Janine IV


Mini-bondage

“je weet hoe de dvd-speler werkt Janine, als jij de film alvast erin doet haal ik alvast twee pilsjes uit de keuken.”

De handdoek had ik over de bank gedrapeerd en door het heerlijke zomerweer stond het raam open en dat bracht een licht briesje frisse lucht binnen maar het bleef aangenaam warm, ook zonder kleren aan. Terwijl ik in de keuken was hoorde ik Janine de gang op lopen en ze kwam op toe.

“Duurde het te lang, kon je niet meer wachten?” Vroeg ik haar met de pilsjes in mijn hand.

“Nee hoor, doe maar op je gemak Martin. Ik wilde alleen maar even vragen of ik eens mag kijken in de la met je seksspeeltjes, als je er geen bezwaar tegen hebt tenminste, wil ik er een paar uitproberen als we naar de film gaan kijken zo meteen. Vind je dat goed?”

“Ja, natuurlijk mag je dat, anders had ik het je niet laten zien. Je maakt me trouwens wel nieuwsgierig hoor, maar door jou laat ik me graag verrassen.”

Wat ziet ze er toch altijd opwindend uit, ze is echt prachtig mooi met haar kastanjebruine haar, haar stevig staande zachte tieten en haar vlakke buik met daaronder haar heerlijke kutje, want zowel om het te proeven als om erin te verblijven met mijn pik, alles is even lekker. Haar appelronde billen en haar vrouwelijk bewegende heupen en haar verzorgde lichaam maken me iedere keer weer verlangend naar haar. En dan haar heerlijk ongecompliceerde libertijnse instelling, die iedere ontmoeting tot een verrassend en geil gebeuren maakte vol ongecompliceerde lust en bevrediging.

Ik zag hoe sierlijk ze zich omdraaide en terug de kamer in liep. Ze hield de deur voor me open en daarna hurkte ze voor het bureau om te zien of ik iets naar haar gading had aan “grote mensen speelgoed”. Ze keek naar me om en zei “niet kijken hoor, dan is de verrassing er al af.”

Braaf keek ik de andere kant op en voor ze naast me op de bank kwam zitten legde ze de door haar uitgezochte spullen op de vloer buiten mijn zichtveld.

Ik was wel benieuwd waarop ze haar oog had laten vallen maar daar zou ik nog wel achter komen. Toen ze naast me kwam zitten kroop ze heel knus tegen me aan en ze kende de apparatuur al, ze had de afstandsbedieningen van de dvd en de televisie al meegenomen evenals onze rookwaren. Ze startte de film en meteen zag ik dat ze had gekozen voor een film waarin redelijk fors tekeer werd gegaan met neuken, nou nee, meer bonken, maar ook geile scènes waren opgenomen met bondage en vibratorspelletjes. Ik kreeg al een beetje een idee van wat me te wachten stond maar was zo ontspannen en lekker klaargekomen dat ik me rustig kon overgeven aan haar fantasieën zonder meteen op springen te staan. Dat vond ik altijd het lekkerste trouwens want dan kon je op je gemak genieten zonder aandrang om meteen klaar te komen.

Eigenlijk betrof het geen film, maar was een collectie van langere clips.

Het eerste filmpje toonde een stelletje waarvan “hij” een echte “stud” was. Heel potent en onbeheerst beukte hij op de vrouw in die probeerde overtuigend te acteren dat ze het lekker vond, bepaald opwindend was het dus niet. Ik vond dit niet erg omdat we zo nog rustig een sigaret konden roken en drinken aan onze pilsjes zonder ‘tot actie’ te worden geroepen. Ze keek naar het scherm en speelde met haar hand rustig over mijn borst en leunde tegen mij aan terwijl we kritisch de filmbeelden bespraken. We moesten er bijna om lachen toen hij begon te brullen dat hij klaarkwam hetgeen ook te zien was op de televisie en zij theatraal reageerde door ook haar keel open te trekken. Daarna kwam hij klaar en bleef maar sperma spuiten over haar gezicht en borsten, echt straal na straal tot zij helemaal wit gespoten leek. Overduidelijk nep en geënsceneerd met een blaasbalgje met slagroom of behanglijm, maar het was in ieder geval verspeend van ieder realisme.

De volgende clip begon spannend en toonde twee jonge mensen die elkaar eerlijk en oprecht lief hadden en vertederden met strelingen en oogopslagen. Het meisje ging uitgespreid liggen en toonde zich schaamteloos toen hij haar aan handen en enkels vastbond aan een spijlen-bed. Hij trok haar benen uit elkaar door de touwen aan te spannen. Toen dit gebeurd was en hij controleerde of de koorden niet te strak gespannen waren pakte hij een zweep met lange leren stroken die er heel zacht en soepel uitzagen, prikkelde hij haar tieten door er zacht op te slaan. Geen striemen of bloed werden zichtbaar, dat is ook niet zo mijn ding waar ik graag naar zou kijken, maar wel wond het hun duidelijk op.

Janine legde haar hand nu op de kale huid boven mijn nog ontspannen penis en genietend voelde ik de warmte die ze uitstraalde. Ik voelde aan haar borsten zonder haar tepels te beroeren omdat ik aanvoelde de we ons langzaam wilde opwarmen en we namen om de beurt een slokje bier uit de flesjes die al waren bedekt door condens-druppeltjes. Ondertussen had ik mijn shag gepakt en begon op mijn gemak een jointje te rollen omdat ik wist dat ze ook wel eens rookte, het zou niet ons eerste gemeenschappelijke sigaret worden en daarom hiervan niet schrok.

“Zal ik eens stout doen?” Vroeg ze me terwijl ik nog aan het rollen was. Nieuwsgierig en benieuwd knikte ik dat dat goed was, ik vond het leuk en heel spannend, mijn pik stemde hiermee in en richtte zich half-loom op tot niet meer klein maar zeker niet meer slap. Ze kneep met haar nagels in mijn tepels en draaide ze tussen haar vingertopjes, haar nagels erbij gebruikend. Pijnlijk keek ik naar haar bezigheden en zag wel dat de tepels verhardden en meer naar voren staken dan gebruikelijk. Janine voelde dit ook een haar antwoord hierop was dat ze er aan begon te trekken. Zo nu en dan was dit even onaangenaam te ervaren, maar ik leidde mezelf af door rustig te blijven werken aan het jointje en op het moment dat ik het vloeitje nat likte om dicht te draaien voelde ik een dominant stekend gevoel door mijn borstpuntjes trekken. Even kromp ik voorover toen ik zag en voelde hoe ze een wasknijper op mijn borsten klemde. Echt pijn deed het niet, maar een aangenaam gevoel was ook anders eigenlijk. Ik herkende het gevoel van spelletjes die ik zelf al eens had gespeeld maar nu was het anders, maar wel heel opwindend hoewel ik niet voor mijzelf wilde erkennen.

Ik had meermaals aangegeven dat ik me wel in haar handen wilde overgeven en nu was het dan zover. Het benieuwde me wat ze nog meer voor me in petto had. In een flits zag ik wat er allemaal voor het grijpen had gelegen voor haar in de la en ik besloot me groot te houden hoewel ik toch wel mijn veto zou uitspreken over een paar dingen op dit moment. Ik had alle vertrouwen in haar en wist heel zeker dat ik deze spanning wilde, maar ook wist dat zij geen moeite zou hebben met mijn grenzen als ik die aangaf.

“Gaat het Martin?” Vroeg ze al snel, hetgeen mijn gevoel bevestigde omtrent haar bezorgdheid en tederheid, nee, nooit zou ze iets doen om me pijn te doen of wat dan ook omdat ze zich groter voelde door mij klein te maken.

“Ja hoor, uit jouw handen neem ik het graag aan” was daarom mijn antwoord.

“Knijp je in mijn tepels?” Vroeg ze me daarna, een vreemde vraag die ze me zo botweg stelde. “Ik wil graag met je meevoelen, de geile pijn delen” lichtte ze toe. Ik voldeed aan haar verzoek en duwde mijn wijsvinger en duim straf samen, haar tepel ertussen gevangen. Ze trok haar romp spontaan naar achteren toen ik dit deed en rekte daardoor haar topje nog verder uit met haar volle gewicht. Ze slaakte hierbij een spontane pijnkreet en toen ik geschrokken losliet pakte ze zelf haar nippeltje vast en gaf er nog een zichtbaar gemene draai aan want haar gezicht vertrok in een pijnlijke grimas. Ze ving haar borst die ze losliet daarna op en plantte zelf ook een wasknijper over haar rood getrokken vel en langzaam liet ze deze los om zich samen te laten knijpen.

Ze herhaalde zelf hardhandig het ritueel om ook haar andere borst te voorzien van een knijper die ze heel gemeen net onder de met bloed volgelopen tepel liet vastknellen. Ze keek mij aan en zag hoe ik haar observeerde en even zag ik haar blik naar beneden afdalen waar ze mijn penis zag groeien.

“Je vind het lekker als ik pijn heb?” Vroeg ze me uitdagend, daarbij strelend over mijn onderbuik zonder mijn pik te beroeren. Ik schudde ontkennend mijn hoofd en dat deed ik oprecht. Iemands anders pijn te zien is geen bevrediging voor mij, maar het is veeleer het gemeenschappelijk ondergaan van genot dat hiertoe leidt, wat ik haar meteen verduidelijkte. Ik maakte haar dit aanschouwelijk door zelf aan de knijpers te trekken en draaien die zij mij had opgebracht. Terwijl ik dat deed keek ze me vertederd aan en nam mijn balzak in haar hand om deze heel lief maar stevig te kneden.

Op de televisie was het aantrekkelijke stelletje nog steeds bezig met het touwenspel maar de zweep had hij terzijde gelegd en vervangen door een pauwenveer waarmee hij haar overal beroerde. Hij had haar inmiddels een sjaaltje voor de ogen gebonden zodat ze niet kon zien waar ze op het volgende moment zou worden gestreeld. Haar lichaam kronkelde verankerd aan de touwen van schrik en zo nu en dan slaakte ze een kreet uit als hij haar over haar zij of tussen haar dijen raakte. Haar bewegingsvrijheid was minimaal, en om haar nog verder te vernederen bond hij een mondknevel strak om haar achterhoofd. Een rubberen bal die tussen haar tanden stak en die haar verder roepen onmogelijk maakte waarop hij zijn spelletje verder speelde met haar en ook haar oksels en voetzolen plaagde.

Janine inspireerde dit tot halen met haar nagels over mijn lijf, iets dat mij de rillingen bezorgde maar mijn pik inspireerde tot een verdere groei. Met een smalende blik keek ze toe hoe mijn lul schoksgewijs groeide en boog zich toen naar de zijkant van de bank.

Glunderend toonde ze een schoenveter die ze ook in de la had zien liggen en op en neer zwaaiend hield ze deze voor mijn gezicht.

“Nu ga ik jou ook een beetje vastbinden Martin. Maar je moet beloven je handen thuis te houden en je voeten op de vloer met je benen uit elkaar, anders stel je me teleur. Zal dat lukken?” Shit, daar raakte ze weer precies mijn gevoelige snaar, vooral met dat teleurstellen. Nee, dat was het laatste wat ik wilde, dus ik deed mijn uiterste best, daar kon ze van op aan. Even wipte ze de wasknijpers omhoog waardoor mijn tepels weer pijnlijk geplaagd werden maar herhaalde dit tot mijn lustgevoel bij zichzelf en ook haar zag ik even haar gezicht vertrekken hierbij.

Demonstratief hield ze de veter voor mijn ogen en hield hem in een lus zodat de uiteinden gelijk naar beneden hingen. Ze legde hem over mijn buik en onder mijn ballen trok ze hem weer omhoog en legde er snel een enkele knoop in. Ze boog zich naar voren over mij heen en liet haar wasknijpers tegen de mijne spelen, wat tegelijkertijd nogal pijnlijk was maar ook zo nieuw en onbekend dat het me zeer opwond. Ze trok ondertussen met haar hand aan mijn pik met een hele zachte greep waardoor die zich verder verhardde tot een imposante erectie en knijpend in mijn lul keek ze me tevreden aan en sloot ze haar mond over mijn lippen waarop ze haar tong in mijn mond liet spelen.

Ze tikte me vermanend op mijn vingers toen ik haar wilde omhelzen om me te herinneren aan haar opdracht.

“Handen thuis had ik je gezegd toch?” Zei ze vriendelijk vermanend. Meteen legde ik mijn handen onder mijn billen om me daaraan te herinneren en ik was blij toen ik “braaf zo!” Uit haar mond vernam. Ze keek me strak aan toen haar handen de veter weer tot onder mijn scrotum trokken en er een knoopje in legde en de staartjes zo omhoog trok dat ze mijn ballen in een harnasje legde in twee verscheidene ruimtes van mijn balzak. Het laatste stukje veter draaide ze daarboven om mijn penis om het daarna strak vast te strikken. Mijn ballen waren opgezwollen dik opgesloten en met haar nagels streek ze er overheen. Impulsief verkrampte ik mijn spieren samen en wipte ik mijn heupen omhoog, waardoor haar nagels nog dieper in mijn vel drukten. Braaf rustte ik met mijn kont weer op mijn door mij zelf in bedwang houdende handen.

Toen ze aan mijn pik trok voelde ik dat mijn voorhuid naar achteren getrokken was en mijn eikel niet meer kon worden gestreeld door mijn eigen voorhuid omdat die gespannen gefixeerd om mijn staaf lag. Toen ze me met hele lichte vingerdruk streelde voelde ze ook de geile stroefheid. Ze pakte een flesje glijmiddel en ze liet een paar druppels over mijn pik druppelen. Ook haar vingers smeerde ze in en toen trok ze me weer heel voorzichtig af over mijn niet meer meebewegende huid. Dit voelde enorm lekker maar wel erg gevoelig aan en ik was blij de wetenschap dat ze heel voorzichtig was. Het duurde niet lang voordat er een druppel geil uit mijn spleetje opwelde en met het puntje van haar wijsvinger masseerde ze dit over mijn glanzend gespannen staande eikel.

Weer dook Janine opzij en raapte iets op uit haar voor mij geheime assortiment, maar ditmaal toonde ze me met een glunderende blik in haar sprankelende bruine ogen dat ze beslist niet uit de voorraad seksspeeltjes uit de la zou kunnen hebben, namelijk twee rubberen elastiekjes.

“Die heb ik in de keukenla gevonden” zei ze me lachend aankijkend, waarbij ik een extra kick kreeg van de lachkuiltjes die ik in haar wangen had ontdekt. Wel schoot de angst door me heen dat mijn ballen het nog zwaarder te voorduren zouden krijgen want zo vond ik het wel welletjes.

Ze ging demonstratief over me heen zitten en langzaam voelde ik haar volledige gewicht op me rusten. Ze trok haar kutlipjes van elkaar en plooide die over mijn pik. Met haar natte kutje wreef ze van voren naar achteren over me heen en draaide met haar klitje over mijn eikel. Even tilde ze de wasknijpers op die op haar tepels geklemd waren en ik zag hoe Janine even een pijnlijke grimas vertoonde. Een heel klein beetje lichtte ze die van mij op en ik herkende de pijnprikkel die dit gaf en eerder bij haar had herkend.

Traag en bijna niet voelbaar tastten haar handen over haar door haar zelf aangebrachte bijtertjes. In een resolute beweging pakte ze deze allebei tegelijk vast en opeens voelen haar aderen dat ze weer vrij kunnen doorbloeden. Snel legde ze de wasknijpers neer en kneedde ze haar pijnlijk aanwezige tepels waarin duidelijk de afdruk van de bekjes te herkennen waren. Haar ogen keken afwezig in de verte, ook toen ze mijn borst masseerde, althans twee keer met haar warme zachte hand overheen had gewreven met een feeërieke liefelijkheid. Ik voelde toen hoe ze voorzichtig mijn borstklemmetjes vastpakte en langzaam en synchroon hieraan werd ik aan hun aanwezigheid herinnerd, temeer omdat ze een stekende maar ook opwindende pijn gaven.

Ik voelde me tegelijkertijd als een besneden man omdat door de veterbondage mijn voorhuid gefixeerd was achter mijn eikel. Een voor en streelde ze en zoog en streelde ze met haar tong waarna ze het flesje glijmiddel nog eens pakte en het over mijn eikel goot toen ze met haar kutje extra ver naar achteren schoof.

Janine hurkte boven mijn pik en langzaam liet ze zich er overheen zakken en bleef toen stil zitten. Even kneep ze plagerig in mijn lul waar de veter knelde en ik voelde hoe het puntje van pik daardoor nog dieper in haar super-gladde poesje knelde.

Ze trok aan het strikje en trok de veter slag voor slag los waardoor de spanning in mijn huid afnam en heel even bewoog ik op en neer onder haar en het was heerlijk mijn voorhuid weer te voelen bewegen, daar was ik me opeens van bewust dankzij haar lesje.

Ze liet zich over me heen zakken en draaide haar haarloze poesje tot tegen mijn glad onthaarde schaambeen. Opeens fixeerde ze haar bewegingen en ze keek me strak aan en tegelijk draaide ze de elastiekjes rond haar vingers.

Ze pakte haar tepel vast en trok die naar voren en om haar hand zat het elastiekje dat ze met drie of vier lagen om haar vlezige en nog steeds heel gevoelige borstpunten bond. Het elastiek zat vrij los, strak genoeg om ze extra alert te zijn voor elke erogene prikkel maar ook was het veel milder en prettiger, eigenlijk wel erg opwindend, in vergelijking tot de wasknijpers.

Ik werd me nu pas bewust hoe strak ik afgebonden was want met een toenemende bloeddoorstroming vond ik het steeds prettiger vertoeven in haar natte flamoesje waarin ik diep en veilig verscholen zat. Ik boog mijn hoofd omhoog en Janine pronkte voor me met haar opgezwollen en afgebonden tietjes. Begerig, uitnodigend en bereidwillig sloot ik mij mond over haar borst en zoog haar rode opgezwollen tietpuntjes zo ver mogelijk in mijn mond en afwisselend gaf zij mij de ruimte haar te neuken door haar heupen omhoog te houden of juist door mij te berijden. Ze had zich languit bovenop me laten zakken, toen we al lang geen oog meer voor de film hadden en ik voelde me zo gelukkig en geil in haar.

Ze kreunde en daarin echode pijn en lust toen ze na tien minuten de elastiekjes had losgemaakt en hijgend op tafel gooide, mij kuste en zelf haar tempo bepaalde waarop ze mij bereed. Met veel gevoel bewoog ze over mij heen, mij een geile blik gunnend op haar kutje en haar tietjes. Mijn pik die nog steeds heel opgewonden aanvoelde door het veterspelletje stak diep in haar kutje en toen ze zich begon te vingeren en haar vlakke onderbuik masseerde voelde ik haar natte vlees om mijn pik trekken. Zacht omsloot haar warme hand mijn balzak en ze nam hem stevig in haar hand toen ze hem van onderen vast nam en verder in haar trok alsof het een dildo was. Toen ze voelde dat ik klaarkwam, ik kon het geen moment langer uitstellen, trok ze me verder in haar omhoog met haar vingerpuntje in mijn reetgaatje. Mijn paal verdween tot aan de basis in haar zuigend hete vlees en diep in haar ontlaadde ik mijn zaad.

Hijgend en heel traag liet ze zich naar voren zakken tot haar tietjes tegen mijn borst kwamen en, met haar kutspieren de laatste restjes sperma uit mij karnend bewoog ze haar lichaam tegen me aan en we kusten elkaar terwijl we voelden hoe haar sap uit haar kutje werd geperst. Mijn in hardheid afgenomen lul glipte uit haar poesje, hetgeen haar nog een laatste ingehouden lustkreetje deed uitstoten in mijn mond. Voorzichtig tilde ze haar been op en ging op de handdoek naast mij zitten en legde haar hoofd op mijn schouder.

“Je moet me eigenlijk wel beloven dat je me weer snel belt voor een afspraakje Martin, en niet meer zolang wacht. Als het te duur voor je is dan vinden we wel wat erop hoor, dan spreken we wel wat af” zei Janine terwijl ze haar haren uit haar gezicht wreef en me verwachtingsvol aankeek. “Ik vind het leuk om met jou te spelen en, echt waar, de volgende keer zal ik je trakteren. Ik heb zoveel inspirerende films gezien in je kast en vandaag was maar een voorproefje van wat we kunnen doen lieve geilerd…”

Een half uurtje later stond ik in de keuken en bereidde nog een makkelijke maaltijd voor ons want ook die honger kwam opzetten na de activiteiten. Na het eten nam ik afscheid van haar, maar wist dat ik haar al heel snel weer in mijn armen zou sluiten.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s