Shira II


DE SPEELMIDDAG 2.2

“Ja, natuurlijk Shira, weet je, ik krijg gewoon een slecht geweten omdat ik je zo geniet… Ik wilde je vragen om dadelijk nog even een verfrissende douche te nemen met mij, maar als je dat niet wilt dan is dat geen probleem hoor…”

“Ben je besodemietert?” Vroeg ze me, alweer snel hersteld van haar vermoeienis. “Ik dacht dat we een geile middag zouden hebben en we hebben toch alle tijd?… Ik heb geen haast hoor, maar als je genoeg van me hebt hoef je het maar te zeggen, dan bel ik je vader…”

“Nee gekkie, ik heb nog lang geen genoeg van je. Jij kunt me gewoon zeggen wat je wilt en ik ben van de partij, dat vind ik leuk. Je hebt trouwens al gezegd dat ik je kon vertrouwen dus waarom zou ik nou moeilijk gaan doen? Kom… zullen we nu dan onder de douche gaan?”

Toen ze opsprong en me aan mijn armen trok gaf ik helemaal niet mee zodat haar missie niet succesvol bleek.

“Nee Shira, ik bedoelde eigenlijk later, ik wil eventjes bijkomen van het lekkere klaar komen als je het niet erg vindt. Weet je, ik ben ook maar een oude zak en nu…” Verder kwam ik niet omdat ze zich om me heen klampte en haar jonge tepeltjes tegen me aan drukte met flonkerend enthousiaste pupillen.

“Vind je het goed als ik dan eerst nog een sigaret rook?”

“Ik weet het beter gemaakt. Jij rookt een sigaret en zet muziek op die je leuk vindt en dan pak ik wat te knabbelen en nog een glas cola. Of drink je liever iets anders?”

Ze keek me een beetje onzeker aan. “Heb je misschien ook een Breezer? Dat vind ik veel lekkerder als zo’n cola eigenlijk… Maar anders maakt het niet uit hoor…”

“Nou, Breezer heb ik nu niet in huis, sorry. Ik heb wel wat sterke drank die je door cola kunt mixen. Ik denk niet dat dat zo’n goed idee is, maar als je het zelf wilt heb ik er geen moeite mee. Wat ik ook kan aanbieden is een glaasje rosé. Lust je dat misschien?”

“Ja lekker! Dat is een soort wijn hè? Die is meestal niet vies, dat wil ik best wel een keer proberen.”

We hadden al twee glazen wijn gedronken toen ze me er aan herinnerde dat ik nog wilde douchen met haar. Al de tijd hadden we tegen elkaar aan geleund gezeten en eerlijk gezegd was ik met mijn gedachten al lang na het stortbad beland.

“Shira, heb jij je zondag nog gewassen?”

Ze keek me verbaasd aan en zei. “Ben je gek? Ik was me elke dag hoor, jij niet soms? Waarom vraag je me dat?”

“Gewoon, ik was me ook elke dag, vanmorgen nog. Eigenlijk wil ik nu niet zo graag met je douchen, maar me gewoon weer lekker tegen je aan voelen. Ik zou het heel fijn vinden om me tegen je aan te drukken op een zacht matras.

“Koning klant!” Zei ze. Ik herinnerde me direct aan de verhouding maar dat deed geen afbreuk aan de lust. “Ik vind het wel fijn om overdag op bed te liggen weet je, als we maar niet hoeven te slapen, want dat doe ik het liefst als het donker is.”

“Och Shira, ik zal niet praten over je moeder. Maar jij bent even lief en brutaal als haar en je bent even ondeugend in je taalgebruik, weet je dat?”

“Wat dacht je van wie ik het geleerd heb?” Zei ze eigengereid.

Deze vraag wilde ik niet beantwoorden. Ik sloeg mijn arm om haar heen en liet me van de bank afglijden met haar op me en trok haar broek daarbij verder omlaag.

“Ja hoor geilerd, ik ga al met je mee tussen de lakens!” Zei ze voordat ze haar tong in mijn mond liet glijden. “Wijs jij me de weg Martin? Waar vinden we ons bed?”

“Je bent uitgenodigd me te volgen lieve fee, het matras ligt precies een etage boven ons.” Met mijn vinger wees ik naar het plafond.

“Als het zo dichtbij is trek ik mijn broek alvast uit, je hebt hem al zo ver omlaag getrokken dat ik zo niet meer kan lopen!” Sensueel trok ze haar heupen omhoog en liet voor mijn ogen haar broek over haar kuiten schieten. Haar string bedekte haar kutje als enigst overgebleven kledingstuk. Ik volgde haar voorbeeld en toen we snel daarna de trap hadden gevonden gaf ik haar voorrang. Tenminste, ik liet haar voor me de trap op lopen. Al na een paar treden had ik haar voldoende ingehaald om haar billen zuigend in mijn mond te nemen, mijn tong verkennend likkend over het dunne strookje stof dat haar spannende lichaamsopeningen bedekte.

Toen we boven waren aangekomen wees ik haar de deur. Ik zag haar voor ik het wist plat uitgestrekt op haar rug liggen waar ik altijd slaap, haar knieën ver uit elkaar en haar armen uitnodigend gespreid. Over het voeteneinde kroop ik over het bed en vleide me over haar heen.

“Kom maar lekker op me liggen” zei ze zacht. Ze klampte zich om me heen met haar armen en met haar benen.

“Dit wordt wel moeilijk neuken zo” zei ze.

“Ja, dat klopt. Daarvoor hebben we nog teveel kleren aan!” Ik voelde hoe ze mijn shirt naar boven trok en liet me van haar af rollen. Snel kleedde ik me uit en draaide me weer om. Daar lag ze prachtig mooi. Haar zwarte stringetje hield ze in haar hand en hield hem lachend draaiend in de lucht. Toen ze hem losliet dwarrelde de lichte stof op mijn nachtkastje.

“Die ligt daar goed zo, die geef ik je als aandenken!”

“Als dat zo is dan dankjewel, maar dan wil ik hem nog wel van je geur voorzien als dat mag.”

“Geen probleem hoor, ik ben nog steeds geil en lekker nat. Zal ik hem voor je soppen in mijn kutje?” Zonder mijn antwoord af te wachten nam ze het slipje weer beet en propte hem helemaal in haar poesje tot alleen nog maar een draadje naar buiten stak. Ze liet hem daar zitten en trok me naar zich toe om me te kussen. Ik voelde achter haar rug over haar tengere billen. Ze stak haar kontje bereidwillig tegen mijn hand.

“O ja Martin, dat vind ik lekker. Ik heb een heel gevoelig kontje geloof ik,” gniffelde ze. “Wil je er lekker in knijpen? Daar word ik altijd zo heet van. Knijp gerust maar harder, dat vind ik lekker…”

Ze sloeg haar armen om me heen en trok me tegen zich aan, een beweging die eindigde in een lange kus.

“Ik wil nog graag even je pik in mijn mond hebben voordat ik hem in mijn kutje wil voelen!” Haar ogen glunderden en de lachkuiltjes in haar wangen perfectioneerden haar zachte gezicht. “Kun je je omdraaien, dan kun je in mijn wasmachine kijken of het slipje al naar je zin gewassen is. Of nee wacht, ik kom wel boven je zitten. Met pijpen vind ik dat veel lekkerder.”

Ik liet me van haar af rollen en razendsnel kroop ze omgedraaid op me zodat ik een prachtig zicht had op haar kutje. Met gespreide benen toonde ze schaamteloos haar hete spleetje en ik zag hoe het draadje tussen haar lipjes tevoorschijn hing. Ik sloot mijn mond over haar kleine spleetje en toen ik met mijn tong over haar klitje likte hoorde ik een diepe zucht. Meteen daarop voelde ik hoe ze met haar slanke vingers mijn voorhuid naar achteren trok. De warmte van haar lippen sloten zich om mijn stijf staande pik. Haar gezicht bewoog ze van boven naar beneden en ondertussen snoof ik haar geile lucht op. Met mijn tanden nam ik het touwtje vast en trok er voorzichtig aan.

“O ja, trek hem er maar uit hoor!” Zuchtend keek ze naar onderen en we zagen samen hoe het slipje uit haar kutje verscheen, inderdaad doortrokken van haar sappen.

“Je wasmachine doet het prima hoor… Het slipje ruikt heerlijk fris Shira. Daar kan geen Miele tegenop.”

“Een lege trommel is niet goed hoor! Nou moet je er wel wat anders in stoppen, ik stel voor dat je je hete staaf erin duwt. Blijf maar rustig liggen, ik kom lekker op je liggen, dan houd jij ruimte om met mijn billen te spelen. Ik geloof dat je dat wel lekker vindt hè?” Ik knikte beamend…

Haar lange slanke benen bewoog ze lenig over me heen, steunend op haar handen. De kleine tietjes wiegden zacht en haar donkere tepels priemden vooruit.

“O, wat heb je een lekkere grote pik! Ik wil hem helemaal in me voelen en hem klaarmaken met mijn kutje.” Ze pakte mijn penis vast en hield hem omhoog. Zuchtend liet ze zich zakken en direct voelde ik haar vochtig hete lipjes om mijn lid sluiten. Het genotvol gekreun kwam nu van ons allebei, vooral toen ze me begon te neuken.

Ik legde een hand over haar tietje en kneep in het stevige vlees. Mijn andere hand voelde over haar mooie smalle kontje. Ze neeg naar voren om me te kussen. Ik kneep in haar billen en kneedde ze tegen elkaar om ze dan weer uit elkaar te trekken. Knijpend voelde ik haar kutspieren reageren toen ik haar aarsje aanraakte. Ze wreef genotvol met haar borsten over me heen en wierp haar hoofd naar achteren, happend naar lucht.

“Ja Martin, dat is lekker als je dat doet. Steek je vinger er maar in, dat vind ik heerlijk.” Ze duwde haar kutje hard tegen me aan, haar klitje malend tegen mijn buik. Ik trok haar kontje nog een paar keer uit elkaar en iedere keer week haar kontgaatje verder open. Snel likte ik mijn wijsvinger nat en wreef in haar aarsje. Toen ik dit wilde herhalen hapte ze zelf mijn vinger op om hem nat te maken in haar mond. Ze zoog hem lustvol naar binnen en draaide met haar tong er omheen. Ik legde mijn vinger terug in haar reetje en als vanzelf vond hij zijn weg in haar ronde nauwe gaatje.

Nu begon ze hortend ademend me met lange slagen te neuken, haar kontje enthousiast tegen mijn vinger duwend om hem dieper in zich te voelen.

“O ja… neuk me lekker, stoot maar in me hoor… Ja, laat je gaan… Ik kom bijna klaar Martin… Spuit maar lekker in me…” Ze hield haar kutje stil boven mijn pik die staalhard klaar was voor ontlading. Ik wipte mijn kont omhoog om diep in haar natte holletje te stoten dat zo lekker gesmeerd was door haar sappen. Krampend kneep ze opeens in mijn vinger die in haar zat en gooide haar hoofd achterover. Haar ogen verstarden in een oneindige blik.

Ik gromde vanuit mijn buik en stootte mij nog een keer hard omhoog. Mijn zaad loste zich en spoot diep in haar. We voelden allebei de hitte van mijn sperma dat zich in drie, vier felle stralen een weg in haar boorde.

“Ja, dat is altijd zo fijn om te voelen. Als je net bent klaargekomen en je zit nog in elkaar. Ik voel altijd hoe mijn kutje nog even tot rust moet komen daarna, om nog lekker na te genieten…” Door lust overrompeld keek ze me verzaligd aan.

“Was het voor jou ook lekker?” Vroeg ze amper hoorbaar.

“Nee joh, ben je mal? Het was werkelijk hemels Shira! Je bent prachtig mooi, ontzettend lief en je neukt als de beste. Dat is veel meer dan alleen maar lekker, dat is werkelijk niet van deze wereld, jij lieve schat.”

“Dankjewel Martin. Ik vind het ook heerlijk met jou hoor!” Ze keek me met haar prachtige onbevangen glimlach aan en kuste me tot ze voelde dat mijn pik verslapte en uit haar spleetje schoot.

Ze liet zich langs me op het bed vallen en we lagen op onze zij. Ik keek haar aan en betastte met een vinger de contouren van haar gezicht en voelde aan de zachtheid van haar lange haren. Mijn andere hand bedekte haar heup terwijl ik haar hand over mij heen voelde dwarrelen.

Toen ik even later naar beneden liep om de sigaretten en wat te drinken op te halen zag ik op de klok dat het nog geen drie uur was. Opeens hoorde ik haar de trap af lopen.

“Hoi Martin, mag ik hier in de kamer ook bloot zijn? Ik zag dat je ook een Dvd-speler hebt. Heb je ook films? Seksfilms bedoel ik? Dan kunnen we misschien even samen naar een filmpje kijken. Je kunt er wat van leren zeg ik altijd en bovendien word ik er altijd hartstikke geil van.”

“Ik kan wel een film draaien als je wilt hoor, dat is geen punt. Maar het is nog best wel vroeg, we hebben tijd genoeg Shira. Zal ik anders eerst een stukje muziek draaien? Die heb ik ook op DVD hoor, kijk daar maar eens in de kast, aan jou de keuze als er iets naar jouw smaak tussen staat.”

“Als dat mag van jou graag!” Ze liep met een vederlichte tred naar de kast en vroeg me enthousiast of ze André Hazes op mocht zetten.

“Dit concert heb ik nog nooit gezien!” En ze kwam met het doosje op me af gelopen.

Nog voordat het eerste nummer begon zaten we samen op de bank en ze kroop tegen me aan om me snel nog een kusje te geven. Toen keek ze weer naar het scherm.

“Te gek zeg, meestal hoor je het geluid alleen maar door de televisie. Maar bij jou komt het ook uit de boxen, dat klinkt veel beter!”

Toen het concert helemaal was afgedraaid keek ze me aan. “En die andere films, waar staan die?”

“Die staan achter de deurtjes Shira. Sommige mensen zien dat niet zo graag of ze hebben er gewoon niks mee te maken. Maar ik moet je waarschuwen dat er best wel heftige films tussen staan. Je mag wel zelf kijken hoor.”

Snel al zat ze op haar knieën voor de kast. Haar hoofd was verdwenen achter de deurtjes en ik genoot van het prachtige uitzicht van haar omhoog gestoken kontje. In het kale spleetje zag ik het nauwe kutje dat strak gesloten nog net een beetje liet zien van haar vochtige lipjes. Daarboven tussen de slanke billen zag ik haar aarssterretje dat besloten lag in een donker aureooltje.

“Het zijn wel een hele hoop films zeg! Deze lijkt me wel te gek!” Zei ze na een paar minuten.

“Mag ik deze zien?” Ze hield een doosje omhoog met de titel “Anal Gefickt”.

“Dat is best wel een pittige film die alleen maar gaat over anale seks. Ik vind het wel een mooie DVD maar ik heb ook wat andere films hoor die wat minder extreem zijn.”

“Nou heb je me nieuwsgierig gemaakt hé. Je hoeft niet bang te zijn want ik ben echt wel wat gewend! Als ik de film niet tof vind dan kijk ik toch gewoon naar jouw pik? Maar de foto’s op het doosje vind ik erg mooi. Mag ik hem opzetten?”

Ik wees haar hoe de Dvd-speler werkte en ze legde het schijfje erin. Ik vroeg haar of ze nog een glas wijn lustte.

“Ja graag, maar de fles is toch al leeg?”

“Maar goed dat ik nog een tweede fles in voorraad heb!”

Ik liep naar de keuken om hem te halen toen ik hoorde dat de DVD opstartte. Snel spoedde ik me naar terug de kamer om het volume bij te stellen want Hazes hadden we erg hard afgespeeld. Een pornofilm is toch wel wat anders, dat hoeven de buren niet perse mee te krijgen.

“Wow” zei ze toen ik weer naast haar ging zitten met gevulde glazen. Ook had ik een schaaltje met nootjes meegenomen en op tafel neergezet.

“Ik was al bang dat het zo’n softe speelfilm zou zijn met soms een beetje seks. Maar dit is echt wel tof om te zien, je ziet tenminste wat er gebeurt! Vind jij anale seks lekker, want er stonden een paar films hierover?”

“Ik zie het best wel graag ja, tenminste als de vrouwen het ook fijn vinden. Soms zie je dat ze pijn hebben of zo en dat vind ik drie keer niks. Het moet gewoon fijn zijn voor allebei. De films die ik heb zijn met volwassen mensen die er zelf voor kiezen, net als deze hier” zei ik, wijzend naar het scherm.

Ze nam haar wijnglas vast met beide handen en nipte eraan maar bleef gefascineerd naar de televisie kijken.

“Wil jij me ook in mijn kontje neuken? Als je het maar niet te ruw doet vind ik dat heel lekker! Kijk, zo vind ik dat geil!” Ze wees naar het scherm waar een close-up te zien was van een doorgeneukt aarsje. Toen de pik uit het gaatje werd getrokken bleef de anus open staan voordat die weer terug gevuld werd. De actrice liet duidelijk zien dat ze er van genoot en spreidde haar kontje nog verder met haar vingers.

“Zo, die heeft een lenig reetje zeg!” zei ze verbaasd. “Wil je dat bij mij ook proberen? Dat lijkt me echt lekker hé, dit heb ik nog nooit gezien! Soms willen ze me wel eens van achteren neuken en dan duwen ze hun pik zo bij me naar binnen. Dat heb ik niet zo graag want dat doet dan best wel pijn. Maar ja, ze komen dan wel snel klaar meestal, dus dat scheelt dan wel.” Ik zag hoe ze zichzelf over haar klitje wreef, haar blik op het scherm gefixeerd.

“Als jij het wilt Shira, ik zou het heel erg fijn vinden… Maar ik ben er niet zo snel mee klaar vrees ik. Weet je, we kunnen eerst nog een stukje film kijken als je wilt. Ik pak dan even wat crème zodat je je kontje alvast in kunt smeren. Dan kun je je reetje al wat laten wennen aan je vingers. Als je wilt heb ik anders ook wel wat speeltjes voor in je aarsje.”

“Ja, dat zou wel fijn zijn. Heb je anders ook een dildo die ik mag gebruiken?”

“Wacht maar even, dan laat ik je wel wat zien en dan kun je zelf een keuze maken.”

Ik verzamelde de crème en wat speeltjes bij elkaar en liet die aan haar zien. Het varieerde van dunne zacht rubberen porators, buttpluggen van verschillend materiaal, van klein tot groot en een vibrator. Ze keek verbaasd naar de collectie en al snel zat ze op haar knieën voor de tafel om alles stuk voor stuk te bekijken en te voelen.

“Wat doe je ermee? Gebruik je die zelf ook of is dit alleen voor je bezoek?”

Ik legde haar uit dat anale seks zowel voor vrouwen als ook voor mannen lekker kan zijn.

“Ja, ik speel er zelf ook wel eens mee. Ben maar blij, want daardoor weet ik uit eigen ervaring dat je heel voorzichtig moet zijn ermee en vooral niet te ruw of te gehaast. De grootste heb ik ook wel eens in mijn kontje gestoken, maar niet zo in een keer. Eerst maak ik mijn gaatje glad met mijn vinger en pas daarna rek ik het langzaam op. Maar je moet er de tijd voor nemen als je het doet.”

“Dat klinkt geil als je het zo vertelt! Maar als je het zo goed weet, kun je het dan ook bij mij doen?” Ze kwam weer naast me zitten op de bank, haar hand in mijn kruis leggend.

“Heel graag Shira, maar ik wil graag dat je de eerste speeltjes zelf in je duwt. Dat moet je heel rustig doen en je voelt zelf het beste wat je kunt hebben. Ik wil wel heel graag je kontje een beetje open maken om te beginnen hoor.”

“Mag ik dan voorover leunen over het tafeltje? Als ik het over de bank doe gaat het ook, maar dan zie ik de film niet meer en die wil ik eigenlijk wel verder kijken.” Verwachtingsvol keek ze me aan. Ik sloot haar in mijn armen en drukte me tegen haar aan. Wel lette ik op dat ze hierdoor niet belemmerd werd in haar blik op het scherm. Ik kneep zachtjes in haar harde tepeltjes die ik lieflijk in mijn handen sloot. Toen ik over haar vlakke buik naar beneden bewoog voelde ik de warme natte gloed van haar kutje.

“Ik wil je nog wel eerst even kussen” zei ik en duwde haar terug op de bank met haar benen uit elkaar. Geknield tussen haar benen zoog ik op mijn gemak aan haar harde nippeltjes en zakte toen verder naar beneden. Ze duwde haar billen naar de rand van de bank en onderuit gezakt onderging ze de stimulatie van mijn mond over haar prachtige gladde kutje. Ik liet zo nu en dan mijn tong even over haar aarsgaatje glijden om dan weer haar klitje te proeven. Na een paar keer haar ronde sterretje te hebben bezocht met mijn tong keek ik omhoog. Shira keek snel ademend gefascineerd naar het beeldscherm.

Ik stond op en trok de tafel een stuk naar achteren om plaats te maken. Ze begreep dat we van standje gingen veranderen.

“Hé Martin, je zei toch dat ik het eerst zelf moest doen hè? Wil jij het echt niet voor mij doen? Je bent voorzichtig en ik vind het echt heel fijn als er met mijn reetje wordt gespeeld. Je hoeft ook niet bang te zijn hoor, ik ben er al lang geen maagd meer.” Vragend keek ze me aan. Zonder een antwoord af te wachten ging ze op de grond zitten en leunde met haar armen op het tafeltje, haar ronde kontje hoog in de lucht stekend boven haar lange gladde benen. Ik knielde achter haar en speelde plagend met haar billen. Toen ik ze weer uit elkaar trok zag ik dat haar kontje al een beetje open stond. Meteen drukte ik mijn tong in het gaatje en drukte de kringspier van binnen uit open.

Toen de weerstand verdwenen was en ik vrij rondjes kon draaien met mijn tong pakte ik wat crème om haar nog wat extra te smeren. Ik verdeelde ook wat over mijn vingers en liet twee vingertopjes in haar glijden die daar geen weerstand ondervonden.

“O ja, rek me lekker op Martin, dat voelt lekker als je het zo doet…”

Ik pakte de dunne vibrator van de tafel en liet deze trillend over haar klitje spelen, waarop ze kirrend reageerde en haar benen strekte. Hierdoor drukte ze mijn vingers tot aan mijn hand in haar kontje. Toen ik ze eruit trok bleef haar roosje al een beetje gapend open staan. Snel verving ik mijn vingers door de trilstaaf die ik moeiteloos weg kon laten zakken tot diep in haar spongaatje en draaide hiermee rondjes om haar voor te bereiden op meer. Ik vette een medium maat buttplug in en voorzichtig pompte ik de dildo in een paar laatste slagen naar buiten. Meteen daarna zette ik de punt van de plug in het nog niet gesloten kontje.

“Nu moet je jezelf er maar verder op bewegen als je wilt, Shira. Ik beweeg wel een beetje mee maar je moet zelf voelen hoe ver en hoe snel je wil worden opgerekt.”

Ik draaide langzaam met de plug, ook om ervoor te zorgen dat er overal voldoende crème zat. Synchroon wreef ik over haar met nat overlopen kutje. Haar klitje stak naar voren en toen ik het beroerde en er kringetjes om draaide kreunde ze wellustig.

“O dit voelt goed… Ja, speel met mijn klitje, dat is lekker… Mijn kontje voelt zo lekker en open aan…” Haar woorden stierven weg in gegrom en gehijg en onbeheerst bewegend duwde ze haar kontje hard verder over de tapse rubberen punt.

Bijna was ze al bij het dikste gedeelte en nu stuurde ze haar lichaam rustiger maar niet minder krachtig tegen de op-rekker.

“Nou kan ik het wel hebben hoor… Duw hem er maar in…” Ze zette haar knieën iets verder naar achteren zodat haar kontje nog ietsjes hoger kwam te staan. Voorzichtig wrikte ik in haar reetje en zag hoe het dikste gedeelte opeens haar kringspier passeerde. Een paar keer bewoog ik hem heen en weer door haar ingang en liet hem toen uit haar lichaam glijden. Ik zag hoe je diep in het donkerrode gaatje kon kijken voordat het zich weer sloot. Snel duwde ik de plug weer naar binnen om haar verder open te masseren.

“Kun je je handen op je billen leggen en ze uit elkaar trekken? Dan kun je dadelijk ook voelen hoe ver je kontje open blijft staan. Daar op de televisie vond je dat mooi, maar zelf ben je veel mooier om te zien en te voelen, dat weet ik zeker.”

Ze legde haar handen op haar kontje en trok haar reetje open. Toen ik het gaatje bevrijdde van de vulling bleef het ver open staan. Voor mijn ogen legde ze er vier vingers in, twee van elke hand en trok ze uit elkaar. Ze rustte met haar bovenlichaam op de tafel en rekte krols grommend haar aars nog verder op. Nog een laatste keer stootte ik daarna in haar tot het dikste gedeelte in een keer naar binnen gleed. Ze draaide met haar kontje om alle bewegingen intens te voelen.

Ik ging hierna op mijn hurken zitten tussen haar benen en mijn penis stak verlangend hard vooruit. Als ik niet al eerder zou zijn klaargekomen had ik nu al lang spontaan gespoten. Ik legde de plug weg en ik kon mijn eikel zo in haar open staande aars leggen. Meteen, zodra mijn eikel haar darmwand raakte, kneep haar kontje in een reflex dicht. Een ongelooflijk geil gevoel. Haar reetje was opgerekt en dikker gewend maar het vormde een unieke warm knellende handschoen. Ik trok mijn pik uit haar kontje en ze trok aan haar billen zodat haar reetje elke keer weer gapend open bleef staan.

Uiteindelijk, ik weet niet hoe lang we zo geneukt hebben, voelde ik dat een fontein van sperma niet langer tegen zou kunnen houden.

“Ik ga zo klaar komen Shira, ik kan het niet langer tegenhouden… Ik wil nog een keer in je gapende grotje kijken… O Shira, je bent zo mooi…”

Haar kontje stond weer ver open en ik trok onbeheerst aan mijn pik omdat ik gewoon klaar wilde komen, het niet meer langer in kon houden. Ik hield mijn lul op haar nog steeds ver geopende aarsgat gericht. Het zaad spoot uit mijn pik en verdween in haar open aarsputje en schokkend bleef er sap uit mijn lul komen.

Net voor haar gaatje zich sloot duwde ik mijn pik terug in haar. Ik voelde mijn eigen sperma omhoog stuwen en naar buiten gulpen toen ik haar nog rustig even neukte tot mijn pik te slap werd.

“Dat was helemaal te gek hé…” zei Shira die zich langzaam op de grond liet zakken en hijgend met half gesloten ogen bij kwam van de ervaringen.

“Oef!… Dit is niks voor dagelijks gebruik geloof ik, maar ik vond het wel erg lekker hoor.” Zelf zat ik met mijn rug tegen de bank en ik kon alleen maar instemmend knikken en streelde haar met mijn hand. Onze benen lagen nog met elkaar verstrengeld en het duurde een paar minuten voordat we ons weer op de bank zetten.

“Nou ben ik ben wel toe aan een glaasje wijn. Lust jij er ook nog een?”

“Ja graag. Pow, ik vond het erg fijn met jou. Jij ook?”

Ik vertelde haar dat ik nog steeds genoot, maar een blik op de klok leerde ons dat het langzaamaan tijd werd voor een afscheid.

“Shira, vind je het erg als ik je nog eens bel? Maar dan zou ik het wel fijn vinden als je ook zou blijven slapen als dat kan.” Verwachtingsvol en twijfelend vroeg ik het. Toen ik in haar blik zag dat ze blij verrast opkeek had ze het antwoord daarmee al gegeven.

“Hopelijk tot gauw dan hè?”

Ze gaf me nog een knuffel en een uitgebreide zoen voordat ze naar de voordeur liep waar haar vader al had aangebeld om klokslag 6 uur. Haar broek had ze aan maar iemand die het wist zou desondanks zien dat haar slipje ontbrak. Mijn eerste souvenirtje van Shira.

Er zullen er nog vele volgen…

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s