Het bos II


Na een half uurtje loom naast elkaar lopend komen we bij de parkeerplaats waar onze auto’s staan. Marjan zegt tegen Peter dat ze ditmaal met mij terug wil rijden. De luxe van de Ford met airconditioner ruilt ze dus in tegen het comfort van een overjarige Alto met handmatig open te draaien raampjes. Peter geeft me een korte knuffel die niet wordt opgemerkt door andere mensen die over het terrein lopen, een korte broederlijke omhelzing lijkt het en fluistert zacht in mijn oor, “lekkere rit!”

Ik heb al een vermoeden dat hij weet waarover hij spreekt en samen met Marjan loop ik richting mijn auto. Nog voordat we drie stappen hebben gezet slaat ze haar arm om mijn middel. Voor een toeschouwer zou het zijn alsof we een doodgewoon stelletje zijn, maar als ik eventjes omkijk naar Peter zie ik hem een knipoog maken naar me. Als ik kort daarop de grote weg opdraai wrijft Marjan met haar slanke vingers over mijn broek, de lijnen van mijn lul aftastend en ik voel direct hoe door de opwinding mijn bloedvaten al mijn lichaamssap naar mijn penis stuwt. Nog voor hotel Rooland staat mijn pik alweer recht overeind door de hete massage. In mijn achteruitkijkspiegel zie ik Peter volgen en ik denk wat hij wel niet zou moeten denken.

Marjan heeft zich over mij heen gebogen en trekt aan de veter die mijn broekband ophoudt. Ik wip instinctief mijn kont omhoog als zij de elastische broekband naar opzij trekt richting mijn knieën.

Haar linkerhand wrijft ze omhoog tot aan mijn tepels en heel traag voel ik hoe haar lippen zich langzaam om mijn voorhuid leggen als we Lomm naderen en ik terugschakel in de drie. Ze doet niks om me snel klaar te laten komen, maar laat me wel de hele tijd super geil zijn. Ik bekijk de langsfietsende passanten vanuit mijn ooghoek, zij zitten hoger dan een automobilist. Als ze naar binnen kijken zien ze een (jammerlijk genoeg) niet alledaags beeld en als ik zou durven en kunnen zou ik ze allemaal trots attent maken op dit tafereel. Tegemoetkomend verkeer heeft niks in de gaten, die zien alleen de chauffeur, de rest is immers verzonken tot onder dashboardhoogte.

Bij het op rood staande stoplicht komt ze omhoog rechtop zitten. Ik zie Peter in de wagen achter me alles observeren, maar hij ziet niet wat ik zie. Marjan trekt de broek omlaag over mijn harde lul en zelf trekt ze haar voetbalbroekje omlaag tot aan haar knieën. Als ze probeert haar benen uit elkaar te bewegen kruipt de stof weer een beetje omhoog, maar met haar knieën wijd uiteen tot aan het dashboardkastje toont ze haar naakte haarloze spleetje voor me. Als het stoplicht groen wordt zie ik vanuit mijn ooghoek hoe ze haar met draderig speeksel natgemaakte middelvinger diep in haar kutje vingert.

Door de hitte in de auto ruik ik de geile lucht van vers kut-slijm op mijn reukorganen en proef de smaak ervan zelfs op mijn tong.

Als we bij het volgende stoplicht arriveren zie ik het in de verte op oranje springen en eigenlijk vind ik dit wel spannend, weer eventjes een rij-pauze met haar, de geil opwindende vamp, vingerend naast me. Alsof ze weet wat ik denk haalt ze haar vinger obsceen uit d’r kutje en brengt hem richting mijn mond. Gretig hap ik al uitrijdend toe en ze heeft geluk dat ik vegetariër ben, anders had ik hem opgevreten en doorgeslikt. Tot stilstand gekomen kan ik even met mijn volle concentratie naar Marjan ’s vochtige kutje kijken en maak snel van de gelegenheid gebruik om met mijn linkerhand over haar kutje te strelen en met de andere hand het van zweet vochtige katoen over haar verder onbedekte tieten te voelen.

Als het licht groen geworden is leg ik mijn handen snel weer op het stuur en trek ik op.

Marjan zit naast me en knijpt nu zelf in haar puberaal kleine tieten, gelukzalig onderuitgezakt, voor zover mogelijk, in de hitte van de zon en lustvolle begeertevolle vooruitzichten. Als we Velden binnen zijn gereden trekt ze haar shorts traag omhoog en als we bijna de parkeerplaats bereikt hebben legt ze haar hand over mijn alweer enigszins tot rust gekomen pik die direct spontaan omhoog steigert. Als ze dat voelt laat ze me (te) snel alweer los.

Peter is steeds vlak achter me blijven rijden. Als we allebei (naast elkaar) geparkeerd hebben vraagt hij op de parkeerplaats alleen maar; “Ben je nog klaargekomen onderweg?” Als ik ontkennend antwoord zegt hij; “Dat is goed voor ons alle drie. Eerlijk gezegd was ik hartstikke jaloers toen ik Marjan zag buigen om je te pijpen. Mijn pik was gedurende de hele weg misschien wel harder dan die van jullie samen!”

“Ik snap helemaal wat je bedoelt” zeg ik. “Een lekkere vriendin heeft in jouw geval een lekkere vriend en zij hebben mij!”

Gniffelend over dit grapje tussen ons drie open ik de deur en we lopen de patio op. Na ons van een drankje te hebben voorzien loop ik de woonkamer in, open de ramen en zet een CD op, een compilatie van Eric Burdon.

Als ik buiten kom kijk ik blij verrast op want alle kledingstukken die zo zweterig om hun lichamen knelden zijn verdwenen. Peter met een vochtige half-slappe lul en Marjan, o prachtige nimf, met een onderuitgezakt lichaam met een onschuldige uitstraling als Aphrodite, de onbevlekte onschuld zelve. Ze zit zo dat het in een anoniem raam gereflecteerde zonlicht haar poesje opwarmt.

Als vanzelfsprekend trek ik ook mijn kleren uit, ditmaal zonder schroom of twijfel en ik ga naast Peter zitten als we samen naar haar lusten kijken die ze ons liederlijk toont. Ik zie hoe haar vingers een wilde weg voeren over haar kutje en zie gefascineerd toe hoe ze vanuit d’r schaamlippen met haar vingers over haar poesje glijdt om daarboven langzaam haar clitoris te masseren.

Mijn blik gaat ook uit naar het opzwellende lid van Peter die verliefd toeziet hoe zijn vriendin zichzelf bevredigt, haar blik zich in de lucht verstart waarna ze zichzelf kronkelend van genot op de vleugels van klaarkomen weg laat vliegen.

Terwijl ze zich laat bekomen van haar eigen zichzelf onovertroffen orgasme buig ik me over Peter ’s stramme lid en neem hem in mijn mond. Het duurt maar heel even voordat ik hoor hoe hij begint te hijgen op het onontkoombare ritme van een orgasme. Hij trekt zich uit mijn mond terug op het laatste moment en spuit zijn zaad over zijn borst. Als hij de laatste druppels geil uit zijn lul trekt kijkt hij naar Marjan die op dat moment schokkend en zuchtend weer tot een volgend orgasme komt.

Als ze zitten bij te komen ga ik in een stoel zitten en ben ik zo geil dat ik mezelf in een hoog tempo aftrek onder de toeziende blik van Peter en Marjan. Net voordat ik klaarkom wenkt Marjan dat ik naar haar toe moet komen. Ik loop met knikkende knieën naar haar toe en de laatste halen over mijn lul doet zij voor mij. Haar slanke vingers trekken mijn voorhuid van voren naar achteren over mijn eikel. Haar uitgestoken tong likt het voorgeil weg tot op het moment dat ze mijn eikel helemaal in haar mond neemt en me blijft aftrekken terwijl ze mijn balzak in haar hand houdt. Ik kom klaar en uit daarbij een diepe zucht als ik zie hoe mijn sperma over haar tepels naar beneden druipt. Peter ziet dit en voordat ik weet wat me overkomt neemt hij mijn penis vast in zijn hand en ze kussen elkaar, mijn eikel opgeborgen tussen hun lippen. Vier lippen en twee tongen strelen masserend mijn naschokkende eikel.

Nadat we alle drie een beetje zijn bijgekomen van de inspanningen loop ik naar binnen en haal een schaaltje olijven uit de koelkast. Voor Peter een flesje mineraalwater en voor Marjan en voor mij nog een flesje pils. Dat we dorst hebben spreekt voor zich. We proosten op de verrassende middag die we hebben beleefd en spreken af dit snel nog eens te herhalen.

Na een sigaret is het al etenstijd geworden en Peter zegt; “Hé Marjan, we zouden vanavond barbecue met de buren, weet je nog?”

De boodschap is duidelijk en dus trekken we alle drie onze schaarse kleren aan. Na een knuffel tussen ons drieën beloof ik in de loop van de volgende week te bellen om snel weer eens wat af te spreken.

Als Peter de wagen van het parkeerterreintje afdraait zwaait hij nog even naar me. Marjan werpt me nog een luchtzoen toe en buigt zich dan demonstratief over Peter ’s schoot heen.

‘It”s a beautiful day’ denk ik en loop door de keuken naar buiten, een vers koel flesje bier in mijn hand.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s