Op de Wallen


Carolien had haar drieëntwintigste verjaardag gevierd en een paar jaar terug had ze gedacht dat ze ‘als ze ouder werd’ ze haar losbandige leven wel achter zich zou laten. Ze had gedacht dat ze rond deze leeftijd wel een stabiele relatie zou hebben met een lieve man en misschien al kinderen zou hebben of zo maar daar was het (nog) steeds niet van gekomen, eerder het tegendeel.

Ze voelde zich losbandiger dan ooit en vierde haar lusten vrijer dan ooit voorheen. Frank was ook nog altijd te vinden voor allerlei experimenten op seksueel gebied wist ze. Vorig jaar had ze het met hem gehad over prostitutie en had hem opgebiecht dat ze wel eens wilde weten om een raamprostituee te zijn. Het leek haar wel lekker, had ze hem opgebiecht, om met betalende klanten een kleine gangbang te hebben en zich een hele dag te laten gebruiken door toeristen. Frank had haar aangekeken en gevraagd; “maar waarom doe je dat dan niet?” Hetgeen haar aanzette tot nadenken.

Kort daarna hadden ze weer eens woorden gekregen met elkaar, maar ze wist niet eens meer waar over. Dat was wel vaker voorgekomen en meestal mondde dat uit in een tijdlang dat ze elkaar niet meer zagen, want ze waren allebei te koppig om excuses aan te bieden of om op te bellen om het weer goed te maken. Nou ja, Carolien zag hem niet als haar enige vriendje en was druk bezig met Seventeen en andere amoureuze activiteiten zodat ze op seksueel gebied niets te kort kwam. Frank was gaan studeren in een andere stad en kwam zo nu en dan nog eens een weekendje thuis en als hij dan ging stappen met zijn vrienden troffen ze elkaar wel eens in een disco. Dat spraken ze nooit af, maar als ze elkaar dan zagen dan… Meteen laaide het vuur dan weer op en eindigde ze vaak in haar flatje ‘voor een kopje koffie’ zoals ook de laatste keer weer was gebeurd.

Nu zat ze dan met Frank in de trein op weg naar de hoofdstad. Ze had hem uitgenodigd om mee te gaan om weer eens gekke geile fratsen uit te halen. Hij vond het ook een opwindend idee dat ze zich zou laten prostitueren en ze vond het wel veiliger als hij dan in de buurt was, je weet maar nooit immers.

“Heb je nog gebeld?” Vroeg hij. Ze had verteld dat ze zich zou informeren over prostitutie bij ‘De Rode Draad’ en alvast zou vragen waar ze ‘veilig’ een kamertje kon huren en hoe dat in zijn werk ging.

“Nee joh, ik heb er niet meer aan gedacht en ja, het is er gewoon niet meer van gekomen. We kunnen toch gewoon kijken op de wallen, dan vinden we wel wat”.

Frank keek haar aan en het verbaasde hem niet, hij kende haar als impulsief, maar ze was verstandig genoeg om ervoor op te passen zich niet in de wespennesten te werken.

Toen ze in Amsterdam waren aangekomen was het pas half tien.

“Weet je van toen, bij Seventeen, toen waren we ook al zo vroeg hier” zei hij.

“Jazeker” antwoordde ze enthousiast, “en dat was ook een leuke dag, net zoals het nu gaat worden, dat weet ik zeker! Als ze ramen hadden voor mannen, zou jij dan ook niet eens achter willen zitten?”

“Nog niet misschien” antwoordde hij beslist. “Als er alleen vrouwen zouden komen kijken misschien wel. Maar ik zou er niet voor voelen om de hele dag door kerels te worden geneukt, ook niet als ze me ervoor zouden betalen. Ja, als ik een vrouw zou zijn, dan lag het wel even wat anders… vooral als ik net zo graag zou neuken als jou…”

Hij stelde voor om eerst even ergens een kopje koffie te gaan drinken omdat het nog zo vroeg was.

“Ja, te gek, dan gaan we naar een Coffeeshop op de Walletjes, dan kunnen we ook even rondlopen van te voren en kan ik nog een lekker jointje roken, op sommige werkplekken mag dat wel hoor Frank, kijk maar niet zo streng.” Hij wist dat een discussie geen zin had en ach ja, waarom ook niet, en trouwens lustte hij ook wel een jointje, maar dan om zijn spanning weg te nemen, al was die een hele andere dan die van haar.

Onderweg zagen tot hun verbazing dat het al hartstikke druk was met rondslenterende toeristen een alleen lopende mannen die zich vergaapten aan de ramen die al bezet waren, en dat waren er al heel wat! Kerels van uiteenlopend allooi bevolkten de straten en steegjes, oude onverzorgde mannen, pubers met acne en hun handen in hun zakken, junkies, karikaturaal uitziende pooiers maar ook huisvrouwen die met hun mannen meeliepen, niet geïnteresseerd in de sfeer maar wel in het gedrag van hun eega ‘s. Op verschillende ramen hing een briefje met een telefoonnummer voor belangstellende huurders.

“Zie je wel dat het zich vanzelf zou wijzen” zei Carolien luchthartig als altijd toen ze dit zag en Frank hierop attent maakte. Het leven begon er al vroeg, of duurde heel lang, hoe je het maar bekijkt, want ook de coffeeshops waren gewoon geopend op dit uur. Ze stapten er eentje binnen en bestelden koffie (wat anders?) En kochten een paar jointjes. Ze zei tegen Frank dat hij even op haar moest wachten opeens en liet hem achter met een brandende joint, hij vroeg zich af wat ze wilde. Toen ze terugkwam wist hij dat, ze had een nummer genoteerd op een briefje “van een heel leuk raam waar lekker veel mensen voorbijlopen” en trekkend aan de sigaret die hij haar had doorgegeven pakte ze haar mobieltje uit haar tas.

“Shit” zei ze toen. “Daar heb ik helemaal niet aan gedacht. Heb jij condooms bij je?”

“Nee” zei hij, “die heb ik bij jou niet nodig, je gebruikt de pil toch? Maar die halen we zo wel even een pak die verkopen ze hier toch op elke straathoek.”

Opgelucht hierover, ze maakte zich soms zorgen over de meest onnodige zaken, belde ze met haar telefoontje. Meteen werd er opgenomen hoorde hij en over vijf minuten zou ze de kamer kunnen bekijken, dan was er iemand.

“Yes!” Zei ze opgelucht. “Loop je even mee?”

Het bleek gemakkelijk, de huur ging per dagdeel en kon eventueel zelfs achteraf worden betaald, maar ze haalde het geld uit haar tas en rekende direct af. Tot vier uur kon ze de kamer gebruiken en ‘kapotjes en keukenrolpapier is inbegrepen’ zei de puisterige bink nog en stopte het geld in zijn broekzak. Hij wenste haar nog veel plezier en was alweer vertrokken.

Ze bekeken het kamertje dat niet meer was dan een barkruk, een rode TL-balk en een bed. De muren waren van gipsplaat en tegen de achterwand stond een bed en met een tafeltje met wat handdoeken erop en een doosje condooms en rollen keukentissue op het blaadje eronder.

“Mooi overzichtelijk” zei ze en gluurde ondertussen door het spleetje van de gordijnen naar buiten.

“Eigenlijk ben ik wel een beetje zenuwachtig nu hoor Frank, ik bedoel, als ze maar niet merken dat ik geen echte hoer ben.”

Hij moest lachen om haar zorgen, de meeste mensen zouden zich druk maken over heel andere dingen, maar dit was typisch Carolien.

“Ik blijf wel in de buurt hoor, en als ze je voor stomme burgertrut of zo uitmaken sta ik gelijk in de kamer om ze de waarheid te vertellen” grapte hij. Hier moesten ze samen om lachen en ze kleedde zich uit. Onder haar kleren had ze wat dun, net niet doorzichtig, ondergoed aangetrokken die hij lichaamsrondingen goed uit lieten komen. Ze draaide met haar strakke kontje en drukte haar tietjes vooruit en hij vertelde haar dat ze er prachtig uitzag om haar gerust te stellen, want hij voelde dat ze toch een beetje nerveus was. Als antwoord kreeg hij te horen dat hij dan welkom was, als hij maar betaalde. Ze kusten gedag, wenste haar veel plezier en hij verliet het kamertje. Toen hij op straat stond keek hij om zich heen. Het was een smal straatje, maar niet zo’n eng steegje, dus hij kon ongemerkt wel in de buurt blijven rondslenteren zoals ze hadden afgesproken.

Toen hij omkeek zag hij de TL-balk aanknippen en trok ze de gordijnen open. Meteen al voelde ze zich bekeken door ogen, door heel veel ogen en ging koket op haar kruk zitten, haar benen over elkaar geslagen en haar buik ingetrokken. Frank was bang geweest dat ze teleurgesteld zou zijn over belangstelling, maar werd meteen gerustgesteld op dat gebied, want er gingen nog geen drie minuten voorbij voordat een corpulente man van begin vijftig of daaromtrent stopte voor het raam en haar aansprak. Snel stapte ze van haar kruk en opende de deur en er werden slechts een paar zinnen gewisseld voor hij achter haar aan liep en hij zag dat de gordijnen werden dichtgetrokken.

Caroliens hart klopte in haar keel toen ze naar de deur liep. “Wie teuer ist denn, Ficken?” Was haar gevraagd. Een Duitser dus die op vakantie was. “Hundert Euro” had ze geantwoord en hij had “Siebzich” voorgesteld en zeven vingers omhoog gehouden waarop ze had gezegd dat dat goed was. Binnen had hij betaald, zich snel uitgekleed en was op het bed gaan liggen. Ze had haar slipje uitgetrokken en had een condoom om zijn nog slappe pik afgerold. Toen ze hem pijpte was hij na drie minuten al klaargekomen en een beetje slap sperma was eruit gekomen nog voordat hij een stijve kreeg. Ze had hem een stukje papier gegeven en had zichzelf weer aangekleed, waarop de dikke Duitser zich ook snel in zijn kleren had gehesen en gelukkig kijkend naar buiten was gelopen zonder afscheid te nemen.

“Dat kan een saaie dag worden zo” dacht ze, “als ze allemaal zo zijn is er voor mij geen lol aan”. Ze had haar positie weer ingenomen en de gordijntjes opzij geschoven en bekeek het voorbijtrekken defilé van mannen die voorbijtrok. Van een groepje Japanners groette er een man heel formeel en ze dacht dat hij haar wilde bezoeken. Toen ze hem toelachte wees hij op zijn fotocamera en streng wenkte ze met haar vinger. No pictures! Waarop hij snel verder liep. Een man van een jaar of dertig liep door het straatje en spiedde verlegen onopvallend om zich heen. Na een paar minuten kwam hij teruggelopen, keek nog snel in het rond en stapte meteen naar het raam waarachter Carolien zat te pronken want ze vond het eigenlijk wel strelend voor haar ego zo bekeken te worden. Hij knikte naar de deur en weer sprong ze van haar kruk af.

“Hallo, mag ik u vragen wat het bij u kost? Gewoon even pijpen en neuken?” Vroeg hij beleefd.

“Zeventig Euro” zei ze en hij knikte instemmend. Hij rekende af met geld dat hij uit zijn portemonnee haalde en vroeg

“Mag ik mij nu uitkleden?” Lachend zei Carolien dat dat wel handig was als hij wilde neuken, maar hij bleek zo nerveus te zijn dat hij na tien minuten nog geen spoortje van een erectie had en zich verontschuldigend had aangekleed en beschaamd weggelopen was.

Weer zat ze achter het raam en ze hoopte nu eens een ‘normale’ klant te krijgen en ze was opgelucht toen een jongen zich al na een minuut of tien meldde als de volgende geïnteresseerde. Toen ze de prijs noemde, lettend op zijn leeftijd had ze vijftig Euro gezegd had hij teleurgesteld gekeken en wilde al weglopen toen ze hem vroeg.

“Wat dacht jij dan?”

“Ik heb veertig Euro mevrouw, echt niet meer…” waarop ze hem had binnen gelaten.

Het was voor hem misschien wel zijn eerste keer dat hij naar de hoeren ging want, ze wilde echt lief voor hem zijn en eindelijk ook wel eens geneukt worden, maar weer ging het mis. Hij kwam al heel snel klaar toen hij een condoom omhad, ze pijpte hem maar nog net toen hij kreunde en het hele rubberen topje volspoot met zijn zaad. Wel was hij heel vriendelijk geweest en had haar overladen met complimenten en bedankjes toen hij zijn kleren aantrok, hetgeen ze wel heel lief vond.

Een dronken Engelsman kwam nog op haar kamertje die impotent was door zijn drugs en drankgebruik en daardoor bijna depressief teleurgesteld was over zijn slappe levenloze pikje en daarop volgde nog een oudere heer die erg leek op haar eerste klant, de Duitser.

De volgende die zich meldde was Frank.

“Nou zeg, aan belangstelling heb je hier geen klagen, zie je wel dat iedereen je te gek vindt! Ze lopen de deur gewoon plat bij je, gaat het nog, kun je het nog volhouden?” Had hij haar vrolijk gevraagd nadat ze het gordijn snel had dichtgetrokken na zijn binnenkomst.

“Klote gaat het godverdomme” had ze mokkend gezegd. “Ik zit hier maar de hele tijd en de ene idioot na de andere komt binnen. Impotent zijn ze of veel te dronken en als het dat niet is dan komen ze klaar voor ze mijn gaatje hebben gezien. Ik heb nog niet een pik in me gehad en ik dacht dat ik hier de hele dag kon neuken en dan naar huis kon gaan met een beurse kut en een pak met geld, ik heb hier echt geen zin meer in Frank, ik ga zo met je mee want dit is drie keer niks verdomme. Heb je nog een joint voor me?”

Daar had hij dus pech, want hij had wel zin gehad in een nummertje met een opgegeilde en voor-geneukte Carolien maar dat kon hij dus wel vergeten op dit moment. Diep inhalerend trok ze aan haar joint.

“Bijna vierhonderd Euro bij elkaar, dus de reis hebben we er al uit” zei ze toen ze de briefjes had geteld. “Maar ik wil nog wel seks hebben vandaag, laten we maar eens rondlopen dadelijk, en als we niks vinden ga ik mijn part nog naar een parenclub op zo waar tenminste gewone kerels komen die een stijve pik hebben en…” Opeens was ze stil gevallen en, wat niks voor haar was, snikte ze en haar ogen werden vochtig. Hij nam haar in zijn armen en zei “kom op, trek je kleren aan en dan maken we er nog wat van vandaag, dat beloof ik je.”

Snel had ze haar broek aangetrokken en haar truitje en de jas en, alsof ze bang was dat hij zich zou bedenken waren ze naar buiten gelopen, de deur achter zich dichttrekkend.

Ze slenterden nog wat rond, maar de magisch erotische charme waarvan Carolien gedroomd had leek opeens heel ver weg. Frank stelde voor om lekker wat te gaan eten, want het was toch al tegen een uur of drie en ze voelden zich allebei wel hongerig, ook hun magen, en in de buurt wisten ze nog een leuk tentje waar ze heerlijke fondues verkochten. Met vers stokbrood en een pannetje kaas aten ze hun teleurstelling weg en Carolien zei opgewekt “Nou je, we hebben het geld nog” en kon weer lachen om haar eigen grapje.

“Weet je wat?” Vroeg ze Frank met de oude bekende glans weer in haar ogen. “Zullen we eens gek doen, doen gaan we gewoon solliciteren!”

“Nou nee, ik weinig zin in een afwaskeuken” merkte hij op. “Nee gekkie, weet je nog van toen we hier waren voor die film en we het geil vonden door de hele wereld bekeken te worden, met Sandra erbij?” Ja, natuurlijk wist hij dat nog, dat zou hij ook nooit meer vergeten.

“Nou, laten we weer eens lekker neuken met elkaar, maar dan met publiek erbij! Je hebt hier zo’n theatertjes zat die live-showtjes doen, daar kunnen we vragen of wij het mogen doen op de bühne en dan laten we ons ervoor betalen, dat zou geil zijn!”

Haar stemming was meteen omgeslagen en stralend keek ze hem bijna smekend aan. “Kom op Frank, jij vindt het ook niet erg als er naar je wordt gekeken, dan krijg je hem ook omhoog, dat is het punt niet. Denk maar aan Griekenland, toen neukten we ook niet zedig alleen en zo. Asjeblieft, help mijn dag te redden” vroeg ze, hem bijna smekend aankijkend.

Opeens gooide ze haar tactiek op een andere boeg, een manier die altijd werkte bij hem, wist ze uit ervaring. Ze stond op, ging naast hem zitten en legde zijn hand op haar been en keek hem verliefd aan.

“Jij en ik samen lekker neuken als alle mensen toekijken naar jouw grote pik als je mijn kutje neukt lieverd” en daarbij knoopte ze zijn broek los onder tafelkleed en kroop met haar vingers naar zijn pik.

“Sinds wanneer scheer jij je?” Vroeg ze toen ze helemaal geen schaamhaar meer voelde. Hij vertelde gniffelend dat hij zich al een tijdje schoor.

“Net als jij altijd zei is dat inderdaad veel lekkerder en ik wilde je ermee verrassen in je peeshokje, maar ja, nu heb je het toch ontdekt, maar dan in een restaurant!” Zij kuste hem en voor het eerst die dag voelde ze een erectie groeien van een man die haar graag wilde en goed kon neuken.

Na een kopje Irish Coffee voelde ze zich weer prima eraan, vooral toen hij instemde met haar voorstel. Het had hem bepaald verrast, maar dat had ze al vaker, en als hij het eerlijk toegaf vond hij het ook wel erg spannend wat ze had bedacht.

“Dus dan stappen we gewoon naar de kassa en vragen naar de baas” herhaalde zij haar plannetje. “Niet zo’n net theater met vaste acts, maar een echte pornozaal met veel publiek en dan zeggen we dat we willen neuken op de bühne voor alle mensen, ja dat is echt een kick! En ik weet ook al waar Frank, want vanmorgen heb ik zo’n hele grote tent gezien waar ze dat doen, kom op, dan lopen we daar naartoe!”

Ze had snel erna afgerekend, ze stond erop dat zij mocht betalen, en samen waren ze hand in hand erheen gelopen. Toen hij voelde aan haar strakke kontje onder het lopen had ze dat goed gevonden en even laten was ze met haar hand naar zijn kruis gegaan en had ze hem openlijk over zijn gulp gewreven, voelend aan zijn opgewonden pik en steeds geiler hadden ze zich gevoeld, vooral omdat het exhibitionisme hun niet afkerig was in een uitdagende stemming en de omgeving waarin ze nu waren.

Zo belandden ze voor het theater dat ze eerder had gezien. “LIVE SHOW” stond er in schreeuwerige letters aangegeven voor de deur en zelfverzekerd was ze op een uitsmijterfiguur afgelopen die voor de deur stond.

“Ik wil hier neuken met mijn vriendje en geil doen. Kun je je chef even roepen?” Had ze gezegd en bevreemd had hij haar aangestaard, maar even later draaide hij zijn hoofd om de deur en riep.

“Frans, een mokkel hier wil met je praten. Even wachten” deelde hij haar mee en keek weer over de bevolkte straat met zijn ogen spiedend naar potentieel publiek.

Een oudere man met vettig lang haar dat samengebonden was in een staartje keek even later om de hoek en de portier knikte zijn hoofd richting Carolien. Statig liep hij naar buiten en zei. “Welkom jongedame, zullen we de zaken binnen verder bespreken? U bent haar begeleiding?” Vroeg hij toen hij naar Frank keek. “Loopt u maar even mee” en de deur open houdend liep Carolien als eerste zelfverzekerd naar binnen.

Het was een lounge van een soort van oude bioscoop waarin ze stonden zo leek het wel en hij opende een deur met een bordje ‘privé’ en zijn arm gebaarde hun naar binnen. TL-licht scheen fel in een heel modern ingericht bureau, waar ze wel van opkeken. Behalve zijn werkplaats stond er een bankstel waar hij hun naar wees en daar namen Carolien en Frank naast elkaar plaats, elkaars handen vasthoudend. Vooral die van Frank voelden klam aan van de spanning die ze voelden.

“U wilt solliciteren?” Vroeg hij terwijl hij hun denkbeeldig uitkleedde voor zijn ogen en zijn tong gleed op een manier uit zijn mond zoals normaliter alleen reptielen dit doen dacht Frank toen hij zijn tronie bekeek.

“We willen gewoon neuken voor een volle bak mensen, dat lijkt ons geil!” Antwoordde Carolien oprecht. “Voor de rest willen we poen ervoor hebben en een keer en dan basta, voor de rest niks. Niet meer en niet minder. Als het hier niet kan dan gaan we wel een paar huisjes verder hoor” voegde ze er zelfverzekerd en brutaal aan toe.

“Eerst wil ik wel wat zien, voor we tot zaken komen” zei hij bedachtzaam. “Kunnen jullie je even uitkleden?” Vroeg hij. “We hebben een goede reputatie en die willen we zo houden.”

“Nee, doen we niet” zei Carolien bot en Frank keek op van haar woorden. “Ik heb geen BH nodig en ik heb een gladgeschoren kutje en Frank zijn pik staat paraat als ik in zijn buurt ben, bovendien hebben we filmervaring zat om te weten wat we aanbieden en we zullen niemand teleurstellen, dus beslis maar of je ons vandaag wilt inhuren, we vragen 200 Euro voor een show van minimaal een half uur. Als je voor minder geld een paar junkies op Viagra wilt laten zien hoef je het maar te zeggen, dan nokken we direct.”

Dit had Frans dus duidelijk niet verwacht, maar hij zag ook wel dat hij een kans uit duizenden zou mislopen als hij nu nee zou verkopen en ze gingen naar een andere tent. Goede modellen waren niet gemakkelijk te vinden, en nu kreeg hij ze zo maar in zijn schoot geworpen als het ware. Voor zichzelf had hij de knoop al doorgehakt, dit aanbod wilde hij niet missen.

“Maar 200 Euro mevrouw…?”

“Carolien” zei ze.

“…dat is erg veel geld. Misschien voor 100 Euro dat ik niet zou twijfelen…” en hij keek haar vragen aan, hem volledig ignorerend.

“Kom op Frank, dit schiet niet op. Dan maar terug naar die andere tent” zei ze bluffend maar doeltreffend.

“Nou, omdat ik goede zin heb vandaag. Normaal had ik jullie weggestuurd, maar ik geef jullie een kans. Denk eraan” en hij keek streng naar Frank, “flik het niet om meteen klaar te komen zoals zoveel amateurs, want een slappe lul kun je overal bekijken, 200 Euro is heel veel geld. Op het toneel staat een bed op een draaischijf zodat de mensen ook wat kunnen zien, dus aan een brave wip hebben ze niks, ze willen ook wat zien. Als je klaarkomt dan moet het ook duidelijk zijn, dus geen gekreun en lekken in je vriendin, maar gewoon met je paal in de lucht. Vragen?”

En zonder lang te wachten vervolgde dat zijn ‘assistente’ ze de weg zou wijzen.

“Diana!” Galmde zijn stem luid en even later kwam een vrouw de kamer ingelopen. “Kamer drie!” Zei hij en wuifde hun met zijn hand hun zijn kamer uit.

Een vermoeide jonge vrouw met grote wallen onder haar ogen toonde hun de weg naar een klein hokje, het leek wel een kleedcabine van een zwembad, maar die ruiken tenminste nog frisser. Frank hield zijn hand in de hand van Carolien geknepen, zonder haar was hij allang schreeuwend weggerend, maar het was haar dag, haar droom die al deels in duigen was gevallen en hij wilde alles doen wat in zijn macht lag om hem nog een beetje goed te maken. Over zijn potentie hoefde hij zich gelukkig geen zorgen te maken, een stijve kreeg hij onder alle omstandigheden met Carolien.

“Harddrugs mag je hier niet gebruiken, roken mag wel maar maak er geen puinhoop van hier want de schoonmaakkosten worden anders van jullie geld afgetrokken. Over een kwartiertje kom ik jullie ophalen” deelde ze droog mee. “Zorg er dan wel voor dat hij paraat staat” zei ze, kijkend naar Carolien en wijzend op Frank. Verbouwereerd en ontgoocheld liet ze hun achter en sloeg de deur hardhandig dicht.

“Bij Seventeen ging het er wel wat leuker aan toe dan hier!” Merkte Carolien op. “Maar Frank, we kunnen het, dat weet ik, we neuken hier gewoon de boel plat hè?” Praktisch als altijd begon hij zich alvast uit te kleden en zij volgde zijn voorbeeld, maar merkte toen op “houd je ondergoed maar aan. Dan kleed ik je dadelijk naakt uit voor het publiek. Zullen we ze wel eens laten zien wat geil is, die klootzakken”, doelend op Frans en zijn maatjes. Zelf keek ze nadenkend in de spiegel en frommelde nog wat met haar kapsel dat ze nonchalant door elkaar veegde en besloot ook om haar lingerie aan te houden. Frank stond op en bood haar een sigaret aan. Via de spiegel zag ze dat hij achter haar kwam staan om zich alvast een beetje op te geilen aan haar lichaam door zijn kruis tegen haar rug te wrijven en zijn handen masseerden zacht en mild haar stevige tieten. Al snel voelde ze de zwelling in zijn onderbroek toenemen en het liefst was ze meteen de bühne opgelopen.

Ze waren allebei nerveus en de tijd leek wel stil te staan. Wat muziekklanken weerklonken en zo nu en dan hoorden ze iemand in de gang voorbij lopen maar verder was het stil, ze wisselden geen woord.

“Weet je, als we dadelijk op kunnen ga ik wel eerst” zei Carolien opeens. “Dan laat ik me eerst zien aan het publiek en geef een showtje zodat ze al wat kunnen opgeilen, en als jij dan daarna erbij komt vinden ze het des te mooier. Bovendien kan ik ze gemakkelijk zo’n tien minuten amuseren en daarna krijgen we dat half uur makkelijk vol!”

Frank vond het een prima idee en dus spraken ze het zo af, waarbij Carolien hem nog eens even teder opwreef om zijn lul wakker te houden. Ze wist wel dat hij, als hij eenmaal bezig was, probleemloos een erectie zou krijgen, maar ook dat iedere jongen of man zich onbewust zorgen hierover maakte. Een meisje kon wat glijmiddel pakken en zich laten nemen, ook al had ze er geen zin in. Wat kreunen en geile woordjes waren al voldoende voor de camera of het publiek om de illusie hoog te houden, maar bij een man was dit natuurlijk heel wat anders. Een stijve pik kun je nu eenmaal niet simuleren en ze had al vaker meegemaakt dat een jongen hem niet meer omhoog kreeg op de set en dat was altijd eigenlijk wel pijnlijk.

Ze schrokken toen opeens de deur open werd gegooid en Diana “Jullie beurt” door het kamertje schalde. “Wel een beetje opschieten asjeblieft” voegde ze er ongeduldig aan toe en stond al te wijzen welke kant ze op moesten lopen. Via een trapje kwamen ze in een kleine ruimte die afgesloten werd met gordijnen waarachter de bühne zou zijn. “Pst… een momentje wachten nog. Als jullie nog een slokje willen drinken…” zei ze zacht en wees op een tafeltje waarop een fles water en een stapeltje plastic bekertjes stonden. Ook drukte ze een lichtroze badlaken in de handen van Carolien die haar vragend aankeek. “Nou, voor op het bed!” Werd haar gezegd. Opeens stopte de muziek en klonk er applaus vanuit de zaal. Zo te horen waren er redelijk veel mensen aanwezig want het geklap en geroep klonk redelijk luid.

Nadat het al snel verstomde werd het gordijn opzij geslagen en een donker meisje met haar vriend liepen zuchtend en bezweet langs hun heen zonder hun ook maar een blik waardig te gunnen. Diana liep het podium op om hun aan te kondigen. “En nu onze vaste publiekstrekker, het summum van sensualiteit en de act waarvoor mensen vanuit heel Europa naar ons toe komen: Miss Lovely en haar hunk!” Carolien en Frank keken elkaar verbaasd aan, waarop Carolien de handdoek in haar gezicht drukte om haar lachen te smoren. “We zijn nu al echte sterren!” Gniffelde ze, Frank aanstotend.

Een nieuw muziekje werd opgezet, een discomuziekje met een snelle beat en Diana hield het gordijn open.

Carolien liet zelfbewust en heupwiegend het podium op waarbij ze met een vermoeid welkomstapplaus werd begroet door het publiek. Ze voelde zich geweldig als ze zo werd bekeken en trots liep ze rond om de sfeer te proeven, het badlaken zedig voor haar houdend. Diana duwde tegen Frank zijn rug om hem ook het podium op te bewegen, maar hij bleef als aan de grond genageld staan en fluisterde dat hij zo zou volgen. Hoofdschuddend liep ze boos weg, verwensingen naar ‘nieuwe en groentjes’ mompelend waarna hij voorzichtig door het gordijn gluurde.

De bühne was omringd door een paar rijen stoeltjes en hij was verrast over het aantal toeschouwers. Het zaaltje was goed gevuld met zo’n tachtig mensen waarvan het merendeel bestond uit toeristen, vooral japanners zo te zien, die hun fotocamera’s in de aanslag hielden. Ook wat oudere toeschouwers ontwaarde hij wat meer naar achteren en vooraan zaten een stel luidruchtige aangeschoten Engelstalige gasten die van zich horen lieten. Carolien liep heel rustig over de gehele breedte van het podium en keek het publiek rustig in de ogen. Achter haar was een verhoging met matrassen erop dat op een draaiplateau stond en langzaam ronddraaide. Dat was dus wat ze het bed noemde dacht hij. Meisjes in bikini gekleed liepen rond om bestellingen op te nemen en vooral in de

Engelse hoek hadden ze het druk met het opnemen van bestellingen. De lichtshow stelde niet veel voor. Wat gekleurde spotjes flitsten in het ritme van de muziek, er werd soms overdadig gebruik gemaakt van een stroboscooplamp en de muziek klonk schel uit de boxen die van achter uit de zaal weerklonken.

Carolien liep rustig terug op hem af en keek voor een tweede keer het publiek in de ogen, waarna ze zich omdraaide naar het draaiplateau om haar kontje uitdagend naar achteren te steken. In slow motion spreidde ze het badlaken uit en wreef  de plooitjes eruit over het matras waarbij ze zich sensueel uitrekte en bewust was van haar pose voor de kijkers. Ze nam alle tijd voordat ze zich op het bed liet rollen waarna ze haar borsten kneedde en haar tepels stijf draaide tussen haar vingers. Rekening houden met de beat van de muziek ontdeed ze zich van haar BH alsof ze zich in een ouderwetse stripteasetent bevond en wierp het kanten gevalletje opzij. In spreidzit voelde ze over haar slipje en keek benieuwd naar de starende ogen van het publiek dat gespannen wachtte op wat zou volgen. Professioneel liet ze haar hand onder de stof verdwijnen om zich te vingeren waarbij de kijkers steeds nieuwsgieriger werden naar haar naaktheid, maar zelfbewust speelde ze met deze spanning en leek zich helemaal in haar element te voelen. Ze hield de spanning er in door zich om te draaien en te hurken waardoor ze haar kontje kon presenteren en afwisselend spande ze de spieren in haar billen samen waarbij ze haar kontje zacht streelde zonder de uitdagende blik op de zaal te verliezen. Ogenschijnlijk ontspannen en speels duwde ze haar slipje naar beneden en ontblootte ze zo haar kontje en vergunde de toeschouwers een blik op haar kontje, haar geschoren poesje en de naar buiten wijkende schaamlipjes. Op haar gemak maakte ze een vinger nat waarmee ze zich daarna begon te masturberen. Toen ze zich omdraaide veerde ze haar kontje omhoog en presenteerde uitdagend haar natte spleetje aan de begerige ogen en provocerend trok ze haar kutlipjes uit elkaar, daarbij intuïtief rekening houdend met de snelheid van de draaischijf zodat iedere bezoeker ruim de tijd had om haar bekoorlijkheden te aanschouwen.

Ze vingerde zichzelf liggend, geknield en gehurkt voor ze haar heupen in de lucht stak en haar benen lenig spreidde tot bijna in spagaathouding. Ze wreef snel over haar klitje en liet twee vingers tot aan haar handpalm in haar kutje verdwijnen waarbij haar borsten op en neer pompten alsof ze al een orgasme bereikte. Frank keek bewonderend toe hoe ze haar act tot een natuurlijk en onberekend lustproject presenteerde. Hij snapte nu wel het nut van de snel flitsende stroboscoop omdat die zorgden dat de cameraflitsen niet zo opvielen. Constant waren er mensen die foto’s maakten en vooral in de ‘Japanse hoek’ flitste een rij lichtjes op als ze door het draaiplateau een vrije blik op haar vagina hadden. Rustig ging ze zitten met een hand over haar kutje en ze stak twee vingers in haar mond die ze suggestief in en uit bewoog om een pijpbeweging te simuleren waarop ze met haar ogen zocht waar het gordijn zich bevond waarachter Frank stond te wachten.

Amper zichtbaar gebaarde ze Frank tevoorschijn te komen van achter de coulissen die nog even diep doorademde voordat hij vastberaden het podium betrad. Hij volgde haar voorbeeld door uitdagend een catwalk te maken en zijn opwellende onderbroek in profiel te tonen aan de zaal die hem had verwelkomde met een onderdrukt applaus. Hij nam zichzelf voor zich te concentreren op Carolien en de rest maar te vergeten want hij vertrouwde volledig op haar regie, al wist hij niet waaruit die bestond.

Hij stapte op de draaischijf zodat hij naast het bed stond en Carolien hem kon begroeten door haar handen om zijn heupen te sluiten. Ze kneedde zijn billen in haar handen en met haar mond kwam ze zo dicht naar zijn slipje dat hij de warmte van haar adem kon voelen door de stof heen. Carolien was blij toen ze bemerkte hoe zijn pik verder verstijfde en ze trok aan de achterkant van zijn slipje tot zijn lul omhoog sprong van achter de elastieken band. Meteen nam ze zijn eikel in haar mond en pijpte hem in een extreem langzaam tempo zodat alle bezoekers een goede blik zouden hebben op de in haar mond verdwijnende lul. Hij voelde zich senang in zijn rol van speeltje waarbij hij zich geen zorgen hoefde te maken van pornoster en richtte alle aandacht op Carolien.

Zij was zich voor honderd procent bewust van haar taak als geile diva en genoot dit zichtbaar en oprecht. De reacties vanuit het publiek werden enthousiaster naarmate ze zich meer liet gaan en hij haar feilloos aanvoelde en volgde in haar show. Nadat zij hem een tijdje had gepijpt tot zijn pik opgezwollen in haar mondholte klopte bewoog ze haar hoofd extreem duidelijk van voren naar achteren om te benadrukken hoe diep ze hem in haar keelholte kon ontvangen. Druppels speeksel dropen over haar kin naar beneden en ze deed geen enkele moeite dit te camoufleren tot ze er zeker van was dat hij zich geen zorgen meer zou maken over zijn prestatievermogen.

Toen liet ze hem tussen haar benen knielen waarna hij de kans kreeg haar oraal te bevredigen en dit overduidelijk genoot door te krampen met haar lichaam, haar bekken ritmisch omhoog te bewegen en in het badlaken te klauwen. De camera’s klikten onophoudelijk hetgeen bepaald niet minder werd toen ze verder gingen in standje negenenzestig.

De luide praat van de Engelse toeristen verstomde en vanuit haar ooghoek zag ze blij en opgetogen hoe ze de aandacht van het publiek kregen terwijl ze hun show verder opvoerden. Ze bewoog zich soepel onder hem uit in een vloeiende beweging die deed denken aan een strak gerepeteerde choreografie om zich op handen en knieën aan hem aan te bieden. Voorover gebogen stuwde ze haar kontje omhoog en steunde daarbij hoog op haar armen om ook haar op en neer deinende tietjes duidelijk te tonen. Daarbij richtte ze haar hoofd omhoog en bekeek weer alle gezichten van de mannen die gefascineerd toekeken hoe ze haar lippen bevochtigde met haar tong.

Daarop liet ze zich liggend nemen door Frank, waarbij ze haar benen tussen de zijne geklemd had om die vervolgens ver te spreiden zodat ze bijna in een spagaatligging lagen te neuken om het publiek een zo obsceen mogelijk beeld te schenken van de penetratie. Met lange rustige slagen neukte Frank zijn pik tot aan zijn scrotum in het hete poesje van Carolien die hem fluisterend aanmoedigde en hem vertelde hoe goed alles ging. Toen ze voelde dat Frank het moeilijk kreeg duwde zij hem van haar af en legde hem op zijn rug.

Ze knielde aan zijn zij en toonde aan de zaal nog eens een keer hoe open-geneukt en geil haar kutje was door zichzelf schaamteloos te vingeren. Als de schijf draaide en ze met haar gezicht naar de zaal toe zat benadrukte ze dit met een losbandige blik die zich richtte op de ogen en kruisen van het publiek. Bij de tweede draai herhaalde ze dit, maar ditmaal met de stijve eikel van Frank die ze in haar mondholte zoog waarbij haar wangen samentrokken. Traag bewoog haar hoofd over de stang en haar lippen stulpten naar buiten als ze omhoog bewoog, hetgeen de camera’s weer in hoog tempo bediend liet worden. Ze kneep geraffineerd in de paal van Frank hierbij zonder dat iemand dit in de gaten kon hebben om hem, voor zover mogelijk, een beetje af te leiden van zijn drang om haar vol te spuiten met zijn sperma. Hij begreep haar hint en richtte zijn aandacht ook op de zaal hoewel het hem de nodige moeite kostte dit nog echt veel langer vol te houden.

Na een paar rotaties van het draaiplateau drukte ze hem op zijn schouders plat op het bed en sloeg haar been over hem heen. Ze hield zijn pik trots omhoog terwijl ze hem kuste en haar tong door zijn mond liet woelen voordat ze zichzelf heel langzaam liet zakken. Ze voelde zijn eikel tegen haar schaamlipjes persen en tergend langzaam liet ze haar middel naar beneden zakken, zijn lul in haar poesje persend.

“Het gaat goed!” Lispelde ze in zijn oor. “Blijf gewoon maar liggen Frank, ik doe het wel…” Hij bromde instemmend en voelde hoe zijn pik werd omsloten door haar natte hete kutje. Ze zette haar knieën verder naar voren waardoor haar bilspleetje nog verder werd open getrokken en het publiek een perfecte blik had op de paal die haar lipjes uit elkaar dwongen. Ze likte nog even met haar tong langs de binnenkant van zijn mond voor ze zich overeind bewoog en hem zittend verder neukte en daarbij haar tieten masseerde en haar tepels prikkelde om geprononceerd naar voren te blijven staan. Het zweet liep over haar rug door het neuken en door de warmte van de lampen maar het vervulde haar met trots dit te laten zien.

Ze steunde met haar handen op zijn lichaam toen ze hem luid kreunend begon te berijden en dit fier liet zien aan de mensen in de zaal. Een paar fotografen waren zelfs al gaan staan om alles goed te kunnen vastleggen met hun camera hetgeen haar bevestigde dat ze het goed deden.

Opeens herkende ze aan de gezichtsuitdrukking van Frank en aan zijn samentrekkende spierbewegingen dat hij het niet meer veel langer vol zou kunnen houden en hurkte kort bewegingloos op hem neer. Ze stond opeens snel op en floepte zijn lul tegen zijn buik aan. Publieksbewust ging ze op haar knieën zitten en duwde Frank omhoog tot hij wankel op het matras stond. Ze ondersteunde hem kort bij zijn heupen om ervoor te zorgen dat hij het evenwicht kon bewaren en likte vervolgens met uitgestrekte tong over zijn eikel. Hij voelde zich helemaal draaierig door zijn permanente geilheid die weldra een ontlading mocht vinden, de beweging van het plateau en de aanwezigheid van alle kijkers die al die tijd luidruchtig hadden toegekeken.

Carolien genoot het om zo direct bekeken te worden en deed er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden zou zijn. Wellustig sloot ze haar lippen om Frank zijn kloppende paal en bewoog haar hoofd zo ver mogelijk naar zijn kruis. Ze voelde de eikel tegen haar keelgat drukken voor ze haar gezicht terug bewoog en even omhoog keek om te zien dat hij met dichtgeknepen ogen genoot. Zijn benen trilden om het evenwicht te bewaren op de zachte ondergrond maar zij ging onverdroten voort hem zonder haast en sensueel te bevredigen. Daarbij maakte ze een hand vrij om zichzelf aan haar tepels te laten trekken en deed dit zo ruw dat het bijna pijnlijk was. Daarna liet ze haar hand tussen haar benen rusten en trok haar kutje ver open om het gaatje vervolgens te penetreren met drie vingers tegelijk. Onzichtbaar wreef ze over haar klitje, omdat ze het nu eenmaal echt genoot zich zo te laten zien.

Frank kreunde zo luid dat ze het boven de muziek uit kon horen en zijn buikspieren trokken onbeheerst samen in een onafhankelijk ritme waardoor ze wist dat hij zijn sperma weldra zou verliezen. De regie volledig in haar hand houdend masseerde ze zijn scrotum en maakte ze haar lippen vrij. Met open mond zat ze voor hem geknield, klaar om zijn sperma in haar keel te ontvangen. Om hem te laten komen duwde ze met haar vinger tegen zijn kontgaatje aan en perste het vingertopje van haar middelvinger in zijn darmen waar ze op en neer bewoog. Dit was inderdaad wat hem zijn zelfbeheersing volledig deed verliezen en hij slaakte een luide kreet.

Hij knelde haar vinger af, sprak onverstaanbare woorden en zijn beenspieren trokken wankelend samen en al zijn sperma dat hij al enige dagen had opgespaard gulpte uit zijn pik naar buiten. Dikke druppels vlogen in de ontvankelijke mond van Carolien en de rest lekte hij uit over haar borsten waarna ze langzaam naar beneden dropen. Het publiek applaudisseerde luid en geroep en gefluit volgden.

Pas nadat Carolien de laatste druppel zaad uit zijn paal had getrokken liet ze Frank voorzichtig los omdat ze bang was dat hij alsnog het evenwicht zou verliezen. Hij knielde neer op het matras en samen met haar lieten ze zich op alle gemak nog een ‘ereronde’ draaien voor de zaal voor zij als eerste opstond en de toeschouwers bedankte.

Ze raapte het ondergoed op dat tegen de achterkant van de bühne lag en nam Frank bij zijn hand om nog een laatste keer uitdagend langs de rand van het podium te lopen, kushandjes uitstrooiend en knipogend naar de gasten.

Een van de fotograferende japanners, een man van rond de zestig, stond luid klappend aan de rand van het podium en zwaaide met een balpen om duidelijk te maken dat hij zelfs een handtekening wilde hebben van Carolien. Toen ze dit niet meteen begreep pakte hij een bierviltje en krabbelde in de lucht eroverheen met de pen. Wanhopig greep hij in zijn zakken en haalde er toen een briefje van vijftig Euro uit dat hij haar aanreikte, samen met de pen en het viltje. Carolien lachte hem toe en knielde op de rand van de bühne waarna ze hem kuste en de pen en de vijftig Euro nam waarop ze haar slipje pakte en daarop haar naam schreef. Blij als een kind nam hij het broekje beet en drukte het meteen tegen zijn neus om de geur op te snuiven.

Toen ze, na een laatste groet aan de aanwezigen, het podium verlieten werden ze gepasseerd door Diana die de volgende act kwam aankondigen.

Achter het gordijn stond Frans hun op te wachten die hun meteen vroeg voor een tweede optreden die avond nog of anders een van de komende dagen.

“Nee, sorry hoor, maar dit was eenmalig” zei Carolien hem kortaf, “maar we willen nu wel graag even die 200 Euro ontvangen”. Zonder dralen trok hij zijn portemonnee en, alsof het zijn eigen geld betrof, telde hij 20 biljetten van 10 Euro uit in haar hand.

Hun kleedcabine was snel gevonden daarna waarop ze zich op hun gemak aankleedden en pas daarna keek Frank op zijn horloge.

“Ik denk dat de anderen op ons hebben moeten wachten” merkte hij droog op toen hij zag dat ze ruim een uur lang de show ‘gestolen’ hadden daar op de draaischijf. Carolien barstte in lachen uit en zei dat ze dan nog tijd genoeg hadden voor een lekkere pizza en dan nog de trein terug naar huis zouden kunnen halen. Op weg naar buiten kwamen ze Frans ‘toevallig’ nog tegen die hun een kaartje in de hand drukte en hun nogmaals zei dat ze altijd terug mochten komen.

Buiten was het nog lekker warm en licht en aan de gracht krulde Carolien tegen Frank aan om hem te kussen en te bedanken omdat hij zo lekker mee had gedaan. Lachend gooiden ze de visitekaartjes van Frans in de gracht maar liepen snel door toen ze opeens achter zich opgewonden hoorden praten en merkten dat een paar gasten uit het theater hun herkend hadden. Op naar de pizzeria dus en dan, veel geld en ervaringen rijker, terug naar huis.

“Hé, Carolien, zou ik vannacht misschien bij jou kunnen slapen?” Vroeg Frank. “Mijn ouders denken toch dat ik op mijn kamer ben en ik weinig zin om vanavond bij hun voor de televisie te hangen.”

“Geen probleem Frank, dan kom je bij mij toch voor de buis zitten? Ik heb nog een paar nieuwe filmpjes die je nog niet hebt gezien en die je vast wel zullen interesseren. Dat hoop ik tenminste, want ik speel zelf de hoofdrol erin en bij anderen heb ik Noortje meegeholpen. Ik ben heel aardig benieuwd hoe jij ze vindt en dan kunnen we daarna lekker samen slapen vannacht.”

Omarmd liepen ze vrolijk verder waarbij Frank zijn hand in haar broekzak zat waar hij haar slip-loze billen betastte en er lieflijk in kneep, zich al verheugend op een geile voorzetting van de vreemd opwindende dag.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s