Studio Isabelle II


Na mijn vorige bezoek aan mrs. Isabel wist ik zeker dat ik haar graag nog eens zou bezoeken en dan mijn grenzen verder wilde verkennen. Ik had het haar uitgelegd via de mail en ze was bereid me te ontvangen zodat een afspraak snel gemaakt kon worden. Toen ik mijn auto parkeerde bleek ik ruim een kwartier te vroeg te zijn en besloot daarom nog even een blokje om te lopen. Ik groette netjes de voorbijgangers en bedacht me wat me te wachten zou staan want ik had haar uitgedaagd boos op me te worden en me hardhandig aan te pakken. Ik had haar letterlijk geschreven dat ik er trots op zou zijn haar sporen te mogen dragen, iets dat ik nu wel berouwde eigenlijk. Niet dat ik terug wilde krabbelen, dat echt niet, maar desondanks stroomde de adrenaline geconcentreerd door mijn aderen. Regelmatig keek ik mijn horloge maar dat deed de tijd niet sneller vergaan zodat ik nog tijd had voor een tweede rondje om de tijd te doden. Om niet op te vallen verkende ik nu de andere kant van de straat en zag tot mijn genoegen hoe de tijd toch verder kroop en de grote wijzer traag naar boven bewoog.

Het waren lange vijftien minuten geweest tot ik het laat genoeg vond naar haar studio te lopen en aan te bellen.

Zoals gewoonlijk werd ik vriendelijk door haar ontvangen en vroeg ze me hoe de reis was verlopen, nog voor we naar boven liepen. Ze liep voor me uit hoewel ik de weg al kende, ik denk om mij een blik te gunnen op haar prachtige lichaam, anders had ze me wel gewoon naar boven gestuurd en me nagekomen.

Ik had haar vooraf al via de mail laten weten dat ik mijn grenzen wilde verkennen en verleggen. Eenmaal boven aangekomen mocht ik gaan zitten en kreeg ik en kopje koffie op mijn verzoek. Ze vroeg me of ik wel zeker wist dat we het spel zouden spelen dat ik had gevraagd. Ik probeerde vastberaden ja te knikken hoewel mijn hartslag volgens mij toenam en me het zweet spontaan uitbrak. Of dit van angst was of van opwinding weet ik niet maar dat vond ik ook niet belangrijk op dat moment. Ik had mijn keuze overwogen en gemaakt en het laatste waaraan ik zou kunnen denken was haar te zeggen dat ik het toch maar niet aan zou durven. Zij zou me daar niet op aan kijken, dat wist ik. Maar, voor mezelf zou het een teleurstelling betekenen die ik mezelf maar moeilijk zou kunnen vergeven.

Toen ze me vroeg hoe het op het werk ging en informeerde naar mijn kat besefte ik het verschil tussen haar en een andere club die ik eens had bezocht.

Daar was het puur zakelijk en was er geen sprake geweest van zo’n interesse of een babbeltje vooraf, zelfs niet van een poging daartoe. Niet voor niks dat ik daar nooit terug ben geweest want ik ervoer daar warmte noch veiligheid. Dat laatste mag een relatief begrip lijken als je vraagt voor een partij op je lazer voor een buitenstaander, maar de anderen begrijpen vast wel wat ik bedoel. Voor mij is het zo dat de meesteres je haar wil op legt maar je zelf de grenzen aangeeft in de veronderstelling dat die ook worden gerespecteerd. Op dat punt is de ‘slaaf’ de baas over de meesteres als het goed is, anders kan het wel eens uit de hand lopen en daar is geen bezoeker op uit. Ik zag en zie het dan ook als een rollenspel, gebaseerd op tactisch aanvoelen en uitdagen, een subtiel spel waarin ervaring en inlevingsgevoel een grote rol spelen. En de aangegeven grenzen zijn dan ook echt grenzen daarin die wel verkend kunnen worden maar ook worden gerespecteerd. Het inlevingsvermogen van de meesteres is cruciaal want als dat ontbreekt, is het verblijf een katerrijke ervaring. In fictieve verhalen heb ik wel eens gelezen over een ‘meesteres’ die zelf regelmatig klappen had gekregen van haar ouders en ook van haar vriend. Voor haar waren die nuances die ik bedoel onbekend en haar klanten kwamen daar wel achter…

Een lederen rijzweep had ik al eerder opgemerkt bij een vorig bezoek, die hing voor een liefhebber zichtbaar achter een schilderij. Heel discreet, je zou het ook kunnen zien als versiering of als een onschuldige wandvulling. Maar vanaf dat ik hem had gezien had ik lustvolle nachtmerries en droomde ervan dat ik zo gepijnigd zou worden. Dat de adrenalinestroom waar het uiteindelijk toch om gaat, een push zou krijgen die duurde tot de laatste striemen waren verdwenen. Die Australiër die, Mel Gibson ja, die de passie van christus verfilmde, je reinste jezuïetenporno, maar toch… Jezus, die in de film, droeg netjes een rokje maar zag ook de verlossing, de kick, in vernedering en pijn.

Dat wilde ik ook ervaren en het was mijn diepste geheime wens om het in alle dimensies mee te mogen maken. Het mag raar klinken ja, maar tegen mrs. Isabel durfde ik het te vertellen. Ik bedoel, mijn buurvrouw had zeker bepaald vreemd opgekeken bij zo’n ontboezeming om het zo maar te zeggen.

“dat naaldenspel, zullen we dat dan maar gewoon zien als we bezig zijn?” Vroeg ze. Ik wist sowieso dat ik ieder moment kon stoppen en zij het dan ook meteen zou doen maar vond de vraag wel gemakkelijk. Ik knikte dankbaar voor haar begrip. Ik vertelde dat ik ook een liefhebber van Orff was die uit de speakers op zolder te horen was hoewel ik dat niet echt meende.

“de bolero is toch ook wel spannend dan?” Vroeg ik maar herstelde mezelf snel door te eraan toe te voegen dat ik die melodie toch meer met een bountyeiland associeerde, voor eeuwig verpest door de film “Ten”. Liever had ik de velvet underground gehoord met “Venus in furs” of Frank Zappa met “The torture never stops”, dat was voor mij het ultieme geluidsdecor geweest in die setting! Orff associeerde ik zelf meer met zijn nazistische sympathieën maar vond het ongepast om het daarover te hebben. En ach, als je niks over de persoon weet valt de muziek wel mee eigenlijk.

Mijn koffie was al op toen ze me opeens streng opdroeg me uit te kleden. Ze liep even naar beneden en gunde me zo tijd om aan haar opdracht te voldoen. Uit respect voor haar vouwde ik mijn kleren netjes op. Er stond ook een knaapje maar daar had ik haar niet naar durven te vragen en in mijn rol durfde ik die al helemaal niet zelf te pakken. Ze was nog niet terug voor ik klaar was dus knielde ik op de vloer tegenover de trap.

“Zo slaafje! Zit je braaf denk je? Hou eens op met die grijns van je!”

Natuurlijk, dacht ik bij mezelf, de koffie was op en nu werd er het spel gespeeld op mijn verzoek. Een spel waarin ik de pineut zou zijn, maar het was een geheime wens van de verwezenlijkt werd.

“Durf me niet aan te kijken als ik het je niet opdraag!” Zei ze streng. Ze zag al snel dat ik een buttplug droeg en een cockring die strak klemde om mijn testikels op zijn plaats te houden.

Ik had gezien dat ze een zwart leren pakje droeg met veel bandjes toen ik snel naar haar had opgekeken. Ze zag er adorabel uit en ik snapte wel dat het een gunst was dat ik haar zo mocht zien. Vanuit mijn ooghoek kon ik niet voorkomen dat ik zag hoe ze een zweepje uitzocht. Ze liep om me heen, me taxerend bekijkend en me klein doen voelend. Klein maar daardoor ook veilig. Ik had de regie uit handen gegeven en de eerste striem die ik voelde deed me samenkrimpen in een ongecontroleerde schrikreactie.

“Niet zo aanstellen!” Zei ze streng. Ze voelde precies aan wat ik wilde ervaren en al snel volgden er volgende slagen over mijn rug en over mijn billen, afgewisseld door haar hand die zacht, verzachtend, over mijn vel streelde. Ze droeg me op om geknield omhoog te komen en hing de zweep terug aan het rek.

Steunend op mijn voeten en armen strekte ik mijn benen, mezelf zo schaamteloos presenterend aan haar. Ik zag hoe ze om me heen liep en me bekeek voor ze aan de plug voelde. Ze drukte tegen het voetje en draaide er overheen met haar vinger zodat die drukte tegen mijn darmwand en ik hem in me voelde persen. Ze zag hoe ik hiervan genoot en begon er plagend aan te trekken zodat mijn aars van binnenuit werd opgerekt. Toen ze me tevreden hoorde kreunen strafte ze me af door met haar hand een venijnige tik op mijn billen te geven, meteen gevolgd door een tweede en een derde. Ik herstelde me snel toen ik naar beneden zonk om me sterk te tonen en bovendien vond ik het ook erg lekker te voelen hoe mijn huid begon te gloeien.

Nog een paar slagen volgde voor ze me opdroeg op mijn rug te gaan liggen op een smalle bank. Het leer voelde bijna verkoelend aan maar veel tijd om daarvan te genieten had ik niet omdat ze me de opdracht gaf stil te blijven liggen. Ik keek haar aan en ze bekeek me, me recht in de ogen kijkend. Ik voelde me overgeleverd aan haar wil, een heerlijk gevoel. Toen ze aan mijn testikels trok voor ze me fixeerde met leren riemen was het wel vreemd.

Ik moest opeens terugdenken aan een onderzoek bij de schoolarts, een vrouwelijke arts die voelde of mijn ballen goed waren ingezakt, zo heet dat geloof ik. Zij kneedde ook in mijn balzak, maar achteraf heb ik me vaak afgevraagd of zij dit wel zo ruw moest doen. Het zal wel een reden hebben gehad toen, misschien wilde ze gewoon voelen of er geen uitstulpingen of zo waren die nader onderzoek vroegen. Toen vond ik het helemaal niet fijn op dat moment, maar heb me daaraan terugdenkend nog wel vaak afgetrokken in mijn bed voor ik in slaap viel. Ik wist wel dat mrs. Isabel het nu deed en ik er gewoon ongegeneerd van mocht genieten, zelfs als ik het niet kon laten blijken door een forse erectie. Die zat ‘tussen mijn oren’ zoals ik het voor mezelf uitlegde en me zelfs daarom niet voor haar hoefde te schamen. Met een lederen padje, dat ze gepakt had tikte ze over mijn benen. Ik voelde hoe ze ritmisch omhoog bewoog en eindelijk kwamen de venijnige tikjes ook op mijn penis en mijn balzak neer. Ik lag vastgebonden maar probeerde toch mijn benen uit elkaar te spreiden, iets dat ze opgemerkt moest hebben. Ze stuurde het slaande lapje precies tussen mijn dijen door en wist zo ook de heel gevoelige plekjes te raken.

De grenzen die ik wilde verkennen die middag met haar lagen ook op anaal gebied had ik haar al aangegeven en de buttplug loog er ook niet om. Ik zal niet ouder dan een jaar of twaalf geweest zijn toen we thuis een fles chiantiwijn dronken bij een feestelijke gelegenheid. Een fles met een bolle buik die uitstulpte en dus was het middengedeelte smal. Die fles wilde ik niet in de glasbak zien verdwijnen en zei dat ik die wilde gebruiken om mijn kamerplanten water te geven. Ik had toen natuurlijk nog geen glijmiddel, maar dat gebrek werd gecompenseerd door een blikje Nivea. Ik moet wel al vroeg geperverteerd zijn achteraf beschouwend, maar daarmee vingerde ik me toen al in mijn reetgaatje. Die fles was echter mijn grote geheime schat. Nog diezelfde avond kreeg ik het klaar de ranke hals in me te duwen en kneep mijn benen samen om het koele glas. Door de tapse vorm kon ik hem eindeloos hard tegen me aan duwen en voelde hoe mijn kringspier werd opgerekt als ik dat deed. Mijn jonge sperma schoot over mijn buik tot het bijna mijn kin raakte en ik was helemaal confuus toen ik klaarkwam op die wijze, zo heerlijk was het.

“Je bent al lekker geil” zei Isabel opeens, me weer bewust laten worden van mijn positie. Ze had de pad in alle rust weggelegd en bekeek mijn pik waaruit voorgeil mijn eikel glad had gemaakt. Ze trok aan het vel en veegde een verse druppel die er uit opwelde uit met haar vinger om me daarna met een superieure blik te bekijken. Ze lachte toen ik met mijn spierkracht vocht tegen de leren riemen die natuurlijk sterker waren dan mij en me maar weinig bewegingsvrijheid boden. Me verder plagend toonde ze me haar borsten en begon zo aan de plug te trekken. Ik had in mijn ijver om ‘schoon’ te zijn die ochtend enkele keren een klein klysma gebruikt. Maar, daardoor was mijn kringspier wel verkrampt en leek die bepaald niet geoefend lenig. Ik keek over mijn buik naar beneden en zag hoe er spontaan een nieuwe druppel slijmerig helder vocht uit mijn eikel naar buiten welde.

Ze negeerde het maar duwde wel met haar nagels in mijn tepel en draaide ze een kwartslag om. Met haar andere hand trok ze het dikste gedeelte van de plug naar buiten om hem daarna weer terug te duwen. Omdat ik nog gefixeerd lag leek de omvang hiervan een stuk groter dan normaal en, vooral toen ze het voetje naar boven trok, vocht ik tegen de bondage met mijn beenspieren. Ze gaf gehoor aan mijn vraag om me hard aan te pakken, dat merkte ik toen ook. Haar vlakke hand raakte mijn testikels en kneedden er daarna in met haar vingers. Het beeld van de schoolarts leek wel alsof het maar een dag geleden was, maar toen liet ze nog wel mijn aars met rust. Mrs. Isabel begon me met de buttplug in mijn kont te neuken en liet het dikste gedeelte van binnen naar buiten glijden, keer op keer. Pas toen de slagen waren opgehouden trok ze aan mijn niet penis in erectie waar alweer spontaan vocht uitliep en weerklonk het koor van de Carmina Burana uit de speakers. Als ik mijn best deed om me omhoog te bewegen met mijn hoofd kon ik net bij haar tepels komen als ik mijn tong ver uitstak.

Mijn uiterste best deed ik ondanks de afleidende gevoelens en na een paar vergeefse pogingen boog ze zover naar me toe dat ik haar vlees mocht proeven. Iedere man zal weten hoe vrouwengeil smaakt, al is dit verschillend van dag tot dag. Met zaad lijkt dat ook zo te zijn en dan wordt er een relatie met eten gelegd, maar ook een tepel heeft een heel specifieke delicate smaak.

Alsof ze mijn wensen kende die ik in de diepste krochten van mijn gedachten had weten te kraken trok ze de buttplug uit mijn aars. Nadat ze die had weggelegd vulde ze het ontstane hiaat met twee vingers die ze om elkaar heen liet spelen. In een snelle beweging bewoog ze omhoog en liet ze haar vlakke hand op mijn lid neerdalen voordat ik hier op voorbedacht was. Lust en pijn waren nu onbreekbaar met elkaar verbonden en haar door mij gekozen machtspositie maakte ze wel duidelijk door mijn gezicht terug te duwen op de bank. Die Orff klonk me nog steeds niet lekker in de oren. Deed me toen en nu nog me denken aan Wilders en consorten, mensen en politici die anders-belevende niet respecteren en het liefst zouden willen verbieden of deporteren.

Ach, hoewel, die Oostenrijkse fascist, Hayder, bleek na zijn dood gewoon een homo te zijn geweest die teveel zoop. Wie weet waaraan Orff dacht bij het schrijven van de Carmina troostte ik mezelf, maar toch vond ik het passendere muziek voor bij een begrafenis dan voor bij een spel.

Er was geen tijd om die overweging mede te delen aan Isabel want opeens werden de riemen los gemaakt en werd ik opgedragen te gaan staan. Nog ietwat wankel op mijn benen voldeed ik aan haar opdracht en werd naar voor gedirigeerd. Ze respecteerde mijn keus voor een favoriet stukje speelgoed van me en zei me mijn benen uit elkaar te plaatsen.

“Verder” zei ze toen ze me de spreidstang wilde aanbinden. Ze verraste me met leren handboeien die voorzien waren van een metalen ring. Voor ik het bewust was had ze die als vastgemaakt aan een ketting die naar een katrol aan de dak-bodem was verbonden. “Een beetje hoger asjeblieft” lispelde ik toen ze me naar boven had getakeld. Ze voelde aan de spanning op de ketting en voldeed toen aan mijn verzoek. Ik rustte op mijn tenen en kon zien hoe ze naar het zwepenrek liep en rustig een keus maakte uit de collectie. Ze deed alsof ze twijfelde maar hield me goed in de gaten en toen ze me zag knikken pakte ze een zweep met zeven staarten van hard leer. Ik vond het heerlijk hoe ze onverwacht uithaalde en ik de striemen voelde over mijn rug. Ik weet niet meer hoeveel slagen ze me gaf, vijf of zes denk ik, voor ze me weer aan mijn tepels trok. Gelukkig ontzag ze me nu niet meer hierbij en trok mijn vel ver uit met haar nagels.

Door mijn zelfgekozen positie kon ik niet meebewegen en stond mijn vel al strak gespannen waardoor het extra gevoelig was. De qua volume onderdrukte kreten omdat ik de buren niet wilde verontrusten hield ik binnen maar weergalmden toch wel in mijn hoofd, vooral toen ze de zweep opnieuw over me heen liet striemen. Ik voelde hoe mijn huid opzwol onder de slagen en kon zelfs voelen hoe de aparte staarten van de zweep hun sporen na zouden laten.

Ik stond beduusd te wippen op mijn tenen toen ze me een draai om mijn oren gaf, letterlijk maar ook hoorbaar. Verwarrend maar ook heel lekker was dat ze dit afwisselde met een soms heel lieflijke massage van mijn penis, hoe klein die toen ook was. Leve de mensen met een hoge bloeddruk, die schijnen er minder last van te hebben. Die ongewilde en rationeel onbegrijpelijke slappe penis maakt de lust er echt niet minder op, dat werd me toen wel duidelijk. Een bewijs temeer voor me dat mannen niet meer zijn dan mislukte meisjes in mijn ogen. Een vrouw hoeft zich niet te bewijzen met een erectie of zo’n flauwekul om toch haar genot te kunnen ervaren. Een slappe pik kan evenveel gelukzalig gevoel genereren maar dat is vaak onbegrepen, maar niet door Isabel gelukkig.

Ze plaagde me door aan mijn pik te trekken tot ik bijna klaarkwam maar hield op het juiste moment op daarmee om het spannend te houden. Een draai om mijn oren en daaropvolgend een slag met haar vlakke hand tussen mijn benen lieten me mijn positie weten. De lustvolle pijn zorgde ervoor dat ik met mijn voeten van de vloer kwam en mijn gewicht aan de handboeien hing voor een moment. Gelukkig was het solide materiaal zodat ik daarmee niks kapot maakte. Was ik maar geen gebrekkig mens, gewoon een vrouw, die kun je gewoon verwennen tot over grenzen heen. Tenminste als het afgesproken is kun je ze klaar laten komen met een penis, vingers of hulpmiddelen en daarna nog doorgaan voor een volgend orgasme, daar kunnen kerels alleen maar van dromen. Dat ze niet twijfelde aan haar materiaal bewees Isabel wel toen ze me ondanks mijn gespartel voorzag van stevig bijtende tepelklemmetjes. Door de eerdere plagerijtjes waren die al extra gevoelig en ik was dan ook blij dat ze had gekozen voor met kunststof bekleedde bekjes, die waren al irritant genoeg voor me en die naalden, nou, die zag ik al helemaal niet meer zitten. Grootspraak van een lafaard vooraf kortom, dat besefte ik me wel op dat moment.

Plagend met een vinger in mijn kontgaatje gespte ze de spreidbalk los en kon ik weer op de grond rusten met mijn voeten. Nadat de handboeien ook waren losgemaakt en ik mijn handen naar beneden liet waaieren om het gevoel daarin terug te krijgen pakte ze de buttplug die ik had gedragen toen ik bij haar aan had gebeld voor deze sessie. Volgens mij knikte ik onzichtbaar instemmend, maar niet voor haar.

“Loop jij maar eens mee!” Zei ze streng en liep me voor de trap af naar de eerste verdieping. Mijn ledematen waren nog stram toen ik haar volgde maar braaf voldeed ik aan haar verzoek. Het leek wel een hemel toen ik me neer mocht vleien in de lederen sling die daar hing en me volledig kon ontspannen. Zonder dat ze het me vroeg krulde ik mijn enkels om de kettingen, mijn nog steeds open staande anus schaamteloos aan haar presenterend.

Tegenover me hing de leren rijzweep waarover ik zoveel had gedacht. Gelukkig maakte ze geen aanstalten die te pakken maar zag wel hoe ze, me uitdagend aankijkend, haar slipje uittrok. Ze gunde me een blik op haar kaalgeschoren kut voor ze een leren slip aantrok met een voor mijn indruk imposant grote voorbinddildo.

“Ik heb wel zin om je te neuken” zei ze en vroeg me toen of ze misschien te groot voor me was. Mijn benen klemden zich om de metalen schakels vast en zei vastberaden dat ik dat heerlijk zou vinden en kon verdragen. Pas toen ze haar penis tegen mijn aars drukte en ik mezelf open voelde sperren om haar in me te voelen kon ik me helemaal ontspannen. Fucking Orff was nog steeds te horen op de achtergrond dus die zal wel op automtic repeat hebben gestaan maar daar stoorde ik me al niet langer aan. Het binnendringen van de siliconen kop in mijn aars liet me dat wel vergeten. Zachtjes wiegde ze de sling op en neer en steeds dieper penetreerde de staaf mijn anus. Het was dat ik aan haar was overgeleverd, anders had ik me dichter tegen haar aangedrukt. Ze trok nog even aan mijn tepels maar ik was blij dat ze toen geen greep meer deed naar het doosje steriele naalden dat ik wel had zien staan. ‘Een volgende keer wellicht’ dacht ik bij mezelf en genoot ervan hoe ze haar dildo steeds verder in me liet komen.

Met haar hand speelde ze met mijn penis maar ik was pas tevreden toen ik haar buik tegen mijn billen voelde.

Toen, en niet eerder, stond ik mezelf toe om klaar te komen en zonder overdrijven, het was een orgasme dat vanuit mijn tenen kwam. In langzame golven droop het sperma langzaam over mijn buik warm overvloedig naar beneden. Mijn genot werd op dat moment nog verder verhoogd omdat ze me bleef masseren en me ook bleef neuken tot de laatste druppel uit mijn ballen was gemolken. Schokkend trilde ik na en, voor zover het mogelijk was, duwde ik me tegen haar aan, iets waarmee ze me hielp door de sling naar zich toe te trekken. Ze hield me vast tot ze zag dat mijn orgasme volledig was weggeëbd en ik uitgeput maar tevreden mijn hoofd op het leer liet rusten. Trekkend aan mijn pik zorgde ze ervoor dat ook de laatste druppels zaad naar buiten kwamen en keek me aan als een tevreden schooljuffrouw. Nou ja, misschien voelde ik me meer een braaf schooljongetje dat een voldoende had gehaald voor het proefwerk of zo.

Langzaam liet ze de kettingen van de sling los en langzaam, centimeter voor centimeter, voelde ik haar penis uit me glijden. Voor die er helemaal uit gleed gaf ze nog een laatste heerlijk aanvoelend stootje. Mijn prostaat reageerde door nog wat extra vocht te laten lekken, de allerlaatste druppel geil die nog in mijn ballen zat opgespaard. Ze pakte een groot stuk keukenpapier en depte me droog. Normaliter zou ik me ervoor hebben geschaamd maar toen stond ik het graag toe en ervoer het als een verwende volwassen blaag.

Bijkomend van het gebeuren besefte ik dat ik onder het zweet zat. Dat had ik niet eens gemerkt voordien, en voelde de striemen die ze voordien over mijn rug en billen had verspreidt. Zeker wetend dat ik die nog wel zou voelen de komende dagen was ik haar er dankbaar voor. Ze verzorgen de aanmaak van adrenaline en houden het euforische gevoel vast voor, laat ik het maar ‘na-genot’ noemen.

Nadat ik was bijgekomen uit mijn roes en was uitgepuft na een paar minuten bood ze me nog aan om gebruik te maken van een douche. Ik sloeg het af omdat ik me toch liever thuis wilde douchen en zo ver rijden was het voor mij niet legde ik haar uit. Ze hield haar lach in toen ik houterig terug naar boven liep om mijn kleren aan te trekken maar het zal zeker geen elegant zicht zijn geweest. Een glaasje water sloeg ik niet af toen we het gebeuren nog even bespraken. Ik had me inmiddels aangekleed en ze gaf me mijn buttplug die ik nu maar gewoon in mijn broekzak stopte. Niet veel later begeleidde ze me naar de voordeur. Ze stond me een knuffel toe voor ik afscheid van haar nam in de wetenschap voor mij dat het geen definitief vaarwel was en zeker terug wilde komen. Ik was blij te horen dat ik weer welkom zou zijn voor een volgend spel en haar altijd mocht mailen of bellen om wat af te spreken.

Ik vertelde haar maar niet dat ik haar in mijn ogen niet zag als een ‘meesteres’, maar meer zag als een ‘lady’ die haar gasten aanvoelt en bevredigd laat gaan. Ik bedoel dat als compliment en als niets minder dan dat.

Hopelijk leest ze dit een keer en dan weet ik zeker dat ze wel snapt hoe ik dit bedoel.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

2 gedachtes over “Studio Isabelle II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s