Janine V


Wendy anaal

“Martin,” zo vroeg ze me een vorige keer. “Hoe zou je het vinden als mijn vriendin eens mee zou komen?”

Ik luisterde nieuwsgierig hoe ze vertelde over haar buurvrouw met wie ze bijna dagelijks een kopje koffie dronk. Een alleenstaande moeder die thuiswerk deed en opperde dat het haar leuk leek een extra centje bij te verdienen. Ze had voorzichtig gepolst of het waar was dat Janine, zoals de geruchten vertelden, ook een ‘bijbaantje’ had.

“Nou, ik zie het meestal meer als een betaalde hobby” had ze gezegd en haar wat verteld hierover.

“Ze wil eigenlijk wel eens proberen of het ook wat voor haar is. Nou ja, ik woon er al tien jaar langs en ik denk dat het wel wat voor haar is, het is een knappe vlotte meid en preutsheid is niet door haar uitgevonden, alleen valt ze steeds op de verkeerde mannen. Met mijn grote mond heb ik haar verteld dat ik haar wel het een en ander wil bijbrengen en nou heeft ze opeens toegehapt. Ze vroeg of ze eens mee mocht gaan met mij voor een triootje, maar daar heb ik helemaal geen ervaring in. Ik heb haar gevraagd of ze zich uit wilde kleden voor me, zo pardoes, ik dacht, dan leert ze het wel af. Maar nee hoor. Meteen zat Wendy, zo heette ze, in haar nakie tegenover me en ze begon zichzelf te vingeren. Zo maar bij mij op de bank, om mij te bewijzen dat ze er geen moeite mee had. Nou ja, ik heb wel vaker eens iets met een meisje gehad, dat weet je, maar toen ik haar bekeek sloegen er wel een paar vonken over. Je weet hoe het gaat, je ziet iemand vaker lopen of zo, maar als ze dan… We hebben samen lekker gedronken en daarna zijn we, nou ja, de volgende morgen ging ze pas weg…”

Janine had even gezwegen voor ze mij vroeg of het goed was dat ze haar aan me voorstelde en dat, als ik het goedvond, ze me dan samen mochten verwennen. Haar vraagprijs bleef binnen mijn budget dus ik stemde spontaan in.

“Volgende week dus?” Vroeg ik nog even na voor ze vertrok. Ze knikte vastberaden en mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Zoals gebruikelijk zwaaide ik nog even voor de ze hoek om liep en ze had me wel echt nieuwsgierig gemaakt naar haar buurvrouw met haar verhalen. Volgens Janine was ze knap, geil en heel lief.

Nu was het dan zover en ik had de kamer een extra beurt gegeven om een goede indruk te maken, een badlaken lag klaar op de trap en ik had al een paar DVD’ s klaargelegd, waaruit Janine wel zou kunnen kiezen. Het geilde haar enorm op als er een pornootje draaide was me opgevallen dus waarom niet dan, voor mij was het ook zeker geen straf. Ook had ik al drie wijnglazen klaargezet om de sfeer wat losser te maken, want ik voelde me eigenlijk wel zenuwachtig toen het tegen drieën liep.

Daar ging de bel, Janine kwam altijd een beetje eerder als aangekondigd. Snel liep ik naar de deur en Janine vloog me meteen om de hals en een snelle tongzoen volgde meteen.

Achter haar stond Wendy, een beetje verlegen wachtte ze af en we wisten allebei niet goed hoe we elkaar moesten begroeten, dus hielden we het maar veilig formeel met een handdruk en een korte omhelzing.

Janine zag er stralend uit zoals gewoonlijk. Ze droeg een kort spijkerrokje en een geruite katoenen shirtje zonder mouwen. Even moest ik de tijd nemen om Wendy in mij op te nemen, ze was prachtig mooi en ik voelde me bijna bang voor de gek te zijn gehouden. Ze was heel licht gebouwd en frêle, ze keek me verlegen aan met haar grote fletsblauwe ogen en was gekleed in een T-shirt en een korte broek. Ze droeg geen BH maar die had ze ook niet nodig en haar tepels tekenden zich duidelijk af onder haar hemdje. Op het eerste zicht leek ze een jong meisje omdat ze zo tenger was maar in haar ogen gloeide een ondeugend licht en ze straalde zinnelijkheid uit. Haar haren waren donker maar haar lokken had ze rood geverfd en ze droeg ze kort. Haar broekje sloot krap om haar jongensachtige billen en pasten prima bij de rest van haar slanke postuur.

Ik denk dat het wederzijds was dat we elkaar taxerend bekeken maar het was Janine die het ijs brak.

“Lekker, een glaasje wijn en de films liggen al klaar Wendy, zoals ik je verteld had! Als Martin de glazen volschenkt mag hij tussen ons in zitten van mij, dan laten we hem eens voelen hoe het is om echt verwend te worden.”

Ik zette me midden op de bank en opende een fles goede Merlot en schonk onze glazen in.

“Proost!” toostte ik toen we zaten en alle drie namen we een ferme slok wijn. Het maakte voor Janine schijnbaar geen verschil dat Wendy erbij was want zodra ze haar glas had weggezet knoopte ze mijn broek los en trok deze omlaag zoals anders ook en ik haar hielp door mijn billen op te wippen. Ik ritste Janine’ s rokje los en trok haar kleine tangaslipje naar beneden na er eerst over en er onder gevoeld te hebben. Wendy keek toe hoe we elkaars shirt omhoog trokken en zij de enige was die nog netjes in haar kleren, al waren het er niet al te veel, op de bank zat. Opeens voelde ik haar warme handen om mijn bovenlichaam klemmen en toen ik omkeek zat ze gewillig te wachten gezoend te worden zo leek het wel. Haar wangen vertoonden een rode blos en toen ik naar haar toe bewoog kwam ze aarzelend ook naar mij toe. Gretig wilde ik proeven aan haar mond, was benieuwd naar haar frisjeugdige smaak en ontvankelijk hield zij haar mond open.

Voorzichtig voelde ik over haar hemdje en kneep heel voorzichtig in haar opgewonden harde tepels die vol en vlezig aanvoelden. Ze keek omlaag naar mijn pik die omhoog kwam te staan door Janine’ s massage en door haar aanwezigheid. Ze bukte zich over me heen en nam de eikel zuigend in haar mond toen ik mijn handen over haar kontje kon leggen en eerlijk gezegd vond het een kontje uit duizenden, stevig, compact gespierd en heel willig gestreeld te worden. Toen ik mijn handen onder haar broekje probeerde te wurmen trok ze aan de veter die om haar heupen sloot en baande zo zelf de weg voor mijn onderzoekende vingers. Meteen had ik door dat ze helemaal geen ondergoed droeg, wat mij des te heter maakte.

“Martin,” vroeg ze toen ze haar hand over mijn pik sloot “mag ik aan je geil proeven voor je een condoompje omdoet?”

Ze zal het voorvocht al aan haar vingers gevoeld hebben, maar uiteraard liet ik weten dat ik daar geen moeite mee had en ze dook over me heen om mijn pik af te likken. Ik nam haar bij haar heupen vast en draaide haar onderlijf over me heen omdat ik ook wilde zien hoe haar kutje er uit zag. Ze droeg zo’n broekje dat  van een elastisch katoen was gemaakt, witte stof met zwarte strepen, en langzaam duwde ik het omlaag. Ze bleek zich, net als Janine, te hebben ontdaan van haar onderlichaamhaar. Haar geprononceerde venusheuveltje werd versierd met opgewonden rode schaamlippen die een beetje uit haar kutje hingen en er om vroegen verder geprikkeld te worden.

“Je ziet er prachtig uit Wendy” zei ik en stak mijn tong in haar neukgaatje en kneedde haar reetje en voelde hoe ze ongeremd mijn pik in haar mondje zoog en me meteen begon te pijpen. Gelukkig bemoeide Janine zich er toen mee en remde haar af, anders had ik binnen twee minuten mijn zaad in haar mond geloosd.

Ik trok mijn pik tussen haar lippen vandaan en Janine hielp me haar shirtje uit te trekken en een mooier lichaam dan het hare had ik nog maar heel zelden mogen aanschouwen, laat staan aanraken. Wendy kuste Janine provocerend voor mijn ogen op haar mond en allebei hun wangen zogen zich naar binnen toen ze met gesloten ogen hun speeksel uitwisselden en hun kutjes vingerden als ware het hun eigen. Mijn aandacht ging vooral uit naar het lichaam van Wendy dat nog nieuw en pril voor mij was en toen ze met Janine begon te beffen bogen ze zich over mij heen en ik drapeerde mijn handen over hun reetjes. Janine probeerde ik te helpen door mijn vinger haar vingerbewegingen over te laten nemen, vingerde Wendy over haar kutje en voelde daarbij haar lichaamswarmte in me overvloeien. Zelf keek ze verrast op toen ze voelde dat een andere hand haar beroerde dan voorheen.

Van heel dichtbij zag ik hoe ze hun kus verbraken en Wendy werd tegengehouden door Janine die eerst een condoom om mijn penis wilde rollen en daarmee aantoonde dat verstandig zijn heel belangrijk is, ook in de liefde.

“Jij mag eerst” zei ze heel lief tegen Wendy toen ze het kapotje naar beneden had gerold. Meteen had ze haar been over me heen geslagen en mijn pik in haar kutje geduwd waar hij meteen werd ontvangen in haar heet en nat neukgaatje dat zich knijpend om mijn lul knelde. Ik voelde hoe ze Wendy afremde in haar tempo en, haar ondertussen kussend, zo ver kreeg dat ze mijn pik niet langer in haar poesje verwende tot mijn spijt. Kussend toonden ze hun tongen en geile verstrengeling in elkaars mond aan mij en hun tongenspel exhibitionerend daalden ze af naar mijn kruis waar mijn pik klopte en ze deze tussen hun lippen sloten. Ze likten Wendy’ s geil van het condoom en ik voelde hun tongen over mijn ballen, over mijn stam en regelmatig doken ze afwisselend met hun mondjes over mijn lul om hem even te pijpen. Ook bleven hun lippen op zoek naar elkaar en hun handen speelden met mijn lul en in mijn kontgaatje, vooral de smalle ranke vingers van Wendy vond dit een interessant gebied ze leek het wel.

Janine genoot er duidelijk van dat ze met haar buurvrouw samen kon vrijen en ik vermoedde dat ze Wendy ditmaal nog wel interessanter zou vinden dan mij. Bij haar voelde ik me een beetje vrijpostiger dan bij haar vriendin die ik pas voor het eerst zag en nogal ruw duwde ik mijn vinger door lust gestuurd in haar kontgaatje en hierdoor deinsde ze naar voren en streelde haar tong om mijn eikel. Plotsklaps draaide ze haar kontje van me af en ze stelde zich op achter Wendy. Ik verlegde me zo op de bank dat ik mijn mond over Wendy ‘s poesje kon sluiten. Haag vleesheuveltje zag er verrukkelijk en opwindend uit en ik genoot intens van haar kut-smaak. Terwijl ik over haar al extreem dik opgezwollen klitje zoog en met mijn tong snel roteerde in het kleine lustgaatje likte zag ik hoe Janine naar de lotion greep en haar vingers glad maakte. Ze nam voor mijn ogen de billetjes van Wendy vast en drukte twee vingers in de reetopening van haar die hierdoor geschrokken naar voren schokte. Ze draaide met haar pols en duwde haar vingers zelfs uit elkaar om haar kontgaatje nog verder open te duwen. Wendy vond dit niet erg, want ze duwde haar kontje verder over Janine’ s vingers heen en haar kutje stroomde over van haar geil dat ik wellustig opzoog.

Even daarna duwde ze haar opzij en hurkte ze zelf boven mijn pik en snel liet ze zich neer zakken over mijn vlees. Mijn pik werd door haar geneukt en Wendy voelde zich nog steeds anaal gepenetreerd waardoor haar onderlichaam ongestuurd de stimulatie beantwoordde met een brommend geluid en schokkende bewegingen van haar middenrif. Haar kleine borstjes met de grote donkerkleurige tepels gierden op en neer.

Janine haar genotbeleving nam een hoogtevlucht toen ze Wendy kuste en ze zichzelf daarbij frenetiek over haar poesje masseerde. Nog niet eerder was het bij mijn weten gebeurd dat zij zo snel klaarkwam bij mij, tenminste echt, want het theater heb ik meestal snel door. Van de gelegenheid maakte ik snel gebruik door mijn pik uit haar poesje te trekken voordat ik mijn sperma in het condoom zou lopen.

Toen ze zich daarna vingerend opzij liet vallen greep Janine meteen haar kans en zonder Wendy of mij te waarschuwen pakte ze mijn pik stevig vast zette mij op mijn knieën, arrangeerde Wendy met haar kontje omhoog voor me en perste hem onverwacht tegen de kringspier van Wendy’ s reetje. Zichzelf bovenop mij draaiend duwde ze in een keer mijn lul diep in haar kontje. Luide pijnkreten volgden, maar al diep in haar darmen klopte mijn eikel zonder hem daar zelf zo bruut te hebben gepenetreerd. Janine dook hierna onder haar een trok hard aan haar tepels waaraan je kon ruiken hoe opgewonden ze zich voelde en heel snel roteerde ze haar vinger over Wendy‘ s klitje.

Deze keek eerst geschrokken voor zich heen want deze aanval was duidelijk niet van te voren afgesproken maar snel al liet ze meevoeren op de stroom van lust.

“Ah” riep Wendy toen ik in haar endeldarm penetreerde en iedere keer mezelf diep in haar begroef omdat ik wist dat ze genoot van de anale seks en Janine haar ondertussen bleef bepotelen aan haar natte op klaarkomen staande kutje. Zelf kneep Janine ruw in haar tepels en draaide ze met haar heupen als ze haar eigen clitoris wreef met haar handpalm toen ze drie vingers tegelijk in haar poesje stopte.

Het werd nu echt teveel voor mij en ik voelde dat ik mijn zaad snel zou gaan spuiten. Ik kneedde in het vaste vlees van het compacte kontje van Wendy en trok haar billetjes ruw uit elkaar om mijn pik helemaal te kunnen begraven in haar krampende endeldarm. Haar kringspier trok zich samen rond mijn pik en onverwacht beroerde Janine’ s hand mijn eigen kont en duwde ze haar vinger masserend in mijn reetgaatje en groef zich een weg naar mijn prostaat. Met een laatste inspanning duwde ik me naar voren en nog een keer voelde ik haar knijpend gaatje om mijn pik stulpen voor ik klaarkwam en mijn geil door mijn pisbuis werd geperst.

Nagenietend van haar spiermassage die doorging liet ik me voorover zakken over de slanke en soepel bewegende rug van Wendy. Janine kroop onder haar uit, net voordat Wendy zich uitgeput voorover liet vallen op de bank en mijn pik uit haar kontje schoot. Janine pakte hem meteen vast en trok de laatste druppels naar buiten en trok het condoom eraf voor ze mijn pik in haar mond nam en er, naar mij opkijkend, pijpend aan begon te zuigen. Al snel moest ik mezelf uit haar terugtrekken omdat het lustgevoel te groot werd en we alle drie hijgend naast elkaar op de bank zaten.

“Dat was lekker zeg, hoe je me in mijn kontje neukte…” zei Wendy loom. “Het was al heel lang geleden dat ik er zo van heb genoten, maar dat kwam ook door jou hoor” zei ze, Janine aankijkend. We zeiden alle drie niks meer en staarden naar de televisie waar een vrijpartij gewoon verder ging tot ik aanbood de glazen nog eens te vullen. We rookten een sigaret en met onze handen bleven we elkaar aanraken en verkennen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s