Evelien II


Toen we wakker werden, ik weet niet wie het eerst de ogen opende, vroeg ik haar of ze trek had in een kopje koffie en dat aanbod werd warm onthaald. Ik trok een onderbroek aan, prepareerde de koffiemachine en zocht daarna mijn kleren in de woonkamer bij elkaar voor ik het brood voor het ontbijt uit de diepvries haalde. Eveline kwam me nagelopen en droeg niet meer dan haar tangaatje en nam plaats aan de keukentafel. Jammer genoeg stond ze op nadat ik haar een kusje had gegeven om haar kimono te zoeken en kwam ze weer aangekleed aanschuiven voor een ontbijt.

“Jeetje, dat was een heftige avond gisteren… Ik heb echt besloten dat ik bij hem wegga en hij het verder maar alleen moet bekijken” zei ze toen ze haar boterham voorzag van bosbessenjam.

“Dank je wel dat ik vannacht bij je mocht slapen buurman” klonk het opeens klinisch en afstandelijk. Ze vroeg opeens of ik een paar dozen voor haar had nadat ze had opgemerkt dat ik mijn oud papier daarin verzamelde. Ik zocht even en wist haar toen te vertellen dat ik nog precies een klein doosje had waarop ze teleurgesteld keek. Ze keek in haar spulletjes maar vond niet wat ze zocht, namelijk haar telefoon, hoewel ze zeker wist dat ze die had ingepakt.

“Wacht maar, dan bel ik je even op” opperde ik en draaide haar nummer. Even later klonk haar mobieltje uit het zijvakje van een van de weekendtassen waarmee deze dus was getraceerd. Ze keek even wezenloos voor zich uit toen ze met haar telefoontje in de hand zat en draaide toen vastbesloten een nummer.

“Hoi Roos, met mij!” Klonk ze vrolijk. Ze legde uit dat de situatie met Patrick was ontploft en dat ze nu bij ‘haar buurman’ zat die haar netjes en gastvrij had ontvangen maar vroeg ook of ze voorlopig bij haar zou kunnen logeren. Roos bleek een vriendin van haar te zijn met wie ze lief en leed deelde sinds jaar en dag en woonde in een appartementje aan de andere kant van de stad. Ze bleek van harte welkom waarvoor ik blij was voor haar, maar ik vond het toch wel jammer dat ze alweer zou vertrekken. Ik wist wel dat ze niet eeuwig zou blijven, maar desondanks, na een nacht als deze had ik het helemaal niet erg gevonden als ze nog een paar dagen was blijven logeren. Maar ja, Patrick zou ook wel weer opdagen dus snapte ik ook wel dat het geen reële optie was voor alle betrokkenen, waarvan ik er opeens ook een was.

“Als je langs de supermarkt kunt rijden kan je misschien nog een paar dozen meebrengen om mijn spulletjes in te pakken. Dan halen we die samen uit mijn huis en heb ik hoofdstuk Patrick afgesloten. Dat is beter voor ons allebei” legde ze haar snel uit. Nadat ze had opgehangen vertelde ze mij het goede nieuws dat ik al begrepen had uit het gesprek en liep naar de slaapkamer om even later weer terug te komen, ditmaal weer decent gekleed in een shirtje en een spijkerbroek. Ze vertelde me dat ze Roos al kende vanaf haar lagere school waar ze samen in een bankje gezeten hadden. Sindsdien waren het hartsvriendinnen geweest die heel wat samen hadden beleeft en ze hadden nooit geheimen voor elkaar gehad. Ook, zo vertelde ze, hadden ze vaker bij elkaar gelogeerd en in het verleden ook regelmatig seks met elkaar hadden gehad als het zo uit kwam.

“Roos wilde een keer dat ik haar kutje schoor omdat ze dat zelf nog nooit had gedaan. Ik denk dat we toen een jaar of veertien waren of zo, maar dat is toen uitgelopen op wederzijds vingeren en zo. Gelukkig is zij ook niet zo preuts als mijn ouders en zo en toen we ouder waren hebben we zelfs een tijdje een relatie gehad en stuurden we alle jongens met een kluitje in het riet” giechelde ze ondeugend kijkend.

Ik trok ook snel mijn kleren aan om Roos niet te hoeven ontvangen in mijn ondergoed en bood aan om eventjes naar de bakker te lopen om een paar lekkere dingetjes te halen. De werkelijke reden was dat ik hun wat privacy wilde gunnen en tijd om tegenover elkaar hun hart te luchten zonder nieuwsgierige mee-luisteraar.

Ik kondigde mijn vertrek aan toen de bel ging en Roos voor de deur stond met de mededeling dat ik over een uurtje weer terug zou zijn. Zo hadden ze samen wat tijd om bij te kletsen en haar dingetjes op te halen uit de woning van Patrick en haar.

Roos leek me een leuke meid toen ze zich voorstelde en me spontaan bedankte met een kusje op mijn wang om me te bedanken omdat ik zo goed voor Eveline had gezorgd. Ze moest hiervoor op haar tenen wippen want ze was een stuk kleiner dan haar vriendin en had kort blond haar en keek guitig de wereld in met een heel onbevangen blik. Ze leunde tegen me aan zodat ik werd geconfronteerd met haar grote borsten en voelde eventjes haar armen om mijn nek. Het leek me een leuke meid en ik was blij voor Eveline dat zij haar op wilde vangen in deze situatie en liep daarna op mijn gemak richting winkelcentrum. Ik bleef extra lang weg en dronk nog een kopje koffie in een grand café voor ik weer richting huis ging in de hoop dat ze de noodverhuizing inmiddels hadden volbracht. Ik kondigde mijn komst luid aan door wat extra geluiden te maken toen ik de deur had geopend en riep door mijn huis dat ik er weer was. In de keuken zette ik het koffiezetapparaat aan dat al snel begon te pruttelen en pakte drie kleine bordjes om de beloofde gebakjes op te leggen. Ik klopte zekerheidshalve op de kamerdeur voor ik binnen ging maar meteen klonk er een “binnen!” Uit mijn eigen kamer.

Oef! Dat was wel even schrikken toen ik de deur opende want ik werd onverwacht geconfronteerd met twee jonge mooie meiden die met elkaar zaten te vozen op de bank. “Kom erbij hoor!” Zei Eveline die door haar open geknoopte broek nog steeds werd gevingerd door haar vriendin die zich hiervoor niet leek te schamen. Pas toen ik de gebakjes op tafel zette haalde ze haar hand uit de broek van Eveline die verrukt riep dat ze aardbeiengebakjes altijd super lekker vond maar het niet naliet Roos nog even te tongen voor ze opstond. Ik haalde de koffiekan en de mokken uit de keuken en zag tot mijn verbazing dat ze aan tafel zaten met hun broeken nog steeds uitdagend geopend. Ik negeerde het maar even tot Eveline zichzelf begon te vingeren en trots aan Roos vertelde hoe lekker we die nacht hadden geneukt met elkaar.

Roos zei dat ze dit altijd deed en ik me er maar niets van aan moest trekken hoewel het me bepaald niet koud liet. Zelf lachte ze samenzweerderig naar Eveline en verborg niet dat ook haar broek nog steeds open stond en ze aan haar poesje voelde onder haar slipje. Een felrood slipje zag ik, dat was niet te overzien, van fijne dunne stof.

“Het stoort je toch niet hè?” zei ze, kijkend naar haar kruis. “Eveline zei me dat je niet zo’n preutse kerkgeiler was die niet bang is voor een portie lekkere seks en we niet stiekem hoefden te doen tegenover jou.”

Ik knikte om aan te geven dat ze wel gelijk hadden maar voelde me toch een beetje opgelaten, dat kan ik niet ontkennen. Roos was anders dan Eveline. Ze had haar grote borsten verborgen onder een krap T-shirt dat laag was uitgesneden zodat haar decolleté duidelijk te zien was en niets aan de verbeelding over liet. Ze nam een hap van het gebakje met haar linkerhand en haalde versneld adem omdat ze niet was opgehouden zichzelf te vingeren onder haar slipje, net zo min als Eveline die naast haar was gaan zitten. Ik besloot het maar te negeren en schonk hun mokken vol met verse koffie en proefde zelf snel een slokje en zei dat ik hoopte dat het gebakje hun goed zou smaken.

“Het is een heerlijk voorgerecht” repliceerde Roos, “maar als ik je nog even mag pijpen daarna lijkt me het menu helemaal perfect”. Ik had al veel meegemaakt in mijn leven, maar zo’n opmerking maakte me toch nog wel onzeker en ik wist niet of ze de draak met me zaten te steken of het serieus bedoelde. Ik knikte vaag en nam ook nog een slokje koffie voor ik een hapje afbeet van het gebakje en Eveline het woord nam.

“Ik heb Roos over je verteld en ik merkte dat je het heel spannend vond om mijn reetje te likken, of heb ik het verkeerd?”

Ik wilde uitleggen dat zij het was die me daartoe had gebracht maar besloot dit maar achterwege te laten en knikte gewoon instemmend.

“Roos wil altijd heel graag geneukt worden door jou in haar reetje, misschien nog wel liever dan in haar kutje, gewoon omdat je lief bent, goed voor me hebt gezorgd en” proestend van een ingehouden lach maakte ze haar zin af, “gewoon omdat ze het zo lekker vindt.”

Vier ogen keken me verlegen makend aan en wachtten op mijn antwoord. Ik voelde mezelf rood kleuren en wist werkelijk niet wat me overkwam want hiermee had ik echt geen rekening gehouden. Ik was even oud als zij samen zo ongeveer en wist echt niet of ze me in de zeik zaten te nemen of het serieus meenden wat ze zeiden. Hun glunderende open blikken lieten me weten dat ze het wel degelijk meenden, vooral toen Eveline zich spontaan begon uit te kleden en Roos haar voorbeeld meteen volgde.

“Kom je mee naar je slaapkamer Martin, of doe je het liever hier in de kamer?” vroeg Eveline brutaal maar ook praktisch.

Even later stonden we gedrieën tegen elkaar aan gedrongen onder de douche en streelde ik de kontjes van twee prachtige meiden. Eveline was compacter dan Roos maar haar billen voelden heerlijk zacht aan maar waren stevig gespierd als ze van haar ene voet op de andere steunde. Ze wreef haar borsten tegen die van Eveline waardoor die van Eveline nietig klein leken in verhouding tot haar grote borsten die niet hingen maar ook zonder ondersteuning van een Bh stevig naar voren bleven staan. Ze zag er prachtig uit, anders dan haar vriendin, maar op de een of andere manier leek het me een prachtig stel. In ieder geval leken ze het hoe dan ook uitstekend met elkaar te kunnen vinden want ondanks mijn aanwezigheid konden ze het niet laten mekaar schaamteloos kreunend te vingeren.

“Eindelijk is die lul weg” kreunde Roos maar verduidelijkte me gelukkig snel dat ze daarmee doelde op Patrick. “Hij was zo jaloers dat ik zelfs niet een keer met Eveline mocht vrijen maar zijn vriendjes mochten wel met haar neuken in de parenclub. Dat is toch ziek?”

Ik onthield me van commentaar maar genoot er wel van toen tien vingers, vijf van Eveline en vijf van Roos, zich om mijn pik sloten en me heel voorzichtig probeerden mijn erectie nog stijver te trekken dan hij al was.

Toen ze allebei wilden hurken bleek de douchecabine toch echt te klein wat leidde tot het nodige hilarische gelach en al snel werd besloten de ruimte van het bed te genieten om verder te gaan. Roos was de eerste die zich op de handdoeken stortte en zich snel afdroogde om daarna aan Eveline te vragen waar de slaapkamer was.

“Tweede deur links” kreeg ze te horen en weg was ze al, ons toeroepend dat ze al lag te wachten.

“Dat is Roos” merkte Eveline droog op toen we haar huppelend uit de badkamer zagen verdwijnen en even later hoorde hoe ze op het bed sprong en riep dat het heerlijk zacht en warm was maar nog wel te eenzaam naar haar zin en maande ons op te schieten. Eveline en ik riepen tegelijk dat we er aan kwamen maar namen nog rustig de tijd ons wederzijds af te drogen waarbij onze intieme delen de meeste aandacht kregen.

“Je bent toch niet jaloers hè?” Vroeg Eveline voor we de gang op liepen en ze me aan haar hand meenam naar de slaapkamer. “Roos zei dat ze erg op me geilde en me klaar wilde likken.”

Ik knikte maar wist niet wat hierop te zeggen. Toen we bij de slaapkamer waren duwde ze me naar binnen en vertelde dat ze iets vergeten was maar zo zou komen. Ik dacht dat ze nog naar de WC wilde gaan toen ze terugliep in de badkamer maar even later kwam ze terug en hield triomfantelijk een potje vaseline in haar hand wat ze aan Roos overhandigde die het met een knipoog pakte en bedankte.

Eveline strekte zich languit over de matras en wenkte met haar vinger dat ik dichterbij moest komen, een verzoek waaraan ik graag voldeed toen ik zag hoe ze haar lippen nat maakte met haar tong. Toen ik haar wilde kussen pakte ze mij bij mijn lul vast alsof het een handvat was en zoog haar lippen over mijn eikel. Haar tong speelde dartel rond mijn pik en al snel moest ik met mijn handen op het matras leunen om mijn evenwicht te bewaren. De zon scheen de slaapkamer in en verlichtte de plek waar Roos lag tussen de slanke dijen van Eveline. Ze genoot er zichtbaar van haar vriendin te likken en liet dit ook horen. Zelf vingerde ze haar kutje dat, net zoals die van haar vriendin, perfect kaal geschoren was. Een snelle blik liet me zien dat ook haar bilspleetje zorgvuldig was ontdaan van alle beharing en haar bruine sterretje oogde fris en ontvankelijk. De meiden wisselden snel van plaats en nu liet Roos zich likken door haar vriendin en zij zoog zichzelf vast aan mijn ballen die ze een voor een in haar mond opzoog en stevig masseerde met haar spitse tong. Eveline speelde met haar tong door haar spleetje en ik had eindelijk de kans de grote borsten van Roos eens goed te voelen en merkte aan haar snel vollopende tepels hoezeer ze dit genoot. Ze zwiepte haar hoofd op en neer zodat haar korte blonde haren uitwaaierden over het kussen als ze zich even liet zakken om te genieten van haar verwennerij.

Ik herinnerde mij de woorden van Eveline en twijfelde er niet meer aan of deze waren oprecht gemeend. Zou ik dan echt tussen de mooie billen van Roos haar reetje mogen neuken? Het zou geweldig zijn en was voor mij reden genoeg om me niet klaar te laten komen vooralsnog, mijn zaad wilde ik bewaren voor haar darmen. Opeens duwde Eveline de benen van Roos omhoog tot naast mijn benen. Roos lag dubbelgevouwen voor me en ik had nu een perfect zicht op haar kale kutje en bilspleetje. Eveline begon haar vriendin in te smeren met een dikke klodder vaseline en wreef het zorgvuldig in haar reetgaatje. Ze pompte haar vinger diep in het gaatje om het ook van binnen wat los te maken en op te rekken en zo maakte ze haar klaar voor mijn penetratie. Roos kreunde van genot, vooral toen ik me voorover boog en haar kutje likte. Ze smaakte heerlijk fris naar geil maar het schouwspel van een haar kontje vingerende Eveline maakte alles nog opwindender dat het al was.

Toen ik voorzichtig op haar klitje zoog voelde ik hoe ze mijn eikel weer in haar mond nam en me vol overgave begon te pijpen. Haar kreunen toen Eveline haar begon te vingeren met drie vingers tegelijk die ze in haar reetje had gepropt voelde aan als een extra vibratie aan mijn lul en het mooie was dat ik het mocht aanschouwen op een paar centimeter afstand.

Eveline was het die ervoor zorgde dat we dit standje verruilden voor een ander door zich languit over het bed uit te strekken en haar benen uitnodigend opende voor de tong van Roos. Ze lag zich al te vingeren voordat Roos zich had omgedraaid en haar werk kon overnemen en maakte genotvolle geluidjes toen ze de warme lippen van haar vriendin tussen haar dijen voelde. Haar kutlipjes staken al nat en opgezwollen uit haar spleetje en vormden een heerlijk nectarpotje voor Roos die er al snel aan lag te zuigen. Ze zat gehurkt voor me en stak haar billen hoog in de lucht zodat ik zag hoe haar reetgaatje al een beetje geopend wachtte op mijn pik.

“O ja, steek hem er maar in hoor, ik vind het heerlijk” wist ze nog uit te brengen toen ik haar billen uit elkaar trok en haar gaatje verder zag openen tot een donker holletje waarin ik mijn eikel kon steken. Ik liet een druppel speeksel in haar bilspleetje lopen en duwde deze extra smering met mijn vinger in haar aarsje die strak om mijn vinger knelde met haar kringspier. Daar achter was meer ruimte te voelen en die verkende ik door met mijn gebogen vinger rondjes te draaien in haar warme zachtheid. Eveline lag te genieten met gesloten ogen en trok zelf aan haar tepels en kneep hard in haar tietjes terwijl Roos haar vingerde en haar klitje bewerkte met haar tong.

Mijn pik klopte stijf en heet toen ik hem vastpakte en toen ik er een keer aan trok om mijn eikel vrij te leggen welde een druppel voorgeil op die ik ook nog op haar aarsgaatje verdeelde met een draaiende beweging. Hoe geil ze was liet Roos me weten door zelf met haar kontje te draaien en naar achteren te bewegen, zoekend naar het puntje van mijn pik.

Toen de stompe eikel tegen haar aarsje kwam gromde ze van lust en ze duwde haar billen tegen me aan zodat ik bijna als vanzelf een stukje in haar gleed. Toen ze zich eventjes ontspande gleed het dikste gedeelte van mijn eikel voorbij haar ronde spiertje die mijn eikel er bijna af leek te willen knijpen, zo strak voelde het aan. Ik wachtte eventjes tot ze aan de omvang was gewend, wat niet lang duurde maar wel een moment van zaligheid was, voor ik haar verder tegen me aan trok.

Eveline kirde dat ze klaarkwam en niets wees er op dat ze dit simuleerde. Ze staarde in het niets en wreef snelle harde rondjes over haar klitje met haar vinger en Roos likte ondertussen haar kut-gaatje uit met haar tong en zuigende lippen. Haar buikspieren trokken samen en haar benen leken bijna te verkrampen toen ze met haar tenen in de lakens greep. Uiteindelijk duwde ze het hoofd van Roos weg omdat haar gevoelens te sterk werden en trillend bleef ze nog even liggen om tot rust te komen. Tevreden keek ze mij aan en vroeg me nahijgend of ik me vermaakte in het kontje van Roos waarop ik alleen maar kon knikken.

Ze bleef nog even stil liggen voor ze overeind krabbelde en ze zich daarna omdraaide over de matras. Ze lag met haar hoofd onder het poesje van Roos en kon zo duidelijk zien hoe ik mijn pik in haar kontgaatje op en neer pompte. Ik zag aan de bilspieren van Roos toen ze haar begon te likken want die trokken samen bij iedere lik van geil genot.

Het bleek een geluidrijk duo te zijn dat ik in mijn slaapkamer had want Roos zag dat het kutje van Eveline weer binnen handbereik was zoals ze nu lag en ze sloeg op het kutje met haar vlakke hand. Niet echt hard, maar hard genoeg om Eveline te doen schreeuwen van genot, vooral toen ze zich voorover liet vallen en haar opnieuw begon te beffen.

Door deze onverwachte beweging schoot mijn pik uit haar kontgaatje en ik zag dat dit gewoon open bleef staan voor het zich schokkend sloot. Ik kon mijn eikel gemakkelijk aan haar sluitspier voorbij drukken en soepel gleed ik daarna weer verder haar endeldarm in. Ik liet me weer uit haar kontje glippen en bekeek aandachtig en gefascineerd hoe het rondje weer eventjes gapend bleef open staan voor het weer sloot. Een paar keer herhaalde ik dit tot ze me kreunend smeekte haar weer te neuken en dit verduidelijkte door haar billen naar me toe te drukken.

Eveline werd nog steeds verwend door Roos terwijl zij haar ook bleef likken over haar kutspleetje. Ze kronkelde even en toen voelde ik hoe de hand van Eveline zachtjes in mijn balzak kneep wat me bijna gek van opwinding maakte. Ik neukte haar nu voluit met lange trage bewegingen en liet me sturen door Eveline die het ritme uiteindelijk bepaalde, ook toen ik versnelde in het neuktempo.

“Kom maar klaar hoor, spuit haar kontje maar lekker vol met je sap!” Zei ze hees en luid toen ik mijn ‘eindspurt’ inzette.

Dankzij mijn eerdere vrijpartijen met Eveline kon ik mijn orgasme veel langer uitstellen dan normaliter mogelijk zou zijn geweest maar nu voelde ik mijn hoogtepunt toch naderen en wist dat het onomkeerbaar was. Nog een paar laatste stoten genoot ik van de warme zachtheid achter de knellende rand van haar anus maar toen Eveline nog een keer in mijn ballen kneep en daarna ook nog onverwacht een vinger in mijn eigen reetje duwde spuwde mijn pik het hete sperma diep in het kontje van Roos. Ik voelde hoe heet mijn sperma mijn eikel extra bevochtigde en trok haar billen strak tegen mijn buik om optimaal diep in haar te kunnen zijn. Nog een paar keer voelde ik mijn zaad in haar vloeien voor ik verstilde en mijn pik diep in haar natte endeldarm liet rusten.

Bezweet viel ik over haar rug en voelde nog een keer aan haar grote stevige tieten voor ik wachtte tot mijn pik in haar zou verslappen. Behalve hijgende geluiden was het opeens stil in de slaapkamer tot mijn pik uit Roos haar kontgaatje werd gedrukt, gevolgd door een natte wind waarmee heel wat zaad naar buiten werd geperst. Ze excuseerde zich met een “sorry” toen ze het hoorde maar het gevolg was wel dat we alle drie in de lach schoten want het hoorde eigenlijk best wel komisch aan.

Even later lagen we uitgeteld naast elkaar bij te komen en ik werd van beide kanten gekust door de meiden omdat ik in het midden lag. Boven mijn hoofd kusten Eveline en Roos elkaar niet minder hartstochtelijk en zeiden tegen elkaar dat ze de komende dagen wel veel plezier met elkaar zouden beleven. Ik hoefde niet lang na te denken over wat ze daarmee bedoelden want dat kon ik me wel voorstellen.

Eveline was de eerste die zei dat ze zich even op wilde frissen in de badkamer en liep al snel de slaapkamer uit zodat ik met Roos achter bleef.

“Eveline vindt het geil om te zien hoe ik me in mijn reetje laat neuken” begon ze. “Ik denk dat het komt omdat ze daar zelf nog maagd is, tenminste, nou ja, ze vindt het wel heel lekker met een vibrator en zo maar een echte pik heeft ze daar nog nooit gehad. Ik zal haar wel eens vragen hoe dat nou precies zit, maar volgens mij wil ze het zelf ook wel eens ervaren. De eerste paar weken zal ze wel bij mij logeren voor ze wat anders heeft en dan kom ik er wel achter…”

Ze vertelde me waar ze woonde en vroeg me naar mijn telefoonnummer zodat ze me zou kunnen bellen om me voor een middagje of nachtje uit te nodigen, iets dat ik natuurlijk wel zag zitten. Ik zei haar hoe lekker ik het had gevonden en hoe mooi ik haar vond en dat ik er al naar verlangde dat ze contact met me op zou nemen waarop opeens de slaapkamerdeur open zwiepte en Eveline kwam kijken waar we bleven. Ze had zich al gewassen en was ‘klaar om te vertrekken’ zoals ze zei.

Inderdaad had ze zich al aangekleed en Roos wilde al opstaan toen ze zag dat mijn pik alweer in omvang was toegenomen door haar geile praat.

Ze keek eventjes op naar Eveline, maar die twee schenen elkaar al door en door te kennen.

“Ga jij je ook maar even wassen” zei Eveline, “dan trek ik hem nog wel even af hoor.” Roos knikte en gaf me nog een kusje toen Eveline al naast me op het bed zat en me verwende met haar handen. Feilloos voelde ze aan hoe ze me een goede ‘hand-job’ kon geven en bewees dit door een hand tussen mijn benen te duwen en me met haar andere hand rustig af te trekken. Al snel stond mijn pik weer overeind en terwijl ze me aftrok bedankte ze me voor de hulp en het feit dat ze bij mij had kunnen vluchten. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was zat ze me af te trekken en ik vertelde haar dat Roos me misschien nog wel een keertje wilde uitnodigen om haar te bezoeken.

“O ja, dat zou fijn zijn! Dan kan ik mijn kookkunsten aan jou vertonen en duiken we daarna weer samen onder de lakens voor een lekker triootje!” Was haar commentaar.

Ze liet haar hand sneller op en neer gaan en voelde tussen mijn billen aan mijn aarsgaatje. Dat maakte me nog heter dan ik al was en al heel snel voelde ik dat mijn sperma zich begon op te hopen in mijn prostaat. Ik verzette me niet tegen mijn klaarkomen en na een paar slagen droop mijn geil over haar vingers op mijn buik.

“Nou zeg, dat was nog een hele kwak” zei Eveline toen ze de ‘oogst’ aanschouwde. “Je moet inderdaad maar eens vlug langskomen bij Roos en mij want je lijkt het wel nodig te hebben, net als ons. Weet je, ik heb het zo lang al gemist lekker te vrijen met een vriendin dat ik me afvraag waarom ik al die tijd zo braaf luisterde naar Patrick. En het is maar goed dat ik niet wist wat voor een leuke geile buurman ik had want anders was ik al eerder naar je toe gevlucht.”

Ze depte mijn buik ondertussen droog met een tissue die ze uit haar broekzak had getrokken en liet zich toen over mijn schoot zakken om de laatste restjes sperma uit mijn pik te zuigen met haar mond. Haar lange rode krullen lagen over me heen gedrapeerd toen we plotseling hoorden hoe er applaus weerklonk.

Roos stond te klappen en zei dat ze ditmaal de kans had gemist maar de volgende keer me zelf ook helemaal leeg te zuigen. Ik bood nog een drankje aan maar de dames zeiden dat ze liever wilde vertrekken voordat Patrick weer thuis zou komen.

“En bovendien zijn we ook wel toe aan een middagdutje bij mij thuis” zei Roos, knipogend naar Eveline. Ze hoefden me niet uit te leggen hoe ze dat bedoelden want ik snapte wel dat ze nog heel wat in te halen hadden samen. Ik had niet eens de tijd me aan te kleden voor ze vertrokken. De tassen en dozen hadden ze in no time in het autootje van Roos gepakt en ik zwaaide hun uit vanaf het balkon, enkel gekleed in mijn badjas. Later die middag hoorde ik Patrick tekeer gaan in zijn woning maar hij belde gelukkig niet bij me aan om te vragen wat en hoe er was gebeurt. Het ging over op den duur in wat flessengerinkel en zo te horen maakte hij heel wat biertjes soldaat maar daar kon ik niet echt mee zitten. Ik zat alweer te fantaseren over hoe Eveline zich met Roos zou vermaken en hoopte dat Roos me snel op zou bellen om me uit te nodigen. Of ik nog een vrouw had kunnen bedienen die avond weet ik niet maar ik trok me nog wel een keertje af voor de televisie waarop ik een pornootje draaide voor ik ging slapen. Meer dan een paar druppeltjes half-doorzichtig vocht droop er niet meer uit mijn pik toen ik klaarkwam en daarna weer terug het bed in kroop. Ik rook nog de aanwezigheid van Eveline en Roos tussen de lakens voor ik in een rustige slaap viel.

Een paar dagen later rinkelde de telefoon toen ik binnen kwam en “Hoi, met Roos!” hoorde. Ze vroeg me of ik die avond zin had in lasagne die Eveline voor me had gemaakt en vertelde me geheimzinnig dat ze een klein gaatje groot genoeg had gemaakt voor mij…

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s