Noortje


Verwent Frank

Noortje had een vergadering belegd en alle mannen werden resoluut weggestuurd, het was echt en alleen maar een vrouwenonderonsje had ze verteld.

Nadat ze had gehoord dat iedereen het nog steeds geweldig naar haar zin had kwam ze met het voorstel voor de organisatie van een Griekse avond bij hun thuis. Ze keken verbaasd op, want pas twee dagen geleden hadden ze zo’n Griekse avond in het dorp meegemaakt met eten, drinken, dansen en noem maar op.

“Dat bedoel ik niet” zei ze samenzweerderig. “Toen ze de naam Griekenland hoorden was bij de jongens de eerste associatie anale seks. Dat hebben we geweten ook toch? Of is er een meid nog niet door alle mannen ‘Grieks’ is genomen, nou dan! Daarom stel ik voor een Griekse avond te houden morgen waarin we allemaal zo’n Grieks jurkje dragen met daaronder, maar dat mogen onze vriendjes absoluut niet weten, een voorbinddildo. Na de salade en de dans gaan we even snel naar de WC of zo en dan trekken we die aan, en verwennen hun op z’n Grieks, lijkt jullie dat een leuk idee?”

Meteen stemde iedereen in.

“Dan wil ik Hans wel neuken, maar dan wel met een hele grote dildo” zei Carolien enthousiast. “Hij weet niet hoe dik z’n pik is, want toen hij die van hem in een keer bij mij naar binnen perste in mijn kontje, op zijn ‘Grieks’ ja, zoals hij vertelde, voelde dit bepaald niet prettig aan in het begin. Poets weder poets hè, bedoel ik maar!”

“Prima” zei Noortje toen ze zag dat Wilma instemmend knikte omdat ze helemaal herkende wat ze bedoelde. “Laten we hun maar verrassen, dan pakken we het professioneel aan. We kunnen iemand laten komen voor licht en geluid, je hebt zo’n bureautjes die dat organiseren. Dan praat ik wel met ze van tevoren zodat ze niet schrikken als we, in plaats van een Grieks dansje, een Grieks neukpartijtje organiseren en steken onze vriendjes aan onze pik. Maar zoals altijd onze regel is, iedereen moet zich erin kunnen vinden…” Die navraag bleek overbodig want dat zagen ze allemaal wel zitten.

“Hé meiden, ik denk niet dat onze vrienden hier bezwaar tegen hebben eigenlijk hoor, maar mocht dit wel zo zijn dan gaat het voor hem niet door hè, niemand wordt hier verkracht, ook al is het een hij. Dat geldt voor ons vrouwen maar net zo goed als voor hun, oké?” Instemmend werd er ‘ja’ geknikt en pontificaal zette Noortje een grote tas op tafel met daarin drie forse voorbinddildo ‘s.

Iedereen aan tafel stemde volmondig in dus dat was alvast geregeld.

De jongens vonden het maar vreemd dat ze weg moesten omdat de vrouwen zo nodig een onderonsje nodig hadden, maar waren blij toen ze weer terug mochten komen en al heel snel daarna moest Peter weer werken, want tegen mannenvlees hadden ze nog steeds niks lieten ze al gauw merken.

Al heel snel werden er kledingstukken uitgetrokken en werd er gelikt en gekust. Frank kwam net wat later binnen dan de rest maar zag meteen dat er weer een feestje ging beginnen en plukte aan zijn T-shirt om dat uit te trekken.

“Frank, kun je even meekomen?” Had Noortje hem opeens best wel streng gevraagd. Hij volgde haar meteen en was bang dat hij iets verkeerds zou hebben gedaan of zo. Hij liep haar na de trap op en tot zijn verbazing nodigde zij hem in haar slaapkamer.

“Ga maar zitten, ik moet even met je praten” zei ze op serieuze toon. Ze had dit van tevoren al met Carolien besproken maar voor hem kwam het onverwacht. Ze wist dat hij al vanaf de eerste ontmoeting op haar geilde en ze had hem soms ook best wel een beetje geplaagd eigenlijk door hem een stijve te bezorgen. Hij was een lieve jongen en ook best wel knap.

“Je zult wel aanvoelen waarom ik je wil spreken Frank?” Zei ze op strenge toon. Hij zat braaf op de rand van het bed en knikte ontkennend.

“Ook niet toen we elkaar voor het eerst zagen en ik je haartjes bij moest knippen?” Vroeg ze uitdagend. “Hé knappe jongen, ik heb jou ook zien gluren naar me hoor, en dat deed je iedere keer als je bij ons was weer.”

Hij kreeg een rood hoofd en keek beschaamd naar de grond. Hij voelde zich betrapt, maar ja, Noortje was nu eenmaal zo mooi en zo lief, kon hij het helpen dat hij op haar geilde? Zij was de enigste vrouw, op Carolien na dan, met wie hij zomaar over seks kon praten en die dat niet vervelend of vreemd vond…

Ze zag hoe hij ineen dook in onzekerheid en ging daarom snel naast hem zitten en legde haar hand tussen zijn benen want dat was niet haar bedoeling. Toen hij schuchter opkeek likte ze demonstratief met haar tong over haar lippen en wreef daarbij obsceen over haar short.

“Heb ik misschien iets fout gedaan, Noortje?” Vroeg hij, nog steeds verlegen.

“Nee liefje, maar vanaf de eerste keer dat ik je zag vond ik je erg lief en opwindend, maar nog nooit probeerde je me te versieren of zo. En hoe je samen met Carolien met Sandra omging vond ik ook helemaal te gek Frank, voor dat alles wil ik nu graag belonen en trouwens, ik heb er zelf ook zin in hoor. Vind je mij mooi genoeg en niet te oud, zou je met me willen neuken?” Vroeg ze hees van opwinding en ook van spanning.

Even had Frank serieus gedacht dat hij voor de gek werd gehouden tot zij haar hand over zijn schouder legde. Hij was perplex, dit had hij nooit verwacht, zijn grote fantasie, seks met Noortje, en dan nog wel samen alleen met haar in een bed… Haar hand vond zijn penis in zijn korte zomerbroek. Voorzichtig sloot hij zijn handen om haar middel en meteen stak ze haar armen omhoog, hem uitnodigend haar dunne katoenen hemdje omhoog te trekken.

“Neem je me echt niet in de maling of zo? En Peter dan, vindt hij het goed?” Vroeg hij nog, maar zijn handen ontblootten haar pralende borsten al en toen hij voorzichtig haar tepel opzoog voelde hij zich gelukkiger en trotser dan enig moment tevoren met haar. Ze duwde zelf haar broekje naar beneden en toonde hem zelfverzekerd haar prachtige kaalgeschoren kutje en ging wijdbeens voor hem staan.

“Hoe vind je mijn kutje Frank?” Hij staarde er gehypnotiseerd naar, al vaak had hij er stiekem over gefantaseerd maar het was nog mooier dan hij zich had kunnen bedenken. Haar huid was haarloos en mooi lichtbruin gekleurd en haar heupen wel breder dan die van de meeste meisjes maar toch heel mooi slank. Haar navel was mooi langwerpig rond en lag diep in haar slanke buik verborgen. Bovenaan haar kutje zag hij haar clitoris zitten en haar schaamlipjes waren helemaal weggeborgen in haar poesje. Ze zette een voet naast hem op het bed en ze legde een hand op haar spleetje en vingerde dit geil open tot haar vinger roteerde in haar tunneltje en toen ze haar hand terugtrok likte ze die zuchtend af en hij kon nu ook de zachte roze binnenkant van haar poesje zien.

Zelfverzekerd en gretig boog hij zijn gezicht naar voren en laafde zich aan haar kutsap, een smaak die hij herkende door de geur die hij al zo vaak bij haar had opgesnoven. Opgewonden groeide zijn pik in zijn broekje. Hij bewoog beheerst naar voren en legde zijn tong over haar spleetje. Voorzichtig voelde hij aan het klitje en zakte toen naar beneden tot hij zijn tong in haar kon steken en raakte bedwelmd van haar heerlijke smaak. Met zijn handen bevoelde hij de zijdezachte huid rond haar heupen en sloot ze voorzichtig om haar billen. Verrukt keek hij naar haar omhoog en zoog toen verrukt haar borst in zijn mond als een hongerige zuigeling. Hij verborg zijn tanden onder zijn lippen toen hij heel voorzichtig in haar tepel beet en zij haar hand op zijn stijve piemel in zijn broek legde.

Met haar duim bewoog ze onder de elastieken band en trok ze katoenen stof weg. Impulsief wipte hij zijn kont omhoog en trok ze hem naakt uit. Trouwens, Peter en Carolien hadden al eens met mekaar geneukt schoot door hem heen dus… Trots voelde hij zijn pik kloppend van verlangen naar voren steken en voelde zich geiler dan ooit tevoren in haar nabijheid, omdat hij nu wist dat hij haar mocht zien, mocht aanraken en zelfs mocht neuken misschien wel, maar dit alles was al te gek en heel vaak had hij hierover al gefantaseerd.

Hij liet zich slap achterovervallen toen hij zag hoe zij haar mond opende en hem in zich opzoog waarna ook zijn ballen een geil ton bad kregen. Ze zoog zelfs aan zijn zak en hij voelde hoe zijn testikels in haar mond werden gezogen en zich mochten laven in de warmte van haar geile mond. Toen wreef ze met haar tong weer over zijn eikel en duwde met haar lippen zijn voorhuid helemaal naar achteren en hij voelde haar mond om zijn opgezwollen pik spelen. Net toen hij dacht dat ze klaar was met zijn orale beurt nam Noortje zijn lul weer opnieuw in haar mond en zoog hem zo diep in haar als nog nooit eerder een meisje had gedaan.

Toen hij dacht dat ze zou stikken omdat hij helemaal tegen haar huig was aangedrukt ademde ze snel uit door haar neus maar in plaats van zijn pik los te laten voelde hij hoe ze zijn eikel verder haar keel in zoog en hij voelde zijn pik in haar keelgat verdwijnen. Ze hield pas op met zuigen toen heel zijn staaf in haar keel zat en opgewonden voelde hij haar tong over zijn ballen glijden toen haar lippen tegen zijn buik aan krulden. Gefascineerd keek hij hoe ze langzaam zijn pik uit haar mond liet glijden tot alleen zijn eikel nog in haar mond was opgeborgen en vastberaden zoog ze hem weer helemaal naar binnen. Toen hij na een paar keer in haar keel te zijn geweest zijn geilheid niet meer kon bedwingen maakte hij zelf neukbewegingen tussen haar lippen. Ze stond dat toe door hem sturend bij zijn heupen vast te pakken en heen en weer te bewegen. Hij neukte haar in haar keel, dacht hij opgewonden toen ze stevig in zijn bilspieren kneep en hij opeens voelde hoe haar vinger met zijn poepgaatje speelde.

Luidkeels kreunde hij toen ze haar vinger in een keer in hem stak toen zijn penis diep in haar mond stak en Noortje voelde in haar keel hoe zijn eikel van opwinding nog dikker opzwol toen ze haar mooie zachte lippen lieflijk om zijn vlees spande. Ze voelde zijn prostaat en masseerde deze zachtjes omdat ze wist hoe opwindend dit was voor een jongen.

Frank wist niet meer hoe het had, zo lekker voelde het, zo opgewonden was hij. Als hij niet zoveel seks had gehad van tevoren was hij allang klaargekomen, maar nu kon hij zijn zaad gelukkig wat langer beheersen. Zijn hand streelde over Noortjes haar en lieflijk voelde hij aan haar oren, over haar nekhaartjes en streelde haar voorhoofd vrij. Zijn andere hand legde hij over haar borst en hij voelde hoe hard haar tepeltje tegen zijn handpalm prangde. Ze bleef hem in haar opzuigen in een vast langzaam ritme en haar in zijn darmen rondspelende vinger maakte hem bijna gek van lust. Hij wilde dit gevoel zo lang mogelijk genieten, het voelde zo heerlijk aan dat hij zijn ogen sloot en onbewust kneep hij ruw in haar stevige borstvlees, wat haar inspireerde om hem met nog meer overgave te pijpen.

Met haar vrije hand nam ze zijn balzak vast en daarmee stuurde ze zijn de bewegingen van zijn pik. Ze kneedde met haar volle warme hand zijn scrotum en liet zijn ballen tussen haar vingers spelen tot ze voelde dat zijn lul begon te schokken en hij helemaal begon te trillen. Nog sneller dan voorheen liet ze hem in haar mondje neuken en spande haar lippen nog extra aan om het genot voor hem te vergroten. Ze vond hem echt een lieve jongen, want hoe opgewonden hij ook kon zijn, hij zou zijn zelfbeheersing nooit verliezen of iemand pijn willen doen. Net als hij zich toen bij Sandra beheerste vond ze bewonderenswaardig en ze gunde hem dit plezier vanuit de grond van haar hart en ze wilde er alles aan doen deze beloning zo lekker mogelijk te laten zijn voor hem.

Ze voelde zijn prostaat samentrekken en deze krampbeweging voelde ze ook in haar keel terug. Even kneep ze in zijn balzak en voelde toen dat hij klaar ging komen. Rustig liet ze hem nu het ritme bepalen en genoot van zijn jeugdige potentie. Frank was al lang niet meer bij machte te praten en stootte alleen maar nog dierlijke en steunende geluiden uit om aan te geven hoezeer hij genoot. Zweetdruppeltjes liepen over zijn buik naar beneden toen hij al lang van te voren aanvoelde komen dat hij ging ejaculeren in haar zuigende keel.

Weer dook zij spontaan tegen hem aan en voelde hem in haar mond glijden toen zijn pik opeens nog dikker opzwol en hij haar steunend aankondigde dat hij klaar ging komen. Ze liet hem vrij in haar keelgat neuken en speelde in zijn kontgaatje zonder zijn ritme te bepalen. Opeens voelde ze hoe hij zijn sperma in haar spoot en trok hem nog een keer naar haar toe, zodat zijn pik zich heel diep in haar keelgat kon ontladen. Ze hield zijn pik daarna in haar mond gevangen en in een heel langzaam tempo pijpte ze hem rustig verder en zoog ze zijn ballen helemaal leeg.

Pas toen hij het gevoel niet langer kon verdragen en hij zich terug moest trekken uit haar mond voelde ze hoe pijnlijk hij haar keel had opgerekt want ze moest ze een paar keer kuchen voor ze weer normaal kon ademhalen. Ze moest lachen toen ze zag hoe bezorgd hij naar haar keek, wat voor haar alleen maar bevestigde hoezeer hij dit had verdiend.

“Het mag eigenlijk niet hoor, dat weet ik wel” had ze gezegd, “maar ik denk dat we toe zijn aan een glaasje Ouzo, dat hebben we wel verdiend.”

Frank kon alleen maar ja knikken want hij lag nog helemaal na te trillen van het orgasme dat ze hem had geschonken en waarover hij al zolang had gefantaseerd, maar ditmaal was de realiteit beter geweest dan welke droom hierover dan ook.

Hij keek bewonderend naar Noortje en zag hoe haar kontje draaide en haar slanke rug elegant bewoog terwijl ze naar de kast liep. Toen ze terugliep bewonderde hij haar kleine stevige tietjes en fixeerde zijn blik tenslotte schaamteloos op haar kutje.

Die danste mee met haar stappen en tussen haar fris geschoren benen staken haar natte schaamlipjes discreet een heel klein stukje uit haar kutje, ze was zelf ook opgewonden geraakt door de pijpsessie van zo-even. Hij begreep zelf niet hoe het kon, maar hij voelde zijn pik weer overeind schokken en kloppend van verlangen naar haar kutje stond zijn paal al snel weer stijf naar boven gericht op zijn buik, nog voordat die echt slap was geweest na zijn klaarkomen. Noortje zag het en ze was verbaasd, maar ja, die jonge knapen en hun hormonen… Al veel langer eigenlijk had ze hem al willen neuken, maar ze had rustig op haar gelegenheid weten te wachten en schijnbaar werd haar geduld dan nu in Griekenland beloond zag ze blij.

Ze reikte hem een borrelglaasje aan en ging naast hem op het bed zitten en klemde de glaasjes tussen haar dijen om hem stiekem verder op te geilen. Tevreden keek ze naar zijn nog altijd stijve lul en schonk de drank in de glaasjes waarop ze haar eigen glaasje met haar beide handen oppakte. Haar ene hand liet ze geraffineerd op haar poesje liggen en stak obsceen zichtbaar voor hem weer een vinger in haar kutje. Nadat hij snel een slokje had genomen staarde hij weer naar haar kutje en met een traag gebaar reikte ze hem haar met haar geil natgemaakte vinger aan. Wellustig zoog hij die in zijn mond en ondertussen trok hij opgewonden aan zijn pik om zijn eikel vrij te trekken.

Ze liet zich over het bed heen vallen op haar rug en zag hoe hij zijn glaasje leeg nipte en op de grond zette. Toen liet hij zich loom op zijn rug vallen en draaide zich op zijn zij om naar Noortje te kunnen kijken. Ze voelde zich zo geil toen ze voelde hij haar aanstaarde en zich over haar klitje wreef dat ze zijn kus die hij haar verlegen gaf meteen beantwoordde en ze genoot van zijn nog naar anijs smakende tong.

“Mag ik ook met je neuken Noortje?” Vroeg hij heel verlegen en zacht.

Noortje gaf geen commentaar maar trok hem aan zijn schouder naar haar mond waarna ze hem aan zijn billen tussen haar benen trok. Daarom vond ze jonge jongens zo leuk. Ze waren altijd snel opgewonden en neukbereid en, ook al kwamen ze soms erg snel klaar, dan konden ze heel snel erna alweer een stijve krijgen.

“Kom maar lekker in me met je stijve pik, ik wil heel graag door je geneukt worden Frank, voel maar, ik ben helemaal nat en glibberig in mijn poesje.” Ze nam zijn hand beet en leidde die tussen haar benen en toen hij zijn hand over haar natte poesje streelde pakte zij zijn pik en trok die naar haar kruis.

Ze hield zijn opgewonden penis vast en leidde die in haar en hij drukte zich meteen diep in haar en ze voelde zich opgewonden toen hij zijn onderlichaam tegen haar kutje duwde. Zijn schaambeen masseerde over haar klitje en haar sneetje trok meteen samen van lust. Hij voelde dit, want hij begon te kermen van genot, waarop ze haar spieren nog eens extra samentrok. Opeens begon hij haar fel te berijden en hun lichamen sloegen kletsend tegen elkaar. Ze was even bang dat hij heel snel zou klaarkomen maar al snel voelde ze aan dat hij zijn hoogtepunt nog moest samen sprokkelen met heel veel neukbewegingen en tevreden genietend lag ze op haar rug met een haar enthousiast neukende Frank kreunend bovenop haar.

Ze was te lui om zelf een ander standje voor te stellen en voelde tevreden hoe hij haar vurig bereed. Ze spreidde haar lippen toen hij haar wilde kussen en stak op haar beurt ook haar tong in zijn zuigende mond. Ze trok het kussen onder haar hoofd weg en duwde dit onder haar billen zodat hij nog directer en dieper in haar kutje kon stoten met zijn opgewonden pik. Ze voelde zich hemels geneukt door hem en stond op het randje van een orgasme voelde ze.

“Laat je lekker gaan Frank, dat vind ik heerlijk” moedigde ze hem aan. Haar kutspieren trokken samen en haar sappen liepen al rijkelijk over zijn stampende paal uit haar kutje en dropen op het kussen. Noortje gierde naar adem en haar borstkast bewoog snel op en neer en haar tepels raakten iedere keer het bezwete lijf van een hemels genietende Frank.

Toen hij klaarkwam kon hij het niet verhelpen zich even op haar te leggen met zijn volle gewicht omdat zijn spieren verslapten nadat hij zijn sperma diep in haar kutje gespoten had terwijl hij zijn onderlijf stotend tegen haar klitje aan roteerde.

Meteen daarna hervond hij zich duwde hij zich snel weer omhoog, haar daarmee weer wat meer ruimte gevend om adem te halen. Op hetzelfde moment bijna dat hij klaarkwam en zijn pik in haar schokte kwam het ook bij haar tot een ontlading. Haar poesje klampte samen, haar vaginaspieren trokken onbeheerst samen en ze voelde hoe haar kutgeil over haar vaginawand een weg naar buiten zocht, samen met zijn hete spermavloed. Zij was het die hem terug op haar trok en sloot haar armen achter zijn rug, haar lichaam ging zijn eigen gang en ze sloeg haar enkels om zijn billen om hem nog even heel diep in haar te voelen, zichzelf een laatste genotgolf bezorgend door haar klitje tegen zijn jonge buik te roteren. Voorzichtig rolde hij pas veel later van haar af toen zijn pik eindelijk een beetje geslonken was en traag uit zijn schuilplaats glipte, gevolgd door een grote hoeveelheid heet en glad vocht.

Ze lagen allebei hijgend bij te komen op hun ruggen naast elkaar hun handen in elkaar verstrengeld en genietend van de lucht die hun hete zweet snel verdampte. Een laatste keer boog ze haar hoofd over zijn mond en er volgde nog een hele lange natte tongzoen waar alle passie en lust werden samengevat.

“Sorry als ik je vanmiddag in de kamer even aan het schrikken gemaakt heb Frank”, zei ze toen ze zijn zweetnatte haar uit zijn gezicht streek. “Het was alleen maar een beetje plagen hoor, maar dat snap je wel hè?”

Hij zei niets, maar keek haar heel blij en dankbaar aan. Hij knikte toen en zei heel verlegen op zijn bekende guitige manier

“Dank je wel Noortje, het was echt geweldig. Ik zou je wel kunnen zoenen, zo heb ik genoten, echt helemaal te gek.” Ze moest er innerlijk om lachen want behalve de seksuele bevrediging die ze zelf had gevoeld vond ze het heel fijn wat voor hem terug te kunnen doen haar ‘favoriete jongen uit haar stal.’

Daarna kleedden ze zichzelf weer aan, maar ja, in dit klimaat is dat snel gebeurd.

Noortje nam nog even de tijd om met hem een klein borreltje te drinken voordat ze weer terugliepen naar de rest. Toen ze de slaapkamerdeur opende klonken er heel herkenbare geluiden door het huis en in de kamer leek het wel een orgiezaal en Peter was druk in de weer alles te filmen, maar had aan een camera eigenlijk niet genoeg.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s