Manon


Manon was een klasgenootje van de middelbare school, toentertijd de mooiste chick uit de klas en ze stond met stip bovenaan het lijstje van de leukste meisjes die ik kende. Heel wat middagen en avonden trok ik me af, denkend aan haar, en heel wat sperma offerde ik aan haar op in gedachten. Ik was veel te verlegen haar aan te spreken en werd al opgewonden blij als ze me goedemorgen wenste op het schoolplein. Met lede ogen zag ik aan hoe andere jongens wel met haar stonden te lachen en zelfs wel eens een kusje gaven en ik droomde ervan dat ik net zo moedig zou zijn als hun. Jaren later zag ik haar terug, zittend op een bankje op een kinderspeelplaats een paar straten verderop. Ik herkende haar meteen en vond haar nog even mooi als toen, zo’n tien jaar geleden rekende ik snel uit. Ze zag mij niet en ik fietste gewoon door en was het voorval al weer snel vergeten.

Maar in de weken die erop volgde keek ik wel iedere keer naar de speelplaats als ik er langs fietste op weg naar de supermarkt in de hoop haar weer te zien. Inderdaad zat ze weer een paar keer op hetzelfde bankje, meestal in gezelschap van andere vrouwen die opletten dat hun kinderen zich vermaakten.

Op een dag kwam ik er weer langs en ditmaal keek ze me aan zodat onze blikken elkaar kruisten en ze herkende me direct.

“Hoi Martin!” Riep ze enthousiast en ik zwaaide terug maar durfde nog steeds niet zomaar op haar af te gaan. Mezelf vervloekend dacht ik dat ik nog steeds zo’n lafbek was als toen en nam me voor de volgende keer… Ik wist niet dat die volgende keer nog diezelfde dag zou zijn want toen ik naar de glasbak liep om wat flessen en glazen potten weg te brengen kwam ze aangelopen met een wandelwagen met daarin een klein meisje van een jaar of drie, zo schatte ik.

“Hé, hallo Manon! Dat is ook een toeval zeg, twee keer achter elkaar. Denk eraan, de volgende keer dan drinken we een rondje, want driemaal is scheepsrecht. Maar hoe is het met jou? Ik heb je al een paar keer in het speelplaatsje zien zitten, woon je hier in de buurt?”

Ze vertelde me dat ze een plaatsje verderop woonde maar nu een paar weken bij haar ouders had gelogeerd omdat haar moeder in het ziekenhuis was opgenomen. Zo kon ze op haar vader kon passen en ook konden ze samen naar het bezoekuur.

“Morgen ga ik weer terug, want het gaat nu weer goed met mijn moeder en vanmorgen is ze weer thuis gekomen. Maar ik loop dadelijk nog wel een keertje voorbij als het mag, dan hebben we de derde keer toch bij elkaar?”

Lachend vroeg ik of ze dan niet meteen mee wilde lopen voor een kopje koffie of wat fris, dat zou haar die paar meter besparen.

“Ja, leuk!” Antwoordde ze spontaan tot mijn verrassing en even later zaten we bij mij achter op de patio achter een glaasje appelsap en voelde ik me weer net zo verlegen als toen. Manon vertelde me dat ze getrouwd was geweest met Dirk, een jongen die een klas hoger zat als ons, maar dat die relatie finaal op de klippen was gelopen, nog voordat ze Eveline had gekregen en ze wees op haar dochtertje. Ze woonde nu in haar eigen flatje en dat beviel haar prima. Eveline was twee dagen per week in een crèche en twee dagen bij opa en oma zodat ze haar moederschap goed kon combineren met haar werk en ze was er achter gekomen dat alleen wonen toch wel beter in haar straatje paste dan een vaste relatie. Een man miste ze vooral voor de kleine klusjes biechtte ze me op, zoals voor het behangen van de kinderkamer. Ze had al een paar maanden geleden kinderbehang gekocht maar was er na de eerste baan al achter gekomen dat de figuren door liepen van baan tot baan en toen was haar de moed in de schoenen gezonken om het af te maken. Nog voor ik het besefte had ik al aangeboden haar een dagje te komen helpen, een aanbod dat ze meteen accepteerde zodat ik er aan vast zat. Het werd een gezellige middag waarbij we heel wat af lachten over oude schoolherinneringen en voor we het wisten was het al tijd voor haar om te vertrekken. Voordat we afscheid namen hadden we al afgesproken dat ik het volgende weekend zou komen om de behangklus te klaren, iets waarop ik me stiekem al verheugde omdat ik haar dan de hele dag zou zien. De oude vlinders begonnen weer in mijn buik te fladderen omdat ik haar eigenlijk nog even leuk vond als toen we nog naar school gingen en aan schoonheid had ze niets ingeboet in de loop der jaren.

De zaterdag erna reed ik naar haar toe en ze bleek een leuk flatje te bewonen in een rustige buurt met veel groen, ideaal dus voor kinderen.

“Eveline is bij mijn ouders” meldde ze me nadat ze me had begroet met drie kusjes en me binnen had genodigd. De koffie stond al klaar maar eerst liet ze me het kamertje zien waarom het te doen was. Een kleine kamer waarvan ze de wanden al had vrijgemaakt, dus het zou wel snel geklaard zijn bedacht ik bij mezelf. Omdat het een erg warme dag zou worden was had ik een korte broek aangetrokken en een T-shirtje zodat er ook niet al teveel was aan over zou houden, hoewel behangen op zich een redelijk ‘schoon’ karwijtje is. Terwijl ik aan mijn koffie dronk ging de telefoon en hoorde ik haar spreken met haar ‘lieverd’ en dacht ik dat ik alweer werd gebruikt om een klusje te klaren waarvoor haar vriend te lui was en voelde ik me redelijk erin geluisd eerlijk gezegd. Nadat ze had opgehangen zei ze dat ik de groetjes kreeg van haar vriendin, Petra, die later die dag ook nog zou komen om te helpen met opruimen en terugzetten van de meubeltjes.

“Het is mijn beste vriendin die ik al ken van kleins af aan en die regelmatig langskomt om me te helpen met van alles en nog wat” zei ze en flapte daarna er uit dat ze elkaar ook erg lief vonden. Ik hoorde het aan zonder erop te reageren maar vroeg me wel af wat ze daar precies mee bedoelde. Ik betrapte me erop dat ik nog even begerig naar Manon keek en vond haar nog mooier dan toen we elkaar als tieners leerde kennen. Ze droeg een spijkerbroek die nauw om haar kontje sloot dat nog even jongensachtig smal was als voor haar zwangerschap en haar blonde haren vielen nog steeds zo nu en dan voor haar ogen. De snelle hoofdbeweging van toen om ze uit haar gezicht te zwaaien had ze nog altijd en ook was ze nog even slank als toen gebleven.

Het was redelijk vroeg waardoor het nog niet al te heet was dus ik wilde wel snel beginnen zodat we, zoals ik inschatte, nog voor de middag klaar zouden zijn met behangen en dan kon zij met haar vriendin voor de rest zorgen bedacht ik.

“Heb je een behangtafel of zo?” Informeerde ik dus maar en die bleek inderdaad al opgevouwen klaar te staan in de badkamer. Ik zette hem op, maakte de lijm aan en bekeek hoe de banen tegen elkaar aan moesten komen te liggen. Echt behang voor een meisjeskamer met elfjes en kastelen in lichte kleuren. Het motief repeteerde om de twintig centimeter zodat ik niet echt lang hoefde te zoeken voor ik zag dat ze iedere baan maar een klein stukje hoefde af te knippen. De muren waren recht en er was maar een groot raam aan de voorkant zodat het geheel nogal meeviel. Net toen ik begon kwam Manon binnen en zei dat ze me kwam assisteren als dat mocht, een aanbod dat ik niet afsloeg, al was het alleen maar omdat ik haar aanwezigheid zeer op prijs stelde. Ik zei haar dat ik de banen wel zou knippen zodat zij die in zou kunnen strijken en ze me aangeven. Ze sauste de lijm handig over het papier en babbelde over hoe mooi de kamer wel niet zou worden voor haar kleintje omdat ze altijd graag sprookjes luisterde en ze elfjes helemaal het einde vond. Stralend stond ze naar de muur te kijken toen de eerste wand gedaan was en leek wel net zo blij hiermee als dat ze hoopte dat Eveline zou zijn. Dat motiveerde me om verder te gaan en het koude pilsje dat Manon me ongevraagd bracht verraste me aangenaam.

“Jeetje, wat gaat dat snel zeg, en wat ziet het leuk uit!” Zei ze opgetogen toen ze de vorderingen gadesloeg en baan na baan het werk zag vorderen.

“Ik ben benieuwd wat Petra er van zegt, die zal wel verbaasd opkijken hoor”. Ik was nieuwsgierig geworden naar ‘haar vriendin’ maar wist dat ik haar nog wel zou zien vandaag. Bovendien vertelde ze me ongevraagd over haar, dat ze zo mooi was en zo vriendelijk, ze strooide zoveel met complimentjes en lofprijzingen dat ik vroeg of ze soms verliefd op haar was, quasi voor de grap.

“Ja, eigenlijk best wel” antwoordde ze tot mijn verbazing. “Niet dat we lesbisch zijn of zo hoor, want zij is gewoon getrouwd. Maar ja, we hebben wel eens samen gemasturbeerd en zo na mijn scheiding. Dat kwam toen ze ‘s avonds een keertje op bezoek was hadden we eigenlijk teveel gedronken zodat ze niet meer naar huis kon rijden en een logeerkamer heb ik niet. Ze had dus de keus tussen mijn bed of een luchtbed in de kamer, nou ja, en toen…”

Ze zei niets maar ik voelde haar wel kijken om mijn reactie te polsen na deze mededeling.

“Dat is toch oké?” Vroeg ik haar. “Jullie zijn allebei volwassen en wat dat betreft zou ik niet anders hebben gedaan hoor, een mooie meid liet ik ook liever in mijn bed slapen dan op de bank of zo!”

Ze keek opgelucht en zei dat sommige mensen daar wel anders over dachten waarna ze me de volgende strook behangpapier aanreikte.

“Maar nou moet je niet denken dat ik lesbisch ben of zo hoor, want dat is niet zo. Het is alleen dat ik geen relatie met een man meer wil eigenlijk, zeker tot Eveline wat ouder is, want de meeste mannen denken gelijk dat je met ze wil trouwen als je er een keer mee naar bed bent geweest en daar heb ik geen zin in. Bovendien hebben we de eerste paar keren pas met elkaar gevreeën toen we best wel wat glaasjes wijn op hadden, anders durfden we het zelf ook nog niet. Maar ja, daarna ging het steeds makkelijker omdat we ons niet meer schaamden, alleen mag haar man van niks weten want die is nogal conservatief in dat soort zaken, weet je…”

Keer op keer schoof ik de trap een stukje verder en al bijna was ook de derde muur klaar toen de bel ging. Manon kwam even later weer binnen en stelde me voor aan Petra, een hartstikke leuke meid van midden twintig, zo schatte ik, die er nog meisjesachtig uit zag in haar jurkje maar evenals Manon bloedmooi was en me vriendelijk een hand gaf.

“Het kusje krijg je als je van de ladder af komt” zei ze lachend en wendde zich tot Manon om te zeggen dat ze haar niet had verteld hoe knap haar ‘hulpje’ was. “En, helpt hij je ook met andere dingen zoals je had gehoopt?” Vroeg ze voor ze Manon uitgebreid op haar mond kuste en ongegeneerd in haar billen kneep. Ik zag het vanuit mijn ooghoek maar deed maar net alsof ik met een zachte bezem het papier glad moest strijken dat ik zojuist had aangebracht.

“Jeetje, leuk dat ik je nu ook eens mag bekijken” zei ze tegen me toen Manon even een paar biertjes was gaan halen omdat het al redelijk warm aan het worden was. “Manon zei dat ze je al een paar keer had gezien maar niet had durven aan te spreken. En elke keer moest ik van haar horen hoe leuk je was en hoe graag ze zou aanspreken en zo. Maar ja, nu snap ik wel waarom maar als ik haar was geweest had ik je meteen de eerste keer van je fiets getrokken hoor!”

“Nou hé, dat is niet eerlijk” interrumpeerde Manon toen ze binnen kwam gelopen, “dat had je echt niet hoeven zeggen hoor. Ik heb het je een keer verteld door de telefoon ja, maar als vriendinnen hoef je echt niet alles meteen door te klappen tegen iedereen zeg!” Ik hield me liever buiten deze discussie maar ik moest wel van de trap af komen om de volgende papierbaan te pakken, een kort strookje dat boven de deur moest worden geplakt want ik was inmiddels gevorderd tot de laatste wand zodat het werk nu wel snel gepiept zou zijn. Manon reikte me een geopend pilsje aan en Petra begroette me met een omhelzing alsof we elkaar al jaren kenden. Ze was nog iets kleiner dan Manon en ze moest op haar tenen staan om me te kussen, een vochtige zoen op iedere wang en een op mijn lippen.

“Ben je echt zo verlegen, net als haar?” Vroeg ze me en knikte naar Manon voor ze me opnieuw op mijn mond kuste en ik ditmaal verbaasd haar tong over mijn lippen voelde glijden. Intuïtief hield ik haar vast rond haar middel en voelde hoe ze met haar kruis tegen mijn broek drukte en beantwoordde kort haar kus voor ik haar losliet en schuchter naar Manon keek.

“Dit heb ik nog bij om je te bedanken!” Leidde Petra me af en drukte me iets in mijn hand. Toen ik er in keek bleken het twee condooms te zijn die ze me had gegeven. “Maar eerst moet je het werk wel afmaken hoor, anders is het zielig voor Eveline” en voelde ongegeneerd over mijn broek om aan mijn pik te voelen die meteen een stukje was gegroeid onder deze situatie, iets wat ze meteen trots aan haar vriendin liet weten. Hoewel ik me wel wat opgelaten voelde kon ik niet ontkennen dat ik inderdaad verrast was door deze onverwachte ontwikkeling en mijn erectie was gaan groeien toen zij zich tegen me aan had gewreven op een eenduidige manier en haar lichaam door het dunne zomerjurkje heen tegen me aan had geperst. Zich tot Manon wendend zei ze dat ze wel zin had in een triootje op zo’n hete dag, knoopte de broek van haar los en voelde zo in haar slipje waarop ze zei dat het wel tijd was voor hun om zich weer eens lekker te scheren.

“Kom jij alleen klaar met dat laatste stukje muur, dan kunnen wij ons alvast even gaan scheren” vroeg ze aan me. Ik knikte en pakte de volgende strook behang die ik meenam de trap op om hem netjes aan te laten sluiten bij de andere elfjes toen ze lachend samen de gang op liepen en mij achterlieten in de kinderkamer met twee condooms in mijn broekzak.

Door de deuropening heen kon ik zo de badkamer binnen gluren want ook daar stond de deur wijd open en zag ik hoe ze elkaar stonden te kussen en Manon het jurkje van Petra optilde tot boven haar billen. De twee vleesbolletjes stonden strak naar achteren, ertussen bedekt door een strookje van een tangaslipje dat niets verhulde maar het geheel wel nog spannender maakte. Ik concentreerde me op het behang en zag, toen ik de volgende strook nat sauste met lijm, hoe Manon zich uit liet kleden door Petra en op een stoel plaatsnam en wijdbeens haar kutje toonde. Ik zag dat ze eventjes mijn kant op keek maar deed net alsof ik niet op het tafereel lette dat ik het liefst van dichtbij had aanschouwd. Stoïcijns werkte ik verder en toen ik bij de laatste baan was aangeland die ik moest ophangen zag ik dat Petra op het krukje zat en zich liet scheren door Manon. Mijn God, twee godinnen zo mooi, die me volledig gek maakten en volgens mij was het nog afgesproken werk ook hoewel Manon me altijd zo ongenaakbaar had geleken. Het was niet de temperatuur alleen die me liet zweten. Bij het laatste stukje foefelde ik een beetje waardoor de figuren allemaal mooi aaneen sloten en het kamertje van Eveline er perfect uit zou zien na een dag, want nu waren er nog vochtplooitjes te zien die vanzelf zouden wegtrekken als de lijm gedroogd was. Tevreden aanschouwde ik mijn werk maar wist niet goed wat nu te doen tot Petra het kamertje binnenliep en luidkeels haar bewondering liet horen voor het resultaat. Ze had haar jurkje nog aan maar ik zag de ontbrekende contouren van haar slipje waarna ook Manon kwam kijken die haar broek nog aan had maar geen moeite had gedaan haar gulp dicht te ritsen. Ze droeg drie flesjes koel bier bij zich, sloot zich bij Petra aan wat betreft de complimenten, bedankte me met een kus en ik mocht haar eerste tongzoen proeven in mijn leven, een kus waarover ik al zo lang had gedroomd.

Brutaal stak ik mijn hand onder haar spijkerbroek en voelde over haar slipje aan haar billen nu me de gelegenheid geboden werd, iets dat ze zich niet onwelgevallig liet gebeuren.

“Heb jij het niet al te warm in al je kleren na dit werk?” Fluisterde ze me in mijn oor en streelde me onder mijn shirt over mijn rug. Wezenloos knikte ik waarop ze me vroeg of ik het goed zou vinden dat Petra me ook zou scheren.

“Dat is een vreemde tic van haar, maar verder is ze normaal hoor. Ze vindt het nou eenmaal mieters leuk om haartjes weg te harken, en met vrijen is dat trouwens wel zo lekker Martin.”

Ik zei dat ik daar niets op tegen had. Hoewel ik betwijfelde of er bij mij veel eer te behalen zou zijn. Feit was dat ik me de dag ervoor nog had geschoren zoals ik normaliter iedere week minimaal een keer doe, zodat het grasveldje er al fris geknipt was en er nog geen stoppeltje te bespeuren viel. Nou, dat wilden ze dan wel eventjes zien zei Petra en terwijl ik nog innig stond te tongen met Manon trok ze mijn broek naar beneden om te checken of ik de waarheid had gesproken. Ik gaf haar de ruimte door mijn heup niet meer tegen Manon aan te drukken waarop ze verbaasd constateerde dat ik inderdaad gelijk had.

“Een volgende keer zal ik het wel laten groeien voor je en dan kun je dan alsnog bewijzen hoe goed je bent met een scheerharkje” beloofde ik waarop ze meteen ad rem antwoordde dat ze me daaraan zou houden. Ze kwam overeind en, hoe we het deden weet ik niet, maar het geheel eindigde in een drievoudige tongzoen waarbij we gretig proefden van onze mondsappen over en weer. De korte broek lag op mijn voeten en ik stapte en uit waarna Manon en Petra mij vereend ontdeden van mijn T-shirt zodat ik als enige naakt stond tussen de twee schaars geklede dames in. Reden voor mij hierover een opmerking te maken en te zeggen dat ik dat niet helemaal eerlijk vond.

“Wacht maar, dan kleden wij ons uit,” zei Petra, knikkend naar Manon, “maar dan moet jij wel weer wat aandoen. Een rubber jasje bijvoorbeeld, want anders houden wij onze kleren toch maar liever aan. Of je mocht alleen maar willen toekijken als ik met Manon een lekker nummertje maak, dan kun jij je erbij aftrekken” klonk ze kordaat.

“Zo is dat” bevestigde Manon en pakte mijn broekje om de condooms te zoeken en liep naar de badkamer, mij met haar meevoerend en Petra volgde me in ons kielzog.

“Je hebt aardig wat gezweet Martin. Je hebt hard gewerkt maar een verfrissende douche is nu wel op zijn plaats en dan mag je daarna mijn slaapkamer bekijken, daar staat een groot zacht bed wat groot genoeg is voor ons alle drie” zei Manon.

Ik stapte onder de douche en zag hoe de dames zichzelf ook ontdeden van hun kleren. Manon stond lekker tegen me aan te wrijven met haar tietjes tegen mijn rug en Petra hurkte voor me “om toch nog even te kijken hoe goed mijn scheerwerk was geweest”. Ze bromde goedkeurend en voelde aan mijn testikels voor ze mijn lul afspoelde onder het lopende water en haar mond opende om mijn eikel naar binnen te zuigen. Ik voelde haar tong rond mijn eikel spelen voor ze haar hoofd op en neer begon te pompen en ze op die manier bloed in mijn paal zoog die snel opzwol tegen haar verhemelte. Toen mijn pik stijf genoeg was om hem niet meer te hoeven ondersteunen zag ik hoe ze zichzelf begon te vingeren en hijgend zette ze haar werk nog even voort.

Manon duwde haar opzij om haar plaats in te nemen en werd al snel betast door Petra die haar kutje stimuleerde waarop Manon met haar kontje op en neer begon te wippen en mij pijpte in hetzelfde snelle ritme. Mijn steeds sneller wordende ademhaling liet hun weten dat ze niet al te lang door moesten gaan omdat de condooms anders wellicht niet meer nodig zouden zijn en Manon voelde dit gelukkig tijdig aan. Ze keek naar me op en likte haar lippen af voor ze voorstelde dat we naar de slaapkamer zouden verhuizen. Petra liet merken hier ook wel voor te voelen door de waterstraal abrupt uit te draaien en liet zien hoe goed ze de weg kon door een kastje te openen waarin de handdoeken waren opgeborgen en reikte er ons eentje aan. We wreven onszelf en elkaar droog in een recordtijd waarna we hand in hand een lint vormden door de gang naar het bed waarbij ik in het midden liep.

“Jij bent net al verwend” zei Manon, “en nu mag je eerst toekijken hoe ik Petra vaker verwen. Zij is het geilste loedertje dat ik ken, maar niet echt hoor! Je zult dadelijk wel zien wat ik daarmee bedoel. Als jij aan de rand van het bed gaat liggen zal ik haar eens klaar laten komen en dan mag je haar daarna neuken als je wilt.”

Ik strekte me uit op de uiterste rand van het bed om hun voldoende ruimte te geven op de matras terwijl ik al snel mijn best moest doen om van mijn pik af te blijven. Er was niet veel voor nodig geweest om mezelf klaar te laten komen maar ik zou wel gek zijn dit nu te doen en hield me braaf in hoewel me dit meer dan een beetje moeite kostte.

Petra ging languit liggen met haar benen ver uit elkaar waarna Manon haar voorzichtig begon te strelen en te vingeren. Ontspannen liet Petra het haar welgevallen, het was duidelijk niet de eerste keer en schijnbaar wist ze wat haar te wachten stond. Ze nam rustig nog de tijd om het hoofdkussen op te schudden voor ze het onder haar nek legde en haar hoofd steunend erin draaide zodat ze lekker lag. Ze liet zich passief verwennen en streelde haar eigen borsten waarbij ze stevig aan haar tepels trok en ze een kwartslag draaide voor ze weer los te laten. Ze versnelde al vlug haar ademhaling en een blik op haar schoot leerde me dat kwam, want Manon boorde al met vier vingers in haar poesje en rekte dit maximaal op. Ze liet niet na met haar andere hand op en neer te flitsen over het klitje dat zich geprononceerd liet zien waar de schaamlipjes samenkwamen en de huid wit was van spanning door de oprekking.

Manon keek aandachtig naar het gezicht van haar vriendin maar hield geen moment op haar zo goed mogelijk te bevredigen waarbij ze het kutje steeds verder opentrok met haar vingers door deze verder te spreiden. Al snel draaide ze rondjes met haar vlak gestrekte hand en het kutvocht maakte haar vingers glimmend nat. Petra anticipeerde met haar heupbewegingen om haar beter te kunnen voelen en zorgde er zo zelf voor dat de bewegingen in haar buik nog wilder werden dan ze sowieso al waren. Toen ik naar haar gezicht keek met van lust strak dichtgehouden ogen slaakte ze opeens een kreet en toen ik naar beneden keek zag ik hoe Manon nu haar hele hand in haar kutje duwde! Verbaasd zag ik de elasticiteit van haar poesje waar alleen maar nog de pols van Manon naar buiten stak, een pols die heftig rond draaide en ruw naar binnen porde alsof ze haar hele onderarm erin wilde verbergen. Petra greep haar pols vast en duwde en trok eraan alsof het een enorme dildo was waarmee ze zichzelf bevredigde, ruw en door lust bevangen. Manon keek me strak aan om mijn reactie te polsen bij het zien van dit beeld zag ik toen ik naar haar opkeek. Zoiets had ik eerder alleen op een film gezien en had gedacht dat dit iets was voor geoefende en geperverteerde profi’s, maar nooit dat ik hiermee zou worden geconfronteerd bij een “normaal” huisvrouwtje die er duidelijk zelf van genoot. Het duurde niet lang voor ze schokkend en naar lucht gierend zuchtte dat ze klaarkwam. Haar benen trilden en ze sloeg met haar hielen op het matras, ze sloeg haar ogen open en staarde naar het plafond zonder een spier te vertrekken, tenminste in haar gezicht. Haar buik pompte op en neer en haar borsten bewogen mee met de bewegingen van haar romp die een heel eigen ritme scheen te volgen. Ze sloeg haar beide handen over haar tieten en plukte er nog onstuimiger en ruwer aan dan voorheen voor ze langzaam tot rust kwam en Manon heel voorzichtig haar hand terugtrok. Haar hand kwam tevoorschijn, druipnat van het geil dat zelfs tussen de billen van Petra door haar bilnaad liep naar de matras, waar inderdaad een natte plek in het laken te zien was erna. Nadat het breedste gedeelte van de hand naar buiten gekomen was bewoog ze heel langzaam verder en gunde het opgerekte kutje de tijd om zich om de vingers heen te klemmen voor ze zich verder terug liet persen uit de buik van haar vriendin.

De lipjes van Petra, die amper te zien waren geweest, hingen nu nat en doorbloed uit haar poesje en ze lag bezweet en uitgeput achterover, waarbij ze Manon dankbaar aankeek. Ze bleef liggen met haar benen ver gespreid en toonde zo haar poesje dat nog een beetje open leek te blijven staan en pas toen ik er lang naar had gestaard merkte ik dat ze mij aanstaarde en glimlachend bekeek. Mijn pik stond nog stijf overeind bemerkte ik. Ik had zo gefascineerd zitten kijken naar het schouwspel dat ik mijn eigen erectie eventjes vergeten was maar nu voelde ik hem weer kloppen onder de aandacht van vier vrouwenogen.

“En nou wil ik door jou geneukt worden!” Was het eerste wat Petra nog nahijgend uitbracht en naar mijn hand greep. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was zei Manon dat zij wel even zou zorgen voor een ‘feestelijke verpakking’ en opende een condoomverpakking. Ze liet me overeind gaan staan en kwam voor me zitten op het bed met haar voeten op de vloer waarna ze het rubber handig over mijn eikel legde en het rubber naar beneden rolde. Ik neeg even naar voren toen het over de eikelrand schoot, niet van pijn maar puur van lust. Toen het kapotje op zijn plaats zat leidde ze me aan mijn hand tussen de benen van Petra en ik strekte me boven haar uit. Manon pakte mijn pik vast en leidde de eikel naar de schede-ingang van haar vriendin die uitgerekt open stond en me verwelkomde met een hete, vochtige gloed. Ik ervoer bijna geen schuring of knellende beweging toen ik me in haar weg liet zakken, geholpen door Manon die me grof gezegd gewoon in haar duwde door over me heen te leunen, en het voelde hemels lekker en heel apart aan.

Als haar kutje nauw was geweest had ik het misschien tien slagen volgehouden voor ik klaar zou komen, maar omdat ik haar zo subtiel ervoer hield ik het veel langer vol. Moeiteloos kon ik me helemaal in haar laten glijden maar bemerkte wel dat haar klitje des te gevoeliger was voor iedere aanraking. Hoe soepel het voor mij was haar te neuken, voor haar was het genot omgekeerd evenredig en ze leek al snel keer op keer een orgasme te voelen dreunen door haar zwetende lichaam. Een snelle blik leerde me dat Manon zich naast me zat te vingeren en met haar andere hand duwde ze me keer op keer omlaag door op mijn billen te drukken. Ik kuste Petra op haar mond en voelde haar boezem tegen mijn borst zwoegen, nat van een filmpje zweet van ons allebei. Opeens voelde ik hoe Manon een vinger in mijn kontgaatje porde en geschrokken stootte ik naar voren en mijn schaambeen perste zich tegen Petra’s buik aan en mijn reetje kneep hard om de vinger van Manon. Ze fluisterde dat ik klaar moest komen en zette haar woorden kracht bij door er razendsnel een tweede vinger bij te persen. Meer aanmoediging had ik bepaald niet nodig want, toch voor mij onverwacht, voelde ik mijn sperma uit mijn pik spuiten en maalde voor een laatste keer tegen het klitje van Petra toen ik mezelf verloor in een orgastische bevrediging. Petra ontspande langzaam en liet haar armen en benen plat op het matras vallen, wachtend tot ik me van haar af zou bewegen om met gesloten ogen te blijven liggen.

Manon ontfermde zich over mijn condoom en stroopte het van mijn lul toen ik me op mijn rug naast Petra liet rollen. Het reservoirtje was volgelopen met mijn zaad en hing zwaar naar beneden. Manon pijpte mijn verschrompelende lid droog en kuste daarna langdurig met Petra die zich langzaam leek te herstellen van haar euforische gevoelens en orgasmes die ze had beleefd.

“Oef…” was het eerste wat ze na een tijdje uitbracht en trok me naar haar toe om te delen in de intieme zoenpartij die verder woordloos verliep. We leken wel een kluwen octopus in onze drievoudige omhelzing waarbij we elkaar bleven strelen en ook onze benen omstrengelden de lichamen van de anderen. Pas toen het echt te heet werd en te zweterig hadden we er behoefte aan om echt eventjes bij te komen stond Manon op van het bed en vroeg of wij ook zin hadden in een koel pilsje. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd gezien het instemmend geknik en even later kwam ze al terug gelopen met drie flesjes bier waar de condens-druppeltjes al snel op parelden.

We zaten naast elkaar op het bed met onze ruggen tegen het hoofdeinde, nipten aan de flesjes en ik voelde me, in het midden gezeten, als de koning te rijk. Links en rechts zaten twee geweldig mooie geile, naakte vrouwen van wie ik er eentje had geneukt in het bijzijn en met instemming van de ander. De rusttijd duurde nog geen twintig minuutjes voor we de flesjes neerzetten op de bed-tafeltjes en we bewogen tot we in een krans lagen waarbij Manon tussen de benen van Petra lag met haar hoofd, Petra me pijpte en ik Manon’s kutje likte. Het hele bed was gevuld maar het matras was net groot genoeg om plaats aan ons allemaal te bieden. De zonnewarmte die de atmosfeer vervulde alleen al was genoeg om ons te doen zweten maar tussen ons was het niet warm maar uitputtend heet. We genoten van de zwoele natheid die mijn pik er niet van weerhield alweer spoedig stijf te worden in een geile gelatenheid. Ik laafde me aan het poesje van Manon die meteen al fel reageerde op mijn liefkozingen, vooral als ik haar lipjes in mijn mond zoog of mijn tong rond haar klitje liet spelen. Wat ze deed met Manon kon ik niet zien, maar ik hoorde wel dat ze dat erg goed deed te oordelen naar de geluiden die ze maakte. Misschien voelden ze elkaar perfect aan, of ze hadden elkaar een voor mij onbekend seintje gegeven. Maar opeens maakten ze zich los uit de krans van wellust en het waren de handen van Petra die me op mijn rug duwden. Ze leken wel een vrouw met vier handen, vier heerlijke tieten en twee kutten want Manon was het die Petra een uitgepakt condoom aanreikte. Zij aarzelde geen moment en hield mijn stijve lid in de lucht en recht omhoog gestoken was zij het die me nu voorzag van een vers vliesje.

In een doorgaande vloeiende beweging hurkte Manon over me heen en mijn romp werd vastgeklemd tussen haar knieën. De vingers van Petra hielden mijn pik recht omhoog en zochten de ingang van het poesje van Manon die zich langzaam liet zakken. Het was een niet te vergelijken sensatie die ik eerder had ervaren. Zo ruim de kut van Petra was geweest, zo knelde het poesje van Manon nauw om mijn pik en voelde ik mijn voorhuid op en neer schuiven in haar hete vlees. Ik krom mijn rug omhoog en trek haar voorzichtig naar me toe zodat ik kan zuigen op haar tepels die vol en vlezig wellen in mijn mond. Boven mij hoor ik hoe Petra haar nat kust en voel haar handen in Manon ’s billen kneden en zo traag als ik mijn orgasme voelde opkomen toen ik Petra neukte, zo snel voelde ik het nu naderen. Snel deed ik mijn best om aan iets anders te denken, maar hoe kon ik nu ik de hemels lekkere intieme massage onderging met mijn paal in haar lichaam begraven? Ik legde mijn handen op haar bovenbenen en drukte deze naar beneden om te voorkomen dat zij mij verder zou berijden en een momentje rust in zou bouwen. Gelukkig begreep ze het en maakte zich van Petra los om me vragend aan te kijken. Toen ik steunde dat het zo heerlijk was wat ze deed leek ze glimlachend te begrijpen wat ik bedoelde en verstilde haar externe bewegingen, doch haar kutspieren spanden en ontspanden op een bijna gekmakende manier die me gelukkig niet meteen klaar liet komen, al scheelde het niet veel.

Zonder ook maar een woord te zeggen tilde ze haar kontje op en met een ploffend geluid schoot het condoom uit haar poesje om op mijn buik te vallen.

“Dan is het nu jullie beurt” zei ze op een neutrale toon, knielde naast me op het bed en hield haar kontje omhoog. Petra dook meteen liggend onder haar zodat ze zich kon laven aan het heerlijke poesje van haar vriendin en ze klemde haar handen om de vlezige maar stevige billen. Ze trok ze uit elkaar zodat haar kutje uitnodigend open stond en zoog aan haar klitje.

“Ja, neuk me maar Martin, pak me maar stevig!” Wist ze nog uit te brengen en het was niet mis te verstaan wat ze bedoelde. Toen ik achter haar ging zitten was ik verrast door Petra die mijn lul meteen vast nam om hem resoluut in het kutje van Manon te leiden. Ik weet niet wat de gelukzalige klanken uit Manon ’s keel veroorzaakte, mijn penetratie of de verwennende mond van Petra, maar dat ze het naar haar zin had maakte ze in ieder geval wel duidelijk. Door de korte pauze, voelde ik in ieder geval dat ik nog niet meteen klaar zou komen. Met de nadruk op niet meteen. Het was zo’n ongewone en onverwachte situatie waarin ik mij opeens bevond dat ik al dreigde te spuiten als ik me er bewust van werd. Het showtje dat voor me was opgevoerd en de daarop volgende neukpartij hadden me eerder opgewonden dan gekalmeerd zo leek het wel en in deze situatie was bepaald niet iets veranderd. Vooral toen ik zag hoe mijn lul in en uit het kutje van Manon schoof en Petra daarbij nog mijn balzak begon af te likken en opzoog in haar mond brak het zweet me meteen weer uit, en niet van de warme temperatuur alleen.

Ik besloot het er maar op aan te laten komen en pakte Manon bij haar middel vast om haar vast te houden. Zelf stootte ik mijn bekken tegen haar billen aan en gaf me over aan mijn lusten in mannelijke onmacht zich te beheersen. Gelukkig voegde Petra mij voldoende aan om Manon klaar te laten komen door haar te likken, te masseren en geil toe te spreken en voelde ik haar kutje krampen om mijn pik, net voordat ik een tweede lading zaad door mijn pisbuis voelde schieten. In een kloppende straal plengde ik mijn sperma in het kapotje, kermend van bevrediging en animaal gestuurde lichaamsbewegingen die ontdaan waren van iedere subtiliteit of tederheid. Ruw trok ik haar tegen mijn buik en op en neer wrikkend op mijn knieën perste ik me in haar, bijna onderdrukt schreeuwend van wellust en basale bevrediging. Ik bleef in haar gedrukt tot mijn condoom bijna van mijn pik af dreigde te glijden omdat mijn erectie snel slonk. Ik hield het randje goed vast toen ik me uiteindelijk uit haar terugtrok en andermaal was het topje zwaar van gelekt vocht.

“Wil je je niet even opfrissen onder de douche?” Vroeg Manon me al snel nadat we weer naast elkaar lagen en Petra tegen mijn rug aan was geklemd. Ik knikte omdat ik me inderdaad finaal bezweet voelde en ik op zo’n zomerse dag bepaald niet afkerig was van een verfrissend stortbad. Tot mijn teleurstelling, maar ook wel verbazing eerlijk gezegd, zei ze gewoon dat ik de weg wist en ik voelde me min of meer uit de slaapkamer gegooid op dat moment, temeer omdat zij samen lekker tegen elkaar aan bleven liggen op het bed. Dat was tenminste wat ik zag op het moment dat ik de gang op liep en de deur van de badkamer opzocht. Ik keek onderweg nog eventjes de kamer in die ik had behangen en was nog steeds tevreden over het resultaat dat te zien was en hoopte dat Eveline het ook mooi zou vinden. Nadat ik me had afgespoeld onder een stroom lauw water klopte Manon op de deur en bracht me mijn kleren die ze had verzameld in de slaapkamer. “Dank je wel voor al je hulp… Voor alles…” zei ze en besefte ik dat ik geacht werd te vertrekken. “Petra helpt me wel verder met het terugzetten van de meubeltjes en ik weet zeker dat ze het prachtig zal vinden hoor! Hartstikke bedankt voor alles en ik weet zeker dat we je nog eens zullen bellen binnenkort voor een bezoekje, dan ben je echt van harte welkom!” Ze ratelde enthousiast verder maar ik wist dat ik op dat moment beter maar het veld kon ruimen, als het ware. Ik voelde me rijkelijk beloond voor mijn moeite en wist dat ik niets om me te beklagen had, maar graag was ik nog wel wat langer gebleven.

Achteraf is het misschien maar goed dat ik toen vertrok want, hoe groot de verleiding ook was op dat moment, ik had, net als hun, mijn vrijheid lief.

Manon, mijn platonische grote liefde, leerde ik liederlijk kennen in een eenmalige ontmoeting die ik nimmer zal berouwen, ze blijft meer dan tevoren een speciale plaats in mijn herinneringen behouden en nog vaak droom ik over haar en haar vriendin. Ze heeft me nooit meer gebeld en ik heb haar nooit meer lastig gevallen, behalve met een niet beantwoorde kerstgroet.

“Is niet treurig, het is waarheid” zingt Wolff Biermann in een lied. Die dag neemt niemand me meer af en niemand zal hem ooit weer beleven zoals ik hem mocht beleven.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s