Janine VIII


Anaal

Nog heel voorzichtig tilde ik mijn been omhoog om me tegenover Janine in het frisse badwater te laten zakken. Teder strekte ze haar handen naar me uit om me te helpen en mijn vingers omsloten haar handen toen ik me in het water liet zakken. Een fris schuim bedekte de waterspiegel en verspreidde een lekkere lucht in de badruimte van kastanje bloesem.

“Ik hoop niet dat ik je echt pijn heb gedaan” zei ze verlegen. “Sorry hoor, dat ik me zo liet gaan” en keek stil naar beneden. Ik deed alle moeite om haar te overtuigen van het tegendeel wat maar langzaam tot haar doordrong maar keek ze me toch wel opgelucht en blij aan toen ze dit besefte.

Ik nam dankbaar haar hand vast en likte alle vingers af die ze in mijn kontgaatje had gedreven waarop ze me naar haar kant op liet draaien. Voorzichtig nam ik plaats tussen haar benen en ze sopte met een bad spons helemaal af. Ondertussen voelde ik hoe ze heet haar kruisje tegen mijn kont aanwreef en toen ik mijn hoofd naar haar gezicht toedraaide drukte ze haar lippen op de mijne en liet haar tong ver mijn mond in zwerven. Haar handen gleden me al inzepend over mijn lichaam en het duurde niet lang voordat ze in mijn kruis voelde hoe mijn pik erbij stand c.q. hing. Maar hoewel ik me nog niet helemaal had hersteld van haar behandeling vertoonde de eerste groeistuipjes onder water het opzwellen van mijn penis en genoot ik volop van haar strelende vingers.

Het was pas toen het water fris begon te worden dat ze voorstelde om samen even op bed te gaan liggen, een uitnodiging die ik niet liet herhalen en met een opengevouwen handdoek streelde ik haar droog toen ze uit het water stapte. Op haar tenen staand drukte ze zich tegen me aan en nog niet eerder voelde ik me zo innig met haar verbonden. Mijn lid verhief zich tegen haar buik en weldadig drukte ze haar maag tegen mij aan. Hand in hand als kleine kinderen liepen we het laatste stukje de trap op naar mijn slaapkamer en toen ze in bed stapte kon ik het niet nalaten nog even tussen haar benen te proeven en opgewonden genietend herkende ik de smaak van haar geil.

Ik schudde haar hoofdkussen op en ook klopte ik het dekbed even los voor ik dit voorzichtig over haar heen spreidde en mij naast haar vleide en voelde mij gelukkig een koningskind hierbij. Al snel besefte ik welke inspanning haar beurt had gekost want al heel snel vielen mijn oogleden dicht hoewel ik weer een erectie voelde. Dicht tegen haar warme lichaam aan liggend overviel mij een luie loomheid die mijzelf overviel en schijnbaar ook nog besmettelijk was bovendien.

Het was al een paar uur later, al midden in de nacht zo zag ik op de wekker toen ik loom ontwaakte en mijzelf in mijn bed vond, nog steeds tegen Janine aangedrukt. Zij sliep ook nog maar bewoog met haar ogen toen ik mijn erectie tegen haar buik aanspande en ze keek me verbaasd aan toen ze langzaam wakker geworden was.

“O sorry Martin, ik moet in slaap gevallen zijn” concludeerde ze helder. Even was ik bang dat ze meteen op zou staan om naar huis te gaan maar ze bleef gelukkig ontspannen liggen en masseerde mijn stijve pik tussen ons in daarbij. Ze keek even peinzend tot ik haar het doosje condooms toonde dat op het nachtkastje stond en reageerde opgelucht. “Weet je, onveilig doe ik liever niet…” zei ze zich verontschuldigend en met haar vinger voelde ze over mijn wang. “Mag ik vannacht dan wel hier blijven slapen?” Kwam er daarop verlegen uit en mijn hart maakte een sprongetje van blijdschap toen ik dit hoorde. Meteen stelde ik haar gerust en uitgebreid kusten we elkaar en voelden over ieder hoekje van elkaars lichaam, behalve over mijn reetje omdat dat nog heel gevoelig was zo bemerkte ik al snel. Mijn lid klopte tegen haar buik en mijn voorhuid had zich spontaan al teruggetrokken zodat ze het geil voelde lekken op haar huid.

“Wil je me lepeltjes neuken?” Vroeg ze met een nog steeds een beetje slaperige stem en mijn hart juichte van plezier bij die vraag.

Ik maakte een nachtlampje aan dat maar net genoeg licht gaf om een beetje bij te lichten zonder onze ogen te laten schrikken. Ze stroopte daarna soepel en liefkozend het rubberen jasje om mijn pik en draaide zich uitrekkend om en duwde daarbij haar kontje rond bewegend tegen me aan. Ik strengelde me om haar heen en verhit legde ik mijn lul tussen haar warme zachte billen. Schokkend bewoog ze naar voren en nam mijn lid in haar hand die ze als een vibrator over haar opgezwollen klitje ronddraaide. Zuchtend genoot ze van het gevoel dat hierdoor teweeg werd gebracht. Zacht voelde ik haar tegen me aan trillen van de prettige sensatie.

Ze boog zich verder naar de bedrand en nog meer prangend stak haar kontje hierdoor naar achteren. Genietend wreef ik mijn eikel tussen haar kutlipjes en langzaam bewoog in naar voren, mijn vlees bij haar naar binnen drijvend en bleef onderwijl haar malse borsten masseren. Het leek alsof ze was blijven steken in een halfslaap. Want amper reagerend stond ze mij toe mijn lusten in haar lijf bot te vieren. Genietend dreef ik mijn pik diep in haar ontvankelijke en warmnatte vulva.

Opeens voelde ik haar handen om mijn balzak en ruw trok ze me uit haar warme poesje tot mijn verbazing en spijt. Ze duwde haar billen draaiend naar achteren en lispelde dat ik haar moest nemen zoals ze mij had genomen, daarbij mijn lul-punt tegen haar kontgaatje aan duwend. Ik was te verlegen en te verbaasd om hierop spontaan te reageren maar dat bleek al heel snel overbodig. Ze leek opeens wakker geworden en perste zelf haar kontgaatje over mijn eikel heen en duwde haar billen in een trage beweging tot tegen mijn buik. Kreunend van de pijn die zichzelf hiermee deed zette ze door tot mijn paal helemaal door haar verschroeiend hete kontgaatje was opgeslokt.

Ze draaide haar hoofd om me toch te kunnen kussen in deze positie en dankbaar zogen we elkaars speeksel op hierbij.

“Beuk je geil maar in mijn reetje Martin” moedigde ze me aan toen ze zelf haar aarsje over mijn pik bewoog, hetgeen ze me geen tweede keer hoefde te zeggen. Ik voelde hoe het rubber gespannen over mijn eikel werd getrokken als ik me naar voren toe bewoog en ze zoog hard op de vinger die ik voor haar mond hield. Toen ik mijn bewegingen even stopte draaide ze terwijl mijn lul nog steeds in haar kontje opgesloten zat op haar knieën en met haar handen trok ze mijn heupen wild op zich in.

Ik voelde mijn ballen tegen haar reetje trillen als ik me naar voren duwde en ze ontving me door haar billen naar me omhoog te steken. Speeksel liep uit haar mond zag ik en snel sloot ik mijn lippen om haar kin om ook dit vocht niet verloren te laten gaan. Toen ik niet lang daarna daarop mijn sperma plengde in haar snel samenknijpende aarsgaatje liet ze zich langzaam op haar zij rollen, mij nog steeds gevangen in haar van pijn en lust ongecontroleerd schokkende lichaam.

Het was al lang weer licht toen we een tweede keer naast elkaar ontwaakten en eerlijk gezegd waren we wederom kort verbaasd over elkaars aanwezigheid. We voelden echter nog hoe onze aarsjes samentrokken toen we onszelf bewogen en dat herinnerde ons, overigens niet pijnlijk, aan de avond ervoor en aan onze nachtelijke vrijpartij.

Janine, mijn lieve seksdiertje, bleek nog steeds onverschrokken lief. Ze stond mij toe haar te vingeren toen ze mij masturbeerde tot ik de laatste druppels sperma over haar buik mocht laten lopen en vertederd zag ik haar daarbij aan. Pas daarna zocht ze haar kleren samen en in de woonkamer aangeland raapte ze de spulletjes bij elkaar die in haar tas hadden gezeten toen ze me bezocht.

Daarna namen we afscheid met een (voorlopig) laatste omhelzing en ze liep de parkeerplaats op naar haar autootje. Zij had zich al helemaal aangekleed terwijl ik niet verder was gekomen dan mijn badjas besefte ik toen ik vreemd werd aangekeken door inkopende Duitsers en ik haar op de stoep nazwaaide. Snel liep ik maar weer naar binnen.

Ik dronk nog een slokje water voor ik even terug kroop in bed en zag dat het pas acht uur was. Rustig dook ik een nieuwe ronde slaap in, denkend aan Janine en viel al heel snel weer in slaap, genietend van haar lucht die nog onder het dekbed aanwezig was.

Heel even dacht ik eraan haar te bellen toen ik pas tegen tien uur opstond om meteen een nieuwe afspraak met haar te maken. Ik besloot dat maar een weekje uit te stellen maar verheugde me al over haar volgende bezoek, al was het altijd een verrassing hoe dat zal verlopen. Wel dacht ik na wat ze bedoeld had met ‘vrijende kunststof’ waaraan ze had gerefereerd bij haar vertrek, maar besloot het maar gelaten af te wachten.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s