Henriëtte II


Vroeg werd ik al wakker die ochtend, bewust van de aanwezigheid van mijn logee. Omzichtig draaide ik me om, langzaam en traag zodat ik haar niet wekte en haar niet meer slapend kon bekijken. Ze zag er prachtig uit, mooier dan ik haar ooit had gezien. Nou ja, hoe lang kon ik haar eigenlijk? Jawel, in het filmhuis had ik haar vaker gezien, dat zeker. Ook had ik wel eens over haar gefantaseerd, dat is zeker. Dat zij me aan zou spreken omdat ik weer eens in slaap was gesukkeld, oké, maar dat ze nu naast me lag… Dat ze me had aangeraakt en had klaar doen komen had ik nooit durven hopen. Ik was wakker maar droomde nog steeds dacht ik en wist zeker dat ik niet wakker wilde worden. Dit moest gewoon eindeloos blijven duren, dan pas zou ik tevreden zijn. Haar neus bewoog op het ritme van haar ademhaling, haar gezicht straalde rust uit en tevredenheid terwijl haar lichaam een warme heerlijke gloed uitstraalde waarin ik mij veilig wist. Een krullende haarlok lag over haar wang en voorzichtig streelde ik die opzij om haar gezicht beter te kunnen zien.

Ze knipperde met haar ogen en keek me opeens verbaasd aan en het leek wel alsof ze even moest nadenken over waar ze was. Ik zei zachtjes “goedemorgen” tegen haar waarop ze me ook “gedag” zei.

“Jeetje” zei ze daarna toen ze voelde dat ze naakt was en onder het dekbed had gekeken. Mijn onderbroek hing nog steeds op mijn enkels en opeens schaamde ik me hiervoor. Mijn pik was niet opgewonden, maar lag een beetje gezwollen omlaag over mijn been zoals vaker na het ontwaken.

“Het is nog vroeg hoor” zei ik, “we kunnen ons nog wel een keertje omdraaien als je wilt.”

Henriëtte knikte zonder wat te zeggen en rolde toen om, het dekbed om zich heen klemmend. Zo onmerkbaar mogelijk liet ik me uit het bed glijden om even snel naar het toilet te lopen. Toen ik terugkwam en me weer naast haar wilde vlijen had ik ook schoon ondergoed aangetrokken. Ze had me immers gezegd niet aan seks te willen doen bij een eerste keer of zo. De hand job die ze had gegeven was super heerlijk geweest. Maar ik wist niet of dat onder invloed van de drankjes was geweest en ik wilde me niet aan haar opdringen. Ik schoof voorzichtig tegen haar aan zodat onze billen elkaar raakten en dommelde al snel weg in een halfslaap.

Ik voelde wel hoe ze zich omdraaide en zich tegen me aan krulde zodat ik haar tepels tegen mijn rug voelde. Ze streelde over mijn lijf en voelde mijn slipje, waar ze haar hand liet rusten en rustig ademend tegen me aan bleef liggen. Tevreden liet ik me wegzakken in een droomloze slaap, genietend van haar aanwezigheid.

Een uurtje of twee later werd ik weer wakker en lag ze nog steeds tegen me aan, maar haar hand was naar beneden gezakt en lag nu over mijn buik. Voorzichtig beroerde ik haar vingers die me zo heerlijk hadden afgetrokken en zacht aanvoelden. Dat deed haar ook weer ontwaken en traag rekte ze zich uit. Toen ik me omdraaide keek ze me aan en kuste ze me voorzichtig op mijn wang en lippen. Maar ze deinde verlegen terug voor ik haar zoen kon beantwoorden. Nadat ze op haar rug was gaan liggen en even naar het plafond had gestaard keek ze me aan.

“Je zult me wel raar vinden” was het eerste wat ze zei toen ik haar aankeek. “Ik heb een vriendje gehad, maar dat is al zo’n twee jaar uit eigenlijk. Soms blijft er wel eens een vriendin slapen bij me…” Ze hield opeens op, alsof ze haar zin niet af kon maken en keek me taxerend aan.

“Waar is het toilet ook alweer?” Vervolgde ze verlegen.

“De deur uit, naar beneden en dan de tweede deur aan de rechterkant” zei ik, waarop ze uit het bed stapte en haar ondergoed meenam dat op de vloer lag. Ik dacht na over wat ze had gezegd en verwachtte dat ze aangekleed terug zou komen, vooral omdat het tijdje duurde voor ze terugkwam en ik de spoeling al een tijdje geleden had horen lopen. De slaapkamerdeur ging open en snel dook ze weer onder het dekbed, nog steeds ongekleed tot mijn vreugde.

“Ik ben ook een beetje zo, denk ik” vertelde ik haar. “Ik woon ook op mezelf en nou ja, na mijn vorige relatie ben jij ook de eerste logee die in mijn bed ligt. Ik heb zelfs geen vriendjes gehad die met me wilde slapen” probeerde ik luchthartig op te merken.

“Nou, ik ben ook geen lesbienne hoor!” Zei Henriëtte opeens fel, alsof ik haar een verwijt had gemaakt. Snel legde ik haar uit dat ik dat helemaal niet had bedoeld en trouwens, wat dan nog. Er is niks fout mee als twee mensen het fijn hebben met elkaar.

“Dat is wel tof zoals jij dat zegt…” zei ze amper hoorbaar, “maar een hoop mensen denken daar echt wel anders over.”

Ze keek me eventjes aan voor ze haar ogen sloot en me onzeker omhelsde. Ik sloeg mijn armen om haar heen en trok haar tegen me aan. Het duurde niet lang voor ze haar kruis tegen mijn pik aan duwde en langzame roterende bewegingen maakte die maar net voelbaar waren. We lagen tegen elkaar aan gedrukt en als ik mijn ogen opende zag ik dat zij ook haar ogen gesloten hield, waarop ik ook mijn oogleden weer sloot. Het duurde niet lang voor mijn penis opzwol, iets dat ze wel mee moest krijgen maar hierop niet geschrokken reageerde. Ik was degene die ondergoed droeg maar verdacht me wel van de meest voze gedachten en vragen. Ik schoor me regelmatig maar had ook allang opgemerkt dat haar kutje ook haar-vrij gemaakt was. Waarom? Ze had geen relatie, maar ja, ik ook niet, maar waarom deed zij het? Voor zichzelf? Voor de vriendin, of waren het vriendinnetjes, die ze had? We lagen heerlijk en ik wilde dit niet verstoren door ontactische vragen of opmerkingen. Ik moest me voorzichtig terug bewegen omdat mijn voorhuid terug begon te kruipen en dit niet bepaald een aangenaam gevoel was. Stiekem probeerde ik met mijn hand het velletje terug over de gevoelige huid te trekken maar dat viel haar natuurlijk meteen op. Tot mijn spijt was het eerste wat ze deed haar onderlichaam terug te trekken, iets wat ik helemaal niet wilde. Eerder het tegendeel, maar dat durfde ik niet grof te declameren in mijn bed.

“Nee, geen excuses asjeblieft” zei ik toen ze sorry zei en terugdeinsde. “Ik ben maar een mislukt meisje, dus als jongen geboren. Dat heeft zo zijn beperkingen, ook fysiek, maar ik vind het heerlijk om je te mogen voelen…” vervolgde ik bijna warm van verlegenheid. Ze keek me verbaasd aan en sloeg toen, zonder wat te zeggen, haar benen om mijn heupen, klemde haar handen om mijn billen en trok me strak tegen haar aan.

“Ik wil je nog dichter tegen me aan voelen, ook in me voelen. Maar, ik slik de pil niet, en bovendien, met allerlei rare ziektes…”

Ik geloofde mijn eigen oren niet toen ze dit zei en keek haar aan om te peilen of ze me niet voor de gek hield. Henriëtte, die ik op zo’n rare manier had leren kennen, vertelde me dat ze seks met me wilde hebben als ik haar woorden goed interpreteerde! Ze sloeg haar ogen verlegen neer toen ik haar gezicht bekeek maar perste tegelijkertijd haar lichaam strak tegen me aan.

Haar vingers zochten een weg in mijn onderbroek en kneedden in mijn billen, verlegen en voorzichtig tot ik zuchtend liet weten hoe lekker ik dat vond. Ik had over haar rug gestreeld tot op dat moment maar toen durfde ik het ook aan mijn hand over haar kontje te leggen. Ze was tenger gebouwd maar wel gespierd. Haar bil was vlezig maar toen ze haar vlees spande voelde het lekker stevig aan en door mijn onderbroek heen voelde ik haar gloeien. Zuchtend van verrukking drukte ik me terug toen ze aan mijn broeksband duwde om hem naar beneden te wurmen. Mijn eikel bleef even achter de elastieken band hangen voor ze het katoen verwijderde en ik mijn vel tegen haar terug kon voelen.

Beide gaven we een zucht van bevrediging op hetzelfde moment, hetgeen tot een spontaan lachje aanleiding gaf. Ik hielp haar mee om mijn slipje naar beneden te drukken tot over mijn knieën waarna ik hem verder uit kon trappen met mijn voeten. Ergens in de buurt van het voeteneinde zou ik hem wel een keertje terugvinden, maar daar zat ik nu niet mee.

Ik had Henriëtte al een paar keer zien kijken naar het tafeltje dat aan mijn bed stond. Behalve een wekker en een radio stonden er ook een asbak en een blikken doosje condooms. Zonder me te vragen rammelde ze met het trommeltje en opende hem nieuwsgierig na me even te hebben aangekeken.

“Wow, een hele keus!” Zei ze toen ze zag dat er behalve ‘gewone’ condooms ook rubberen hoesjes met een smaakje in te vinden waren. Snel meldde ik dat die er stonden ‘voor het geval dat’ maar dat er lange tijd geen gebruik van was gemaakt.

“Nou, maar ze zijn nog wel op datum” wist ze te vertellen toen ze een verpakking aandachtig had bekeken. “Mag ik er eentje passen?” Vroeg ze op een naïeve toon. Zonder het antwoord af te wachten trok ze de verpakking open en trok het rubbertje er uit. “Sorry, dat ik gisteren zo preuts deed, maar dank je wel dat je er niet moeilijk over deed” zei ze zachtjes.

Ik onderdrukte een protest omdat ik mijn best moest doen niet al klaar te komen in haar hand toen ze het vliesje over mijn eikel legde en het ringetje naar beneden afrolde.

Ik leek haar voor mijn gevoel te sturen toen ze over me heen kwam zitten.

Mijn handen begeleidden haar heupen terwijl ze me aanstaarde en zich langzaam liet zakken. De warmte van haar kutje omsloot mijn pik en de hemelse frictie knelde nat om me heen. Met haar handen duwde ze mijn schouders in het laken, me iedere initiërende beweging ontnemend. Langzaam, heel langzaam liet ze zich zakken en drong mijn lid dieper in haar vulva tot haar schoot rustte op mijn buik. Ze bleef zo zitten en boog voorover om me te kussen waarbij ze haar tepels op mijn borst drukte. Het was een eenmalig spannend gevoel waarbij ze haar poesje samenkneep.

“In mijn hoofd…” fluisterde ik in haar oor toen ze op me lag en ik herkende de melodie in haar samentrekkende kutje. Het voorrecht beseffend waarin ik me bevond genoot ik met volle teugen, dit vertalend in een hartstochtelijke kus waarbij ik haar tong liet spelen in mijn mond. Ze staarde me aan met opengesperde ogen toen ze op en neer bewoog en me zo naar een hoogtepunt voerde dat ze me liet overkomen.

Ik perste mijn onderlijf op en neer tegen haar buik en duwde me diep in haar tot ik niet langer kon en mijn sperma in het zakje voelde vloeien. Er sproten drie, vier stralen uit mijn pik voordat de laatste druppels in het condoom werden geloosd. Het warme nat omvloeide mijn voorhuid en werd in mijn vel gemasseerd door haar knijpende kutje tot ik in haar verslapte. Haar tegenwoordigheid van geest zorgde ervoor dat mijn sperma voor haar kutje bewaard bleef. Steunend op mijn ellebogen genoot ik de laatste genotgolf toen ze mijn eikel uit haar lichaam liet komen en ze zich naast mij neer vleide. Ze liet tevreden geluiden horen toen ze ging liggen hoewel ik wist dat zij haar hoogtepunt nog niet had kunnen bereiken door mijn voortijdige climax.

Het duurde dan ook niet lang voor ik haar strelend bedankte en met mijn vingers tussen haar benen voelde, die ze spontaan voor me spreidde. Bedekt door het dekbed tastte ik haar huid af toen ze mijn condoom aftrok en hem loosde op de vloer naast het bed. Kussend voelde ik de warmte van haar schaamlippen die vochtig ontvankelijk waren voor mijn liefkozingen. Voorzichtig streelde ik haar liezen, haar buik en haar kutje en liet mijn vingers in haar warme poesje glijden. Hijgend en naar adem snakkend keek ze me aan, haar hand op de mijne leggend om me te sturen, te leren en me te laten weten hoe zij optimaal kon genieten. Ik voelde al snel hoe haar buikspieren verkrampten en ze mijn hand wegduwde toen ik haar klitje verder beroerde.

Zonder wat te zeggen draaide ze zich op haar zij op zoek naar een rustige ademhaling en even was ik bang dat de in tranen uit zou barsten. Ze snikte weliswaar, maar meer uit tevredenheid en bevrediging dan uit spijt want al snel kalmeerde ze in een serene rust die uitmondde in een hazenslaapje. Ik genoot die met haar nadat ze met mijn vingers de laatste zaaddruppels van mijn eikel had afgewreven. Klam warm lagen we tegen elkaar aan gedrukt en trokken het dekbed over ons heen om ons hoogtepunt niet te vergeten. Ik streelde haar krullen van haar wang waarop ze alleen nog murmelde dat ik ‘in haar hoofd’ was en dat ook zou blijven. Denkend over mijn onbedoelde slaap waardoor zij mij had aangesproken dommelde ik met haar samen weg tot we een uurtje later weer wakker werden.

Soezerig kusten we elkaar wakker, nog steeds onwennig tegenover elkaar en verbaasd over het laatste etmaal. Maar, o mijn god, wat was ze mooi en wat heerlijk was haar aanwezigheid! Haar haarlokken hingen over haar gezicht en bedekten haar wangen tot ik ze opzij streelde. Weer opnieuw proefde ik aan haar lippen, zoog ik haar tong in mijn mond naar binnen en voelde haar lichaam tegen me aan. Haar vingers fêteerden mijn billen toen ik tegen haar aan lag en wroetten brutaal tegen mijn kontgaatje. Even likte ze haar wijsvinger nat voor ze me daar weer beroerde en haar vingertopje naar binnen drukte. Mijn hierdoor alweer hard wordende pik duwde zacht tegen haar buik waarmee ze zacht op en neer deinde. Het ritme was gelijk aan haar ademhaling maar intenser aangezet en duidelijk bedoeld om me op te winden. Dat lukte haar moeiteloos en al snel zwol mijn lid op.

“Als je zo weinig neukt als je zegt, waarom heb je je kutje dan zo mooi geschoren?” Vroeg ik in een nieuwsgierige opwelling.

“Nou hé, moet jij dat me vragen?” Klonk ze verbaasd, maar ook nogal pissig. “Jij bent ook geschoren, en voor een mannetje is dat minder gewoon dan voor een vrouw hoor! Kijk maar eens onder de armen van de mensen, dan weet je wel genoeg! Bovendien vind ik het gewoon lekkerder aanvoelen en je hebt me ook niet gevraagd of ik mezelf wel eens vinger of lekker klaarkom met een vibrator…”

Snel bood ik excuses aan door uit te leggen dat ik haar geweldig mooi vond en ze me aangenaam verrast had. “En nou ja, ik zie het ook als een stukje hygiëne voor mezelf” verklaarde ik mijn eigen ‘kapsel’, maar de conversatie eindigde door onze opwinding. Dat liet ze me weten door opnieuw een greep te doen naar het condoomtrommeltje en er weer een foliootje uit op te vissen.

Met een vragende maar overbodige blik keek ze me aan voor ze het openscheurde en het rubberen velletje er uit trok. Ze blies in het tuitje toen ze had gekeken wat de goede kant was en sloeg het dekbed toen naar beneden.

“Het lijkt wel of ik er veel ervaring in heb” vertelde ze toen ze me aanstaarde voor ze haar vingers om mijn lid sloot. Zelfverzekerd trok ze mijn voorhuid naar beneden en legde het koude rubber over mijn spleetje voor ze het naar beneden afrolde. “Eigenlijk heb ik dit maar een paar keer eerder gedaan hoor” zei ze, alsof ze zich hiervoor zou moeten schamen.

Toen ze me weer aankeek smoorde ik haar verdere woorden met een kus die langer duurde als tevoren, dus was die welhaast eindeloos. Haar tanden voelden glad aan, haar speeksel smaakte zoet en warm in mijn mond en ik zoog om meer vochtigheid te kunnen proeven. Henriëtte liet zich op haar rug rollen en trok me over haar heen. Met haar hand voelde ze aan mijn lid en duwde die naar beneden tussen haar benen. Zuchtend werden we een en voelde ik mijn pik in haar natte vagina schuiven.

“O ja…” kreunde ze zacht in mijn oor toen ze haar heupen op-wrikte tot ik helemaal in haar zat. Ik wrikte mijn schaambeen tegen het hare om nog dieper in haar te komen op zoek naar optimaal genot.

Meteen sloot ze haar armen om mijn rug en ze trok me strak tegen haar aan. Ik voelde haar tepels tegen me aan priemen en voelde haar buik snel ademen tegen mijn huid. “Sneller…” hijgde ze en sloot haar lippen toen snel weer op mijn mond. Hoewel ze me zo weinig ruimte gaf schoof ik over haar heen waarbij ik haar vaginaspieren voelde knijpen, vooral als ik over haar genotknopje gleed dat geprononceerd aanvoelde. Ze maakte slurpende geluiden toen ze me kuste en me ondertussen verhit aanstaarde met haar prachtige ogen. Ze trapte het dekbed verder weg tot het op de grond rolde, maar voor de warmte hadden we het sowieso niet meer nodig. Ze kantelde haar bekken toen ze haar voeten omhoog tilde en ze even later op mijn billen zette. Ondanks dat ik weinig bewegingsruimte had hierdoor bewoog ik optimaal diep in haar hete poesje dat super-glad was van het geil dat ze produceerde. Ik voelde mijn schoot nat worden van haar sap, wat me alleen maar meer opwond en me stimuleerde schaamteloos wild op haar in te bonken. Met mijn ellebogen krikte ik me op en omdat ik al een keer was klaargekomen kon ik het duidelijk langer volhouden.

Steunend staarde ze me aan en leek mijn gebonk lijdzaam te ondergaan. Haar hielen schoten naar beneden waardoor ik haar eindelijk met lange slagen kon neuken. Het condoom zorgde voor minder wrijving over mijn eikelhuid, anders was ik al eerder klaar gekomen vermoedelijk, maar nu verloor ik iedere beheersing en genoot hiervan. Toch nog onverwacht voelde ik mijn sperma naar buiten komen en viel meteen daarna uitgeput over haar heen. Toen pas voelde ik dat we allebei nat bezweet waren en hapte naar lucht.

Ze trok me teder over haar heen, kussend en zonder commentaar te geven. Zachtjes streelden haar handen over mijn rug en fluisterde ze lieve woordjes in mijn oor. Woorden die ik niet had verwacht. Ik wist echt niet dat ze al langer ‘een oogje’ op me had en blij was ‘eindelijk’ bij me in bed te liggen.

“Wat kijk je verbaasd!” zei ze toen ik haar aankeek. Ik besefte opeens dat ik voorzichtig moest zijn omdat ik snel aan het ‘slenken’ was dus voelde ik met mijn hand over haar buik. Wow, ze was echt nat en warm bezweet voelde ik en toen ik haar kutje aanraakte schokte ze van mijn aanraking. Ik liet me van afrollen en trok het Durex van mijn pik om hem in de asbak te deponeren.

Opeens voelde de kamer fris aan en trok ik het dekbed maar weer op het bed. Ook Henriëtte trok deze over haar heen en zo lagen we weer samen, nagloeiend en afgekoeld tegelijk. Ze kroop nog even lekker tegen me tot ze vroeg of ik zin had om even samen onder de douche te gaan om ons op te frissen. Ik knikte maar was nog niet van plan meteen eruit te gaan. Ze knikte toen ik mijn arm over haar heen legde en zo bleven we nog wel een kwartiertje lekker te genieten.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s