Janine III


WATERLUST

Het zal zo’n drie weken na haar laatste bezoek aan mij zijn geweest toen ik over de markt liep en Janine zag zitten op een terrasje achter een glas witbier. Naast haar tafeltje stonden twee plastic zakken, dus ze had gewinkeld, maar verder was haar tafeltje leeg zo te zien. Ik wist niet of ze in gezelschap was en of ze het op prijs zou stellen als ik haar zomaar aan zou spreken ook al waren al haar bezoekjes altijd heel gezellig geweest.

Ik besloot twee tafeltjes verder te gaan zitten en haar reactie af te wachten als ze me zou zien om haar in geen geval in verlegenheid te brengen. Ik bestelde ook een witbiertje en genoot van de zon en keek naar de voorbij flanerende file wandelaars, vooral de jongere meiden genoten mijn discrete aandacht.

Onverwacht stond Janine aan mijn tafeltje en ze vroeg of ik alleen was na me vriendelijk te hebben begroet.

“Ja hoor, kom er rustig bijzitten” nodigde ik haar uit. Ze haalde snel haar spullen van haar tafeltje en schoof gezellig aan.

“Ik had gehoopt dat je nog zou bellen Martin, maar ik heb niets meer van je gehoord.”

Snel legde ik haar uit dat ik nog veel aan haar gedacht had en eigenlijk al een paar keer had willen bellen, maar iedere keer had ik het uitgesteld. Maar nu ik haar toch sprak vertelde ik haar eerlijk dat ik wel weer heel graag een afspraakje met haar wilde maken.

We bestelden nog een biertje op mijn rekening en ze vond het leuk nog een keer bij mij op bezoek te komen. Ik had spijt dat ik haar al zolang niet had uitgenodigd, nu ik haar zag werd ik reuze geil, in haar zomerjurkje zag ze er super mooi uit en ik keek door haar kleren heen naar haar zachte tieten en haar mooie kutje.

“Heb je anders vandaag nog tijd?” Probeerde ik dus maar. Ze dacht even na en zei toen; “ja, dat zou kunnen, maar dan moet ik nog wel even bellen met mijn zus want die zou ik later vanmiddag bezoeken. Dat maakt niet uit hoor, we zien elkaar vaak want ze woont vlakbij, alleen ben ik mijn mobieltje vergeten thuis…”

“Als ik het je mag voorstellen lopen we anders zo meteen naar mij toe, daar heb ik ook een telefoon en dan bel je haar toch even?”

Ik weet niet of het door het mooie weer en onze dorst kwam of naar de zin in elkaar, maar we hadden de biertjes zo op. Ik vroeg de ober om de rekening, “ook die van mevrouw,” zei ik er meteen bij.

“Nee joh, ik zit hier al een hele tijd en ik heb ook nog gegeten” wierp ze tegen maar van tegenspraak wilde ik niks horen, zo blij was ik dat ze meteen mee zou gaan.

Bij mij aangekomen bood ik haar nog een pilsje aan en dat accepteerde ze graag, ze belde haar zus en zei dat ze nu alle tijd had.

“Maar ik wil me nog wel even afdouchen als het mag, want met dit hete weer is dat wel zo fris.”

Omdat ik dat ook nog wilde stelde ik voor dat we samen even een lauwwarm bad zouden nemen waar ze direct mee instemde en meteen liep ik naar de badkamer en zette de kraan open. Met veel koud water erbij was het bad al snel gevuld wist ik en wilde haar waarschuwen dat we onze zweetlucht zouden kunnen wegwassen maar toen ik de kamer binnenliep zag ik tot mijn vreugde al dat ze zich al voor aan het bereiden was. Dat wil zeggen dat ze me al uitkledend opwachtte, ze droeg alleen nog maar een bh’tje en een tangaslip die haar poesje maar net verborg onder een kanten laagje. Bij voorbaat al opgewonden volgde ik haar voorbeeld en al snel drukten we onze naakte lichamen tegen elkaar.

Wat was ze toch een knappe meid met een uitdagend brutaal mooi lijf! Nadat we even kussend tegen elkaar aan stonden voelde ik mijn pik al heel snel stijf worden, vooral toen ze op haar tenen wipte en die tussen haar benen klemde. Mijn huid voelde daar haar hete kutje en werd nog dikker en ik voelde dat ze al een beetje vochtig was in haar spleetje.

“Zullen we dan maar?” Vroeg ik maar snel. “Het bad is nu al vol genoeg hoor.”

Even later zaten we dan ook tegenover elkaar in het water dat, met een beetje jasmijnolie verrijkt, heerlijk fris rook en zacht aanvoelde. We plaagden elkaar een beetje toen zij met haar voet over mijn pik streelde en ze haar kutje toonde door haar voeten op de badrand te zetten en ik haar kutlipjes open duwde en zachtjes over de binnenkant ervan wreef.

“O! Jeetje” zei ze me opeens. “Dat had je geloof ik beter niet kunnen doen, want opeens voel ik alle biertjes in me die eruit willen. Heb je hier boven ook een wc?”

“Nee hoor, daarvoor moet je echt naar onderen lopen tenzij je op je tenen bij de wastafel kunt komen. Anders pis je maar over mij heen hoor” zei ik, “dat vind ik helemaal niet erg.”

“Maar dan jij ook” zei ze en verbaasd zag ik over me heen hurken, terwijl ik het als grapje had bedoeld. ‘Och ja, wat maakt het uit, daarna even afwassen met de handsproeier en klaar is kees’ dacht ik. Bovendien vond ik het altijd heel geil en opwindend als een vrouw schaamteloos toeliet om toe te zien als ze haar vocht liet lopen. Maar weinig vrouwen zijn bereid je dit te tonen had ik gemerkt.

Janine streelde nog even over haar kutje en keek me aan.

“Echt?” Vroeg ze, waarop ik ja knikte en belangstellend toekeek hoe ze zichzelf streelde voor ze haar kutlipjes van elkaar trok en haar plaspuntje al naar buiten stulpte. Opeens zag ik het met een paar korte schokjes bewegen en meteen daarna opende het gaatje zich en zuchtend liet ze haar urine lopen dat neerviel op mijn borst en op de een of andere manier voelde dit heel lekker warm en extreem intiem aan. Daarna richtte ze meer naar beneden. Snel lichtte ik mijn heupen boven het water en piste ze over mijn kruis. Ik keek vol belangstelling hoe ze na een lange tijd, veel biertjes had ik op de rekening gezien, haar pisgrotje ontspande en uitstulpte om de laatste restjes water-witte urine er uit te persen. Voldaan liet ze zichzelf terugzakken in het bad en keek me met haar grote ogen aan.

“Je vindt het echt niet vies hè geile vent? Maar nu toon je mij ook maar wat je in je blaas hebt” zei ze uitdagend.

Nou, dat zag ik wel zitten, want vanaf dat ze over plassen begon voelde ik mijn eigen aandrang ook fors toenemen. Ik ging uitdagend voor haar zitten op mijn knieën en omdat mijn pik niet meer zo stijf was kon ik mijn pik weer naar beneden richtten.

“Trek je eikel bloot, dan kan ik het beter zien” lispelde ze zacht en verhief zich op handen en voeten steunend omhoog. “Pis maar over mijn tieten en in mijn kutje als je wilt hoor, maar liever niet in mijn mond” voegde ze er zachtjes aan toe.

Dat was ik ook helemaal niet van plan geweest maar kon geen woord meer uitbrengen want mijn urine liet ik al de vrije loop. Mijn pisgaatje opende zich en zorgvuldig spoelde ik eerst haar tepels onder en daarna bewoog ik een beetje naar achteren om ook haar kutje te kunnen laven met mijn pis. Naar mijn waterstraal starend zag ze kans om haar poesje open te houden zodat ik recht op haar roze spleetje kon richten en verdeelde de straal afwisselend tussen haar klitje en haar kutje. Nu merkte ik dat ik zelf ook het nodige had genuttigd zonder sanitaire stop want heel lang duurde het voor mijn straal niet meer gestaag liep en de laatste druppels over haar poesje plengde. Zittend in het zilte nat trok ik de stop uit de badkuip en we spoelden onszelf en elkaar schoon waarop ik haar instreek met lotion wat zij ook met mij deed, zodat onze lichamen heerlijk zacht werden verwend.

“Zullen we naar de slaapkamer lopen?” Stelde ze voor. Ik had me gerealiseerd dat ik nog maar genoeg euro’s had voor de tijd tot nu toe en verontschuldigend biechtte ik haar dit op. “als je even op me wacht, loop ik even naar de pinautomaat, dan ben ik binnen tien minuutjes terug” beloofde ik haar.

“Nee joh, mijn rekening van vanmiddag heb je al betaald en heb ik het over geld gehad soms? Ik heb liever dat je hier blijft en dat geld kun je de volgende keer nog geven, dan kun je nog eens bellen.” Blij nam ik haar aanbod aan. “maar in dat geval bel ik je wel heel snel” waarschuwde ik haar, “dan wacht ik nog geen week Janine, voor ik bij je aan de telefoon hang.”

Dat nam ze voor lief want ze protesteerde niet, ze keek me alleen maar lief aan en prangde zich tegen me aan, met haar buik over mijn lul wrijvend.

“Daar komt ook bij dat ik je de eerste keer al had beloofd wat leuke dingetjes mee te brengen, maar die heb ik nog niet bij me gehad. Maar trouwens als we onze siësta hebben gehad wil ik nog wel even kijken in je videotheek om alvast samen een spannend filmpje te kijken.”

“Gaan we dadelijk toch televisie kijken als we elkaar gezien hebben?” Stelde ik voor en kneep haar daarbij stevig in haar lekkere billen en toen ze me losliet en mijn hand vasthield om me mee te voeren gaf ik haar een plagend tikje op haar kont.

Op het bed doken we on-afgesproken over elkaar heen en ik befte haar heerlijk zoete kutje toen zij mijn pik in haar hand nam.

“Martin?” Klonk het opeens verlegen. “Ik ben niet voorbereid vandaag en ik heb helemaal geen condooms bij me. Heb jij misschien?…” zei ze bijna verontschuldigend. Ik reikte naar een doosje op het nachtkastje en toonde haar een assortiment aan pretrubber, waarvan er sommige met vruchtensmaak waren voorzien en met een “sorry hoor…” koos ze er een uit met sinaasappelsmaak die ze met haar lippen over mijn stram opgerichte eikel rolde en me daarna vurig pijpte en haar hoofd dook snel heen en weer. Daarna streelde ze over de binnenkant van mijn benen naar boven en zachtjes liet ze mijn ballen in haar hand rollende bewegingen maken. Soms kneep er ze er een beetje in zonder me pijn te doen maar prikkelend was het zeer zeker. Zuigend op mijn eikel draaide haar tong om mijn eikel en plagerig stak ze het puntje van haar tong in mijn spleetje.

Kreunend gaf ik aan hoe lekker dit voor mij was vooral toen ze haar vinger in mijn reetje legde en duwde op de huid boven mijn aars. Hierdoor stuwde ze nog meer bloed in mijn lul en in hetzelfde ritme pijpte ze me rustig en mijn lul verzonk in haar mond tot aan haar keel en met haar lippen maakte ze heerlijke knijpbewegingen hierbij. Haar vinger begon ze nu plagend tegen mijn aars te duwen en snel maakte ze hem nat met haar speeksel en duwde toen haar vingerkootje naar binnen waar ze roterende bewegingen maakte. Haar andere hand wrong ze onder mijn kont en kneep aangenaam ruw in mijn billenvlees waardoor mijn zinnen nog meer geprikkeld werden.

Ik probeerde haar af te remmen omdat ze me dusdanig verwende dat ik voelde dat ik al snel klaar zou komen maar ze hield haar armen stevig om mijn billen geslagen en pijpte me heerlijk verder. Als tegenprestatie liet ik mijn tong onvermoeibaar door haar hete grot glippen en gaf alle aandacht aan haar klitje, waarop ze met gehijg antwoordde.

Voorzichtig zoog ik haar kutlipjes en mijn mond en liet ze zuigend weer naar buiten floepen waardoor ze nog verder opzwollen en natter werden dan ook voorheen. Naar haar voorbeeld kneep ik in haar klitje met mijn lippen wat haar deed rillen van genot en piepend haalde ze snel adem met mijn pik in haar mond.

Na een snelle maar heel intense vrijpartij kwam ik, naar mijn mening, veel te snel klaar en verloor mijn zaad in haar zuigend hete mond. Op het moment dat ik mijn lendenen voelde verkrampen stootte ze onbeheerst haar middel omlaag waardoor haar klitje onopzettelijk ruw met mijn tanden in contact kwamen. Haar bovenbenen klemden ze over mijn oren en haar middel drukte ze ruw over mijn gezicht en haar gladgeschoren poesje wreef ze tegen mijn mond over mijn tong. Met alle energie likte ik, zoog haar sappen uit haar poesje, stimuleerde haar opgezwollen clitoris en hielp haar klaar te komen.

Langzaam lieten we onze greep verslappen en rolden we van elkaar af, opnieuw bezweet en hijgend. Toen ik me draaide tot we met de benen dezelfde kant op wezen lagen Janine en ik op onze rug en kwamen we langzaam weer bij zinnen.

“Zullen we weer naar beneden lopen?” Stelde ik voor toen onze ademhaling was gekalmeerd, “dan kunnen we nog een pilsje drinken, als je daar tenminste nog zin in hebt. Ik wel, want met dit weer verlies je veel vocht en dat moet worden aangevuld. En jij hebt ook vast heel wat vocht verloren Janine, maar dat smaakte trouwens wel heel lekker hoor!”

“Graag” antwoordde ze in mijn oor. “Maar dan wil ik ook mijn ogen nog eens verlustigen aan een filmpje hoor, en dan wil ik die uitzoeken. Mag dat?”

“Je wilt me uit bed hebben?” Spotte ik.

“Kom lieverd, snel naar de koelkast en lekker op de bank voor de tv, schaaltje chips erbij en mekaar om aan te knabbelen, gezelligheid zoals onze ouders het ons bijbrachten!”

Op de badkamer griste ik nog snel een badlaken mee want dat zat wel lekker met dit hete weer en daagde haar uit toen ik de pilsjes uit de koelkast geopend had en we hadden getoast om de meest gore, vieze film uit te zoeken die ze kon vinden en was heel benieuwd welke dat zou zijn.

“Dit is de op een na meest voze film” zei ze toen ze er een gevonden had. “De ergste bewaar ik voor de volgende keer, dan neem ik zelf ook wat passende speeltjes mee die we dan kunnen gebruiken” en ze lachte veelbelovend ondeugend hierbij.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s