Janine VII


Vuist-neuken

Ik belde Janine op om haar weer eens bij mij uit te nodigen. Ze zei spontaan dat ze graag weer eens op bezoek zou komen en diezelfde avond nog tijd voor me had. Blij hierover douchte ik me en wachtte haar bezoek af en wetend hoe graag ze een filmpje bekeek had ik alvast een paar DVD klaargelegd.

Toen ze aanbelde was ik opgetogen haar te zien en omhelsde ik haar innig om haar dit te laten weten. Ze meldde spontaan dat ik ook de groetjes kreeg van haar buurvrouw Wendy en dat ze het nog vaak over mij hadden gehad. Ze vertelde dat zij nog een paar keer een klant had bezocht, maar het niet meer naar haar zin had gevonden zoals bij mij. Lachend gaf ik aan dat zij haar dan maar vaker moest vergezellen maar het bleek dat ze serieus was lastiggevallen, zelfs bij haar thuis. Ik liet me gewillig de mond snoeren door haar zachte warme lippen en met mijn handen knedend om haar kontje nodigde ik haar snel naar binnen.

“Weet je dat we eigenlijk een vreemd stel zijn?” Vroeg ze. Vragend keek ik haar aan tot ze verklaarde dat ze zich verheugde op een telefoontje van mij, wat ze lang niet van iedere beller kon zeggen. Verlegen keek ik haar aan en staarde daarbij naar haar prachtige borstjes en kon haar tepels al tussen mijn lippen proeven. Ik was blij haar lippen te mogen voelen toen die zich over mijn mond sloten en voelde begerig over haar rug. Ze drukte zich tegen me aan en haar handen omsluiten warm mijn rug bij haar begroeting. Ik liet haar snel verder binnen om gretig aan haar kleren te kunnen plukken en al in de gang had ik haar shirtje uitgetrokken. Toen ze de kamer binnenliep hield ik de sluiting van haar BH al vast en knoopte deze snel los. Ik trok haar terug tegen me aan en haar kontje wreef ze geil tegen mijn kruis aan, mijn in mijn broek opgesloten pik tussen haar zachte billen drukkend.

In de kamer trok ze haar jeans omlaag en ook mijn broek knoopte ze los en duwde die naar beneden om me uit te kleden. Ze had zich net als ik kort daarvoor geschoren en haar gladde kutje schuurde ze tegen m’n meteen groeiende pik aan.

Ze ging zitten op de bank waar ik al een handdoek had klaargelegd en toen ik haar aanbood lustte ze wel een flesje bier. Ik liep naar de keuken om er twee te halen en spoedde me daarmee naar de kamer. Janine had de films al zien liggen en keek nieuwsgierig naar wat ik had klaargelegd.

“Mag ik misschien ook een andere uitzoeken?” Vroeg ze me.

Uiteraard had ik hier geen bezwaar tegen en liet haar zelf tussen de films kijken. “Ik ben wel heel benieuwd naar een bi-film, dat heb ik nog nooit gezien, of vind je dat vervelend?”

Ik vond dit bepaald niet vervelend en knielde naast haar op de grond om de films een beetje toe te lichten aan de hand van de foto’s. Belangstellend keek ze naar de hoesjes en ook naar mij. Ik had mijn hand op haar lekkere warme billen gelegd en kneep voorzichtig masserend in haar ronde stevige vlees, daarbij de binnenkant van haar bovenbenen strelend met de palm van mijn hand. Mij aankijkend sloot ze haar benen en hield mijn hand gevangen. Ze ging rechtop zitten en vingerde zichzelf over haar kutsneetje en trok daarna mijn hand omhoog tegen haar kruis. Ik genoot van de warme gloed van haar lichaam en we zaten zo nog even knus op de vloer tegen elkaar aan terwijl ze nog eens naar de doosjes keek tot ze haar keuze bleek te hebben gemaakt.

“Vind je het lekker als ik je kontgaatje nog een keer verwen? Ik heb een smalle vibrator bij me, maar we kunnen ook een van je eigen speeltjes pakken als je dat liever hebt” vroeg ze, me warm aankijkend zoals haar eigen is.

Ik was blij verrast want ik schroomde eigenlijk haar dit te vragen maar knikte meteen blij kijkend dat ik dat heel fijn zou vinden. Onderweg naar de bank pakte ze haar tas en haalde daar een smalle gladde vibrator uit en ik knikte haar meteen toe dat die prima was. Ik legde de film in de Dvd-speler en terwijl ik dat deed rolde ze alvast een condoom af over de witte trilstaaf en even testte ze even of die het deed. Een hoog zoemend bekend geluid klonk op en ik verheugde me er al dit trillend tegen mijn prostaat te voelen.

Toen ik weer naast haar zat vroeg ze of ik ook nog gevingerd wilde worden in mijn kontje, waarbij ze over mijn scrotum masseerde waarop ik haar weer toegaf dat erg lekker te vinden.

“Vind je het vervelend als ik dan een rubberen handschoen aantrek?” Vroeg ze me en haalde er een uit haar tas. Een hele dunne operatiehandschoen was het, niet dikker dan een gemiddeld condoom. Ik stelde haar veilige seks en hygiëne altijd erg op prijs en dat vertelde ik haar dan ook. De eerste filmbeelden waren al te zien toen ik haar een tube glijmiddel aanreikte, want daar had ze niet aan gedacht, zo biechtte ze me op.

We reikten naar ons drinken en ze keek belangstellend naar de televisie waar een triootje van twee mannen en een vrouw elkaar vermaakten. Zij likte over de pik van de ene jongen en de andere verwende haar met zijn mond tussen haar benen. Het waren jonge en knappe modellen die in de film speelden en ze zei dan ook al snel verbaasd dat het een gewoon triootje leek en gaf aan zo’n gespierde mannen te hebben verwacht die in Amerikaanse homofilms spelen. Ik vertelde dat ieder triootje eigenlijk een biseks gebeuren is, maar als twee meisjes elkaar kussen wordt dit schijnbaar heel gewoon gevonden. Ze beaamde dit en meldde toen wel dat dit verrekte lekker kon zijn. Ik herinnerde me haar eerste sekservaring waarover ze me had verteld en wist ook nog hoe opgewonden ze onlangs naar Wendy gekeken had. Ze stond er zelf dus onbevangen tegenover en keurde niets bij voorbaat af. Ze streelde heel zacht over mijn pik die inmiddels de nodige groeistuipen had beleefd maar deed dit gewoon om mij te prikkelen, niet om mij klaar te laten komen. Ik beantwoordde haar vriendelijke handgebaar op mijn eigen manier en had mijn hand over haar kutje gesloten, haar af en toe stimulerend maar vooral heel teder te strelen waarvan ze wijdbeens genoot.

Ik vertelde haar hoe blij ik was haar te hebben leren kennen en dat ik haar had durven te bellen om kennis te maken en we voelden dat we bijna verliefd naar elkaar keken op dat moment.

“Je bent mijn favoriete beller” zij ze zacht en haalde nog een condoom uit de verpakking die ze met haar mond over mijn eikel afrolde en het klusje verder met haar hand afmaakte, hetgeen mij al deed rillen van genot. Ze keek me aan, maar hoewel ik het erg genoot hoefde ze niet bang te zijn dat ik al meteen zou klaarkomen en ik nam haar tepel in mijn mond toen ik tegen haar borsten rustte om deze voorzichtig te verwennen met mijn tong. Langzaam voelde ik hem groeien in mijn mond toen ik erop zoog en voorzichtig raspte met mijn tanden in mijn speeksel. Mijn arm had ik om haar middel gelegd en heel genegen genoten we elkaars aanwezigheid.

Op de televisie was te zien hoe een jongen het meisje liefdevol en teder kuste. Hun vriend stond achter hun opgesteld en werd eerst gepijpt door het slanke meisje maar daarna ook door hun samen toen hij zijn lid tussen hun elkaar kussende monden legde.

Toen het meisje vervolgens haar vinger in zijn bilspleet legde trok Janine haar handschoen aan nadat ze me nog even vragend had aangekeken en ik gretig ja knikte. Ze nam het glijmiddel en liet een paar druppeltjes over haar vingers druipen voor ze mij uitnodigde over haar schoot te komen liggen.

Zonder een moment te twijfelen nam ik gewillig haar invitatie aan en boog over haar benen om haar niet te belasten met mijn gewicht.

“Ga maar rustig liggen hoor” bood ze me aan en genietend nestelde ik me over haar benen en voelde de warme gloed van haar kutje op mijn buik.

Ze voelde in mijn aarsgaatje, eerst met een vinger maar al heel snel daarna verwende ze mij met drie van haar vingers die ze diep in mij drukte. Ik draaide over haar heen, opgewonden door haar wel heel intieme massage en ze trok mijn stijve pik tussen haar benen tot bijna tegen haar kutje aan. Opgewonden kreunde ik toen ze haar bovenbenen zacht tegen elkaar bewoog en ze aan mijn billen trok om te kijken of mijn aarsgaatje al spontaan opende daarbij. Dat was inderdaad het geval voelde ik zelf tot mijn tevredenheid.

Ze pakte nu haar vibrator die ze in mij liet glijden en ermee pompte tot ze daarmee mijn kontje vrij en soepel kon neuken. Ze speelde met het knopje achteraan het apparaat en hard trillend borg ze het heerlijk gladgemaakt diep in mijn darmen op achter mijn willig ontvangende kringspier.

Geil wreef ik mijn pik tussen haar dijen tot ze de vibrator zoemend tevoorschijn liet komen en gelukkig vulde ze me meteen erna weer het haar lenig bewegende vingers. Ik voelde hoe ze ditmaal makkelijker en dieper naar binnen gleed en zelfs haar pink bewoog ze aan de binnenkant van mijn kringspier waarop ze nogmaals naar de fles glijmiddel greep.

“Durf je het aan dat ik nog verder ga?” vroeg ze en zonder ook maar een moment te twijfelen kreunde ik dat ik dat heerlijk zou vinden. Tot mijn spijt stopte ze en voorzichtig liet ze haar hand naar buiten glijden.

“Dan kan ik je beter nog een beetje oprekken met een buttplug van je” zei ze en haar hand voerde me van haar buik af tot mijn spijt. Mijn pik stond kloppend tegen mijn buik aan toen hij de warmte van haar benen opeens moest ontberen maar toen ik opstond voelde dit wel opwindend heerlijk aan hoewel mijn aarsje heel gevoelig was. Zacht streelde ze mijn wang en keek me twijfelend aan.

“Weet je het zeker, Martin? Als je mij mijn gang laat gaan dan verwen ik je kontje met mijn hele hand vanavond” en geschrokken keek ik taxerend naar haar vingers en haar pols. Mijn verlangen bleek te groot om nu terug te krabbelen want een volgende keer zou ik het vermoedelijk niet meer aandurven hierop ja te antwoorden. Toen ik naast haar zat stond ze op, ze kende de weg naar mijn speelgoed al en haalde een hele forse buttplug uit de bureaulade en met deze in haar hand liep ze terug naar de bank. Ik rilde in de wetenschap dat ik die pas een enkele keer in mij had kunnen verdragen en dan nog niet eens zo lang. Ze ging weer naast me zitten en met haar hand drukte ze mijn buik weer over haar benen om mij terug te leggen in mijn positie wat ik willig toestond.

Op het scherm zagen we hoe de jongen geneukt werd door zijn vriend die ondertussen zijn pik in haar kutje neukte. Mijn hart bonkte in mijn keel toen ze de dikke kolos tussen haar vingers hield geklemd waardoor hij nog dikker leek en hem nog strelend voorzag van wat extra glijcrème. Ze maakte de weg vrij met voorbereidend gebruik van al haar vingers en perste hem naar binnen in een trage gestage beweging. Ik voelde mijn aars wijken, ook toen het dikste gedeelte naar binnen schoof en ze een paar keer haar hand op en neer bewoog. Het condoom dat over mijn voorheen heel stijve penis was afgerold viel over haar voeten op de grond van mijn door de speciale opwinding veroorzaakte geslonken pik. Ze raapte het op en legde het op de tafel neer.

“Dadelijk lukt dat wel weer” zei ze en klonk hierbij heel zeker van zichzelf.

Toen ze de plug na een tijdje vrij in en uit kon bewegen legde ze hem op de tafel en duwde haar vingers weer in mijn reetje, ze continue bewegend en wrikkend en steeds soepeler voelde ik mijn gaatje worden en steeds minder druk hoefde ze uit te voeren om daarna weer verder in mijn verkennend in mijn kontje te voelen.

Ze kneep nog even wat extra glijmiddel zo direct mijn kontgaatje in tussen haar uiteen gespreide vingers. Zuchtend kromp ik samen over haar benen bij haar volgende liefdevolle aanval en ik voelde hoe ze haar knokkels tegen mijn aars wrikte.

“Gaat het nog?” vroeg ze aan me toen ze me aankeek. Ik beaamde dit en zei haar door te gaan, waarop ze eerst nog met een papieren zakdoekje over mijn voorhoofd depte. Ik voelde op dat moment pas hoezeer ik zweette van lust en opwinding maar verbeet het lichamelijke ongemak dat ze teweeg bracht.

Plotseling bewoog ik mijn kont omhoog en voelde ook het dikste gedeelte van haar hand mijn aars binnendringen. Ik kon een kreet van pijn en schrik niet binnenhouden maar genoot het gevoel met volle teugen toen ik merkte hoe ik mijn reetje om haar pols kon samenknijpen en ze haar hand heel voorzichtig bewoog in mijn darmen.

Tot mijn verbazing, maar ook die van haar, voelde ik mijn sperma uit mijn pik druipen en het liep in dikke druppels over haar benen op het tapijt. Ik kon niet voorkomen dat ik een luid kreunend geluid uit mijn keel liet komen toen ik onverwacht en spontaan klaarkwam en ze heel voorzichtig haar hand zo smal mogelijk maakte en hem uit mijn darmen liet persen.

Heel langzaam voelde ik haar knokkels mijn kringspier passeren en haar vingertopjes leken heel dun toen ze haar pols al had bevrijd uit mijn lichaam.

Voorzichtig richtte ik me op en ging ik naast haar zitten, vleide me innig tegen Janine aan en hield haar stevig in mijn armen gesloten hetgeen ze beantwoordde met een innige omhelzing. Mijn slap-spuitende pik nam ze teder knedend in haar hand en ze liet zich met haar hoofd gebogen over mijn schoot zakken. Tegen haar gewoonte in nam ze mijn lid in haar mond die niet langer beschermd was door het rubberen vliesje en liet haar tong desondanks over mijn eikel spelen en zuigend trok ze hem tot ver in haar mond. Ik kronkelde van genot toen ze me zo verwende en voelde hoe ze de allerlaatste druppels zaad uit mijn pik zoog.

Ik leunde uitgeput achterover en toen pas merkte ik hoe bezweet mijn hele lichaam was maar voelde tevens de ongekend intense bevrediging. Van lust was altijd sprake geweest met Janine, van liefde nooit, maar nu vermengden die gevoelens zich in een dankbaar orgasme dat zijn weerga niet kende.

“Gaat het weer?” Vroeg ze, me bezorgd aankijkend. Ik beaamde dat het prima ging en drukte me tegen haar borsten, waarop ze me gerustgesteld streelde over mijn rug. Toen haar vinger in de buurt kwam van mijn kontje wipte ik spontaan geschrokken op, maar ze drukte mijn billen geruststellend naar beneden en haar hand zwierf lieflijk naar mijn pik.

Ze trok me langzaam af tot mijn lul weer langzaam groeide in haar hand. Ze trok tot mijn geruststelling haar latex handschoen van haar hand en kneedde in het opzwellende vlees en toen ik bemerkte dat het zweet grotendeels verdampt was dook ik tussen haar dijen. Ik sloot mijn lippen over haar geil geschoren kutje dat verrassend genoeg droop van het geil en zoog haar sappen genietend in mij op tot ze trillend een voor mij onverwacht orgasme genoot. Ik kuste haar hand en bevoelde nogmaals de omvang van haar pols. Trots was ik dat ik haar in me had ontvangen en dankbaar keek ik naar haar op.

“De volgende keer ben ik aan de beurt…” zei ze veelbelovend en heel lief keek ze me aan, strelend over haar eigen klitje en nog steeds natrillend van haar eruptie van geilheid.

De film liep nog steeds, maar kon onze aandacht niet meer vasthouden. We besloten liever nog even lekker samen in bad te gaan na deze voor ons beiden verrassende en intense ervaring die ons beide toch wel had verrast en meegevoerd naar een voor ons unieke seksuele ervaring. Ze nam het initiatief en stond voor me op en strekte haar handen uitnodigend naar me uit en vingers omstrengelden zich. Even wankelde ik op mijn benen toen ik stond maar al na twee of drie stappen hervond ik mijn evenwicht. Snel nog schakelde ik de beeldapparatuur uit en liep voor haar uit en voelde haar armen lieflijk om mijn heupen sluiten voor we de kamer verlieten.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s