde ik het dus echt niet maken zodat ik mijn aandacht maar gauw weer naar Shira verlegde en voorzichtig mijn pik op haar mond richtte.

“Kom maar” wist ze nog uit te brengen voor ik haar mond vulde met mijn opgewonden pik en daarna mijn heupen voorzichtig op en neer bewoog. Een sensationeel gevoel maakte zich meester van me toen ik probeerde haar daadwerkelijk te neuken in haar mond. Het ging me verbazingwekkend gemakkelijk af. Haar tong gleed over mijn toompje en ze deed haar best haar keel zo ver mogelijk open te zetten zodat ik diep in haar mondholte op en neer kon glijden. Haar neusholtes bewogen op het ritme van haar ademhaling die al snel gehaaster werd en haar luide gekerm wond me alleen maar meer op. Ik boog me over haar heen en zag hoe het buttplug-voetje tussen haar billen uit stak en ik kon het niet nalaten daar even aan te voelen hoewel het voor haar erg gevoelig moest zijn.

Haar handen klemden in een vaste greep rond haar enkels om haar evenwicht te kunnen bewaren. Haar voornaamste steun voor haar leek toch nog haar mond te zijn die balans zocht rond mijn in en uitschuivende stam. Haar tuimelend evenwicht bleek een hemelse tunnel om heen en weer in te schuiven en nodigde uit steeds dieper in haar mond door te dringen. Achter tegen haar huig daagde de knellende opening om deze ook dieper te exploreren, temeer daar ze me zelf uitdaagde haar feller en harder te nemen. Al snel voelde ik me vrij om gebruik te maken van haar uitdagende fysieke gastvrijheid hoewel ik mijn best moest doen om niet meteen al klaar te komen. Het was bij iedere beweging een strijd om langer te kunnen blijven genieten en ik probeerde me af te leiden door over haar heen te buigen en haar kontje te betasten. Haar stevige billen vormden de prachtige omlijsting van haar nauwe reetgaatje waar de buttplug nog steeds in opgesloten was en haar putje open forceerde.

Ze strekte haar hoofd uit om me dieper te kunnen pijpen dan ooit voorheen en ik voelde haar lippen tot tegen mijn ballen aan krullen. Als ik me terugtrok leek het wel alsof ik mijn lul naar buiten moest trekken waarop ze zich meteen weer vastzoog om me in haar keel te kunnen voelen. Dikke druppels speeksel dropen langzaam van haar kin op de vloer en ze maakte klokkende geluiden als ik bewoog. Ik was zo opgewonden dat ik wist dat ik mijn sperma niet meer binnen kon houden en speelde nog snel even met haar buttplug terwijl ik de laatste pompbewegingen maakte in haar mond. Ze zoog me weer helemaal in haar toen ik mijn zaad naar buiten explodeerde, rechtstreeks in haar keelgat.

Nu pas liet ze haar enkels los, strekte zich languit op de bank en sloeg haar handen om mijn heupen om me niet te laten gaan. Pas, naar mijn gevoel heel veel later, nam mijn pik in omvang af en verslapte ze haar greep. Een beetje speeksel droop naar beneden, wat ze meteen oplikte met haar tong.

Kuchend hapte ze naar adem en vertelde me dat ze al mijn sap had doorgeslikt. Trots vertelde ze dat ze ‘dit kunstje’, deep throat dus, had opgepikt uit een film van Skeeter Kerkove en het eerst had geoefend met een kunstpenis.

“Eerst dacht ik dat ik zou moeten kotsen en lukte het me helemaal niet. Toen zag ik dat het meisje dat het deed, door de neus uitademde en de pik eigenlijk inademde en dat heb ik ook geprobeerd. Opeens ging het wel maar eigenlijk ben je de eerste met wie ik het in het ‘echt’ doe. De andere mannen vertrouw ik soms niet zo en dan vind ik het best wel eng maar met jou niet. Was het voor jou ook lekker?”

Ze was ondertussen rechtop gaan zitten en hijgde nog steeds hard na. Haar tietjes hadden een zweetstempel achtergelaten op de bank, zo had ze zich ingespannen. Ik biechtte haar op dat ikzelf ook nog bij moest komen, maar dat het beestachtig lekker was geweest en kussend bedankte ik haar hiervoor terwijl ze me trots aankeek. Toen ze een slokje bier wilde drinken zag ik dat haar flesje leeg was en ik haastte me naar de keuken om nieuwe foerage te halen en bood haar ook een jointje aan.

“Je verwent me toch maar, ik ben een bofkont bij jou!” Zei ze glunderend.

“Eerst lekker neuken en eten, een te gek concert en zelfs op bezoek in de kleedkamer en nu nog een gezellige nacht en dag met je!” En passant herinnerde ze me eraan dat ik nog foto’s wilde maken van haar maar dat ze nog geen camera gezien had. “Anders kunnen we dat ook morgenvroeg doen of morgenmiddag voor ik vertrek. Dan kan ik voor je poseren en kun je ook foto’s maken als je me neukt als je wilt. Na vannacht kan ik je wel in alle drie mijn gaatjes hebben en dan kun je daarvan een hele reportage maken als je dat wat lijkt. Dan demonstreer ik alle mogelijkheden voor de lens.”

Ik zei haar dat ik dat geweldig zou vinden en haar hiervoor erg dankbaar zou zijn.

“Wil je dan wat voor mij doen?” Vroeg ze. “Ik zou het lekker vinden als ik gelikt zou worden als ik tegelijkertijd in pik in mijn kontje heb. Als ik een dildo van jou mag lenen wil ik dat dadelijk graag uitproberen maar dan wil ik graag eerst nog een stukje van de film kijken. Ik denk dat jij ook nog even rust nodig hebt” zei ze en keek naar mijn verslapte piemel, “en dan kun je me daarna nog een keertje lekker neuken als je wil”. Een verrukkelijker voorstel had ik niet durven dromen dus ik stemde hier graag mee in. “Je weet niet half hoe graag ik je lekkere kutje eet, dus heel graag. Maar hoe zit het met jou, lust jij ook nog wat te knabbelen, behalve mijn eikel?” Ik vertelde dat ik ook nog een berg zoutjes en versnaperingen voor haar had ingeslagen en ze knikte gretig toen ik aanbood wat voor haar te halen. Ik vulde een paar schaaltjes met knappertjes en nootjes en toen ik daarmee terugkwam lag ze onderuit op de bank met haar voeten op de salontafel aandachtig naar de televisie te kijken.

Ze speelde met haar buttplug die ze met het dikste gedeelte op en neer trok door haar kringspier en vingerde haar poesje met de andere hand.

“We hebben toch tijd genoeg hè? Of wilde je op een speciale tijd in bed liggen?” Ik zei dat ik morgen vrij had dus lekker uit kon slapen. “Maar dan wel liever niet tot kwart voor vier, als je snapt waarom.”

Lachend zei ze dat ze dat wel in kon denken en het zelf ook niet zo leuk zou vinden omdat ze nog altijd graag in bed lag, maar overdag niet alleen om te slapen.

“We doen morgen gewoon alles van vandaag nog eens over toch? Nou, dan kunnen we beginnen met heerlijk uit te slapen. Als je de camera meeneemt kun je me meteen fotograferen als ik je wakker pijp” verraadde ze haar plannetje alvast.

Ze keek verbaasd op toen de aftiteling van de film in beeld verscheen. Op mijn vraag of ze een andere uit wilde zoeken zei ze dat ze een groot gedeelte van de film ‘gemist’ had en of ze die nog een keer mocht kijken waar ik natuurlijk geen bezwaar tegen maakte. “Oké, dan zoek nog even naar een lekkere dildo want ik heb gezien dat je er een paar hebt. Ik ben nou wel gewend aan een beetje vulling en kan eigenlijk wel wat dikker verdragen hoor, dan kun jij je pik daarna lekker in me ploegen zonder dat het pijn doet. Oh… Oeps, mag dat wel? Sommige mannen willen dat niet omdat ik dan te wijd ben zeggen ze…” en vragend keek ze me aan.

Ik zei haar dat ze rustig haar gang kon gaan en dat ik het alleen maar heel opwindend vond om te zien, iets dat niet gelogen was en bewezen werd door de groeiende omvang van mijn pik bij haar vraag en actie.

Ze rommelde wat in de la met speeltjes en toonde trots dat ze het dikste exemplaar had uitgekozen, een met het formaat waarvan een modale man alleen maar van kan dromen. Ik vroeg of ze nog wat wilde drinken waarop ze me twijfelend aankeek en zei dat zij het anders wel even voor ons zou halen omdat ze last van ‘hoge nood’ had.

“Dan mag jij eerst Shira en dan ga ik wel na jou want bij mij speelt mijn blaas ook op. Als er nog wat bij moet is het wel eens noodzakelijk eerst een beetje plaats te maken hè?”

Opeens stelde ze me voor dat we dan samen zouden gaan, als ik dat niet vies vond tenminste.

“Nou ja, ik vind het heel intiem als ik een man zie plassen. Ik heb wel eens een piemel vastgehouden van een vriendje omdat hij zelf zo bezopen was dat ik bang was dat hij zichzelf onder zou plassen. Toen hij piste voelde ik hoe het water naar buiten stroomde en dat vond ik heel gaaf om te zien. Dat was voor mij de eerste keer dat ik zoiets mocht zien.” Ze vertelde hoe ze zelf er ook wel eens op gegeild had in een dronken bui toen een man toekeek hoe ze hurkte, maar dat was een onbekende op een parkeerplaats. Zo hoorde ik ook hoe ze wel eens plasseks had gezien op een video en toen had ze zichzelf daarbij gevingerd en daarna in een badkuip zichzelf onder gepist en had ze dat wel lekker vies en warm gevonden.

“Maar sorry dat ik het vroeg, iedereen zal het wel gek vinden, maar ja, ik flapte het er zo maar uit” excuseerde ze zich.

Ik had er nog nooit aan gedacht, tenminste niet als onderdeel van de seks. In het verleden had ik wel eens aan een vriendinnetje willen vragen of ik mocht kijken maar had dit eigenlijk nooit gedurfd. In ieder geval was het er nog nooit van gekomen.

“Best hoor, lijkt me wel spannend Shira. Zullen we het onder de douche doen? We zijn allebei toch al bloot en dan kunnen we ons daarna lekker afspoelen en verder drinken. Maar ik wil dan niet aan je kutje drinken of zo hoor en ik wil ook liever niet dat jij dat bij mij doet.” Ze vertelde meteen dat ze dat ook vies vond maar het gewoon wel apart vond om het een keertje ‘samen te doen’.

Ik liet me gemakkelijk verleiden tot dit experiment maar daagde haar wel uit om het dan nog eventjes uit te stellen en vooraf nog een flesje bier leeg te drinken. Ze keek me even moeilijk aan en biechtte op dat ze niet wist of ze dat vol zou houden, want haar blaas stond echt al op knappen. Ik kon haar echter de hand schudden want bij mij lag dit niet anders. Het opsteken van een nieuw jointje haalde haar echter over om haar blaasspier in dit geval nog wat extra te tergen om de spanning verder op te voeren. Niet alleen de drang tot lozen, maar ook de spanning van de nieuwe ervaring die je niet zomaar met iedereen zou delen. Zelfs met Shira die over zoveel dingen zo gemakkelijk dacht voelde ik op dat gebied de nodige schroom. Ik had al met haar geneukt op alle mogelijke manieren, gevingerd in al haar lichaamsopeningen en gefascineerd in haar aars gekeken. Dit was dus wel een heel aparte intimiteit als ik hiervoor nog schroom voelde, niet om te kijken hoe zij het deed, dat vond ik wel geil, maar vooral om haar te laten zien hoe ik zou plassen.

“Een half flesje, meer gaat echt niet hoor Martin” bemiddelde ze en daarmee ging ik meteen akkoord. Het ging er me vooral om dat ik me nog eventjes kon verheugen op wat voor een nieuwe ervaring me nu weer met haar te wachten stond. We liepen samen naar de keuken waar ik de flesjes in de koelkast had gelegd en we gingen daar aan de keukentafel zitten en proostten de flesjes tegen elkaar. Onder het genot van een sigaret persten we onze sluitspieren dicht om spontaan lekken te voorkomen. Toen ik zag dat ze het echt heel moeilijk kreeg en verschillende keren haar ene been over het andere had geslagen stelde ik voor naar de badkamer te gaan.

“Mag ik echt over je heen plassen?” Vroeg ze toen ik op de douchevloer was gaan zitten die ik met warm water al een beetje had opgewarmd.

“Ja hoor, dan kan ik het tenminste goed zien, maar ik heb liever niet dat je in mijn mond pist hoor, want dat is echt niet mijn ding.” Ze stelde zich wijdbeens voor me zodat ik met haar kutje op ooghoogte zat. Ongegeneerd spreidde ze haar lipjes open zodat ik haar pisgaatje goed kon zien en deed ze haar best haar blaas te ledigen. Of het toch een beetje schaamte waas of kwam door de ongewone houding weet ik niet, maar ik zag wel dat ze haar uiterste best deed om te plassen. Toch duurde het nog best wel even voor de eerste druppeltjes naar buiten liepen, maar dat was dan ook het hek van de dam. Een brede dikke straal urine spoot uit haar kutje over mijn borst en het voelde heerlijk warm aan. Draaiend met haar heupen richtte ze de straal en probeerde me ermee te wassen vanaf mijn borst tot over mijn pik. Het water bleef verbazingwekkend lang stromen en ze zuchtte van verlichting toen de druk in haar afnam. Uiteindelijk drukte ze de laatste restjes water over me heen en haalde ze opgelucht diep adem.

“Zo, nu ben jij aan de beurt” zei ze en ging tegenover me zitten. “Vind je het goed als ik je pik vasthoud als je over me heen plast? Dat vind ik echt wel heel erg geil, vooral omdat je aan een plasser kunt voelen hoe de pis eruit komt en bovendien kan ik dan lekker over me heen richten.”

Ik zei dat ik dat best vond en krabbelde snel overeind want ik had ook moeite om de ‘verlossing’ nog langer uit te stellen. Maar net zoals bij haar het geval was kampte ik met hetzelfde probleem. Had ik voor een urinoir gestaan had het me moeite gekost voldoende tijd te hebben om mijn gulp open te maken maar nu ze nieuwsgierig zat af te wachten en naar mijn pik staarde wilde het maar niet lopen. Maar, toen het zover was straalde het eruit en het was niet meer langer tegen te houden. Ze sloot haar vingers om mijn pik en trok de achterhuid naar achteren. “Net een vissenbekje” zei ze toen ze mijn door de waterstraal geopende pisbuis bestudeerde en de straal over haar tietjes richtte.

“Dat voelt echt te gek aan Martin” merkte ze op toen ze haar hand rond mijn lul sloot en er zacht op drukte. “Ik voel elke druppel erdoor gaan en dan komt die lekker warm naar buiten op me neer spetteren!”

Ze kreunde van genot toen ze haar poesje met een hand opende en de straal op haar klitje neer liet komen om daarna te richten op haar kutje. Ik zag hoe dat open werd gedrukt door de waterstraal die liep en maar bleef lopen, hetgeen me de nodige verlichting bracht na de genuttigde biertjes. Spelend met mijn pik richtte ze mijn eikel zo dat haar hele lichaam uiteindelijk nat was van mijn urine. Ze leek wel teleurgesteld toen mijn blaas zo goed als leeg was en er niet meer resteerde dan een druppelend straaltje dat zonder druk naar beneden viel. Snel manoeuvreerde ze haar heupen naar voren zodat haar klitje nog een laatste watermassage kreeg die ze ondersteunde met haar vingerende middelvinger. Alsof het om mijn sperma ging drukte ze de paar resterende druppels naar buiten.

Opeens dook ze naar voren en ze nam mijn pik in haar mond. Ik voelde de zuigende kracht van haar keel opnieuw waarbij ze me pijpte met haar lippen en me daarbij schuin naar boven aankeek om mijn reactie te peilen. Die drukte zich ook uit door mijn onvaste stand en knikkende knieën. Gelukkig kon ik tegen de wand leunen om mijn evenwicht te bewaren en genoot volop van deze extreme verwenbeurt die ze me ten deel liet vallen. “Nu heb ik ook urine geproefd maar je hebt wel gelijk, een keer proeven is wel genoeg. Een pilsje is echt wel lekkerder om te drinken! Vind je toch niet erg hè, dat ik dat zeg?” Ik liet haar weten dat het wel heel lekker aan had gevoeld maar dat ik het nooit van iemand zou verlangen of zo, omdat ik er zelf net zo over dacht. Ik hielp Shira overeind en zette de sproeier aan om ons met lekker ruikende zeep af te kunnen spoelen maar liet niet na haar een tongzoen te geven uit dankbaarheid.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s