Nadia I


Ik was buiten de plantjes aan het gieten toen de telefoon ging. Altijd hetzelfde dacht ik nog, altijd als je buiten bent maar zette snel de gieter op de grond en liep snel door het huis om op te kunnen nemen. “Hallo, met Martin!”

“Hoi, met Nadia. Ik wilde vragen of Anita er is.”

“Sorry Nadia, maar die woont hier niet meer, maar als je wilt kan ik haar telefoonnummer wel geven. Ze is verhuisd naar Nijmegen. Een momentje, dan zoek ik het voor je op.”

“O, dat is jammer… ben nu in Roermond en ik wilde op bezoek komen. Ik heb Anita al een paar jaar niet meer gezien, maar dat weet je. De laatste keer was toen we samen zijn gaan wandelen en ik ben nu met de trein… Maar kan ik anders toch even langs komen? Ik zou het leuk vinden jou ook weer eens te zien!”

“Natuurlijk, geen probleem! Ik ben thuis, weet je het nog te vinden? Ik kan je anders ook even op komen halen hoor!”

Ze zei dat ze de weg nog wel wist en dat ze zo zou komen.

Snel ruimde ik de patio wat op en zette de gieter weg. Ik inventariseerde snel wat ik in huis had om haar aan te bieden en zette de stoelen klaar. Net toen ik hiermee klaar was klonk de bel al en ik spoedde me naar de deur.

“Hoi Martin, wat leuk je te zien hé!” En ze kuste me bij het binnenkomen.

“Goh, ik had verwacht dat je nog met Anita samen woont, anders had ik niet gebeld. Maar ja, nu was ik toch hier en jou heb ik ook al zo lang niet meer gezien… Je vindt het toch niet vervelend hè?”

“Nee, helemaal niet, het is een aangename verrassing! Ik zat buiten, nou ja, was er bezig met de plantjes. Het onkruid wil wel met dit weer en, ook al heb ik alleen maar potplanten, zelfs dan kom je nog aan het wieden.”

Ik bood haar een stoel aan en vroeg of ze iets wilde drinken.

“Ja graag, een groot glas gewoon water. Het was om te stikken in de trein! Ik kom net van Maastricht af, daar is mijn broer op vakantie. Hij past daar op het huis van een kennis en mag daar nu een maand voor niks wonen, de bofferd. Ik ben er drie dagen geweest. Dat is best een mooie stad zeg, dat wist ik helemaal niet. Mooie musea, veel terrasjes en de zon! Een ideale combinatie voor mij…”

Toen ik haar water had bezorgd zei ik dat ze zichzelf maar moest bedienen en zette de waterkan in de schaduw van het tafeltje. Meteen dronk ze twee glazen gulzig naar binnen. Ze keek me taxerend aan en vroeg toen hoe het nou zo kwam dat Anita was verhuisd.

“Tja, precies weet ik het ook niet. Ruzie of zo hebben we nooit gehad, maar toch vond ze het beter op zichzelf te wonen… Toen ze een andere werkplek kreeg is ze naar Nijmegen verhuisd en ik ben hier blijven wonen. Zo kan het soms gaan…”

“Soms voel ik me wel een bofkont. Ik hoor van zoveel mensen dat ze scheiden en dat risico loop je als verstokte alleenstaande niet. Ik heb wel wat relaties gehad maar ben nooit gaan samenwonen. Vrijheid blijheid is mijn motto. Ik kan gewoon doen en laten wat ik wil… dat is wel zo gemakkelijk. Maar met mijn grillige natuur houdt geen man of vrouw het bij me uit denk ik en bovendien kunnen ze meestal niet overweg met mijn wensen en nukken!”

“Ben je dan zo’n lastige?” Vroeg ik

Ze vertelde dat ze inderdaad een uitgebreide gebruiksaanwijzing had. “En mijn wensen op seksueel gebied schrikken ook nogal wat mensen af.”

Nieuwsgierig geworden door haar woorden informeerde ik voorzichtig wat ‘die wensen’ dan impliceerden. Ze vertelde onbevangen dat ze soms hield van rollenspelletjes en dat daar nogal vreemd tegen aan werd gekeken. “En daarbij wil ik mij niet binden. Als ik zin in seks heb met een man of een vrouw hoef ik dat aan niemand te verantwoorden, ik kan doen en laten wat ik wil.”

Ze vertelde spontaan en onbevangen dat ze biseksueel was en daarnaast ook wel van SM hield. Ze werkte soms op erotische beurzen, maar ook als fotomodel en een paar dagen per maand in een club.

“Centjes moeten ook worden verdiend hè? Maar ik vind het ook heel leuk werk hoor, je hoeft geen medelijden met me te hebben. Sommige keren zou ik de klant wel willen betalen, zo fijn is het en dan is het toch beter als zij mij betalen?”

Ik kon het alleen maar beamen.

“Met Anita heb ik ook wel eens wat gehad, maar dat wist je al. Dat was nog voor jouw tijd hoor! Ik had gehoopt dat jullie ook nog steeds niet al te puriteins zouden denken en dat we een lekker triootje zouden kunnen doen. In Maastricht heb ik me heel netjes gedragen, maar als je daar op het Vrijthof zit en je ziet al het vleselijk schoon aan je voorbijtrekken krijg je wel zin in het een en ander!” Lachte ze onbevangen.

Er viel een korte stilte omdat we allebei even niet goed wisten wat we moesten zeggen.

“Ik vrees dat dit niks wordt Nadia. Misschien wel met Anita hoor, maar ik denk echt niet dat zij nog met mij de koffer in wil duiken en ik heb geen vriendin die ik hiervoor op zou kunnen bellen.”

“Och, niet zo belangrijk. Vermoedelijk had ze er ook niks voor gevoeld. En jij?” Ze keek me uitdagend aan. Ik kreeg het er warm van.

“Hoe bedoel je?” Vroeg ik overvallen door haar vraag.

“Nou, gewoon. Heb jij geen zin in seks met dit weer? Ik wel! Bovendien heb ik al eerder naar je gekeken hoor, maar ik wilde geen problemen met Anita, dus daarom heb ik toen netjes mijn mond gehouden. Of heb je een andere vriendin?”

“Nee, ik woon alleen en dat wil ik wel zo houden, het voorkomt heel wat problemen en teleurstellingen. Ik kan het goed met mezelf vinden en ik vereenzaam echt niet, ook al heb ik geen vaste relatie.”

“Heb je dan bezwaar tegen een rondje seks met mij? Of vind je me niet knap genoeg?” Ik moest eventjes slikken toen ze dit vroeg.

Nadia keek me vragend aan. Zoals ze daar zat was ze prachtig mooi. De zon lag over haar gezicht en een briesje zorgde ervoor dat haar lange krullende donkere haren licht speelden in de wind. Haar naveltruitje bedekte haar ruim bemeten borsten en de rok die ze droeg gaf alle ruimte te dromen over haar stevige bolle kontje. De slippers met middelhoge hakken maakten haar benen nog langer en lieten haar gracieus bewegen.

“Heb ik je beledigd?” Vroeg ze, mij taxerend aankijkend.

“Nee, helemaal niet. Maar weet je, ik was nogal overvallen door je vraag, dat had ik niet verwacht. Ik ben niet zo’n Casanova die een heel actief seksleven voert en ik dacht dat je me zat te dollen.”

“Nee, ik bedoelde het serieus hoor! Ik ben gewoon hartstikke geil en wil lekker genomen worden en ik heb jou altijd al tof gevonden. We zijn allebei volwassen mensen en vandaar… Maar je mag er rustig over nadenken hoor! Kan ik nog wel even gebruik maken van je douche? Ik loop de hele dag al te zweten en zo’n treinreis maakt je ook bepaald niet fris.”

“Tuurlijk, je weet nog wel waar de badkamer is hè? De handdoeken liggen in de kast naast de wasmachine, dus ga gerust je gang.”

Ze dronk aan een glas water, de kan was al bijna leeg, en we rookten nog een sigaret. Het gespreksthema was verlegd naar vakantieplannen, terrasplanten, het mooie weer en de muziek waar we van hielden.

Ze zei toen zich echt even op te willen frissen en liep naar de badkamer. Ik had het ook heet gekregen, en niet van de zon alleen. Nadia is een en al elegantie en bewoog heel gracieus toen ze naar binnen liep, haar billen dansten een ingetogen verleidingsdans. Opeens ging het badkamerraam open.

“Het is toch goed als ik het raam open zet hè Martin? Het is bloedheet hierbinnen!”

Ik keek omhoog en zag haar naakt voor het raam staan, haar borsten stonden stevig overeind en haar huid was egaal gebruind. Ik zei dat het geen probleem is en al snel hoorde ik de douche lopen.

Na een minuut of tien werd de kraan dicht gedraaid en ze verscheen ze weer in hetzelfde kostuum voor het raam.

“Is het goed als ik een badlaken pak Martin?”

“Dat is OK hoor.”

Even later liep ze opgefrist de plaats op, het badlaken om zich heen geslagen.

“Je hebt een sticker van de naturistenfederatie op het raam geplakt zag ik. Heb je er bezwaar tegen als ik bloot zit?” Ze wachtte mijn antwoord niet eens af en spreidde het badlaken uit over de stoel waarop ze plaats nam.

“Je bood me eerder een flesje bier aan, daar heb ik nu wel zin in!” Ik nam er meteen twee uit de krat en opende ze. “Een glas erbij?”

“Nee hoor, hoeft niet, ik drink zo uit de fles, dat doe ik thuis ook altijd. Dat is een fijn plekje hier zeg! Midden in de stad tussen het groen en geen inkijk, daar bof je mee!”

Ik beaamde het en liep met de pilsjes in mijn hand naar haar toe. We proostte en namen allebei een ruime teug.

“Rook je nog altijd wiet Martin? Een paar jaar geleden had ik een joint gerookt, weet je nog? Ik was toen wat te gulzig en ben toen in slaap gevallen op de bank. Dat kwam omdat ik toen eigenlijk nog bijna nooit gerookt had.”

“Ja ik rook nog, maar met mate. Hoezo? Heb je zin in een jointje, dan rol ik er even een voor je hoor?”

“Rook je dan ook mee? Alleen heb ik er niet zo’n zin in” zei ze.

“Ik pak wel eventjes wat” antwoordde ik en al snel stak ik een grote sigaret aan en gaf hem aan haar door. Genietend sloot ze haar ogen tegen de zon en zat ontspannen tegenover me. Na nog een keer te hebben getrokken aan de joint reikte ze hem aan mij aan. Muziek klonk over de patio en loom zakte Nadia wat verder onderuit.

“Echt heerlijk zo lekker buiten te kunnen zitten. Hou jij altijd je kleren aan of alleen als er bezoek is?” Ik gaf toe dat ik meestal een korte broek in de keuken heb liggen voor het geval de bel gaat maar verder vaak naakt liep.

“Je hoeft je voor mij niet te schamen hoor!”

“Als je er zo over denkt dan pak ik ook even een handdoek om over mijn stoel te leggen.”

Ontkleed met een handdoek in mijn hand verscheen ik al weer snel op de patio en nam plaats.

“Zo, zo…! Dat had ik niet achter je gezocht, Martin. Sinds wanneer draag jij piercings? En wat een leuke tattoo heb je daar!” Naar mijn kruis wijzend.

“IJdelheid hè? Ik vond het gewoon mooi… Niet iedereen is zo knap als jij. Jij hebt geen versieringen nodig” complimenteerde ik haar impliciet.

“Zonder dat had jij er anders ook mogen zijn hoor!” Was haar antwoord. “Die grasmaaier ziet er geinig uit, het past ook goed bij je ‘kapsel’. Weet je, ik was een jaar of zeventien toen ik een bikini kreeg van mijn moeder maar toen ik hem aantrok staken mijn haren er aan alle kanten onderuit. Ik zei tegen mijn moeder dat ‘ie niet paste en toen ik vertelde waarom die te klein was moest ze lachen. Ze heeft me toen geleerd hoe ik de haartjes bij moest knippen en de randjes moest scheren of weg kon halen met ontharing crème. Een paar weken later wilde ik me opnieuw scheren en toen zag ik overal haren, ook tussen mijn benen en heb ze allemaal weggehaald. Dat vond ik zo tof aanvoelen dat ik mij sindsdien scheer. Bij mannen kom je het wel tegen in de club bij SM klanten maar bij de gewone gasten bijna nooit.”

“Ik vind het gewoon mooier, het heeft voor mij niks te maken met een seksuele voorkeur, net zomin als de piercings. In de sauna zie je soms zo’n oerwouden tussen de benen groeien en dan vind ik wel dat ze het minimaal een beetje bij zouden mogen snoeien met een schaar, maar ach, ieder zijn meug.”

Nadia waaiert haar haren in de lucht. “Douchen is heerlijk, vooral in de zomer. ‘s Winters duurt het uren voordat mijn haren droog zijn en nu gaat het buiten sneller als anders met een föhn. Die van jou zijn ook aardig gegroeid hè, zo lang heb ik ze bij jou nog nooit gezien.”

Ik vertelde dat ik ze sindsdien alweer een paar keer geverfd had en me tussendoor ook nog een keertje helemaal had geschoren. Het groeit toch weer aan.

“Misschien had ik geen wiet moeten roken” zei ze opeens.

“Oeps, je wilt toch niet gaan slapen? Ga anders even binnen zitten, daar is het een stuk koeler, dat scheelt misschien.”

“Nee, ik denk niet dat dat helpt. Het is niet dat ik misselijk ben of zo, alleen maar vreselijk heet.”

Dat zeggende spreidde ze haar benen en waaierde met haar hand voor haar kutje. Haar lipjes gluurden al naar buiten en haar tepels richtten zich op.

“Hé Martin, wil je met me neuken? Het klinkt misschien wat bot als ik het zo vraag, maar ik wil gewoon seks hebben. Anders ga ik wel even naar binnen om me te vingeren, maar ik dacht…” en ze kijkt me zwijgend aan.

“Je kunt op me rekenen Nadia. Van mij hoor je geen twijfel en geen afwijzing. Ik hield me netjes in om je niet te schofferen. Ik heb je altijd al een stuk gevonden weet je, maar toen ging het niet. Dat je opbelde en langskwam vond ik al te gek, maar dit had ik niet eens durven te hopen. Eerst zal ik nog proberen je af te koelen” en ik knielde tussen haar benen.

Ik duwde haar knieën ver uiteen en zag haar kutje openen. Voorzichtig blies ik in het natte gaatje en ik rook de terug wervelende vochtige lucht in mijn neus. Watertandend dook ik op haar spleetje af en likte het vocht in mijn mond, preste het onuitwisbaar in mijn verhemelte.

Ze nam mijn hoofd vast. “Zullen we naar binnen gaan en daar verder gaan?” Vroeg ze loom. “Hier in de zon is het me echt te heet hé…”

Ik was het volledig met haar eens en we liepen de koele woonkamer in. We zakten tegen elkaar aan op de handdoeken die we over de bank hadden gedrapeerd en bleven in de roes van geile lust tegen elkaar aan leunen. Een luie opgewondenheid nam bezit van ons en dat bleek ook uit mijn traag opkomende erectie.

Het duurde nog een aantal minuten voordat de gloeiende warmte van de zon uit onze huid was getrokken en navenant kwam onze energie terug. Onze handen die tot dan toe rustten op elkaar ontwaakten en begonnen hun verkenningstocht. Ik streelde over Nadia ‘s benen omhoog tot bijna aan haar kutje, maar dat ontweek ik zorgvuldig. Ik voelde hoe ze over mijn rug streek en mijn zij streelde. Ze kwam een beetje omhoog zitten om mijn buik te kunnen masseren en haar hand zwierf omhoog tot aan mijn tepels die ze knijpend en draaiend stimuleerde. Ik begroef mijn vingers in haar weelderige haar en toen we elkaar aankeken werden onze lippen naar elkaar gedwongen, door lust gedreven. Kussend en opgehitst grepen we naar elkaars kruis waar ze mijn pik met haar slanke vingers omklemde en ik mijn hand over haar begeerlijke poesje legde, zacht wrijvend over haar mooie heuveltje dat het geil al liet lekken zodat ik soepel over haar heen bewoog.

“O Martin, ik wil gewoon genomen worden, ik ben te lui en te ongeduldig voor een lang voorspel.” Ze liet zich onderuit zakken en spreidde haar benen. Ze begon zich snel en ruw te vingeren en schuurde kreunend over haar klitje.

“Kom lekker in me Martin, ik kan niet langer wachten!”

Ik knielde tussen haar benen zodat mijn erecte pik op kut-hoogte was. Ze trok aan haar kutje en de tunnel opende zich gastvrij voor mijn eikel. Voorzichtig zette ik hem voor de natte zuigende ingang en toen ze dat voelde trok ze me opeens aan mijn kont naar voren zodat ik mijn evenwicht verloor en voorover over haar heen viel. Mijn lul schoot in een beweging tot diep in haar en ze ontving hem, verlustigd geluidjes makend die ze dempte door onze monden weer te versmelten. Haar poesje kneep ritmisch in mijn pik en overal voelde ik haar handen. Ik kneep in haar mooie stevige borsten, een stimulatie die wellicht niet subtiel was, maar uit haar houding en geluiden liet ze merken dat ze het genoot.

“Mm…mm… Kijk eens Martin” en ze duwde mij van haar af zodat ik weer rechtop zat. “Zie je hoe diep je in me port? Dat is zo’n fijn gevoel!” Vier ogen waren gebrand op het punt waar we een werden. Ik trok mijn pik terug totdat het randje van mijn eikel naar buiten kwam, om me dan weer helemaal diep in haar te persen tot mijn buik haar klitje raakte. Toen mijn lul weer terug bewoog zagen we hoe haar kutlipjes zuigend om mijn stam naar buiten kwamen. Ze legde haar hand over haar klitje, ze kneep hierin en liet haar vingers er overheen flitsen. Toen legde ze twee vingers om mijn pik en kneep er hard in, mijn eikel in haar pulserende poesje begraven.

Het duurde niet lang voor ik mijn orgasme voelde naderen en wist dat ik het niet lang zou kunnen tegenhouden. Ik greep haar wiegende tieten vast en duwde ze tegen elkaar, trok eraan en kneep in de tepels terwijl ik haar onbeheerst vol stootte.

Opeens begon ze met haar versnelde ademhaling hoge korte kreetjes uit te kermen en met haar benen te knijpen. Haar spieren bewogen autonoom in de wereld van lust en seks. Ik voelde haar hand in mijn testikels knijpen, normaal had het pijn gedaan, zo hard, maar nu deerde het mij niet. Het voerde mij veeleer naar een genotvolle extase.

“Nadia, als je dat doet kom ik klaar…” kreunde ik om haar de keus te geven het rustiger aan te doen, maar dat was ze niet van plan.

“O, Martin, kom maar in me, ik kom ook… ho… oh…” Van onbeheerst neukgenot sloeg ze met haar vlakke hand op haar kut-knopje en krampend snoerde haar kut om mijn pik. Even kon ik niet meer neuken, haar spasmen hielden mij in een houdgreep. Hoog snikkend klauwden haar handen in mijn kont. Toen ik mijn lul weer in en uit haar forceerde kon ik het ook niet langer houden en, me over haar heen laten stortend, bonkte ik me diep in haar. Mijn sperma schoot met grote kracht in haar diepe hitte en als vloeiend lood zo heet vulde ik haar kut.

Klam van het zweet lagen we op elkaar en behalve onze hijgende ademhaling maakten we geen geluid, alle woorden waren overbodig. Haar kutje bleef ritmisch knijpen in mijn lul en ik voelde hoe ze het sap uit haar poesje perste.

Het duurde lang voor we ons los maakten van elkaar en nat en slap viel mijn lul uit haar kutje, gevolgd door een stroompje druppels van geil en sperma. Even later lagen we voldaan en uitgeteld naast elkaar.

“Dankjewel, daar was ik echt aan toe, een harde en ongecompliceerde neukbeurt… Daar had ik al zo lang zin in!… Je bent een lekkere neuker en je kunt je lekker laten gaan…”

Ze speelde met een vinger in het geil en duwde hem diep in haar hete volgespoten lichaam.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s