Janine X


afscheid

We werpen loom naast elkaar onderuitgezakt zittend op de bank een blik op het televisiescherm waar de film al bijna is afgelopen als we onze sigaretten hebben gerookt en weer op adem zijn gekomen. Wendy kijkt dankbaar afwisselend naar haar buurvrouw en naar mij. De fles is inmiddels leeg en Janine zegt dat ze nog wel een pilsje lust als ik vraag of ze nog wat willen drinken en Wendy sluit zich hierbij aan. Als ik terug de kamer inloop zie ik dat Janine al naar de kast met films is gelopen om daar een volgend schijfje uit te zoeken.

“Alles mag hè?” Vraagt ze, en natuurlijk antwoord ik bevestigend, benieuwd naar haar keuze. Bij de dvd-speler neergehurkt laat ze het vorige schijfje naar buiten komen; de slotscènes laat ze voor wat ze zijn en stopt haar keuze erin maar laat hem niet afspelen en vraagt of ze eerst nog even een paar nummers van een cd’tje wil laten horen aan Wendy. Ik vind alles best, zo lang ze het naar hun zin hebben geniet ik met ze mee.

Ze kent de apparatuur inmiddels want als ze komt teruggelopen naar de bank neemt de afstandsbedieningen van de hifi en dvd gelijk mee.

“Ik heb je laatst toch verteld dat ik hele toffe muziek had gehoord, maar de naam wist ik niet meer. Toen we binnenkwamen zag ik het doosje liggen en meteen herkende ik het, het is een cd van Frank Black” vertelde ze ontspannen. Wendy zat duidelijk afwachtend op de bank, zo te zien twijfelde over wat ze te verwachten had. Janine en ik maakten geen aanstalten ons aan te kleden en ook ik had er niets op tegen om even gezellig te praten en onze naaktheid stoorde ons niet daarbij. Ze pakte haar flesje pils en nam een slokje en schijnbaar ontspannen door onze rust draaide ze op haar gemak een volgende sigaret.

Na een kwartiertje kondigde Janine aan dat ze het wel tijd vond voor de volgende film en met een paar drukken op de afstandsbedieningen zette ze de muziek uit en startte de dvd. De openingstrailer van de film begint na de gebruikelijke rimram van FBI en leeftijdsverboden met de titelrol. “Young, blonde & Flat chested” heet de film en ik snap meteen waarom ze voor deze dvd heeft gekozen.

Wendy kijkt bedenkelijk naar de televisie en de beelden van actrices die meespelen.

“Wat raar dat ze daar een film over maken. Die hebben nog kleinere tieten dan ik heb!” Zei ze verbaasd waarop Janine en ik in de lach schieten.

“Sekssterren hebben toch altijd van die grote memmen?” Stelde ze. Ik legde haar uit dat heel veel mannen dat juist helemaal niet zo aantrekkelijk vinden en juist de kleinere borsten veel mooier vinden. Ze keek me aan en vroeg of dat echt zo was.

“Die vriendjes van jou die zeikten dat je veel te kleine tieten hebt zijn gewoon gek meid, dat heb ik je al eerder uitgelegd. Toen geloofde je me niet maar nu zie je zelf dat ‘klein maar fijn’ juist heel in is hoor, geloof me maar” en ze keek Wendy hierbij heel serieus in de ogen.

“Ik ben ook zo’n freak die zo’n tietjes als jij hebt helemaal top vinden en dat meen ik echt” vulde ik oprecht gemeend aan.

Gefixeerd keek ze naar het beeld tot Janine opstond en naast mij kwam zitten en haar borsten aan mij presenteerde, die inderdaad een maatje groter waren maar eerlijk gezegd vond ik die van Wendy inderdaad veel opwindender. Ik sprak dit niet uit natuurlijk, want ik wilde haar niet beledigen en bepaald opwindend vond ik die van haar ook. De kans die mij geboden werd greep ik letterlijk met beide handen aan en legde mijn armen om hun heen en sloot mijn handen om hun borsten.

Zo bekeken we de eerste twee clips van de film, onderbroken door een slokje drinken en Janine me vroeg of ik misschien een jointje wilde draaien. Ik was eigenlijk blij afgeleid te worden want de beelden lieten mijn pik weer langzaam steigeren wat ik nogal gênant vond, maar niet kon helpen of verdoezelen voor hun loerende ogen. Op mijn gemak plakte ik twee vloeitjes tot een grote en verspreidde de tabak en wat topjes wiet er overheen.

Janine knipoogde naar me en knikte met haar hoofd naar Wendy die haar handen niet tussen haar benen uit kon houden en zich vingerde toen ze met een blos op haar wangen naar de film keek.

Ik nam mijn aansteker zoog het vuur in de sigaret en blies de rook over haar tepeltjes wat haar verschrikt deed opkijken omdat ze volgens mij haar gezelschap vergeten was. Ze inhaleerde zo gretig dat het haar een hoestbui opleverde en mij een legitimatie verschafte mijn hand weer over haar rug te leggen tot het kuchen ophield. Janine gaf me een zetje in haar richting en duwde me daarmee tegen haar romp waarbij ik de gelegenheid aangreep haar opgewonden tepeltje weer af te likken en naar binnen te zuigen. Ze had nog net geen rode zuigplek op haar borst maar veel zal dat niet gescheeld hebben omdat Janine zich op haar beurt over mijn pik boog en die verwende door hem met haar tong tegen haar verhemelte te malen.

In een recordtempo voelde ik mijn lul opzwellen in haar mond, temeer omdat ik met mijn vinger woelde in de natheid van het kutje van Wendy. Ik wreef haar geil over haar borsten en likte het vervolgens verlekkerd naar binnen en gaf zo haar borsten een uitgebreid tong-bad dat ook mij erg opwond, maar Wendy niet veel minder. Ze duwde haar poesje over mijn vinger en later over twee en draaide met haar onderbuik tot al mijn knokkels in haar zaten. Lieflijk spinnend drukte ze me tegen zich aan, niet wetend welke staalharde erectie Janine me met haar mond had bezorgd.

Pas toen ik rechtop ging zitten zag ze het en keek ons verbaasd aan. Janine liet zich over mij heen zakken en provocerend legde ze haar borsten over mijn pik en stopte niet eerder voor ze Wendy’s kutje kon likken. Ik zag van heel dichtbij hoe me lieten zien hoe ze elkaar daarna kusten en hun tongen in elkaars mond zogen. Hun wangen bolden op waar de tongpuntjes van elkaar drukten en hun wangen invielen als ze lucht uit elkaar opzogen.

De meisjes liefkoosden elkaar voor mijn ogen, ik voelde hun lichamen en kon terloops nog beelden opvangen van de geile film. Ondanks mijn recente ejaculatie klopte mijn lul bezeten tussen de tieten van Janine en vormde daar een heet nat spoor. Ze ging rechtop zitten en hield mijn pik omhoog als een trofee en bood hem aan een duidelijk opgewonden Wendy aan. Ze scheurde een condoomverpakking open en legde hem over mijn eikel en duwde hem toen in haar mond. Met haar lippen krulde ze het jasje over me heen en keek met grote ogen toe hoe Janine het verder naar beneden afrolde. Daarop trok ze me naar haar toe en met wijd gespreide benen ging ze over me heen zitten.

“Help je even?” Vroeg ze aan Wendy die even twijfelde maar toen voelde ik haar slanke vingers om mijn lul en trok ze het kutje van Janine uit elkaar waarop zij zich omgedraaid over me heen liet zakken.

“Niet in mij” fluisterde ze voor Wendy onhoorbaar in mijn oor. Ik was blij dat ik al een keer was klaargekomen, anders had ze me net zo goed kunnen vragen een ijsbeer onder een zonnebank te laten genieten of zoiets.

“Wil je ons likken?” Vroeg ze aan haar buurvrouw die ons zag neuken en zich duidelijk geen houding wist te geven hierbij. Meteen dook Wendy tussen Janine’ s benen en voelde ik haar tong over mijn ballen glijden en over het stukje pik dat op dat moment niet aan haar kutje was verdwenen. Zo te voelen kreeg ook Janine’ s klitje de nodige aandacht van haar tong, want haar kutje klampte zo nu en dan onverwacht en hard samen.

Ze trok Wendy opeens omhoog met haar armen om haar tengere romp geslagen tot ze op haar knieën op de bank-rand steunde. Ik zag hoe Janine haar begon te tongen en haar kittelaartje daarbij niet ontzag. Zelf bewoog ze niet meer en mijn pik kreeg even wat ontspanning, al bleef die diep in haar hete grotje opgesloten.

Als snel reageerde Wendy heftig steunend door haar liefkozingen, vooral toen ik zag hoe de tong over haar klitje rond flitste, zich in haar kutje drong en haar sneetje uitzoog. Onverwacht draaide ze haar over ons heen en zette haar zo terug op de bank naast ons. Meteen richtte ze zich op en schoot mijn lul uit haar. Klef-nat voelde ik het kapotje op mijn buik kaatsen en voor ik besefte wat ze deed had ze mij zo gedraaid dat ik Wendy’s far away eyes vlak voor me zag en was zij het die mijn pik in Wendy’s gladgeile kutje leidde. Ik kon het amper voorkomen door mijn opgewondenheid dat ik me naar voren liet vallen om de knellende warmte om mijn hele pik te voelen. Net toen ik me in wilde houden om haar geen pijn of schrik te bezorgen bleek zij degene te zijn die dit ook wilde door haar heupen wild tegen me aan te drukken. Tot aan mijn ballen voelde ik haar lichaamswarmte om mijn pik gesloten toen ze haar buik tegen de mijne wreef.

Ze maakte schokkende geluidjes vanuit haar buik zo leek het wel, maar in ieder geval waren het duidelijk kreetjes van genot. Janine boog zich over ons heen en steunend op haar handen liet ze haar tong door Wendy’s reetje glijden. Ik voelde haar tong als ze over mijn pisbuis likte maar voor ik het weer voelde kneep Wendy met haar kutje extra strak om mijn lul. Dan likte ze dus haar aarsgaatje, daarvoor kon ik Janine al goed genoeg. Die wetenschap bezorgde mij een extra genot en kneep mijn tussen ons in geduwde vingers in haar borstjes.

Eventjes daarna vouwde ik mijn handen achter haar rug en trok haar tegen me aan. Ze maalde met haar kutje over mijn schaambeen en ik kan zeggen dat Janine degene was die me tegen haar aan stotend en met verkrampte onderbenen deed klaarkomen in een me met grote ogen aankijkende fee met kleine tietjes. Ze porde met haar vinger tegen mijn reetje en glad als die was gesmeerd door het geil van haarzelf of van Wendy, gleed die pijnloos mijn aars in en streelde ze mijn prostaat.

Ik duwde Wendy nog platter dan ze zichzelf misschien al voelde tegen me aan. Op het moment dat ik klaarkwam, had ik het gevoel dat ik drie keer harder spoot dan normaal door het onverwachte commando aan mijn reetje. Wendy duwde haar handen onder me heen en als twee kleine aapjes omklemden we elkaar.

Ze bleef over me heen zitten tot mijn geslonken pik uit haar kutje, of beter gezegd mijn condoom geschoten was. Het staartje ervan hing nog tussen haar benen toen ze opstond en meteen dropen er een paar witte druppels geil uit. Ze keek er zelf verbaasd naar maar keek ons wel aan toen ze nog een keer extra haar buikje samentrok en er nog een volgende klieder uitdroop. Toen trok ze hem zuchtend uit haar kutje en knoopte hem dichtgeknoopt netjes op een bierviltje.

Voor we ons weer aankleedden dronken we nog een laatst pilsje en pas toen bedacht ik me dat ik wel geld in een envelop had gestopt zoals gebruikelijk, maar ik had geen rekening gehouden met ‘extra kosten’. Ik had nog wel drie briefjes van twintig en die stopte er snel nog bij en wilde Janine discreet meedelen dat ze de volgende keer de rest zou krijgen.

Ze waren klaar voor vertrek toen Janine zei dat ze nog wat wilde vertellen en keek Wendy en mij om beurten in de ogen. Op een toon die ik nog niet eerder van haar gehoord had ging ze verder en sloot haar armen om ons heen.

“Martin, ik hoop dat je er niet van schrikt, maar met mijn nieuwe vriend heb ik al drie maanden een relatie en ik heb het met hem er vaker over gehad. Ik hoop dat je het snapt en ook weet dat ik eigenlijk al heel lang dit niet meer doe, behalve voor jou…”

Ik weet niet wat ik moet antwoorden. Haar feliciteren was natuurlijk gepast geweest maar dat kwam niet in me op want ik stond met stomheid geslagen.

“Wendy is mijn opvolgster en wil je nog wel vaker zien, als jij dat ook wilt tenminste” vervolgde ze. Dit was een zalvende balsem op de zojuist geslagen wond. “Je bent trouwens een van de weinige hoor, dus gedraag je hè?” Zei ze.

Ik keek naar Wendy en ze wist het antwoord al en zich tegen me aan drukte.

“Nog een keer met ons tweetjes?” Probeerde ik nog naar Janine, maar zo vastbesloten als ze nee knikte wist ik dat verder aandringen geen nut had. Ik was blij voor haar maar stiekem benijdde ik haar vriend en stond het buiten kijf dat ik me schikte in haar wil. “Misschien, hopelijk niet, maar als het uitgaat met mijn vriend en jij hebt een hekel aan Wendy, dan…” en toen wist ik zeker dat ik nooit meer haar lichaam tegen aan zou voelen.

Ze liet me los en duwde me tegen Wendy aan en aarzelend omarmden we elkaar.

“Sorry Martin, maar ik wist dit al van te voren. Heb je het telefoonnummer van me nog dat ik je heb gegeven?” Snel knikte ik om aan te geven dat ik het koesterend had bewaard al die weken sinds haar eerste bezoek.

“Maar je moet wel weten dat ik niet zo’n kwetsbaar meisje ben hoor, al kan ik dat goed spelen hè?” En vragend keek ze me daarbij aan.

“Janine heeft me al wat over sommige hobby’s verteld tegen me, maar daarover hebben we het dan nog zeker wel over in de toekomst. Bovendien kan ik je ook nog op nieuwe ideetjes brengen denk ik.”

Janine was het die de deur opende waardoor we achter elkaar naar buiten liepen en zij voorop liep. Voor mij liep Wendy en voor de gein kneep ik haar even in haar kontje in haar blote billen. Nou ja, als je weet hebt van een tangaslipje en een heel kort rokje ziet is dit niet zo moeilijk, vooral als je weet dat ze het niet erg vindt. Ze draaide zich abrupt om en duwde heel even nog haar tong in mijn mond tijdens onze afscheidskus. Toen ze wegreden zwaaiden ze nog even kort naar me, om meteen daarna samen verder te praten, vermoedelijk over mij. Ik voelde me vreemd, treurig en blij tegelijk. Treurig omdat ik Janine niet meer zou kunnen ontvangen maar ook vond ik het feit dat ze geluk in de liefde had gevonden heel fijn voor haar. En dan Wendy, haar supermooie buurvrouwtje, dat ik haar nu zo maar mocht uitnodigen voor geil vermaak vond ik helemaal te gek en ook nieuwsgierig. Haar laatste woorden, ik speculeerde over wat ze kon bedoelen, maakten mij wel heel benieuwd naar wat ze gedachten had, maar daar zou ik wel snel achter komen.

Om mezelf te troosten, zo nam ik me voor, zou ik haar heel snel al bellen om haar uit te nodigen voor een gezellig avondje. In de kamer liep de dvd nog op automatic repeat en rustig liet ik hem nog even aanstaan en vergeleek in mijn gedachten de “flat chested young girls” met Wendy en na een half uurtje mijmerend kijken trok ik mijn laatste restjes sperma uit mijn lichaam voor ik ging slapen.

De dag erna ontwaakte ik met een stijve ochtenderectie en wist niet meer precies waarover, maar wel dat ik heel geil gedroomd had.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s