Shira III


De nacht 1

Het duurde een tijdje voor ik Tom weer tegenkwam en hij vertelde me dat Shira nog regelmatig over me vertelde. Ik schrok toen hij dit zei en lachend vertelde hij dat ze niks slechts over me vertelde maar wel hoopte nog eens uitgenodigd te worden door me en vroeg me of ik haar niet nog eens wilde vragen.

“Ze kan anders ook ‘s middags komen en dan haal ik haar de volgende dag wel op als je dat liever hebt hoor. Haar zusje heeft het nog steeds hartstikke druk en zij zit zoveel thuis dat ze zich echt afvraagt wat ze niet goed doet. Laatst had ze een baantje in een fabriek gekregen, maar dat was ook niks voor haar en leverde bovendien ook geen rooie cent op voor wat ze moest doen. Een soort grote slagerij waar ze vlees verwerkten voor supermarkten en zo en dat betekende heel vroeg beginnen en eigenlijk was het werk ook te zwaar voor haar en met de collega’s had ze ook weinig contact. Ze heeft het daar drie weken volgehouden en toen er even wat minder werk was schopten ze haar meteen de straat op want ze werkte daar via een uitzendbureau.”

Ik vertelde hem dat het mij niet lekker zat met Shira omdat ik haar zo’n leuke meid vond en de vorige keer had ik me echt rot gevoeld omdat ik bang was dat ik misbruik van haar had gemaakt. Hij wuifde mijn bezwaren weg en zei dat hij hoopte dat ik me zou bedenken en hem dan even zou bellen.

“En met het geld regelen we wel wat hoor, dat is geen probleem. Maar sorry, ik mag nu weer voor chauffeur spelen, maar we zien elkaar nog hè?”

Ik dacht er over na en eigenlijk had ik echt met die meid te doen. ‘s Avonds dacht aan haar en hoe mooi ze was maar ook hoe kwetsbaar. Maar de verleiding haar te bellen was wel groot ondanks mijn gewetensbezwaren die vochten met mijn lusten. De dag erop zocht ik hun site nog een keer op en bekeek haar nog eens op de foto, checkte hun tarieflijst en zag dat de prijzen nog steeds hetzelfde waren maar dat Marga inmiddels wel meer vroeg voor haar ‘bijzondere behandelingen’.

Nog geen week later zag ik in de krant de aankondiging van een concert. ‘West Wave’ trad op in een concertzaal, een veertig kilometer verderop en ik had wel zin om daar heen te gaan. In de muziekzaak waar ik vaak kwam verkochten ze kaartjes in de voorverkoop en spontaan besloot ik om twee kaartjes te kopen toen ik er stond en was vast van plan om Shira te verrassen door haar te bestellen voor de hele nacht en dan zou ik haar mee kunnen nemen naar het optreden. Diezelfde middag besloot ik Tom te bellen en vertelde hem van mijn plannetje. Hij vond het geweldig als ik dat zou willen doen en wist zeker dat ze het helemaal te gek zou vinden en bedankte me bij voorbaat. Ik gaf hem de datum door en hij zei dat ze dan nog vrij was maar deed volgens mij geeneens moeite om dit na te kijken in zijn agenda.

“Maar weet je wat, ik ben nu onderweg maar ik bel Shira wel even. Dan belt ze je zo zelf wel even terug en dan kun je het met haar afspreken, dat lijkt me wel zo makkelijk en je hoort dan ook meteen of ze er zin in heeft of niet.”

Een paar minuten later ging de telefoon over en ik vond het toch wel spannend haar weer te horen.

“Hallo Martin, hier met Shira. Papa vertelde me dat je nog een keer met me wilde afspreken, dat is echt heel fijn! Heel graag hoor, zeg maar wanneer” en ik vertelde haar de datum en vroeg ook of ze dan kon blijven om voor ons ‘een beschuitje te smeren.’ Even was het stil tot ze begreep wat ik bedoelde en gelukkig reageerde ze heel enthousiast en zei meteen dat ze dat helemaal toppie vond. Ik vond het te gek opwindend haar stem weer te horen en zag haar in gedachten al voor me. Ze beloofde me dat ze rond een uur of twaalf bij me zou zijn en vroeg me tot hoe laat ze dan de volgende dag mocht blijven.

“Nou, ik zou het wel fijn vinden om samen met je uit te slapen en dan nog een ontbijtje en zo…” kaartte ik voorzichtig aan in de hoop dat ze dan zelf een tijd zou noemen, wat ze ook deed.

“Dan slapen we tot twaalf uur of zo en dan nog eten en een leuk spelletje, dan is het toch al een uur of vier? Als ik ook mag uitslapen is dat dan precies een dag, of vind je dat te lang?”

Het was langer dan ik had durven vragen maar wel precies waarop ik had gehoopt dus stemde ik meteen in met haar voorstel. Zodra ze had opgehangen snelde ik me naar mijn computer om haar foto nog eens te bekijken. Ik nam me voor haar te vragen of ik zelf ook een paar foto’s mocht maken van haar die buiten zijzelf en ik niemand te zien zou krijgen en hoopte echt dat ze me daarvoor toestemming zou geven.

Jammer genoeg moest ik nog ruim een week wachten tot ze zou komen. Gelukkig had ik het druk op mijn werk zodat de dagen snel voorbij gingen en ik weinig tijd had om aan haar te denken overdag maar ‘s avonds deed ik dat des te meer. Regelmatig keek ik naar haar foto en ik draaide de films nog een keer die we samen hadden bekeken bij haar vorige bezoek en herinnerde me elk moment van onze ontmoeting. Een dag of twee voor ze zou komen dacht ik er nog aan om haar op te bellen om te zeggen dat ik haar graag mee wilde vragen om uit te gaan eten zodat ze misschien ook iets meer dan een ultra sexy jurkje mee zou nemen. Ik vond dit echter zo’n flauwe smoes dat ik het maar snel uit mijn hoofd zette tot ik een ander ideetje kreeg.

“Met Marga!” Klonk het neutraal en vlak toen er werd opgenomen. Ik stelde me voor en vroeg of Shira er ook was, waarop ze geen antwoord gaf maar ik hoorde wel dat de hoorn werd neergelegd en even later meldde Shira zich.

“Hoi Shira! Ik wilde je alleen maar even laten weten dat ik zaterdagavond ook nog een stukje met je wil wandelen, tenminste als jij daar niks op tegen hebt. Het is dan wel handig als je dan ook een paar stevige schoenen bij je hebt en een spijkerbroek of zo, zou dat lukken?” Ze vertelde opgelucht dat dat geen probleem was maar dat ze even bang was geweest dat ik af zou bellen. “Dan neem ik mijn koffertje mee want dat is sowieso handig voor de toiletspulletjes en zo.” Ze bedankte voor het telefoontje, verzekerde me dat ze het leuk vond om te komen en gaf me nog een kusje voor ze ophing. In mezelf had ik wel lol, want ik had geen woord gejokt tegenover haar maar de verrassing was niet verraden, zonder dat ik een flauw smoesje had hoeven te vertellen.

Vrijdags na het werk kocht ik op mijn gemak de boodschappen in die ik normaliter in het weekend deed zodat ik me daarover niet meer druk zou hoeven te maken. Ik bereidde mijn eten en genoot van een rustig avondje voor de buis. Ik besloot het niet al te laat te maken en checkte nog de dingen die ik speciaal voor haar had aangeschaft. Een heel assortiment zoutjes en nootjes, kleine flesjes limonade en een paar flesjes mengdrankjes die ze zo lekker vond, zoetigheid en, last but not least, de meest recente CD van ‘West Wave’. Ik was van plan deze mee te nemen naar het concert en zou er wel voor zorgen dat die daar gesigneerd zou worden voor haar als souvenirtje.

‘s Avonds besloot ik het niet te laat te maken zodat ik fris op zou staan. Ik kon nog lekker uitslapen want behalve een ontbijt en een bad hoefde ik niets te doen voor twaalf uur dan de lakens te verversen. Ze lagen er nog geen week op maar ik wilde haar liever ontvangen in een fris ruikend bed dat netjes was opgemaakt.

Ook zonder wekker werd ik bijtijds wakker, deed wat ik had voorgenomen en was om elf uur klaar hiermee en vanaf toen was het wachten. Terwijl ik luisterde naar een muziekje speelde ik nog wat achter de computer en bekeek haar foto en doodde zo de tijd tot om kwart voor twaalf de bel weerklonk. Even vreesde ik onaangekondigd bezoek maar toen ik de deur opende stond Shira al op de stoep en keek me blij aan. Ze droeg een jurkje met daar overheen een spijkerjasje en in haar hand klemde een klein koffertje.

“Hoi Martin! Mag ik binnenkomen?” Vroeg ze en toen besefte ik me dat ik haar bewonderend stond aan te staren dus stapte ik snel opzij om haar binnen te laten. Ze was maar nog net binnen toen ik de voordeur sloot en ze me hartstochtelijk omhelsde alsof we minnaars waren die elkaar een vakantie lang niet hadden gezien.

“Dank je wel voor je uitnodiging” zei ze voor ze me kuste en ik voelde over haar heerlijke ronde kontje. Ze tilde een been tot over mijn heup zodat haar jurkje omhoog schoof en ik zo haar naakte huid kon voelen die heerlijk zacht en warm aanvoelde. Even dacht ik dat ze geen ondergoed droeg maar al snel voelde ik een dun bandje tussen haar billen lopen.

“Als je hem uittrekt mag je hem houden hoor, net als de vorige keer!” en drukte haar bovenlijf tegen me aan.

“Ik kon niet meer langer wachten en zat thuis maar wat te vervelen en toen heeft Tom, mijn vader, me wat eerder naar je toe gebracht. Hij zei dat je dat wel niet zo erg zou vinden, of wel?”

Snel stelde ik haar gerust en biechtte op dat ik ook al op haar zat te wachten en ze wat mij betreft nooit te vroeg kon komen. Ik had het geld al voor haar klaar gelegd in een envelop maar toen ik die gaf zei ze dat Tom vond dat ik haar maar de helft van het gewone tarief hoefde te betalen. Ik weigerde pertinent gebruik te maken van het aanbod en vertelde haar dat ze het dan dubbel en dwars waard was.

“Dank je wel” zei ze en frommelde de envelop in haar jaszak die ze zorgvuldig dichtknoopte erna. Toen ik terugkwam met een kopje thee, daar had ze zin in, keek ze me heel serieus aan en begon dat ik ook de groeten kreeg van Saskia.

“Ze was na de vorige keer wel een beetje boos op me” begon ze. “Ik had haar verteld hoe lekker we hadden gevreeën maar had haar per ongeluk ook verteld dat we het zonder condoom hadden gedaan… Normaal doe ik dat echt nooit hoor, maar bij jou was het zo anders en toen had ik er eigenlijk helemaal niet meer aan gedacht…”

Geschrokken bood ik haar mijn excuses hiervoor aan en zei er snel achteraan dat ik ditmaal wel condooms in huis had. “Dat hoeft niet hoor, want Saskia zei dat ik het wel met jou ‘onveilig’ mocht doen, maar nooit met iemand anders tot ik zelf een vriendje heb. Dan schijnt dat weer anders te zijn” pruilde ze bij de laatste woorden.

“Maar voorlopig kunnen we het gewoon zonder doen want ze zeiden dat jij als enige te vertrouwen bent als je zegt dat je niet met iemand anders seks hebt gehad zonder kapotje.”

Ik bedankte haar voor het vertrouwen maar benadrukte dat ze het niet hoefde als ze het zelf niet wilde maar dat wuifde ze snel weg.

“Zullen we meteen even neuken dan maar, of wil je liever dat ik je pijp?” Vroeg ze onbevangen en keek me daarbij aan met haar prachtige stralende ogen. Ik vertelde haar snel dat we genoeg tijd hadden tot morgenmiddag maar dat ik nog wel een ondeugende vraag had. Ik besloot er niet omheen te draaien en vroeg haar of ze het goed vond als ik een paar foto’s van haar zou maken.

“Het is puur en alleen voor mezelf hoor, en het hoeft ook niet in je blootje als je dat niet wilt. Je bent zo prachtig mooi en die ene foto op het internet heb ik al zo vaak bekeken dat ik hem wel kan dromen onderhand.” De computer stond nog aan dus ik kon haar laten zien dat ik hem inderdaad had opgeslagen waarop ze trots lachte en zei dat ik haar mocht fotograferen hoe en zo vaak als ik maar wilde.

“Ik voel me juist vereerd als jij dat vraagt. Mijn zus vraagt er wel extra geld voor maar ja, die heeft ook veel grotere tieten en zo…” Ze voelde zich gevleid toen ik haar vertelde dat ik haar niet voor niets had uitverkozen boven haar zus. Ik vertelde maar niet dat ik dat een lelijk arrogant wicht vond en niet snapte waarom iemand haar juist uitnodigde maar hield het bij een ‘smaken verschillen nu eenmaal’.

“Dan kun je me vannacht ook fotograferen in mijn pyjama” meldde ze spontaan en pakte snel haar koffertje om die aan mij te tonen.

Ze rommelde er even in en haar spijkerbroek viel er al uit, net als een paar sportschoenen en een slipje waarin ze haar tandenborstel had gerold.

“Dit is hem!” zei ze. “Maar, als je hem niet mooi vindt trek ik hem niet eens aan hoor. Ik denk dat ik hem toch niet al te lang draag als ik naast je lig.”

Ze liet me een zwart gevalletje zien van een hele fijne, dunne stof. Een soort jurkje dat wel diep was uitgesneden en voorzien was van losse zijkantjes die zo te zien bij elkaar moesten worden gehouden door een satijnen ceintuur.

“Echt waar?” Antwoordde ze toen ik zei dat ik het prachtig vond en me er al op verheugde haar daarin te zien voor we in ‘ons’ bed stapten. Ze wees op haar slipje dat ze extra had meegenomen omdat ze haar stringetje aan mij wilde geven voor ze vertrok zodat ik ze zou kunnen sparen als ik dat wilde. Ze sloeg haar jurkje omhoog en liet me haar tangaatje zien, een lichte lila-achtige kleur met een doorzichtig frontje en een heel dun kruisje. Ik moest even slikken toen ik haar venusheuveltje door de stof heen zag schijnen en de aanzet van haar sneetje zich aftekende onder het vliesdunne lapje katoen.

“Mag ik bij je op schoot komen zitten?” Vroeg ze me toen ze naast me stond en haar jurkje weer had laten zakken. Ze wachtte mijn antwoord niet af want mijn armgebaar was voor haar voldoende hoewel ‘op mijn schoot’ meestal anders ging dan bij haar. Ze spreidde haar benen over mijn knieën en wrikte met haar kontje in mijn kruis. Ze lurkte even aan haar thee en liet me toen weten dat ze al wat voelde groeien tegen haar billen. “Ja, vind je dat vreemd? Mijn droommeisje geilt me op met haar reetje en ik zou wel van plastic moeten zijn als dat nog geen effect op me had Shira, prachtig mooie meid.” Brutaal vroeg ze me of ik me nog had afgetrokken of dat ik heel veel zaadjes voor haar had opgespaard. Ik bevestigde het laatste maar toen ik haar handen voelde frutselen aan mijn gulp trok ik haar tegen me aan zodat ze haar actie even uit moest stellen. Ze draaide haar hoofd en ik proefde de smaak van haar thee toen ik met mijn tong over haar lippen likte en mijn handen gingen hun eigen gang, maar niet zonder haar hulp. Ze hielp me door voorover te buigen toen ik haar jasje uittrok dat ik dropte op een andere stoel en leunde weer lekker tegen me aan. Haar rug voelde lekker warm aan tegen mijn borst, haar billen drukten tegen mijn lul en ze zuchtte behaaglijk toen ik over haar tietjes voelde.

“Wil je me niet even vingeren?” Vroeg ze. “Dan word ik lekker nat en dan wil ik graag je pik in mijn poesje voelen. Ik heb me vanmorgen nog extra een keertje geschoren, dat vind ik lekker en jij zei de vorige keer ook dat je dat mooi vond. Trouwens, ik heb mijn kontje dit keer ook extra geoefend hoor, want ik dacht al dat je me ook in mijn reetje wilde neuken.”

Ze sloeg haar jurkje omhoog en voerde mijn hand in haar slipje. Ik hield mijn hand stil over haar spleetje waar inderdaad geen haartje te bespeuren viel tot ze op mijn hand duwde over haar slipje heen.

“Je hebt me geil gemaakt toen je over mijn tepeltjes wreef. Wil je er niet even aan zuigen? Ik geef dan wel geen melk maar ik word daar super heet van en de vorige keer deed je dat zo lekker…” Ze probeerde haar jurkje over haar hoofd heen te trekken zonder het antwoord af te wachten maar dat ging niet zo gemakkelijk.

“Doe jij ook je kleren uit?” Vroeg ze me toen ze weer even was opgestaan om haar kleren uit te trekken. Verlekkerd keek ik naar haar prachtige lichaam toen ze guitig naar me kijkend een pirouette voor me draaide.

“Niet mooi genoeg?” Was haar commentaar toen ze zag dat ik me nog niet uitkleedde hetgeen ik snel ontkende en haar dit bewees door ook mijn kleren uit te trekken. Ik dropte ze gewoon op een hoopje naast de tafel en toen ik voor haar stond omhelsde ze me. Ze sloeg haar armen rond mijn nek nadat ze me had gecomplimenteerd met mijn stijve pik die toch wel ‘erg groot’ was volgens haar. Ze zei dat ze het fijn vond dat ik me ook nog ‘netjes kapte’ en haar had uitgenodigd.

“Even voelen of die er nog in past” zei ze en met een sprongetje sloeg ze haar benen rond mijn heupen. Ik hield me vast aan een stoel om mijn evenwicht te bewaren maar schijnbaar vertrouwde ze volledig op mijn kracht want ze kuste me en ik voelde haar hand over mijn penis sluiten. Haar ‘verrassingsaanval’ eindigde pas toen ik haar kutje over mijn eikel voelde glijden. De voorkant van haar vagina was nog redelijk droog waardoor de initiële penetratie niet geheel gevoelloos was. De huid van mijn eikel schuurde pijnlijk haar lustgrotje in maar een stukje dieper werd die ontvangen door haar geil-gladde vagina.

Voor haar leek het ook een minder prettig gevoel want ze kreunde toen ze zich toch over me heen liet zakken en deed dat niet omdat ze het zo lekker vond. Pas toen ik in haar zat en de droge barrière was gepasseerd opende ze haar ogen en keek me nieuwsgierig aan. Ik ondersteunde haar billen met mijn handen toen ze zei dat ze misschien ‘te snel’ was geweest omdat ze me het zo naar mijn zin had willen maken. Voorzichtig draaide ik me naar de tafel en toen liet ik me langzaam door mijn knieën zakken tot ze met haar stuitje op de rand van het tafelblad rustte. Toen ik verder zakte liet ze me snel los zodat we los van elkaar raakten. Shira keek teleurgesteld naar de grond en ik dacht dat ze zich een beetje schaamde voor haar actie. Ik vertelde haar dat ik het te gek had gevonden en het me echt positief had verrast maar dat we nog tijd genoeg hadden om ons lekker aan elkaar op te geilen. Ze biechtte me op dat ze meestal klanten had die haar huurden voor een half uur of voor een uurtje en dat het dan wel haasten was.

“Maar ja, dan gaat het met een kapotje en spuit van tevoren al wat glijcrème in mijn kutje. Dat heb ik voor jou niet gedaan en daarom… Nou ja, dus…”

Even later verhuisden we naar de bank en ik bood haar wat te drinken aan om ‘de start’ te doen vergeten.

“Ben je echt niet boos op me?” Vroeg ze verlegen toen ik haar een flesje bier had gegeven, want daar had ze zin in had ze me verteld. Ik dronk een flesje met haar mee maar vertelde haar wel dat ik niet meer dan een enkel flesje wilde drinken omdat ik nog met haar een stukje wilde rijden in de auto om te wandelen. Ze zocht hier niets achter en zei het fijn te vinden dat ik daar rekening mee hield. Ze vroeg niet door toen ik zei dat het doel van de wandeling nog even een verrassing bleef voor haar maar dat het wel goed was dat ze daarvoor wat extra kleding had meegenomen. Om haar niet helemaal in het ongewisse te laten vertelde ik wel dat ik pas wat later wilde gaan lopen omdat ik het nu nog te warm vond.

“Dan kunnen we eerst nog een hapje eten, dat lijkt me wel gezellig. Ik ken een heel leuk eettentje waar het altijd gezellig is en ze hebben er allerlei lekkere schoteltjes, maar ook kun je er pizza bestellen en zo.” Ze zei dat ze dat wel zag zitten en bedankte me omdat ik haar had uitgenodigd en haar zo maar mee uit eten vroeg.

“Een keer heb ik het gehad dat een man me ook meevroeg en toen belandden we in een soort bordeel, een parenclub, en moest ik me door hem laten neuken terwijl allerlei vreemden toekeken. Dat vond ik wel vreemd en eigenlijk helemaal niet fijn. Ik was blij toen de tijd voorbij was en hij eindelijk een taxi voor me belde. Die moest ik nog zelf betalen ook, dus was ik het meeste geld alweer kwijt. Maar jou vertrouw ik wel hoor, ik laat me graag verrassen door jou en een lekker etentje zie ik dan ook wel zitten. Maar eh…, ik heb wel zin om met jou samen naar een seksfilm te kijken, mag dat?”

Ik zei dat ze de weg nog wel zou kennen en rustig haar keuze mocht maken.

“Als jij twee films uitzoekt kies ik daar eentje van uit, oké?” Dat voorstel zag ze wel zitten en meteen liep ze naar de kast waar ze voor hurkte en de titels bekeek zodat ik een mooi zicht had op haar kontje dat mooi smal was maar ook twee mooie ronde billen toonde.

“Hé, volgens mij heb je er een paar nieuwe bij hè?” Vroeg ze en ze bestudeerde aandachtig een aantal doosjes voor ze op haar gemak twee films uitkoos. Mijn keuze was snel genoeg gemaakt want voor de andere, een harde Mayhem-film vond ik het nog te vroeg. Ik beloofde haar dat we die later nog konden bekijken maar voor nu gaf ik de voorkeur aan een film waarop twee langere clips te zien waren. Gewoon, leuke jonge stelletjes die zich uitputten in een langdurige vrijpartij zonder extremiteiten maar wel alle tijd voor elkaar namen..

“Nou je toch bezig bent kun je de film ook wel zelf aanzetten. Niet dat ik te lui ben hoor, maar ik geniet van je mooie lichaam dat zo elegant beweegt. Wow, wat ben je toch mooi Shira…”

Verlegen door het complimentje bloosde ze zowaar, zette de film aan en kwam toen weer lekker naast me zitten op de bank.

“Van jou mag ik mezelf ook masturberen hè Martin?” Vroeg ze naar de bekende weg. “Eigenlijk vind ik het wel geil om te doen als er iemand toekijkt hoor, maar volgens mij ben jij de enige man die dat leuk vindt om te zien. Meestal willen ze meteen op me en daarna hebben ze erna geen interesse meer in als ze hun kwakje geloosd hebben in het rubbertje. Wel jammer dat we geen pilsje meer mogen drinken maar ja, je moet nog rijden.”

Ik keek eens op de klok en zag dat het nog een paar uur zou duren voor we moesten vertrekken dus tegen die tijd zou de alcohol wel weer uit mijn bloed zijn. Ik vertelde dat we nog best wel een flesje konden drinken dan en dat zij bovendien gewoon mocht drinken omdat zij niet hoefde te rijden.

Ze wilde al opstaan maar ik was haar voor en haalde twee flesjes uit de keuken. In de kamer zat ze zich al uitgebreid te masturberen met haar uitgestrekte benen wijd uit elkaar.

“O lekker!” Was haar commentaar toen ik haar een flesje aanreikte. “Maar ik heb nog een vraag. De vorige keer dat ik bij je was mocht ik ook roken, maar ik weet niet of dat nu ook weer mag enne… laat maar zitten ook.” Ze zei dat ze helemaal geen tabak had meegenomen omdat ze dat vergeten was. Ik had nog een paar pakjes shag in voorraad en ik gaf er een aan haar met de mededeling dat ze zoveel mocht roken als ze wilde maar dat ze dan wel zelf haar eigen sigaretten moest rollen. Dat leverde me een spontane kus op die begon op mijn wang maar eindigde tussen mijn lippen. Ze speelde ondertussen door met een hand tussen haar benen en masseerde mijn scrotum met haar andere.

“Sorry, van zo-even” zei ze, “maar nu ben ik wel al lekker nat hoor” en toonde me dat door haar met geil overdekte vinger te tonen die ze vanuit haar poesje aan me poseerde.

Het liefst had ik haar meteen op haar rug gelegd en mezelf in haar klaar geragd maar in plaats daarvan besloot ik me niet te verlagen tot het niveau van een doorsnee klant van haar. Ik likte het geil van haar vingertopje in mijn mondholte en genoot de delicate smaak van haar tienerkutje. Daarna boog ik me voorover om me te laven aan de tere smaak van haar tepeltjes die zo heerlijk om zuigen waren. Haar speentjes waren super gevoelig en teder maalde ik ze tussen mijn tong en mijn verhemelte. Een snelle blik naar boven leerde me dat ze aandachtig de film volgde terwijl ze zichzelf maar bleef vingeren en genoot van mijn aandacht voor haar borsten. Ze waren ‘klein maar fijn’ en voldeden perfect aan het beeld dat ik had van een ideale vrouw. Anderen mogen geilen op dikke hangende uiers, ieder zijn meug, maar mijn voorkeur ligt bij, het liefste, nog minder dan een handje vol.

Klagend zei dat het de omgekeerde wereld was toen ik haar met mijn vingers hielp tussen haar benen en haar natheid deelde.

“Nou, meestal komt de klant klaar en daarna zit mijn taak er op, maar bij jou kom ik al klaar voordat je me überhaupt geneukt heb als je zo doorgaat.”

Ik vond het best zo en had er in het geheel geen moeite mee. Sterker nog, haar te verwennen vormde het toppunt van mijn lustbeleving en ik kon me niet voorstellen me egoïstisch in haar klaar te rammen zonder oog te hebben voor haar eigen gevoelens.

“Nou wil ik je geil ook nog even proeven aan de bron als dat mag” zei ik voordat ik me op het tapijt tussen haar benen nestelde en mijn tong door haar spleetje liet glijden. Haar huid voelde zo lekker glad en ongeschonden aan en haar sap liet ik me lekker smaken en ik genoot dit net zo lang tot ze me liet weten dat ze erg graag geneukt wilde worden door me.

Voor ik dat deed sloeg ik eerst nog haar benen om mijn nek zodat ze over mijn rug naar beneden bungelden. Ik likte haar net zo lang tot ze klagend kermde dat ik op moest houden omdat ze anders klaar zou komen. Even gaf ik gehoor aan haar oproep en keek haar aan, haar slanke lichaam bewonderend en me verlekkerend aan haar prachtige figuur. Ik voelde me geprivilegieerd omdat ik wist dat ik haar gezelschap nog de hele middag, avond en nacht mocht genieten. Haar jonge schoonheid was adembenemend en haar geur wild-makend. Ik voerde haar hand tussen haar lendenen en als vanzelf streelde ze over haar klitje. Toen ik haar vingers assisteerde met mijn mond en tong verloor ze alle gêne en ze werkte zichzelf naar een hoogtepunt. Loom staarde ze naar het televisiescherm toen ze uithijgent haar hand bewegingloos over haar spleetje legde. Ze liet haar vinger gemakkelijk weglikken maar tilde toen haar benen op om me uit haar verrukkelijke greep te verlossen.

Nadat ze even tijd had genomen om bij te komen leek ze zich opeens weer bewust van mijn aanwezigheid en keek me onbeholpen aan alsof ze zich ergens voor moest schamen. Besmuikt bood ze haar excuses aan die ik meteen wegwimpelde met de vraag of ze misschien nog een pilsje wilde drinken of een sigaret wilde roken.

“Ja graag!” Meldde ze meteen, maar herstelde zichzelf met de vraag “en jij dan?” “Daarna” zei ik en stond op. Mijn lul hing half slap naar beneden maar er hing een sliertje geil aan dat langzaam naar onderen droop uit mijn eikel. Ik wreef het snel weg met mijn vinger maar dat was niet ongezien voor haar ogen.

“Nee Shira, eerst jij” meldde ik haar toen ze probeerde mijn lul in haar mond te happen en haalde een nieuw pilsje voor haar en een fles bronwater voor mezelf. Toen ik terugkwam was ze druk in de weer om een shagje te rollen en bedankte me dat ze ditmaal de hele nacht bij me mocht blijven.

In de keuken had ik mijn pik schoongespoeld onder de kraan om haar niet te confronteren met mijn lekkende pik maar onder het stromende water was die verder in omvang afgenomen. Ze keek dan ook geschrokken naar mijn kruis toen ik op haar af liep en naast haar plaatsnam op de bank. Een zijdelingse blik van haar deed me weten dat ze hiervan toch wel schrok en ze probeerde me dat goed te maken door haar hand om mijn lul te leggen en er teder aan te trekken. Ik presenteerde haar een vuurtje omdat ze helemaal vergat haar sigaret aan te steken in de wetenschap dat er al weer heel gauw bloed in de zwellichaampjes zou stromen en het geen teken van impotentie was. Een speekselrijke kus en haar warme lichaam dat me omhelsde bewees al spoedig mijn weten en ze reageerde hierop op haar eigen niet ingestudeerde manier.

“Wil je me anders in mijn reetje neuken?” Vroeg ze onbevangen. “Ik weet dat je dat lekker vindt en daarom heb ik alvast geoefend hoor, kijk maar!”

Het gaatje onder haar ‘maagdelijk’ uitziende flamoesje penetreerde ze met twee vingers tegelijk vol trots hoewel haar gezicht wel even pijnlijk vertrok toen ze dit liet zien. Ik vertelde haar dat we nog heel veel tijd hadden samen en ik later heel graag gebruik wilde maken van haar aanbod maar dat ik eerst haar poesje van binnen wilde verkennen met mijn pik.

“Dat is ook lekker, dan zuig ik hem eerst nog even lekker stijf en kan ik jouw geil alvast proeven” zei ze. Ze nam nog een hijsje van haar shagje voor ze die in de asbak legde en over me heen boog. Ze liet me zien hoe ze met haar naar buiten gestoken tong over mijn eikel wreef die al een druppeltje vocht naar buiten liet lopen, nog voordat hij helemaal hard werd van haar verwennerij.

Al snel begon ze me te pijpen en strekte zich languit over de bank om me dieper in haar mond te kunnen nemen. Haar appelronde billetjes staken mooi omhoog zoals ze daar lag en haar lippen vormden een nauwe knellende band rond mijn pik. Ze zoog haar mondholte leeg zodat mijn eikel tot tegen haar huig werd getrokken voordat ze haar hoofd op en neer begon te bewegen. Al snel werd ik overvallen door lust en wilde niets liever dan mijn zaad te lozen in haar mond. Ze keek me geil aan met opengesperde kaken en mijn pik tussen haar lippen. Ik wist dat ik mijn sperma zonder bezwaar kon laten lopen maar verlangde er erg naar eerst mijn sappen in haar kale kutje te spuiten, maar nog niet meteen. Ik wilde dit heerlijke gevoel zo lang mogelijk genieten dus hield ik haar hoofd stil met mijn handen voor ik haar overeind hielp op de bank. Ze keek me verbaasd aan toen ik mijn shag pakte en ook een sigaret rolde en deze aanstak, haar opnieuw een vuurtje presenterend.

“Ik wil je heel graag en heel lang neuken, maar als ik dat nu doe kom ik gegarandeerd als na een paar stoten klaar” legde ik haar uit. “Je bent zo hemels lekker dat ik heel even wil pauzeren voor ik in je kom als je het niet erg vindt.” Ze knikte dat ze dat prima vond en rookte ook haar sigaret op terwijl we onze aandacht verdeelden tussen de filmbeelden en ons eigen opwindend samenzijn. Echt ontspannend was het dus niet, vooral toen ze haar vingers over mijn kloppende pik heen sloot en me traag ‘op temperatuur’ hield.

“Je hebt een lekkere pik” constateerde ze. “Lekker hard en groot, een ideaal formaat voor al mijn gaatjes” voegde ze er ondeugend lachend aan toe. Ik hield haar niet tegen toen ze weer op mijn schoot kwam zitten, maar ditmaal zonder kleren aan.

Met een hand hield ze mijn pik omhoog en met de andere leidde ze mijn eikel naar haar poesje.

“Mag ik?” Vroeg ze zacht toen ze het puntje door haar natte gleufje op en neer bewoog. Ik doofde mijn sigaret en langzaam liet ze zich over me heen zakken tot mijn pik volledig in haar schoot was opgeborgen. Ze meldde me luidkeels hoe gevoelig haar kutje nog steeds was en daagde me uit haar hard te nemen omdat ze daar zo van genoot en ook zo’n zin had om mijn zaad in haar te voelen spuiten. We deelden elkaars mondholtes, ik streelde haar rug, kneep in haar billen en voelde haar opgezwollen tepels tegen mijn borst wrijven in kleine cirkeltjes. Opeens trok ze haar benen op van de vloer zodat ze volledig rustte op mijn pik en haar schede karnde aan mijn paal. Ze liet me weten dat ze alweer klaarkwam en ik stootte mijn heupen fel omhoog toen haar schede samentrok en ontspande in een duizelingwekkend tempo.

Roerloos bleef ze op me zitten toen mijn pik het hete zaad diep in haar lichaam loosde maar haar kutspieren pulseerden rond mijn spuitende lul.

“Wow” hijgde ze toen ze haar voeten weer op het tapijt zette en zo de druk verlichtte op mijn buik. Ik herhaalde haar statement en nog steeds voelde ik mijn geil uit mijn eikel pulseren. Ze bleef nog minutenlang op me zitten tot mijn pik verslapt de heerlijke schuilplaats verliet. Ze hield snel haar hand onder haar kutje toen ze voelde dat er nogal wat geil naar buiten lekte en op de bank droop en ik zag hoe ze snel om haar heen keek op zoek naar tissues. Ik hield haar tegen toen ze meteen al op wilde veren en fluisterde dat het een leren bank was waarop we zaten die gemakkelijk schoon te vegen was.

Pas toen er een natte plek was gedropen lieten we elkaar los en kwam ze weer lekker tegen me aan zitten. Toen we allebei waren uit gehijgd en onze hartslag weer tot normaal peil was gezakt stond ik op om een pakje zakdoekjes te pakken en de bank weer droog te deppen. Shira vroeg ook een papiertje dat ze in haar spleetje klemde om de resterende druppeltjes nat op te vangen. Ik zette de DVD uit omdat we even geen interesse meer in hadden in een film en zette de Cd-speler aan.

“Hé, dat is toch West Wave? Ik wist niet dat je daar ook van hield!” Klonk ze verbaasd. Ik zei dat ik een brede smaak had wat betreft muziek en het wel een leuke band vond en dat ik bovendien de bassist kende van vroeger toen hij nog in een andere groep speelde.

Na een paar nummers geluisterd te hebben zei ik dat ik me nog even wilde douchen omdat ik daarna van plan was haar mee uit eten te nemen. Ze liep met me mee en keek nog wel even naar de natte vlek op haar zakdoekje.

“Je had echt heel veel voor me opgespaard” zei ze en hield het veiligheidshalve weer tussen haar benen tot we de douche binnenstapten. We wasten elkaar met veel zeep maar gedroegen ons verder heel ‘netjes”.

“Moet ik alvast mijn gewone wandelkleren aantrekken?” Vroeg ze toen we ons hadden afgespoeld en ik gaf aan dat dat wel handig zou zijn. Ze trok haar spijkerbroek aan en een T-shirtje. De pumps verruilde ze voor gewone stappers en ze zag er prachtig uit. Ik durfde haar niet te vertellen dat dit haar heel wat beter stond dan die hoerige kledij waarin ik haar tot dusverre had gezien om haar niet nog onzekerder te maken dan ze sowieso al was.

“Als we zo vertrekken kunnen we in ook nog wat gaan eten voor we gaan wandelen. Is er iets speciaals wat je graag eet Shira?” Ze zei dat ze alles wel lustte, maar altijd wel heel graag Chinees at. “Vooral bami met saté en zo’n zure groenten, dat is echt heerlijk.”

Dat was pas een eenvoudig te vervullen wens dacht ik bij mezelf en wist dat we onderweg langs een uitstekend Chinees restaurant kwamen, dus makkelijker kon het niet. Toen ze even op het toilet zat pakte ik snel het CD-doosje en ik stak het bij me.

“Hé Martin, zal ik je nog even pijpen voor we vertrekken?” Vroeg Shira toen ze de gang op liep en me al voor de deur zag staan.

“Oké, dan kan ik het ook nog als we wandelen of zo hoor, je hoeft het maar te zeggen en ik doe mijn best voor je” zei ze toen ik haar aanbod afsloeg. Eigenlijk had ik spijt toen ik mijn ‘nee” had uitgesproken maar aan de andere kant wilde ik me sparen voor de nacht en de morgen die nog wachtten.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s